עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by OOP?,

ראיתי בפרום שתמיד אומרים שהמסך הזה הכי טוב פעם אומרים שהמסך של LG הכי טוב ,פעם אומרים של MAG , פעם אומרים של view sonic , פעם של סמסונג. כול מיני דגמים של החברות האלו! בהתחלה רציתי לקנות viewsonic P70F/P75F , אמרו לי שאין להם את הדגם הזה :-\ ואז בדקתי עוד פעם בחנות על 757NF ואז עוד פעם הם אמרו שאין את המסך הזה! :'( ואז ראיתי כאן בפרום שאין את המסכים האלו בארץ אתם יודעם עם בקרוב המסכים האלו צריכים להיות בארץ? אז השאלה! איזה מסך 17 הכי טוב בטוח! 1200-1600 ש"ח שייש את המסך הזה בארץ! אני רוצה את המסך הכי טוב שיש בארץ! אחרי זה תגידו מה האבדל בין המסך הזה ל view sonic P75F PLUS CRT 17 1200-1600 שקל לא רוצה LG - ואני גם לא רוצה מסך 19 בבקשה תעזרו 8) ויש לי כצת שגיאת כתיב 8)

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  2. Started by IdoRosental,

אני מעוניין להוסיף עוד מסך ל-2 המסכים הקיימים שלי במטרה לקבל עוד שטח עבודה. המחשב שלי מכיל לוח אם מסוג ASUS P5B Deluxe וכרטיס מסך BLISS 7950GT PCX gainward במידה ואני יכול להשיג עוד כרטיס מסך זהה. זה אפשרי בכלל? איך מגדירים את שניהם לעבוד? תודה מראש לכל העוזרים אני חדש כאן ולא סגור לגמרי שזהו הפורום לפתוח ת'רד בנושא. במידה ולא קלעתי למקום הנכון אז אני מצטער.

3. Started by zik125,

שלום רב אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה איכותי ומבקש המלצות (אין מגבלה למחיר) אשמח גם לקבל פירוט על יכולות של כרטיס מסוג זה ואם יש אי אילו מגבלות בעבודה עם חומרה אחרת תודה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  4. Started by Do As Infinity,

יש לי לוח אם מבוסס צ'יפסט של ATI (אם זה משנה אז DFI RDX200 CF-DR) ואני רוצה להשתמש ב-Omega Drivers.. הבעיה היא שאני גם צריך גם את הדרייברים של הצ'יפסט שבדרך כלל כלולים עם הקטליסט הרגיל וב-Omega Drivers יש רק עידכון לכרטיס מסך. מישהו יכול לעזור לי פה? אני אודה לו מאוד. תודה מראש. עריכה: ערכתי את ההודעה, IGP לא קשור בכלל.. יש לי X1800XT. עריכה 2: אם אני מוריד רק את העידכון ל-Southbridge ואת הדרייבר של ה-GART מהאתר של ATI ולא מוריד את ה-Display Driver אז אני יכול להתקין Omega במקום זה?

5. Started by alon311,

אני צריך בבקשה חוות דעת על ATI Radeon X800XL - 256MB - AGPx8 של חברת XpertVision הכרטי יחסית זול 1286שח וגם על X800GTO256 - ATI RADEON X800GTO 256mb AGP של חברת Sapphire שעולה 1196 ומי משנהם עדיף או שאולי יש כרטיס עדיף עליהם ל AGP

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  6. Started by ~oren~,

יש לי שני שאלות הראשונה איזה הבדל יש בין כרטיס מסך PALIT GeForce 7600GT לAsus GeForce 7600GT? והשניה מאיזה חברה עדיף לקנות כרטיס מסך ב900 שקל מ- NVIDIA או -RADEON? תודה לעונים

7. Started by Yuron,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך LCD 19 של Xerox דגם XM319W מה את אומרים עליו?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by Apet,

אני צריך כרטיס מסך כדי שאוכל לשחק על המחשב החדש שאני קונה הביתה [בעיקר Battlefield2 ] נראה לי שה - N6600 TD 256MB Asus הוא תמורה טובה לכסף. [ציפסט nVidia GeForce 6800 GTו + 256MB ] מה דעתכם יא מומחים?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  9. Started by itaiprz,

אני מחפש כרטיס טלויזיה שאני יוכל להעביר את הסרטים שלי מהמצלמת וידאו למחשב וליראות טלויזיה אבל יותר חשוב לי זה להקליט מהמצלמת וידאו למחשב משהוא בסביבות 200+ -

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  10. Started by razatash,

בבקשה

11. Started by enzo,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7472 1350 ש"ח. מה אתם אומרים ביחס למחיר בחו"ל?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  12. Started by ofir19,

קניתי אותו לפני חודש באותו יום הרצתי אותו על 3dmark05 הוא נתן לי 6000 היום החלפתי מארז וספק של ריידמקס באותו הספק הספק הפעלתי את ה-3dmark05 וקבלתי 5700 ירידה של 300 נקודות משמעותיות במשחק....יש לציין שהמחשב עבר פירמוט בגלל שהחלפתי את הארד דיסק 80 גיגה ל250 גיגה שהוא מהיר יותר...איך זה יכול להיות

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  13. Started by alongi,

אהלן אז לפני כמה ימים הסתבר לי שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עבד למשך הרבה זמן אבל זה היה כבר מאוחר מדי... ועכשיו הradeon 9500 הוא כבר ז"ל, והמחשב בנתיים מעלה אבק... ולשאלתי: יש לי AMD 1.8 ולוח אם של ג'יגה בייט GA-7VA עם AGP*8 ו512MB זכרון פנימי האם הכרטיס מסך הבא מתאים למפרט הזה? :Gigabyte nVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGP ואם לא , אז על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים למפרט הנ"ל? תודה !

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by Bingo,

אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב החדש נסגרתי על שתי מסכים אבל אנלא בטוח איזה כדאי לקחת הראשון זה SAMSUNG ?740BF 17'' LCD 2ms DVI? והשני זה ?CMV 946D 19'' LCD 2ms DVI? מה אתם אומרים? אני בעיקרון מחפש משו זול אבל שלא יהיה זבל...

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  15. השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  16. שלום לכם, אני משדרג את המחשב שלי (1.8,512) למשהו קצת יותר רציני: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 AM2 MSI K9N Platinum nForce 570 Ultra AM2 Mushkin 1GB 512MBx2 High Performance HP2-5300 DDR2-667 העניין הוא כזה, אני לא משחק עם המחשב כרגע בכלל, אבל אני מעוניין בכרטיס מסך שיענה על הצרכים הבאים: 1. TV OUT 2. עיבוד של MPEG2 ו HDTV בכרטיס עצמו (פריסה) - ולא על חשבון המעבד. (* דחיסה של MPEG2 יש לי כבר בכרטיס PVR נפרד) וכמובן PCI Express x16. התקציב הוא עד 400 מקס'. במחשב הקיים יש לי כרטיס על ציפסט של NVIDIA ואני די מרוצה מהם, ומהסיבה הזאת ביקשתי מהחנות שאני מזמין ממנה שתמליץ לי על כרטיס פשוט וזול שעונה על מה שכתבתי מיקודם עם ציפסט של NVIDIA, אמר לי המוכר שאם אני רוצה פריסה בכרטיס…

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  17. Started by Psy,

בעת התקנת דרייבר של NVIDIA אני מקבל את ההודעה הבאה -> (תמונה) עד כמה זה קריטי, ואם בכלל זה בסדר להתקין את הדרייבר מבלי להסיר את הקודם...? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  18. התקנתי כמה משחקים שאמרו שהכרטיס פועל על 512, גם כשהמחשב עולה זה אומר 512 בהגדרות של הדרייבר של אנוידיה זה מסומן על muti gpu... איך אני יכול לדעת אם זה פועל על 512 או 1GB?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  19. Started by amirusus,

עד לפני יום הכל עבד מעולה . היום ניסיתי להפעיל את ati tool וזאת ההודעה שקיבלתי, לא הבנתי איזה הגדרות לשנות? מצ"ב צלום בבקשה אני חייב עזרה, אני באמצע oc לכרטיס מסך ופתאום ati tool לא מזהה אותו. תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  20. Started by cb,

התקנתי HL2 על המערכת שלי(מפרט בצד) ויש בהגדרות גראפיקה המתקדמות אנטי אנלייסינג,אבל יש שם X6 וממה שהבנתי כרטיס מסך אחד יכול רק עד X4 וגם מזה MSAA? רשום שם X6MSAA עוד משהו אחד:יש שם בהגדרות Color Correction או משהו בסגנון-אפשר לבחור Enabled או Disabled ..נראה לי שיותר טוב אינאייבלד..מישהו יודע מזה?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  21. Started by base1,

רציתי לשאול כמה דברים 1. חוות דעת על כרטיסי המסך ? BFG Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail OC2 או ASUS EN8800GT/G/HTDP/512M/A מה יותר טוב מבין השניים ולמה? יש לי עוד שני דברים שלא קשורים לפורום זה עם אפשר .2 חוות דעת על ספק הכח ? CORSAIR 520W CMPSU-520HX EPS 12V Modular A.PFC 3. חוות דעת על המארז ? ARMOR PLUS BLACK WINDOW VH6000BWS רציתי לדעת האם זה מארז לא רועש ?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  22. Started by Yaron-Cohen,

הכרטיסים מיועדים לעבודה עם 2 מסכים....וגם קצת משחקים...

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  23. Started by tomer12345,

לי יש בעיה בין הדגמים של Radeon 2600 לRadeon 1950 אני לא יודע מה לבחור ועוד שאלה.. אני בונה מחשב עם ליבה כפולה(ddr2) אשאלה גם האם כרטיס DDR3 או DDR4יהיה יותר טוב מכרטיס DDR2 למרות שלמחשב שלי יש DDR2

24. Started by kokos1,

3870 ATI או 8800 GT

• 1 תגובה
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים