כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
הי, אני מקווה שאני בפורום המתאים. יש לי כרטיס מסך שאני מתכוון להחליף אותו. לא מזמן קניתי מסך "27. אני לא משחק כיום כמעט בכלל, אבל כן רוצה לשחק. הבעיה היא שאני קורא כאן לא מעט הודעות וממש הולך לאיבוד בכל מה שנוגע להגדרות, גם של המשחקים וגם של הכרטיס. ( AA, פילטרים וכו' ). יש איזשהו מדריך שמסביר בשפה עממית מה זה כל המונחים שאתם משתמשים בהם? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך הענתיקה שלי למשהו יותר מתקדם (עד כמה שניתן בAGP...) אז על איזה כרטיס תמליצו? או אולי עדיף להישאר עם מה שיש? המחשב בעיקר לאינטרנט, מוסיקה, סרטים צריבות והדפסות... בקיצור - פנאי/עבודה... בעיקרון חשבתי על 6600GT, 6800GS ו7600GT... מה אתם אומרים? <<< המפרט בצד...
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי החלפתי לספק זמני שהיה לי בבית (HEC 300) ואין לו את החיבור שהיה לFSP שמתחבר לתוך הכרטיס מסך רציתי לשאול כמה זה קריטי להשאר ככה ? תודה מפרט בחתימה
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
Radeon X1950 PRO ASUS X1600 CROSSFIRE -ASUS X1600 חוות דעת וקצת מידע על שניהם ואיזה היתם מעדיפים. תדה.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום קוראים לי דניאל ואני חדש בפורום. יש לי מחשב ישן יחסית (AMD AXP 1500+) וכרטיס מסך G4 MX440 אין לי כוונה לשדרג כרגע את המחשב בצורה משמעותית מפני שבעוד פחות משנה אני מתגייס ואני רוצה לעשות שדרוג אחרי שאשתחרר. אני כן רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שאני לפחות אוכל לשחק במשחקים החדשים במשך השנה הזאת. קראתי בכל מיני פורומים ושאלתי חברים והגעתי למסקנה ש GEFORCE4 TI הוא כרטיס מסך טוב ואפילו יותר טוב מ FX5200 לכן אני מחפש איפה ניתן לקנות אותו (חדש או יד שנייה אולי מישהו מוכר) .
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את הכרטיס ויש לו שאלות.. הכרטיס הוא AGP והוא מחובר למחשב והוא עבד סבבה הפעלנו משחקים והכל... אבל הוא לא מחובר לספק,כי מהספק לא יוצאים מספיק חיבורים,אז מה שיוצא הלך למאווררים של המארז ולצורב... זה ממש קריטי שהספק לא מחובר לכרטיס או שאפשר לוותר על זה? ועם הכרטיס מקבלים כבל,שמתחבר לסוף הכרטיס מסך,לאיפה שאמור להיות מחובר הספק,לחיבור השחור הזה, ובצד השני של הכבל יש שני חיבורים,שאליהם אמור להתחבר הספק בעצם, בד"כ לא אמור להיות מחובר לכרטיס רק חיבור אחד מהספק? למה יש שני חיבורים פתאום?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה מבין הכרטיסים הבאים עדיף לדעתכם LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS או GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL תודה
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=325 כרטיס תואם ל-6800NU אבל אם עוד קיצוצים!! 8 צינורות עיבוד במקום 12 מהירות שעון 320מה'צ במקום 325 חוץ מזה הוא דומה ל-6800NU בכל דבר אחר!! ויתומכר במחיר 200 או פחות... ולפי מה שהבנתי הוא יהיה רק במערכות OEM אז אני לא ממש מבין למה הם רשמו שהוא יתומכר במחיר 200 טוב נו חחח קרטיד לפיסי ספוט
-
חיברתי את הכבל מהמחשב לטלוויזיה וניסיתי לחפש בדריברים אפשרויות שקשורות בTVOUT אבל לא מצאתי
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
התקנתי HL2 על המערכת שלי(מפרט בצד) ויש בהגדרות גראפיקה המתקדמות אנטי אנלייסינג,אבל יש שם X6 וממה שהבנתי כרטיס מסך אחד יכול רק עד X4 וגם מזה MSAA? רשום שם X6MSAA עוד משהו אחד:יש שם בהגדרות Color Correction או משהו בסגנון-אפשר לבחור Enabled או Disabled ..נראה לי שיותר טוב אינאייבלד..מישהו יודע מזה?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם. אין לי שום נסיון עם הכרטיסים הנ"ל- אז כמה שאלות: א. האם הם עדיין קיימים בכלל? האם משתמשים בכאלה דברים? ב. אם יש לי חיבור של HOT/YES דיגיטלי בבית- ניתן יהיה פשוט לחבר אותו לכרטיס? ג. האם הכרטיסים מגיעים עם תוכנות מיוחדות של צפייה או שצריך לקנות בנוסף משהו מיוחד? ד. ולסיום- כמה עולה כרטיס ממוצע ומה הם המומלצים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
רציתי לשאול כמה דברים 1. חוות דעת על כרטיסי המסך ? BFG Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail OC2 או ASUS EN8800GT/G/HTDP/512M/A מה יותר טוב מבין השניים ולמה? יש לי עוד שני דברים שלא קשורים לפורום זה עם אפשר .2 חוות דעת על ספק הכח ? CORSAIR 520W CMPSU-520HX EPS 12V Modular A.PFC 3. חוות דעת על המארז ? ARMOR PLUS BLACK WINDOW VH6000BWS רציתי לדעת האם זה מארז לא רועש ?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שאלה עקרונית - האם בכל מקרה עדיף לקנות את ה - 8800 GTS 640 MB הזולים? למשל של חברה שפחות נחשבת בכרטיסי מסך או ללכת על ה 320MB של חברה יותר מוכרת. אולי כבר עם OC מהמפעל... הפערים במחיר הם לא רציניים. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של nvidia ForceWare Release 90 Version: 93.71 Release Date: November 2, 2006 אבל שאני מתקין אותם ואז מרסט את המחשב אני בודק את הגרסה ב device manager ומופיע לי דבר כזה: driver date 22/10/2006 driver version 6.14.10.9371 למרות שזה צריך להיות 02/11/06 וגרסה 93.71 זה נורמאלי?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אני רוצה לירכוש משך עד 4000 שקל .בקושי צופה בכבלים רק כדורגל , וגם כחה עוד חצי שנה גג יהיה ממירים של יס שיציגו 720p כך שלא תהיה שום בעיה גם בכבלים בקרוב. ורוצה שיראו טוב במישחק pes מהמחשב עד שאקנה xbox או ps3 דרך אגב האם מישהוא יודע איך benq 3232 אמרו לי שיש שם כול מה שאני צריך והיא יודעת לעבוד אם 1080p וגם טובה למחשב ביגלל שביכלל הם התחילו כיצרני משכי מחשב תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי עוד פחות משנה לקראת הגיוס, מה שמשאיר לי רק שנה לשחק במחשב... כרגע יש לי 7600GT, עם אופציה למכור אותו... השאלה שלי, אם אני מארגן תקציב של בערך 1600 - 1800 שקל וקונה איזה 7900 או משהו בסגנון, הכסף וההבדל יהיה שווה את זה לשנה אחת? (אחרי השנה הזאת המחשב יהפוך למיותר לחלוטין)... כי אם לא, אני מעדיף להשקיע בדברים אחרים..
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי מערכת SLI עם לוח GA-K8NKP-SLI ו 2 כרטיסי XFX GEFORCE 6600 GT ורציתי לדעת איך אני משנה את החלוקת עבודה בין הכרטיסים שכל אחד יעבד חצי מסך או כל אחד יתן פריים לסירוגין וכל המציבים האלו התקהתי את הדרייור 77.77
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
תומך בכל סדרת ה8800 ולא רק בULTRA. כמו שפורסם. לינק לדמו: http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=1643&file=1&evp=cc8450232865dc636daaae4fe49d24a9 תמונות מהמערכת שלי:
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה כרטיס מסך עדיף.. אני יודע בעקרון בבירור שאחד מהם הרבה יותר טוב. אני רוצה שתגידו לי אם יש הבדל כ"כ גדול בין הכרטיסים ואם כן במה זה מתבטא? 1. ati x800gto 256 mb ddr2 pcix - שהוא היותר טוב 2. ati x600 p10 - 400 - שהוא פחות טוב. יש הבדל כ"כ גדול בין הכרטיסים ואם כן במה זה מתבטא? תודה רבה, עופר.
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
חברה אני חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה ולהפוך את המחשב שלי xpm-2600 nforce-2 abit 512ram למדיה סנטר עם התוכנה הבאה http://www.gbpvr.com/ וחשבתי לקנות את הכרטיס הבא http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16815116625 יש לי שתי שאלות האם הכרטיס שלי טוב? ואיך מחברים מדיה סנטר כי אין לי מושג מה הולך לאיפה במקרה של מדיה סנטר מה הולך לטלוויזה מה בא מהטלוויזיה?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של RADEON ויש לו יצאת TV רציתי לשאול איך אני רואה tv ואם איזה תוכנה אני משתמש?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אז ככה לפני שבועיים פתחתי פה תרד,ובו כתבתי שאני מעוניין בכרטיס מסך ב 1300 ש"ח +- עבור מסך שקניתי 2407WFP הציעו לי פה בהתחלה לקחת 8800GT 1G אחרי מישהו הציע לי לקחת HD2900PRO X2 - במחיר של 1460 ש"ח היה נשמע לי מפתה מאד,אבל הייתי סוגר על עצמי בכל זה CF ולא כולם ממליצים על זה, עכשיו הדבר הכי שפחדתי זה שהספק שלי לא יחזיק, ושאלתי במפורש בתרד האם הספק שלי יעמוד בזה,וענו לי בבטחון!שכן! אז זהו שעכשיו הגיעו הכרטיסים,וכנראה שהספק לא לא עומד במה שמוטל עליו... אז חברה פעם הבאה תגידו רק דברים שאתם בטוחים!!!!בבקשה... א.תודה למי שהמליץ לי על הכרטיס הוא חייה רעה במחיר שלו ,תוצאה של 3DMARK06 עם המעבד שלי! גם הכרטיס וגם המעבד אחרי OC כמובן (עדיין המעבד שלי צוואר בקבוק אחד גדול) 11968!! תמונ…
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום! לחבר טוב שלי יש Radeon 9800Pro והוא הזעיק אותי לעזרה כשהוא התחיל לעשות קצת בעיות. כדי לוודא שזו לא בעיה כלשהי במחשב שלו העברתי את הכרטיס למחשב שלי והבעיות ממשיכות. מה שקורה זה שלפעמים הכרטיס פשוט משנה צבעים של הרבה פיקסלים, למשל מופיעים פיקסלים ירוקים בתבנית מסוימת על כל המסך. כשהמסך מראה דברים בפורמט כמו של DOS הוא משנה את הרקע ואת הצבעים של האותיות. הקטע הוא שלפעמים פתאום הכל נראה נורמלי. אני משער שרוב הסיכויים הם שהכרטיס פשוט נדפק, אבל חשבתי שאולי זו בעיית התחממות. אני לא יודע בדיוק למה גורמת התחממות בכרטיס מסך, לכן אני שואל פה אם יש סיכוי שזו הבעיה. כשאני נוגע בכרטיס אחרי שאני מכבה את המחשב הוא די לוהט. אז זהו תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך לעבודה עם מודלים תלת ממדיים (לפעמים כבדים ומורכבים) בתוכנת MAX לעבודה ב open gl אני לא הולך להשתגע, כרגע יש לי FX 5500 256 MB ואני מרגיש איתו טוב - אני לא הולך להעביר אותו למחשב החדש אז רוצה לקנות משהו חדש מחפש משהו באזור ה 400-500 שקל, אין חובה שיתמוך בתכני HD המחשב יהיה כנראה מרובע ליבות q6600. תודה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אז ככה יש לי DVD דגם של Hyundai יש לי שם יציאה כמו במחשב לחיבור מסך VGA.......ואין לי טלויזיה בחדר רק מסך של מחשב...עכשיו חיברתי את הרמקולים והכל ל DVD ואת המסך חיברתי ליציאה הזאתי....(VGA)ועכשיו אני לא רואה כלום במסך....מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה ?? אגב את הקול שומעים מצויין רק תמונה אין
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-