עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by BONO,

יש לי תמונה ואני רוצה להפוך אותה כאילו מסתכלים עליה במראה אם איזה תוכנה אני עושה את זה ואם אפשר גם לינק

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  2. Started by shibby15,

כודם כל הנה הלינק דבר שני זה לא הגיוני!! או שאולי כן??

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. היום אמור לצאת R300 החדש, מישהו יודע מאיפה יהיה אפשר להזמין אותו בחול? :AR15: נ.ב שמתם לב איזה פרסומות מוזרות... יש שם יד שמנסה לברוח...

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Bug2000,

יש לי קונה לכרטיס מסך של ג'יפה 2 400 באותו מחיר אני יכול לקנות את ה רדאון 7000 כדאי לי ? כי אני מעוניין לכרטיס טיפה יותר טוב אשר ישרת אותי עוד כמה חודשים עד שאני קונה רדאון 9700

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by blabla2002,

יששששששש הנה הלינק http://www.theinquirer.net/?article=4496

• 52 תגובות
    • 5.4k צפיות
  6. Started by izikd,

שלום האם תוכלו להציע לי הצעה משתלמת למסך טוב?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Kfir,

החלפתי כ.מסך במחשב לכ.מיקצועי ביותר עם 128 מגה זיכרון, ואני מתלבט עם להתקין על המערכת הפעלה שכבר מותקנות בה המון תוכנות גרפיות מיקצועיות רק את הDRIVER החדש, או שכבר להתקין את כל מערכת ההפעלה מחדש... מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני רוצה לקנות geforce 4 Ti 4400/4600 אני רק לא יודע איזה חברה הכי טובה שהכרטיס שלה עולה פחות מ - 1800 ש"ח אני יודע שרוב הסיכויים שאין Ti 4600 ממש טוב בטווח מחיר שכתבתי אז כעיקרון אם לדעתכם יש - תגידו אבל אם אין אז תגידו לי: איזה Ti 4400 הכי טוב??(של איזה חברה? - בטווח מחיר שציינתי)

• 43 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. אל תצחקו (אני יודע שזה מצחיק) אוף אני עצבני!!!!!!!! אני רוצה להעכביר למחשב את התמונות מהטיול שלי בחו"ל ואני לא סובל את התמיכה בעברית של הווינדוס 2000

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Thorn-Of-Invention,

קניתי אותו אמש, להיות מאושר על הרכישה החכמה או לבכות שנדפקתי?

• 58 תגובות
    • 6.2k צפיות
  11. Eניתי לבן שלי NEVERWINTER NIGHTS אבל המשחק לו עובד, לפי הודעות השגיאה אני מבין שהבעיה היא בכרטיס המסך. יש לנו VODOO3 , פנטיום 3 128K זכרון. מה עושים איפה מורידים DRV מתאים (ניסיתי כל מיני) ואם צריך כרטיס חדש אז מה מומלץ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by shloosh,

מה יותר מהיר??? :AR15: :AR15:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Yosafe,

Hi 2 All Im using Gigabyts 8EIXP mobo with P4 2.2Ghz @ 3Ghz with 756Mb Kingston DDR333 Ram A SoundBlaster LIVE! 5.1 And MSI GeForce 4 TI4400 with 128Mb DDR Ram + VIVO card on WinXP Pro. Lateli im having a problem with the G4 Vcard, once in a wail wan I reboot the system my G4 Vcard is not loaded by the os, it is being recognized by the os but there's an yellow " ! " mark on the card in the device manager and the error code it displaying is : " The device could not start error code 10 ". and nothing I do to fix this like changing the pc profile from: ACPI UniProccesor PC to: Standard PC or Ivan Giving the card an assigned IRQ from the mobo BIOS and also disabling almos…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Yosafe,

Hi 2 All Im using Gigabyts 8EIXP mobo with P4 2.2Ghz @ 3Ghz with 756Mb Kingston DDR333 Ram A SoundBlaster LIVE! 5.1 And MSI GeForce 4 TI4400 with 128Mb DDR Ram + VIVO card on WinXP Pro. Lateli im having a problem with the G4 Vcard, once in a wail wan I reboot the system my G4 Vcard is not loaded by the os, it is being recognized by the os but there's an yellow " ! " mark on the card in the device manager and the error code it displaying is : " The device could not start error code 10 ". and nothing I do to fix this like changing the pc profile from: ACPI UniProccesor PC to: Standard PC or Ivan Giving the card an assigned IRQ from the mobo BIOS and also disabling almos…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Yosafe,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by LermanIsUberCool,

אני רואה הכל, רק שהכל בהיר בטירוף, אפילו כשהבהירות על 0... מדי פעם זה חוזר למצב תקין, ואחר כך זה שוב נראה כאילו כיסו אותו במסך לבן... המסך הוא COMPAQ S700

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Dark_Phantom,

אהלן חבר'ה עוד פעם (פרסמתי בתמיכה טכנית אבל שם לא עונים מקווה שתעזרו לי אתם) נתקלתי בבעיה ואני מקווה שתעזרו לי בה......... לאחרונה הסתכלתי במאפייני כרטיס מסך וששמתי לב שהוא פועל רק על agpx2 במקום agpx4 שבו הוא כן תןצך( יש לי g4mx440) ניסיתי לשנות את זה אבל בש הפעלתי agpx4 משחקים שבהם שיחקתי נתקעו לי(sof2, gta3) דרך אגב יש לי asus tuv4x עם apollo pro 133a וגם קראתי ברשת שלערכה זו יש בעיה ספציפית עם agpX4 אז אם אתם יודעם איך לסדר את הבעיה אני אודה לכם מאוד..... נ.ב האם יש הבדל ביצועים גדול בין x2 ובין x4?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ז"א יש אולם תצוגה ואפשר לראות מה אני קונה ולא ליפול על אזה חתול בשק או בקרטון תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by WarMachine,

אני משחק במשחק על רמת פרטים הכי גבוהה ורזולוציה על 1280על1024 ויש לי לטעמי מעט מדי פריימים לשנייה. הנה תמונה להמחיש לכם את הבעייה: ואגב הדרייברים הם ה 30.30 של נוידיה(וזה לא משנה כי גם ככה לפני זה הייתה את הבעייה) גם שמעתי שהמשחק עושה בעיות עם הגרפיקה ומשהו לא בסדר שם. יודעים פיתרון?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. לי כרגע יש כרטיס מסך - GEFORCE 4 TI 4200 128 מחברת INNO3D אינטל 1.7 מגה הרץ 256 SD זיכרון פנימי האם המחשב הזה [ מה שכתבתי לפחות] מספיק חזק בשביל לעבוד ברזולוציה גבוהה עם DOOM3 ו UNREAL T 2003 ןכול שאר משחקי הדור הבא ! אם לא מה אצטרך לשפר [מקווה שלא כרטיס מסך]!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. כי יש אתר שאני קונה ממנו מחשב ואני רוצה לקחת GEFORCE4 ויש שמה רק של INVISION ושל LEADTEK ואני יודע שINVISION זאת חברה גרועה אז נשאר רק LEADTEK האם היא חברה טובה?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by SpiritKnight,

אני צריך מסך טוב, יעיל, אמין ושלא ידפק אחרי חצי שנה. אני צריך דגמים+חברות מומלצות, חשבתי על LG. מסכים שטוחים 15' אינץ' בלבד. נ.ב: האם זה נכון של15' אינץ' שטוח יש שטח תצוגה של 17' רגיל?

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. אם יש - אז מתי הוא מתוכנן לצאת? הוא יהיה יותר טוב מסדרת geforce 4Ti ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shaul,

GF TI 4200 של אסוס או של MSI אני יודע שMSI נחשבת חברה יחסית בינונית בכל מה שקשור לכרטיסי מסך, אבל ממה שהבנתי, הכרטיסים האחרונים של אסוס לא היו מי יודע מה... נ.ב אני מתכוון לקנות גם צלעות קירור ומאוור אחר...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Fire_Trooper,

כמה הכרטיס הזה עולה?

• 3 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים