עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Director,

שלום לכולם . יש לי 2 שאלות על הכרטיס : הבאנדל של הכרטיס הוא כמו של פאליט / סאפיר ולגבי הקירור שלו הוא גם כמו של ה סוניק ? תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  2. Started by dog_foot,

קניתי מסך רחב של סמסונג 206BW ועכשיו בגלל הרזולוציה הגבוהה והרוחב, קשה להגיע מצד לצד עם העכבר, איך אני מסדר את זה? אני רוצה שיהיה קל לעבור מהמחשב שלי לוינאמפ..... צריך שני סיבובים.... תודה

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  3. Started by b_r0cK,

אם אני מחבר את המחשב למסך טלויזיה lcd האם האיכות של התמונה יורדדת? תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  4. Started by headg,

Samsung 913B VP191B VP930 VX912 LG L1981Q

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  5. Started by idofr,

היייי טוב נמאס לי לעבוד שאחד הוא הCLONE של השני אז אני מבקש ממכם בבקשה תעזרו לי הבעיה היא כזאת יש לי שני מסכים CRT (ביציאת הVGA) וLCD (ביציאת DVI) במצב שיש היום הם מוגדרים כשיכפול אחד של השני אבל זה מעצבן אותי וכול פעם שאני מנסה להעביר את הLCD לרזולוציה של מסך רחב הוא עושה לי כול מיני שטויות מוזרות אז אם מישו בבקשה יכול לעזור לי להגיד אותם בתור שני שולחנות עבודה שונים עם רזולוציות שונות והכול אני ממש ממש אבל ממש ממש יודה לו הכרטיס שיש לי הוא FX5900

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by enter,

E2180 2GHz @ 2.6GHz ‏HD 3650 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI PCI-E‎ ‏1GB Kingston‎ x2 667@800Mhz WD ‏320GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ משקף ?

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  7. יש לי במערכת ספק מסוג NZXT PP500W, וכמו שציינתי בכותרת, אני עומד לפני קנייה של אחד מהכרטיסים הנ"ל. האם הספק שלי יוכל להחזיק בכבוד את המערכת ? המעבד עבר OC של 500MHZ, והכרטיס מסך מתוכנן לעבור OC של 50 מגה-הרץ. עריכה : הרגע ראיתי בפוקס פיסי את ה88GT של טויינטאץ', בגרסאת ההיטפייפ. ממליצים עליו ? אני דואג, זה מוצר מטיוואן, הרוב שם זה זבל כמו בסין.. בקיצור שווה לקנות אותו ? ושוב, האם הספק שלי יחזיק אותו ? AMD 4800+ X2 AM2 2.5GHz @ 3 GHz Gigabyte GA-M56S-S3 Gigabyte Nvidia GeForce 8600GTS 256MB RAM 2GB DDR2 667MHZ CASE : R525 2 Fans 120MM NZXT PP500W PS LG L1953TR 19" LCD SCREEN

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  8. שלום לכל חברי הפורום התותחים הבעיה שלי היא ככה: חיברתי מצלמה למקירוסקופ ומשם למחשב והתמונה קופצת ואינה יציבה הייתי מעוניין לדעת האם הבעיה בכ.מ או בכרטיס טלויזיה או משו אחר אם הבעיה בכרטיס מסך/טלויזיה תוכלו להציע לי כרטיס שיוכל לעמוד בדרישות? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  9. Started by eliil1,

יש לי במחשב הישן GEFORCE 2 MX (כן כן...ענתיקה, אני יכול כבר לתרום את הכרטיס למוזיאון) אז המאוורר שם מסתובב אבל הוא לא מקרר כלום, ויש לי עוד כרטיס ישן של GEFORCE 4 MX ששם המאוורר עובד בצורה נורמלית לפחות, למרות שהכרטיס עצמו לא ממש, אני עדיין מנסה לעשות איתו משהו...אבל בקיצור, השאלה שלי אם אני אחליף את המאווררים זה יהרוס לי את ה GEFORCE 2? המאווררים בכרטיסים הישנים מתואמים במיוחד לכרטיס או משו? או שהם בנויים ככה שאם אתה מוציא את המאוורר אז הרסת את הכרטיס אולי חח...? תודה. חג שמח.

10. Started by kokoman,

שלום לכולם, האם מישהו מכיר את הדגם הספציפי הזה? פשוט קיבלתי הצעה לרכוש אותו במחיר של 1950 ש"ח, אז רציתי לשאול מה דעתכם עליו והאם זה מחיר משתלם?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  11. Started by MagnuM_47,

שלום יש לי כרטיס מסך X1800GTO 256MB רציתי להוריד לו דרייבר דרך האתר כאן: https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27 אני צריך עזרה במה לבחור? כי אני לא מבין מכל הרשימה שם מה להוריד תודה!!

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  12. Started by ofir667,

בתקציב של 1200 איזה כרטיס מסך הכי כדאי (למשחקים)?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  13. Started by mpmisha,

שלום רב. לפני שנה + הרכבתי מחשב ןעד היום יש לי בעיות עם הכרטיס מסך ככל הנראה הוא לא מתקשר טוב עם הלוח עם או משו להלן פירוט החומרה, אשמח אם תציעו איזה פתרון או משו.... AMD ATHLON 64Bit 3000 Tray ABIT KV8 PRO Gigabyte ATI 9600XT 128mb bulk וכל השאר לא נראה לי רלוונטי מקווה שתקעתי את זה בפורום הנכון תודה מראש. mpmisha...

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  14. Started by kobi122,

ל-AGP אני צריך למשחקים חזקים

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  15. Started by dorman2,

התקנתי כרטיס מסך 7600GS של gainward בלוח אם עם AGP. כשאני מפעיל DVD באמצאות תוכנה power dvd 5 אני מקבל את הסרט בפורמט הנכון בצג ומתוח לגובה בטלויזיה. ניסיתי לשנות את יחס הצפייה באמצאות קונפיגוציה של התוכנה אך ללא הועיל. כשאני מריץ קובץ AVI ב media player 10 אני מקבל את אותו האפקט: 16X9 בצג ותמונה מתוחה לגובה בטלויזיה. כך שהבעייה איננה תהתוכנה הגראפית. בלוח הבקרה של NVIDIA אין שום התייחסות ליחס צפיה. מה עושים? במחשב שני שיש לי בבית עם כרטיס 6600GT של GAINWARD ולוח PCIX - אין שום בעייה ואני לא צריך לכוון כלום. פשוט מריץ את DVD וזהו.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  16. Started by Bashash,

אני אשמח מאוד אם תוכלו להביא מבחני ביצועים או כל דבר אחר... תודה רבה לכולם!!!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  17. הורדתי את הדרייבר החדש של נוידיה, התקנתי אותו והכל... ואחרי כמה דק' קפצה לי הטמפרטורה של הכרטיס מסך ב 10 מעלות, הגיוני?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  18. התקנתי את הדרייבר שמגיע עם הכרטיס לא רואה אות ב CP יש רק WDM שם רוצה לעדכן דרייבר סתם להתקין על? טוב התקנתי, עכשיו אני רואה את הדרייברים אבל 3DMARK05 קורס במבחן השלישי,קשור?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  19. שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש, הרי את רוב הזמן שלי ב4-5 שנים האחרונות שלי ביליתי מול המחשב. בתקציב של 2000+- הייתם אומרים לי קח Samsung 930B או שיש אופציה יותר טובה למחיר הנ"ל בקטגוריית ה-19? תודה מראש. .swg

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  20. Started by Psycho360,

ליברטי 400 של אנרמקס יעשה את העבודה??? בנוגע לכרטיס מסך 2900XT אם לא, מה כן?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  21. Started by omermiz,

ש לי כרטיס X1950Pro 256MB של MSI בבקשהההה עזרההה!!! חיברתי את ה XBOX שלי לכרטיס מסך ואין לי מושג איך לצפות בזה וזה מעצבן אותי!! זה הכבל שחיברתי איתו : http://img249.imageshack.us/img249/3579/p1180006ym1.jpg וזה המחובר: http://img441.imageshack.us/img441/73/p1180011vw2.jpg ופה הקפתי את החיבור באדום http://img401.imageshack.us/img401/4462/p1180013hp9.jpg בבקשה עזרההההההה!! תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  22. פירמטתי ת'מחשב, והכרטיס הזה חדש נכנסתי להתקנה פתאום קפצה הודעה תתקין DRIVER VGA לפני שאתה ממשיך את ההתקנה לא יודע מה לעשות, עזרה מתבקשת בחנות אמרו לי צריך להתקין את כל הדרייברים של הלוח אם (P5W DH DELUX) אבל לא יודע אולי אני מתקין את הלא נכונים לא מצליח לסדר את זה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  23. Started by a_a_aa,

איך הכרטיס הזה יעבוד עם מסך 20' רחב?

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  24. Started by e_d,

שלום . יש לי בעיה עם הכרטיס מסך .... קודם כל אני רוצה להגיד שפירמטי ביום חמישי ואחרי הפירמוט זה קרה....... ניסיתי לשים 4 סוגי דריברים של אומגה ....... 3.5.51 3.9.79 (עם אני לא טועה) ו- 3.9.76 ואחרונים ניסיתי לשים תדריברים הרגילים של ATI (מהאתר שלהם) (לא עשיתי אוברקלוק). לפני כל דריבר הסרתי תקודם והרצתי driver cleaner ואז התקנתי תדריביר החדש ..... יש לי 9800 pro ...... וכל פעם שאני מריץ סרידימרק 5 התוכנה נתקעת לי באמצע ויש הודעת שגיעה עם ההודעה שאין מספיק זכרון לכרטיס .... שבעצם יש לו 128 זכרון ............ ניסיתי גם לשחק CSS מאז אבל לא הצלחתי כי שום דבר לא זז לי .......... אבל בקוויק 3 הכל זז טוב (אולי בגלל שזה לא צורך הרבה משאבים). יכול להיות שהכרטיס נדפק לי אחרי…

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  25. Started by shachaf,

אני מתלבט בין ה... Radeon HD4850 512MB 256bit - Gigabyte\Sapphire\Palit\Gainward\Asus או Geforce 9800GTX+ 512MB 256bit - Leadtek, Palit, Gigabyte, Asus, Sparkle, Club-3D מה יותר שווה לי לקחת?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים