כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
קניתי אתמול מסך 19 סמסונג 959. הוא מסוגל להיות ב1600X1200 ב85 רפרש רייטס אבל כבר ב1280X1024 אני מרגיש שפשוט הטקסטים באינטרנט קטנים. הם ניתנים לקריאה, אבל הם פשוט לא נוחים. אני לא יודע... אולי זה בגלל מסך הפורוויו 15 המרצד ב800X600, אולי אני סתם עצלן ... אבל כרגע ירדתי ל1152X864 איך זה אצלכם ?\ מה אתם חושבים ?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
וכללי כמה אני אמור לקבל? אני מקבל 6345 (המפרט בצד)
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
תראו חבר'ה חשבתי פה והחלטתי לשאול את עצתכם.... שמתי לב שעל אריזת הg4 mx 440 שלי כתוב שהוא תומך "complete directx support including directx 8.1" ומכיוון שכולנו יודעים שg4mx440 לא תומך תמיכה מלאה בdirectx 8 ובוודאי שלא ב8.1 אז יש סיכוי תיאורטי לתביעת החברה על הטיית הציבור ופירסום מידע שקרי ולא נכון........ ???
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מסך 19' CRT חובה כניסות USB מאחור תקציב של 2500 ש"ח ועדיף פחות. שטוח לגמרי ושנוח להסתכל עליו. יש חייה כזאת?
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם! האם יש הבדל רציני בביצועים בין דגמי TI4200 של SUMA של 64MB ו 128MB? והאם זה שווה את ההבדל במחיר.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדברים על זה שהרדאון 9700 יהיה הרבה הרבה יותר טוב מהג'יפורס 4 טי איי 4600 ושה- Oman יהיה יותר טוב ממנו. אז.... אני בדיוק עכשיו רוצה לקנות כרטיס מסך חדש וחשבתי שאם אני אקנה ג'יפורס 4 טי איי (אפילו 4200) יש לי כרטיס מסך פצצה לפחות לשנתיים - אבל אם עוד מעט יצאו כרטיסים עם טכנולוגיות חדשות לגמרי עם ביצועים הרבה יותר טובים אז לפי הקצב תוך חצי שנה הטי איי 4200 שאני אקנה (אולי) יהיה סתם זבל (יגיעו משחקים שמבוססים על הטכנולוגיות החדשות). אז עכשיו אני צריך תשובה - לכמה זמן הטי איי 4200/4400 יחזיק לי מעמד עם ביצועים טובים במשחקים חדשים? ועוד דבר שאני כבר לא בטוח לגביו: במשחקים של היום, יש משחקים שהג'יפורס 4 טי איי 4200 לא מריץ חלק (ממש חלק) בהגדרות גראפיקה גבוהות?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי שאני מעביר את התצוגה לטלוויזה מהמחשב מופיע פס אופקי די רחב (4\1 מהמסך) שכל מה שבתוכו הרבה יותר בהיר והפס עולה למעלה לאט ושמגיע למעלה מתחיל שוב מלמטה ... מישהו יודע מה גורם לזה ? יש איזה שהיא אפשרות שצריך לשנות כדי למנוע זאת ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם יש לי כרטיס מסך חזק וטוב עם TV-OUT+כונןDVD ואני מחבר אותו לטלוויזיה זה יהיה באותה האיכות כמו DVD אמיתי??
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה. לפי מה שקראתי פה בת'רדים שונים אני מבין ששתיהן חברות איכותיות מאוד ונחשבות לטובות בעולם. השאלה היא מה עדיף - ti 4400 של לידטק או של גיינוורד. נדמה לי שהgainward ultra 700 XP מציע VIVO שאין ל-leadtek. האם הפילטרים שלהם שווים באיכותם? האם יש יתרון כלשהו של לידטק ביחס לגיינווד? שימו לב כי הלידטק עולה 1600 בערך, אולי פחות, ואילו הגיינווד עולה הכי זול 1700 ש"ח. איזה מהם לדעתכם עדיף ומדוע? תודה מראש על התגובות, MB
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי gf2mx 400 asus איפה אני בודק את הביצועים של הכרטיס במערכת ההפעלה יש לי xp pro
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לקנות LCD רק כי אין לי מקום האם הוא מאבד ביצועים אם אני אחבר אותו דרך חיבור הCRT ולא דרך חיבור הDVI?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הביצועים שלו כל כך טובים ואם הקדים את זמנו האם הוא בכלל שווה משהו כיום ולאיזה כרטיס הוא משתווה אני עצמי חושב שבמקרה הטוב הוא משתווה ל geforce 2 ti מה אתם חושבים הביעו את דעתכם
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה ההבדל בין Radeon 8500LE 128MB שמחירו 150$ ל Radeon 8500 128MB שמחירו 200$ מה ההבדל העיקרי בין שניהם ומה מתאים יותר למשחקים כגון DOOM3 ו Unreal Tournament 2003 שהולכים לצאת בקרוב ???
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש המלצות לגרסא מסויימת מקורית, או לא מקורית ? תודה מראש רום
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
קיים דבר כזה? ??? אם כן, LINK ME PLZ(למוצר בחנות,ז"א לדף שלו בפנדה\סימפלטק\זיגזג\כל חנות אחרת) TNX עריכה: אני צריך מסך רגיל(לא שטוח)שלא יעלה על הגודל הבא: אורך 53 ס"מ, רוחב לא משנה, ועומק שלא יעלה על 33 ס"מ. אם יש כזה דבר, LINK ME AGAIN. DANKE.
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
AMD Athlon XP 1900 MSI KT33 ultra ARU CORSAIR xms 256 3000MB-DDR SUMA G-FORCE 4 TI 4200 64 DDR mistumi 1.44 WESTERN DIGITAL 20 GB 7200rpm(לי זה מספיק אז אל תגידו שזה לא מספיק) CASE-Tsunami virgo Blue for p4 350W +הרכבה שלהם! ואם אתם שואלים ואיפה ה-CD -ROM אז אני משתמש בצורב x48
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם...... מי שיכול לתת לינק לדריבר של המסך שמצוין בנושא ולינק ל-fix של Nvidia (בקשר ל-HZ במשחקים) שיתן בבקשה...אני יהייה מאוד כי העינים שלי נתכנות!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החנות אמררה לי שזה אמור להיות כך בגלל סוד שפורפרת אבל אני לא יודע אם זה נכון אם מישהו יודע אאו מכיר את התופעה שיכתוב לי בתודה, S-K
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה עדיף מכל האספקטים? לקחת בחשבון שMSI זול ב-15%-10%
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
ברשותי כרטיס מסך MSI GeForce4 TI4400 VTD המצוייד בכניסת Video-IN. ניתן לראות וידאו בעזרת תוכנת WinProducer המצורפת עם הכרטיס, אך היא בכלל לא מיועדת לכך ולכן עושה זאת בצורה מאוד מרושלת. שאלותי הן : :saint: האם יש תוכנה (חופשית) המיועדת לצפייה מהפורט הנ"ל? :saint: באיזה PAL משתמשים בארצנו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החדשה שהיתפרסמה היום על מסך ה SAMSUNG SYNCMASTER 152T "ULTRA THIN אז כמה הוא עולה? ויש אותו בארץ בכלל? יש אפשרות להזמין?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט אם שווה לי לחכות עד שיגיע לארץ ה-radeon 9700 או לקנות ti 4200\4400 איכותי בחודש הקרוב\בתחילת חודש הבא. אני מודע לכך שיש הבדל משמעותי בינם, ליתר דיוק עצום! הן מבחינת ביצועים\טכנולוגיה ולכן אולי שווה לחכות לו. בעיה נוספת היא המחיר. אם אני אקח r9700 אז הוא יעלה מינימום 2500 ש"ח בארץ, אל תשכחו שזו הפעם הראשונה ש-ATI מוציאה כרטיס שהוא הכי חזק בעולם (לבינתיים, לפחות... ) ולכן המחיר לא יהיה נמוך. אני מעריך שהוא יהיה כמו המחיר של ti-4600 כאשר הגיע - 2900 ש"ח!!!! :-\ אני מקווה שמוכרי החנויות יהיו ילדים טובים ולא יהיו גנבים... ;D בכל מקרה אני רוצה "לדחוס" את ה-r300 למחשב קומפלט עם תקציב של 10000 ש"ח! נראה לכם קלי קלות, אבל ממש לא! אני אהיה חייב להתפשר רק ב-256 ר…
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הצביעו בהמוניכם! אני שואל כי מעניין אותי מה יש לאנשים פה...
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני לא מבין בחברות סתם מתעניין...
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-