עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ben_sh090,

שלום אני צריך המלצה איזה מסך Lcd הכי כדאי לקנות... בגודל 17 אינטש תודה

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  2. Started by navgator,

היי, אני מתכוון לקנות את הכרטיס PCX - GeForce 7800GT (400/1000) 256MB DDR-III 256bit 20-Pipes - Leadtek ViVo Dual-DVI Retail - (זה שממומלץ במפרטים מומלצים ומחירו הוא 1920 ש"ח) נכנסתי לזאפ ומצאתי המון מחירים וכרטיסים שונים החל מ - ¤ 1,249 ועד ¤ 3,008. הנה הקישור של מה שראיתי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379220 בקלות רואים ש - 6 הכרטיסים הראשונים הם בכלל טעות של זאפ ולא מדובר ב 7800GT. הכרטיס ה- 7 הוא כן 7800GT אבל בתמונה שלו (שנמצאת כאן: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=857) הוא נראה ממש שונה מהלינק ב"מפרטים מומלצים" (הלינק הזה - http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px7800gt_tdhvivoe_1.html ) מה זה החרטה הזה??!?! מה גם…

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  3. Started by hwforcer,

האם זה הגיוני כי כרטיס אחד X1900XTX יותר טוב משנתיים ב SLI של GEFORCE 7900GT ?

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  4. http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=523 1950PRO מול 7900GS שורה תחתונה - ATI קצת יותר מהיר וקצת יותר יקר (בחו"ל) אבל שניהם נותנים תמורה מעולה לכסף.

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  5. Started by yz101,

שלום, הכרטיס בן שנה וכמה חודשים. הוא מצוייד ב128MB ונמצא במצב סטוק. תאור התקלה: 1. ה-GPU מתרסק בכל נסיון הפעלה של מנוע גרפי תלת מימדי (כל משחק שהוא לא סוליטייר). 2. ישנם ארטיפקטים סתם ככה בעבודה (מדובר במסך CRT). פרטי המערכת: P4 3Ghz (Prescott) Intel 915 chipset Motherboard 512X2 DDR400 Kingstone Gigabyte x600xt 128MB 80GB MAXTOR 2MB SATA פתרונות שנוסו: 1. מספר החלפות דרייברים. 2. פורמט והתקנת וינדווס מחדש. 3. הוצאת הכרטיס וניקוי תושבת הPCI-E + קונקטור הכרטיס + האבק מהכרטיס עצמו. *הכרטיס לא עבר שום OC. הטפמרטורות שלו מעולם לא עלו יותר מדי (שימש קצת את האחיות שלי לשחק SIMS2). מה יכולה להיות התקלה? באיזה כרטיס מומלץ להחליפו אם לא ניתן לפתור אותה? (750 ש"ח לכל היותר) מיועד ל…

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  6. Started by hakoki,

הבדלים ביניהם? יש למישהו השוואה? עד כמה ה7300gs יותר חזק? בנצ'ים של 7300gs יש למישהו?

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  7. אני כרגע מנסה לבנות מחשב חדש לגרפיקה ,כרגע אני מתלבט בין PNY Quadro FX580 לבין PNY Quadro FX1800 המחירים בינהם משמעותים ,השאלה שלי היא האם גם הבדלים הם משמעותים?

8. Started by Or94,

לחבר שלי יש כרטיס מסך HD4870X2 והוא עושה המון בעיות. יש לו 4GB זיכרון ומעבד Q9550. הוא רוצה לקנות כרטיס מסך חדש והוא מתלבט בין GTX570 לGTX580. יש לו מסך 24 אינץ' של סמסונג. איזה כרטיס מסך כדאי?

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  9. המערכת שלי: מעבד-core2 duo e6550 לוח אם-G31MX-S2 (כרטיס מסך – on-board) זכרון-2GB ddr2 gskill ספק- גנרי 400W מערכת הפעלה- חלונות XP לאחרונה לרגל שיפוץ החלה אשתי לשחק עם תוכנות עיצוב דוגמת sketchup, floor-plan ו-home-architect. המחשב דוקא באופן מפתיע מתמודד עם זה בכבוד, אבל זה מאט אותו משהו. תהיתי אם הוספת כרטיס מסך בתקציב של עד 400 ש"ח יכולה לשנות משהו? (למשל זה - http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/sapphire-5670-1gb-gddr5-low-profile-p-14083?language=he) תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  10. Started by A-10,

היי לכולם. אובכן, כל הרשת מלאה בהמלצות על הכרטיס החדש של אינטל, ולכאורה, עם עובדות קשה להתווכח. אממה אם חשבתם שהנה כרטיס יחסית זול שיציל מערכת מחשב זולה / ישנה / חלשה ויפיח בה חיים חדשים, תחשבו שוב ! כדי לעקוף את ה - 4060 ובכלל, להביא ביצועים מתקבלים על הדעת, הכרטיס של אינטל זקוק למעבד די חזק, כלומר, לצורך העניין, בטח לא רייזן 5 2600, לדוגמה. https://www.youtube.com/watch?v=3dF_xJytE7g לידיעתכם.

11. המבחר של החברה לתחילת שנת 2022 עשוי לכלול את ה-RTX 3090 Ti המפלצתי - וגם קאמבק לדגם ביניים וותיק מדור ה-Turingלכתבה

12. אני יתן דוגמא לבעיה שלי: בכל פעם שאני נכנס למשחק מחשב אז המסך שלי נכבה, אבל אני שומע את המשחק ברקע עובד אבל לא רואה אותו. אבל עם אני מעביר את הפונקציה של המצגים שלי למצג של הטלויזיה אז אני מצליח לראות את המשחק, כשאני נמצא בתוך המשחק (שאני דרך הטלויזיה) אז כשאני מעביר את הפונקציה של הרזולוציה של המשחק לרזולוציה נמוכה אז אני כן מצליח לראות דרך המסך מחשב שלי את המשחק, אבל אז לא רואים טוב בגלל שהרזולוציה נמוכה, כנראה משהו בהגדרות של הכרטיס מסך שלי לא מכוון, מי שמבין אז בבקשה אני צריך עזרה דחופה. תודה רבה לכולם.

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  13. Started by djzander,

מזה PCI-e ואם זה מתאים לכניסה רגילה ?

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  14. Started by KindaLost,

כמה טוב המסך הזה ?

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  15. ואם חיבור דיגיטלי הוא כזה קריטי? כמו תמיד, תודה.

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  16. Started by מאור247,

אני רוצה לקנות מחשב נייד ולהתקין עליו את התוכנה AUTOCAD ... רציתי לדעת אם כרטיס מסך סטנדרטי יסחוב את התוכנה הזו???. ( לIntel Media Accelerator X3000

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  17. Started by Vioxx,

יש לי את המפרט הבא intel C2D E6550 gigabyte p35-ds3l 2GB DDR2 800 mhz Supertalent compucase 6a19 HEC 400TRT WD 250 GB אני אישית מעוניין לשדרג לכרטיס הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1140 השאלה שלי היא האם הספק שלי יחזיק ת'כרטיס הנ"ל? האם יהיה לי צוואר בקבוק במפרט הזה? ואולי תוכלו בבקשה להמליץ לי או לתת דעות על כרטיסים מסוימים, זה נורא יעזור לי.

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  18. Started by twiggy,

ברשותי DELL INSPIRON 6400 עם WINDOWS XP PROFFETIONAL ואני רוצה לחבר מסך נוסף על מנת לעבוד עם שניהם במקביל. האם אני צריך לשנות הגדרות בלבד או להתקין תוכנה מיוחדת. אם מדובר בהגדרות ה WIN יש לי מוסג די בסיסי אז אם אפשר לקבל הוראות מפורטות. המון תודה איל

19. Started by reisel,

ענו לי על השאלה כבר.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  20. Started by Udragon,

השאלה היא כללית ולכן לא ידעתי מה לכתוב בכותרת... עד כמה משנה זכרון הכרטיס? אני מתעניין עכשיו בקניית מחשב וכרטיס המסך הוא חלק חשוב... חשבתי על ATI RADEON HD4850 ויש עם 512MB או 1024MB זכרון. עכשיו ההבדל ביניהם הוא רק משהו כמו 100 שקל נדמה לי... עד כמה זה משנה בביצועים שלהם? מה כדאי? תודה רבה (: עריכה: קודם כל תודה רבה על התגובה (: דבר שני רזולוציית המסך שלי היא 1440X900 - ולכן אני חושב לקנות את ATI RADEON HD4850 512MB. אם יש לכם הצעות נוספות בטווח דומה יתקבלו בברכה... אבל אני חושב שהכרטיס הזה טוב וגם הוא היה ברשימת המומלצים בנעוץ.

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  21. רציתי לדעת אם יש פרטים על הכרטיסים החדשים שצפויים להגיע במרץ/אפריל ? אם כן, תוכלו לתת פירוט ?

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  22. מפרט בפרופיל אם זה משנה. קניתי דיי מזמן (שנה פלוס אם אני זוכר נכון) כבל Svideo-Composite. כשקניתי אותו הכל פעל טוב (עם קצת בעיות, אבל בכללי פעל טוב). עכשיו חיברתי אותו, ואני לא מצליח להציג שום דבר על הטלוויזיה. הגדרתי הכל נכון (Multiple display wizard), ובכל זאת כלום. הוא לא מזהה את המסך, ולא קורה כלום גם כשאני מכריח אותו לשלוח אות בלי קשר למסך. מה אפשר לעשות? (דיי דחוף, מה שאני צריך להראות בטלוויזיה יתחיל בעוד שעה בין אם אני אהיה שם ובין אם לאו.) אין לי אפשרות לקנות או להשיג כבל חדש אם זאת הבעיה - היום יום שבת, הכל סגור. תודה, גיא.

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  23. Started by eyal.s,

שלום לכולם, כיום המחשב שלי הוא: מעבד-E6300 זיכרון- 2G DDR2 800MHZ. כרטיס מסך- 7300GT. ספק כח של 400W. לוח אם- INTEL 965 ברצוני לשדרג כרטיס מסך, בסוף חודש יולי אני טס לארה"ב ואני מתכוון לקנות שם כרטיס מסך חדש למחשב, ולכן אשמח שתעזרו לי כמה תשובות : 1. האם כדאי לקנות בחול? גם בגלל הבדלי ווט... 2. האם שווה להשקיע בכרטיס כמו G280/HD4870? 3. איזו חברה אתם ממליצים לקנות ATI/NVIDIA? (כן בגלל הדרייברים, בעיות AA ששמעתי שיש לכרטיסים של ATI) 4. הכרטיסים החדשים (כגון ...9800GTX,8800GT) יוכלו להפיק ביצועים חזקים עם ספק של 400W? 5. אשמח להמלצות על כרטיסים (לא משנה כרגע כסף, אבל תמיד עדיף משהו חסכוני מאשר להוציא סתם כסף -אני חשבתי על משהו כמו 4870 או 9800 וכו'... …

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  24. אני קונה מחשב חדש, עם המפרט הבא: (מיועד למשחקים) http://tms.co.il/preview/spec/9lzj4qx5 האם הקייס מאוורר דיו בשביל כרטיס כזה? אני יודע שהוא לא מדהים, אבל המוכר אמר שבין הקייס הזה למחיר של CM690 אין שום דבר ששווה את הכסף. כלומר כל מה שעולה בין 180-430 לא יהיה משתלם ביחס למחיר של הRAIDMAX O2 הזה. יש הצעות לקייסים אחרים מTMS שיתאימו לחום שיוצר הכרטיס מסך? האם בכלל כדאי לקנות כרטיס מסך כזה ביודעין שהקייס כל כך עלוב?

• 4 תגובות
    • 468 צפיות
  25. Started by Bashash,

אני אשמח מאוד אם תוכלו להביא מבחני ביצועים או כל דבר אחר... תודה רבה לכולם!!!

• 0 תגובות
    • 468 צפיות

דיונים חדשים בפורומים