כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי, עברתי למסך samsung226bw ואני בדיוק רוכש מחשב חדש ורציתי לדעת אם אולי עדיף כבר להשקיע בכ.מסך 640 במקום 320 או שזה לא משנה לגודל המסך ? בתודה Fireman
-
- 14 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לרכוש מחשב שולחני חדש, ומתלבט בין שני דגמים של HP בדגם הראשון יש מעבד Quad Q8200 וכרטיס מסך NVIDIA® GeForce™ 9500 GS 512MB בדגם השני מעבד Quad Q6600 וכרטיס AMD Radeon HD3650 512MB DDR2 ברור שהמעבד של הדגם הראשון איכותי יותר, השאלה היא לגבי כרטיס המסך. כמו כן, בשיקול הכללי של מעבד+כרטיס מסך, איזה מחשב נחשב חזק יותר, ויוכל להתמודד טוב יותר עם תכנים "כבדים" של High Definition ? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום. מחר אני טס לדורם אמריקה לשבועיים ואח"כ אני יהיה 5 ימים בניו יורק. מכיוון שאני מתכנן לקנות מחשב חדש מספר ימים אחרי חזרתי לארץ,תכננתי לקנות כרטיס מסך בארה"ב,משום שהמחירים נמוכים בהרבה. אולם אני צריך את עזרתכם. אני רוצה כרטיס Geforce6800GT 256MB 256Bit והייתי רוצה לדעת מאילו חנויות מומלץ לקנות בניו יורק והאם יש סיכוי למצוא חנות שתמכור את הכרטיס במחיר קרוב ל350 דולר? איני רוצה לחרוג הרבה מקו ה350 דולר,ואם אין להשיג את הכרטיס במחיר קרוב למחיר הזה,הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס אחר מומלץ לקחת? חשבתי ללכת על Radeon9800XT 256MB 256Bit שאמור לעלות 350 דולר,אולם יחס ביצועים\מחיר שלו לא משתלם לפי מיטב הבנתי. תודה לעוזרים. זה מאוד דחוף,מכיוון שמחר אני טס חשוב לציין:הכרטיס נועד למש…
-
- 11 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לאחרונה הרכבתי על כרטיס המסך שלי GTX280 קירור של AC מיועד עכשיו אחרי בערך חודשיים אני מקבל תצוגה מטושטשת אחרי כמה דקות בWINDOWS. אם למישהו יש עצה אני אשמח... בכל מקרה מה כיום כדאי לקנות ראיתי שיש כמה שחקנים חדשים בשוק אל תתיחסו לתקציב פשוט תציעו מה שהכי טוב ואם כדאי להמתין. אשמח ללינקים למידע לגבי כרטיסים חדשים.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
למי יש את הX800GT של PowerColor? האם אתה מרוצה ממנו?
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמי שהיה לו מסך VP930 של Viewsonic ועכשיו יש לו מסך Eizo s1910 אני יכול להגיד שלגביי, אין ספק שהמסך של Eizo מנצח ובגדול. הצבעים של ה- 1910פשוט [glow=red,2,300]מדהימים[/glow], אין לו את הפינות הזוהרות שיש ל- VP930 ובאופן כללי הרבה יותר נעים להסתכל עליו. אם להמשיך את ההשוואה, ההבדל בין ה- Eizo למסך LCD אחר שהיה לי, BenQ 937 הוא דרמטי, מה שאני לא יכול להגיד על ה- Viewsonic וה- BenQ (ואל תבינו לא נכון, ה- Viewsonic יותר טוב מה- BenQ אבל רחוק מה- Eizo) בצד השלילי, הצלחתי להבחין במריחות בחלק מהמשחקים, אבל לא ברמה שזה מפריע (לפחות לא לי). בסרטים, עריכת תמונות, גלישה וכו' זה לא מורגש. אפשר לסכם בשורה אחת: זה המסך הכי טוב שראיתי והוא שווה כל אגורה
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
שלום לכולם !! אני משדרג מחשב ישן, ואני מתלבט- בין הכרטיסים האלו ל AGP x8 6600GT 6800 7600GS 1600PRO אני יודע שהם בערך אותו דבר בביצועים, אבל אשמח לדעת מי החזק ביותר ומי אחריו ומי שלישי ומי רביעי. הייתי רוצה לדעת מי מבינהם הכי משתלם מבחינת העלות ביחס לביצועים, התקציב הוא המינימלי שיריץ משחקים סבירים למשך שנה פחות או יותר. תודה רבה לעוזרים וחג שמח !!! :yelclap:
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
<p>שלום רב,</p><p>זקוק להמלצה לכרטיס מסך לעבודה בתוכנות שרטוט כגון PRO ENGINEER, SOLIDWORKS,UNIGRAPHICS וכו" ולא למשחקים. ידוע לי שלשם מטרה זו משתמשים בכרטיסים מסדרות QUADRO או FIREGL אך כרטיסים אלו יקרים מאוד.</p><p>המפרט של המחשב שאני מתכנן לקנות:</p><p>מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box</p><p>¤1058</p><p><a href="http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750" rel="external nofollow">http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750</a></p><p> לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L</p><p>¤578</p><p><a href="http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207" rel="external nofoll…
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, יש את גרסאת ה"Ti" שהיא נחשבת לישנה יותר (?), והחדשה יותר היא GTX560 (?). תודה...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות קטנות. שאמח אם תענו לי. ;D האם כל דגם של כרטיס מסך מיוצר ע"י כמה חברות? לדוגמה ג'גיה בייט? האם יש הבדלים בין שני דגמים זהים של רכיטס אך של חברות שונות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם ! הרכבתי את ה- HD 2900PRO והתקנתי vista נראה שיש בעיות עם הדריברים . ה- vista לא נותנת את כל הרזולוציות (במקרה שלי 1680X1050 ) , מישהו נתקל בבעיה ו\או יודע את הפתרון . (הכרטיס הוא של חברת gecube ) . אגב באתר של gecube אין דריבר ל-vista ובאתר של ati אין דריבר ל-pro אלה רק ל-XT . תודה
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
המחשב: מעבד : g620 לוח אם : h61 זיכרון : 4gb 1333mhz דיסק קשיח : 500gb אני צריך כרטיס מסך שיריץ counter strike source על הכי גבוה בצורה חלקה מאד אבל כמה שיותר זול ולא מעל ה600 שח אם יש כרטיס שיעשה את העבודה בפחות כסף יותר טוב תודה מראש אורי
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי כרגע 7600 GS SONIC מסך 17" ואני משחק בד"כ על רזולוציה 1280*1024 איזה כרטיס מסך יחזיק משחקים על מסך 22" ברזולוציה שלו תיפול ממה שיש לי עכשיו ? אין לי תקציב לכרטיס מסך כי השאלה "תאורטית" ואני לא רץ לקנות מחר !
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/2005/12/14/sneak_preview_of_the_nvidia_quad_gpu_setup/ בקישור המצורף.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
TI4400. אחלה כרטיס, למרות שלא עשיתי OC רצחני, כי החדר שלי חם מדי :'( עד המאווררים החדשים
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברה! יש לי 2 כרטיסי מסך חדשים שנרכשו לאחרונה - אחד X1950XT והשני 8800GTS. שניהם תומכי VIVO. היום באים להתקין לי שקע של יס עם ממיר סנטימטר מהמחשב. שאלתי היא האם אוכל לחבר את הממיר ישירות למחשב ע"מ לצפות במחשב בשידורי הטלוויזיה - כולל הקלטה וכל הפונקציות הנוספות עם אחד או עם 2 הכרטיסים האלו(דגש על 8880 GTS)- ואיך אוכל לחבר אותם - איזה חוטים וכו... לבסוף -אם אפשר- האם כדאי להתקין חלונות מדיה סנטר - ואיזו גרסה(ויסטה או XP) לקבלת התמיכה החלקה ביותר? אם אי אפשר לחבר את המחשב לממיר- איזה כרטיס במחיר סביר יתן לי את התמורה הראויה ביותר(הכרטיס בעל היחס/ביצועים)? תודה ולילה/בוקר טוב לכולם!!!
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום למומחים. כמו רבים לפני, גם אני מעוניין לרכוש מסך LCD חדש. אין לי מושג בכל המבחר שקיים מי נגד מי ולמה. המסך שאני מחפש הוא בעל התכונות הבאות: - 17" - ניתן לצפייה מאונכת (PIVOT) - גודל נקודה נמוך ככל האפשר - זמן תגובה נמוך (12MS?) - קונטרסט גבוה (1:700?) - DVI - ממש לא חייב רמקולים (כולם תמיד מתלוננים שהרמקולים במסכי LCD הם זבל, זה נכון?) - בהירות טובה - איכותי ואמין המחיר משחק תפקיד משני... העיקר שיהיה killer screen למשחקים, סרטים וכו' תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
ערב טוב! אני קניתי מחשב חדש מפרט בסוף אני מיתלבט ליקנות את הHD4670 ביגלל המחיר והבנתי שהוא די קרוב לביצועים של 9600GS (ולכן הוא הושק) ראיתי באיזה חנות (לא אומר כדי לא לעשות פרסומת אולי זה היה חשוב אחרכך) באותה חנות יש את הHD4670 שהוא מבוקש בגירסה של MSI (זול יותר) וגירסה של אסוס שהשבוע הוסרה מהאתר (עוד 20 שח) עכשיו יש מבצע לHD4550 ב330שח האם זה שווה את הכסף?? או עדיף עוד 80 שח (לא בטוח שיש להם) לHD4670 והאם הכרטיס הזה יריץ מישחקים כמו GTA IV שיוצא חודש הבא לPC נכון??? תודה לעונים והאם יש צוור בקבוק קריטי מורגש בטירוף או קטנטן כי יש לי לוח שלא תומך PCIE2.0 (G31M V2 3PORT AUDIO MSI) וזיכרון 1.0GB 800MHZ סאון ומעבד E2180 NO OC ווינדוס XP נקי SP3
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אז כך לאחר שהחלפתי מחשב כלוןמר לוח אם ומעבד חשתי כי כרטיס המסך שלי GAINWARD GF4 MX440 לא עובד טוב וגורם לפעמים למסכים כחולים!! אז הלכתי ל KSP לאחר בדיקת הכרטיס נאמר כי הכל אחלה! אך הכרטיס עושה אצלי בעיות! ואמרו לי לבא עוד יומיים ואני יקבל במקומו MSI GF4 MX440 ה MSI טוב כמו ה GAINWARD ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי לוח של Asus דגם P3v4x , משהו יכול להגיד לי בבקשה אם הלוח תומך ב- Agp*4 ואיך אני יכול להגדיר את המערכת שתתמוך בו?! בתודה אדי
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין השניים? האם עדיף לעבוד עם טריפל או דאבל? האם אני יכול לשנות את זה איפה שהוא? או שכל משחק אני צריך ללכת לאפשרויות ולשנות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הסיבה שאני רוצה לבטל את הOC המובנה היא שיש משחק (AC:UNITY) שמתרסק המון ומבדיקה ברשת המון סובלים איתו מהבעיה הזאת, חלק אמרו שזה בגלל שהם עשו OC לכרטיס מסך שלהם. ניסיתי לבדוק בגוגל איך עושים את זה אבל לא מצאתי משהו. תודה!
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
הציטוט נלקח מ"Pc plus" "כמה מהמפלצות שלנו כללו בתחילת הפיתוח כמיליון פוליגנים . המפלצות של היום כוללות עד חמשת אלפים פולגינים ." אני מאמין שהם יריצו הרבה בחינות על הכרטיסים הגרפיים כדאי לראות איך הם רצים עד שזה ירוץ ברזולוציות גבוהות ב high , זה מחזק את התאוריה שהמשחק שרצו ב e3 היה יותר tech demo להראות את הגרפיקה עד שהוא יצא אולי היא תרד .
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-