כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
יש מסך שאני חולם עליו בלילות. המסך הוא LL 151 LCD (משהוא כזה, השם לא מדוייק) זה מסך LCD התלת מימדי הראשון, של SHARP. לאחרונה ראיתי שהוא נעלם מכל מיני מקומות שאפשר היה לקנות אותו. יש לי שתי שאלות (לא בהכרח בסדר הנכון). ראשית, איפה אפשר לקנות מסך חדש כזה בישראל או לייבא לישראל? שנית, האם כדאי לקנות את המסך הזה? האם הטכנולוגיה עוד בחיתוליה? האם ייצא בעתיד הקרוב גירסת משופרת של המסך הזה? כי אני ממש חולם על המסך הזה, ממש רוצה לראות תלת מימד אמיתי, לשחק בQUAKE2 בתלת מימד אמיתי נראה לי חלומי! תודה!
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
דבר ראשון אני משוטט באתר כבר הרבה זמן ומאוד מתרשם לטובה שאנשים שבאמת מבינים נותנים ביקורות שעוזרות יישר כוח ;D ולשאלתי--אני קונה בקרוב מחשב חדש ומאוד חשוב לי שהוא יהיה בעיקר לצורכי עריכת וידאו (וגם קצת משחקים אך הדגש הוא על ו י ד א ו ) לפי מערת הצעת מפרטי המחשב באתר הוצע בין היתר PCX - GeForce 7600GS leadtek/Gainward - passive cooling עכשיו אני מוכן להוציא עד 1500-1700 שח על כרטיס אם אכן בעוד שנה הוא עדיין יהיה רלוונטי ולא מיושן ,האם יש עוד כרטיסים שכדאי לבדוק עבורם? העיניין הוא שהמחש ישמש לעריכת וידאו עם תוכנות כמו SONY VEGAS ו"פריימיר".... אשמח לתשובה , ושוב אחלה אתר
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
קיים תוכנה שנגיד אתה עושה OC לכרטיס מסך ואתה רוצה שהמחשב יעשה Reset לכרטיס מסך מתי שהוא ייגיע ל-70C נניח.... זאת אומרת שהוא לא יוכל לעבור את ה-70?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך leadtek 8800gts 640mb בבדקה ב- bios ראיתי שכרגע הוא מכוון לעבוד במתח של 1.5v זה הגיוני כזה מתח נמוך ?? בכמה הוא אמרו לעבוד ? תודה
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
רציתי לדעת איפה יש יותר השפעה במשחקים במעבד הגרפי או זיכרון, למשל ב-Shadows מה שיותר קובע זה מהירות המעבד הגרפי, סתם דוגמא. למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס שמתחבר ל-pcie x16 slot ומוסיף ל-board יציאת DVI (ללוחות אם שתומכים בכך): http://www.intel.com/support/graphics/intel915g/sb/cs-013296.htm מצאתי כאלה למכירה בחו"ל, לדוגמא: http://cgi.ebay.com/Molex-DVI-ADD2-PCI-Ex16-Video-Card-ATX-795305005-NEW_W0QQitemZ160090416322QQihZ006QQcategoryZ3762QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אך לא בארץ. מישהו יודע אם ואיפה ניתן לקנות כרטיס כזה בארץ ? בתודה, רן
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
תגידו לי איזה תוכנה ואיפה האופצייה הזאת נמצאת במאפיינים....
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעוד שבועים. אבקש עזרה בקניית כרטיס טלוויזיה, השימוש בכרטיס הוא די קטן יחסית,ויעשה בו שימוש רק להעביר וידאו למחשב ולא יותר מזה!!!! איזה כרטיס לקנות? והאם יש סוג כרטיס משולב של כרטיס מסך וטלוויזיה ביחד לצורך שאני מבקש.? תודה
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל יחד עם מחשב חדש בחודש הבא. יש לי שתי שאלות קטנות שלא הצלחתי למצוא עליהן תשובה בשום מקום: 1. יש לי Windows XP Home Edition. הכרטיס מתאים ל-MCE, האם הוא יעבוד אצלי, או שהוא פועל רק תחת MCE? ומה לגבי ויסטה שאני שוקל לעבור אליה יחד עם המחשב החדש? 2. בביקורת שיש באתר הקולנוע הביתי על כרטיס דומה של Hauppauge , רשום שהכרטיס תומך בהעברת ערוצים דרך הבלסטר רק בחלק מהממירים של HOT. האם יש דרך לברר אם הממיר שלי, דוקסיס ADB 7200C (כמו המג'יק אבל לא מקליט) נתמך בכרטיס? כלומר, האם אוכל לראות ולהקליט במחשב את כל הערוצים שיש לי בכבלים, כולל הדיגיטלים והמוצפנים? אשמח לקבל תשובה, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 500 שקל הנה כרטיס שנראה לי טוב מאוד אבל אני לא יודע אם אני יכול לחבר אליו את ההמיר שלי של YES... בבקשה תעזרו לי עם זה... http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=3808
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
יש לי נייד IBM X60S עם יציאת VGA וב-LCD יציאת DVI ניתן לחבר בינהם? מה הדרך היעילה ביותר בלי לפגוע באיכות התמונה ? PCMCIA עם יציאת DVI (האם קיים מוצר כזה?) כרטיס טלויזיה ? מתאם פשוט הממיר מ VGA ל-DVI (האם קיים?) אודה על עזרתכם..... חוץ מזה אני מתכוון לקנות אוטוטו מסך LCD בתקציב של כ-2000 ש"ח בעיקר לטקסטים ואינטרנט אך שישמש גם לצפיה בטלויזיה וסרטים יש המלצות ? שוב רוב תודות, אחלה פורום
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
יש לי ויסטה אולטימייט,וFX 5500. ישנה תוכנה מובנת או ניתנת להורדה שבעזרתה אוכל לראות את המחשב בטלוויזיה? גם בויסטה וגם בXP רואים גרוע שאני מחבר את הכבל,איזה סוג PAL לבחור? האם הבעיה היא בכבל? (S VIDEO)
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזית LCD ויש שתי אפשרויות DVI-DVI עולה כ50 שח DVI-HDMI עולה 150 שח אני יודע שהHDMI יותר טוב אבל האם הוא מצדיק את התוספת של כ100 שקל? תודה
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אם יש לי כרטיס מסך: gf 8800 gts 320 mb האם כדי לבצע עריכת וידאו יש צורך בנוסף בכרטיס ייעודי?
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
8800GTS 640 6600E 2GB 800MHZ P5B DLX
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם לוח אם ASUS M2NPV-VM ומסך Samsung 19 LCD 931C. שמתי לב כי הצבעים לא נראים "טבעיים", הם בהירים מידי ואין הפרדה טובה בניהם. נסיון לשחק בהגדרות המסך התצוגה והחלפת סוגי החיבורים לא שיפר את המצב ולכן פניתי לחנות שממנה רכשתי את המחשב. שם הם אכן התרשמו שיש בעיה בהצגת הצבעים, אך טענו שהדבר נובע מכך שאין לי כרטיס מסך נפרד ואני לא יכול לצפות לקבל צבעים טבעיים בעזרת מאיץ מובנה וכדאי לי לרכוש כרטיס מסך נפרד. כהוכחה הם חיברו למחשב GeForce 7300GT ואכן בעיית הצבעים נפתרה. אני לא מבין בנושא אבל זה לא נראה לי הגיוני שאכן הבעיה היא בכך שאין לי כרטיס נפרד ושהמאיץ המובנה בלוח לא מסוגל להציג צבעים כראוי, מה גם שהלוח כולל מאיץ מובנה ברמה סבירה לפי מיטב ידיעתי (המחשב ל…
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם ,אני חדש כאן .... מקווה שתוכלו לעזור. אני צריך לחבר שני מסכים למחשב אחד (בכל מסך משהו אחר). הבנתי שאני זקוק לכרטיס מסך דואלי,ואמרו לי שכל כרטיס מסך שיש לו שתי יציאות -אנלוגית ו-dvi יעשה את העבודה (כמובן בתנאי שלפחות באחד המסכים יש כניסת dvi ) .כרגע יש לי מסך אחד 19 אינץ' 1920P של LG והוא מצויין. קניתי לפני כמה חודשים כרטיס של גיגהבייט ATI 9600pro(בין השאר בגלל שהוא בלי מאוורר -יש לי מחשב שקט במיוחד אז למה לקלקל...) ולהפתעתי התצוגה היתה הרבה פחות טובה . לא ציפיתי לניסים ונפלאות מכרטיס של 400 ש"ח אבל לפחות ציפיתי שהוא לא יראה תמונה גרועה יותר מהכרטיס הפשוט שהיה לי, במיוחד שסוף סוף היתה לי הזדמנות לחבר אותו ב- DVI .....! אבל לא עזר .שיחקתי עם ההגדרות של הדרייבר, …
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
בכרטיס יש אופציה של video in ו video out, גם בRCA וגם בSVIDEO. היציאה של הוידאו באופן כללי עובדת, אבל כשאר אני מנסה להפוך את הטלויזיה שאני מחבר ל "התקן מסך מלא" (כלומר כל וידאו שמנוגן במחשב מופיע אוטומטית על כל המסך של הטלויזיה, ולא רק בחלון), הדבר היחיד שאני רואה על הטלויזיה כאשר אני מנגן סרט הוא ריצודים בצבע ירוק וורוד. הדבר קורה רק כשאני בוחר את הטלויזיה כהתקן מסך מלא (כלומר כאשר המסך של המחשב במצב הזה אין בעיות מיוחדות), וזה קורה גם כשהטלויזיה מוגדרת כתצוגה ראשית, וגם כתצוגה משנית. ולגבי הכניסה של הוידאו, כאשר אני צופה בוידאו שנכנס (למשל באמצעות ה movie maker), אני רואה אותו מרצד וקופץ. כלומר, frame אחד הוא מציג את הוידאו בכניסה, וframe שני הוא מציג את הפריים האחרון ש…
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אילו הגדרות אני צריך לעשות כדי לחבר שני מסכים לכרטיס מסך, כי כרגע רואים רק בחיבור אחד של הכרטיס מסך והשני לא. תודה הסתדרתי, אפשר למחוק
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
פעם בגיפורס 2 היה לי שאני לוחץ על וי באיזה הגדרההיו שתי מסכים כאלה וזה מפעיל תשידור לטלווזיה ואפשר לראות את המחשב בטלווזיה... אחרי שהייתי לוחץ AV בטלווזיה יש לי כרגע 6600 .. איך אנני מפעיל תאופציחה הזאת?.. חיברתי בין הכ.מסך לטלווזיה.. ניסתי לעשות ריבוי צגים וזהעשה לי בלאגן .. התקנתי גם תדרייורים האחרונים של ניוודה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכרטיס הנל מגיע עם 2 יציאות DVI ויציאה אחת שהיא HDTV, אבל אני לא צריך את זה O_O אני בסך הכל רוצה לחבר את הטלוויזיה זה בעצם TV OUT רגיל לכל דבר עד שיגיע הHD ?
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת איזה מפרט של מחשב אני צריכה על מנת לעבוד עם תוכנות עריכה של premiere and avid תודה
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
זה לא מראה כלום ואז זה נותן הודעה "unexpected error" או משו כזה עם הסמל של directx בצד? wtf? לעוד מישו זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-