עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Raped,

סליחה על הכתורת פשוט כל מי שהזמנתי ממנו כרטיס מסך דפק אותי עכשיו יש ל skypc במלאי 8800GT 512MB של חברה Palit איך החברה הזאת טובה ? תגידו לי איך היא אני הולך עכשיו לוקח תכרטיס תודה

2. Started by adi11.,

חיפשתי כרטיס טלוויזיה כדי שאני יוכל להקליט תוכניות טלוויזיה למחשב, ואולי לעיתים רחוקות לראות טלוויזיה למחשב. חיפשתי כרטיס פשוט ובסוף בחרתי את LEADTEK WinFast TV2000XP Global הכרטיס הזה טוב? הוא שווה משהוא? כמה מקום תופס תוכנית שמקליטים?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  3. שלום, חבר שלי קונה מחשב חדש ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך.. הוא רצה לקנות את ה8600GT. אני אמרתי לו שכדאי לא להשקיע קצת יותר ולקחת את ה1950PRO.. עכשיו הציעו לו את הכרטיס HD 2600XT 256MB GDDR3 במחיר של 630ש"ח. הוא לא גיימר אבל הוא כן משחק לפעמים, מתעסק קצת בעריכת וידאו ומעוניין לחבר את המחשב למקרן על מנת לראות סרטים. האם הכרטיס ייתאים לו או שבאותו תקציב (ואפילו קצת יותר) מומלץ כרטיס אחר? אני לא מכיר בכלל את הסדרה החדשה של ATI לכן אני שואל בעצתכם..וגם כמעט ולא ממליצים על כרטיסים כאלה ב"פורום מפרטים". תודה.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  4. טוב אז כנראה השבוע אנחנו קונים מערכת קולנוע, עכשיו מחשב אני מעדיף בגלל שיש לו את העיתרון הענק של להוריד סרטים אבל האם יציאת TV-OUT של כרטיס פשוט (FX 5200) שווה לאיכות התמונה של דיוידי טוב? (דיוידי בסביבות ה700-800 שקל) אם יש הבדל אז האם הוא הבדל משמעותי?! כל המערכת תיתחבר לטלויזיה 34 (כנראה טושיבה, או 50 או 100 Hrz). תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  5. למה ביטלו את זה?

6. Started by mx69,

המפרט שלי הוא: a64 3200+msi k8n neo platinum+r9800pro+a-data pc4000 ורציתי לדעת כמה אני יקבל בaquamark3?

7. Started by Oranili,

אם כן תודיעו פה ! ואיך עובד לכם משחקים ... חלק בלי תקיעות בלי בעיות ? תודה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  8. Started by babu,

הלוח אם שאני קונה תומך CF עכשיו אני קונה 88GT של INNO ועוד יעשה לו OC אם אני יעשה CF אם שני כרטיסי ATI איזה כרטיסים יתנו לי אותו כוח של 88GT ואפילו יותר אבל יצא לי יותר זול יש ל ATI כזה כרטיס שיענה על הדרישות?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  9. Started by roei_b,

יש לי את הכרטיס הזה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?ai=2058041 והשאלה שלי אם הוא תומך MCE? אם לא, מה אפשר לעשות כדי שיתמוך בMEDIA CENTER? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  10. Started by penny1,

האם האיחוד הנ"ל ישפיע על התאימות של לוחות אם + מעבדים של AMD לכרטיסים של NVIDIA ?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  11. Started by KindaLost,

כמה טוב המסך הזה ?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  12. (נ.ב שתי אנשים על אותו מישתמש) איזה חברות של כרטיסי מסך מתאימות למחשב שלי ^^"? amd socket am2 athlon 64/x2 processers amd athlon 64 x2 dual core processor 3800 nvidia gforce7600 gs

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  13. Started by J.a.C.k,

יש ליHTPC חיברתי אותו לTV ואיכות בתמונה לא טובה.... האם יש דרך לשנות את האיכות ??

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by derdevil,

תגידו זה אותו כ.מסך: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11068 http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=PX7800GTTD&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=201 אם כן למה יש הבדל משמעותי במחירים????

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  15. Started by fish123,

הנה כמה מהבעיות של החיבורים: Composite: כשאני מחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה (VIDEO OUT) לא רואים שום דבר S-Video: ניסיתי לחבר בSCART אבל זה יוצא שחור לבן, ואין חיבור ישיר של SVIDEO לטלוויזיה או לוידאו והנה שאלות שיכולות לשפר את המצב: 1.הזמנתי טכנאי שיבוא ויתקן, והוא הרס לי את הדרייברים יש לי כרטיס מסך ATI ויש את הבקר Catalyst שהוא מחק אותו ולא ניתן להחזיר אותו...ניסיתי לעדכן דרייברים והכול אבל כשאני מעדכן זה רק הורס עוד יותר וכותב שיש 2 התקנים לא מוכרים במחשב הייתי חייב להתקין את הדרייבר הישן בדיסק והוא יותר גרוע...אין לי את הבקר Catalyst, וגם נמחק משהו שאי אפשר להחזיר בשם ATI Control Panel Encoder (משהו כזה עם סמל של עיגול עם כמה עיגולים מסביב) וגם כל פעם שאני עושה לכידת ו…

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  16. Started by eran18,

בסרטים שאני מקליט אני לא שומע את הקול זה כאילו מקליט בלי הקול איפה צריך לבדוק ? אני משתמש בתוכנת WINDVR באיזה אפשרות לבחור בכניסת קול? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  17. Started by gangsta,

יש לי כמה שאלות על הביצועים שלו: הכרטיס מריץ את Rainbow Six Vegas סבבה ? (אני שאול כי נראה לי שהמשחק רץ במנוע Unreal Engine 3 ויש היום הרבה משחקים שמבוססים עלו) איך הביצועים שלו בכללי במשחקים ? אני ירגש הבדל בין הכרטיס הזה לבין 6600LE? תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  18. Started by danieleto,

הייתי רוצה שתגידו לי איזה מסך יותר טוב CRT 17 inch - LG F700P + USB Hub - Flatron 203mhz Bandwidth או CRT 17 inch - Samsung 793DF Silver/Black - DynaFlat - 110mhz Bandwidth השאלה הזו נורא חשובה מי שיענה לי ישמח מאוד על התשובההה :xyxthumbs: :yelclap:

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  19. Started by owen10,

הכרטיס המסך הלך לי ואני מחפש לקנות כרטיס מסך AGP עד 500 שקל שיכול להריץ משחקים ותוכנות גרפיקה ברמה בינונית

20. Started by סקיווקר,

התחלתי לשים לב לזה אתמול נדמה לי, כל פעם שאני מחפש הודעות בנושא מסויים בתוצאות שאני אני רואה רק את ההודעה הראשונה בכל שרשור, כלומר רק את השאלה ללא תגובות מישהו נתקל בתקלה הזאת?

21. Started by ZenMaster,

מחפש כרטיס טוב עד 500 ש"ח, הומלץ לי על ה X550 של ATI ועל ה - GeForce 7300 GT של Nvidia. אשמח לקבל המלצות והצעות, תודה. -- --

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by penny1,

שלום לכולם, קניתי 7600GT של ג'יגה בייט דגם שנקרא GV-NX76T256D-RH יחד עם SILENT PIPE (משהוא כזה) בכל מקרה שאני מעלה את התוכנה שבאה יחד עם הכרטיס V-TUNER3 הוא מציין את הנתונים הבאים: 2D CORE CLOCK = 560 3D CORE CLOCK =560 MEMORY CLOCK = 700 עכשיו למיטב הבנתי ה 7600GT מצוייד בזיכרון של 1400MHZ האם עבדו עלי ?? האם זה לא 7600GT ??? אם למישהוא יש תשובה לשאלותי אשמח לשמוע נ.ב. עד כמה אני יכול לשחק עם המהירויות מבלי להרוס את הכרטיס ?? ואיך אני יודע האם זה זיכרון GDDR או לא כפי שמצויין בקופסא ועוד שאלה, מהי הטמפ' המומלצת לכרטיס - כרגע עומד על 40 סלציוס

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  23. שווה לחכות עד סוף החודש או שכבר לא יעזור? בעיקרון חשבתי על הכרטיס הבא : http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SP860S256&cart=11788557393443094〈=heb מה אומרים? אני ישמח לקבל על זה תגובה..

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  24. ויש לי win 98 ויש לו 2 MB זיכרון

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  25. Started by coolor14,

קניתי את הכרטיס לפני שבוע עם מפרט : e8400 p5q pro 2x2gb g skill 82+pro 525w כאשר הרצתי משחקים ובאנצים הם הראו תוצאות הולמות לכרטיס אבל שמתי לב למין לאגים ותקיעות כאשר הרצתי יישומים גראפיים. (היה רשום 30 fps נראה כמו 19). לאחר מכן הסרתי את האופצייה של crossfire והפרמים ירדו בבאנצים אבל התמונה נראתה זהה (כאילו זה לא x2 ) אני יודע שלרובכם אין את הכרטיס, אבל אני לא יודע אם זה כשור לדרייברים (אני מוכן לחכות) או לכרטיס הארוך.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים