כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
מי יכול להגיד לי איזה כרטיס זה ? נראה לי ישן, אבל אולי מישהו יזהה... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כשאני ההגדרות של המשחק Battlefield 2, יש לי אפשרות לבחור רק ב-60 hertz. וגם בהגדרות מסך של win xp כתוב שרק 60 נתמך. האם יש דרך לשחק במשחק בכל זאת בתדר יותר גבוהה? תודה,
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, משהו יודע איפה אפשר למצוא REVIEW על GF6800 של FORSA (GIL) ואיך ה 6800 של MSI מול ה6800 של LEADTEK יש הבדל חוץ מקירור ? תודה נ.ב הנה קישור לאתר בית ולכרטיס הספציפי של FORSA http://www.geniman.com.hk/geforce6800_agp.htm
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
http://img370.imageshack.us/img370/7619/57988328hn2.jpg צריך להגדיר פה משהו ?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי כרטיס tv של חברת lifeview ונמחקה לי התוכנה שמפעילה אותו ואין לי דיסק התקנה אבקש מידע מיקצועי מה עלי לעשות אני יודע לקרוא אותיות אנגליות אבל לא מיבין אנגלית לכן אבקש פרטים מדויקים מה עלי לעשות {איני יודע בדיוק את דגס הכרטיס אבל יש לו שלט שעל השלט כתוב rn-050 והיה כתוב במחשב ששם הקובץ המקורי של תוכנת ההפעלה שלו זה hdtvpci.exe וכן היה כתוב שזה כרטיס משנת 2002} אבקש מאוד לקבל מידע אמין וטוב תודה
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום! יש לי T42 IBM ואני ממש צריך לנקות את המסך. השאלה היא איך? האם זה מסך LCD לכל דבר, או שיש משהו מיוחד? כשאני חושב על זה, אני לא יודע לנקות גם מסך LCD, כי כל המסכים בבית הם CRT. תודה!
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי בנו לי מפרט והביאו לי את הכרטיס מסך הזה כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤1365 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV386 ובוא נגיד אני לא הולך להיות 24/7 שעות בשבוע על המחשב במשחקים .. אבל אני הולך לשחק הרבה במחשב במשחקים שיהיו וגם חדשים בוא נגיד משחק כמו בישוק על בנוני וכאלה... ועכשיו אני שואל אם יש משהו בפחות כסף אבל עדיין יריץ לי את המששחקים הכי חדשים שיש ושיהיו...! אם אתם רוצים זה המפרט : מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤551 לוח אם GIGABYTE GA-M68SM-S2L ¤377 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤247 זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB…
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שני הכרטיסים מבית Gigabyte
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
ואני צריך כרטיס מסך ממש טוב לGA-8I865GME-775-RH והוא agp8x אם זה חשוב 3 גיגה הרץ , 256 מגה זיכרון ביינתים אבל יוסיף עוד גיגה לפני הקנייה. יש משהו על רמה שאפשר להשיג לו לדעתכם?, אני יודע שהוא חרא הלוח, אאבל יש משהו נגיד ברמה שיכול להפעיל ביושוק? אבל שיפעיל אותו על רמה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום, קניתי טלוויזיית LCD של Samsung שתומכת HD ובנוסף קניתי כבל בין DVI ל- HDMI איך שהבנתי זה כבל מאוד טוב לשידור של מחשב על המסך של הטלוויזיה, והשאלה שלי היא כזאת האם אפשר להגדיר על המסך של המחשב רזולוציה אחת ועל הטלוויזיה רזולוציה שונה, כלומר שישדרו באותו הרגע אותו דבר אך ברזולוציה שונה כי במסך של המחשב שלי שזה LCD 17 אינץ' זה תומך רק עד 1280*1024. תודה
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך חדש ואני מעוניין בכרטיס מסך AGP פשוט וטוב שיתן לי את איכות התמונה הטובה ביותר בחיבור AGP. האם יש הבדל בין החלופות הבאות, בנוגע לאיכות התמונה בשימושים של משרדיים ? : ?6200A 256MB TV, DVI, AGP? ?9600 Pro EZ 256MB, TV, DVI, AGP? ?Radeon 9600 XT 256MB? אשמח לקבל תשובה למרות שהנושא לא "סקסי" תודה, עודד
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קלטות וידאו לDVD, עכשיו הבנתי שאפשר לעשות את זה עם כרטיס טלוויזיה ברמה טובה, יש לכם המלצות?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כרטיס שבו אני אוכל לראות טלווזיה וסרטים באיכות טובה .
