כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
הרדיון מקורי של ATI דגם הכי חדש מהסוג של R250LE בעל זכרון 64 DDR מהיר ועם דריור הכי מעודכן של ATI
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם יש, עם 30.30 ו29.42, ויותר חדשים (AKA 30.82) למרות ששני אלה יותר חשובים לי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה PowerMagic ATI REDEON8500 החברה טובה? מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום ביקשתי לקנות את הleadtek a250td (gf 4 ti 4400 ולא היה לחנות כרגע במלאי, ציעו לי במקום את האסוס המקביל, ורציתי לדעת האם הביצועים משתווים בכלל? ואיך הוא בכללי?, האם כדאי לחכות? תודה מראש, :saint:
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך יעודי ל2D, משהו שיוכל לסחוב מסכי פוטושופ כבדים ללא קפיצות ויציג איכות צבעים גבוהה. לא אכפת לי בכלל מאיכות ה3D ואני מוכן להשקיע עד מחיר של ג'י פורס חדש... השאלה היא אם בכלל מייצרים כרטיסים כאלה עדיין ואם ניתן להשיג אותם בארץ. למישהו יש רעיונות?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הורדתי את הדרייברים האלה לווינדווס XP והם עובדים בסדר חוץ מזה שיש לפעמים הפרעות כאלה בתמונה (גם במשחקים) הבנתי שזאת בעיה מוכרת בדרייברים האלה (משהו עם refresh rate ). מצאתי לזה תיקון אבל לפי מה שהבנתי הוא לא מאושר ע"י מיקרוסופט (לכן כנראה אין אותו באתר של nvidia) אז אני לא רוצה להוריד אותו - לא רוצה בעיות ותקלות. מה אני יכול לעשות? להוריד דרייברים יותר ישנים? (אם כן אז מאיפה) ועוד שאלה - אם אני מוריד דרייברים יותר ישנים אני חייב להסיר קודם את החדשים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש ביציאת ה- TV OUT שלי... אבל הוא מציג סתם מסך מעוות על הטלוויזיה... אני יכול לראות בטלוויזיה עם התוכנה TV TOOL אבל יש כמה תכונות מיוחדות שיש אותם בינתיים רק בהגדרות הרגילות... אז מה לעשות ????
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
דבר ראשון רציתי להגיד שקראתי את הת'רדים הקודמים על המסכים רק התבלבתי יותר. עכשיו אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מסך טוב שישרוד שנים רבות. שיהיו לו רזלוציות גבוהות עם רפרש ריט גבוהה למשל ב1074X768 עם ריפרש ריט לא פחות מ100. באיזה וגדול הקווים האלה שיש בשפורפרת Diamondtron ועד כמה שמיים לב אליהם. כמובן פיקסל כמה שיותר נמוך. ואך לא מחיר כמה שיותר נמוך. ראיתי את המסך samsung 757dfx במחירה פומבית במחיר התחלתי של 190ש"ח,האם כדאי לי. תודה מראש לכול העונים
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתלבט בבחירה בין שתי כרטיסים: 1. Geforce4 Ti4200 128 drr- 1218 nis 2. Geforce3 Ti200 128 ddr- 878 nis 3. Geforce3 Ti200 64 ddr- 765 nis מה אתם ממליצים? איזה כרטיס הכי טוב ואיזה חברה?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, דיברתי עם החנות שממנה אני רוצה לקנות את ה leadtek gf 4 ti 4400, ואמרו לי שאולי יש בעיה עם כמה לוחות, לי אישית יש את ה intel d850mv מישהו יודע אם יש בעיה ספציפית בין שני הרכיבים? זה דיי דחוף, תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני גולש לי במחשב.. פיתאום! מופיעים לי קווים לבנים נימרחים לצד ימין! אבל זה ממש מוזר.. בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה.. אני מזיז את העכבר(הסמן עכבר שלי שחור אז זה יותר רואים את הקווים) והקווים זזים איתי.. הם מתחילים במקום בולט.. והולכים ונעלמים.. זה יוצא לי פס כזה: נגיד שזה סמן העכבר שלי: O אז זה מה שקורה אצלי..: יייייייייייייייייייייייווווווווווווווווווווווווווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןO רק שזה לא הולך ונהיה קטן יותר.. זה נהיה שקוף יותר.. אז אני מוריד את האור במסך.. ואז זה הולך ונעלם.. אבל אני לא יכול לעבוד במסך כל-כך חשוך! קיצקץ אחים שלי עזרו לי בבקשה.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש ואני לא יודע איזה כרטיס מסך כדאי לקנות אז בבקשה צמליצו לי על כרטיס מסך שנע בין המחירים 600 עד 700 שקל בתודה מראש אלי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.retel.dk/showreview.php?id=3&page=8 ותעבירו קדימה עמודים אני לא בטוח אם הגראפים ממש מדוייקים כי אפשר לראות שהרדאון 8500 כמעט שווה לTI500, אז זה יכול להגיד שהדרייברים שמשתמשים בהם שם לא מעודכנים (לפחות של ATI) ועוד משהו שחבל שלא עשו זה בדיקה אם AA גבוה, אז הR300 היה מראה את מלוא הכוח ;D
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
וובכן... שמתי לב שניתן לרכוש ב278 את הvoodoo 5 5500 64mb sdram כעת יש לי את הASUS GF2 GTS 32MB DDR למה אני מתלבט בעצם......? וובכן גיימר גדול אני לא אני לא אוהב להוציא סכומים גדולים על רכיבים כלשהם של מחשב ואני אוהב איכות תמונה מושלמת חשבתי לי.... הכרטיס הזה זול ואיכות התמונה שלו טובה אף משל הרידאון 8500 לא מעניין אותי במיוחד קצב הפריימים מה אתם אומרים? שווה להשקיע סכום שכזה (זול למדי) לכרטיס שיהיה נחות מעט מבחינת מהירות בשביל איכות תמונה חסרת פשרות? או שאולי בכלל להמשיך לחסוך בשביל הall mighty readon 9700 (תזכרו שאני לא גיימר גדול ואין לי כסף) או שבכלל לוותר כרגע על הרעיון של כרטיס המסך כי שלי מספיק בהחלט ולקנות דברים אחרים בסדר העדיפויות (כמו אוזניות חדשות, תיקון רמקול,…
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 2 mx 100/200 התצוגה בטלויזיה לא על כל המסך ואני לא רואה את כל מה שמוצג על מסך המחשב. מערכת הפעלה WINXP דרייבר 29.42 תודה
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
יש טעם בלקנות ראדון 9700 עם מחשב ממוצא\?? נגיד מעבד XP1800+ לוח עם AGP X4 וזכרון 256 DDR 2700
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מסך מחברה לא מוכרת, 17". עם השנים כנראה שהוא הפך להיות מאוד כהה ולא משנה כמה אני מעלה את הבהירות של המסך הוא עדיין נראה כהה. האים זו היא שחיקה טבעית של המסך , או שאני יכול לסדר את זה עם ברגים בפנים או משהו? אין לי בעיה לפתוח אותו ולהציץ...
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
דבר ראשון לא שאני מציף פשוט יש לי מלא בעיות פתאום... טוב אז הסתכלתי טוב טוב במסך ושמתי לב שיש שני קווים בחלק העליון טיפה ואחד יותר למטה הם סימטרים וזה נראה כאילו המסך בנוי ככה זו הפעם הראשונה ששמתי לב לזה למישהו יש מושג אם ככה בנוי המסך או שזו בעיה? המסך הוא MAG XJ700T
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש לי בר מצווה ואני קונה מחשב פצצתי אך אני לא יודע באיזה כרטיס מסך לבחור או asus v8460ti 4600 128 או ati redron 9700. והשאלה היא מתי יגיעה לארץ הכרטיס רדראון 9700 ושל איזה חברה כדי לקנות או אטי או הרקולס. לכל העוזרים תודה רבה על שיתוף הפעולה. בתודה מראש c.j.s :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן ככה, יש לי בקשה ממכם לאלו שיש באפשרותם להציג לי כרטיסים שעונים על הדרישות הנ"ל- א. כרטיס שלא עולה על תקציב מכובד של 1200 ש"ח (כולל מע"מ, לא כולל משלוח). ב. כרטיס מסדרת הGeForce 4 ti. ג. חשוב - הכרטיס לא מיועד לאוברקלוק, כך שהקירור לא מעניין במיוחד, אני מעוניין בכרטיס הכי טוב שאפשר להשיג במחיר הזה. ד. כמובן שבהצעות תגידו לי מאיפה המחיר, ושל איזה חברה.. מצטער על הדרישות הנוקשות, אך הבנתי שללא הגבלות הדיונים נוטים להגרר לוויכוחים מיותרים, בכל אופן תודה לכולכם מראש. :saint: נ"ב, אם יש באפשרותכם לרשום אם יש סיבה מסויימת לקנות את הכרטיס במועד מאוחר יותר (בגלל יציאת הראדון החדש) אני אשמח...
-
- 26 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שמתי את המשחק על הרבליציה 1024*768 על 32 ביט והיו לי כל 20 שניות בערך קירטועים, קניתי את המשחק במיוחד, אבל זה :asthanos: יש איזה פאץ או משהו? ולמישהו יש פה רדאון של גיגה? איזה דריוורים יותר כידאי? ניסיתי את של קריסטל מה הפלא? האינטרנט לא עבד לי, והמשחקים פשוט נתקעו לא עבדו טוב... הסרתי אותו מיד ושמתי את הדריוור של גרסה ,6118 כי משום מה הגרסה 7.73 לא יורדת לי (את הכל הורדתי מאתר שלנו...) תודה לעונים...
-
היי חברה ! קניתי כרטיס מסך חדש אשר מיועד למחשב החדש שלי בעתיד - GAIWNARD G4200 650XP GOLDEN SAMPLE 128 ב 1000 שקל. (מרוסיה)! עכשיו חיברתי אותו למחשב הישן והקצת דפוק שעבד תקין עם VOODO 3 מחשב P3 600 עם 128 RAM WIN 98SE עכשיו הורדתי מהאתר של GAINWARD דרייברים מתאימים והכל.. המשחק הראשון שניסיתי זה UT, שמתי FULL QUALITY ורזולוציה ענקית וכל ממש פעל פצצה והתרשמתי נורא! אחר כך שמתי לב שאין שום הבדל באיכות דו מימד כלומר בןינדוס אני רואה הכל כמו שראיתי עם VOODO 3! - זה מוזר, אולי לא התקנתי משהו נכון?? או צריך לשנות משהו? דבר שני כשמתי כמה דיסקים CD בעת הAUTO RUN המחשב עושה RESTART גל הזמן! עוד משהו שנגיד בSERIOUS SAM שיניתי רזולוציה והמחשב נתקע! בכלל יש כזה בעיות פה ושמה.. …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש לכבוד הבר מצווה שלי אך אני לא יודע איזה כרטיס לבחור או redrone 9700 או asus geforce 4 ti4600 ועם אתם מעונינים לדעת איזה מחשב אני קונה אז הפרטיים הם: מסך: lg 795 plus מארז: enermax לוח אם: asus p4t 533c מעבד: intel p-4 2.53 533 mhz זיכרון: kingstone 256x2 pc- 1066=512 rdram דיסק קשיח: wd 120gb 7200rpm 8mb cach ברטיס מסך: ??? ??? ??? asus ti4600 deloxe או ati redrone 9700. כרטיס קול: creative audigy plantinum ex די.וי.די: pioneer a06s צורב: asus 48x 16x 48x מקלדת+עכבר לייזר: locgithac dasktop רמקולים: creative ttd 5700 5.1. עם המחשב אני מקבל: win' xp pro 2002 ומשחקים חדשים ולוהטים. אז בבקשה כול מי שמבין שיעזור לי והכתוב לי תודה מראש c.j.s .
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-