עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shaynac,

חשוב לי במיוחד יכולות CAPTURE טובות להקלטת סרטים וסדרות. אני מתכוון לחבר את הכרטיס ליציאת הממיר הדיגיטלי של HOT. האם יש הבדל בין כרטיסים של 200 ש"ח לבין אלו שעולים 550 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  2. Started by zam,

חבר ביקש ממני לבדוק לו כרטיס עריכה ב- 300 ש"ח. אני לא מבין בנושא ולא יודע אם יש חיה כזו ולכן אני מבקש פה עזרה. יש לו P-4 עם DDR 512mb הוא רוצה כרטיס עם 3 יציאות RCA ולא S-VIDEO (לא יודע למה). הציעו לו את הכרטיס הבא: DVD EZ Marker PCI Aver Media Deluxe (אני מקווה שרשמתי את זה נכון) האם יש דברים בגו? יש למישהו המלצה, עצה? אציין שהבחור לא מקצועי.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  3. Started by Sex$Booster2007,

היי לכל אותם האנשים שיש ברשותם כרטיס מסך GEFORCE 7600GT אני רוצה לדעת על אילו הגדרות אתם מריצים את CNC3 DEMO מה רמת הפילטרים רזולוצייה ובאילו דרייברים אתם משתמשים תודה.

4. שלום, אשמח לקבל עזרה בבעיה הבאה: פרטים: כ.מסך ATI RADEON X550 256MB תכנת הפעלה: VISTA 32BIT HOME PREMIUM דרייבר האחרון שהותקן מאתר חברת כרטיס המסך 7-2_vista32_dd_ccc_42861-210207 - כשאני מחבר את יציאת ה-TV מכרטיס המסך לטלוויזיה ומבצע הגדרת מסך כפול בתכנת Catalyst control center בטלוויזיה אני רואה בשחור לבן!! כבר ניסיתי לשנות צורת שידור b-pal g-pal ועוד... לא עזר חשוב לציין שבטלוויזיה הזאת רק עם מחשב אחר (ישן) כבר ראיתי את המחשב בצבע וגם עם אותו כבל _RCA עם מתאם לכרטיס מסך). איך אני פותר הבעיה?? אנא עיזרו לי.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  5. Started by uuzar,

שלום לכולם יש לי NVIDIA GeForce 7600 GS עם 512 MB ויסטה נותן לו ציון של 4.1 בגרפיקה וגם בגרפיקת משחק 1. האם ניתן לשפר את הציון וכיצד? מדוע הוא נמוך לכרטיס יחסית טוב עם 512 MB ? 2. האם ניתן לעשות OC והעם ניתן לעלות ע"י כך את הציון של ויסטה?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  6. Started by KiDi,

היי, אני קונה מחשב חדש... מזל טוב לי בכל מקרה החלטתי לקנות את הRADEON X1950P של איזושהיא חברה שעוד לא החלטתי עכשיו כמה שאלות 1)אני יודע שיש לPOWERCOLOR גרסא של 512 מגה לכרטיס הזה, דבר שלא ראיתי במקום אחר, וגם אין הבדל גדול במחיר... האם הכרטיס הזה מומלץ או ללכת על ה256MB של חברות אחרות? 2) אם התשובה הראשונה שלילית, אז איזה חברה מומלצת? 3) כאשר הR600 תצא, האם ייצאו כרטיסי HIGH END ממש יקרים(מעל ה1000 שקל) או שתצא סדרה של כרטיסים גם במחירים נורמאליים? כי בינתיים אני יכול להסתדר עם כרטיס "פשוט" עד שהם יצאו, אבל אני לא יודע אם שווה בכלל לחכות כי אני לא מוציא על הכרטיס יותר מדי... נוסף בעריכה: 4) מה עדיף, הכרטיס שציינתי עם 256MB DDR3 או X1650P עם 512MB DDR2? תודה!

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  7. Started by uriya,

כשאני רוצה לראות טלוויזיה דרך המחשב שלי אני מפעיל את התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס שלי (intex) אך השידור שאני מקבל הינו "דפוק" כי אני רואה רק שידור רק סגול וירוק..... אך כשאני מפעיל את התוכנה של כרטיס המסך שלי ,של nvidia ומכוון את ברירת המחדל של פלט שידור הטלוויזיה אז הצפיה נעשית שוב בצבעים הנורמליים אך אני מקבל היבהוב מעצבן בצד המסך, וכשאני מכבה את התוכנה של כרטיס המסך ומדליק שוב את שידור כרטיס הטלוויזיה הבעיה חוזרת על עצמה, שוב יש לי קליטה של ירוק וסגול.... מה עושים? אוריה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך fx5200 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב בשביל משחקים ויש לי לוח אם פנטים 4 שתואם ל-agp , האם יש כרטיסים טובים שיחזיקו הרבה זמן או שעדיף לי לקנות כבר לוח אם עם pci-e ואם כן לקנות אז יש לוח עם עם pci-e שתואם לפנטיום 4?? יש לי מחשב פנטיום 4 2.6 1 ג'יגה ראם

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  9. Started by Sargon,

יש מסך שאני חולם עליו בלילות. המסך הוא LL 151 LCD (משהוא כזה, השם לא מדוייק) זה מסך LCD התלת מימדי הראשון, של SHARP. לאחרונה ראיתי שהוא נעלם מכל מיני מקומות שאפשר היה לקנות אותו. יש לי שתי שאלות (לא בהכרח בסדר הנכון). ראשית, איפה אפשר לקנות מסך חדש כזה בישראל או לייבא לישראל? שנית, האם כדאי לקנות את המסך הזה? האם הטכנולוגיה עוד בחיתוליה? האם ייצא בעתיד הקרוב גירסת משופרת של המסך הזה? כי אני ממש חולם על המסך הזה, ממש רוצה לראות תלת מימד אמיתי, לשחק בQUAKE2 בתלת מימד אמיתי נראה לי חלומי! תודה!

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  10. דבר ראשון אני משוטט באתר כבר הרבה זמן ומאוד מתרשם לטובה שאנשים שבאמת מבינים נותנים ביקורות שעוזרות יישר כוח ;D ולשאלתי--אני קונה בקרוב מחשב חדש ומאוד חשוב לי שהוא יהיה בעיקר לצורכי עריכת וידאו (וגם קצת משחקים אך הדגש הוא על ו י ד א ו ) לפי מערת הצעת מפרטי המחשב באתר הוצע בין היתר PCX - GeForce 7600GS leadtek/Gainward - passive cooling עכשיו אני מוכן להוציא עד 1500-1700 שח על כרטיס אם אכן בעוד שנה הוא עדיין יהיה רלוונטי ולא מיושן ,האם יש עוד כרטיסים שכדאי לבדוק עבורם? העיניין הוא שהמחש ישמש לעריכת וידאו עם תוכנות כמו SONY VEGAS ו"פריימיר".... אשמח לתשובה , ושוב אחלה אתר

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by Born2Kill,

קיים תוכנה שנגיד אתה עושה OC לכרטיס מסך ואתה רוצה שהמחשב יעשה Reset לכרטיס מסך מתי שהוא ייגיע ל-70C נניח.... זאת אומרת שהוא לא יוכל לעבור את ה-70?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  12. היי יש לי כרטיס מסך leadtek 8800gts 640mb בבדקה ב- bios ראיתי שכרגע הוא מכוון לעבוד במתח של 1.5v זה הגיוני כזה מתח נמוך ?? בכמה הוא אמרו לעבוד ? תודה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  13. רציתי לדעת איפה יש יותר השפעה במשחקים במעבד הגרפי או זיכרון, למשל ב-Shadows מה שיותר קובע זה מהירות המעבד הגרפי, סתם דוגמא. למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  14. מדובר בכרטיס שמתחבר ל-pcie x16 slot ומוסיף ל-board יציאת DVI (ללוחות אם שתומכים בכך): http://www.intel.com/support/graphics/intel915g/sb/cs-013296.htm מצאתי כאלה למכירה בחו"ל, לדוגמא: http://cgi.ebay.com/Molex-DVI-ADD2-PCI-Ex16-Video-Card-ATX-795305005-NEW_W0QQitemZ160090416322QQihZ006QQcategoryZ3762QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אך לא בארץ. מישהו יודע אם ואיפה ניתן לקנות כרטיס כזה בארץ ? בתודה, רן

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  15. תגידו לי איזה תוכנה ואיפה האופצייה הזאת נמצאת במאפיינים....

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  16. Started by t-macc,

מישהוא יכול להגיד לי מה הצריכה שלו? תודה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  17. Started by avi2014,

??

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  18. Started by devil2052,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעוד שבועים. אבקש עזרה בקניית כרטיס טלוויזיה, השימוש בכרטיס הוא די קטן יחסית,ויעשה בו שימוש רק להעביר וידאו למחשב ולא יותר מזה!!!! איזה כרטיס לקנות? והאם יש סוג כרטיס משולב של כרטיס מסך וטלוויזיה ביחד לצורך שאני מבקש.? תודה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  19. היי, אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל יחד עם מחשב חדש בחודש הבא. יש לי שתי שאלות קטנות שלא הצלחתי למצוא עליהן תשובה בשום מקום: 1. יש לי Windows XP Home Edition. הכרטיס מתאים ל-MCE, האם הוא יעבוד אצלי, או שהוא פועל רק תחת MCE? ומה לגבי ויסטה שאני שוקל לעבור אליה יחד עם המחשב החדש? 2. בביקורת שיש באתר הקולנוע הביתי על כרטיס דומה של Hauppauge , רשום שהכרטיס תומך בהעברת ערוצים דרך הבלסטר רק בחלק מהממירים של HOT. האם יש דרך לברר אם הממיר שלי, דוקסיס ADB 7200C (כמו המג'יק אבל לא מקליט) נתמך בכרטיס? כלומר, האם אוכל לראות ולהקליט במחשב את כל הערוצים שיש לי בכבלים, כולל הדיגיטלים והמוצפנים? אשמח לקבל תשובה, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  20. התקציב שלי הוא עד 500 שקל הנה כרטיס שנראה לי טוב מאוד אבל אני לא יודע אם אני יכול לחבר אליו את ההמיר שלי של YES... בבקשה תעזרו לי עם זה... http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=3808

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  21. יש לי נייד IBM X60S עם יציאת VGA וב-LCD יציאת DVI ניתן לחבר בינהם? מה הדרך היעילה ביותר בלי לפגוע באיכות התמונה ? PCMCIA עם יציאת DVI (האם קיים מוצר כזה?) כרטיס טלויזיה ? מתאם פשוט הממיר מ VGA ל-DVI (האם קיים?) אודה על עזרתכם..... חוץ מזה אני מתכוון לקנות אוטוטו מסך LCD בתקציב של כ-2000 ש"ח בעיקר לטקסטים ואינטרנט אך שישמש גם לצפיה בטלויזיה וסרטים יש המלצות ? שוב רוב תודות, אחלה פורום

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  22. יש לי ויסטה אולטימייט,וFX 5500. ישנה תוכנה מובנת או ניתנת להורדה שבעזרתה אוכל לראות את המחשב בטלוויזיה? גם בויסטה וגם בXP רואים גרוע שאני מחבר את הכבל,איזה סוג PAL לבחור? האם הבעיה היא בכבל? (S VIDEO)

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by ranran,

שלום אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזית LCD ויש שתי אפשרויות DVI-DVI עולה כ50 שח DVI-HDMI עולה 150 שח אני יודע שהHDMI יותר טוב אבל האם הוא מצדיק את התוספת של כ100 שקל? תודה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  24. Started by hamtsani,

אם יש לי כרטיס מסך: gf 8800 gts 320 mb האם כדי לבצע עריכת וידאו יש צורך בנוסף בכרטיס ייעודי?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  25. 8800GTS 640 6600E 2GB 800MHZ P5B DLX

• 0 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.