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול שאלה בקשר לדרייברים: יש לי כרטיס מסך 8600GT של ASUS ואינני מצליח כ"כ להוריד דרייבר מעודכן כיון שהאתר שלהם עובד מאוד מאוד לאט (בהורדות), ורציתי לשאול גם בלי המקרה הזה, אם אפשר להרויד את הדרייבר המעודכן מהאתר של NVIDIA לאותו דגם בדיוק, או שזה אולי יתאים ולא יעבוד? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
תודה מראש. ראיתי שיש את ה8500GT יש מתחרה מATI ? או שעדיין לא יצא?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני מעדיף שיהיה אפשר לשנות גובה ולסובב את המסך בתודה מראש רן.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך radeon 9550 של gigabyte 128mb 128 bit אני משתמש בעיכון הרגיל שקיבלתי אם הדיסק שלו זאת גירסה ישנה לפי מה שאני יודע אבל תמיד שאני מוחק את הגירסה היישנה ושם את הגירסה הכי חדשה אז הביצועים של הכרטיס יורדים המשחקים מתחילי יותר לקרטע מה זה יכול להיות?? ויש לי מחשב חזק יחסית מעבד 2.8 prescott לוח p4s800d זכרונות של geil 512 400mb
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
הי לכולם, לא מזמן החלפתי לוח אם (עם כרטיס מסך on board) ומאז אף משחק לא עולה, אפילו לא google earth. אני מקבל הודעות כמו GL_ARB_texture_compression not found או בעיות עם openGL, או משהו עם blending.... אני רוצה לקנות כרטיס חדש או משומש בסביבות 400 ש"ח. יש לי חיבור AGP ואני לא בטוח איזה X4 או X8. אז ככה הוא נראה: ########################## # # # <----- זה הצד של הכרטיס שפונה החוצה. ########################## כפי שהבנתם, אני לא בדיוק שוחה בחומר. :s05: אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס (חדש או משומש, ואם משומש, אז איפה אפשר למצוא כאלה) באזור הסכום הזה? המון תודה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היה לי כרטיס 9600 פרו שעשה בעיות מסוימות. ניסיתי את הכרטיס אצל חבר והבעיות לא הופיעו. הסקתי מכך שיש איזה חוסר התאמה בין הכרטיס למחשב שלי, אבל ברור שלא ידעתי מה בדיוק(את הכרטיס מכרתי ואני כרגע עם GF4MX). בזיגזג אמר לי(במקרה זה עלה) טכנאי באופן חד משמעי שיש בעיה בין הכרטיסים של ATI לבין זכרונות RDRAM. הוא אמר לי לא לקנות 9800 כי יש מצב שזה אפילו לא יעבוד. מישהו כאן שמע או נתקל בבעיות כאלה? יימח שמם של הRDRAM האלה
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP 6515 עם כרטיס מסך 8400. אמור להיות מחשב טוב ויש לו אפילו יציאת HDMI!!! אבל:: כשאני מחבר את המחשב דרך ה SVIDEO לטלויזיה אני מקבל תמונה בשחור לבן. נבדק על כמה טלויזיות ועדיין אותה תוצאה. מה אפשר לעשות כי זה ממש מבאס וקניתי את המחשב גם לצורך חיבור לטלויזה. יש איזה שהם עצות? ??? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
למרות שהפורום אכזב אותי כבר כמה פעמים שביקשתי המלצה או עצה ולא ממש קיבלתי , אבל לא משנה. לפי איך שהשוק נראה כרגע, האופציה ה"יחידה" שלי זה הבנקיו 767-12. עכשיו מה שאני הכי מחפש כרגע זה חוות דעת מאנשים שהתנסו עם המסך הזה ספציפית, או עם מסכים של בנקיו באופן כללי. (ואגב, כרגיל אשמח להצעות נוספות) תודה מראש רום
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אז ככה התקנתי כרטיס מסוך GeForce 6600 של GainWard הכל רץ עליו מצויין המשחקים הכי כבדים היום בלי בעיה (FEAR TOTAL OVERDOSE QUICK $) ועוד הכל פשוט מצויין מוסיקה פשוט אין בעיות רק מה שאני רוצה להפעיל סרט הוא קופא ויוצא לי למסך כחול וכותב Nv4 משהו אז אמרו לי שזה בעיית דרייברים חלק אמרו קודאקים ואני עובד עצות חברה עזרה!! תודה מראש מתן
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה,הרקע של הטקסט באייקונים שנמצאים בשולחן העבודה הפך להיות לבן.איך אני מותירה אותו להיות ללא רקע [שקוף]? בתודה, תום.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שרשום בכותרת (ו512 זכרון) לאחרונה (בשלושה חודשים אחרונים) במשחקים (COD4 וHEROES5) המסך נכבה והמחשב לא מגיב. ניסיתי להציב מאוורר נייח מול המחשב כשהוא פתוח בעוצמה מקסימלית וזה לא עוזר. ניסיתי להתקין דרייברים חדשים, לא עוזר. ניסיתי להוריד מה- Hardware acceleration בsettings ועדין מת אחרי כחצי שעה של משחק. הורדתי גם תוכנה שמתאימה את קצב רענון המסך לרזולוציות של הכרטיס מסך שיניתי הכל ל75 הרץ (מה שמוגדר במסך עצמו) ומשחקים עדין מתים באמצע.. אני אובד עצות. ד.א יש לי מסך 17 אינצ' LCD של חברה לא מוכרת Polyview. תודה לכל תשובה
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך. תחילה חשבתי לקנות את ה- 4850 המומלץ פה מאוד, אך מכיוון שאני אוטוטו מתגייס החלטתי שהכרטיס מיותר, שכן, אני לא חושב שיצא לי לשחק הרבה במחשב. חשבתי לקנות כרטיס זול יותר שיספק אותי בתקופת השירות הצבאי, ולאחר מכן אשדרג אותו. בזיגזג הציעו לי ללכת על ASUS Radeon HD3650 SILENT 512MB DDR2 - RETAIL שעולה 337 ש"ח. מה דעתכם על הכרטיס? יש אלטרנטיבות טובות ומשתלמות יותר? חלקים רלוונטים מהמפרט: מסך 17" ספק שבא עם Antec Sonata III מעבד אינטל 8400 תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-