עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Holography,

שאלה שמציקה לי דיי הרבה זמן, האם כול MSI 9800Pro בארץ מבוסס R360?והאם יש למישהו ראיה חותכת לכך? וכמו כן,מה הבדל הביצועים ב 9800Pro בליבת R350 לבין אותו 9800Pro בליבת R360? -תודה.

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  2. הכרטיס המדובר הוא ATI9600PRO אם זה חשוב אז של אסוס. האם היציאות שיש בו מתאימות? אם כן, איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  3. Started by EzE126,

אני צריך שידרוג לכרטיס מסך של לפטופ. מישהו שמע על כרטיס מסך חיצוני? אם כן בבקשה תמליצו על משהו.... תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  4. משהו הצליח לפתוח את הצינורות עיבוד של Leadtek 6800NU ? ושיעבדו כראוי ללא ארטיפקטים. תודה.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  5. שלום לכולם, המפרט שלי: P4 2.8GHZ ASUS P4P800 2.5GB RAM RADEON 9600XT אני לא שש להחליף את המחשב בשנה-שנתיים הקרובות,ואני בדילמה- האם ה-7600GT מהווה שידרוג רציני לעומת RADEON 9600XT ? אני מתכוון לשחק במשחקים דיי כבדים כגון GHOST RECON 2, CALL OF DUTY4, במצב הנוכחי הדמו של CRYSIS רץ תוך שיבושים קשים. התקציב עד 1000 ש"ח. אשמח לכמה שיותר תגובות מבעלי ניסיון. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  6. Started by most,

לא הצלחתי למצוא אז אני מבקש פה. דרייבר למסך AcerView 7154s ושיהיה ל-Win XP

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  7. יש לי ספק TT purepower 460W עם חיבור 6 פין אחד.. והכרטיס דורש שניים, השאלה שלי היא האם אני יכול להשתמש במפצל של 2 מולקסים ל6 פין כדי להשיג עוד חיבור?.. ואיך זה ישפיע על הביצועים.. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  8. אני מחפש מסך בתקציב של 2800-2900 שקל, שיהיה טוב למשחקים ושיהיה לו צבעים חדים כמו של מסך CRT ומה אתם אומרים על המסך הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=40711&sog=C-Monitor ? אם יש לכם המלצות על מסכים אחרים רשמו לי בבקשה בתודה מנור

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  9. Started by redti,

כפרות אני צריך עזרה.. איך לסדר את המאפיינים זה מראה שהכל מחובר אבל אני רואה מסך שחור ויש כל מיני הגדרות כמו תקן PAL PAL B PAL G PAL D PAL H וכו' מה עושים אחים שלי??

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  10. Started by eitanb3,

ערב טוב! יש לאבי מחשב IBM פנטיום 3 NEMSTA הוא קנה מסך 19 רחב, והכרטיס מסך ישן ומראה את התצוגה מרוחה (אין לו רזולוציה מתאימה למסך רחב), אזי עלי לרכוש כ.מסך חדש. איזה מתאים? AGP X4 או X8 ? תודה. להלן המחשב:

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  11. שלום רציתי לדעת האם מישו יודע מה עדיף לי לקנות את הכרטיס(hd3870X2) של חברת sapphire או של חברת his לפי מה שאני יודע הכרטיס של ספייר עושה שימוש בpci-e גירסה 2.0 לעומתו הכרטיס של his גירסה 1.1 למישו יש אולי השוואת בנצמרק בניהם?או ניסיון אישי כלשהו עם החברות השיקול הוא בעייתי כי קיבלתי מידע שחברת ספיר לא הכי טובה אבל מצד שני יש את מה שרשמתי למעלה לגבי הגירסה של הפי סי איי אקספרס השאלה מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  12. Started by BandiT,

רק רציתי להגיד תודה לחברי הפורום שעזרו לי לבחור כרטיס מסך זה. לא הייתי יודע מה לבחור. תודה שעשיתם סדר בבלאגן. וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  13. Started by royboy777,

אודה למבינים בנושא אני עומד לרכוש מחשב ולא מבין בנושא כרטיסי המסך מה כרטיס מומלץ PCI-Express ובאיזה גודל זכרון למחשב ביתי טוב - שמעתי על 7300 אבל מחפש תגובות ובמחיר סביר (לא 1000 ש"ח) - למשיבים אודה

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  14. Started by shaynac,

שלום לכולם, במדור מפרטים ביקשתי עזרה בקניית מחשב למשחקים ועבודה במחיר 7000 ש"ח בערך. קיבלתי כמה הצעות שבעיקר בילבלו אותי. אני מנסה להבין את ההבדלים בין כרטיסי המסך השונים. האם אני אבחין בהבדל במחשקים החדשים ביותר בין הכרטיסים הבאים: X1950XT X1950XTX 7950GT אני מודע לכך שיש הפרשי מחיר משמעותיים בין הכרטיסים השונים אבל אני לא הצלחתי להבין מה תהיה התוצאה במשחק עצמו. כרגע, יש לי מחשב ישן עם כ. מסך 7900 PRO ושום משחק לא עובד אצלי נורמלי (בכולם אני חייב להגדיר את המשחקים לאיכות הנמוכה ביותר). האם כל הכרטיסים שציינתי יצליחו להריץ את המשחקים החדשים באופן חלק גם בהגדרות איכות גבוהות? האם ויזואלית יש שינויים "רציניים" בין הגדרות האיכות השונות של הגרפיקה במשחקים? אשמח אם תפנו אותי ל…

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  15. Started by hararim,

על הכרטיס הזה: ?ASUS? - ?6200 Max 256MB TurboCache, DVI, PCI-E? מופיע באתר של ksp תודה

• 7 תגובות
    • 531 צפיות
  16. מתלבט בין הכרטיס 8800GT PALIT SONIC ב-1,000 ש"ח או לקנות של ג'יגהבייט שמחירו כ- 1350 ש"ח ? חבר של אחי הזמין מחשב עם הכרטיס של PALIT SONIC (וקיבל אותו ביום חמישי 10.1.08) וכנראה שהוא יקנה GTX ואת ה- GT הוא ימכור לאחי ב-1,000 ש"ח עכשיו אני מתלבט האם לקנות את הPALIT או ללכת על גיגה בייט ? ד"א: אני מתלבט בגלל מה השמועות שהכרטיס יש לו בעיות ,רעש חום אני יודע ,כל מה שאומרים על ה 8800 GT אז מה אתם אומרים על מה ללכת ?

17. אני מתלבט בין שני כרטיסים 8800GT (שניהם של Sparkle) אחד מומהר: "oc calibre" בערך 12-15% יותר מהיר בתדרים Core Clock 675MHz Memory Clock 2000MHz Memory Type 512MB GDDR3 Memory Interface 256-bit Stream Processors 112 Shader Clock 1728MHz Bus Type PCI-Express 2.0 RAMDAC 400 MHz השני לא מומהר וגם יותר יקר - אבל עם 1024MB זיכרון (!!!) במקום 512 Core Clock : 600MHz Memory Clock : 1800 MHz Memory Type : 1024MB GDDR3 Memory Interface : 256-Bit Shader Clock : 1500 MHz Bus Type : PCI-Express 2.0 RAMDAC : 400 MHz מה עדיף? האם יש יתרון לתוספת זיכרון בשנים הקרובות? תודה!!!

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  18. אני רוצה לקנות מחשב בתחילת השבוע מKSP. את שאר המפרט כבר בניתי ואני סגור עליו. אך כרטיס המסך הוא השאלה הגדולה. אני רוצה כרטיס שלא יעלה על תווית המחיר של 3000 ש"ח. הציעו לי Radeon x850xt מה אתם אומרים עליו? והאם ייצא בשבוע השבועיים איזה 7800 שיעלה במחיר כזה?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  19. היי לכולם יש לי בעיה חמורה במסך סמסונג 757 dfx הוא מרצדד לי ריצודים קטנים ומעצבנים נורא!! שהיא אפשר להתרכז כך עם אתה קורא משהו! הוא על 100 HZ יש לי אותו שנה קניצי אותו מ אופיס דיפו אין לי כוח להחליף אותו למרות שיש לי את הכסף והוא משמש למשהו אחר לגמריי במחשב! צריך עזרה חברים זה דחוף אני לא יודע מה לעשות!!!! ??? בתודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  20. אם יש לי מסך 26 אינץ של סאמסונג למחשב האם ניתן לחבר אליו טולויזיה של טושיבה 32 אינץ ושתיהם היו ברזולוציות שונות? הכוונה לעבוד על המסך של 26 אינץ ומתי שאני מסתכל סדרות/סרטים ב 720P אני עובר לטלוויזיה... אבל שהמעבר יהיה מהיר... (אפילו DUAL שלא יצטרך לעשות יותר מדי פעולות...) כרטיס מסך ATI X1900 XT רזולוצית מסך מחשב 1200*1920 רזולוצית טלויזיה 768*1360 אני משתמש בוינדוס 7 RC גם תוכנה חיצונית שתעבוד טוב יהיה מצוין :yelclap:

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי (לחבר שלי יותר נכון), מחשב חדש עם כרטיס מסך ATI RADEO X1950 PRO, בכל מקרה לפני מספר חודשים הוא חיבר את המסך גם לטלוויזית (טלוויזית LCD חדשה), אתמול ללא שינוי שהוא גרם, המחשב שעבד למעשה במצב CLONE, הפסיק לעבוד ככה, מה שקורה שהמחשב עולה (הלוגו של הוינדוס והטעינה), רואים תצוגה בשני המחשבים, אבל לאחר שהוינדוס עולה התמונה במחשב עצמו נעלמת ומופיעה רק במסך של הטלוויזיה, ניסיתי בעזרת המדריך הבא, לפתור את הבעיה אבל כמעט כל מה שניסינו לא עבד ואני מפחד לבטל לגמרי את הסיגנל של הטלוויזיה שלא תהיה לי תמונה בכלל. אשמח לשמוע פתרונות הנה הלינק שנעזרתי בו: http://ati.amd.com/products/catalyst/HDTV_Setup_Guide.pdf תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  22. ראיתי באתרים דגם Sapphire ATI Radeon HD4650 1024MB AGP הכרטיס הזה תומך ב-2 מסכי 24 ברזלוציה 1920 ? משהו מכיר דגם אחר שתומך ?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  23. Started by hakoki,

הבדלים ביניהם? יש למישהו השוואה? עד כמה ה7300gs יותר חזק? בנצ'ים של 7300gs יש למישהו?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  24. יש לי gigabyte radeon 9550 128mb הגירסה של ה64 ביט שקניתי מksp עכשיו רציתי לדעת עם כדי לשנות משהו במאפיניים שיתן לי יותר ביצועיים

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  25. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה חיברתי את הTV דרך הכבל העגול אני לא זוכר איך קוראים לו שנמצא על הכרטיס שלי ה-9200 נדמה לי וחיברתי את זה לטלויזיה דרך מתאם 21 פין וזה לא עובד אז רציתי לדעת למה? ומה אני צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.