עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Fire_Trooper,

כמה הכרטיס הזה עולה?

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  2. Started by shibby15,

הוא לא היה אמור להיות מוכרז היום?? ???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. AP64D (ATi Radeon 8500LE Graphics Accelerator) ו.. AP64D-H (ATi Radeon 8500 Graphics Accelerator) האם ה-AP64D הוא כרטיס טוב?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by dr,

Innovision Geforce 4 MX420 64MB TV-Out VideoCard או Innovision Geforce 2 TI VX 64MB DDR TV-Out Retail VideoCard ומה יותר יקר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by WarMachine,

אני משחק במשחק על רמת פרטים הכי גבוהה ורזולוציה על 1280על1024 ויש לי לטעמי מעט מדי פריימים לשנייה. הנה תמונה להמחיש לכם את הבעייה: ואגב הדרייברים הם ה 30.30 של נוידיה(וזה לא משנה כי גם ככה לפני זה הייתה את הבעייה) גם שמעתי שהמשחק עושה בעיות עם הגרפיקה ומשהו לא בסדר שם. יודעים פיתרון?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני משתמש בקצב רענון מסך של 100HZ ,כאשר אני משחק קצב הרענון "נופל"(להערכתי ל-60HZ) ואז כמובן התמונה מתחילה לרצד. האם יש פתרון לבעיה?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. כי יש אתר שאני קונה ממנו מחשב ואני רוצה לקחת GEFORCE4 ויש שמה רק של INVISION ושל LEADTEK ואני יודע שINVISION זאת חברה גרועה אז נשאר רק LEADTEK האם היא חברה טובה?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. מה עדיף,ואני לוקח את'לון 1900!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by torchak,

אני צריך את עצתכם. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לקנות כרטיס עריכת וידאו טוב. יש לי כמה שאלות : א - איזה כרטיס מומלץ, שאני יכול לעשות עליו עריכות ברמה ושלא יעלה לי כמו אוטו...... ב- האם יש כרטיס שהוא כם כרטיס מסך והוא ברמה מספיק גבוהה....... ג- האם יש כרטיס כזה שיש עליו כניסת FireWaire.... כמובן שצריכים להיות עליו כניסות ויציאות וידאו אודיו.... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. ותתחשבו בעובדה שהוא עולה לי 3700 ש"ח! AMD Athlon XP 1900 +Tray CPU-מעבד Thermaltake DRAGON ORB 3 COPPER CPU cooler for AMD/FCPGA -קירור Gigabyte GA-7VRXP VIA KT133 Motherboard(creative sound,LAN,USB 2.0,ATA133 RAID)Q-לוח אם DDR-RAM 256 2100 OEM MEMORY-זיכרון Western digital 40GB 7200rpm-דיסק קשיח INNOVISION Gforce 4 TI4200 128MB DDR+TV OUT-כרטיס מסך לא צריך כרטיס קול כי הוא מובנה על הלוח אם mitsomi 1.44 -floopy cd-rom BTC x52 SUPER midi Tower ATX for Pentium IV 300 watts (תגידו לי אם המארז הזה בסדר?) נו מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by someone,

תראו מה יש לGAINWARD בFTP ftp://ftp.gainward.com/Lan/Nvidia/Driver/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם אני צריך בבקשה שמות של כרטיסי מסך הכי חזקים בשוק לעבודה עם תוכנות הנדסה וכו .. כמו solidworks. לא משנה המחיר ואם אפשר ואתם יודעים אז ספק בארץ שמוכר את הכרטיסים הללו שאלה נוספת היא איך כרטיסי ה geforce Ti's 4200 ומעלה לגרפיקה מקצועית? המליצו להם על elsa gladiac אבל נראה לי שזה לא מתקרב אפילו.. הכרטיסים צריכים להיות מקצועיים וחזקים תודה מראש אנשים .. לילה טוב

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן, מצאתי מישהו שמוכן לקנות את ה- G2 GTS שלי (V7700) ואני רוצה לחכות ל- R300 או ל- NV30 (או NV31) החדש. יש לי בארון Quadro2 MXR שהגיע עם המחשב החדש שלי (מחשב Dell) , השאלה שלי היא כזאת : האם תהיה לי ירידה בביצועים בגלל החלפת הכרטיס (שבגללה אני לא אוכל להמשיך לשחק כמו עכשיו ואצטרך לקנות 4200/4400) ? תודה The Doorman

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  14. Started by GunBlade,

אני לא ממש בקי בשוק מאיצי תלת המימד לאחרונה, מה הכרטיס המומלץ ביותר לקנייה? יש לי צורך בשתי המלצות: אני צריך המלצה אחת שלא תלוייה במחיר (כלומר, הכרטיס הטוב ביותר) והמלצה לכרטיס שנחשב לטוב אבל בתחום המחירים הסבירים יותר. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Elrond,

טוב הגיע הזמן לחדש משהו במחשב, הפעם זה יהיה כנראה הכרטיס מסך. עקב מהירות מרובה מדי בקנייה הקודמת נתקעתי עם Geforce 2 MX-200 ללא כל תוספות, הפעם אני רוצה משהו יותר טוב ... השאלה שלי היא האם כדאי לחכות לאוקטובר ול-NV30 או לקנות Geforce 4Ti 4200 עם 128 זכרון וכל שאר התוספות? ??? או האם כדי לנסות לבדוק את הכיוון של ה ATI החדשים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, השבוע ניסינו אני ובן דודי לחבר באמצעות מתאם בין כרטיס המסך לטלויזיה (שצד אחד 21 פינים מתחבר לטלויזייה והצד השני כניסת SVIDEO מתחבר לכרטיס) הבעייה היא שבמסך הטלויזיה רואים פסים לבנים רצים לאורך המסך, ריצוד נוראי, איכות ירודה והתמונה נמצאת במרכז המסך ומשאירה שוליים שחורים בקצות המסך. האם מישהו יכול לייעץ כיצד לסדר את התצוגה על גבי מסך הטלויזיה והאם הבעייה יכולה להיות בגלל כבל או מתאם לא טוב ? כרטיס המסך הוא LEADTEK G-FORCE 4 4400 והטלויזייה היא של חברת Sansui 21" לא שטוחה והתצוגה מתבצעת ע"י NVIEW האם מישהו התנסה בתצוגה על מסך טלויזייה ? אם כן כיצד לשפר את הריצוד והאיכות לקבלת תמונה חלקה ואיכותית ? והאם להשתמש בתצוגה מסוג PAL או NTSC ? תודה, אסף :smoke:

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by psycho_dady,

אני רוצה לקנות radeon 8500 128 MB הבעיה היא שאני לא מבין בדברים האלה.. אז בבקשה תעזרו לי תגידו לי איזה כרטיס כדאי לי לקחת מה radeon או שכדאי לי לחכות ל r300 או ל nv30 בבקשה תעזרו לי אני כבר מבולבל מכל הדברים האלה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Aqualung,

זה בשביל מחשב ישן יותר... אין דרייברים מתאימים מכיוון שהחברה נמכרה ונסגרה. הדרייברים שמגיעים עם וינדוז אקספי לא תומכים ב OpenGL. המון ארטיפקטים במשחקים (חצי מסך צהוב וכו'). יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג דרייברים של צד שלישי לכרטיס הזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by psycho_dady,

אני צריך בבקשה שתעזרו לי במשהו... אני רוצה לקנות כרטיס מסך של radeon ואני לא מבין בזה כל כך.. אבל אני רוצה את הדעה שלכם... כדאי עכשיו לקנות radeon 8500 128 MB או לחכות ל R300 או ל NV30 תגידו לי בבקשה מה עדיף לי...ושיהיה תלוי גם במחיר..

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  20. Started by asafmanor,

כל מי שתשובתו לא נמצאת ברשימה או שהוא חולק על איך שדירגתי את הכרטיסים - מוזמן לכתוב!!! אסף

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  21. Started by Fetalo,

אני רוצה להמהיר את הכרטיס שלי (מסיבות ברורות) ורציתי לדעת מה מהירות הdefault של הליבה והזכרון

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by LermanIsUberCool,

אני רואה הכל, רק שהכל בהיר בטירוף, אפילו כשהבהירות על 0... מדי פעם זה חוזר למצב תקין, ואחר כך זה שוב נראה כאילו כיסו אותו במסך לבן... המסך הוא COMPAQ S700

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by jean-paul,

אם אני יעדכן את הדריברים החדשים של nvidia לgforce2 mx 400 64sdram שלי ,יהיה שינוי משמעותי במשחקים או שבכלל אני לא ירגיש בהבדל :AR15:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shibby15,

כודם כל הנה הלינק דבר שני זה לא הגיוני!! או שאולי כן??

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by dulman,

שלום... אני רוצה לשאול איזה כרטיס מסך הכי כדי לי לקנות וגם באיזה חברה הוא יהיה כי שמעתי שיש הבדל בין החברות תודה....

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים