עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. המסך נהיה שחור ברגע שאני משנה את גודל גופן ה-DPI תוך כמה דקות מהפעלת המחשב הוא נהיה שחור יש למישהו מושג למה?

2. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://forums.guru3d.com/showthread.php?s=&threadid=85394&perpage=10&pagenumber=1 תהנו אל אחריותכם בלבד!! תשימו בטיקי ואולי גם בחדשות כי זה טוב למיש שי לו כרטיס כזה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  3. המלצה למסך אחד המלצה לשני מסכים אם אפשר המלצה לכרטיס פסיבי.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  4. חברים שלום , אני נמצא בעבודה בערבים ואין שם מקלט טלויזיה אלא עמדת אינטרנט הייתי שמח לדרכים מקוריות\חוקיות\לא חוקיות בהם אוכל לקלוט ערוצי טלויזיה ישראלים חינמים(ערוץ 1\ערוץ 10\ערוץ 2) תודה רבה מראש,

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by avishaiar17,

שלום לכם אז ככה יש לי כמה אופציות שהיו לי כבר קודם ועוד כמה שראיתי פה.... אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: 3870 של SHAPPIRE אני משיג אותו ב- 1060 המחיר ממש טוב לי אבל אם צריך להוסיף כדי לקבל משהו יותר חזק אז אני יוסיף ASUS OC 880GT שעולה קצת יקר 1500 והוא נמצא אצלי בחריגה INNO 3D 8800 GT OC שראיתי שאפשר להשיג ב- 1300 ש"ח בנועה PALIT 1GB 8800GT ב-1330 רגיל או 512 SONIC (O.C( שעולה 1200 ש"ח GIGABYTE 8800GT שעולה 1350 LEADTEK 8800GT דגם GTB אוברקלוק שעולה 1300 מה אתם מציעים לקחת הזמנתי כבר מחשב...ונשאר כרטיס מסך תודה רבה מראש ???

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by ~oren~,

יש לי שני שאלות הראשונה איזה הבדל יש בין כרטיס מסך PALIT GeForce 7600GT לAsus GeForce 7600GT? והשניה מאיזה חברה עדיף לקנות כרטיס מסך ב900 שקל מ- NVIDIA או -RADEON? תודה לעונים

7. Started by Dr_Com,

תודה...הבנתי שהוא כרטיס לדגימת קטעי וידאו ממצלמה דיגיטלית...נכון? איך הוא עובד? איך האיכות? מה ההבדל בין זה לכרטיס וידאו? ואי ך אני יכול להעביר למחשב ממכשיר וידאו אנלוגי ? תודה!

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by ori83,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך ATI Radeon sapphire 9200. שמתי את הצג ואת הטלויזיה במצב clone וכשאני רואה סרטים הסרט מופיע רק באחד מהם. יש דרך שהוא יופיע בשניהם?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  9. :jump:האם בשביל לבדוק האם כרטיס מסך חדש מסוג his x1950pro תקין זאת אומרת עובד יש צורך גם לחבר אותו לספק כוח עם חיבור ה 6 pin או שאפשר פשוט לחבר אותו לסלוט של ה pci-e ולהדליק את המחשב? אני שואל כי קניתי כרטיס כזה באיביי והוא מגיע ללא המתאם לספק כוח ,וביקשתי מגיסי שיבדוק אם הוא תקין אבל אני לא חושב שיש לו כזה מתאם.ויש לי 7 ימים להחזיר אותו אם הוא לא תקין :jump:

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  10. Started by מאור247,

איזה כרטיס מסך עדיף :(geforce) 9600GT 512MB או 8600GT 512MB

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  11. Started by Bashash,

מה אתם אומרים? שתי 9600GSO SONIC 768MB ב-SLI או 8800GTS 512MB??? כל מי שמשתמש \ השתמש בSLI אם יש באמת הרבה בעיות?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  12. מחפשת כרטיס מסך בסביבות 1000 שקל לעבודה עם תוכנות תלת מימד. מה עדיף? Leadtek Quadro FX560 PCX Sapphire Radeon X1950Pro 512Mb DualDVI AGPX8 Retail SAX195P512 Sparkle Nvidia Geforce 8600GTS 512MB DDR3 Retail או שעדיף להשקיע ב Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail - 3YW ובכלל , אני אשמח לדעת מה ההבדלים העיקריים ביניהם. ואם עדיף AGP או PCI-E תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  13. פתחתי את התרד הנ"ל עקב בעיה: התקנתי את הדרייבר האחרון מהאתר של NVIDIA גירסא 169.02 שאמורה להיות תואמת רק לכרטיס הנ"ל... אז הכל עובד מצויין חוץ מבעיה אחת: הסרטים משודרים בשחור לבן... :-[ מה לא ניסיתי, החלפתי תוכנות, החלפתי קודקים... ומה שנישאר זה רק הדרייבר... אני מציין שוב - הכל עובד מצויין (כללי + משחקים). אז מה אתם אומרים, יש פיתרון?

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  14. Started by KoDkOd,

שלום אני מעוניין בכרטיס טלויזיה שיתאים לVISTA ולעבוד עם Windows Media Center.. תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  15. Started by gil_k,

אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה (טלויזיה רגילה, הבומבות, לא יודע מה השם שלהם) ואני לא מצליח. ניסיתי לחבר חיבור של S-Video וממנו לVideo של הטלויזיה וזה לא עוזר. אני בכלל לא מוצא את ההגדרה של הריבוי צגים בדרייבר, הוא כאילו לא קולט שיש עוד משהו מחובר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  16. המסך שלי הוא סאמסונג 959NF, ל 8600GT או 8500GT יש יציאה שתעבוד איתו? (יציאה ישנה לא DVI) אמא שלי חוזרת מהונגריה עוד יומיים, כדאי לקנות שם את הכרטיסים האלה? איך אני בודק מה המחיר שם? עם הכרטיסים האלה יש אפשרות להעביר למחשב סרטים מוידאו?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  17. Started by ChroniX,

קודם כל שלום וברכה ,אני מוצא את הפורום הזה אינפורמטיבי ולעניין ,לכן עיצתכם חשובה בעיני. לאחרונה ביצעתי רכישה מהאינטרנט של כרטיס מסך מסוג ג'יפורס 6800 ,ולצערי הוא אינו מתפקד כראוי , ארטיפקטים באיתחול וכו'. במילה אחת הרוס.הבעיה שאין לי איך להחזיר אותו למוכר וגם אין לי חשבונית קניה ,תאריך קנייתו המקורי(ע"י המוכר) הוא שנה וחצי שנתיים בערך. אני שמעתי מכמה אנשים שניתן לעשות עיסקה קטנה עם חנות מחשבים מקומית ,לבקש מהם לשלוח את הכרטיס כמוצר שלהם לRMA ,במקרה הטוב בחינם ובמקרה הפחות טוב גג 100 שקל. אני מוכן לשלם את הסכום הסימלי הזה רק בשביל לא ליהיות בהפסד של כמה מאות שקלים אשר הוצאתי על הכרטיס מסך . אני מעוניין לדעת אם יש לכם ידע ,עניין בנושא ומה אתם חושבים ניתן לעשות בנידון.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  18. Started by enzo,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7472 1350 ש"ח. מה אתם אומרים ביחס למחיר בחו"ל?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  19. אורח
    Started by אורח,

שלום לחברי הפורום יש לי בעיה מוזרה במשחקים שרואים רק חלקים מהדמויות במשחקים , לדוגמא New world prder ו NHL 2000 נתתי 2 דוגמאות למשחק אחד חדש ואחד ישן . ניסיתי להריץ את המשחקים בהגדרות של Direct3D ו OpenGL עדיין אותה התופעה. התקנתי את WIN XP מחדש בגרסת PRO עם SP2 כמו כל משתמש סביר נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את הגרסה העדכנית 71.89 עדכנתי את הדרייברים של לוח האם asus a7v-133c כולל הדרייברים של הCHEAPSET של VIA בגרסה 4.56 אגב הכרטיס מסך גם של asus 7100 32mb mx2 עובד על AGP X4 ועדיין יש לי את אותה הבעיה שהמשחקים מציגים רק חלק מהדמות , או את הידיים ללא הנשק למשל ב NWO. אודה לכם אם תוכלו לתת לי כיוון , לדעתי פחות סביר שמדובר בבעית חומרה אבל בכל זאת אני מתייעץ. שאר המפרט: am…

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  20. שלום חברים. הייתי מעוניין לקבל עצה בקשר לקניית מסך מחשב דק ושטוח אם אפשר 22 אינץ וכרטיס טלוויזיה חיצוני בסכום כסף של 1800-2000 ש"ח. אני מודה לכולם. תודה רבה לכם (אשמח כשתפנו אותי לאתרי הקנייה המומלצים בנושא זה).

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  21. Started by UdiDani,

שלום לכולם.. אני מתלבט האם לקנות את הSamsung 793DF או לקנות מסך 19 אינץ' CRT.. יש לי מספר שאלות: 1. מה ההבדל מחירים בערך בין המסך שהזכרתי למסך 19 אינץ' טוב? 2. האם תוכלו להמליץ על מסך 19 אינטץ CRT... בתודה, אודי.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  22. Started by elirantoon,

אחים שלי אני קונה מחשב חדש ו אני חייב תיעוץ שלכן בלי הרבה בלגנים תכתבו 8800 או 2900 8800GTS 320MB Extreme Overclocked, HDTV, 2xDVI Sapphire HD 2900 Pro 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  23. Started by oransharvit,

אני מנסה לחבר את הכרטיס X800 למחשב שהוא לא מצליח לזהות אותו המחשב הוא מחשב DELL מסדרה של OPTIPLEX GX620 אשמח לקבל תשובה בהדם האפשרי!! תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  24. Started by RazorJunior,

אוקי, אז אני מחפש לי מסך חדש במקום ה CRT הישן והמגושם. הוא ישמש בעיקר לעבודה משרדית, אך מדי פעם גם למשחקים... אבל לא משהו רציני, גג ניד פור ספיד... אני ממש לא משחק הרבה אז שזה לא יהיה מה שיטריד אותכם. הבנתי שחיבור DVI הוא מאוד משמעותי במסכי LCD והוא משפר את האיכות פלאים. אז אם זה באמת ככה, כניסת DVI חובה.(למרות שבכרטיס מסך שלי אין, נחליף בהזדמנות). המסך צריך להיות חד, ושתהיה לו תמונה צבעונית, יפה וחיה. שיהיה נעים לעין לשעות מרובות, ויראה יפה גם פונטים קטנים. עדיף מאוד שיהיה 17", אבל אם זה הבדל ממש ממש גדול במחירים אני אסתפק ב 15". התקציב הוא באיזור ה 2500 ש"ח, די גמיש. אם אתם יכולים תצרפו לינקים לביקורות או השוואות של מסכים שאתם ממליצים עליהם... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  25. Started by uzana2004,

בס"ד שבוע טוב ושלום לכולם... יש לי בעיה עם העדכון של הכרטיס מסך(מאתר GURO) ברגע שאני מתקין אותו קופצת הודעה של הXP ולאחר מכן המחשב לא נכבה כמו שצריך... כמו כן העדכונים באתר של NVIDIA ישנים(11/2004) ולכן לא מועילים בכלל.... מאיפה אני יכול להוריד עדכון חוקי לדריוור שלי(אני חייב לעדכן אותו כי כשהוא לא מעודכן יש לי בעיות במשחקים כמו פיפא וכו)?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים