כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
קראתי שיש לכרטיס חיבור HDTV...עכשיו מה הכוונה?!..שאני יוכל לחבר את המחשב לטלויזיית שפורפרת רגילה וקבל איכות גבוה?!..(לא כמו חיבור הS-VIDEO המסריח)??
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני מדבר על גרסת ה256MB של הכרטיס בAGP. ובכללי, האם הכרטיס הזה שווה משהו?
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
-
היי! איך הכרטיס הזה: EVGA e-Geforce 7600GT KO PCX 256MB תודה!
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
היי ניסיתי לחבר את ה-TV OUT ב-X600 לטלוויזיה דרך יציאת ה-S Video עם ממיר לכבל RCA. אני עובד עם הדרייברים של אומגה לאחר שניסיתי את הדרייברים הרגילים של ATI אבל אין שום תמונה על המסך(מסך שחור) או שהמסך מרצד עם תמונה ממש ממש ממש לא ברורה. ניסיתי את כל הדברים האפשריים כולל Flickering Removal ודברים כאלה... עם גרסאות שונות של Catalyst אבל גם אחרי שעברתי לאומגה הבעיה לא נפתרה. הדרייבר בכלל לא מזהה את הטלוויזיה וכדי שיופיע בכלל משהו על המסך צריך לעשות Force Detection. אם למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה אני אשמח לתשובה, תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך כרטיס מסך ככה ב200 שקל משהו ממש מסכן כי אני לא משחק בכלום, יש לי ג'יפורס 2 וזה אפילו יותר מדי טוב בשבילי. אני צריך רק כרטיס שיתמוך בTV Out. ועוד שאלה, אם יש לי כרטיס כזה אני מחבר אותו גם לטלויזיה וגם למסך והוא יכול לפעול בשתיהם או מה קורה שם? תודה
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
כשהתקנתי את הדריברים של ATI (לאחרונה הורדתי גם את 6.8 אבל זה לא קשור) אז מופיעים לי CLI שלוש פעמים !! כאילו בטאסק מנגר. האם זה הגיוני? שיהיו שלוש פעולות שלו או צריך רק אחד? תודה
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אחי קנה כרטיס מסך עם יציאת VIVO בתור יציאת ה-tvout שלו. קנינו כבל s-video והכבל לא מתחבר. האם ישנו מתאם מיוחד או שאנחנו פשוט לא מחברים נכון? תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
-
אז ככה קנתי לא מזמן את הכרטיס ויש לי תחושה שהוא לא מנצל את כל היכולת שלו ... המחשב שלי זה ככה... intel pentium 4 2.8 ghz (טכנולוגית ht עם זה עוזר ... עם dual cpu ) 512 ram ddr 80 gb וספק טוב.. עכשיו עם אני יעלה את הזיכרון ל 1500 ram (אני יוסיף עוד גיגה) אז אני ירגיש שיפור משמעותי לגבי הביצועים של הכרטיס מסך..??
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על כרטיס agpx4 למחשב? ואם הבנתי נכון כרטיסים של agp*8 פועלים גם על agp*4? כי אם כן אז בבקשה תציעו לי גם כרטיסים לagp*8 תודה מראש לעוזרים ודרך אגב התקציב שלי הוא 450 ש"ח עם אפשרות לחרוג מהתקציב אבל בקצת הכרטיס הוא למחשב של אחי בן ה12 משמש בעיקר למטרות אינטרנט ולהפעלת משחקים רגילים לא כבדים כמו doom3 וכד'
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש הבדל בין X1900XT של PowerColor לבין X1900XT של Sapphire בבקשה אני צריך תגובה מהירה ואז אני יזמין
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
הי, קניתי מחשב חדש עם מעבד קונרו E6300 וכרטיס מסך 7900GT EXT . ה 3DMARK2006 הרגיל רץ בסדר, אבל הבנץ' של הCPU מקרטע לחלוטין, כמעט לא זז. הגיוני? האם זה מעיד על בעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
האם כרטיס קורספייר...לא משנה איזה X1900 או X1950 יכול לפעול לבד??..או שהוא חייב כרטיס שהוא לא קורפייר... ועוד שאלה... אפשר לקחת כרטיס X1900XT או X1950XT ולשים לו דגומא X1600 CF..??
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
מה אתם חושבים? בכמה ה1950 יותר טוב? כי אני מתכוון לקנות מנועה ואני לא יודע אם כדאי לי לקנות ולחכות אלוהים יודע כמה זמן...
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
כולם ל-AGP: 6800GS X800GTO X850 Pro X800XT All in Wonder 7600GT במידה ואת כולם ניתן להשיג באותו מחיר. לגיימינג בלבד.
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום! יש לי x1900 ויש לי avivo שהבנתי שהוא קשור לחיבור לטלווזיה/ממיר.. עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בשביל לראות סרטים מהמחשב לטלוויזיה(זה אפשרי??) בכל אופן קיבלתי עם הכרטיס מסך 7000 כבלים ואני ממש לא מבין מי מהם אמור להתחבר לממיר..... מישהו יכול להרחיב על הנושא, תודה!
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש,בעצם כבר הזמנתי אותו מה דעתכם על המסך והכרטיס מסך?טובים?אני גיימר ממוצע. מסך LCD LG L1750T 17 כולל את החיבור החדש-DVI כרטיס מסך Gigabyte Geforce 7600GT 256MB-חברה מאוד טובה ואיכותית. מה דעתכם על הרכיבים האלה? המסך טוב?הוא עלה לי 1170 שקל. הכרטיס מסך מצויין?הוא עלה לי 1100 שקל.בעיקר הגלל החברה ג'יגבייט,הם חברה מאוד מאוד טובה.יספיק לי לשנתיים לפחות על הגדרות הכי גבוהות?כמובן שאחרי זה הוא ירד ל-Medium ואז ל-Low אז זה יקרה בעוד 3-4 שנים נכון?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
עם איזה זיכרונות הוא מגיע? [על איזה תדרים...] לכמה הגעתם איתו ב OC?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ולמצלמת ווידיאו אבל אני לא יודע איך. יש לי כרטיס מסך עם AVIVO של SAPPHIRE דגם X1900GT אבל לא כל כך הבנתי איך משתמשים בתוכנה שהגיע איתו. בקיצור למצלמה יש חיבור S-VIDEO וRCA ולטלויזיה (ממיר של YES) רק RCA. אז איך עושים את זה?? קיבלתי עם הכרטיס כבלים שמתאימים אבל אחרי שחיברתי הכל לא הבנתי איפה אני אמור לראות את הוידיאו. ואיך האיכות שאני צריך לקבל?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
?Radeon X1600XT 256MB, TV, DVI, PCI-E? Leadtek Geforce PX7600GT 7600GT 256MB PCIx16 מה יותר טוב ;D?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
מי לוקחת באיכות של LCD 42 אינטצ ומעלה LG או סוני?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-