עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום רב לכולם! כתוצאה מבעייה בלתי מובנת בכ. מסך הנוכחי, החלטתי בשעה טובה לשדרג לדור החדש של הכרטיסים. הכרטיס חייב להיות של חברת NVIDIA למען SLI בעתיד (אולי). התקציב הוא כאמור עד 700 ש"ח עם אפשרויות פזילה. השימושים הם (לפי סדרי עדיפויות): 1. גלישה 2. סרטים 3. משחקים *2 * מקריאה של מספר אתרי אינטרנט, נוכחתי לדעת שכרטיסי הדור החדש של NVIDIA, דור8, תומכים בוידאו בהבחנה גבוהה (HD). ומכאן יש לי שאלה - יש לי סרטי תוכן באיכות HD במחשב, ובמידה ואקנה כ. מסך התומך בכך, האם אוכל לקבל את האיכות הנדרשת גם אם ברשותי מסך LCD 1900R או אפילו כל מסך אחר? המפרט שלי מופיע בצד לעזרתכם. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  2. מה יספק את הביצועים המקסימאלים בקשר לזיכרון לכרטיס מסך ורוחב פס? אני עומד לקנות 320Bit 320MB זה יחס טוב בשביל משחקים?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  3. Started by yotamavi,

מתלבט בין הX1900GT של SAPPHIRE לבין 7900GT של לידטק לבין X1950PRO ההכי פשוט של CONNECT3D...זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5975

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  4. אוקיי חברה אתמול רכשתי את כרטיס הr9800 pro שלי והייתי רוצה לדעת אם יש איזה שהוא פאטצ הוא משהוא שיתן לי לשונית חדשה בדריוורים דרכה אני יכול לדצע אוברקלוקינג לכרטיס. עד היום היה לי כרטיס של nvidia והיה אפשר לעשות את זה. נכון לרגע זה אני משתמש בrage3d tweak אבל הייתי מעדיף שלא. תודה על העזרה.

5. Started by ben_sh090,

שלום אני צריך המלצה איזה מסך Lcd הכי כדאי לקנות... בגודל 17 אינטש תודה

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  6. אני מחפש כרטיס שיהיו לו המאפיינים הבאים 1. קירור פאסיבי 2. או שתי יציאות DVI או יציאת DVI ובנוסף יציאת HDMI 3.PCI EXPRESS 4. עדיפות לכרטיס שאפשר להשיג בארץ

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  7. שלום לכם. קניתי כרטיס טלוויזיה לפני יומיים.. WinFast TV 2000 XP וחיברתי אותו למחשב. יש לי יס בבית.. חיברתי את "הבננה הצהובה" לכרטיס הטלוויזיה..ורואים מצויין..אבל הבעייה היא שאין קול.. האם מישהו יודע מה אני עושה במצב כזה? אשמח אם תעזרו לי.. אשמח גם אם תשיבו לי האם הכרטיס הזה הוא מספיק איכותי(האמת שהשימוש שלי הוא רק לצורך הקלטת תוכניות וסרטים) שלומי.

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  8. Started by arthur16,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא דרייבר למסך: Philips 17C2622E תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  9. Started by yakirsh4,

מה יותר טוב שני geforce 8800gt או geforce 8800gtx אחד

10. Started by gilgr,

בבקשה של חבר למצוא להם מפרט זול וטוב, בהתחשב בכך שהוא לא משחק (פרט למשחקי פלאש), נתקלתי בדילמה הבאה: האם יש חובה לקנות כרטיס מסך (ולהשקיע את הכסף במעבד/זכרון). האם הonboard יסחוב את הגרפיקה של Win7/Vista? (עבור האיכות הכי גבוהה) אם לא, האם יש onboard שכן יעשה זאת ולא יצור צוואר בקבוק/יקרוס? אני מאוד מבקש מאנשים שלא הבינו את השאלה, או כאלה שפתחו במלחמה נגד מפרטים שהם לא לגיימרים להתעלם מההודעה ולא להגיב. תודה רבה לעזורים. עריכה: במידה ואין כזה, איזה כרטיס מסך הכי זול יעשה את העבודה? thanks again

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  11. תודה

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  12. Started by avimw,

יש לי יציאה שנראת כמו S-VIDEO אבל קיבתי כבל כזה שמחברים אותו לשם וומנו יוצאים ארבע פינים צהוב,ירוק,כחול ואדום מזה בדיוק ואיך אני מחבר את זה לטלוויזיה http://img152.imageshack.us/img152/1636/smj3.jpg

13. אהלן אחרי התלבטויות (בין לידטק GS אקסטרים ב - 637 שקל ל - GT אקסטרים ב - 1000) קניתי בסוף את הכרטיס הבא: Albatron GeForce 7600GT 256MB במחיר של 875 שקל בחנות ליד הבית (שיקול חשוב לדעתי) הנה ביקורת שמצאתי עליו: http://www.sharkyextreme.com/hardware/videocards/article.php/3211_3615856__9 עכשיו לשאלות: אני יכול להחליף אותו ל כרטיס של גי'גהבייט (עולה 1000 עגול) אם אני לא אהיה מרוצה... ולכן, אני צריך את החוות דעת שלכם לג'יגהבייט יש קירור שנראה יותר טוב (אבל אני יודע שאומרים שיש להם בעיה בקירור).. לאלבטרון יש קירור יותר מינימליסטי אבל עם מאוורר (אני צודק?) איך אני בודק את המהירות של הכרטיס מסך - אני צריך איזה תוכנה איזה תוצאה נחשבת טובה ל - 7600GT ב - 3DMARK06? אני את…

