עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dudu26,

בלוח אסוס M2NPV-VM כתוב: "Dual VGA Ouput: DVI-D & RGB" האם הכוונה ל-DVI "אמיתי"...? תודה.

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  2. Started by zod1ac,

קניתי לפני שבוע ככה X1600PRO הוא מקבל ב 3DMARK05 3.4K אמרו לי שהוא אמור לקבל 4K+ המפרט שלי. amd 3800+ AM2 לוח אם http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5413 512 * 2 kingston 533 x1600pro connect3d מה זה יכול ליהות? זה צואר בקבוק או מה? ד"א אני מצליח להתקין רק את הדריברים שבאו עם הכרטיס בדיסק. שאני מנסה להתקין את הרגילים של ATI זה עושה לי שגיאה [מסך כחול אחרי הריסטרט] תודה. לעוזר

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  3. Started by aviad91,

יש לי את הכרטיס 7950gt 512mb ובמצב מנוחה הטמפ' שלו על 51 האם זה בסדר?

4. הורדתי את הדרייבר החדש של נוידיה, התקנתי אותו והכל... ואחרי כמה דק' קפצה לי הטמפרטורה של הכרטיס מסך ב 10 מעלות, הגיוני?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  5. Started by OhayoNB,

שלום, יש לי כרטיס מסך 460GTX 768MB, ורציתי לדעת אם אני יוכל להריץ משחקים עם גרפיקה טובה כמו Crysis 2 ו-DiRT 3 וכאלה ולראות טוב עם הכרטיס הזה ועם אחד המסכים U2311H או IPS236V ברזולוציה של 1920x1080 ולהנות מגרפיקה טובה בלי תקיעות. תודה

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  6. אם אני מסיר את הדריבר של הכרטיס מסך אז ממה מגיעה התמונה? מהמעבד/לוח אם או מהכרטיס מסך? נראה לי שהיא מגיעה מהמעבד כי אני חושב שזה אפשרי בגלל שב 3dmark06 יש טסט שבוחן את חישבוי המעבד ובטסט הזה המעבד מציג את הגרפיקה ולא הכרטיס(נראה לי) במהירות של 0FPS לשנייה אני רוצה לדעת אם כך באמת המצב כי זה מאוד חשוב לי. אם אני מבטל את הכרטיס מסך דרך מנהל ההתקנים אז עדיין יש תמונה אבל בלי אפקט ההנפשה של הווינדוס או איך שקוראים לזה. זה נכון שבמקרה הזה הכרטיס מסך לא מעורב בהצגת התמונה? כי פשוט במקרה כזה אני מבטל אותו לגמרי.. וגם חשבתי שבכל מקרה התמונה חייבת לעבור דרך החיבור של הכרטיס מסך אבל אז נזכרתי שמדובר בלפטופ ושיש הבדל כי בלפטופ הכרטיס מסך הוא שבב GPU שמחובר ללוח אם ואין ל…

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  7. Started by zidan32,

שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם שיש לו יציאת hdmi (זה הלוח http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/db-DH67BL/DH67BL-overview.htm) ויש לי מסך lcd עם כניסת hdmi, איזה כבל אני צריך לקנות כדי חבר את המחשב למסך הטלוויזיה? אם אפשר קישור אתר כלשהו שמוכר את הכבל כדי שאני אדע מה לקנות.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  8. היי חשבתי לנצל את הבלק פריידי ולשדרג מעט את המערכת כדי שיהיה ניתן לשחק קצת אין לי דרישות גבוהות מדי , אין צורך שהכל יעבוד חלק על ההגדרות המקסימליות. אין לי העדפה ברורה בין היצרניות. מפרט קיים: Intel Core 2 Quad Q9400 MSI MS-383 (socket 775 Mushkin 4gb ddr 2 800Mhz NVidia geforce 9400gt ספק כוח ג'נרי ומעפן - יש להחליף. מסך samsung syncmaster t220 (1680X1050) דבר אחרון , המארז הוא mid-tower אז נא לקחת בחשבון אם יש צורך , בנוסף כמובן שאם ניתן לחסוך ולא להוציא את כל התקציב אני אשמח מאוד מקווה שלא חסר מידע תודה מראש על העזרה הערה: pci-e 1.0 על הלוח.

9. Started by michael4il,

המפרט שלי: Nvida GFORCE 9800GT 512MB INTEL Q 8200 2.33 Ghz ASRock P45TS-R 4Gb Ram אני רוצה לעדכן תמחשב למשחקים החדשים,במיוחד BF3. אני לשפר את המחשב בכללי(בעיקר כרטיס מסך),אני לא יודע כל כך מה כדאי לשנות בו תקציב 1400-1500

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  10. Started by boolbolon,

שלום. אני ממש חדש פה. בכול מקרה אני הולך לקנות את הכרטיס HD6850 ויש לי מעבד Q6600 ללא OC רציתי לדעת האם יהיה לי צוואר בקבוק משמעותי עם הכרטיס והמעבד. והאם מומלץ לי לקנות את הכרטיס הנ"ל . עם יהיה צוואר בקבוק כמה אחוזים בערך לא יבואו לידי ביטוי מהכרטיס?? בנוסף הייתי רוצה שאם לא מומלץ לי לקחת את הכרטיס מה אתם יכולים להמליץ לי לקחת במקומו באותה ברמה בערך? אני קונה מ KSP. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  11. Started by xcalibur,

אהלן, יש לי כרגע שני 260 GTX שמחוברים ב-SLI בלוח אם שתומך ב-3 WAY. רק רציתי לראות שאני מבין נכון, האם יש לי אפשרות להוסיף כרטיס שלישי שהוא לאו דווקא 260GTX ולהפוך אותו לכרטיס ייעודי ל-PHYSICS? תודה מראש, X

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  12. Started by seohad,

אתמול קניתי את הטלויזיה הזאתי http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766786 מתברר שהכרטיס מסך הישן שיש לי GFORCE 8600 לא מתאים בחיבור יציאה שלו לטלויזיה לצפיה בסרטים באיכות טובה ואם אני מחבר ורואה דרכה רואים ממש גרוע עד זוועתי ביותר עכשיו השתמשתי ביציאת SVHS בטלויזיה הישנה שהיתה לי וכנראה אני יצטרך כרטיס מסך חדש על מנת לחבר אותו לטלויזיה רצוי לציין שהמסך מחשב שיש לי הוא כזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724897 ואני משתמש איתו ביציאה של DVI לכן אצטרך כרטיס עם יציאת HDMI אשר מעביר גם תמונה וגם סאונד באותו כבל איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות ומה המחירי שלו תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  13. Started by MoniKo,

מחפש תוכנה מסויימת, אשמח לעזרה: בזמנו היה פה לינק לתוכנה שמאפשרת לעשות משהו מדהים עם כ.המסך רק שאני לא זוכר את שמה. התוכנה אפשרה לנצל את הזיכרון של הכרטיס טוב יותר ולמנוע עומס ומאמץ מיותר בזמן המשחק. ההבדל כמובן הורגש באופן משמעותי. העניין הוא שאני לא מוצא את הפוסט שדיבר על התוכנה ולא זוכר את שמה. מישהו זוכר/יודע על מה אני מדבר? אשמח לשמה של התוכנה (= תודה! עריכה: או, מצאתי את זה..איזה שרוט אני, מול העיניים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283368.0

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  14. Started by griShmena,

http://3dmark.com/3dmv/3183559;jsessionid=zdrglwct3qof?show_ads=true&page=%2F3dmv%2F3183559%3Fkey%3DMPJs6ANZsQX0tecfUvWtE08xZX35m3 למה יש לי ביצועים נמוכים בכרטיס מסך? מחקתי את הדרייברים של הכרטיס מסך עם Driver sweeper והתקנתי דרייברים ישנים יותר, והביצועים נשארו גרועים.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  15. Started by Or94,

לחבר שלי יש כרטיס מסך HD4870X2 והוא עושה המון בעיות. יש לו 4GB זיכרון ומעבד Q9550. הוא רוצה לקנות כרטיס מסך חדש והוא מתלבט בין GTX570 לGTX580. יש לו מסך 24 אינץ' של סמסונג. איזה כרטיס מסך כדאי?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  16. Started by daniell_s,

טוב אז יש לי את הATI 4770 512mb רציתי מה הערך שלו ואם הוא כרטיס מסך טוב מספיק להרצת מישחקים על MAX

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  17. שלום קניתי מחשב חדש I7 3700k 16GB ram geforce GTX 560 ti 448 ועדיין המחשב מקרטע בעבודה עם תלת מימד ניסיתי לברר מה יכול לגרום לזה ואז שמתי לב שהתוכנה שלי (Autocad) לא תומכת בדרייברים של הכרטיס מסך וכשניסיתי לברר באתר של AUTODESK היה רשום שם רק כרטיסי QUADRO השאלה היא למה המצב הזה קורה והאם שווה לי להחליף את הכרטיס מסך ל Quadro מכיוון שזה רוב העיסוק שלי במחשב? תודה דור

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  18. המפרט של המחשב הוא : מעבד i3 זיכרון : 8 GIGA מערכת הפעלה windows 7 64 bit המחשב ישמש לתוכנות PHOTOSHOP ILLUSTRATOR וגם לעריכת וידאו ברמה בינונית תקציב בין 500 ל- 650 אשמח לקבל כמה הצעות, וגם מה אתם חושבים על הכרטיס הזה :Sapphire HD 6770 1GB GDDR5תודה

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  19. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי בסכום של עד 1000 שקל. אני אודה אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס שיתאים בעיקר למטרות גיימינג. פרטי המחשב שלי מעבד: (QuadCore Intel Core i5-2400, 3200 MHz (32 x 100 לוח אם: (ASRock H61M-VS (1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, LAN ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk מסך מחשב: AOC i2353Fh 23 ואם תוכלו להסביר לי בקצרה מה עדיף Nvidia Geforce או AMD ATI Radeon? ולמה?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  20. היי יש ברשותי כרטיס של חברת LEATEK 7600GT , הקירור שלו לא פעל(מאוורים) הוצאתי את הקירור והרכבתי על הליבה קירור של זלמן איכותי , האם אני חייב גם לקרר את הזיכרונות? כי הקירור המקורי היה פלטה ארוכה שהיה גם מעל הזכרונות , אבל לא במגע ממש.

21. שלום לכולם, אני מעוניין לברר מה ההבדל בביצועים בין הכרטיס מסך שלי עכשיו (7900GS Nvidia) לבין: GeForce 9500GT 512MB כרטיס מסך תוצרת Sparkle דגם SF-PX95GT512U2-HM http://ivory.co.il/product.asp?productid=3662&CatCode=529 האם יש הבדל משמעותי בין הביצועים של שני הכרטיסים? אם כן,האם כדאי לקנות אותו? התקציב שלי הוא עד 290 ש"ח... הכרטיס שיש לי עכשיו עלה לי לפני שלוש שנים 1600 ש"ח...

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  22. אני כרגע מנסה לבנות מחשב חדש לגרפיקה ,כרגע אני מתלבט בין PNY Quadro FX580 לבין PNY Quadro FX1800 המחירים בינהם משמעותים ,השאלה שלי היא האם גם הבדלים הם משמעותים?

23. Started by menyd1,

שלום יש לי כרטיס HD 4870 512MB של סאפייר בזמנו שקניתי היה הבדל במחיר בין ה 512 MB ל 1GB וכיום ה 4890 עולה כמעט במחיר שקניתי את ה 4870 שלי בלי קשר סתם לדעת מה ההבדל בגודל זיכרון האם זה משמעותי? או זה לא ממש משמעותי מתי זה יבוא לי לידי ביטוי ההבדל?(יש לי 4 ג'יגה זיכרון בווינדוס XP שמזהה רק 3.25)

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  24. Started by msika25,

שלום לכולם. כבר תקופה ארוכה שיש לי בעיות בגרפיקה תלת מימד במשחקים ועוד בהתחלה חשבתי שזה בעיה בכרטיס מסך אך כבר החלפתי פעמיים וזו לא הבעייה הוספתי כאן שתי תמונות שימו לב. יש חורים בדמויות חלקים שקופים ומריחות של הצבע. כבר יצאתי מדעתי אשמח לעזרה. תודה רבה. אסף מסיקה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  25. Started by tomermu,

נסגרתי על מפרט שהוצע לי בפורום מפרטים. הכרטיס שהוצע לי היה ATI REDEON 4850 512MB HDMI השאלה שלי היא כזו: 1. המשחק היחיד שיעבוד על המחשב הוא FLIGHTSIMULATOR X ( וגם לא לעיתים קרובות.) 2. המסך הוא SAMSUNG T260HD (ואני לא מחפש לעבוד על ההגדרות הכי גבוהות) 3. חשוב לי שיהיה HDMI. 4. רוב העבודה תהיה עבודה משרדית , יחד עם סרטים שיורדו מהרשת. בהתאם לדרישות הנ"ל - איזה כרטיס זול יותר אך עדיין איכותי אני אוכל להתקין במקום הכרטיס הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות

דיונים חדשים בפורומים