כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
התקנתי מערכת נקייה של חלונות XP, הכל עבד כשורה אח"כ התקנתי את הדרייבר העדכני ביותר של ATI וביצעתי איתחול, המחשב עלה רגיל, הופיע הלוגו של XP ואז במקום להיכנס למערכת ההפעלה המסך הפך לשחור והנורה הירוקה שעל המסך החלה להבהב כאילו הוא לא מוצא את "מקור" האות. הפעלתי את המערכת בSafe Mode, הסרתי את הדרייבר, הפעלתי מחדש והכל עובד כשורה. סתם בשביל לבדוק, התקנתי גם גרסה מאוד ישנה של הדרייבר, ללא ה CCC, אולם ללא הצלחה. בקצרה, עם דרייבר XP לא עולה ובלי הדרייבר עובד טוב. מישהו ניתקל בבעיה דומה?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ובחרתי בכרטיס מסך ALS GEFORCE FX76000 GT 256 MB ורציתי לדעת את דעתכם על החברה? והאם החברה משנה בכלל? מטרת המחשב היא למשחקים...
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מעבד -core 2 due E6750 לוח- Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון- 2GB 800MHZ ספק -אין לי ממש מושג אבל משהו חזק ולא ג'נרי זה לא ממש בטוח כי זה המפרט של מה שאני הולך לקנות ובגלל זה אני צריך המלצה לכרטיס מסך. אני רוצה לקנות כרטיס מסך 600-800 ש"ח הוא צריך להריץ משחקים כבדים פחות או יותר... תעזרו לי לבחור אחד טוב... ****אקבל גם את התשובה: "תחכה עוד חצי שנה לכרטיסי מסך טובים יותר"**** אני לא רוצה לeנות סתם אחד ותוך שנה שהוא יהיה סתם עלוב.... אני רוצה אחד שיחזיק 3 שנים ככה. Guardian Angel אחי אין לי מושג מה רצית ממני פה... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=308016.10 זה היה הנושא שאני פתחתי פשוט 1000 שקל יצא יקר...אז שאלתי על מחיר נמוך יותר... לא משנה
-
- 8 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אשמח לשמוע אם למישהו יש נסיון עם CTX PR711F האם יש מסך מומלץ יותר ממנו (ללא תלות במחיר) "17 בלבד. היה לי CTX PR705 ומאוד אהבתי - נשרף לאחר 6 שנים (כנראה חדר חרק שהצית את המעגל) מי היבואן, והיכן ניתן לרכוש אותו בצורה מיידית במחיר טוב תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי את המחשב לטלויזיה שברשותי בעזרת כבל אך אני רואה בטלויזיה בשחור לבן. מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?? תודה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
כן או לא? משמעותית=יותר מ-10%
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
קיבלתי מתנה כרטיס מסך 8600GT . הוצאתי את הישן וחיברתי את החדש וביצעתי אתחול למערכת , לאחר האתחול , זוהתה חומרה חדשה , הכנסתי את דיסק הדרייבר של הכרטיס והתקנתי את הדרייבר , שוב איתחול למערכת . לאחר שהמערכת עולה ההגדרות תצוגה השתנו לי ל- 4 ביט ולרזולוציה נמוכה ביותר , ניסיתי לשנות אך לא ניתן . מה הפתרון ?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
זה ציפ של פיליפס אל הכרטסי מסך שלי טיטניום 4400 אני שואל מה התמיכה המקסימלית שלו ברזולוציה לעומת SAA7102E ו-SAA7104E ?? האם הוא יותר טוב פחות טוב? לפי מה שהבנתי התמיכה של SAA7104 היא 1240@1024 והוא תומך בקידוד HDTV והציפ השני SAA7102E תומך רק 800@600 והו לא תומך בקידוד HDTV אז המ אם הציפ שיש לי?? :-\
-
בפורום פה רושמים שהX600 מתאים לPCI - E. ציטוט מתרד: "PCI - E זה PCI EXPRESS תקן חדש בנוסף גם לכרטיסי מסך." אם מישהו יוכל לפרט לי מה זה התקן החדש, ולמה לא מומלץ לקנות את הX600 הו יעזור לי מאוד, מכיוון שאני מתכוון לקנות מחשב ואני נטלבת איזה כרטיס מסך לקנות. אני מטלבת בין ה R9800P לX600. בתודה מראש על עזרתכם שגיא כופר. ;D נ.ב ענה ענו לי על השאלה בקשר לPCI - E זה חשוב לי מאוד.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך רחב עבור סרטים ושטח עבודה גדול אבל אני גם משחק במשחקים עם יחס תצוגה 4:3. שמעתי שכרטיס המסך יכול לספק תצוגה ביחס 4:3 ולמלא את שאר המסך בשחור כך שהתמונה של המשחק לא תמתח לרוחב. האם האפשרות הזו אכן קיימת? האם היא דורשת כרטיס מסך מסויים? האם היא דורשת דרייבר מיוחד?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
-
אהלן. יש ברשותי כרטיס מסך X1950PRO. ראיתי שיצא לפני שבועיים-שלוש עידכון בשבילו. רציתי לדעת איך להתקין את הדרייבר החדש? זאת אומרת האם למחוק את היישן או להתקין עליו? ואם כן שנכנסתי להוסרה של תוכנות ראיתי המון תוכנות של ATI,אין לי מושג איזו מהן זה הדרייבר עצמו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני יתן דוגמא לבעיה שלי: בכל פעם שאני נכנס למשחק מחשב אז המסך שלי נכבה, אבל אני שומע את המשחק ברקע עובד אבל לא רואה אותו. אבל עם אני מעביר את הפונקציה של המצגים שלי למצג של הטלויזיה אז אני מצליח לראות את המשחק, כשאני נמצא בתוך המשחק (שאני דרך הטלויזיה) אז כשאני מעביר את הפונקציה של הרזולוציה של המשחק לרזולוציה נמוכה אז אני כן מצליח לראות דרך המסך מחשב שלי את המשחק, אבל אז לא רואים טוב בגלל שהרזולוציה נמוכה, כנראה משהו בהגדרות של הכרטיס מסך שלי לא מכוון, מי שמבין אז בבקשה אני צריך עזרה דחופה. תודה רבה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הכבלים, PS2 וכו'... למחשב... יש לי משהו בתקציב הזה? ואם אני מחבר את ה PS2 לדוגמא, אני יכול להוציא באמצע משחק PRINT SCREEN או לצלם וידיאו עם תוכנה שמיעודת לצילום המסך נכון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש את הכרטיס הזה בגלל המחיר: 2500 שקל. האם הקירור עליו טוב? בלי OC הכל יהיה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום, אני צריך כרטיס מסך ככה ב200 שקל משהו ממש מסכן כי אני לא משחק בכלום, יש לי ג'יפורס 2 וזה אפילו יותר מדי טוב בשבילי. אני צריך רק כרטיס שיתמוך בTV Out. ועוד שאלה, אם יש לי כרטיס כזה אני מחבר אותו גם לטלויזיה וגם למסך והוא יכול לפעול בשתיהם או מה קורה שם? תודה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום רב לכם... יש לי מסך שאחריי 7 שנים התפגר :\ .אקיצר אני צריך הצעות למסכים עד ל1500 מקסימום(ובלי חריגות) ואם אפשר פחות מ1500.המסך הוא בעיקרון לגיימינג ועבודה משרדית.לא משנה לי אם זה מסך LCD או CRT בתנאי שיעמוד בדרישה של המחיר...אם זה אפשרי הייתי רוצה לשמוע הצעה של CRT אחד ואחד LCD. עוד דבר....הייתי רוצה שהמסכים יהיו או מKSP או מפנדס........ תודה רבה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שימו לב ההודעה נערכה! ============= לאחר ציפייה שכרטיס במסך יוכל להקליט לי תוכניות היישר מהממיר, נחלתי אכזבה - הכרטיס יודע להקליט רק בפורמט NTSC !! (בארץ שיטת השידור היא PAL) אין שום אפשרות לשנות את שיטת השידור בה הכרטיס יכול לעבוד? עדכון דרייבר או משהו? או אולי אפשרות יצירתית אחרת? למשל לחבר בין המחשב לטלוויזיה (ולא לממיר) ושהטלוויזיה תוציא תמונה בNTSC אודה לעוזרים ============ הבעיה הייתה בהגדרות, התברר לי שניתן להגדיר גם הקלטה בפורמט PAL. מנהלים, אפשר למחוק את ההודעה או להשאירה כדי לתת לאחרים ללמוד מהטעויות :
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
השאלה בגוף הכותרת. הכי טוב למשחקים.
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום חברים , לאחר חיפושים רבים בכל מיני חנויות , לא מצאתי את הכרטיס שהמליצו לי עליו פה בפורום palit 7600gs sonic החלטתי בסופו של דבר ללכת על ה-8500gt.. גם תומך ב-DX10 אני רוצה לקנות מ-TMS או מנעה ... רק מהצפון מישהו יכול להגיד לי איזה כרטיס לקנות מהרשימה הזאת ? עד 461 ש"ח ... http://tms.co.il/advanced_search_result.php?keywords=8500gt&osCsid=5f3d6611f8e41dc0a1ec2769e727f88a תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה לגבי דרייבר של ATi, ה-Catalyst שיצא בגרסא חדשה של 5.2 והדרייברים האחרונים של Asus הם מבוססים כנראה על Catalyst 4.12. האם ניתן למצוא דרייברים חדשים של Asus שמבוססים על הדרייברים החדשים של ATi, חיפשתי באתר של Asus ולא מצאתי, ולפעמים יש להם עומס על השרתים. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מסך 19' LCD המיועד לאפליקציות של עיבוד תמונה , כלומר חשוב לי החדות ואיכות התמונה בתמונות עליהם אני עובד. סדר גודל של תקציב 2200 שקל תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר ממיר דיגטלי ,נגיד של Yes לזה , ואם כן איך זה ישפיע על איכות התמונה? ואם אני מחבר מצלמת Video לVideo in של הכרטיס מסך...האם אני יוכל להעביר את צילום הוידאו למחשב?האם זה יפגע באיכות השידור...וזה לוקח הרבה זמן?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
הי לאחרונה רציתי לשדרג את ה geforce 5200 ורכשתי geforce6600 . המחשב שלי הוא אטלון amd +2400 עם 1 גיגה זיכרונות. לאחר שהתקנתי את הדרייברים הנידרשים המסך נהיה שחור ולא הגיב לכלום. בדקתי עם הבעיה בכרטיס עצמו והוא תקין. החלפתי ספק כוח לספק חדש וחזק (550) ועדיין הבעיה לא נפתרה. התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של אנ-וידיה ועדיין כלום. המחשב (עם הכרטיס) עולה בsafe mode זאת אומרת שהבעיה באיזושהי צורה בהתנגשות דרייברים (כך לפחות נראה לי). לפני שאני מחזיר את הכרטיס לחנות בזעם האם מישהו ניתקל בזה ואו יכול לספק פיתרון? הכרטיס החדש הוא Geforce 6600 אולטרא 1780 - 256mb ddr. איפה לעזעזל הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות DRAWING TABLET למחשב שיהי בעל קצב רענון טוב ושיהיה מדוייק. אני לא מבין גדול בטבלטים בגלל זה אני פתוח להצאות והמלצות. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-