כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
SLI פירושה טכנולוגיה שמאפשרת לחבר שני כרטיסי 8800 יחדיו ולעבד גפריקה משניהם?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום חברים, אני בתהליך שדרוג כללי של המערכת הכולל 8800 ו 4G RAM. השלב הבא המתבקש הוא מסך 22" . בבקורת של ה 24" DELL קיבלו ציונים טבים מאודץ האם זה נכון גם עבור ה 22" (DELL 228WFP עולה רק 2000 ש"ח )? האם יש למשהו המלצה אחרת? הפניה להשוואות ודרוגים תת קבל בברכה גם כן מיותר לציין שמדובר במעקכת ל GAMER כבד תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
האם זה תואם ל geforce 7300gt ?
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מישהוא מכיר מסך LCD 19 שמאפשר בחירת של מקור התצוגה? כלומר שאני אחבר אליו גם VGA וגם DVI ואני אוכל דרך ה OSD לבחור במה אני רוצה להישתמש ?
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
איך אני אמור לבדוק את הטמפ' של הכרטיס.?? לאחרונה יש לי בעיה כאשר אני מאמץ את הכרטיס (נכנס למשחק וכו') אז המחשב נעצר לרגע ואז כל מיני צבעים במסך משתגעים ואז המחשב נתקע ולאחר מכן עושה ריסט.. לדעתי הכרטיס מתחמם אבל אני לא יודע איך לבדוק טמפ' וגם אם אני אבדוק ואראה שאכן הכרטיס רותח ואפשר להכין עליו חביתה - מה אני עושה אחר כך?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
רוצה לרכוש כרטיס TV טוב עד 300ש"ח כרטיס שיתחבר לממיר דיגטלי של הכבלים הוט. הקלטה פחות חשובה לי. רוצה צפייה חדה מהירה וברורה. אם צריך להוסיף עוד 50 ש"ח כדי לקנות כרטיס ממש טוב, העשה זאת. תודה מראש רון
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
חבר שלי נוסע לסין והונג קונג ביום רביעי הקרוב. אני מענויין לשדרג את ה FX5700LE שלי ל 6600GT להלן מספר שאלות בתודה מראש לעונים: 1. לא הצלחתי לבדוק מחיר הכרטיס בסין/הונג קונג האם משהו מכיר אתר רלוונטי ? 2. האם הכרטיס יכול בכלל לעבוד על המחשב שלי בצורה יעילה : AMD AMD Athlon XP 2000+ 1.7 GHz Total Physical Memory 384 MB Motherboard Info Manufacturer BIOSTAR Group Model M7VIB BIOS Vendor Award Software International, Inc Slot 6/6 (AGP) NVIDIA GeForce FX 5700LE (Omega 1.5303) Order 0 Designation AGP Type AGP Data Bus Width 32 b Details In Use, Long Device Class Display IRQ 11 3. האם יש חשיבות משמעותית לחברה ?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
הבעיה שלי שנראה לי לא שמתי את הכרטיס כמן שצריך השאלה שלי יש לי שני חיבורים בכרטיס שמתחברים לספק כח זה משנה איך אני מחבר אותם לספק באיזשהי צורה?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
יש לי ויסטה ואני רואה שחור לבן אני לא מוצא את הקונטרול פאנל של הכרטיס מסך תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
הציעו לי אותו כחלק ממפרט של מחשב לתוכנות תלת מימד ומשחקים ב1000 שקל, לקחת ?
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
למישהו פה יש GEFORCE FX5200 של ASUS????? אם כן אתם יכולים לשלוח לי עותק של הביוס שלכם...אני חייב לשחזר את הביוס שלי למקורי כי הקרור שפעם היה לי עליו כבר לא נימצא אז אני חייב ברויה טונר תמיד להוריד את הקלוקים...אז בבקשה יש למישהו??
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
קניתי היום את המחשב הבא: MIDI ATX Foxconn (TLA002) 300W מארז GIGABYTE M55P-S3G (6150-AM2) PCX+L1G+SA2 לוח אם AMD Athlon 64bit DUAL CORE 3800 (AM2) מעבד AMD Athlon 64BIT s-AM2 מאורר ל WD 250Gb 7200rpm 16Mb SATA2 (KS-3yw) ד.קשיח TWINMOS DDR2 1Gb 667MHz PC5300 O זכרון * 2 WINDOWS VISTA - HOME Basic Heb מערכת הפעלה LITEON 17" LCD R17AAS (8ms) מסך+רמקולים שאלתי היא האם הכרטיס מסך שעל לוח האם מספיק כדי להריץ את ויסטה 64 הום פרימיום (את האפקטים של מע' ההפלעה הזאת) בצורה טובה ? ואם לא לאיזה כרטיס מסך מינימלי אני זקוק ע"מ שהיא תעבוד כמו שצריך?
-
- 7 תגובות
- 546 צפיות
-
-
עזרתי לחבר להרכיב מערכת עם core duo 6600 גיגה זכרון kingston HYPERX וכ.מסך asus 7950GT 512 והציון שקיבלתי מה3DMARK במצב deufalt הוא 2060, זה הגיוני ?
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
?Galaxy? - ?6600 256MB TV, DVI, AGP? 516 שח או INNOVISION GFORCE FX66000 256MB AGPX8 528 שח
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום ברשותי כ.מסך SAPPHIRE ATI RADEON X1600PRO 256MBDDRII כשאני מחבר את הכרטיס לטלוויזיה באמצעות כבל וידאו RCA ('בננה' צהובה) שטח התצוגה על מסך הטלוויזיה קטן משמעותית משטח התצוגה שמסך הטלויזיה יכול להראות. מה אפשר לעשות כדי לשנות את זה? אודה לכם מאוד על העזרה
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש AMD athlon64 3000+ 2.2 GA- K8NS PINE xfx6800 512DDr 400 a-data WD 120gb 375truewatts קבילתי תוצאה של 53,888 בלי אובר קלוק בלי שום דבר זו תוצאה נורמלית ?? אם לא כמה אני אמור לקבל ... ?
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
איך אני מחבר את הכרטיס geforce6600 לטלויזיה LCD?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליהם כי לא יודע הם זולים ולא יודע אים כדאי ליקנות אותם פשוט אני רגיל ל ASUS ו GIGABYTE וכל השאר אני לא יודע.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום, יום שלישי אני קונה את הכרטיס מסך 3870X2. אמרו לי שכרטיס מסך זה מחברת HIS יותר טוב מבחינת הקירור עכשיו קודם כל זה נכון ? האם יש הבדלים בינו לבין הכרטיס מהחברה SAPPHIRE ? מה ההבדלים ביניהם הכוח האיכות והקירור ? ועם נגיד באמת יש ל-HIS קירור טוב, אז ההבדלים יהיו בולטים ?
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שבוע טוב חברים, שתי שאלות: 1. האם 9800GX2 מבקש לוח התומך SLI או שהביצועים שלו טובים יותר על לוח התומך SLI? 2. איזה ביצועים הוא ייתן על לוח שתומך רק ב-PCI Express 1?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר לכרטיס מסך (ati radeon 9600 xt (rv360 בבקשה זה דחןףףףףףףףףףף
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
מאז ומתמיד היו לי בעיות לעבוד עם הכרטיס על 1024 * 768. ברגע שאני מנסה להעביר לרזולוציה זו המסך משתגע ז"א התמונה עולה למעלה ויצאת מלמטה, אני לא ממש יכול להסביר אבל תחשבו שמה שאתם עכשיו רואים עולה למעלה ואז יוצא מלמטה. הצלחתי להתגבר על בעיה זו בעזרת שינוי קצב הרענון מ 60 ל 75 (או יותר). הבעיה שבמשחקים אני לא יכול לשחק על הרזולוציה הזו כי מושם מה קצב הרענון תמיד משתנה ל 60 ואין דרך להפסיק את זה (חוץ מלחזור לרזולוציה הקודמת) ואני מרגיש שבחלק מהמשחקים זה ממש הורס את ההנאה. יש לכם עצות? משהו? יש לציין שלא משנה באיזה דריברים אני משתמש
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 600 ש"ח גג ולא שקל יותר למשחקים כבדים וחדשים תודה
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
כמעט כל כרטיסיי NVIDIA מגיעים עם יציאת טלויזיה התומכת ב HDTV , ולא מצוין שם כלום לגביי TVOUT "רגיל" . גם SVIDEO לא קיים בכרטיסים החדשים. האם יש אפשרות לחבר את הכרטיסים הנ"ל לטלויזיה רגילה . לדוגמא כרטיס מסוג GF7600GT LEADTEK HDTV OUT תודה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואני צריך המלצות. אני רוצה כרטיס טלוויזיה מאחת החברות הבאות: Hauppauge,Leadtek,Asus,LifeView,Viewcast כרטיס פנימי של PCI,שיש לו גם תוכנות עריכה ובמיוחד את WinDVR 3 במחיר של עד 500 שקל. אם כבר אני פה,מישהו יכול להסביר לי על חיבורים? וגם מה ההבדל בין כניסות ליציאות? הנה כניסות: (RCA/3.5mm) Audio XLR FireWire (IEEE 1394) והנה יציאות: (RCA/3.5mm) Audio VGA ומה זה טיונר TV פנימי? וגם "ממיר מחשב לטלוויזיה"
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-