כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
Hi 2 All Im using Gigabyts 8EIXP mobo with P4 2.2Ghz @ 3Ghz with 756Mb Kingston DDR333 Ram A SoundBlaster LIVE! 5.1 And MSI GeForce 4 TI4400 with 128Mb DDR Ram + VIVO card on WinXP Pro. Lateli im having a problem with the G4 Vcard, once in a wail wan I reboot the system my G4 Vcard is not loaded by the os, it is being recognized by the os but there's an yellow " ! " mark on the card in the device manager and the error code it displaying is : " The device could not start error code 10 ". and nothing I do to fix this like changing the pc profile from: ACPI UniProccesor PC to: Standard PC or Ivan Giving the card an assigned IRQ from the mobo BIOS and also disabling almos…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hi 2 All Im using Gigabyts 8EIXP mobo with P4 2.2Ghz @ 3Ghz with 756Mb Kingston DDR333 Ram A SoundBlaster LIVE! 5.1 And MSI GeForce 4 TI4400 with 128Mb DDR Ram + VIVO card on WinXP Pro. Lateli im having a problem with the G4 Vcard, once in a wail wan I reboot the system my G4 Vcard is not loaded by the os, it is being recognized by the os but there's an yellow " ! " mark on the card in the device manager and the error code it displaying is : " The device could not start error code 10 ". and nothing I do to fix this like changing the pc profile from: ACPI UniProccesor PC to: Standard PC or Ivan Giving the card an assigned IRQ from the mobo BIOS and also disabling almos…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יששששששש הנה הלינק http://www.theinquirer.net/?article=4496
-
- 52 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
היום אמור לצאת R300 החדש, מישהו יודע מאיפה יהיה אפשר להזמין אותו בחול? :AR15: נ.ב שמתם לב איזה פרסומות מוזרות... יש שם יד שמנסה לברוח...
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
החלפתי כ.מסך במחשב לכ.מיקצועי ביותר עם 128 מגה זיכרון, ואני מתלבט עם להתקין על המערכת הפעלה שכבר מותקנות בה המון תוכנות גרפיות מיקצועיות רק את הDRIVER החדש, או שכבר להתקין את כל מערכת ההפעלה מחדש... מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה יותר מהיר??? :AR15: :AR15:
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה עוד פעם (פרסמתי בתמיכה טכנית אבל שם לא עונים מקווה שתעזרו לי אתם) נתקלתי בבעיה ואני מקווה שתעזרו לי בה......... לאחרונה הסתכלתי במאפייני כרטיס מסך וששמתי לב שהוא פועל רק על agpx2 במקום agpx4 שבו הוא כן תןצך( יש לי g4mx440) ניסיתי לשנות את זה אבל בש הפעלתי agpx4 משחקים שבהם שיחקתי נתקעו לי(sof2, gta3) דרך אגב יש לי asus tuv4x עם apollo pro 133a וגם קראתי ברשת שלערכה זו יש בעיה ספציפית עם agpX4 אז אם אתם יודעם איך לסדר את הבעיה אני אודה לכם מאוד..... נ.ב האם יש הבדל ביצועים גדול בין x2 ובין x4?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לי כרגע יש כרטיס מסך - GEFORCE 4 TI 4200 128 מחברת INNO3D אינטל 1.7 מגה הרץ 256 SD זיכרון פנימי האם המחשב הזה [ מה שכתבתי לפחות] מספיק חזק בשביל לעבוד ברזולוציה גבוהה עם DOOM3 ו UNREAL T 2003 ןכול שאר משחקי הדור הבא ! אם לא מה אצטרך לשפר [מקווה שלא כרטיס מסך]!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
GF TI 4200 של אסוס או של MSI אני יודע שMSI נחשבת חברה יחסית בינונית בכל מה שקשור לכרטיסי מסך, אבל ממה שהבנתי, הכרטיסים האחרונים של אסוס לא היו מי יודע מה... נ.ב אני מתכוון לקנות גם צלעות קירור ומאוור אחר...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ז"א יש אולם תצוגה ואפשר לראות מה אני קונה ולא ליפול על אזה חתול בשק או בקרטון תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש - אז מתי הוא מתוכנן לצאת? הוא יהיה יותר טוב מסדרת geforce 4Ti ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
AP64D (ATi Radeon 8500LE Graphics Accelerator) ו.. AP64D-H (ATi Radeon 8500 Graphics Accelerator) האם ה-AP64D הוא כרטיס טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Innovision Geforce 4 MX420 64MB TV-Out VideoCard או Innovision Geforce 2 TI VX 64MB DDR TV-Out Retail VideoCard ומה יותר יקר
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משחק במשחק על רמת פרטים הכי גבוהה ורזולוציה על 1280על1024 ויש לי לטעמי מעט מדי פריימים לשנייה. הנה תמונה להמחיש לכם את הבעייה: ואגב הדרייברים הם ה 30.30 של נוידיה(וזה לא משנה כי גם ככה לפני זה הייתה את הבעייה) גם שמעתי שהמשחק עושה בעיות עם הגרפיקה ומשהו לא בסדר שם. יודעים פיתרון?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני משתמש בקצב רענון מסך של 100HZ ,כאשר אני משחק קצב הרענון "נופל"(להערכתי ל-60HZ) ואז כמובן התמונה מתחילה לרצד. האם יש פתרון לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כי יש אתר שאני קונה ממנו מחשב ואני רוצה לקחת GEFORCE4 ויש שמה רק של INVISION ושל LEADTEK ואני יודע שINVISION זאת חברה גרועה אז נשאר רק LEADTEK האם היא חברה טובה?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה עדיף,ואני לוקח את'לון 1900!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך את עצתכם. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לקנות כרטיס עריכת וידאו טוב. יש לי כמה שאלות : א - איזה כרטיס מומלץ, שאני יכול לעשות עליו עריכות ברמה ושלא יעלה לי כמו אוטו...... ב- האם יש כרטיס שהוא כם כרטיס מסך והוא ברמה מספיק גבוהה....... ג- האם יש כרטיס כזה שיש עליו כניסת FireWaire.... כמובן שצריכים להיות עליו כניסות ויציאות וידאו אודיו.... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ותתחשבו בעובדה שהוא עולה לי 3700 ש"ח! AMD Athlon XP 1900 +Tray CPU-מעבד Thermaltake DRAGON ORB 3 COPPER CPU cooler for AMD/FCPGA -קירור Gigabyte GA-7VRXP VIA KT133 Motherboard(creative sound,LAN,USB 2.0,ATA133 RAID)Q-לוח אם DDR-RAM 256 2100 OEM MEMORY-זיכרון Western digital 40GB 7200rpm-דיסק קשיח INNOVISION Gforce 4 TI4200 128MB DDR+TV OUT-כרטיס מסך לא צריך כרטיס קול כי הוא מובנה על הלוח אם mitsomi 1.44 -floopy cd-rom BTC x52 SUPER midi Tower ATX for Pentium IV 300 watts (תגידו לי אם המארז הזה בסדר?) נו מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תראו מה יש לGAINWARD בFTP ftp://ftp.gainward.com/Lan/Nvidia/Driver/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך בבקשה שמות של כרטיסי מסך הכי חזקים בשוק לעבודה עם תוכנות הנדסה וכו .. כמו solidworks. לא משנה המחיר ואם אפשר ואתם יודעים אז ספק בארץ שמוכר את הכרטיסים הללו שאלה נוספת היא איך כרטיסי ה geforce Ti's 4200 ומעלה לגרפיקה מקצועית? המליצו להם על elsa gladiac אבל נראה לי שזה לא מתקרב אפילו.. הכרטיסים צריכים להיות מקצועיים וחזקים תודה מראש אנשים .. לילה טוב
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מצאתי מישהו שמוכן לקנות את ה- G2 GTS שלי (V7700) ואני רוצה לחכות ל- R300 או ל- NV30 (או NV31) החדש. יש לי בארון Quadro2 MXR שהגיע עם המחשב החדש שלי (מחשב Dell) , השאלה שלי היא כזאת : האם תהיה לי ירידה בביצועים בגלל החלפת הכרטיס (שבגללה אני לא אוכל להמשיך לשחק כמו עכשיו ואצטרך לקנות 4200/4400) ? תודה The Doorman
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני לא ממש בקי בשוק מאיצי תלת המימד לאחרונה, מה הכרטיס המומלץ ביותר לקנייה? יש לי צורך בשתי המלצות: אני צריך המלצה אחת שלא תלוייה במחיר (כלומר, הכרטיס הטוב ביותר) והמלצה לכרטיס שנחשב לטוב אבל בתחום המחירים הסבירים יותר. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-