עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום חברים , אני שם קבוע את המאורר בRIVATUNER על 91% וזה ממש מרעיש לי כרטיס מסך 8800GT EVGA עכשיו , אני רוצה ליצור פרופיל של המאורר ולא הולך לי ניסיתי הכל כבר לא הלך לי... יש למישהו פה פרופיל שהוא יוכל לתת לי? ואני רק יכניס אותו? ועוד שאלה שהמאורר כל פעם עולה ויורד לפי הטמפרטורה זה לא הורס או משהו ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  2. כרטיס שהיה אפשר להקליט מקלטת ווידאו למחשב ולהפוך אותו לדיסק

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  3. Started by uriya,

האם יש כרטיסים טובים עד 300 ש"ח ואם כן אני אשמח אם תמליצו לי עליהם בתודה מראש , אוריה

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  4. Started by chenrp,

יש לי 7600GS של INOO3D. PCIE 256MB. הTVOUT שלו לא עובד ונראה לי שהכרטיס דפוק. אני אלך לחנות להחליף במסגרת אחריות. איזה כדאי מבין כל ה 7600GS והאם כדאי להוסיף כמה שקלים כדי לקבל משהו יותר טוב? תודה.

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  5. שלום יש לי בעיה, כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה ע"י הכבל svideo-rca שקיבלתי עם הכרטיס מסך (רדאון 7000) לטלויזיה אני רואה שחור לבן ניסיתי הכל ולא הצלחתי לפתור את זה! למישהו יש פיתרון? הכבל נראה כך: תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  6. Started by burke,

שלום אני מחפש כרטיס מסך לעבודה עם מודלים תלת ממדיים (לפעמים כבדים ומורכבים) בתוכנת MAX לעבודה ב open gl אני לא הולך להשתגע, כרגע יש לי FX 5500 256 MB ואני מרגיש איתו טוב - אני לא הולך להעביר אותו למחשב החדש אז רוצה לקנות משהו חדש מחפש משהו באזור ה 400-500 שקל, אין חובה שיתמוך בתכני HD המחשב יהיה כנראה מרובע ליבות q6600. תודה

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  7. Started by לא קריטי,

לילה טוב, מה הסיבה שאני מצליח לשמוע קול לאחר שביצעתי את כל הפעולות הנדרשות לביצוע המרת סרט ממצלמת וידאו????? כרטיס לכידה: neoDVDstandard4 תכנת עריכה: Studio Version 7 שימוש בכבל S-VIDEO מהמצלמה לכרטיס הלכידה. אשמח לתשובה מהירה.

8. Started by ofirrjd,

היי, אני אקדים ואומר שקראתי את הסקירה על מסכי LCD. כרג יש לי מסך 19 אינצ' CRT של MAG דגם 996PF. אני רוצה לקנות מסך 19 LCD של SAMSUNG דגם 930B. אני מתלבט קשות בנושא מהטעמים הבאים: 1. האם LCD באמת בריא יותר לעיניים מ CRT או שזה סתם מיתוס? 2. הרזולוציה הטיבעית של הסמסונג הוא 1280X1024. מה קורה אם אני רוצה לשחק ברזולוציה יותר נמוכה, נאמר 1024X768? האם התמונה תתעוות? העניין הוא שיש לי כרטיס מסך Radeon 9600XT שבמשחקים כבדים כמו DOOM3 מחייב לעבור לרזולוציה נמוכה יותר (ראו מפרט בחתימה למטה). 3. האם המסך הזה טוב בכלל למשחקים? או בעצם בואו נחדד את השאלה, האם הוא יותר טוב מהמסך שכרגע יש לי לצורך משחקים ? 4. מה בנוגע לפיקסלים שרופים? לכמה זמן אפשר לסמןך על מסך כזה? מה אורך החיים שלו …

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  9. Started by ea666,

שלום אני רוצה לקנות את הלוח הזה GigaByte GA-K8NS ULTRA-939 וכתוב במפרט של הלוח אם 1x AGP slot (8x/4x-AGP 3.0 compliant), supports 1.5v display card only ובאתר של ATI רשום Intel® Pentium® 4, AMD® Athlon® or higher with AGP 8X (0.8v), 4X (1.5V) or Universal AGP 3.0 bus configuration (8X/4X) זה אומר שאני לא אוכל להשתמש ב AGPX8? בלוח הזה? והאם הכרטיס יעבוד לי כמו שצריך?

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  10. מחפש כרטיס מסך לעריכת ווידאו מקצועית עד 1800 K

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  11. Started by boogie,

אז ככה יש לי DVD דגם של Hyundai יש לי שם יציאה כמו במחשב לחיבור מסך VGA.......ואין לי טלויזיה בחדר רק מסך של מחשב...עכשיו חיברתי את הרמקולים והכל ל DVD ואת המסך חיברתי ליציאה הזאתי....(VGA)ועכשיו אני לא רואה כלום במסך....מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה ?? אגב את הקול שומעים מצויין רק תמונה אין

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  12. Started by iem,

ברשותי מחשב נייד של HP מדגם ZE2055EA. הרחבתי לו תזיכרון ל- 512MB. האם יש איזושהי דרך שהוא יוכל להריץ C&C 3 ללא כל בעיה ? ואם לא, האם ניתן לקנות כרטיס מסך שיישב לי ב- PCMCIA או במקום הקיים בפנים ויפצה על הכרטיס הנוכחי מבית אינטל ? תודה אנשים !

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  13. נגיד אם יש לי כרטיס 8800GT SC... ואני אבדוק אותו עם שני מסכים תומכי 1204X1280, האחד איכותי ביותר והשני ג'נרי וירוד, האם יהיו הבדלים בביצועים של הכרטיס? זה משנה בכלל?

14. נא למחוק הנושא נמצא בפורום מסיכ LCD

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  15. היי, ניסיתי לחבר את היציאת וידאו של הכרטיס שלי 6600GT לטלויזיה כדי לראות סרטים, אבל ללא הצלחה. לפני שאתם מציעים לחבר את הכבל: 1. כן הצלחתי לחבר מחשב אחר עם כרטיס אחר בעזרת אותו הכבל ואותה הטלויזיה. 2. סימנתי בדריוור של אנוידיה "Force TV" עשיתי אתחול בדקתי את החיבורים וכלום, יכול להיות שהבעיה בכרטיס? השאלה אם יש למישהו רעיון איך אפשר כן לחבר את המחשב? חשבתי אולי לקנות כרטיס מסך אחר זול כדי לחבר במקביל רק בשביל היציאה אבל יש לי AGP אחד יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  16. Started by moosh7b,

יש לי לוח אם שהבנתי שהוא בעיתי (?!) ולא כל כרטיס מסך יעבוד איתו. הלוח הוא GA-FDXR+ והכרטיס מסך שאני מקבל הוא 3D Fuzion לינק נוסף לכרטיס לעוד פרטים השאלה היא האם הם יעבדו ביחד? צריכים לשלוח לי אותו מNY וחבל לי סתם לעשות את המשלוח. אני צריך את הכרטיס הזה כי פשוט יש S VIDEO OUT . תודה

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  17. Started by ggg123,

איך הכרטיס מסך PowerColor HD 3850 256MB GDDR3 החדש שיצא היום? טוב יותר מ X1950XT? מ 8800GT? איך הוא מבחינת מידות?< תודה.

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  18. Started by BOMBADIR,

שלום אני צריך המלצה לכרטיס טלויזיה שאני יוכל גם להקליט ממנו באיכות גבוהה.... תודה רבה והמשך יום נעים

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  19. יש בנועה כרטיס מסך של ליטדק והם אמרו לי שיש שם שנתיים אחריות מיבואן האם הכרטיס הנ"ל שווה? והאם לא תהייה בעייה עם האחריות שלו? 6600 gt agp

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  20. Started by Yamabushi,

SLI פירושה טכנולוגיה שמאפשרת לחבר שני כרטיסי 8800 יחדיו ולעבד גפריקה משניהם?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  21. Started by nirh216,

שלום לכולם, אני חדש בתחום ואני רציתי לדעת את הדבר הבא: אני רוצה כרטיס לכידת וידאו (או איך שלא קוראים לו, כי התבלבלתי עם כל השמות), שאני יוכל לחבר אליו את הממיר של YES או HOT (בעיקר YES), ואני אוכל להקליט למחשב בפורמט AVI תוכניות או סרטים מהממיר הדיגיטלי למחשב. כמו כן אני רוצה גם את האפשרות שאני יחבר את הכרטיס למחשב עם מערכת הפעלה, Media Center (אגב, אני מתכנן להתקין אותה במקביל ל-XP, זה אפשרי?) וכשהכרטיס יהיה מחובר למערכת הפעלה Media Center אז אני אוכל להקליט שידורים חיים וכול מיני שטויות.. שאלה לידע כללי ויישומי: אני יכול להקליט תוכניות טלויזיה / סרטים ללא צורך בממיר? כי הבנתי שבכרטיסים של לכידת וידאו יש להם אפשרות של טונר טלויזיה פנימי.. אולי אני יתקין רק את התוכ…

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  22. חברה , מכיוון שאני מכור ל WOW ולא מריץ שום דבר אחר , אלך על משהוא פשוט . אז עזבו את מפרט המחשב (יש מחשב טוב) מה עדיף ?: 1.כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIeוGigabyte 490 ש"ח 2.Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe 536 ש"ח 3. כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 7600GS 256MB PCIeוLeadtek 215ש"ח 4.כרטיס גרפי Radeon X1650 256MB PCIeוGigabyte 326 ש"ח 5. משהוא אחר בטווח המחירים הנ"ל שוב , כחו בחשבון שני מריץ רק WOW (אך מעוניין להגיע לביצועים המקסימאיליים ואולי טיפה יותר לקראת הגירסה הקרובה של המשחק שתצא בקרוב (עדיין אין דרישות לגבייה)) שם רשום שמומלץ :Recommended: 64MB VRAM 3D graphics processor with Vertex and Pixel Shader capability, such as an NVIDIA GeForc…

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  23. Started by darkmnm,

שלום חברים, אני בתהליך שדרוג כללי של המערכת הכולל 8800 ו 4G RAM. השלב הבא המתבקש הוא מסך 22" . בבקורת של ה 24" DELL קיבלו ציונים טבים מאודץ האם זה נכון גם עבור ה 22" (DELL 228WFP עולה רק 2000 ש"ח )? האם יש למשהו המלצה אחרת? הפניה להשוואות ודרוגים תת קבל בברכה גם כן מיותר לציין שמדובר במעקכת ל GAMER כבד תודה מראש

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  24. Started by ofir_19,

שלום לכולם... קניתי 9600gt מלפני שבוע אבל משום מה בתוכנת 3dmark06 הוא נותן לי 8000 בניקוד הסופי יש מצב שהמעבד שלי גורם לצוואר בקבוק מפרט: מעבד amd 4200+ x2 am2 לוח msi ultra k9n זיכרון 2 גיגה ארד דיסק 320 היטאצ'י

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  25. Started by EagleX2,

שלום... הרבה פעמים כאשר אני מבצע הפעלה מחדש (או סתם מדליק את המחשב) ההכרטס מסך (r9800pro) מודיע שיש בעיה עם כבל החשמל של הכרטיס. זהבעיה נפתרת רק על ידי חיבור מחדש של כבל החשמל... אשמח לעזרה, נעם. Antec truepower 430 ATI radeon9800pro 128 wd 120 gb sata

• 1 תגובה
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.