עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ozzur,

סופסוף הזמנתי בנועה px7600gt extreme וספק FSP 400 תודה לחברי הפורום על העצות

2. Started by kman888,

קודם כל תודה. בעזרתכם קניתי כרטיס מסך. ועכשיו לשאלה. אני רוצה לחבר למחשב 2 מסכים. מסך חדש שמתחבר בHDMI ומסך ישן יותר שיש לו רק Vga הבעיה שבכרטיס המסך שקניתי אין יציאת VGA אבל במחשב עצמו יש כרטיס מסך מובנה שלו יש יציאת VGA. אז חיברתי את המסך החדש לכרטיס מסך החדש ואת המסך הישן ליציאת הVga שקיימת במחשב (לא בכרטיס המסך) ושני המסכים עובדים השאלה היא האם זה שחיברתי את המסך הישן ליציאת VGA. במחשב פוגעת לי בביצועים או שמבחינת המחשב זה שקוף לאן חיברתי את המסכים?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  3. שלומות, ברגעים אלו ממש עושה את דרכו אליי שליח מ"נעה מחשבים" עם 7600GT חדש ונוצץ. כרגע, כפי שניתן לראות במפרט שלי, יש לי 9800Pro. חדי העין וחריפי השכל מביניכם יבחינו שהכרטיס הנוכחי שלי הינו מבית Ati(או AMD-Ati) ולכן משתמש בדרייברים של Ati, וכרטיס שני הוא מבית nVidia, ולכן הוא משתמש בדרייברים של nvidia. אני יודע איך להחליף בין הכרטיסים מבחינה פיסית(Plug Out, Plug in and there you go!), אבל, מבחינה תוכנתית, האם יש משהו שעליי לעשות עם הדרייברים הישנים? למחוק אותם? למחוק אותם בעזרת תוכנה מסויימת טרום התקנת הדרייברים החדשים של nVidia? יחד עם התקנת הדרייברים החדשים? אשמח לעזרה בעניין.

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by pyaniv,

שלום, הייתה לי בעיה בבנצ'מארק לכרטיס מסך FX5900XTV. הבעיה נפתרה, הרבה בזכות עזרתכם האדיבה ! על כך תודה לכל מי שעזר ! נתראה בפורום אוברקלוקינג

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  5. לאחר כל השאלות.... היחס למחיר... היחס לצרכים... הDX10 שכנראה בדרך... וכל ההשערות שעלו פה.... קניתי 7600GT של leadtek היום עם המחשב החדש.. הכרטיס מצטרף לחבורה טובה...!!!

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  6. קבלת ביצועים איכותיים ויעילים יותר באותה עלות, לצד פופולריות הכרייה הקריפטוגרפית, ממשיכים לתת אותותיהם בעולם המחשבים האישיים לכתבה

7. אני טס כנראה בספטמבר, ואני אהיה או בצרפת\לונדון, או ספרד\איטליה. מישהו שהיה שם וקנה משהו למחשב, יודע אם זה מגיע סמוך לתאריך היציאה בארה"ב? כי אם אני טס, אני מעדיף לקנות את הכרטיס בעצמי, למרות שיש אלטרנטיבה שאני אעשה הזמנה מארה"ב וישלחו, אני לא סומך על זה, כי אחרת אני תקוע עם כרטיס אחר(טעות במשלוח) או עם כרטיס דפוק(נדפק במשלוח). במקרה של דפיקה במשלוח, אם מי אני יכול להאשים??? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. msi 9800 pro 128 mb או xfx 6800 128 mb תענו מהר ככל האפשר!!!

• 10 תגובות
    • 763 צפיות
  9. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by bagetrek,

שלום . רציתי לדעת האם יש תוכנה שמראה לי כמה טמפ' \ מעלות יש לי בכרטיס מסך מבית אנווידיה או בכלל ... יש ברשותי ג'יפה 5200 ועשיתי לו אוור-קלוק 300/500 ורציתי לדעת כמה מעלות יש לי ..כי התוכנות אוורסט ואיידה לא מראות לגבי הכרטיס ... תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Started by arm123,

אני צריך תוכנה לשליטה במאוורר מכויין שהוא מכוון על עבודה חלשה מהמפעת אני לא מתכנן OC או משהו, מה עדיף 1. Catalyst Control Center 2. ATITool 0.25 כרגע יש לי את שניהם אבל זה נראה לי מיותר.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  12. Started by NickLess@TheMoment,

ברשותי כרטיס מסך MSI GeForce4 TI4400 VTD המצוייד בכניסת Video-IN. ניתן לראות וידאו בעזרת תוכנת WinProducer המצורפת עם הכרטיס, אך היא בכלל לא מיועדת לכך ולכן עושה זאת בצורה מאוד מרושלת. שאלותי הן : :saint: האם יש תוכנה (חופשית) המיועדת לצפייה מהפורט הנ"ל? :saint: באיזה PAL משתמשים בארצנו?

13. Started by bluemail,

הייתי רוצה תוכנה להמרת וידאו לקיבצי מחשב בתקן DVD בשביל צפיה ממחשיר ה DVD שלי האים יש כאלה ???

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  14. Started by raw-e,

איך אני יכול לדעת על כמה פריימים בשניה רץ משחק?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by roeiw,

שלום פעם דובר פה וראיתי באיזה תרד על תוכנה לבדיקת ביצועי הכרטיס מסך.. זאת הייתה תוכנה קלה יחסית ללא התקנה אם אני לא טועה ובמהלך הבדיקה היא הייתה מציגה מלא כדורים שכאלו בכל מיני צבעים אם למישהו יש מושג על מה אני מדבר אני ישמח לקבל את השם שלה.. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by arad gonen,

שלום אני צריך תוכה לבדיקת ביצועי כרטיסי מסך (ויש לי 8800 GT 256MB)

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by tordek,

לאחרונה, כרטיס המסך שברשותי RADEON 9100 של powermagic לדעתי מגמגם במעט, אך אני לא בטוח שהביצועים ירדו בגלל הכרטיס מסך לכן, אבקש תוכנה כלשהי אשר יכולה לבדוק את ביצועי כרטיס המסך שלי ולהגיד לי האם הביצועים שלו סבירים ביחס לכרטיס מסך חדיש ותקין מאותו סוג. בתודה בן.

18. Started by le011,

היי לכולם האם מישהו מכיר תוכנה שבודקת את זמני התגובה של מסכי LCD? בTOM SHARDWERE ואתרים אחרים בודקים שם את הנושא עם תוכנות. קניתי מסך HYUNDAI B70A שאמור להיות בעל זמן תגובה שך 8 מ.ש. האמת במשחקים הכל רץ לי איטי מידי(כרטיס מסך ATI 9700) סרטים רואים טוב. אשמח לשמוע תגובה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by דנדן,

מה קורה חברה? יש תוכנות לבדיקת כרטיס המסך (המעבד והזכרון שלו) כמו שיש את ה-MEMTEST לזכרונות רגילים של המחשב?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. איך אני עושה בדיקת מאמץ ל7950? ניסיתי בOCCT את האופציה של GPU אבל זה לא עושה כלום זה כרטיס חדש שהיום קניתי ואני רוצה לראות לאיזה טמפרטורה הוא מגיע בעומס (כדי לראות אם המארז מאוורר מספיק בשבילו..בקושי הוא ניכנס..כרטיס ענק) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by roeiw,

קיימת תוכנה כזאת בודקת אם הכרטיס תקין או הזכרונות תקינים?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  22. יש לי 4870, אני רוצה לדעת שהוא תקין ושהוא מקבל מספיק כוח מהספק. 3DMark Vantage ? היא חינמית? יש עצות לפני שאני מריץ? תודה

• 38 תגובות
    • 15.3k צפיות
  23. Started by eladbu,

האם קיימת תוכנה חיצונית שיכולה להעלות את ה ברייטנס באופן ידני למסך שלי באופן קבוע כוון שבכרטיס מסך אין לי אפשרות ובמסך אני כמעט בסוף של בסקאלה!

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  24. למישהו יש רעיון לתוכנה שאני יוכל להעתיק איתה קטעים מהמצלמה למחשב? עד עכשיו עשיתי את זה עם ה premiere אבל התוכנה קצת כבדה רק בשביל להעתיק קטעים קטנים...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by master af,

שלום, אני מחפש תוכנה לכרטיס TV הכרטיס מותקן כראוי (דרייבר מותקן ולא מראה שגיאה במנהל התקנים.) יש לי איזה שהיא תוכנה אשר ירדה ביחד עם הקובץ של הדריבר, אבל היא לא תומכת בישראל, ולכן אני מחפש תוכנה מתאימה... הצלחתי ליראות רק "שלג" על המסך. חוץ מיזה אני לא ממש מבין בזה, אז אם אני צריך לספק פרטים נוספים, רק תגידו... תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים