כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
בזמן שכולנו רודפים אחרי כרטיסים שתומכים בDX10 נושא הOPENGL נידחק לצד . אז ככה בגלל שאין לי נסיון גדול עם OPEN GL אני מעוניין לדעת מה ההתרונות של OPEN GL לעומת ה DX/9/10 ואם גם הוא הולך לעבור שידרוג. כי ממה שאני מכיר הOPEN GL נותן אפקטים ההרבה יותר טובים במים [ים ,אגמים וכו] אם למישהו יש עוד ידע בנושא אני אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש לי ATI X1900GT VIVO הורדתי ווינדוס מדיה סנטר ועוד תוכנה שדומה לאפשרות של מדיה סנטר ושתיהם שאני מנסה לראות בהם טלוזיה כותבים לי שאין לי TV TUNER..... אבל שאני רואה עם WINDVR אני יכול לראות את הטלווזיה..... (לא קשור: גם עם האודיו בתוכנות שאני מנסה לשמוע הם כותבים לי שלא נמצא מכשיר קול או משהו כזה....) מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום. אני אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס TV איכותי. זאת אומרת, כרטיס שאני אוכל להקליט איתו מהטלויזיה. הכרטיס צריך להתחבר או בחיבור PCMCIA או ב-USB. הנה המפרט של המחשב שלי: מעבד: Mobile AMD sempron Processor 3300+. זיכרון: 1280MB (יש לי כרטיס של אחד 1GB ועוד כרטיס של 256. ביחד זה יוצא 1280MB. מתוך ה-1280 הכרטיס מסך לוקח 128MB). כ. מסך: ati reaon xpress 200m. (הכרטיס מסך עם 128MB שנלקחים מהזיכרון המוקצה למחשב כאמור). דרך אגב, בקשר לתקציב, אני מניח שעד גג 500. (אבל אם יש כרטיס טוב בפחות, מה טוב. שלשום גנבו לי את העץ של הדולרים ). אני ממש אודה לכם אם תוכלו גם לכתוב את ההבדלים בין הכרטיסים. כי בכנות, אני ממש לא מבין מה הבדלים. (ואז אני גם אוכל להגיד לחבר…
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
זה המפרט שאני רוצה: יש שם כרטיס מסך של NVIDIA נחמד, השאלה שלי היא - יותר ויותר אנשים אומרים שכרטיס מסך של NVIDIA נחלשו בזמן אחרון וממליצים על כרטיסי מסך האחרים כמו ATI למשל אני רוצה כרטיס מסך חזק אבל בסכום סביר(1700 שח), מה אתם אומרים על כרטיס מסך שמפורט במפרט הזה? http://hwzone.co.il/specslist/view/110 גם כאן http://hwzone.co.il/specslist/view/2/
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מסתכל על המסך פתאום אני רואה 3 נקודות כאלה ממש מזעריות ! זה נראה כמו מיים או משהו אבל ניסיתי לנקות ממש בעדינות עם בד לעבור רק ולא עזר ! בבקשה תעזרו לי עם מה אני יכול לנקות את זה ממוצרי הבית איין לי זמן ללכת לקנות משהו עכשיו. אני מקווה מאד שזה לא פיקסלים מתים :-\ זה 3 נקודות קטנות כאלה מאד שקופות.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
SAPPHIRE ATI Radeon 3870 512MB GDDR4 או 8800gt 512 שניהם כמעט אותו מחיר מה עדיף? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
תודה.
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
איך אני יודע אם הכרטיס עובד בsli ?ואני יוכל בעתיד לקנות עוד אחד תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
סוף סוף הגיע הכבל hdmi-=> dvi כאשר אני עושה CLONE אני מקבל את הרזולוציה של המסך מחשב שלי שהיא 1680X1050, זה אומר שלא כל שולחן העבודה נכנס במסך שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280x720, כאשר אני מגדיר את הטלויזיה להיות הפריימרי ברזולוציה הטבעית, רואים ממש מצויין האם יש מצב של CLONE כאשר שני המסכים יעבדו ברזולוציה הטבעית ושולחן העבודה יהיה מלא בשניהם? ואני לא מתכוון ל daulview....
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מסך רחב בגודל של 19 אינטצ', רציתי לברר האם הכטיס הנ"ל יוכל לעבוד אתו ללא בעיות, ולהריץ משחקים כמו קרייסיס כמו שהריץ לי עם מסך 17 אינטצ' בפורמט 4:3. תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מה עדיף אני קונה מחשב חדש מחר ואני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה ???
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אם יש כרטיס מסך שתומך ב- PCI-E2.0 אבל לוח האם רק ב- PCI-E X16, מה כל העסק שווה? האם הביצועים של כרטיס המסך ירדו?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
עקב החום הכבד הכרטיס הגיע ל78 מעלות , איך אני יודע עד איזה טמפ' להגביל את המעכת שהכרטיס לא יפגע ?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שמעו פתחתי כבר נושא על העניין אבל אפחד לא ידע לענות לי.. עכשיו זה משהו שקשור לנושא... יש לי את הככרטיס הזה Leadtek 8800GT ZL (מאורר של זלמן) עכשיו יש לי כל מיני פסים אדומים חייגתי אמרו לי תגיע נבדוק לך תכרטיס... עכשיו האם מישהו יודע על בעיה ידועה בכל העולם או ישראל בכרטיס הזה ? אם כן אני יבקש להחליף אותו פשוטט אם כן תודיע לי
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם היום אני רוצה ליקנות את הכרטיס מסך החדש שהיה לי אחרי בירורים רבים והכול המליצו לי על Palit GeForce 9600GT Sonic ב900 שקל (יש לי הנחה ביגלל קשרים ....) מה אתם אומרים עליו ואתם יכולים להביא לי עוד ביקורות עליו כי אני קראתי רק אחד תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצאתי מחשב P3 שאני רוצה להפוך לנגן סרטים סלוני הבעיה שאין לו AGP רק PCI רגיל. איפה אפשר למצוא כרטיס מסך PCI עם יציאה וידאו RCA ? תודה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אז ככה האם המסך הזה הטוב??...יש לי 1500 שח...האם יש משהו יותר טוב?... דרישות שלי..."19 אז הנה פירוט על המסך... גודל מסך: 19" מנורת מסך: שטוח לחלוטין - DYNAFLAT רזולוציה מקסימלית: 1600x1200 גודל נקודה: 0.20 תדר רענון: עד 85Hz תדר אופקי: 30 - 85Khz תדר אנכי: 50 - 160Hz סוג אריזה: Retail אחריות: 3 שנים
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
^^^^ האם יש דרישות מיוחדות גם למארז מבחינת גודל כמו ל-GTX או שכל מארז יתאים תודה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי כרטיס מסך FX5200 ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר מתקדם אבל יש לי סלוט של AGP איזה כרטיס מומלץ לקנות עד סכום של 500 ש"ח.???
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מעונין להוסיף כרטיס מסך למחשב שלי בתקציב של כ- 750 ש"ח לעריכת וידאו. המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד - e6600 לוח אם - gigabyte 965p-ds3 זיכרון - 2gb 667 cl5 כרטיס מסך - bfg 8800 gts 320 oc דיסק קשיח - wd 250gb 16mb ספק - liberty 500w צורב - lg h30n מסך - mag 17 8ms אגב לדעתי על הלוח אם יש מקום רק ל- PCI-e אחד של 16. אשמח לשמוע המלצות על כרטיס טוב במחיר כאמור. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
FIREBIRDXFX6800U זה היה אני במקור ... ואז חבר שלי לקח לי תשם ותסיסמא כי הוא זכר אותה שאני עשיתי תיוסר והתחיל לדבר שטויות על מס הכנסה וכזה... אז דבר ראשון רציתי להגיד שאבא שלי הוא בכלל שכיר ואני באמת קניתי תכרטיס מסך הזה אבל אני משלם מחיר מלא כמובן!! בלי פרבילגיות... וזה לא יקרה שנית SORRY EVERYBODY
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק Armed_Assault הורדתי לו קראק וכשאני בא להפעיל אותו הוא נותן לי את השורה הבאה שהוא זקוק ל- pixel shader 2.0 תמיכה מישהו יודע במה המדובר?? ואיך ניתן להתגבר על תקלה מסוג זה?? בתודה מראש לכול העוזרים תמישכו להיות שפיצים כמו שאתם!!
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
המחשב שלי: Amd 64bit 3000 Sapphire Radeon 9800 Pro 128 mb 256bit 512 ddR 3200- 400 MHZ ePOX nFORC3 בקיצור הציון שאני מקבל הוא 2500+- האם זה ציון סביר? ואם לא איך אפשר לשפר אותו?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-