כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
יש לי ספק Enermax Liberty 400w ורציתי לשאול אם הוא יחזיק את ה-8800 gt ..? תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
האם הכ"מ RADEON 4850 תומך בDX10 ? :s05: תודה לעונים ...
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
האם יש חשיבות לסוג הקירור לבין ביצועי הכרטיס? מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מה עדיף? Palit X800GTO שאפשר להפוך אותו ל-X850XTPE או GeForce 6800GS? -ה-X800GTO עולה 830 ש"ח -ה-6800GS מתחיל בארץ ב-1,200 ש"ח לפחות, למרות שראיתי שיש אותו בגולדטופ ב-850 וזה נראה קצת מחשיד. בסביבות ה-1,00 ש"ח יש כרטיס מומלץ יותר ל-AGP? מקווה לעזרה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי את ה OMEGA דרייבר הכי חדש. ניסיתי עם שתי טלוויזיות שונות, וניסיתי עם האפשרות הזאת של "אלץ זיהוי טלויזיה" ושום דבר לא יצא מזה, הכבלים חדשים אז הבעייה לא בהם. הבעייה - יש מסך שחור כשאני נכנס ל AV בטלויזיה וזה לא משתנה. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי מחובר גם לטלויזיה. עכשיו אני צריך לדעת איך מעבירים בין התצוגות של המסך של המחשב לבין תצוגה על הטלויזיה לצורך צפייה בסרטים. אני מצליח לעשות את החילוף, אבל כאשר אני חוזר לתצוגה של המסך ה REFRESH של המחשב יורד ל 60HZ כמו בטלויזיה ואני כל הזמן צריך לשנות את זה ידנית... מישהו יודע איך מסדרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
ASUS HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDV PCI-E 2.0 או GIGABYTE HD 4850 512MB ZALMAN FANSINK GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDV PCI-E 2.0 1) מה יותר טוב מה יותר שווה לקנות? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
בטראד של כרטיסים מומלצים בחלק של גיימר חולה גרפיקה, היה כתוב: יש לי מסך L1750SQ עם רזולוציה מקסימלית של 1024*1280. ולכן הבנתי שאין לי טעם לקנות כ. מסך HIGHEND. אבל כשחיפשתי מסכים 19" לשידרוג עתידי ראיתי שגם הם תומכים במקסימום 1024*1280 (מסך LG - L1940HR מהמפרט המומלץ ל-9000 ש"ח). ובקיצור, השאלה היא, האם בשביל "לנצל" כ. מסך HIGHEND חייבים לקנות מסך ביותר מ-2500 ש"ח? האם יש לי כלל טעם לקנות כ. מסך מעבר ל-MID RANGE אם אני לא מתכוון להשקיע גם במסך בשנה הקרובה?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המסך MAG 996Fs וכאשר אני שם את ההגדרות באיזה שהו משחק על רזולוצייה 1600X1200 אז הקצוות בצדדים לא יישרים ואני לא מצליח ליישר את זה עם הפאנל, ברזולוצייה 1024X768 זה מראה את זה יישר, הייתי רוצה להראות לכם תצלום אבל בתצלום זה מראה את זה יישר מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
כמו הדגמים שבאים אחרי 8XXX, או מה יהיה אחרי DX10? מבחינת הדברים שאפשר להגיע אליהם..הרי בטוח יש מי שמכין מערכת שמשפרת את מה שקיים כל הזמן?
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
דבר ראשון, אני רוצה להיות בטוח שזה באמת החיבור שאני צריך... המחשב שלי די ישן ואני כבר לא זוכר איזה לוח אם יש לי, אבל הכרטיס מסך שהיה לי הוא ה9800 pro. אני צריך כרטיס מסך שיהיה לפחות חזק כמוהו ובמחיר של מקסימום 300 שקל. יש עצות?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
בהתקנה של הכרטיס מסך רשום לי WDM דרייבר מה זה? והאם להתקין? מדובר בכרטיס 7600GS
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
יש לי XFX 6600GT וכתוב עליו שהוא VIVO עכשיו בשביל לראות את הטלויזיה על המחשב מה אני צריך לעשות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שמחירו לא יעלה על אלף ש"ח, שיתאים ללוח אם מסוג Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ולספק כח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V. אנא נסו להציע לי את כרטיס המסך הטוב ביותר בהתאם לנתונים הללו. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם; אז ככה, אני מפעיל הכל ברזולוציה של 1024X768, ונוח לי בצורה כזו, עכשיו השאלה שלי היא כזאת: האם כדאי לקנות 8800 שבמילא לא ינוצל ברזולוציה הזו או כדאי להתפשר על 8600 העתידי\1950PRO ודומיו? האם ברזולוציה הזאת יהיה לי הבדל במשחקים בין 8800 ל-1950PRO (ואני לא מתכוון להבדל בין 200FPS לבין 180, אלא להבדל יותר משמעותי). תודה לעונים -רון.
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, איך הכרטיס של ASUS מסדרת 8800GTS 640MB PCI-E? בהתחלה רציתי Leadtek אך הוא לא היה במלאי אז הלכתי ל-ASUS שהיה זמין יותר וגם קצת יותר יקר. שניהם עם 3 שנות אחריות שעד תומן ASUS אמורה להתפצל ל-3 חברות לפי הפרסומים. הכרטיס יהיה על לוח אם של Asus Deluxe עם מחשב חדש שבין השאר כולל 4GB זכרון פנימי 800MHZ, מעבד QUAD 2.4, כרטיס קול SB X-FI PLATINUM, כרטיס טלויזיה וכו'. המסך הוא 19" LCD של סמסונג. גיימר כבד אני לא, אבל במשחקים שאני מתכוון להריץ (BioShock, C&C3 וכו') האיכות צריכה להיות כמה שיותר טובה אם כי לא ברזולוציות הכי גבוהות. הדגם הזה הוא מעבר למה שאני צריך זה ברור, אך שהכל יעבוד חלק ובלי בעיות ושאפשר להשקיע לא רציתי שהכרטיס מסך יהיה "צוואר הבקבוק". השאלה לא אם הסדרה …
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
טוב אז אני מחפש משהו בסביבות ה600-700 שקל, מעדיף שלא יותר. אני צריך חיבור AGP בלבד. תמליצו לי בבקשה אולי בין RADEON ו GF. המטרה העיקרית שלו זה לגרפיקה כמובן, משחקים בלבד אבל שיתן ביצועיים כמה שאפשר מדהימים. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום =] יש ברשותי 7600GT, ויחד איתו קיבלתי חיבור שמתפצל לשלושה חיבורים שונים, לטלוויזיה.. כעת, יש לי ממיר של HOT מיותר בבית, אוכל לחבר אותו ולראות טלווזיה דרך המחשב?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. אז ככה חבר טוב שלי בדיוק פותח עסק, והוא מעוניין לפזר בעסק שלו 15 מסכי מחשב דקים 17". מה שרציתי לשאול זה, האם ניתן לחבר את כל המסכים לממיר הדיגיטלי של YES או HOT ולצפות בטלוויזיה? (אם כן אז איך.) תודה רבה לכל העוזרים מראש.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טוב לגרפיקה ( בעיקר פוטושופ ) המוכר המליץ על 7300GS אך רציתי לדעת האם ישנו כרטיס טוב ממנו ובסביבות אותו המחיר?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
למישהו יש תשובה חד משמעית בעניין? אני לא מוצא תשובה לשאלה בשום מקום ולכן אני לא יודע אם מסך 22" יתמך בכרטיס שלי, אשמח לשתובה למישהו שיודע בוודאות, תודה.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
DELL LCD 19" E197FP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITORהמליצו לי לקחת את המסך הזה לכרטיסLEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 השאלה שלי היא האם זה שילוב טוב והאם יש מסך יותר טוב במחיר של עד 1300 שקל
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
פירקתי ממחשב נייד ישן של טושיבה את המסך הזה ואני דיי צריך עזרה בלמצוא את המפרט של הפינים רשום מאחורי המסך vf0042p01 tlx-1641-g3b יש ג'וקים שרשום עליהם t7778a ו t7900 תודה מראש ???
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
??????? מחכה לעזרה???
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
קודם כל בבקשה לא לנעול כי בדקתי בנעוץ ולא הבנתי שם כלום כי נותנים שם לינקים לעמוד ולא להורדה ואני לא מצליח להבין כלוםםםםם בבקשה אני צריך שזה יהיה בדיוק בשביל הכרטיס מסך שלי וזה בעיקר למשחקים... יש לי כרטיס מסך Gigabyte 6600GT [אם כותבים את זה ככה] בכל מיקרה לפני כמה ימים עשיתי פורמט ולא התקנתי שום דרייבר של NVIDIA ולא כלום [אני ממש לא מבין בזה] עכשיו ברגע שאני מריץ משחקים שהגפריקה אמורה להיות מממממש טובה אז הגרפיקה אצלי מופיעה כמו משחק של לפני מאתיים שנה!!! עכשיו אני צריך אם אפשר שתביאו לי תתוכנה שאני צריך [NVIDIA] או איך שלא קוראים לזה ואת הדרייבירים המתאימים והמעודכנים או משהו כזה.... בכל מיקרה אני גם יודע שיש כל מיני אפשריות בתוכנה הזאתי NVIDIA שאפשר לשנות... אז אם אפ…
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-