כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה שעדיין לא נפתרה יש לי כרטיס מסך geforce 2 mx 400 64 mb ושאני עושה מאפיינים - הגדרות - מתקדם אין לי open gl יש רק direct 3d פעם איזה דריוור של nvidia סידר לי ועכשיו ואני אל מצליח לסדר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם יש לי כרטיס טלוויזיה אז אני קולט ערוצים של ישראל לבד לדוגמא 10,11,22 וכ'ו? או שאני צריך לחבר ממיר או משהו
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
1024/768 יעוות לי את התמונה אם יש לי מסך רחב מה להשים
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.כפי שחלקכם הגדול שמע החלטתי לרכוש לפני שבוע את הHIS X1950PRO כרטיס באמת באמת מרשים בגודלו ובגודל גוף הקירור המתוכחם שלו עם צלעות קירור(בקרוב תמונות). לפני שרכשתי אותו שאלתי כמה חברי פורום וותיקים אם כדאי את גרסת ה512 ואמרו לי שלא כי יש לו חיבור 6פין מקדימה שבא ישירות מהספק וקשה להשיג ספקים עם החיבור הזה.... שתי שאלות: 1.לספק שלי ?HEC380W אין בוודאות את החיבור הנ"ל(שהוא חיבור חשמל שבא ישירות מהספק),אז קניתי מחבר (מתאם)בין 12V ל6פין של הכרטיס 2.בכל מקרה התכוונתי לשדרג לENRMAX LIBERTY 400W כי רובגם הגדול מאוד המליץ לי עליו פה ושהוא יחזיק לי את כל המערכת יפה(מתוכנן OC צנוע וחמוד) שאלתי היא האם יש לכרטיס של HIS מנורות LED כלשהם כמו לHIS הישן שלי והאם יש אפשרו…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
טוב אז ככה עקב כך שבארץ כל הכרטיסי מסך נמכרים במחירים מופרזים החלטתי לקנות כץמסך מחו"ל הסתכלתי על שני הסוגים האלו : ATI 9800PRO 128mb 256bit etc... יש לו גם DVI וכ'ו ועל AIW 9800pro 128mb 256bit ... לא יודע אם יש לו DVI או לא ... השאלה שלי היא כזו בקשר לכרטיס הראשון שכתבתי המחיר שלו הוא 180$ ומדובר בכרטיס חדש זה יוצא 800 שקל לכרטיס בקשר לכרטיס השני הוא עם VIDEO IN אבל לא מצויין אם כלול בתוכו DVI למרות שאיני משתמש בזה הייתי רוצה את האפשרות לחבר לו DVI בעתיד ... המחיר שלו גם כ 180$ אבל רק ב EBAY אפשר להשיג אותו במחיר כזה נמוך. רציתי לדעת אם אתם במקרה יודעים אם דגמי AIW יש DVI ובכלל אם המחירים הגיוניים או שאפשר יותר בזול ?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היום גלשתי קצת באתר להנאתי כשנתקלתי בדבר הזה http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=category&id=30 בשורה השלישית כתוב שאפשר להפוך TNT 2 ל- Geforce 3 האם זה באמת אפשרי??? אם כן איך אני עושה את זה והאם זה עובד אצל כל ה- TNT 2?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי קנה כרטיס מסך עם יציאת VIVO בתור יציאת ה-tvout שלו. קנינו כבל s-video והכבל לא מתחבר. האם ישנו מתאם מיוחד או שאנחנו פשוט לא מחברים נכון? תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לקבל תשובה/עיצה לגבי כרטיס מסך. רוב השימוש שלי הוא בתוכנות גרפיות כגון פוטושופ ודומייה ובנוסף גם עריכת וידאו אבל בצורה משנית (יש לי מחשב עריכה עם כרטיס של מטרוקס) אז השאלה היא איזה כרטיס מסך יכול להתאים לי (אני די ננעלתי על הרדאון 9800PRO ) אני יודע שזה בערך בין הטובים והשאלה האם קפצתי גבוה מידי ואני יכול לרדת ברמת הכרטיס (וגם במחיר) ולהסתפק בכרטיס אחר (ואני מעדיף רדאון) אבל שלא יוריד לי את רמת הביצועים והאיכות תודה רבה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
החלטתי שאני קונה את הכרטיס אבל נשארה לי דילמה אחת והיא : מאיזו חברה לקנות אותו ועד כמה זה משנה (GIGABYTE, LEADTEK,XFX, ועוד...)
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני מחבר הכל ולא רואה שום דבר מישהו יכול להגיד לי איזה הגדרות אני צריך לשים? אגב עבד לי פעם אבל לא יודע מה אח שלי נגע במחשב תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
ואם חיבור דיגיטלי הוא כזה קריטי? כמו תמיד, תודה.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
האם ניתן לשלוט במהירות המאורר של כרטיס המסך או לחילופין לגרום לו להיות שקט יותר?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני רוצה לברר כמה פרטים לפני שאני בכלל שוקל לשדרג לכרטיס המסך הזה... מקווה שתוכלו לעזור לי 1) איך יושפעו הביצועים אם הלוח אם שלי לא תומך ב-PCIe 2.0? (יש PCIe אבל לא 2.0) 2) הספק שלי יסחוב את הכרטיס הזה? (יש לי FSP 400 PAF) 3) יש מתאם ל-6 פינים מהספק לכרטיס מסך? כי לא נראה לי שיש בספק שלי תודה אנשים!
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
1)אני משתמש בחיבור Composite אם אני אשתמש בחיבור S-VIDEO זה ייקח יותר MBS (יותר משקל)? 2)יש לי בעיה של Svideo שהוא תמיד משדר בשחור-לבן, וניסיתי למחוק ולהתקין מחדש עדכונים של דרייברים, אבל זה רק הרס עוד דברים...אי אפשר לתקן את זה? 3)אני חושב לקנות וידאו חדש ויש לי איזה בעיה.... יש לי וידאו ישן שכשאני רואה איתו סרטים במחשב זה עושה בעיות (איכות הקלטה נמוכה ופסי צבע) אם אני אקנה וידאו חדש איכותי, הוא יקליט לי באיכות גבוהה וישדר סרטים בדיוק כמו שרואים אותם בטלוויזיה? או שיכול להיות שזה קשור לקלטות?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אהלן, אבקש את דעתכם על הקנייה המיטבית מבין השניים: SONY SDM-S73 > כמדומני ישן יותר, קונטרסט 1:500, זמן 16MS, ללא DVI, דק עם עיצוב יפה. LG FLATRON 1710B > קונטרסט 1:450, זמן 16MS, כולל DVI ו- USB, תושבת בומבסטית מעט. בבקשה לא להתייחס למחיר שהוא גם כך מאוד מאוד דומה... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה ומאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני הולך לקנות מחשב חדש , זה המפרט: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3L Conroe Support GP35S3L ¤ 573 1 מארזים THERMALTAKE SOPRANO Black VB1000BWS ¤ 419 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL5-5-5-12 ¤ 447 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 צורבים PIONEER DVR-112DSV X18 DUAL LAYER Silver DVR112DSV ¤ 182 1 עכשיו לצערי אין לי תקציב לכרטיס מסך בסדר גודל של 1400-1600 שקל. אני צריך כ.מ. של 800 -900 שקל פלוס מינוס. בעיקרון התקציב שלי הוא מקס…
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני כרגע מנסה לבנות מחשב חדש לגרפיקה ,כרגע אני מתלבט בין PNY Quadro FX580 לבין PNY Quadro FX1800 המחירים בינהם משמעותים ,השאלה שלי היא האם גם הבדלים הם משמעותים?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני יכול לראות איתו טלווזיה במחשב כי קיבלתי עם המחשב חיבור שמתחבר לכרטיס מסך וגם הוא כמו בננה כמו בטלוויזיה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אהלן חבר'ס! ברשותי מחשב בן 4, יקר לליבי,בעל המפרט הבא: Athlon XP 1400+, 256RAMDDR,GF4MX440. באחרונה רכשתי מסך של LG1710HR ושמתי על רזולוציה של 1280X1024 מאז רוב הפעולות במחשב נהיו איטיות. פתיחת מסמכים, מעבר בין תמונות , שומר מסך גרפי... ראוי לציין שאני משתמש במחשב רק לצורך אינטרנט, קבצי וורד ופווארפוינט ושמיעת מוזיקה. שום דבר מעבר. מה לדעתכם עשוי לשפר את המצב? האם זיכרון DDR נוסף? חצי ג'יגה ? או דווקא האם כרטיס מסך חדש? שלא אשתמש בביצועיו כלל? שדרוג מעבד ולוח אם הוא מעבר לתקציב בכל מקרה... תודה על כל עיצה שתתקבל, אמיר.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מערכת בסיסית כאשר הלוח הוא GIGABYTE GA-965G-DS3 (כולל צ'יפ גרפי Intel GMA X3000) השאלה שלי היא אייך הצ'יפ הזה? מה עדיף, לקנות את הGA-965P ללא הצ'יפ ולהוסיף איזה GF7300? תודה
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איך הביצועים שלהם האם הום יספיקו למשחקים וקצת סרטים והאם הוא שווים 2000 שקל... וכמובן איזה מהם יותר טוב!!! בתודה ניר הסוני: http://pccenter.co.il/details.asp?id=1197&lead_id=&look= הסמסונג: http://www.samsung.com/Products/Monitor/reviews/Reviews_01.htm
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום. אני די מעודכן במה שקורה היום בתחום של כרטיסי המסך אבל לא מעודכן בדרישות של המשחקים היום. כעיקרון אני לא גיימר אבל פה ושם משחק במשחקים נחמדים כמו: rome total war, need for speed, hitman, fifa 2005 ועוד משחקים מהשוג הזה. לא משהו. מה שיש לי כרגע לא ממש מתאים למשחקים כאלה. זתאומרת הם רצים אבל הם לא רצים טוב. יש לי geforce 4000fx השאלה שלי היא בעצם איזה כרטיס מסך כיום שהוא די זול אבל יריץ לי את המשחקים האלה סבבה מתאים לי מסדרת geforce ורצוי של חברות טובות כמו msi או asus. אני לא בטוח שזה המקום הנכון לכתוב בו אבל זה המקום שנראה לי הכי מתאים. אז אם זה לא אז תגיבו ואני יערוך. ואם כן צריך עזרה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אחד ולחנות שאני רוצה ממנה יש PNY 8800GT, אף פעם לא שמעתי על PNY, אולי כדאי לקחת של GIGABYTE או שאין הבדל?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-