כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
כרטיס מסך AGP . LOW MED END FX5500 מציעים לי אותו ב 200 ש"ח . איך הוא ?
-
- 7 תגובות
- 540 צפיות
-
-
איזה פיצ'רים (כדוגמת VIVO) חשוב שיהיה בכרטיס מסך מודרני ממוצע?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום, קיניתי אתמול כרטיס מסך RADEON 2400 XT התקנתי דרייברים חדשים שהורדתי מ ATI תצורת מחשב: XP PRO המחשב מחובר למסך מחשב ולטלויזיה רגילה בחיבור SVideo-Composite השימוש של המחשב הוא בעיקר לראות סרטים ולכן יש חשיבות גדולה לחיבור לטלויזיה. הטלויזיה מזוהה אבל כאשר אני מנסה לעשות enable למסך השני בכרטיס אני לא מצליח. זה עושה לשניה enable ומייד מחזיר ל disable. זה ממש מייאש כי כבר עשיתי את זה הרבה פעמים עם כרטיסים אחרים ואף פעם לא הייתה בעיה שלא נפתרה ע"י הורדת drivers חדשים או קינפוג נכון. במקרה זה ממש אין לי כיוון. לעזרתכם אודה.
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
כשאני במדיה סנטר אחרי שאני מכוון את ההגדרות טלויזיה שלי, ואני רוצה לצפות בLive TV אז מופיעה לי השגיאה הבאה: Decoder Error The video decoder has either malfunctioned or is not installed. Please restart Media Center and/or the computer תמונה: http://img211.imageshack.us/img211/5061/59713926sq7.jpg אני חיברתי את הכרטיס טלויזיה לממיר HOT של THOMPSON אולי אני לא התקנתי את כל הדרייברים הדרושים... בבקשה תעזרו לי תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אני יכול בביוס לכוון כמה וולט אני רוצה שיעברו לכרטיס מסך.........איך אני יודע כמה וולט צריך ?! 7300gs תודה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
נסגרתי על מפרט שהוצע לי בפורום מפרטים. הכרטיס שהוצע לי היה ATI REDEON 4850 512MB HDMI השאלה שלי היא כזו: 1. המשחק היחיד שיעבוד על המחשב הוא FLIGHTSIMULATOR X ( וגם לא לעיתים קרובות.) 2. המסך הוא SAMSUNG T260HD (ואני לא מחפש לעבוד על ההגדרות הכי גבוהות) 3. חשוב לי שיהיה HDMI. 4. רוב העבודה תהיה עבודה משרדית , יחד עם סרטים שיורדו מהרשת. בהתאם לדרישות הנ"ל - איזה כרטיס זול יותר אך עדיין איכותי אני אוכל להתקין במקום הכרטיס הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
הדריוור של NVIDIA או הדריוור של LEADTEK שבעצם מותאם ל XP תודה
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
קניתי אותו והוא נראה על הפנים, ממש זוועה, אולי שגיתי בהגדרות או משהו? כוונו אותי אם אפשר.. הבעיה בעיקר בסרטים, כרגע הוא מכוון על רזולוציה מקסימלית רענון 60, 16 סיביות,
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של חברת Sapphire מהדגם Radeon 9600XT. אני יודע שזה כרטיס מדור ישן אך מבדיקה שעשיתי עם אותו כרטיס רק של ASUS התברר לי שהוא מספיק טוב בשבילי. את הכרטיס אני רוכש ב 300 ש"ח יד שנייה. מה שמפריע לי הוא שאין מספיק צלעות קירור ביחס לזה של ASUS ורציתי את חוות דעתכם בקשר לאמינות של הכרטיס והיכולת שלו לעמוד ב OC. ובכלל מה אתם אומרים על הרכישה. תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
יום ראשון אני קונה הייתי במ\חנות היום הוא אמר לי לבחור מכמה דגמים לא ידעתי אני יודע ש ל \מסך 19 המחירים הם בין 3000 4000 אז תנו לי בבקשה את הדגם הכי טוב של החברה לדעתכם שאני יזמין יום ראשון אבל הוא חייב להיות מפלסטיק שחור כול המסך וחייבת להיות יצאה דיגיטלית למסך תודה מראש. ואפשר להגיד כבר גמר חתימה טובה לכול גולשי האתר.
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
איזה פילטרים עלי להפעיל ועל כמה (יש לי TRAY TOOL), בכלל מה עלי לשנות בתוכנה?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מי יכול להגיד לי איזה כרטיס זה ? נראה לי ישן, אבל אולי מישהו יזהה... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מעוניין לקנות ...... avlas1@bezeqint.net
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר איך הכרטיס x800XL 256MB? האם הוא טוב? האם בעזרתו (ומחשב athlon 3200, 1 giga memory) אפשר להריץ משחקים באיכות גבוהה? תודה
-
- 6 תגובות
- 540 צפיות
-
-
בקטגוריית הגיימר ההמוצע רשמתם שהATI Radeon X1600 PRO הוא המשתלם ביותר. אבל נתתם לו כוכב.
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 6600GT ,מה לדעתכם הדרייבר שייתן לי את הביצועים הכי טובים..?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם כתבתי בעבר הודעה בקשר לזה שאני מחפש מסך משחב מקצועי ואיכותי לצרכי וידאו ותלת. קיבלתי המלצה על samsung 997mb האם יש למישהו מושג איך המסך הזה ? ואם הוא יספק את דרישותי תודה
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
כדי שלא יהיה טעויות .. הכרטיס הזה : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1100 מתאים לי למחשבב יש לי ניראלי PCI - E איך אני בודק שבאצת יש לי PCI - E מעבד 2160 לוח אם 945 GCM אז מתאים ?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
סליחה על הבורות.. יש לי ספק רגיל מאייבורי לפני 4 שנים, אני חושב על להחליף כרטיס מסך יד שניה בסביבות ה-250-200 - זה התקציב שיש. ההצעות שיש בפורומים הן לכרטיסי 6600GT. השאלה היא אם יהיה עליי להחליף ספק או מאוררים או משהו אחר על מנת שהכל יפעל כשורה [ואני לא מעוניין להתעסק עם זה כל כך]. אגב - ה6600GT אמור להיות שקט, או שהוא נוטה להרעיש? תודה וסליחה על החובבניות..
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, אחרי עזרה רבה מכולם קנייתי בסוף את ה ATI1950PRO אבל הוא רושם לי הודעת שגיאה. "CLI APPLICATION COMMAND LINE INTERFACE נתקל בבעיה ועליו להיסגר ץ אנו מתנצלים על אי הנוחות." איפה שקניתי שם התקינו לי את הדרברים וניסית להתקין את הדרברים שוב אבל זה לא עזר. הודה לכם אם תוכלו לעזר לי
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום.. יש לי כרטיס Radeon 9600XT ATI SAPPHIRE הורדתי את העדכון עם CCC סיים להתקין ועשיתי ריסט למחשב.. שאני פותח את המשחשב השולחן עבודה עולה ואז אני מקבל שגיאה: והמחשב מתחיל לזוז לאט ומקרטע (התצוגה, נגיד אני גורר משוו או לוחץ על התחל זה פותח לאט מה עליי לעשות? ושהשולחן עבודה עלה, המסך נכבה נפתח נכבה נפתח [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי אוסף קלטות בפורמט Hi-8 שאני מעוניין לגבות לCD (אין לי צורב DVD כרגע) איזה כרטיס לכידת ווידיאו אתם ממליצים לי לרכוש? על מה יש לשים לב בכרטיס? תכונות, features וכו'...? תודה לעונים...!
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שני הכרטיסים מבית Gigabyte
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
אהלן, אני מחפש כרטיס מסך מסדרה 8800 Geforce שהכי משתלם מבחינת עלות/ביצועים. הטווח מחירים שאני מחפש: 1000-2000 שח * אם זה כרטיס שעולה 2100 זה בסדר תודה ויום נעים
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-