כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
למסך 22" מישהו חושב ששווה להשקיע עוד 100 150 ש"ח ולקנות 8800 ולא 9600 למערך SLI (אנשים המחירים בריצפה יחסית) השאלה כמה הבדל אם בכלל יהיה ? אני יודע שבכל מקרה זה יהיה יותר טוב מ8800GTS או 9800GTX לפי מה שהבנתי.... תודה
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
תודה מראש. ראיתי שיש את ה8500GT יש מתחרה מATI ? או שעדיין לא יצא?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
המליצו לי על: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=297 יש משהו יותר טוב בתקציב הנ"ל? תודה
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש כרטיס טלוייזיה לצפייה בשידורי הטלוויזיה דרך YES.בעיקר הכרטיס מיועד לצפייה נטו.אבל אם יש אפשרות להקלטה של שידורי הטלוויזיה זה יהיה נחמד. התקציב 300-350 ש"ח. בתודה מראש שי
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי אנשים אני צריך את העזרה שלכם הלוח אם שלי הוא תואם (AGP x2/x4 (v2.0 compliant העם אני יכול לשים מסך חדש במחשב (הבנתי שהכרטיסים החדשים הם AGP X8) והעם יש כרטיסים חדשים כגון geforce 5700/5900 או radeon 9800 וכו' (אני מחפש כרטיס עם 128mb ויותר ולא בדיוק בא לי להחליף את הלוח אם)
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את הכרטיס הזה http://www.newegg.com/app/ViewProduct Desc.asp?description=14-102-335&depa=1 מחול http://www.logicpc.co.il/heb/itdetai l.aspx?icom=2791 בארץ עכשיו השאלה שלי היא אם יהיה לי בעיה כמו כמה יעשה לי מישלוח(דרך מישפחה) ומס אם יהיה לי בעיה של אחריות בארץ אולי במיקרה יש אתר אחר בחול יותר זול או שעושה מישלוחים לארץ ואם כדיי להזמין אותו מחול כי הוא בסופו של דבר יצא אותו מחיר אחרי מישלוח ומס
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
הכרטיס מחובר העינית מחוברת(היא דוקא עובדת) התקנתי דריברים מהדיסק אבל זה מביא לי את ההודעה הזאת. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה ?? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
ראיתי באתר כאן כתבה על הכרטיס 7800GT של אסוס. האם הוא PCI-E? ואיזה כרטיס יותר טוב 7800GT של POV או של ASUS?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה טוב שמאפשר חיבור הוידאו למחשב והעברת סרטים למחשב. רצוי בסביבות 200-300 ש"ח - רצוי פחות.... תודה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מפעיל את VIN בכרטיס חיברתי לו ממיש של HOT למחבר המצורף ולא רואים או שאני לא מצליח להפעיל אותו כראוי
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלויזיה זול ורציתי לשאול אם הכרטיס הזה הוא כרטיס סביר לצפייה בטלויזיה דרך המחשב, כלומר חיבור של ממיר דיגיטלי למחשב והקלטה מדי פעם. השימוש הוא רצוף ויומיומי כלומר זה יהיה הטלויזיה שלי בחדר.... אז בבקשה מי שמבין בזה תגידו לי אם שווה...
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך טוב ניתן להשיג בהשקעה של עד 300$, בקנייה בארה"ב? המערכת היא מבוססת INTEL והלוח אם Intel Bayfield D865GBF- אני משער שהוא לא תומך בPCI-EXPRESS. האם יש טעם גם להחליף את הלוח בשביל תמיכה בPCI-EXPRESS? מטרת המערכת היא משחקים. כמו כן, אם מישהו מכיר שמות של חנויות טובות בארה"ב שניתן לקנות בהן ציוד, נא לשתף .
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שמעו יש לי תמסך של viewsonic המה אתם אומרים כדאי לקנות כבר מסך דק ? יש מסך דק שיכול לעבור תמסך הזה באיכות ? ובמחיר נורמלי כאילו ? או שכדאי להשאר לבנתיים עם המסך ולקנות בעתיד יותר
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב שלי כרגע יחסית ישן, אני מדבר על 2GHZ, 768MBRAM, (AGP)RADEON9600 עכשיו אני בעיקרון אוהב להתעסק בגרפיקה ופיתוח משחקים, ומשתמש הרבה באפקטים של DX וכל זה. אני הבנתי שDX10 יתמוך רק בWIN VISTA. אז השאלה שלי היא אם לחכות לכרטיס של DX10 או לקנות עכשיו מחשב חדש עם כרטיס GF7900 למשל, לחכות שנה ככה שגם הכרטיס יהיה יותר זול, ואז לקנות את הכרטיס של DX10, מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
זה משנה אם יש לי ציפ סט 790i של nvidia וכרטיס מסך hd4870 ? כילו של ראדון יהיה לי יותר טוב גם nvidia?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
יש לי GeForce FX 5600 מבית GAINWARD ויש משחקים, במיוחד הכבדים ביניהם (אנריל 2004, FAR CEY), שפתאום המשחק הופךלהיות איטי... ניסתי לשנות את פרטים ליותר נמוכים וזה עדין לא עזר... האם זו העיה מוכרת של כרטיסי ה GeForce?? והאם אפשר לתקן את זה???
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין כרטיסי טלויזיה? האם למסך מסוים (נגיד VP930) צריך כרטיס TV מסוים? האם כרטיס המסך משפיע על איכות הצפייה בTV דרך המחשב? ואם כן איזה כרטיס מסך צריך? (אני לא גיימר, שימושים משרדיים וטלויזיה, על מסך איכותי יחסית)
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
חברים יקרים, יש לי בעייה - הרזולוציה במסך משתנה לאחר ביקור באתר מסוים למשל קאזה. פתאום האתר תופס רק שני שליש מהמסך והכיתוב קטן. מדובר במחשב דל לטיטיוד 600. יש לציין שאין שום שינוי בהגדרות המסך!! הדבר היה מסתדר מאליו אחרי כיבוי והעלאת האקספלורר מחדש, אך עכשיו העיניין נשאר קבוע. מה לעשות? תודה על עזרתכם המהירה. עופר
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם מערכת ההפעלה windows vista premium 64bit תומכת בטכנולוגיית SLI/SLI READY? :s05:
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
במה שונה כרטיס מסך AGP מ PCIe??? מה יותר טוב מביניהם? אם יש כזה דבר....
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הרצתי חיפושים בגוגל, יש איזה פתרון עם loader אבל לא כל כך הבנתי מה צריך לעשות כדי שהati tray tools יעבוד בVISTA 64 BIT.. שאני מנסה לפתוח תתוכנה רגיל אני צריך איזה low driver לא הבנתי מה הם מבלבלים את השכל.. מישהו יכול להסביר לי? תודה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הנה הדגמה מדהימה של טכנולוגיה שמאפשרת לשלב תוכן וירטואלי עם הסביבה בצורה מושלמת. הדבר הזה מפותח על ידי חברת TotalImmersion מצרפת.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
הזמנתי ביום שני שעבר מחשב מפנדה. עכשיו מרוב שאני טמבל קניתי זיכרון OCZ 2gb 800mhz cl4 ב 1650 ש"ח~!! עכשיו אמרו לי שהייתי יכול לקנות זיכרון g.skill שתי ג'יגה ב 800 שקל וב800 שקל שאני חוסך להשים על כ.מסך 8800 שהוא הרבה יותר טוב מהx1950pro האם זה נכון? והאם ה x1950pro באמת יפסיק לתמוך במשחקים תוך כשנה שנה וחצי?! תעזרו לי דחוף כבר הזמנתי את המחשב אני חייב לדעת אם לעשות את השינוי עם הזיכרון לטובת הכ.מסך!!
-
- 6 תגובות
- 523 צפיות
-
-
או קיי אז ככה : אני בוויכוח עם חברים שלי בנוגע לכרטיס 8600GTS 256MB יש לי שני שאלות : האם עדיף לקחת 3850 256MB ? ואיזה כרטיס מסך הכי טוב במחיר של ה-8600GTS ? תודה מראש גל .
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
קודם כול אני יודע שיש כרטיסים שיש להם ת hdr + sm3 אבל השאלה אם אני באמת אצטרך את זה כי בכול מקרה עוד שנתיים 3 אני אצטרך להחליף ל מערכת pci e אז גם אני לא יודע כמה להשקיע באמת אני צריך כרטיס שיריץ לי משחקים כמו half-life 2 san andreas bf2 source עם פילטרים או שלפחות יריץ אותם ממש טוב על רזולוציה גבוהה עם high details קניתי לאחרונה Sapphire x1600 pro 512m ב 930 וראיתי שפשוט הוא לא מספיק חזק ופשוט יש לי אפשרות להחזיר ולהחליף בתוספת תשלום וראיתי שיש מלא אופציות בשוק x800gt\gto אני יכול להביא גם x850 pro ואם אני לא טועה גם יש סיכוי טוב לפתוח לו צינורות וגם יש תצד של nvidia 6800 nu\le\gs השאלה אם להם יש כרטיס שגם יהיה חזק ואולי אפילו יתן יכולת לפתוח צינורות כי אז כבר יהיה לי …
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-