עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by marking,

שמתי את המשחק על הרבליציה 1024*768 על 32 ביט והיו לי כל 20 שניות בערך קירטועים, קניתי את המשחק במיוחד, אבל זה :asthanos: יש איזה פאץ או משהו? ולמישהו יש פה רדאון של גיגה? איזה דריוורים יותר כידאי? ניסיתי את של קריסטל מה הפלא? האינטרנט לא עבד לי, והמשחקים פשוט נתקעו לא עבדו טוב... הסרתי אותו מיד ושמתי את הדריוור של גרסה ,6118 כי משום מה הגרסה 7.73 לא יורדת לי (את הכל הורדתי מאתר שלנו...) תודה לעונים...

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. היי חברה ! קניתי כרטיס מסך חדש אשר מיועד למחשב החדש שלי בעתיד - GAIWNARD G4200 650XP GOLDEN SAMPLE 128 ב 1000 שקל. (מרוסיה)! עכשיו חיברתי אותו למחשב הישן והקצת דפוק שעבד תקין עם VOODO 3 מחשב P3 600 עם 128 RAM WIN 98SE עכשיו הורדתי מהאתר של GAINWARD דרייברים מתאימים והכל.. המשחק הראשון שניסיתי זה UT, שמתי FULL QUALITY ורזולוציה ענקית וכל ממש פעל פצצה והתרשמתי נורא! אחר כך שמתי לב שאין שום הבדל באיכות דו מימד כלומר בןינדוס אני רואה הכל כמו שראיתי עם VOODO 3! - זה מוזר, אולי לא התקנתי משהו נכון?? או צריך לשנות משהו? דבר שני כשמתי כמה דיסקים CD בעת הAUTO RUN המחשב עושה RESTART גל הזמן! עוד משהו שנגיד בSERIOUS SAM שיניתי רזולוציה והמחשב נתקע! בכלל יש כזה בעיות פה ושמה.. …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני קונה מחשב חדש לכבוד הבר מצווה שלי אך אני לא יודע איזה כרטיס לבחור או redrone 9700 או asus geforce 4 ti4600 ועם אתם מעונינים לדעת איזה מחשב אני קונה אז הפרטיים הם: מסך: lg 795 plus מארז: enermax לוח אם: asus p4t 533c מעבד: intel p-4 2.53 533 mhz זיכרון: kingstone 256x2 pc- 1066=512 rdram דיסק קשיח: wd 120gb 7200rpm 8mb cach ברטיס מסך: ??? ??? ??? asus ti4600 deloxe או ati redrone 9700. כרטיס קול: creative audigy plantinum ex די.וי.די: pioneer a06s צורב: asus 48x 16x 48x מקלדת+עכבר לייזר: locgithac dasktop רמקולים: creative ttd 5700 5.1. עם המחשב אני מקבל: win' xp pro 2002 ומשחקים חדשים ולוהטים. אז בבקשה כול מי שמבין שיעזור לי והכתוב לי תודה מראש c.j.s .

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by ohad,

שלום ראיתי בעיתון פרסומת של BUG מחשבים הם מציעים מבצע שהוא מסך SANSUNG 757 DFX 17 שטוח ב-999 ש"ח במקום 1599 זה שווה או שזה מסך בגרוש שאו שזה כדאי.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

אוקי, אני יודע שממבט ראשון זה נראה כאילו הנושא הזה לא קשור לכאן, אבל במידה מסויימת הוא כן. מאז צאת חלונות 2000 ועד צאת חלונות XP אף אחת מהחברות הנוגעות בדבר לא טרחה לפתור את הבעיה שגורמת לכולנו כאבי ראש(מילולית!), סחרחורות וצרבת בעניים. כן, אני מדבר על בעית הRefresh Rate בישומי תלת-מימד הן של OpenGL והן של D3D. כבר עברו כמה עשרות גרסאות של דרייברים של החברות, מיקרוסופט הוציאה מליוני עדכונים(עברנו כבר את SP2 של חלונות 2000 ואת העדכון שיצא עבורו, וגם את כל העדכונים של חלונות XP) אבל עדיין לא פטרו את הבעיה הזאתי באופן סופי ע"י הגורמים הרשמיים. נכון, ישנם מספר פתרונות צד שלישי שמאפשר לפתור את זה, אבל הם ממש מועטים, חלקם מפסיקים לעבוד עם גרסאות דרייברים עדכניות,שגם ATI וגם NVI…

• 36 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. Started by spatz,

איזה מסך חדש כדאי לקנות? אני רוצה מסך גדול, איכותי, שיחזיק הרבה זמן ומחברה ידועה וטובה... יש לי בערך 5000 ש"ח... חשבתי על הסמסונג 1200nf (שיש בביקורת פה באתר), מה אתם אומרים? יכולים להציע משהו יותר טוב, או אותו דבר יותר זול או משהו כזה? תודה מראש!

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. אני מתלבט איזה מאיץ גרפי לקנות- אני צריך עזרה!!! האפשרויות שלי הן: MSI GeForce4 MX440 - T - שעולה 550 ש"ח. לבין: MSI GeForce4 MX420 - T - שעולה 440 ש"ח. תודה.... :saint:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by marking,

במה הם טובים חוץ מזה שהם זולים דפוקים ומתפרקים תוך חצי שניה?

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by ohad,

שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת נורא כול פעם שאני מסדר ידנית את התצוגה במסך גודל וצבע ואני שומר יש לי אפשאות שמירה במסך SAVE וזה שומר ואחרי כמה זמן שאני עובד במחשב או משחק בו התצוגה במסך שלי חוזרת למה שהיא הייתה לפניי שהגדרתי אותה וזה מעצצצצצצצצצצצצצצצצצבן נננננננננננננננורא אני לא יודע מה לעשות אולי יש איזו שהיא תוכנה שתסדר לי את העיניינים למצב שבמקור המסך צריך להיות. ואני השתדל בפעמים הבאות לכתוב כותרות טובות ולכבד את כללי הפורום מצטער

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by nw,

עכשיו עובד על VOODOO 3 ובמשחקי תלת מימד לא מבצע כמו שצריך.. כדאי לקנות RADEON 8500 עם המעבד הזה או שזה יהיה בזבוז והכרטיס בכלל לא ינוצל טוב. אני לא אחליף מעבד כרגע אבל אני רוצה להוציא מקסימום ביצועים מהמחשב הזה על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by SpiritKnight,

אני אתייחס לתמונות של דום3 ששוחררו אתמול. אם יש לי וודוו3(שלא יריץ את המשחק 100%) אז איך אני יכול לראות את התמונות באיכות של הג'יפורס4\RADEON9700? האם זה בגלל הפורמט של התמונה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. כי הכתבה שהיה אליה לינק באתר הראתה הפרשים לא כל כך גדולים אבל ההפרש הזה לא ישתנה בעתיד ככל שהכרטיסים יתקדמו ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by MONORAIL,

אהלן. שאלה של מתחילים - מה זה AA, על מה זה משפיע? יש לי אפשרות לשנות את הערך אבל אני לא ממש יודע מה כדאי... תודה .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Urchin,

אהלן, אני רוצה לקנות מסך . ה"מועמדים" הם כרגע LG Flatron 19" 995 או Samsung 19" 959NF . עזבו אתכם כרגע מחירים... אני רוצה לדעת איזה מסך מבין אלה למעלה כדאי לי לקנות ? תודה מראש, ;D

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ORrrr,

אז ככה הכרטיס שלי עובד על AGP x2 אולם לאח שלי יש אותו כרטיס(הלכנו לקנות ביחד) ואצלו זה AGP x4 הלוח שלי תומך בx4 וגם בביוס אני רואה זה על x4... מה הבעיה לעזאזל?! תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by MDK,

If we trust the report made by this site, then the graphics card developers partnering with NVIDIA are little by little terminating the production and shipments of the graphics cards based on GeForce4 Ti4400 chips. And it may mean only one thing: NVIDIA stopped shipping the chipsets to the graphics card makers. In fact, there is nothing to be surprised at here. According to the Taiwanese manufacturers, the demand for GeForce4 Ti4400 left much to be desired. The users preferred either a high-performance GeForce4 Ti4600 or a much cheaper GeForce4 Ti4200. Moreover, some manufacturers simply ruined the market for GeForce4 Ti440 themselves, having launched their Ti4200 based …

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by hagai-,

אז ככה, לפני מספר ימים החזרתי לחנות ממנה קניתי את ה Radeon 8500LE לפני כחודשיים, בטענה שזהו לא הכרטיס המקורי Built By Ati, אלא זהו כרטיס של חברת צד שלישי בשם Sapphire ??? לא היה אכפת לי שהחברה לא מוכרת אם לא הייתי נתקל בהמון בעיות עם הכרטיס, מה שגם הזכרונות שלו היו 5NS ומגיעים כברירת מחדל על 200MHZ. הלכתי לחנות וביקשתי להחזיר את הכרטיס ודרשתי מהמוכר את הכרטיס המקורי מבית ATI. לאחר מספר ימים קיבלתי ממנו תשובה שאמרו לו בחברה איתה הוא עובד שאין להם כרגע את המקורי במלאי, והם יכולים לזכות אותי בסך הכרטיס כפי שעלה אז (1200 ש"ח). בסה"כ אני חושב שהרווחתי מכל העניין, וכרגע האפשרויות העומדות בפני הן לקחת את ה Msi GF4 Ti 4200 במלוא סכום הזיכוי, או את ה Leadtek GF4 Ti 4400, בתוספת של…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. מישהו התנסה בזה ויודע כיצד לסדר את הבעיה ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by AOD,

אני צריך לדעת בדחיפות: האם חברת Innovision היא חברה מוכרת?? האם היא חברה טובה? תודה מראש..

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by marking,

חבר שלי יש 1000 וודו 3 וזיכרון פנימי 128 מגה, והוא רוצה לשדרג כרטיס מסך או זיכרון פנימי , הוא מתכוון לקנות TI4200 מKSP... אז הוא שואל האם הזיכרון הפנימי חשוב במשחקים? או שהמעבד והכרטיס סמך יעשו את העבודה? זה די חשוב כי הוא משדרג עוד יומיים... תודה. נ.ב קיבלתי את הכרטיס מסך TI4200 מפנדה של MSI ואני אומר לכם הוא כרטיס פצצה! שווה... :AR15:

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by yot,

יש לי את הכרטיס החלש הבא: nVidia Riva TNT 2 32 MB ואני מעוניין לקנות חדש. לפני שאני אקנה כרטיס חדש, הורדתי מהאתר תוכנה לשינוי הביוס של הכרטיס, ואני לא ממש יודע איך להשתמש בה. שמעתי שמסוכן להשתמש בתוכנות כאלה אבל אני בכל זאת רוצה משום שגם ככה אני קונה כרטיס חדש אז לפחות לנסות לשפר את הכרטיס הנוכחי. התוכנה שהורדתי היא nVidia Bios Editor . אם מישהו יודע איך להשתמש בתוכנה שיפנה אליי איי סי מספר 152344811 או באי מייל הזה תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by COLIO,

שווה לי לקנות: msi geforce 4 4600 128 mb ddr video in/out tv out dvi ב:2147 ש"ח?

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. אני מעונין בכרטיס מסך geforce 4 ti 4200 עכשיו אני מעונין ב 2 כרטיסים או של חברת אסוס או של גינורד אני רוצה לגעת מה עדיף???? אל תציעו לי סומה או דראון אני לא מעונין! ועוד דבר מה עדיף עם 128 מגה או 64 והכלל למי שיש כרטיס כזה איך המשחקים החדשים עובדים איתו שווה לי להשקיע יש לי gefprce 256 ישן ולא משהו ורציתי לחדש את שלי.... אז אם מישהו יכול לעזור לי ועוד דבר אם אתם ממליצים על משהו מאיפה אתם ממליצים לקנות???? :

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני מעוניין לראות סרטים בטלויזיה שקצת יותר גדולה מהמסך... מהי הדרך הכי טובה? S VIDEO? יש לי יציאה של זה מהכרטיס... ומה המרחק המקסימלי שאני יכול להעביר את הכבל? עריכה: יש גם יציאה מוזרה של בננה אחת שאני לא מבין מה זה עוזר כךל כך.. זה מוציא רק וידאו? :-\

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by die hard,

אני קונה מחשב לכן אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות לכן אני צריך מאוד את עזרתכם. אני חשבתי לעצמי אם הכרטיס מסך asus geforce 4 v8460 ti 4600 deloxe טוב כיוון שאני יכול להרשות לעצמי לקנות אחד כזה. אז בבקשה תעזרו לי טוב!!!!!!!!

• 4 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים