כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מחפש הצעות לכרטיסי מסך, mid-end (עד כמה שזה אפשרי, בתקציב שלי...), בעלות של כ-600 ש"ח. המפרט שלי מופיע בלינק הבא: http://img506.imageshack.us/img506/213/cpumbiy7.jpg לוח האם שלי, כפי שכבר צויין, תומך ב- AGP. נוסף על כך, ספק הכוח שלי הוא 400W, ג'נרי, של Sunshine או מישהו-עם-שם-דומה. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא Radeon 9200SE ישן, ואני מחפש כרטיס שיתן לי שיפור ביצועים משמעותי על פניו, ובתקווה שיוכל גם להריץ באופן סביר משחקים חדשים. תודה, מראש.
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כנראה יקנה מחשב חדש שהמפרט שלו : מעבד E6550 לוח gigabyte p35-ds3l זיכרון 2 ג'יגה של OCZ 800mhz הארדיסק כבר יש וכל שאר החלקים הקטנים לא חשובים כרגע. השאלה שלי היא כזו,יש לי כרגע כרטיס מסך דגםgigabyte rx550 256MB האם זה יצור מצב של צוואר בקבוק עם המחשב החדש כי אני לא מעוניין סתם לקנות כרטיס חדש שעולה הרבה. מטרת המחשב זה לאינטרנט ולתוכנות virtual pc לא לשום דבר רציני מעבר לזה????
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני עורך קליפ בתוכנה movie maker. בקליפ יש תמונות ושירים יחד, עכשיו השאלה שלי היא אם אני שומר את הקובץ וצורב אז זה יפעל ב dvd ? ועוד שאלה: לאחר ששמרתי את הקובץ (כשיש בו לערך 20 תמונות שכל אחת שוקלת מגה) אז הוא שקל סה"כ 160 קילו בייט, איך זה יכול להיות??
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך RADEON 9600 PRO , כמו כן יש לי מסך LCD BENQ 19 אינץ , כאשר אני מעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך , מכבה ומדליק את המחשב, הוינדוס עולה לי עם מסך שחור (כאילו אין מסך) . כאשר התקנתי כרטיס אחר (NVIDIA -4200), הסרתי את המסך מהגדרות המערכת ,הפעלתי מחדש את המחשב , שמתי את ה-RADEON שוב , המסך עלה לי וגם הכרטיס , אך שוב כאשר אני מעדכן את הדרייבר , הוינדוס עולה עם מסך שחור . מה עושים ? תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום. קניתי את הכרטיס http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=24995&PHPSESSID=a9f2df141b6801c5cfbc225b565712d9 עכשיו, יש שתי חיבורים בין בכרטיס לספק 6 פינים האם אני צריך לחבר את שתיהין כי עכשיו חיברתי רק אחד וזה טוב, ויש עוד יציאה מהכרטיב מין חיבור לבן של שתי פינים ואני לא יודע מה צריך להתחבר אליו. אשמח לעזרה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8800GT 512MB PNY והמהירות של המאוורר שלו על 30% איך אני מעלה אותו ? דרך איזה תוכנה אפשר ?
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
לאחרונה כשאני משחק במשחקים, הם מוצגים בצורה מעוותת ובעייתית, ממש כמו משבצות מהבהבות על הפרטים במשחק: ניסיתי לשנות את רמות הגרפיקה, את הרזולוציה, כלום לא עוזר. ראוי לציין שהמעבד שלי נמצא באוברקלוק קל (15 %) ועשיתי לכרטיס מסך שלי קצת אוברקלוק אבל ביטלתי אותו יש לכם רעיון מה אפשר לעשות ? תודה ! ! ! !
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי אני חושב לקנות את המסך אני רוצה את היעוץ שלכם לפני שאני קונה אותו LG LCD 20 L204WT הינה המפרט : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15213 הוא עולה בערך כ 2100 השימוש העיקרי בו הוא משחקים וסרטים ... תודה..
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
-
ברגעים אלו ממש שגלשתי בפורום קיבלתי על המסך שלל פסים דקים שבאים בכל מיני אזורים קטנים על המסך בכל מיני צבעים. שאני מחדש משהו על המסך הפסים נעלמים וכשאני עובר על איזה משהו יש כזה ריבוא על סמן העכבר שגם כולו עשוי מפסים דקים :\ עכשיו כשעשיתי ריסט למחשב הכל בסדר אבל...אני רוצה לדעת מה זה אומר כדי לדעת אם יש איזושהי בעיה או משהו שאני יכול לעשות. יש לי R9800PRO תודה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
עכשיו יש לי 7900GT שני כרטיסים עובדים בSLI האם יש צורך לשדרג ל 8800GT? או שמה שיש לי עכשיו זה בערך אותו כח? OPTERON 165 OCZ 2GB DDR 400MGHZ CL2 ASUS A8N PREMIUM SATA 10K RPM 37GB HDD MAXTOR 7600RPM 120GB AGEIA PHYSX CARD
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
בינתיים אני חשוב על ה8800GTS 640MB יש משהו שעדיף עליו?
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
הי לפני כמה ימים התכנתי את הכרטיס. התצוגה של המחשב מצוינת, אבל קליפים מוצגים גרוע, כאילו תמונה בנגטיב, אבל צבעוני... צבעים חזקים מאוד.. בהצגת סרטים, לעומת זאת, התצוגה חשוכה והגוונים לא ממש טבעיים... חוץ מהדרייברים של ATI, אלה שבאים עם דיסק ההתקנה, מותקנת חבילת מקודדי K-LITE אם למישהו יש רעיון, או עיצה... תודה[br]פורסם בתאריך: 8.01.2007 בשעה 12:32:21 נ.באם אני לא בפורום הנכון, סליחה.. אשמח להפניה מתאימה
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
עד 200 שקל מיועד רק לצפייה ב-HOT דרך ממיר אפשרויות הקלטה ועריכה לא מעניינות אותי, אני צריך כרטיס שיעבוד עם מחשב ישן (P3) ושלא ידרוש יותר מידי משאבים מהמערכת
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
איך הוא טוב איכותי למשחקים ? למרות שרק מסכים CRT טובים למשחקים
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
קניתי מטליות לניקוי המסך שלי, LG L1710s, מאופיס דיפו, וכתוב בתחתית האריזה "אינו מתאים לשימוש במסכים עם ציפוי כרום....", מכיוון שאין לי מושג מזה רציתי לוודא שהמטליות טובות לפני שאני משתמש בהם ? אלה המטליות: תודה
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
לכרטיס ה X800XT שלי יש אפשרות ל VIVO אבל מנסיון ומקריאת פורומים רבים הבנתי שקשה עד בלתי אפשרי להשתמש באופציה. לא חשוב מה אני עושה אני לא מצליח לקבל תמונה נכונה בכניסת הוידאו. החלפתי דרייברים חזרה ל 6.2 כי האחרונים דופקים את עניין ה VIVO וכלום לא עוזר. התמונה עם שיבושים וללא צבעים וזאת למרות שהכניסה הוגדרה כPAL. אם מנסים להשתמש בכניסת ה COMPOSITE אז אין תמונה בכלל. רק כניסת ה SVIDEO מאפשרת איזושהי תמונה. אני לא מתכוון לכרטיסי All in Wonder, אלא לכרטיסים סטנדרטיים עם אופציה לכניסת וידאו. למישהו פה יש כרטיס דומה או נסיון עם אופצית VIVO בכרטיסים האלו ? אשמח לכל עזרה בנושא.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
המאוורר של הכרטיס הגרפי להלן שקט??.. ??? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=698
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום אנשים , לא מזמן קניתי את כרטיס המסך המצויין בכותרת . רציתי לשאול אם מישהו מוכן להגיד לי מה הם האפשרויות הכי טובות ובתוחות שאני יכול להגדיר ב CATALYST CONTROL CENTER על מנת לקבל את הביצויים הכי טובים . תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
המסך יהיה ברזולוציה 1680.. צריך כרטיס טלוויזיה שיראו בו באיכות גבוהה בלי תקיעות תקציב עד 700 800 עדיף אבל בסביבות ה300 400 לאיזה סלוט הוא נכנס הPCI?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אז ככה, אני בתאילנד עכשיו.. ומצאתי את המסך הזה בסביבות ה1625 ש"ח, הוא נראה ממש מדהים בתצוגה.. גם הנתונים לא רעים בכלל מישהו מכיר את הדגם הזה? אני שוקל ברצינות לקנות אותו... אז מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
המחשב שלי זה: Dualcore intel Pentium D 805 2.66 1GB RAM DDR1 האם כרטיס המסך 2900pro 512mb יעשה לי צוואר בקבוק? אם כן, כמה משמעותי?
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מה זה AA וFSAA? תנו לי פירות מה זה כל דבר(במה הוא משפיע) עשיתי חיפוס אבל לא מצתי כלום(מצתי באנגלית ואני לא יודע)
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט שרשום בחתימה הייתי רוצה לקנות כרטיס TV לטובת צרכים בסיסיים כגון הקלטת תוכניות מידי פעם וצפייה בטלויזיה (רדיו ייתרון אבל לא חובה) מכייון שאין לי שמץ של מושג לגבי הסוגים והחברות הייתי שמח אם חברי הפורום יוכלו להמליץ לי על כרטיס. תודה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
וכבר החלתתי שאני יביא 7600GT!! והשאלה שלי היא אם הספק שלי יספיק לכרטיס הזה?? ולמי שיש כרטיס כזה איך הוא בכללי ספרו הכל עליו?? תודה אופק!
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-