כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
יש לי gforce 2 mx 400 האם ישנם משחקים חדשים מסוימים כמו warcraft לדוגמא שאני יוכל להריץ אותם על high או על mediom :asthanos:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי לעצמי משהו רציני... לפי מה שאני שומע מפה הרבה אנשים שאומרים בעצם שאם יש לך כרטיס של דור ה-GEFORCE 4 לא תוכל להנות ממנוע דום3 בצורה טובה+. עכשיו אם למישהו יש היום GEFORCE 3 אין משחק אחד שהוא לא יכול להריץ בנתונים הכי טובים. זאת אומרת שכרטיסי ה-GEFORCE 4 הם לא קנייה חכמה למה? בגלל שאין משחק היום שכרטיס GEFORCE4 יכול להריץ יותר טוב מ-GEFORCE 3 והמשחקים של הדור הבא ירוצו בהגדרות בינוניות וברזולוציה לא גבוהה עם ה-GEFORCE 4 מסקנה: אין מנוע כיום שמנצל את יכולות GEFORCE 4 ומשחקים עם מנוע הדור הבא ירוצו לא הכי טוב עם GEFORCE4. כלומר ה-GEFORCE4 הוא קנייה גרועה מאוד. כל זה, זה מה שעולה מהפורום ואני הסקתי את המסקנות לבד... תגובות יתקבלו בשמחה...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הכרטיס שווה משהו ואם הוא עדיף על Geforce 4 Ti 4200 ? כי המהירות שעון שלו הם 275/550 ושל Ti 4200 הם 225/500
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום... אני רוצה לשאול איזה כרטיס מסך הכי כדי לי לקנות וגם באיזה חברה הוא יהיה כי שמעתי שיש הבדל בין החברות תודה....
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.sapphiretech.com/product/8500-149-0A.htm האם זהו כרטיס מחברת ATI או מחברה מוזרה בשם sapphire ??? אני רוצה לקנות ולא להידפק אז בבקשה תענו
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי ממוצע של 50 fps ב800X600 הכול על HIGH בopen gl עם מעבד P3 733 זה תוצאה טובה לכרטיס כזה? אני רוצה לדעת אם הכרטיס בסדר....
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי GEFORCE4 MX 440 ןבהתחלה הכל היה רץ חלק במשחקים {באמת אני מרוצה מהכרטיס הלוח של LEADTEC} ןאז אחרי שהתקנתי כמה דריברים חדשים גם ללוח וגם של NVIDIA צצה לי בעיה במשחקים פתאום אני מאבד שליטה על הדמות הוא מתחיל להסתובב לכמה שניות ואז השליטה חוזרת. חברה מי שיודע על מה אני מדבר אז בבקשה אני מקשיב נ.ב אני בטוח שהתקנתי דריברים שמתאימים לכרטיס שלי!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
הי, אני רוצה כבר הרבה זמן להחליף את המסך הפרה-היסטורי שלי, וקיבלתי המלצות בקשר למסך הזה, samsung 757 dfx. אני נוטה לקנות אותו גם משום שאין בו את הקווים המעצבנים שיש בשפורפרות אחרות, כמו אלה של CTX. בכל מקרה, מבדיקה שעשיתי היום באתרי חומרה שונים, ביניהם פלונטר, מצאתי שמחיר המסך ירד בכ-170 ש"ח, לסביבת ה 1300. ירידה כזאת תלולה נראית לי חשודה קצת. האם יש בעיות עם המסך הזה, שבגללן ירד המחיר, או שזה קשור רק להפחתה בשער הדולר??? בכלל, אם מישהו מכיר את המסך, אני אשמח לשמוע ביקורת עליו. בנוסף, לא מצאתי באנטרנט מפרט אחב של המסך, כמו קצבי רענון וגדלים של המסך. אם מישהו יודע את הפרטים, או איפה אפשר למצוא אותם, כיתבו פה בבקשה. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר לבדוק FPS גם במשחקים שאין להם תצוגה פנימית של פנימית בעזרת תוכנה חיצונית למשל במשחק JEDI KNIGHT 2 או ב SOLDIER OF FORTUNE 2 כל תשובה תתקבל בברכה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אותו , כדאי לי? זה מסך טוב? תודה.
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אני לא עשית אותו אבל יש מישהו שיכול?? או אולי לתת לינק למישהו שכבר עשה השוואה??? תודה מראש רום
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
טוב אז ככה - כבר הזמנתי לוח Epox 4G4A+ שיש לו את הכרטיס מסך שאינטל שליבו בו. השאלה שלי היא עד כמה הוא חזק, והאם לפחות יותר מהוודו 3 3000 שיש לי כרגע... שאלה שנייה היא על הסמך שאני מתכנן לרכוש בימים הקרובים - Samsung 19" 959NF: האם יש פה מישהו ששני הקווים של השפורפרת הפריעו לו עד כדי כך שהוא מצטער על הרכישה או שהיה מעדיף מסך אחר כמו LG??? אני חושש ששני הקווים האלו יפריעו לי... ותודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
-
מחפש אתר של מחירות כרטיסי מסך וכאלה בזול!! שמעתי שיש אתר פנדרס או משהו כזה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהמשך לת'רד הזה הייתי רוצה לשאול שאלה דומה בתחום אחר. האם הייתם רוצים להעשיר את ידיעתכם בנושא התלת מימד: לדעת איך הכל עובד, מה זה באמת T&L, מה זה באמת Shaders ואיך הכל משתלב יחד?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ובכן יש לי את הקיירו 2 הזה כבר זמן מה ואני מרוצה ממנו SO FAR. הוא לא כרטיס כל כך מהיר אבל הוא עושה את העבודה. אני מבקש הערכות לגבי עוד כמה זמן הוא יספיק. נ.ב יש לי מעבד TB 1.4
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בכל פעם שאני מנסה להפעיל את התוכנה ולהשתמש באחת המאפציות שלה(ז"א, לבחור משהו ולעשות RUN) אני מקבל ארור: Create Process Faild sommmmmmmmmeee1?
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
2500 ש"ח כמו ה GF4 4600 ? והאם הוא יהיה יותר מהיר ממנו? והאם GF4 4600 יריץ את Doom3 ב 1024x768 חלק?
-
- 70 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של חברה בשם Lucky Star עם הציפסט Apollo Pro (כן עשקו אותי :'() שתומך ב AGPx2 ולא ב x4.. נגיד שאני יקנה G-Force 4, שממה שהבנתי הוא עובד על x4, איך זה יתבטא בביצועי מערכת ? זה אומר שאני יוכל לנצל רק חצי מהכרטיס ? אם כן, אז זה שווה את המחיר לדעתכם ? מידע על הציפסט
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני לא מצליח לבחור איזה דרייבר בvoodoofiles.com הכי טוב לXP. יש שם יותר מדי דרייברים לXP!
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש שהורכב ממיטב הרכיבים, כאשר משחק או תוכנה מנסים להשתמש בDIRECT 3D או OPEN GL המחשב מפסיק לעבוד, הספק נופל וכדי להפעיל(להדליק) צריך להוציא כבל מתח ולהכניס מחדש. נשמע קליק מהספק כאשר אני עושה זאת. מפרט: Epox 8k3a+ Mother Board Last Via 4in1 Drivers Set and last Bios Flashed Athlon Xp 1700+ (1466Mhz 2- 7200 RPM Hard Disk's Ibm and Seagate Leadtek Winfast 170DDR Geforce4 MX 440 64 Mb Card Also last bios flashed and last drivers from NVIDIA CDROM DRIVES 2 1 modem PCI טמפ' המעבד תקינה, מותקן מאוורר TT VOL7 2 מאווררים 8 ס"מ במארז, ספק 300 וואט של TASK מתחים בBIOS נראים טוב לצורך פתרון ניסיתי DRIVERS של LEADTEK לא עזר , ניסיתי כרטיס מסך ישן של ATI 4MB ועו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-