כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
אם אני אקח SUMA G-FORCE 4 TI4200 64MB זה לא יעשה בעיות במשחקים??? אני מתכוון שיהיה איטי בגלל שיש לו זיכרון של 64 MB ,כאילו שלא יהיה לו מספיק זיכרון למשחקים חדישים??? לא עדיף לקחת כרטיס של חברה פחות טובה כמו INNO3D עם 128 MB??? וגב מה יעבוד יותר טוב, הסומה עם ה-64 או LEADTEK עם 128??? ואני מתכוון לשחק ברזולוציות גבוהות!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce2 mx 400 קבלתי איתו יחד עם המחשב ועל הדרייברים שלי לא רשום של איזה חברה זה. איך אני יכול לדעת של איזה חברה הכרטיס מסך??
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם המסך שווה עוגיה? אם מישהו יוכל להשיג את המפרט, אני אודה לו מאוד, כי שבוע הבא אני קונה ת'מחשב.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עדיף מה יהיה יותר מהיר??? וטוב יותר למשחקים של היום ובעתיד? INNOVISION G-FORCE 4 TI 4200 128MB או זה? SUMA G-FORCE 4 TI 4200 64 MB לא SE! כמובן שאני לוקח בחשבון אוברקלוק לשניהם! אז מה יהיה יותר מהיר בלי ועם אוברקלוק?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי את התוכנה 3D Analyzer ואני רוצה להשיג אותה, שמעתי שהיא בחינם. איפה אני יכול להשיג אותה? :asthanos:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
השאלה שלי זה אם יש לי מעבד 2.26 של אינטל, מן הסתם. אז הוא יוכל לתמוך באופן מלא בRADEON 9700?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למרות כל סיפורי האימה ששמעתי ממכם, הייתי אתמול בחנות, ושיחקתי מדל אוף הונור על המסך, וזה נראה בסדר גמור. הוא עולה 2700 ש"ח. עדיין לא שווה לקנות? ויש לו גם רמקלוים בצד. זה דחוף, אבא שלי מצא את "ה"עיסקה-24 תשלומים בלי ריבית ועוד ב600 ש"ח פחות מהאייזו
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Suma Ti 4200 SE 128 MB חנות מקוונת בארהב (אם יש מקום שמוכר את זה בכלל בארהב)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קונים לי בארה"ב Asus GeForce TI4400 128 MB DDR השאלה האם זה כרטיס טוב - והאם שווה לשלם עליו 220 דולר (בערך 1000 שקל)? תודה לכל המגיבים! אה... ועוד שאלה - זה יעשה לי בעיות עם ה-TVOUT בגלל שבארה"ב הכל NTSC?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנויות שמוכרות כרטיסי טלויזיה של HAUPPAUGE ? או אולי מי היבואן, אם בכלל יש להם בארץ ?
-
- 28 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
איזה כרטיס הכי שווה היום לקנות בסביבות 1400~ ש"ח ? ? ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בתכנון לקנות כרטיס מסך GeForce 4 Ti 4200 128Mb ומתלבטא בין החברות השונות המייצרות אותו... אז רציתי לדעת איזו חברה מייצרת את הכרטיס הכי טוב (לא המשתלם, המחיר לא חשוב) מהדגם הנ"ל? ואם כבר המחיר (שלא ממש חשוב) אז כמה הוא יעלה? ושאלונת אחרונה- אתם חושבים שכדאי לחכות עוד חודש חודשים שהמחירים ירדו או שהמחירים לא ישתנו בצורה דרסטית? תודה מראש, :saint:
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי תראדון אל אי של הרקולס ואני מקבל בפרי די מארק 4500 ואני יודע שזה לא הציון הרגיל... האם זה בגלל שקיבלתי כרטיס דפוק? או שזה בגלל המעבד? ???
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הבא: - Hercules 3D Prophet FDX 8500LE 64 DDR. Radeon 8500 Chip by ATi. עכשיו, יש לי פנטיום 3 600 האם זה יעבוד או לו?? האם ג'י פורס mx-440 יעבוד??
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתחבט ביני לבין עצמי, כידוע (ואם לא אז תתבישו) אני קונה רק משחקים שמגיעה להם, כלומר אם יש משחק שממילא לא הייתי קונה-כלומר בחיים שלי לא הייתי משחק בוא, אז אני משיג אותו בדרך חוקית יותר או פחות... אבל, כאש מגיע משחק שמגיע לו שיקנו אותו, אני קונה כי המפתחים השקיעו ואני חייב לשחק אותו! לדוגמא מקס פיין, black & white, וכו... בקיצור DOOM III לא הולך להיות משחק טוב, אני מתכוון במשחקיות, הוא הולך להיות רגיל :-\ אז השאלה שלי זה האם מגיע למתפחים שאני או מישהו יקנה אותו רק כדי לאתגר את המחשב שלי בביצועים שלו? האם הכרטיס הגרפי של יעמוד בעומס שלו??? מה לעשות???
-
- 61 תגובות
- 6k צפיות
-
-
מה זה shared memory? אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני לא יודע איזה באחד מהם רשום כרטיס מסך shared memory עד 64 מגה מה זה אומר ובשני כרטיס מסך ati readon 7500 32 מה יותר טוב ולמי שמבין הכרטיס מסך של ati שרשמתי פה הוא ddr או sdram ?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמו שנראה במטרוקס פרהיליה, חשבתי שאולי זהו פתרון טוב מאוד לכרטיסים ללא TVOUT, להראות את התצוגה על טלויזיה, כי האיכות גבוה, כי בעצם זוהי איכות המסך (בקשר לאיכות הTV...) אז, יש כזה דבר שנמכר? אפשר לבנות אחד? בתודה, אמיר.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
איך בדיוק מפעילים את כל העסק ? באיזה תוכנה (שניתנת להורדה ?) אפשר לחבר את זה לווידאו ככה סתם בחיבור שאמור להכנס לטלוויזיה ? באיזה תדר השידור פועל ...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי במחשב ASUS 7100 שבתוכו רועם לו nVidia GeForce 2 MX מסכן וממש לא אימתני עם יציאת TV OUT. אני מריץ Windows XP. יציאת ה- TV OUT לא עובדת ומאחר ובאתר של ASUS אין דריברים לכרטיס הזה ל- XP והדריברים של 2000 כמעט דפקו לי את ה- Windows אני בבעיה. אגב, בשום פנים ואופן אני לא אתקין את ה Detonator של nVidia כי ממש כמו שמו בפעם האחרונה שהתקנתי אותו הוא פוצץ לי את ה- Windows. אני פשוט רוצה להפעיל את היציאה הזו. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות אותו כרטיס זמני, בין השאר כי יש לו DVI שאני מאוד זקוק לו. האם הוא עולה על הGF4MX וה2MX\TI\ULTRA וכו'? ולמה TI של 2 עולה כמו TI של 3?!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי אתמול מסך 19 סמסונג 959. הוא מסוגל להיות ב1600X1200 ב85 רפרש רייטס אבל כבר ב1280X1024 אני מרגיש שפשוט הטקסטים באינטרנט קטנים. הם ניתנים לקריאה, אבל הם פשוט לא נוחים. אני לא יודע... אולי זה בגלל מסך הפורוויו 15 המרצד ב800X600, אולי אני סתם עצלן ... אבל כרגע ירדתי ל1152X864 איך זה אצלכם ?\ מה אתם חושבים ?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
וכללי כמה אני אמור לקבל? אני מקבל 6345 (המפרט בצד)
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
תראו חבר'ה חשבתי פה והחלטתי לשאול את עצתכם.... שמתי לב שעל אריזת הg4 mx 440 שלי כתוב שהוא תומך "complete directx support including directx 8.1" ומכיוון שכולנו יודעים שg4mx440 לא תומך תמיכה מלאה בdirectx 8 ובוודאי שלא ב8.1 אז יש סיכוי תיאורטי לתביעת החברה על הטיית הציבור ופירסום מידע שקרי ולא נכון........ ???
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-