עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ELiA,

יש לכם מושג מאיפה אפשר לקנות מסך כזה או משהו בסגנון? הכוונה זה למסך של מחשב 16*9 אבל שיהיה בסביבות 5 - 9 אינץ'

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  2. Started by most,

רציתי לדעת איך ה-Geforce 4 Ti 4800 ??? האם הוא טוב? לאיזה כרטיס מסך של ATI הוא משתווה? לאיזה כרטיס מסך של Nvidia הרגילים(FX וכאלה) הוא משתווה? תודה

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  3. יש לי R9800PRO (כבוד לוותק ) לאחרונה גיליתי ש LIVE FOR SPEED רץ ממש, אבל ממש איטי בטירוף, עם ירידה של הפריימים ל 12 לשנייה. זה קורה עם דרייברים בגרסה 5.12 והלאה (כרגע עם 6.1) אבל ראו איזה פלא ופלא, כאשר התקנתי את הגרסא 5.1 פתאום המשחק רץ ככ חלק שהייתי צריך להגביל את הפריימים. מישהו מכיר את הבעייה? ואיך לעזאזל אני פונה ל ATI לידע אותם על הבעייה הזו? ואולי זאת בעייה של המפתחים של LIVE FOR SPEED?? בבקשה המשחק הזה חשוב לי כי הוא אחד היחידים שאני באמת משחק. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  4. Started by Rrafi,

איזה מאוורר הכי טוב ולא יקר יתאים לי לכרטיס מסך....?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  5. Started by omri24,

מחפש מסך 17 CRT טוב.... אם אפשר כמה אופציות ולא אחת (בבקשה עוד משהו חוץ מLG700P)

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  6. Started by jerry10,

למחוק

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  7. Started by lmlm,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=88302 דרביר לווינדוס ויסטה ל1900X? ?

8. Started by ashkenazone,

שלום, רציתי לדעת איזה רכיבים צריך במחשב על מנת ליצור אולפן עריכה ביתית למתחיל. ושתהיה אפשרות כמובן להעביר ע"י כבל - וידיאו מהמחשב על הטלויזיה. וכמה כל הרכיבים האלה יעלו? התקציב שלי הוא כמה שיותר נמוך!! אני רק מתחיל, אני מחפש ניסיון זה הכל.

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  9. Started by most,

לא הצלחתי למצוא אז אני מבקש פה. דרייבר למסך AcerView 7154s ושיהיה ל-Win XP

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  10. Started by shashkavil,

בהמשך לשאלתי הקודמת, מה עדיף מבין השניים: POWERCOLOR RADEON 9550 256MB DDR 128 BIT TV/DVI 256 מ"ב זכרון DDR יציאת DVI יציאת TV AGPX8 DIRECT X9 128 ביט ב- 390 ש"ח או PowerColor ATI Radeon 9600pro 256MB 128bit DVI+TV CRT+ DVI + T.V OUT 400/400MHZ 4 צינורות עיבוד IMMERSION AGPX8 ב- 436 ש"ח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  11. Started by ayashch,

> יש לי כרטיס מסך ati 9200 > בד"כ אני רואה סרטים ישירות לטלויזיה > ע"י החלפת תצוגות בכרטיס מסך.ליפני כחודש החלפתי מסך במחשב למסך > דק.ומאותו הרגע נעלם לי האייקון של החלפת תצוגות בהגדרות של הכרטיס מסך. > החזרתי את המסך הישן ועדיין האייקון איננו וכל ניסיונותיי עלו בתוהו. > אנא עיזרו לי לתקן בעיה זו > > בתודה עייש חיים.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  12. המעבד שלי רץ כרגע על 3.22 יציב... ככה שבמהירות הנוכחית אני מקווה שלא יהיה צוואר בקבוק... צריך את החוות דעת שלכם. זהו מעבד פרסקוט 800fsb . Intel P4E 2.8@3.22 ד"א.. ראיתי כבר הרבה מקרים שבהם ה6800GS נפתח ל16 צינורות.. אז זה בכלל לא שאלה של כדאיות אם לקנות או לא..... כי זה פשוט כן... אני מדבר על ה AGP כמובן... שאולי לא באותם קלוקים כמו לpci-e , אבל יש את האפשרות הכמעט בטוחה של פתיחת צינורות.. במיוחד לחברות כמו EVGA and XFX

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  13. שלום! לפני מספר שעות קיבלתי את האנטק והג'יגה-בייט 6600 החדש שלי. נדמה לי שהקונטרסט קצת חזק מדי עם הכרטיס החדש. העיניים כואבות. ההגדרות זהות, כמובן, רזולוציה 864*1152 ו-75 הרץ (המסך לא נותן יותר). ועדיין, העיניים מתעיפות וכואבות טיפה. ניסיתי להוריד גאמא\קונטרסט ובהירות, אך ללא הועיל. מישהו יודע מה קורה כאן? בתודה, שי.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  14. Started by asilic,

שלום, אני מעוניין בLCD 19 בטווח מחירים של 1700-2100 חשבתי ללכת על ה מסך ''19NEC דגם 92VM מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  15. Started by ozgilad,

שלום לכולם. יש לי שאלה ואני אודה לכם עם תעזרו לי. יש לי מחשב עם כרטיס מסך של nvidia בעל tvout. הוא מחובר לטלויזיה דרך יציאת s-video, והכל עובד כמו שצריך. יש לי במחשב גם dvd-rom, אבל כשאני מנסה לצפות דרכו בסרט (עם התוכנה powerdvd), אני לא מצליח לראות את הסרט על מסך הטלויזיה. זה עובד לי עם קבצי סרטים, משחקים, וכל דבר אחר, אבל סרטי דיוידי אני לא מצליח לראות. תודה מראש על העזרה. עוז.

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  16. Started by אויבערחכם,

מחפש כרטיס טוב ללכידת וידאו אנלוגי לפורמט DVD בלי לאבד איכות וכן מאמרים וסקירת כרטיסים בנושא בבקשה מי שיוכל לעזור

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  17. שלום. אני מתכוון לקנות מחשב בשבוע הקרוב הכול מוכן אבל דחית את זה בגלל המסך מישהו מכיר את הדגם הזה של המסך T710BH שך LG מסך CRT איך הוא לשימושים רגילים בעיקר גלישה באינטרנט אני אעבוד הרבה מול WORD ומשחקים פעם בכמה ימים תלוי הוא יספיק? הוא עולה לי 790 ש"ח אם למישהו יש את הדגם הזה ספציפית שיגיד (אפילו בפרטי) זה חשוב.. תודה.

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  18. Started by lmlm,

הכרטיס יהיה חלש מהסידרה והוא יהיה עם זיכרון של 256MB הכרטיס אמור להתחרות בכרטיסים שהזיכרון שלהם הוא 256MB והמחיר מהשוער יהיה 500 יורו הוא אמור להיות יותר חזק מ 7800GTX 256 ואמור לשוחרר עוד כמה שבועות ויש שמועה על GTO חדש -לא ידוע פרטים.. לכתבה http://www.theinquirer.net/?article=29672

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  19. Started by mtnm,

היי לפני שבוע קניתי כרטיס מסך חדש ASUS 6800XT. עכשיו שאני משחק BF2 יש מדי פעם מין היבהובים שחורים מוזרים. קשה להסביר, זה כאילו חלק מהטקסטורות הופכות לשחור לשניה ואז חוזרות למצב המקורי. כשאני משחק NFSMW אין שום בעיה והגרפיקה מוצגת חלק ובלי היבהובים. הכרטיס נמצא על 60 מעלות במאמץ ולא עשיתי OC. פתחתי צינורות ל12 אבל זה לא קשור לבעיה כי היא היתה עוד לפני הפתיחה. יכול להיות שזה בעיה בדריורים או משהו כזה? ניסתי לשנות רזולוציה והגדרות אבל הבעיה נשארה. אני לא בטוח אבל זה היה נראה כאילו בהגדרות נמוכות מספר ההיבהובים קטן. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  20. על איזה מסך אתם ממליצים לי? מבחינת איכות/אחריות/אריכות ימים?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  21. Started by QQQ,

אם אני לדוגמא לוקח משחק כלשהו, ואני בוחן כרטיס מסך מסויים על מסך 17", הכרטיס מסך יתן ביצועים פחות טובים ב19"? השאלה שלי בעצם היא אם כרטיס מסך צריך יותר "להתאמץ" אם מדובר בצג 19" במקום 17"(שבמצב זה הרזולוציה היא יותר גבוהה).

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  22. Started by lmlm,

? האם זה יתן לו שיפורים כמו לHIGH ENDS?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  23. Started by jimi,

מה זה MS?? צריך במסך MS גבוה או נמוך?

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  24. Started by d-murder444,

קודם כל בבקשה לא לנעול כי בדקתי בנעוץ ולא הבנתי שם כלום כי נותנים שם לינקים לעמוד ולא להורדה ואני לא מצליח להבין כלוםםםםם בבקשה אני צריך שזה יהיה בדיוק בשביל הכרטיס מסך שלי וזה בעיקר למשחקים... יש לי כרטיס מסך Gigabyte 6600GT [אם כותבים את זה ככה] בכל מיקרה לפני כמה ימים עשיתי פורמט ולא התקנתי שום דרייבר של NVIDIA ולא כלום [אני ממש לא מבין בזה] עכשיו ברגע שאני מריץ משחקים שהגפריקה אמורה להיות מממממש טובה אז הגרפיקה אצלי מופיעה כמו משחק של לפני מאתיים שנה!!! עכשיו אני צריך אם אפשר שתביאו לי תתוכנה שאני צריך [NVIDIA] או איך שלא קוראים לזה ואת הדרייבירים המתאימים והמעודכנים או משהו כזה.... בכל מיקרה אני גם יודע שיש כל מיני אפשריות בתוכנה הזאתי NVIDIA שאפשר לשנות... אז אם אפ…

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  25. Started by cold fire,

יש לי נייד אם x1400 אבל הדרייבר שלו די ישן בן 3-4 חודשים אני לא מבין איזה גרסה אני צריך להוריד ואת מה(ctalist או דרייבר או גם וגם...) די הסתבחתי באתר של ati-amd... ולגבי ההתקנה שלו אני צריך להסיר את הישן ולהתקין את החדש, נכון? סליחה אם זה לא הפורום הנכון.... האם לא כדאי להתקין את הדרייבירים של omega?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות

דיונים חדשים בפורומים