כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
שכאילו רואים על המסך את המחשב בתמונות, כמו פאזל כזה. לא מוצא את זה עכשיו. יש למישהו מושג על מה אני מדבר?
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בתוכנה לכרטיס מסך , שתראה לי GPU Usage ואחוז ניצול הזכרון של הכרטיס (משהו אנלוגי ל task manager). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
קיבלתי מתנה כזה ממיר עם חיבורי RCA מצד אחד ומצד שני USB. אז חשבתי שזה מין כרטיס ללכידת ווידאו חיצוני, מצאתי את הדרייביר של זה באינטרנט, אבל הבעיה היא שהוא אומנם רואה את ההדקן ומזהה אותו אבל מתייחס אליו כמצלמת אינטרנט. האם אתם מכירים איזה תוכנה יכולה ללכוד לי ויידיאו עם המכשיר הזה?? ואיך אני בדיוק עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפתוח את זה בידיוק, אז חשבתי שכאן יהיה הכי מתאים. אני רוצה למדוד את כמות הFPS שהכרטיס מסך שלי עושה במשחקים, מישהו יכול להגיד לי איזו תוכנה יכולה למדוד לי את הנתונים שאני רוצה? הכרטיס שלי הוא 4870 אם צריך לדעת.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום למומחים קניתנ מסך סמסונג 670bf החדש לבן חיברתי דרך כבל דיגיטלי.במסך אין כפתורים לכיוון הגדרות אלא רק דרך תוכנה מצורפת בדיסק. הדכנתי תוכנה על מחשב אבל לאחר מס.דקות שימוש או ממש מתחילה המחשב נתקע ורק הפעלה מחדש עוזרת.בפורומים של סמסונג גם פגשתי אנשים רבים עם אותה בעיה כנראה התוכנה לא טובה. השאלה,-האם התוכנה היא חשובה ב עבודה או אפשר לעבוד עם הגדרות של כרטיס מסך התוכנה היא magic tune
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את המצלמה המעפנה שלי למצלמת ריגול. האם יש למישהו תוכנה שיכולה לצלם תמונה כול זמן קצוב, עדיף שתיהיה חבויה ותיסגר רק על פי פקודה שלי... הסרטה רגילה תופסת לי מלא מקום כי אני מפעיל את המצלמה ל10 שעות כול יום....
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
האם יש תוכנה נוחה ופשוטה לניהול מסכים ? מלבד המובנה של וינדוס או של דרייבר כרטיס מסך העניין שיש לי 2 כרטיסי מסך : hd 4870 למשחקים hd 6450 לסרטי תלת מימד אני כבר מאוייש מהשליטה, האם יש אופצייה מהירה פשוט להחליף כרטיס מסך מבלי לעשות לאחד disable ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק בזמן אמת את המתח על הכרטיס... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. לפני שנים היתה תוכנה בשם ATITOOL להמהרה של הכרטיס מסך והבנתי שהיא לא קיימת יותר. ניסיתי גם להוריד תוכנה כמו GPU-Z למערכת הפעלה 64 אבל לא עובדת ולא משנה מאיפה הורדתי ובאיזו גרסה. אשמח אם תתנו לי לינק או שם לתוכנות כאלו. כרטיס המסך הוא HD 7970 MSI תודה.
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי כמה קבצים שחבר שלי הסריט במצלמה הדיגיטלית שלו ואני לא מצליח להפעיל אותם בmedia palyer או גם בdivx ניסיתי גם לשנות את הסיומות שלהם ולא הצלחתי האם למישהוא יש פתרון או תוכנה מומלצת? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לעריכת וידאו לא משהו מקצועי אלא סתם כדי לערוך קצת סירטונים למישהו יש המלצות? וה-MOVIE MAKER עושה לי בעיות בגלל זה אני לא רוצה להשתמש בו..
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום הנכון - אם לא אשמח אם תעזרו לי מהו הפורום הנכון. אני מעוניין לרכוש תוכנה לעריכת וידאו - מעונין בהמלצה על תוכנה שכזו, שמעתי על תוכנה של pinacle מישהו מכיר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום רב לכולם ברצוני לשאול אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה לעריכת תמונות ולהוספת קטעי וידאו בתודה רבה
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין לראות סרטים שאני מציג על המחשב גם על הטלוויזיה. חיברתי את הכרטיס מסך לטלוויזיה והכל פועל, אבל כשאני מפעיל על המחשב סרט, בטלוויזיה אני רואה מסך שחור במקום שהיה אמור להיות מוצג הסרט. למה זה קורה והאם יש תוכנה שבאמצעותה אני אוכל לראות את הסרטים גם על הטלוויזיה? ובכלל, אם אתם יכולים, תמליצו על תוכנות שימושיות לכרטיסי VIVO... כל מיני תוכנות שאפש להקליט מהטלוויזיה למחשב וכדו'. המון תודה מראש, ניר.
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום טליוזיה חדשה, וכבר חיברתי אותה למחשב וזה.. הכל עובד טוב ויפה (מבחינת התקינות של הציוד....[אני משתמש ב-NVIEW אשר מגיע עם ה-DETENATOR]) האם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שאוכל להשתמש בא על מנת להתאים את מסך הטלויזיה לצרכים שלי (לקרוא טקסט?!) וכו'? וגם, סדר המסכים הפוך. יעני, מסך הטלויזיה שנמצא (פיזית) בצד שמאל מראה מה שאמור להיות בצד ימין. יש לי כרטיס מסך Geforce 4 MX 440 ואני משתמש ביציאת ה-S-Video כדי לחבר את המחשב לטלויזיה. --Vega
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
אני הביאו לי לינק להורדה של תוכנה בדומה לRIVATUNER שיכולה לשנות הרצים (HZ) בכרטיסים של ATI.... תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את ה BFG 8800 GTS 640 פשוט כרטיס מטורף.. 15K ב 3DMARK05 (ולא ממש זוכר כמה ב 06) הכל עובד מצוין רק רציתי לבדוק טמפ' ואולי איזה OC קטן התקנתי את ATITOOL אבל הוא לא מצליח לקרוא נתונים מהכרטיס (לא יודע לעבוד עם ה G80? ) בכל מקרה, יש איזה תוכנה ספציפית לכרטיסים הנ"ל ?
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
התוכנה הזאת פשוט מוחקת כל זכר לדריבר הקודם שהיה לכם. כאילו בכלל לא התקנתם דריבר. Driver Cleaner 1.0
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
תוכנה פשוט נוחה. מזהה את כל הפרטים הנחוצים... מבית היוצר של CPU-Z קבלו את GPU-Z http://www.techpowerup.com/gpuz/
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם תוכנות אדובי מעבד I73930K וכרטיס GTX570 1280MB וזכרון של32GB בזמן האחרון התוכנה נתקעת בסיבת תקלה של OPENGL קוד 7 וכפי שראיתי זה אומר שאין מספיק זיכרון בכרטיס לעיבוד שאלתי היא בכרטיסים של ניידים יש אפשרות של זכרון משותף שמשתמש בזכרון המעבד השאלה אם גם בכרטיסים כאלה יש אפשרות כזאת באם לא האם ישנו איזה פתרון לא תוכנתי בענין תודה
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש כזאת תוכנה או משהו שבודק את היכולות של הכרטיס גרפי ?! אני מכיר את rthdribl, שהוא בודק בעיקר את התחממות הכרטיס... האם יש תוכנה שמנתחת ונותנת נתונים על המאיץ גרפי בזמן אמת ?! ועוד שאלה, האם יש תוכנה שבודקת את התחממות הכרטיס מסך בזמן משחק ואח"כ שומרת את הנתונים כדי שאח"כ אני אוכל לראות לאיזה גבהים הגיעה הטמפ' שלו ? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש חיה כזאת? יש לי כרטיס Sapphire 9800 pro, יש מצב לבדיקה על ידי תוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום מה מצב??. טוב אז ככה יש לי את ה6600GT של ליטק ויחד עם הרייורים של הרטיס מסך הותקנה לי תוכנה של הכרטיס מסך רציתי לדעת מה השימושים שלה ומה אני יכול לעשות איתה תודה
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
האם קיימת כזו תוכנה לכרטיסים חלשים יותר כמו geforce 2/4mx?
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש דבר כזה? כמו FRAPS למשל שמציגה FPS, אני רוצה לדעת את הטמפרטורה של הכרטיס בזמן אמת, אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-