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  14. Started by lmlm,

כבר חודשים אנחנו שומעים על כרטיס מבוסס ליבת R670 שיתן לנו מחיר/ביצועים טובים כמו X1950PRO בזמנו. אבל עכשיו מתברר שHD2900PRO יבוסס ליבת R600 HD2900PRO יציג ביצועים בין 8600GTS ל320MB GeForce 8800 GTS. HD2900PRO יגיע ברבעון הרביעי עם תג מחיר של 200$ *אפשר לזהות כבר תמיכה בכרטיס בדריבר בטא החדש : http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=15563&catid=2 http://www.chilehardware.com/foro/amd-hd-2900-t106198.html

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  15. יש לי פנטיום 4 3 ג'גיה 1024 זיכרון פנימי (400 מגה הרץ) וראדון 9800 פרו, וגם לוח אם אביט AI7 הקיצר התוצאות ממש נמוכות: 14000 ב 3dmark 2001 ו 31000 ב aquamark 3 מישהו יכול לעזור לי?! אגב אני משתמש בדריברים הכי חדשים לכרטיס מסך

16. Started by pain_killer12,

שלום, אם יש לי לוח םא עם סלוט PCI-E1 האם אוכל לשים עליו בעתיד (הרחוק) כרטיס שתומך בPCI-E2? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  17. היי , הכותרת אומרת דיי הכל.... חיברתי באמצעות כבל בננה רגיל , מהכרטיס לטלויזיה... מממ , זה לא משהו בהגדרות בטלויזיה. ניסיתי את כל סוגי ה Pal \ ntcs למינהם. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  18. Started by -OmeR-,

מסך CRT עד 1000 שקל! תודה! חשוב שהוא יהיה מ-KSP!!!

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  19. Started by computer_freak,

יש לי עכשיו leadtek winfast tv2000 expert אבל האיכות שאני מקבל לא ממש איכותית (כמו סרט dvdrip) אני צריך כרטיס שממש יכול לתת איכות תמונה ממש טובה.

20. Started by מישה,

מתלבט בין http://netaction.co.il/multi.phtml?item=2010857 17 LCD PHILIPS דגם 170S5FS 1998 ש"ח ו Nu Tech QL711V http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=60 1744 ש"ח

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  21. Started by moris1977,

היי! המליצו לי בבקשה כרטיס לעריכת וידאו עם כניסות אנלוגי ודיגיטלי עד 1000 ש"ח תודה!

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  22. יאללה תנו בהצבעה אחים שלייי אני אישית לקחתי את 3 ואני עובד איתו עכשיו כמו מלך

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  23. Started by ciauai,

מדהים מה יכול לעשות Geforce 2 MX400 מעבד 1.7 זיכרון 348 כרטיס מסך רשום למעלה מריץ את כל המשחקים על איכות בינונית Half life 2 +lost coast +episod one +counter strike source על בינוני Lineage 2 c5+c4 כמובן שהוא לא מריץ DOOM 3 FEAR BF2 אבל את הרוב הוא מריץ... אך יכול להיות שכרטיס כזה ישן מריץ ככה FPS 40 ואפילו יותר במשחקים ואני לא צוחק רוזולציה 1024*768 (רגילה במסכי CRT שטוח)

24. Started by pain_killer12,

האם ניתן להקליט תכניות מהטלוויזיה למחשב? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  25. יש לי כרטיס MSI RADEON 9800 PRO בהתחלה שמתי את הדרברים שMSI הביאה עם הכרטיס ואז לאחר מכן התקנתי עליהם את הדריברים של הCATALYST 4.7 לאחר מכן שמעתי שצריך למחוק לפני שמתקינים חדשים אז מחקתי עם Driver cleaner לאחר שמחקתי התקנתי את 4.7 מחדש והפעם היו כל מיני שינויים למשל לא יכלתי לעשות REFRESH RATE יותר מ60 וחשוב לציין שלפני כן יכלתי להגיע ל85 ברוזולוציה של 1280 על 1024 וכעת אני תקוע על 60 אבל בכל זאת נסיתי להחליף ל85 בלי האופציה שהוא ימחוק לי את האפשרויות שהצג שלי אינו תומך בהם וכעת הוא עובד על 85 סבבה אז הלכתי למבחן האמיתי AQUAMARK ולהפתעתי הציון שקיבלו היה 38000 אלף במקום ה46000 אלף שקיבלתי לפני שעשיתי את כל השינויים למישהו יש רעיון מה הבעיה? מה קרה??? :'( סגרת…

• 1 תגובה
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.