עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by AvigdOr.GT,

הפרט שלי הוא: ועשיתי מבחן למחשב שלי בתוכנה 3dmark2003 וקיבלתי את הניקוד: 7258. זה טוב ? אני ממש לא מבין בזה :[ תמונת מסך: http://myth.egoz.info/Webstuff/3dmark.JPG הפרטים באתר שלהם: http://service.futuremark.com/compare?2k3=3605308

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  2. לבעלי כרטיס 4870 האם הכרטיס תומך ב- 24 BIT או רק 16 BIT בדרייבר מצויין מספר הביט באם ניתן להעלות תמונה שנתרשם

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  3. יש לי GF 7900 ואני היית רוצה לדעת איזה מישחקים יש שמנצלים את כל כוחו של ה GF 7900

• 10 תגובות
    • 863 צפיות
  4. Started by saharb14,

היי, אז ככה.. אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה.. אבל לדעתי הוא יקר (בערך 2000 שקל..). חשבתי אולי לדבר עם היבואן של הכרטיס או כל חנות אחרת בארץ שמוכרת את הכרטיס בסטוקים ועושה הנחות.. ואולי לארגן עוד כמה אנשים שרוצים לקנות את הכרטיס בהנחה.. לדוגמא 10 אנשים שאומרים שהם רוצים.. אני מדבר עם היבואן\החנות ומנסה לסדר לנו מחיר טוב.. כלומר בערך 1600 שקל כולל הכל.. אחריות וזה..וככל שיהיו יותר אנשים המחיר בטח יהיה יותר זול.. ולא צריך להתחייב או משהו או לשלם לפני.. אם נארגן מספר אנשים.. אני אדבר עם החנות אבצע את הקנייה ואז אפגש איתכם ואביא לכם את המוצר אישית.. ככה שאתם משלמים רק כשאתם מקבלים את כרטיס.. רציתי לדעת אם יהיו פה אנשים שמעוניינים? תודה, סהר ***מנהלים אל תנעלו לי אני לא חושב שזה…

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  5. המחשב שלי נתקע/מתכבה מדי פעם ולאחר שלילת יתר האופציות, הגעתי למסקנה שזה ככה"נ הכרטיס מסך. הקטע המוזר הוא שכאשר שהכרטיס מסך אצלי המחשב מתכבה, אך כאשר הוא במחשב השני שלי המחשב ההוא לא מתכבה. לחילופין כאשר אני משתמש במחשב שלי עם כרטיס מסך אחר, הכל טוב. כנראה הבעיה קשורה איכשהו לקשר בין המחשב שלי והכרטיס מסך הספציפי הזה (FIC RADEON 9600 PRO). חשבתי על החלפת FIRMWARE, אך אני ממש לא מוצא כזה. מישהו מכיר אתרים שיכולים לעזור לי בזה? או יכול להעלות הצעות לפתרון אחר לבעיה?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  6. הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=12541 כי הבנתי שלא כל 6950 אפשר לפתוח אפשרי?

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום לכולם, מישהו יודע עם איזה תוכנת צד שלישי ניתן לבדוק טמפ' של הכרטיס הזה? ב catalyst אין אפשרות בניגוד לגרסה הראשונה של הכרטיס. תודה,

• 11 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by azaz,

כמה שאלות.. הכרטיס יתאים למחשב הזה : מעבד Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz x 2 (3.22Ghz) וגיגה זיכרון ספק 500 ולח אם של גיגהבייט מסך 19 LCD שהרזולוציה הטבעית שלו 1280 על 1024 יתאים הכרטיס?? וכמה עולה הכרטיס?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Albetron,

יש את המפרט הבא ברשותי Q6600 לוח אם P5K-E ו4 ג'יגה זיכרון. ולצורך העניין גם ספק כח 550W של קורסייר..אני מתלבט בין HD4890 לHD5830, איזה מהם מביא ביצועים יותר טובים? ומה מהם המפרט שלי יכול להחזיק? אשמח לקבל עזרה. בתודה Albetron.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  10. קיבלתי את הכרטיס חיברתי אותו והרצתי 3DMARK 03 קיבלתי 3256 האם זה בסדר ???? יחסית למפרט

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  11. Started by Danix60,

אח כמה נושאים צריך לפתוח, מה לעשות טוב אז ככה אני רוצה לשדרג לאחי כרטיס מסך יש לו כרגע 9600GT DDR3 עם 1GB של PALIT, הוא סבבה אבל כבר מקרטע בחלק מהמשחקים אז יש לי אפשרות לקחת GTS250 או HD5750 כי אני יכול להזדכות קצת על ה9600GT מה לקחת ? תודה. אם יש אפשרויות אחרות אני אשמח לשמוע.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by גדי,

בוקר טוב. לא קיבלתי תשובות לשאלה שלי וההודעה כבר נדחקה אי-שם להיסטוריה, אז אני אנסה לחדד אותה. מחפש כרטיס מסך ללוח Gigabyte GA-945 GZM-S2 עם זיכרון של ג'יגה. הכי חשוב שאני אוכל לחבר אותו לטלוויזיה ולצפות באיכות סבירה. רצוי שגם יתאים למשחקים. מה אתם אומרים על 7300GS? יש משהו יותר מתאים באותו איזור מחיר?

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  13. Started by nizans,

שלום לפני שנה היה לי כרטיס מסך 8800GTX של אסוס. יום אחד פשוט חזרתי הביתה והוא לא עבד היה NO SIGNAL במסך. הלכתי לחנות והם אמרו לי שהלך הכרטיס וצריך להחליף. היום חיברתי את הכרטיס הישן וכשחיברתי את המסך דרך S-video שיש בכרטיס הוא עבד! הבעיה שרואים באיכות גרועה בגלל החיבור. יש דרך להחליף/לתקן/פתרון אחר ליציאת DVI? תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by T-Flash,

אתמול, ענקית ייצור כרטיסים גראפים ATi הכריזה רשמית את הכרטיס החדש שלה, X1900GT. כזכור, הכרטיס אמור להתחרות ישירות עם 7900GT של NVIDIA שעד עכשיו לא היה לו מתחרה מצד ATi. למידע קודם. כל הנותונים חשובים של הכרטיס: ליבת R580 המיוצרת בליטוגרפיה של 90 ננומטר. 575MHZ לליבה ו 1200MHZ לזיכרונות. 256M של זיכרון GDDR3. 256BIT של רוחב פס לזיכרונות. 12 צינורות עיבוד. 36 מעבדי שיידרים. 8 מעבדים גיאומטריים (וורטקסים). נחכה עד שיגיע לארץ הקודש...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by rayakov,

כותרת... XFX GeForce GTX 285 Sapphire Radeon HD 4850 X2 שניהם עולים בערך אותו דבר

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם!! יש לי R9000 של SAPPHIRE וטלוויזיה די ישנה נטולת שם כשאני מפעיל את ה TVOUT זה בשחור לבן ניסיתי כל מיני דברים בהגדרות ניסתי צבע קצב ריענון רזולוציות לא ממש עזר יכול להיות שמה שניסיתי לא היה נכון אז בבקשה תנסו לעזור לי! תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הורדתי את הדרייברים לradeon 9500 pro ואחרי ההתקנה לפני הרסטרט הוינדוס מסיים תהליך שנקרא should not see me מה זה אמור להיות? (התנקתי את הדרייברים כבר כמה פעמים ואחרי שראיתי שזה כל פעם קורה החלטתי לשאול)

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  18. שלום לכולם. יש לי עוד שאלה לגבי הכרטיס מסך שהחלטתי לקנות - CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO . הבעיה שאני לא מוצא אותו בשום חנות חוץ מנעה, ולא הייתי רוצה לקנות את כל המחשב שלי ממנה (מרחק). הדרך היחידה היא לקנות את המפרט בחנות אחת ואת הכרטיס להזמין מנעה - ואני מתלבט לגבי זה. האם זה לא פתח לבעיות עתידיות בשרות תיקונים (אחד יגיד שאין לו מושג איך כרטיס מסך שלא נקנה אצלו השפיע על המערכת, והשני יגיד שאין לו מושג איך המחשב שלא נקנה אצלו השפיע על הכרטיס מסך..). מה אתם אומרים? הסיבה ששמתי עין על הכרטיס היא שככה "דחפתי" גם יכולות V-IN במקום להשקיע עוד בכרטיס טלוויזיה. יש עוד כרטיסים יותר זמינים בשוק שיתנו לי יכולות דומות במחיר הזה?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  19. קורה במשחקים רבים מהדור האחרון כגון aoe 3,crysis,cod4,cod2,bfme 2 ועוד. ניסיתי להפעיל\לבטל vsync... ניסיתי לעדכן דרייברים מ169.21 ל169.28... אני לא תחת אוברקלוק ולא שיניתי כלום בהגדרות הדרייברים. יש לכם רעיון?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  20. Started by adriel10,

מה יותר טוב שניהם בערך באותו תקציב ????? מה יותר משתלם???

21. Started by amit_R,

המחשב הוא כבר ישן אפשר לומר כרטיס מסך 9800GTX המעבד Q6600 2 גיגה ראם הINTEL DG965WH ספק כח מודולרי של ANTEC 600 או 650 וואט לא זוכר אפשר לומר שאני כבר לא משחק כל כך משחקים הסיבה המרכזית שאני רוצה להחליף אותו היא בגלל שיציאה אחת שלו נדפקה וכל פעם להחליף בין הכבל של המסך מחשב לטלויזיה לא זורם לי בכלל חח (הכרטיס יעבור כנראה למחשב בסלון) לתכלס אני כבר לא מעודכן לגבי כל השינויים שקרו בעולם המחשבים ואני צריך המלצה לכרטיס מסך סביר ברמה של ה9800GTX טיפה יותר לא יזיק עד 600 שקל לא נראה לי צריך יותר מזה ושיוכל להעביר קול דרך הHDMI (בזה אפשר אבל אין בלוח אם תחיבור לכבל SPDIF המיוחד) אם יש קובמינציה אחרת בלי כבל שהכרטיס עצמו יקבל בצורה כל שהיא אחרת את הקול..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by sausage,

TT-hardware פירסמו בנצ'מרקים ומיד אח"כ הם נעלמו "ע"פ בקשת nvidia" (יש הסכם סודיות בין nVIDIA והאתרים שקיבלו דגימות של הכרטיס). מצאתי קישור לעותק של אותם בנצ'מרקים ובהם ניתן לצפות כאן: http://www.darkcrow.co.kr/image/news/0305/nv35performance.gif

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי שאלה שקשורה בעיית כרטיס מסך ??? יש לי כרטיס מסך AGP 32MB שבמחשב אחד הוא עובד ובשני לא עובד. עכשיו במחשב שהכרטיס לא עובד עליו אין בעיה כי זה מחשב חדש וכרטיס AGP אחר שאני שם עליו כן עובד, מישהוא יכול לפתור לי את התעלומה המוזרה הזו ?? אני יודה לו.

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  24. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1011&products_id=8512 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1011&products_id=8511 וכמה יהיה הבדל אם יהיה ? תודה חברה

• 10 תגובות
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.