עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1568 זה של הג'יגה בייט וזה של הלדטק http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1688 למה יש כאלה הבדלים במחחיר מה הלדטק עושה פחות ביצועים?

• 8 תגובות
    • 530 צפיות
  2. http://global.msi.com.tw/index.php?func=prodvgaspec&maincat_no=130&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=1615#menu של MSI ב420 של SAPPHIRE ב450 http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=253&grp=3 של ASUS ב440 http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=806&l4=0&model=2547&modelmenu=1 של GIGABYTE ב470 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2907&ProductName=GV-R467D3-512I אני כרגע מתלבט בין SAPPHIRE ל GIGABYTE , כל המחירים האלה הם מהחנות KSP , אם יש לכם חנות שמוכרת את הכרטיס הנל במחיר זול יותר ברמת גן אתם מוזמנים להפנות אותי אלייה ובקיצור איזה כרטיס מכל אלה הכי מ…

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  3. מפתחת הליבות הגראפיות מתיימרת ליישר קו עם המתחרה NVIDIA כמעט בכל החזיתות בשנה הקרובה, ואף לדלג מעליה אל עבר ההובלה הטכנולוגית שנת 2015 שאוטוטו מסתיימת לה ללא ספק הייתה השנה של NVIDIA בעולם העיבוד הגראפי, עם הגדלה משמעותית של הפער שלה בנתח השוק והרבה טכנולוגיות שסייעו לה להתבלט אצל הצרכניות והמפתחים כאחד. כל העולם הזה אמור להפוך להרבה יותר תחרותי בשנה הקרובה, שבא אנחנו כבר יודעים שגם NVIDIA וגם AMD יעברו לייצור בליטוגרפיות FinFET חדשניות (ושונות, מה שלא קרה בשנים האחרונות), ועם כוונות ברורות להכפיל את יעילות העבודה לעומת מה שקיים בשוק כיום. לאחרונה, קיבלנו מ-AMD גם אישור בנוסף לכך שהיא תציע אלטרנטיבות מעניינות לחלק גדול מהטכנולוגיות של NVIDIA בשנת 2016. …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מקרים יוצאי דופן של תקלות שונות ומשונות אינם זרים לעולם החומרה, אך הסיוט הזה של NVIDIA לא מראה שום סימני הפוגה - האם צפויה התערבות חיצונית של גוף אכיפה בנושא מחברי הכח הנמסים בספינות הדגל היוקרתיות?לכתבה

5. שרשור שמתעדכן בהמשכים איך קוראים לכרטיס מסך שעד לא מזמן (ליתר דיוק במרץ 2012 הוא הושק), והיה המלך של הביצועים דאז ? תזכורת מהירה: קראו לו ה- GK104 Kepler , הידוע בכינויו GTX680. כרטיס שלמעשה אפילו עד היום מסוגל להריץ ולהחזיק את מרבית הכותרים המודרניים בכבוד (בדומה אגב ל- HD7970/7950 המקביל לו) כאשר אולי רק חלקם של הכותרים הבאמת מאד כבדים מ- 2015/16, מצריכים הורדת הגדרות גראפיות לבערך אחת מתחת למקסימום, (כמו למשל witcher 3) וזאת על מנת לשמר frame rate ראוי (באזור חיוג 60). עד כאן זו ההקדמה למה שיבוא בהמשך. במעבר מהיר למהות: איך קוראים למאיץ גראפי שהוא בדיוק מחצית מ- GTX680, קרי בדיוק חצי משבב Kepler GK104 ? ולמה…

6. חיתוך משולש ייחודי ומקום עבור 12 שבבי זכרון מכל צד ממתינים בגרסת ה-Founders Edition של NVIDIA עבור כרטיס הדגל הגראפי הטרי לכתבה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  7. הכרטיס המוביל הבא של NVIDIA אשר מיועד להיחשף באופן רשמי היום בלילה נצפה בצמד מבחני ביצועים ממשפחת ה-3DMark היום בשעה 23:00 אנחנו אמורים לגלות מה בדיוק יציעו לנו כרטיסי המסך הראשונים מדור ה-Pascal של NVIDIA, אבל עד שזה יקרה הרשת ממשיכה לגעוש – החל מתהיות אודות הקשר בין Battlefield 5 למפתחת השבבים מקליפורניה, דרך השערות בנוגע לעיצוב הקירור שיגיע עם דגמי הרפרנס וכלה במבחני ביצועים ראשוניים, כשאת ההמולה מוביל בגאון האתר videocardz, שהפך לאחד מהאמינים והבולטים בסצינת ההדלפות והשמועות בתחום העיבוד הגראפי. אז שעות ספורות לפני שנזכה לראות אותם במו עינינו – אל הרשת מגיעות שתי תוצאות של דגם ה-GeForce GTX 1080 אשר עלו אל המאגר של מבחן הביצועים המפורסם 3DMark. האחת מ…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  8. Started by simonsix,

לפני כמה חודשים שער הדולר היה 4.35 ש"ח כרטיס מסך שעלה בחו"ל 300$ עלה בארץ כ-1800 ש"ח היום הדולר כבר 4 ש"ח (ושש אגורות למען הדיוק) אתם לא חושבים שהיבואנים צריכים להוריד קצת את המחירים? חישוב פשוט מראה שההבדל הוא של 8% מה שאמור להוריד את מחירי הכרטיס ל- 1666 ש"ח. חומר למחשבה.

• 14 תגובות
    • 928 צפיות
  9. מפתחת השבבים תקיים את אירוע ה-GTC המקוון שלה בעוד מעט יותר משבוע, באיחור של חודש וחצי מהמועד המקורי - עם בשורות עבור עולמות הרובוטיקה, הבינה המלאכותית והרכבים האוטונומיים לכתבה

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  10. Started by TheWave,

האם השפורפרת DynaFlat היא שפורפרת טובה? האם המסך Samsung 955DF הוא מסך טוב? (גודל נקודה של 0.20) תודה!

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  11. Started by Overkiller,

שלום לכולם; רכשתי לאחרונה 8800 מומהר של BFG, והבעתי את אי שביעות רצוני בנוגע לביצועי הכרטיס בת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=243978.msg2149229#msg2149229 ובכן, אני רוצה לציין שטעיתי, ומאוד! כאמור בת'רד ההוא דיי התאכזבתי שבמשחק Oblivion הכרטיס לא זוהה, והריץ דיי לאט, ובסוף התברר שהמערכת שלי דיי חלשה. אז ניסיתי שוב להפעיל הכל על מקסימום, והפעלתי AA דרך התוכנה של הכרטיס, ודרך המשחק איפשרתי HDR, והמשחק לא כ"כ מאכזב כמו שה-3dmark שפט את המערכת, הFPS גבוהה למדיי (בסביבות ל-40 FPS) ומניע את המשחק כמו שצריך. אז עולה השאלה, מדוע התלוננתי בזמנו שהמשחק לא זז טוב ואני מאוכזב?-ת'אמת, אין הסבר, לא שיניתי כלום במערכת, כנראה שפשוט התאכזבתי מהתוצאה שקיבלתי ב-3dmark…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  12. Started by waizman,

בהמשך למסע ההתעללות שהמחשב(ים) שלי עובר(ים), ראיתי שיש לי על מחשב אחד (על כרטיס מסך שלו ליתר דיוק) מקום לכל מיני חלקים ושאר ג'יפה שהיו אמורים להיות על הכרטיס אבל מה שיש זה רק הכנות בשבילם על ה PCB. אחת מההכנות האלה היא יציאת DVI ו TVOUT, עכשיו מה שחשבתי עליו זה לרצוח כרטיס מסך מעפן ולקחת לו ת'חיבור של היציאה ולהלחים אותה לכרטיס וודו 4 4500 השווה שבערך שלי ;D תיאורטית, זה יעבוד? מעשית, זה אפשרי? הכרטיס בנוי מכמה שכבות או שאפשר חופשי לחורר ולהלחים לו ת'צורה כי זה שכבה אחת? מוצ'ו גרסייאס 8)

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  13. Started by 3emi,

אף פעם לא שמתי לב לעניין אבל היום בהסתכלות ראיתי שהכרטיס בצד האחורי שלו באמת נוטה למטה בזווית ניסיתי לדחוף אותו למעלה ידנית עד לנקודה שהוא היה ישר ובאמת היה יותר מידי טווח תנועה לא משהו שהרגשתי איתו טוב פשפשתי בקופסאות חומרה ומצאתי כבל כזה מהסוג שאפשר לכווצץ והוא גם היה ארוך במיוחד פשוט משכתי אותו מהכרטיס לחלק עליון במארז וזה עשה את הטריק הכרטיס עכשיו מאוזן ונזק אפשרי ללוח אם נמנע

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by CrashZone,

שלום, אני ברוב טיפשותי שרטתי בטעות את מסך הLCD שלי שהוא סמסונג סינקמסטר 151S עם המארז... שריטה לא הכי גדולה אבל בהחלט לא קטנה, חצי סינטימר אורן וכמילי רוחב... עכשיו אני משער ששרטתי רק את שכבת המגן נגד סינוור של מסך הLCD בעיקר בגלל שהריטה היא אפורה כלומר כנראה עדיין הפיקסלים מאחורה הם בסדר האם זה נכון? האם אפשר לתקן את זה?כמה זה אמור לעלות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by tal^_^,

השבוע באתי לבדוק את המצב של הכרטיס מסך הישן שלי ששמור היטב וראיתי בקטע על הכרטיס שעוברים הרבה חיבורים מודפסים שריטה!!! עברתי עם הציפורן והיא הייתה עמוקה ולא רק חיצונית! אתם חושבים שהכרטיס שווה עוד משהו? אני לא רוצה ליקבור אותו :'(

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by waizman,

היום אני קם בבוקר וקולט קטע במסך שהצבעים בו מעוותים. אני מסתכל יותר טוב וקולט מלא שריטות על המסך, ולא רק באיזור אחד... זה או המנקה עשה או אחיין שלי, בכל מקרה, אין לי איך להוכיח כלום... רציתי לדעת אם יש דרך להעלים אותם או אם האחריות מכסה כזה דבר... נ.ב. אחריות על מסכים היא בדר"כ 3 שנים, נכון? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by MoRtZkInG,

המסך שלי (LG flatron 775ft) התחיל להוציא מין שריקה ממש חלשה בתדר גבוה ומעצבן מידי פעם (לא תמיד אלא זה בא והולך לזמנים קצרים של 10 שניות). אני לא יודע מתי זה התחיל אבל אני שמתי לב אחרי שעשיתי OC לכ. מסך (VOODOO3 - פרטים למטה). כשלוחצים את המסך אחורה (עם היד על המסגרת פלסטיק לכיוון קדימה) השריקה מפסיקה לקצת זמן. אין לי מושג ממה זה, אולי הקצב ריענון לא מתאים. הוא עומד על 75 MHZ. ניסיתי לשדרג את הדריוורים של המסך מהאתר של LG אבל זה לא עזר. למישהו זה קרה פעם?

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  18. Started by ob,

אתמול שרפתי את ה4850 בזמן שניסיתי להתקין עליו S1 . בכל מקרה רציתי לדעת האם עדיף קרוספייר של שני 4850 או 4850X2 ? שהוכרז על תאריך יציאה ב12 לאוגוסט . (כמובן הדעה שלכם תהיה על פי השערות)

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. עוד דיווח רבעוני מרשים של מפתחת השבבים הירוקה מגיע - עם בשורה גדולה ומפתיעה עבור העתיד שלה לכתבה

20. Started by SoulMaster,

1) למה ה 7300GS זול יותר (בסביבות ה 500 ש"ח) לעומת ה 6800GS (שהוא יותר יקר מה 7300GS) ? 2) האם הכרטיס הזה ?Forsa 6800GS 256MB, DDR3, HDTV, DVI, PCI-E? יותר טוב מה 6800GS 256MB TV, DVI, PCI-E של eVGA ?

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  21. Started by Bashash,

מה אתם אומרים? שתי 9600GSO SONIC 768MB ב-SLI או 8800GTS 512MB??? כל מי שמשתמש \ השתמש בSLI אם יש באמת הרבה בעיות?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  22. Started by RayZ,

מה ההבדל בינהם? מה ההבדל בין 6600GT ו 6600 הרגיל?

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  23. חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה (מרחק של כ-10 מטר). התמונה שאני רואה על המסך די גרועה (כולל גלים שרצים על המסך, איכות צבע גרועה ותמונה יחסית מרוחה ולא ברורה). אני משתמשת כהמלצתכם עם TV TOOL. כרטיס המסך שלי הוא Geforce 4 MX 440 (ומגיעה איתו גם תוכנת NView של NIVIDIA) השאלות: 1. האם ניתן לשפר את איכות הצפייה דרך מסך הטלויזיה בהתחשב שהטלויזיה רחוקה מהמסך, מה שסביר להניח מוריד את איכות התמונה? 2. אחרי שחיברתי גם כבל אודיו לטלויזיה אני שומעת עכשיו גם את הסרט שרץ על המחשב וגם את הקול של תוכנית הטלויזיה שרצה כאשר מעבירים ל-AV. איך נשארים רק עם הקול מהמחשב?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי קניתי כרטיס מסך יד שנייה MSI X1300 PRO 256MB ליבת RV515 ויש לי שתי בעיות הראשונה משום מה אני לא מצליח להפעיל את הכרטיס במצב של שני מסכים בו זמנית אני יכול להפעיל או על הטלוויזיה או על המסך מחשב אבל לא בו זמנית מוזר אף פעם לא נתקלתי בבעיה הזו :bash: בעיב נוספת אני לא מצאתי תוכנה שמאפשרת לשלוט על מהירות המאוורר שלו או לדעת מה הטמפ' שלו למרות שאני יודע שיש לו חיישן מהירות ??? ??? תודה מראש לכל העוזרים

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by lumi,

שלום לכולם, יש לי שתי בעיות בנוגע לכרטיס מסך שבנדון. קניתי אותו באולסייל, כשבפירוש מצויין היה שהוא 128BIT, כשהגיע, חוץ מעל הקופסא המקורית שם היה כתוב 128BIT, בכל מקום אחר היה מודבק מדבקה ועליה כתוב 64BIT... כשבדקתי מול הספק הם טענו בכל תוקף להתעלם מזה, כי זה 128BIT, ולא להתחשב במה שכתוב במדבקות, הם בכלל אמרו שאין כזה כרטיס בגרסא של 64BIT. שאלה ראשונה, יש כזה כרטיס ב 64BIT בכלל? למישהו עוד קרה דבר דומה? בעיה שניה, כשכבר באתי להתקין אותו, הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך הקודם, כיביתי וניתקתי את המחשב, הוצאתצי את הכרטיס מסך הישן, והכנסתי את החדש. הוא נכנס כמו שצריך, והיה תפוס טוב. כשהדלקתי את המחשב, הוא צפצף 3 פעמים, ולא שידר כלום למסך.... כשהחזרתי את הכרטיס הישן, הכל טוב ויפ…

• 5 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים