עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ggioragg,

עיזרו לי להחליט איזה כרטיס לקנות . חשוב לי ביצועים למשחקים כבדים כמו למשל FEAR!!!!!!!! 1-Gigabyte GRFORCE PCX 6600GT 256MB MODEL-NX66T256D 2- Gigabyte GRFORCE PCX 6800 256MB MODEL-NX68256D 3- חדש חדש לא יודע עם הוא כבר הגיע לארץ Gigabyte GRFORCE GS 6800 256MB NX68G256D-B תודה מראש למשיב

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  2. אני צריך 8MS - אני צריך אותו שטוח,וכמה שיותר זול.... בבקשה עזרו לי...

3. Started by ZenMaster,

חברה, מה המצב ? אני יודע שישנם כרטיסים גראפיים שתומכים ב-SLI הכוונה לכרטיסי QUADRO. ויש את הכרטיסים למשחקים סדרת ה-FX למינהם. אז ככה, האם אפשר לחבר בSLI כרטיס גראפי וכרטיס למשחקים או שחייב שני כרטיסים מאותו סוג ?? תודה מראש, - - - -

4. Started by elad-k1,

השארתי תמחשב דלוק והמסך מכובה בבוקר פתחתי תמסך והתצוגה התקטנה כלמוד אני צריך לכווון עכשיו עם הכפתורים של המסך.. וגם יש לי מסך lg 700p ופתאום הוא ניהיה חשוך יותר כיוונתי תאור בלחצנים על המסך עצמו מה יכול עוד? תודה

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  5. Started by שון,

שלום חברים אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך אני מתלבט אם לקחת RADEON 9600 XT או RADEON 9800 PRO .שני הכרטיסים 256MB . כי אני יודע שה 9600XT בעל שעון של 500MHZ ו ה 9800 PRO בעל שעון קטן יותר בוודאות האם על שניהם אני יכול להריץ את כל המשחקים הכבדים כמו FEAR ועוד. בבקשה עזרה ...

• 5 תגובות
    • 491 צפיות
  6. Started by ashkenazone,

מה המתחרה העיקרי לביצועים של ה6800GS לAGP? יודעים מה גם לPCI אבל תענו בנפרד בבקשה... תודה. 2) אם אני אקנה אותו יהיה לי צוואר בקבוק? יש לי מעבד נורת'ווד 2.60 P4 C תודה.

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  7. Started by לא קריטי,

לילה טוב, מה הסיבה שאני מצליח לשמוע קול לאחר שביצעתי את כל הפעולות הנדרשות לביצוע המרת סרט ממצלמת וידאו????? כרטיס לכידה: neoDVDstandard4 תכנת עריכה: Studio Version 7 שימוש בכבל S-VIDEO מהמצלמה לכרטיס הלכידה. אשמח לתשובה מהירה.

8. Started by kub,

טוב אז אני מחפש משהו בסביבות ה600-700 שקל, מעדיף שלא יותר. אני צריך חיבור AGP בלבד. תמליצו לי בבקשה אולי בין RADEON ו GF. המטרה העיקרית שלו זה לגרפיקה כמובן, משחקים בלבד אבל שיתן ביצועיים כמה שאפשר מדהימים. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  9. Started by roc,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4655 לא ראיתי שפתחו כבר נושא סליחה אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  10. שלום, אני רוצה לראות טלויזיה על המחשב שלי בעיקרון אני רוצה לחבר את המחשב לממיר של הוט בעזרת כרטיס טלויזיה כי ככה אמרו לי שזה עובד. אני לא מבין בשוק כרטיסי הטלויזיה אז אני צריך המלצה לכרטיס טוב במחיר של מקסימום 400 ש"ח. ואני רוצה לדעת אם מגיע איתו תוכנה שאני אוכל לראות בעזרתה ערוצים מהממיר ואם לא. אז אם יש אחת טובה וחינמית או אם אין חינמית אז איזה תוכנה טובה יש אפילו אם היא עולה כסף. וגם אם מגיע איתו כבל ואם לא אז איזה כבל צריך וזה הכל תודה.

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  11. Started by lmlm,

כנראה בקרוב נראה ב3DMARK הבאים אולי 07? מבחני פיסיקה קשיים http://futuremark.com/companyinfo/pressroom/pressreleases/49662/

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  12. כל מה שאני צריך זה שיהיה אפשר לראות מהממיר של YES.

13. Started by ohmega,

שלום ברשותי כ.מסך SAPPHIRE ATI RADEON X1600PRO 256MBDDRII כשאני מחבר את הכרטיס לטלוויזיה באמצעות כבל וידאו RCA ('בננה' צהובה) שטח התצוגה על מסך הטלוויזיה קטן משמעותית משטח התצוגה שמסך הטלויזיה יכול להראות. מה אפשר לעשות כדי לשנות את זה? אודה לכם מאוד על העזרה

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  14. Started by roy07,

שלום לכולם ! (פעם ראשונה פה ) אז ככה ..יש לי כרטיס טלויזיה עם כניסת SVHS ויציאה 21 פנים מהממיר עם מתאם של SVIDEO . עכשיו שאני מנסה לחבר בין הSVIDEO לכניסה של הכרטיס טלויזיה אני לא מקבל תמונה דרך RCA כן מקבלים תמונה אבל לא חלקה. נסיתי עם אותו ממיר דיגיטלי בטלויזיה אחרת עם כניסה דומה וזה פועל ...משמע משהו בכניסה של הכרטיס טלויזיה לא תקין. נסיתי כמובן לשחק בהגדרות בממיר הדיגיטלי וכמובן בתוכנה של הכרטיס טלויזיה ועדין אין תמונה ,מה עשיתי לא כראוי ? :-[

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  15. שלום, אני מנסה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה בעזרת הכבל שהביאו לי... קודם כל אם אני לא מחבר את האודיו של המחשב לטלויזיה אז לא רואים בכלל ... וברגע שאני מחבר את האודיו יש הפרעות של קווים וכאלה מה יכול להיות הבעיה שבגללה זה ככה - נ.ב זה נוסה בכמה וכמה מחשבים וגם בכמה טלוזיות עם כבל מעביר שונה... תודה, משה

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  16. Started by ras81,

שלום יש לי כרטיס 7600GT של חברת EXPERTVISION. מדוע אין לו חיבור חשמל של PCI בעוד לכרטיסי PCIE אחרים יש? האם זה משפיע על הביצועים? תודה

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  17. Started by mikezaush,

אני מחפש את הכרטיס הזה במחיר הכי זול שאפשר אבל שיהיה עם 3 שנים אחריות. באיזו חנות אפשר להזמין כרטיס כזה במחיר מינימלי?

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  18. Started by crazyguy,

שלום, לפני כיומיים רכשת את הנייד הנ"ל. שלחתי את אבא שלי שירכוש אותו עבורי, אחרי שראיתי את המפרט שלו באתר של HP, משום מה הייתי בטוח שיגיע איתו GEFORCE GO 7200.. וקיבלתי איתו את הINTEL950 שאני רואה שדוחפים אותו לכמעט כל נייד אפשרי, הביצועים של המחשב מעולים אך אני רוצה להנות ממנו גם במשחקים שונים, השאלה היא האם ישנה אפשרות לשדרג את הכרטיס המסך? אם כן, למה מומלץ? ומהם האפשרויות שלי? תודה מראש, גיא.

19. איך הוא במשחקים? יש מריחות? האם באמת שמים לב שהצבעים יותר מדוייקים בגלל שזה 16.7 מיליון צבעים? אפשר להוריד ברזולוציה אחת במשחקים ועדיין זה יראה טוב ולא מעוות? מה קורה אם מורידים ב2 רזולוציות..? בטעות פתחתי את הטרייד פה במקום במסכי LCD.. אם אפשר להעביר את הדיון לשם..

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  20. יש לי את גרסה 81.85 יש יותר טובה שמתאימה לכרטיס הנ"ל? כי הבנתי שהחדש ביותר מתאים לכרטיסים החדשים.. תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  21. טוב אז לאחר קצת עזרה, קבלתי אפשרות לרזולוציה גבוהה במשחקים שלא תומכים ע"י הוספה של קובץ או שינוי קובץ. בכל מקרה אני רוצה לדעת האם יש אפשרות בנוסף לזה שמעלים את הרזולוציה לרזולוציה הרצויה, (במקרה הזה 1680X1050) גם להעלות את הכל ל-HIGH כולל AA/HDR וכו'. לדוגמא במשחק BF 2142 יש צורך ליצור קיצור דרך ובו לרשום : +szx 1680 +szy 1050 וב-JUCT CAUSE , מוסיפים שני קבצים אחד' מהם זה קובץ INI שבו רושמים את הרזולוציה הרצויה: [MAIN] Width=1680 Height=1050 האם יש אפשרות להוסיף להם את הדברים המדוברים? ולמה לעזאזל המשחקים החדשים שיוצאים לא תומכים ברזולוציות גבוהות למסכים רחבים?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  22. Started by pazer005,

מה הרמה של VIVO? כלומר, אם אני מחר את הממיר עם RCA, האם ניתן יהיה להקליט באותה הרמה כמו של כרטיס טלוויזיה

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  23. כמו בכותרת הפרש 200 ש"ח ביניהם... עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו מועיל... יש עדיפות ל LG בגלל הContrast, אבל של ה BENQ לא נורא 1:700 מול 1:2000

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  24. האם תהיה ירידת מחירים לכל כרטיסי הDX9 ברגע שיצא ה DX10 ? קראתי פה : http://hwzone.co.il/news/1161462558/60771/ שהשקת כרטיסי הDX10 תהיה ב 7 לנובמבר שזה ממש עוד מעט. אני רוצה עכשיו לקנות כרטיס מסך X1950 שתומך ב DX9 ועולה 1350 ש"ח. האם תהיה ירידת מחירים ב 7 לנובמבר או אפילו שבוע אחריו בכל כרטיסי ה DX9 ? כלומר, האם התאריכים האלו תקפים גם על ישראל ? או שהשינויים האלו ישפיעו עלינו רק חודש-חודשיים אח"כ ? ואם כן , האם זו תהיה ירידה משמעותית. כלומר נניח ומה שאני רוצה עולה כיום 1350, האם ירד למחיר של 800-1000 ש"ח ? (וכל זה אני שואל כדי לדעת אם שווה לי לדחות את הקניה של הכרטיס מסך במידה ומדובר בסה"כ 15 יום פחות או יותר).

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  25. Started by shmar,

שלום לכולם, אני סטודנט לגרפיקה ובניית אתרים ואני זקוק למחשבץ אבקש את עזרתכם בהצעת מפר מתאים לסוג זה של עבודה. האם צריך כ. מסך qudro? וכו תודה

• 0 תגובות
    • 491 צפיות

דיונים חדשים בפורומים