עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. השקת הנייד הראשון עם Arc A730M במזרח ממשיכה לספק לנו תובנות מסקרנות אודות המיזם השאפתנילכתבה

2. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד (HP אם זה ממש מעניין) שמגיע עם כרטיס גרפי GeForce Go 7400. לאחר קבלת המחשב, הכל עבד כראוי - בחיבור s-video, התמונה נראית על מסך הטלוויזיה ללא בעיות מיוחדות. ביצעתי עדכון של הדרייבר (ניסיתי שלושה מקורות עדכון שונים עם rollback לדרייבר בין עדכון לעדכון) הן מאתר Nvidia, אתר העדכונים של HP, ואפילו (הייתי חייב לנסות) מ-windows update. כולם הביאו לי פחות או יותר את אותה גרסת דרייבר (עם שינויים מינוריים כמו שפת הממשק עברית/אנגלית או minor-version). לאחר עדכון זה, הפלט לטלוויזיה (s-video) לא עבד, כלומר - על המסך הופיעו פסים מרצדים כשהעברתי את הפלט לטלוויזיה. למיטב הבנתי, יציאת s-video או לפחות הטלוויזיות עצמן (פשוטה, 28" לא משהו מיוחד, דק או בעל תמיכה…

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  3. בכל זאת אני צריך

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  4. Started by Dj Matan,

שלום, אני מחפש מסך LCD 7" שעמיד בפני לחות ועוד דברים.. בגלל שאני הולך לשים אותו בשירותים אצלי (איזשהו פרוייקט שלי....) כמובן שכמה שיותר זול...... תודה רבה לכם!!

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  5. אפשר להחליף כטיס מסך באיי מק גי 5???

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  6. Started by Swed,

שאלתי את השאלה בפורום לוחות אם אבל המענה שם הוא לא ב100% ואני ישאל פה עוד פעם כדי לקבל 100% תשובה. יש לי לוח אם P35C-DS3R האם אני יוכל לשים את הכרטיסים החדשים כמו 3870X2/9800X2/7950X2... האם יש הבדל בין כרטיס 8800GT רגיל לבין כרטיס 8800GT SLI ? תודה על העזרה...אם המנהלים רואים בבקשה לא להעביר.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  7. טוב אז אני מחפש מחליף ל7600GT שלי שלא סוחב לי סרטי HD. המטרה של הכרטיס מסך היא אך ורק סרטי HD, משחקים אני משחק אך ורק בפלייסטישן לא נוגע במחשב, המטרה של המחשב היא HTPC למטרת סרטי בלו-ריי בעיקר. חשוב מאוד שיהיה שקט ושיהיה בדיוק לצרכים שלי, לא צריך איזה כרטיס מפוצץ שיריץ משחקים הכי טובים ללא תקיעות כמו שהסברתי יש את הפלייסטישן בשביל זה. חשבתי על 2600XT אבל ראיתי שהמחליף כבר בדרך, יש רעיונות? מפרט נוכחי- D920-כן כן זבל של מעבד, אבל אוברקלוקר לא רע ומחזיק מצויין את הצרכים שלי P5WD2-P- של אסוס 975X 2GIGA 800MHZ- יש לי 4 סטיקים של 512. וכמובן ה7600GT הנוכחי.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by masterx2,

הי מה יותר חזק מבין שניהם ה330 gt 256mb או HD 4670 1GB הגרסאות הניידות? וגם האם ה320gt יותר חזק מה 9600GT שניהם ניידים ו256 MB ? תודה מראש חשוב לי מאוד

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  9. http://www.fudzilla.com/graphics/graphics/atis-next-generation-to-come-in-october אם הבנתי נכון הדור הבא של ati מגיע באוקטובר הזה ??? מה אומרים שווה לחכות ? או ללכת על זה...

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  10. Started by leonchik1976,

שווה לקחת אותו או שיש משהו יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  11. בהמלצת הפורום קניתי את הרדאון 9550, (ואכן זה פתר את בעיית הריצוד שהיתה, תודה לעוזרים) התקנתי את הדרייבר של ATI ויצרתי פרופיל עם settings כמו שאני רוצה (בעיקר שיניתי את העניין של ה TVOUT). שמרתי את הפרופיל. הבעיה היא שכל פעם שאני עושה ריסט, אני צריך אח"כ לטעון את הפרופיל ידנית.. לא מצאתי אפשרות לסמן אותו כפרופיל ברירת מחדל.. יש אופציה כזו? ניסיתי גם לשים את קיצור הדרך לפרופיל הזה ב startup, אבל זה לא עבד.. אני מנחש שזה צריך לרוץ רק אחרי שאיזשהו service (או משהו בסגנון) של ATI רץ... סה"כ זה לא נורא, אחרי ריסט צריך פעם אחת להפעיל את הפרופיל.. אבל כמובן שהייתי מעדיף אם זה היה אוטומטי. אשמח לשמוע רעיונות. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  12. Started by amirx19,

אני מעוניין להציג FLASH על שלושה מסכים אחד ליד השני בפריסה של תמונה ולא תמונה זהה בשלושת המסכים.גודל המסכים הוא 22 כך שהרזולוציה יוצאת 5040 על 3150 .מה הפתרון הכי יעיל לנושא.אין מגבלת תקציב.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  13. חברה אחת נוספת שהציגה מארז כרטיסי מסך חיצוני מבוסס Thunderbolt 3 היא Gigabyte - שהציגה גם שלל עמדות חיצוניות נוספות שמבוססות על התקן המתקדם, לחיבורי רשת מהירים במיוחד, חיבור כונני SSD חיצוניים ועוד. המארז החיצוני של היצרנית הטאיוואנית מעמיד את כרטיס המסך בצורה אנכית בניגוד לבחירה של שאר היצרניות, וכולל ספק כח צנוע יותר של כ-250 וואט - שעדיין אמור להספיק גם לכרטיסי מסך עדכניים ועוצמתיים מאוד, ובמקביל עשוי לאפשר למחיר המוצר להיות נמוך יותר. טרם ידוע מתי המארז, שמכונה T3GFx, יגיע אל החנויות - אך אנחנו בהחלט שמחים לראות עוד ועוד שחקניות בחום הייחודי הזה של עיבוד גראפי חיצוני, שיוכל להעניק לכל מחשב באשר הוא כוח עיבוד גראפי עליון בקלות ובנוחות. htt…

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  14. Started by malcolmx9,

:-[ :-\

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  15. Started by Oranili,

איפה אני שולח הודעה ל ATI באתר ? אפשר קישור ? תודה רבה לא מצאתי..

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  16. 19" LG F900P NEW Flatron Monitor + USB Hub

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  17. שלום חברה, איזה כרטיס טלוויזיה תוכלו להמליץ לי בטווח של עד 550ש"ח שיעודו להקלטה מוידאו+טלוויזיה באיכות גבוהה [מומלץ שיתמוך כבר ב HD]. תודה רבה מראש, יאן.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  18. שלום לפני כמה ימים קיבלתי את FX 5700 של SPARKLE, התקנתי את המשחק PRINCE OF PRICIA ויש לי עיוותים וקפיצות במשחק עד כדי כך שאי אפשר לשחק, אותו דבר קרה לי בFAR CRAY אולם כשעשיתי את ANISOTROPIC בהגדרות מסך ל כפול 4 העיוותים והקפיצות נעלמו לי והמשחק עבד בצורה חלקה. אולם פה זה לא לא עובד, הורדתי את הדרייברים 56.72. מה יכולה להיות הבעיה??

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  19. יש לי כ.מסך חיצוני ati sapphire hd 6850 http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=497&lid=1 הלוח אם הוא למעבד AMD והדגם הוא GIGABYTE GA-880GM-UD2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3475#ov ע"פ קריאה במפרט הלוח אם, אני חושב שאפשר לשלב בין שני כרטיסי המסך ככה שיעבדו יחד נגיד במשימות עיבוד גרפיות קשות. אומנם הכ.מסך הלא מובנה הוא חזק אבל יש משחקים שזזים לי על 20 ו-15 FPS (למשל METRO 2033) וגם הכ. מסך המובנה הוא לא פרייר בכלל (צ'יף 880). אז אם אפשר למזג את העיבוד הגרפי של שניהם יחד או שאחד חייב להיות מכובה כדי שהשני יעבוד? אם אפשר איזו תוכנה צריך?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. בסביבות 1000 שקל (אפשר יותר). כדאי לי לקנות גם מעבד כפול ליבה, או שזה מיותר ?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  21. רציתי לדעת העם קיים תוכנה כלשהי מחזירה את המסך למצב נורמלי למשל הזזתי טיפה ימינה את התצוגה במסך ואני לא יודע איך להחזיר את זה למצב הרגיל אז עם נגיד אני הלחץ על כפתור מסויים באותה תוכנה זה זה יחזיר לי את התצוגה במסך למצב הרגיל לפניי שהזזתי את התצוגה חייב תשובה דיי בהקדם האפשרי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. התצורה השולחנית החמישית של משפחת Ampere תגיע בעוד פחות משבועיים - עם תג מחיר מומלץ גבוה מהמשוער ותהיות מוכרות אודות הזמינות המעשית בחנויותלכתבה

23. Started by alomm,

יש לי כ.מסך גיפורס 5900xt ושאני מריץ סרטים יש פסים לאורך בצבעים ירוק-ורוד-שחור. זה גם קורה שאני מפעיל דיסק dvd, ויש לי את כל המקודדים וניסיתי גם ב bs player להריץ וחזרה אותה בעיה. גם ב fifa 2005 יש עיוותים בתמונה, למרות שיש משחקים שאין איתם שום בעיה. מחקתי את הדרייור ועידכנתי וזה לא פתר את הבעיה ויש לי את הדירקט איקס הכי מעודכן יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by abcdd,

ככה ניראה המחשב, כרטיס מסך נורמלי לא ניכנס במחשב, בגלל שהמארז לא מספיק גדול מישהו מכיר כרטיסים שמיוצרים למחשב מהסוג הזה?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  25. Started by angelos21,

קניתי לא מזמן את הGTS ואני לא מצליח להפעיל את הטלוויזיה דרך הNVIEW. גם כשאני עושה FORCE TV DETECTION זה עדיין לא מזהה את הטלויזיה, יכול להיות שיש בעיה עם הויסטה?? אני משתמש ביציאת הS-VIDEO שמתחברת לSCART בטלויזיה. יש למישהו את אותה הבעיה??

• 0 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.