כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדל מבחינת ביצועים בין ה 7600GT 256 לבין ה 7600GS 512 ? וכן האם ישנו כרטיס אחר שנימצא ברף המחירים שלהם (גג 850) או שעומד לצאת אחד כזה..? תודה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
בעת התקנת דרייבר של NVIDIA אני מקבל את ההודעה הבאה -> (תמונה) עד כמה זה קריטי, ואם בכלל זה בסדר להתקין את הדרייבר מבלי להסיר את הקודם...? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי את הכרטיס המדובר בתחילה של PALIT, ואח"כ האירו את עיניי שלכרטיס של PALIT יש יציאת HDMI ואין יציאה אנלוגית לטלויזיה. המליצו לי להחליף לכרטיס זהה של ג'יגהבייט, שנותן גם 3 שנים אחריות. בכרטיס של GB רשום שיש יציאת TV-OUT. מה זה אומר? האם זו יציאת RCA? SVIDEO? אגב, האם הכרטיס הזה אצל GB בסדר? [בתקציב הזה כמובן, לא נדרש למשחקים רציניים] תודה.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש ברשותי כרגע כרטיס מסך של Gefore FX5200. ישנם מס' משחקים שלא עובדים בגלל הכרטיס, למשל: Test Drive Unlimited. אני צריך שיהיה AGP. הדרישות של המשחק לכרטיס מסך: Video card: Ati Radeon 9800 256MB VRAM or nVidia 6600GT with 256MB VRAM, Video cards with vertex/pixel shaders 2.x and above are recommended. אני מחפש כרטיס שיסחוב את המשחק לא באיכות הכי גבוהה וישרת אותי עוד שנה שנתיים. תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי כרגע הגיע לי הכרטיס שהזמנתי twinteach 9800gtx , היה לי כרטיס של ati הסרתי את הדרייברים ניתקתי את הכרטיס הישן במקומו חיברתי את החדש והורדתי את הדרייברים החדשים מהאתר של nvidia. הבעיה היא שאני מפעיל את קובץ ההתקנה המחשב מתחיל להתקין את הדרייבר ונתקע באמצע במשך כמה דקות ולאחר מכן יוצא מההתקנה ולא מתקין. ניסיתי גם להתקין מהדיסק שהגיע עם הכרטיס מסך וזה חוזר על עצמו שוב . מקווה שתוכלו לעזור
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
למישהוא יש מושג מתי באמת!!! אמורים הכרטיסים של XFX8800 אמורים להשתחרר למכירה (התירוץ התורן של היבואן, אחרי השביתה היא שהם תקועים במכס)
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך הענתיקה שלי למשהו יותר מתקדם (עד כמה שניתן בAGP...) אז על איזה כרטיס תמליצו? או אולי עדיף להישאר עם מה שיש? המחשב בעיקר לאינטרנט, מוסיקה, סרטים צריבות והדפסות... בקיצור - פנאי/עבודה... בעיקרון חשבתי על 6600GT, 6800GS ו7600GT... מה אתם אומרים? <<< המפרט בצד...
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
איזה מסך LCD הייתם ממליצים עד 1700 שח גם תואם למשחקים כרטיס מסך שיש GF 6600
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
Radeon X1950 PRO ASUS X1600 CROSSFIRE -ASUS X1600 חוות דעת וקצת מידע על שניהם ואיזה היתם מעדיפים. תדה.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
עד לפני יום הכל עבד מעולה . היום ניסיתי להפעיל את ati tool וזאת ההודעה שקיבלתי, לא הבנתי איזה הגדרות לשנות? מצ"ב צלום בבקשה אני חייב עזרה, אני באמצע oc לכרטיס מסך ופתאום ati tool לא מזהה אותו. תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ראיתי שיש ל Sapphire ,GeCube asus gigabite אתם יכולים להגיד איזה יותר אמינה, לאיזה יש ביצועים יותר טובים
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=325 כרטיס תואם ל-6800NU אבל אם עוד קיצוצים!! 8 צינורות עיבוד במקום 12 מהירות שעון 320מה'צ במקום 325 חוץ מזה הוא דומה ל-6800NU בכל דבר אחר!! ויתומכר במחיר 200 או פחות... ולפי מה שהבנתי הוא יהיה רק במערכות OEM אז אני לא ממש מבין למה הם רשמו שהוא יתומכר במחיר 200 טוב נו חחח קרטיד לפיסי ספוט
-
התקנתי HL2 על המערכת שלי(מפרט בצד) ויש בהגדרות גראפיקה המתקדמות אנטי אנלייסינג,אבל יש שם X6 וממה שהבנתי כרטיס מסך אחד יכול רק עד X4 וגם מזה MSAA? רשום שם X6MSAA עוד משהו אחד:יש שם בהגדרות Color Correction או משהו בסגנון-אפשר לבחור Enabled או Disabled ..נראה לי שיותר טוב אינאייבלד..מישהו יודע מזה?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
לגבי הכרטיס הנ"ל -האם יעבוד טוב תוך גיבוי של זכרון ראשי 512MB 400MHZ DDR? השאלה נשאלת מאחר ואין לי כסף ל -Gigabyte 6600GT PCIE 128mb או 6600 הרי הוא מסוגל לגבות עליו מתוך הזכרון הראשי עד 128 כאשר עליו יש פחות אם אינני טועה 32M לא? האם עדיף כך,הרי שבאותו רגע Tעבוד רק משחק המחשב נאמר HL2 ד"א -כל זאת אמור לגבי WIN98,אחרת לא יהיה אפשרי להעביר מסPיק זכרון אם היה XP לא ?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך טוב יותר למשחקים???? ה Radeon HD3850 512MB PCIe או ה NVIDIA GeForce 8800 GT 512MB
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
האם אבד הכלח על x1900xt,7900gtx לאור העובדה שצפויים כרטיסי מסך חדשים שיתמכו חומרתית בכל התכונות של directx10? רכישה של אחד מהכרטיסים האלו מזכירה לי את הטעות הפאטאלית שעשיתי כאשר קניתי כרטיס high end agp 6800gt זמן קצר לפני שכל השוק עבר ל- pci-e וכשהלוח אם שלי הלך לעולמו לפני זמן מה ,ניתקעתי עם כרטיס יקר אבל עם לוחות סוג ז שיש להם תמיכה ב- agp ,ולכן אני למדתי לקח ובכוונתי לחכות לכרטיסי directx10 שיהיו (אם להאמין להבטחות של microsoft ) פי 8 יותר מהירים ועם איכות קולנועית אמיתית, שלעומתם המישחקים של היום יראו כמו סרטי אנימציה יפניים סוג ז .
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש כרטיס 6600GT 128MB ולי כרגע יש ATI Radeon 9550 256MB *כן אני יודע שהמגה לא כל כך חשוב.... אז ככה, חבר שלי מעוניין למכור את ה 6600GT שלו והשאלה שלי האם כדי לי להחליף את הראדאון שלי בזה? האם 6600GT חזק יותר מהראדאון שלי? הוא מוכר בערך ב 300 שקל... (לא עשה אובר קלוק ושימוש רגיל עם קירור סטוק כרטיס כמו חדש גם כן הוא לא כל כך מבין אז לא נגע בו גם) אולי אני אצליח לשכנע אותו למכור ב 250.... אז אם תוכלו לייעץ לי... האם כדאי לי להחליף ועוד שאלה: האם ה 6600GT טוב יותר עם קירור חזק ואיכותי ל OC מאשר הראדאון עם קירור חזק ואיכותי? מי מהם טוב יותר ל OC ? שאלה 3: או האם כדי לי כבר לקנות ב 500 שקל (תקציב שלי כמובן עם סטייה לפה ולשם אבל לא גדולה בכלל) לקנות כרטיס חדש אך…
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הטים אני יכול לעשות OC ל-4850 בעזרת ה- CATALYST ATI-OVERDRIVE ואים כן איך עושים זאת?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה, בקשר לכרטיס מסך שבכותרת - מה ההבדל בין הכרטיס הרגיל לבין הכרטיס ה-ULTIMATE? אני רוצה לציין שבחנות שבה אני רוצה לקנות, הרגיל הוא של ASUS וה-ULTIMATE הוא של Sapphire (אם זה שיקול בכלל). אז מה עדיף לקנות?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום מחר אני מזמין מחשב חדש, והכרטיס שהציעו לי הוא זה: Sapphire Radeon X1900GT 256MB - VIVO / DVI - PCX - RETAIL ב1,744.16 ש"ח. התייעצתי קצת עם אנשים שהציעו לי להחליף ל: Sapphire Radeon X1800XT 256MB - VIVO / DVI - PCX - RETAIL ב1,820.94 ש"ח. האם ההבדל ביניהם הוא כזה גדול ששווה להחליף את הGT בXT? תודה. תגובות מהירות יבורכו.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אז ככה רציתי לשאול מה יותר חזק X600XT או X1300Pro מה ההבדלים ביניהם?! תודה ענקית לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
מה הכרטיס מסך הכי טוב שיכול להיות על הכרטיס אם והמעבד? כרגע יש לי Geforce 6800GS לוח אם: Gigabyte GA-8I945PL-G מעבד: DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200)
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיברתי את הממיר (HOT) לכרטיס הטלוויזיה (Tv @nywhere) שלי. חיברתי בעזרת כבל RCA מה- VideoOut של הממיר אל ה S-Video של כרטיס הלוויזיה. ואת ה RCA מה- AudioOut של הממיר אל ה AudioIn של כרטיס הטלוויזיה. יש לי מספר בעיות \ שאלות: 1. כאשר אני מגדיל את התמונה במסך ל Full Screen נעלמת לי התמונה (אני משתמש ב InterVideo WinDVR 3). 2. אין לי Audio (בדקתי, שום מאפיין שמע אצלי לא ב Mute). 3. איכות התמונה טובה +, אך יש קווים, האם יש דרכים לשפרה (כבלים אחרים?, שיטת חיבור?, תוכנה אחרת?). תודה לכל העוזרים והמגיבים.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי עוד פחות משנה לקראת הגיוס, מה שמשאיר לי רק שנה לשחק במחשב... כרגע יש לי 7600GT, עם אופציה למכור אותו... השאלה שלי, אם אני מארגן תקציב של בערך 1600 - 1800 שקל וקונה איזה 7900 או משהו בסגנון, הכסף וההבדל יהיה שווה את זה לשנה אחת? (אחרי השנה הזאת המחשב יהפוך למיותר לחלוטין)... כי אם לא, אני מעדיף להשקיע בדברים אחרים..
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-