כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
כרגע הורדתי גרסה חדשה של התוכנה ATITool, הלא היא 0.26. נכנסתי ל-Settings ושם לתדהמתי גיליתי את השורה Active Pixel Pipelines ומספר 16, זאת אומרת 16 צינורות עיבוד - מה בדיוק קורה פה? ב-7900GS יש 20 צינורות עיבוד, אולי התבלבלתי והכוונה בתוכנה היא ל-Raster Operator? בנוסף ב-Active Vertex Pipelines כתוב 6, אבל זה אמור להיות 7 (פה בטוח לא התבלבלתי). http://www.gpureview.com/GeForce-7900-GS-PCI-E-card-443.html
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם לערכתכם הכרטיס HD3870 יוכל להחזיק לשנתיים אולי שלוש הבאות? אני מתכוון לקנות את הכרטיס של חברת Connected3D הבא עם DDR4 ,הכרטיס מסוג PCI-E2 כך שגם אם אשדרג את המחשב בשנה הקרובה הוא יוכל להתאים ללוחות החדשים וכמו כן הוא תומך ב Directx 10.1 .
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר 4 שנים החלטתי להחליף את המחשב הנאמן שלי שהוא בעל כרטיס מסך FX5200 VIVO AGP שאני משתמש בו להנאתי ללכידת וידאו ביתי ועריכתו. הייתי היום בחנות וקיבלתי הצעת מחיר למחשב ללא מסך ב כ 2000 ש"ח, אולם ואמרו לי שכיום כבר אין כרטיסי מסך כאלו ואם אני רוצה שאקנה כרטיס TV בנפרד. חזרתי הביתה והחלטתי לעשות שיעורי בית: מעיון בזאפ התברר לי שיש כרטיסים כאלו החל מ 300 ועד 3000 ש"ח (VIVO/VideoIn קטגוריות). התקציב הוא כמובן יחסית צנוע עד 500 ש"ח לערך. כבר קראתי כל כך הרבה חומר באינטרנט ולא הצלחתי להגיע למסקנה מה לקנות ??? ככל שאני קורא יותר אני מבולבל יותר..... אשמח לעזרה, המלצה, כל דבר.... תודה דני
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי בעיה מוזרה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי איתה : יש לי LCD 42 שאליה מחוברים 2 מחשבים ב DVI-HDMI, כל אחד ליציאת HDMI אחרת. והנה הפרט המעניין: מחשב אחד מחובר אליה דרך כרטיס 8600 של XFX ורואים בו תמונה מושלמת. הרזולוציה הטבעית (1366-768) מועברת כמו שצריך עד לרמת דיוק הפיקסל והתמונה שמתקבלת חדה מאוד. ובמחשב השני לעומת זאת, שמחובר דרך כרטיס 8600 של Sparkle ומכוון על אותן הגדרות ורזולוציה כמו ה-XFX, מתקבלת מעין"תצוגת זום" ושבה השוליים של החלון נחתכים החוצה והחלון כאילו גדול מדי עבור המסך. הזוי ביותר! אם לא הייתי מקבל את אותה תמונה מושלמת מהמחשב הראשון, הייתי מתחיל לחפש את הבעיה במסך. אבל היות ובמחשב אחד זה עובד מושלם, אין כל ספק בנוגע לתמיכת NR וכו'. אפילו ה…
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
יש כרטיסים נגיד כמו 7600GT ויש גם 7600GS מה הבדל בין הכרטיסים אלה? אני צריך לדעת תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
המחשב שלי היה עם הכרטיס מסך על 60 הרץ, שיניתי את זה ל75 שזה הכי גבוהה כ.מ Leadtek PX8800 640MB TDH PCIE זה טוב שזה על 75? או צריך 60? כרגע זה על 75.. אני רוצה שזה יפעל הכי טוב (מה אתה אומרים?)
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שאלה מה יותר שווה לקנות redeon x1950xt 512MB ddr3 או 8600GTS? מה עדיף בהרצת משחקים חדשים עם גראפיקה חזקה??? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אחרי שנים של הקלטת וידאו אנלוגי ברצוני לצרוב לדיסק את הסרטים המצולמים. כל מי שיודע על כרטיס עם כניסה א נ ל ו ג י ת מומלץ ,טוב ,ולא הכי יקר מוזמן לענות . תודה.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GAINWARD 7800GTX עכשיו אני נכנס לאתר של העדכונים ואיזה אפשרות אני בוחר שם? כי יש GEFORCE AND TNT2 או GEFORCE GO 7800GTX לפני הכרטיס מסך הזה הורדתי מהאפשרות הראשונה אבל עכשיו אני לא יודע כי רשום באפשרות השניה GO מה זה אומר דגם מסוים או לכל הדגמים של ה7800? תודה לעונים?
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מתכננן לקנות מחשב חדש מיד אחרי ירידת המחירים של AMD ... זה המפרט- דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 391 מעבד : AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX ¤ 1802 לוח אם : ASUS M2N-E ¤ 520 זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤ 709 כרטיס מסך : ASUS PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 320BIT DUAL DVI HDTV TV/O - RETAIL ¤ 2553 מסך : DELL LCD 20" 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤ 2315 מארז : GIGABYTE AURORA TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-FSCA1 ¤ 672 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT ¤ 616 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤9578 המעבד שאני רוצה …
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי יציאה שנראת כמו S-VIDEO אבל קיבתי כבל כזה שמחברים אותו לשם וומנו יוצאים ארבע פינים צהוב,ירוק,כחול ואדום מזה בדיוק ואיך אני מחבר את זה לטלוויזיה http://img152.imageshack.us/img152/1636/smj3.jpg
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
-
אני רוצה לצרוב ביום מ-5900 ל-5950U איך אני עושה את זה.!?!? תודה
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לדעתכם דרך להפוך את ה 128BIT ל 256BIT בדומה למה שנעשה עם הדרייוורים של אומגה כאשר אפשרו להרחיב את הצינורות מ 4 ל 8 ? אולי ישנה דרך אחרת ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי, אני אקדים ואומר שקראתי את הסקירה על מסכי LCD. כרג יש לי מסך 19 אינצ' CRT של MAG דגם 996PF. אני רוצה לקנות מסך 19 LCD של SAMSUNG דגם 930B. אני מתלבט קשות בנושא מהטעמים הבאים: 1. האם LCD באמת בריא יותר לעיניים מ CRT או שזה סתם מיתוס? 2. הרזולוציה הטיבעית של הסמסונג הוא 1280X1024. מה קורה אם אני רוצה לשחק ברזולוציה יותר נמוכה, נאמר 1024X768? האם התמונה תתעוות? העניין הוא שיש לי כרטיס מסך Radeon 9600XT שבמשחקים כבדים כמו DOOM3 מחייב לעבור לרזולוציה נמוכה יותר (ראו מפרט בחתימה למטה). 3. האם המסך הזה טוב בכלל למשחקים? או בעצם בואו נחדד את השאלה, האם הוא יותר טוב מהמסך שכרגע יש לי לצורך משחקים ? 4. מה בנוגע לפיקסלים שרופים? לכמה זמן אפשר לסמןך על מסך כזה? מה אורך החיים שלו …
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך לעריכת ווידאו מקצועית עד 1800 K
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אז ככה יש לי DVD דגם של Hyundai יש לי שם יציאה כמו במחשב לחיבור מסך VGA.......ואין לי טלויזיה בחדר רק מסך של מחשב...עכשיו חיברתי את הרמקולים והכל ל DVD ואת המסך חיברתי ליציאה הזאתי....(VGA)ועכשיו אני לא רואה כלום במסך....מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה ?? אגב את הקול שומעים מצויין רק תמונה אין
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד של HP מדגם ZE2055EA. הרחבתי לו תזיכרון ל- 512MB. האם יש איזושהי דרך שהוא יוכל להריץ C&C 3 ללא כל בעיה ? ואם לא, האם ניתן לקנות כרטיס מסך שיישב לי ב- PCMCIA או במקום הקיים בפנים ויפצה על הכרטיס הנוכחי מבית אינטל ? תודה אנשים !
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש בנועה כרטיס מסך של ליטדק והם אמרו לי שיש שם שנתיים אחריות מיבואן האם הכרטיס הנ"ל שווה? והאם לא תהייה בעייה עם האחריות שלו? 6600 gt agp
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
SLI פירושה טכנולוגיה שמאפשרת לחבר שני כרטיסי 8800 יחדיו ולעבד גפריקה משניהם?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם. גייסתי קצת כסף מהצד לשידרוג קל למחשב, הנקודה הרגישה אצלו היא הכ.מסך לכן ארצה לקנות אחד חדש. מיכיוון שאני לא מעודכן מספיק בנושא אבקש את עזרתכם בעיניין, איזה כרטיס מסך טוב אפשר למצוא בטווח המחירים הנע בין 700 ל-800 ש"ח כיום? חשוב לציין שאיני מתכוון לבצע עליו OverClock לכן בבקשה אל תציאו לי כ.מסך אשר יהיה אוברקלוקר טוב ובכך אוכל להפיק ממנו יותר ביצועים. אני פשוט מחפש את הכ.מסך הכי שווה מבחינת עלות\ביצועים בטווח המחירים שציינתי. לא משנה לי אם הוא מחברת Nvidia או Radeon. שמתי עיין על ה6600GT ועל ה7600GS מה דעתכם? תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי ויסטה ואני רואה שחור לבן אני לא מוצא את הקונטרול פאנל של הכרטיס מסך תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך X600 של ATI ויש לי בעיה כשאני מחבר אותו לטלויזיה הוא מזהה את הטלויזיה אבל אני רואה על הטלויזיה קשקוש צבעוני (בצבעים אדום צהוב וכחול) הורדתי דריבר חדש, וגם ניסיתי לשנות שיטות שידור PAL/NTSC מישהו אולי יודע מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שמתי בו GEFORCE FX INNO3D 5200! יש לו יציאת TVOUT הכבל של הSVIDEO שלי לא מתחבר לשם .. איזה כבל אני צריך בשביל TVOUT? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני חושב שאמור להיות כאן תדבר הזה שמודד טמפרטורה אבל משום מה אין אותו אולי יש לכם מושג למה?? או איך לעשות שיהיה אותן??
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-