כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
-
-
זה: ASUS V7100 PRO 64 MX 400 PRO/T או זה: AV64S-H GIGABYTE 64 - RADEON 7500 - TV OUT - DVI
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות כמה סרטי וידאו אני לא צריך משהו ברמה אבל אני מצלם בדרך כלל כל סרט משהו כמו שעה שעתיים רציתי שתמליצו לי על מסרטה טובה התקציב הוא עד 450-400 שח גג! ועוד דבר אני לא מתכוון לקנות שום כרטיס DV אז חשבתי אולי יש מצלמה שמתחברת ליציאת הUSB?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת אם יש קשר בין ההארדיסק לזה שבהרבה משחקים (לא כולם) בדקה הראשונה בערך של המשחק אחרי שזה טוען בפעם הראשונה יש מלא Slow Downs כאלו ורואים שזה טוען הרבה בהארדיסק. זה ככה אצל כולם או רק אצלי? זה קורה הכי הרבה אצלי ב-Flight Simulator 2002 בעיר כמו Chicago, LA, New-York - בכל עיר שיש מלא בניינים. יש לי Maxtor 40gb ATA100 בן 8 חודשים בערך, Athlon XP 1600, Radeon 8500. בקרוב אני מקבל GF 4 Ti 4200 במקום הזבל של Palit אז אני אדע אם יש קשר לכרטיס מסך או לא.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות את הדבר הבא ותגידו לי אם הוא אפשרי ואם כן אז איך עושים... אני רוצה לעשות קלונינג כאילו שיראו את המחשב גם בטלוויזיה וגם במסך הרגיל (אפשרי) אבל שבמסך הרגיל יראו משהו אחד ובמסך השני משהו אחר (כאילו 2 מחשבים) ושלא יפריע אחד לשני למשל: במסך הרגיל לגלוש באינטרנט ובטלוויזיה לראות סרט כאילו לחלק את התצוגה ל-2 או משהו כזה... אמרו לי שיש את האפשרות בדרייברים של MSI (יש לי GeForce 2 MX 32 Mb 400 של MSI) אבל אי אפשר להוריד דרייברים מהאתר שלהם (אתר דפוק)... האם זה נכון בכלל ??? מה לעשות ? תודה !!
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס מסך עם הטלויזיה ואני רוצה לראות את הטלויזיה כמסך מחשב הוא מנתק את החיבור כשה windows עולה נ.ב אני משתמש ב xp בעיקר אני רוצה לראות סרטים דרך הטלויזיה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו שמע/קנה ויודע לכתוב כמה מילים על כרטיס מסך ATI Radeon VE 64MB DDR ? אני משוטט במספר מקומות ומוצא חומר על ATI LE ועל כל השאר אבל לא ממש הצלחתי להבין מה ההבדל בין הדגם הזה לבין השאר. אני אשמח מאוד לקרוא דיעה בנושא... 8)
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש לי יומולדת ב23/8 ( ;D) ואני רוצה לקנות מסך אני יכול להוציא עד 2500 שקל. הכשיו אני רוצה לדעת מה יותר כדי לי (אני משחק הרבה אם זה משנה) LCD או 19" שטוח. בבקשה לנמק. ואם אפשר המלצות למסך. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סוף-סוף השגתי את זה ועכשיו נראה אם הוא באמת כך כל טוב כמו שאומרים!!!!!!!!! (אני מתכין אותו ברגעים אילו!!!!)
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
יש לי LeadTek Ti4400 ......עכשיו רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר עוד מסך אל הכרטיס כך שאני יראה בשניי מסכים בו זמנית? והאם זה יוריד מהאיכות, או מהביצועים?
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
יש לי GEFORCE 2 MX 400 MSI 64MB עם TV-OUT. יש לי עוד איזה מסך מאג """מיותר""" ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותו ולראות בשניהם יחד ? אם כן תסבירו ותפרטו
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזה AVER MEDIA AVER TV ואני רוצה לחבר אותו לטוויזה{בא יש לי ייס} הבעיה שבקופסא הם לו הביאו לי את החיבור הנחוץ הם הביאו חיבור לחיישן של השלט וחיבור לכרטיס קול? אבל לא לטלוויזה עכשיו אני צריך ללכת לחנות ולקנות את החיבור אבל אני לא יודע מה השם שלו ויש מלא יציאות בממיר של ייס וגם בטלוויזה עצמה אז בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי בשם של החיבור כדי שאני יכול לדבר עם המוכר עוד בעיה קטנה זה החיבור לכרטיס קול הם ציפו שהכניסות של הכרטיס קול שלי היו מאחורי המחשב על כרטיס הרחבה אבל הם נמצאים על ראק חיצוני והקבל קצר מידי ושאלתי היא האם אני יקנה קבל תואם ארוך האם אני יאבד מהביצועים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי g-force2 64 mb mx400 ואין לי מושג איך משתמשים ב twin view
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסךg-force2 mx400 וכשאני מחבר אותו לטלוויזיה אני לא מצליח לראות על מסך מלא (ניסיתי בכמה טלוויזיות) גם כשאני משנה את הרזולוציה מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? ???
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
זה מתחבר לכרטיסים עם VIVO ואיך שולטים על הערוצים?
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
עשיתי כמה בדיקות לרדאון, ואחת מהם היא בדיקות הSmoothVision . שמתי רווליציה על 600*800*32BIT בשביל שהגודל הקובץ לא ישתגע... כמובן שכל ההגדרות היו על HIGH. המשחק הוא לא אחר מאשר MOHAA! (בגלל המנוע המצוין!) שמתי פעם אחת על FSAA 6X (התמונה העליונה) ופעם אחת ללא FSAA (התמונה התחתונה) סימו לב ל*יד* במיוחד בשני המקרים! כמובן שהתמונה עם הX6 יותר טובה! (יחסית לJPG) (ניסיתי להתאים את התמונות שיהיה באותו המקום...) אז הגעתי לשאלה כזאת, ניתן להפעיל את הSmoothVision אבל איך לעזאזל מפעילים את הטכנולוגיה- TruForm? אני לא מוצא את האפשרות בדריוורים! ועוד שאלה! מה זה האפשרות "סינון אנאיזוטרופי"? הינה תמונה, תסבירו לי מה היא עושה? ומה יקרה אם אני אשים את האפשרות על 16?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה אני רושם בקונסול של המשחקים המבוססים על קויק 3 בשביל לראות כמה FPS אני מקבל? כי ראיתי בגדי נייט 2 אפשר לראות! וכמה אני אמור לקבל עם רדאון 8500?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני די בהתלבטות איזה כרטיס מסך לקנות אבל אני לא ממש לחוץ בזמן. את הרדאון 9700 אין מצב שאני קונה - אולי רק עוד שנה שהוא כבר יהיה זול יחסית. חשבתי לקנות את ה- Ti 4600 כשיצא הרדאון והמחירים שלו ירדו אבל... שמעתי שיצא רדאון 9500 והוא יהיה גירסא מוחלשת של ה- 9700. השאלה שלי היא האם ידוע משהו על הביצועים שלו שלפי זה אני אדע האם שווה לי לחכות לו או לקנות Ti 4600 ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מניח שיש חלק לא מבוטל בפורום שדי מחבב את החברה הזו. אני עוד זוכר כשהיא התחילה כיצרן OEM-י פשוט, שהתפרסם בזכות ELSA המוכרת לכל באיכות שלה. הGF2 GTS של ELSA, הלא הוא ה Gladiac הזכור לטוב בעיקר בזכות ה"פילטרים" האיכותיים שלו, יוצר ע"י VisionTek. כך צברה לעצמה החברה מוניטין ראשוני בעולם החומרה ולקוחות שראו כי ELSA בחרה ב VT כדי לייצר עבורה את הGTS-ים, בטחו בה, וטענו כי אם ELSA בחרה דווקא בVT, וודאי היא מייצרת כרטיסים ברמה! איך זה מתקשר אלי? ובכן יש לי כרטיס מסך מתוצרת VisionTek מסדרת ה Xtasy ה'מהוללת' שלהם, שהיא הכי חדישה, למעשה. הכרטיס נקנה בארה"ב , וזמן קצר לאחר התקנתו, גוף הקירור+מאוורר (HSF) שלו כמעט נפלו לגמרי! הגוף עדיין נאחז בכל כוחותיו שצ'יפ החמים רק בנקודות מעטו…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני כחודשיים קניתי כרטיס טלויזיה אני לא זוכר בדיוק איזה חברה אבל התקנתי אותו במחשב וכשניסיתי להקליט הוא הקליט עם תקיעות אמרו לי שזה בגלל שהמחשב שלי איטי מדי (celeron 300) אז לקחתי אותו ל-p4 1600 וגם שם הוא הקליט עם תקיעות. תגידו יש כרטיס טלויזיה שאפשר להקליט בעזרתו בלי בעיות עם כן איזה מה המחיר ומה הדרישות שלו. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה בבית של 25 אינץ' של סוני שאני מתכוון לחבר לTV-OUT. מישהו יודע מה הרזולוציה שלה? תודה. :saint:
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-