עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kokoman,

שלום לכולם, האם מישהו מכיר את הדגם הספציפי הזה? פשוט קיבלתי הצעה לרכוש אותו במחיר של 1950 ש"ח, אז רציתי לשאול מה דעתכם עליו והאם זה מחיר משתלם?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  2. Started by sahar00726,

אני קונה מחשב ואז רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי חזק אני יכל לקנות ב-1200 ש"ח ? ( עיקר: גיימינג, סרטים) תודה.!

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  3. Started by ofir667,

בתקציב של 1200 איזה כרטיס מסך הכי כדאי (למשחקים)?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  4. Started by michaelgr,

שלום, יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7300. קניתי כבל SVIDEO 4 פינים אבל משום מה אני לא מצליח לחבר אותו ליציאת TVOUT של הכרטיס מסך. הסתכלתי על הפינים בכבל והם נראים בסדר. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות היציאה בכרטיס מסך בכלל לא מתאימה למחבר זה?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  5. Started by mormil,

שלום לכולם לא מזמן התחדשתי בכרטיס X1950 GT 256MB של Sapphire. הכרטיס מתפקד יופי, אבל המאוורר שלו מאוד רועש. רגע לפני שקניתי קירור פאסיבי, ראיתי איזה פוסט שמדבר על הבעיה, ועל זה שעדכון ביוס אמור לפתור אותה. הורדתי את הביוס מאתר Sapphire, אבל תוכנת צריבת הביוס (ATIWinFlash) מסרבת לצרוב ונותנת הודעה של "P/N mismatch". מישהו נתקל בבעיית רעש בכרטיס הזה? מישהו ניסה פעם לעדכן לו את הביוס? אשמח לעצות תודה, מור

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  6. Started by Yaniv_sosner,

בקרוב אני חושב שאני יקנה את הכרטיס מסך הנל. רציתי לישאול כמה W הוא צורך ? כי יש לי ספק ג'נרי 450W והוא מספק 20A במסילה של 12V מה אתם אומרים הוא יחזיק ? ואגב עכשיו יש לי את ה X1950PRO 256MB (אתם יכולים ליבדוק לי כמה W גם הוא צורך?) והוא מחזיק אותו ללא בעיות. ואגב אם יש לכם סקירות על הכרטיס מסך GF9600GT אתם מוזמנים להביא לפה. תודה מראש יניב.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  7. בסביבות ה- 700-1000 שקל....תודה מראש

8. Started by גל פרידמן,

האם מישהו יודע איפה ניתן לראות מסך VP171 מחובר למחשב? האם יש כאן מישהו מאזור המרכז שיש לו מסך כזה וניתן לראות אותו בפעולה?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  9. מה קורה...אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך..השימושים - משחקים,משחקים ומשחקים. התקציב שלי למחשב כולו הוא בערך 3.5 ככה שהמעבד יהיה E4700 בOC או E8400 . רזולוציה הכי גבוהה - בינתיים 1280*1024 אבל בעתיד 1366*768 אני חושב. חייב רק מהחנות TMS . הכרטיסים שאני מתלבט ביניהם הם: http://tms.co.il/product/5235 9600GT http://tms.co.il/product/5234 9600GT SONIC http://tms.co.il/product/4885 8800GT http://tms.co.il/product/5214 Innovision I-Chill 8800GT מה הייתם לוקחים במקומי? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  10. Started by avishaiar17,

בקיצור אחים שלי...כל מי שהזמין את הכרטיס , הוא לא יגיע התקשרו אליי מהחנות ואמרו שהיתה בעיה עם המפעל(מה שכמה חברה מפה אמרו) בקיצור עליי לבחור כרטיס אחר טוב נעשה בדיקה..

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  11. אני מתכוון אם אפשר להתקין דרייבר חדש על הדרייבר הקודם (בלי להסיר אותו) ומה מחדש הדריבר החדש שיצא לסדרה 8? 163.71

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  12. Started by athi,

יש לי טלויזיה ליד המחשב איך אני יכול לחבר אותה למחשב ושאני יראה בה סרטים... תודה למי שיעזור. זה אחלה פורום(לא קשור)

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  13. שלום לכולם להלן שאלה בעבודה בתלת מימד (לא במשחקים) עד כמה משמעותית כמות הזיכרון של הכרטיס. או במילים אחרות האם שווה להשקיע ב 8800gts 640mb או שלא ארגיש בהבדל משמעותי מול 8800gts 320mb אני עובד על מסך 20 אינט'ש ברזולוציה 1280 על 1024 תודה

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  14. ?? תודה

15. Started by demo,

יש ברשותי מחשב פנטיום 4 2.4G וכרגע מותקן עליו כרטיס מסך של GFORCE4 440MMX . לפי מיטב ידיעתי לוח האם שלי הוא ASUS-P4XP-X , והכרטיס מחובר בAGP X4 . שאלתי כזאת האם ניתן לשדרג את הכרטיס ? האם AGP X8 יכול לעבוד ? ובהתאם לנתונים שרשמתי איזה כרטיס טוב יש באפשרותי לשים כרגע עליו כמובן שתומך DVI ,רזולוציה מרשימה בהתאם . תודה מראש לכל העונים . עומר.

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  16. נגיד במשחקים כמו FAR CRY או DOOM 3 יש את אופציית ה-ANISTROPIC ואפשר ךשים שם 1 או 2 או 4 וכו'.. או שאת ANTI ALIASING שאני לא יודע בכלל מה זה ואיך להגדיר הכל נכון.וגם את VERTICAL SYNC שאני לא יודע מה אלו בכלל.פשוט לפעמים אני מגדיר והמשחקים עובדים יפה ולפעמים יש כמה באגים מעצבנים וזה וגם קראשים. יש לי כרטיס X800 PRO של POWERCOLOR

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  17. שלום . אני מעוניין להקליט עם הכרטיס ואני לא יודע בדיוק לאן מחברים כל כבל ... כרטיס flyvideo , viewtech .

18. Started by michael4il,

המפרט שלי: Nvida GFORCE 9800GT 512MB INTEL Q 8200 2.33 Ghz ASRock P45TS-R 4Gb Ram אני רוצה לעדכן תמחשב למשחקים החדשים,במיוחד BF3. אני לשפר את המחשב בכללי(בעיקר כרטיס מסך),אני לא יודע כל כך מה כדאי לשנות בו תקציב 1400-1500

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  19. הכרטיסי מסך החדשים שיצאו שיהיה להם מעבד נפרד חוצ מהמעבד הרגיל במחשב שיטען את הפיסיקה של המשחקים או משהו כזה.. האם יצטרכו בשבילו לוח אם מיוחד או שבלוחות אם של היום אני גם יוכל לשים בעתיד כזה כרטיס מסך..?

• 6 תגובות
    • 539 צפיות
  20. הנה תמונה : מה זה זיכרון יעודי זיכרון משותף וזיכרון מסך ? ... תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  21. Started by LastForOne,

יש לי כרטיס מסך ATI Radeon X300 ובזמן האחרון יש בעיות שנראות קשורות אליו... זה התחיל כשהופיעה לי הודעת שגיאה של ATI שהודיעה על בעיה עם קיפאון חומרה או משהו כזה.. והמשיך לכך שהמחשב נתקע ושום דבר לא מזיז אותו.. וגם כשעושים ריסטרט נדלק רק מסך שחור בלי כלום.. ורק ניתוק וחיבור של הספק פותר את הבעיה.. השארתי את המחשב דלוק כמה שעות, וכשחזרתי גיליתי שהוא שוב תקוע, ככה קרה מספר פעמים. שמתי מאוורר ביתי ליד המארז כדי לקרר טיפה את כל העסק מבפנים... וזה נראה כאילו עכשיו הוא די יציב... בנוסף גם ביטלתי את האוברקלוק שעשיתי לו והורדתי דרייבר מעודכן... המצב העכשווי הוא שמדי פעם התמונה במסך קופאת והמחשב נתקע, ואז חייבים לעשות ריסטרט. מישהו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  22. Started by icex,

זה מחשב שלי: Mainboard : Gigabyte M61VME-S2 Chipset : Athlon 64 / Opteron HyperTransport Technology Configuration Processor : AMD Athlon 64 X2 4200+ @ 2200 MHz Physical Memory : 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) Hard Disk : WDC (320 GB) מארז: GYGABYTE POSEIDON אוקיי? אכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך הזה "Nvidia Corp Nvidia Geforce 8800 GTX" ויש לי כמה שאלות...: 1.האם מחשב שלי יחזיק VISTA ואת הכרטיס מסך הזה? (אני צריך אותו למשחקים כמו CRYSIS). 2.אם הוא לא מחזיק מה כדי לשפר כדי שהוא כן יחזיק. 3.וכמה יעלה לי הכרטיס מסך שאתם ממליצים. תודה.

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  23. Started by fish123,

שלום אני מחפש כרטיס טלוויזיה טוב כרטיס שכולל Composite וS-video כולל גם תוכנות עריכה,כיווץ וWinDVR 3 במחיר של עד 400 שקל

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  24. Started by ras81,

שלום יש לי כרטיס 7600GT של חברת EXPERTVISION. מדוע אין לו חיבור חשמל של PCI בעוד לכרטיסי PCIE אחרים יש? האם זה משפיע על הביצועים? תודה

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  25. Started by liav12,

שלום, אני רוצה לדעת איזה דרייברים הם הכי מומלצים לכרטיס מסך הנ"ל, אני כל הזמן רואה ויכוחים בנוגע לכך שדרייברים חדשים לא הכי טובים, ודרייברים ישנים לא תומכים בהכל. אז אני רוצה דעת במה הכי טוב להשתמש בכרטיס מסך שכזה... (אגב אני משתמש ב 158.19) תודה!

• 0 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים