עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום מי יותר חזק מבין 2 הכרטיסים, ממי אפשר להשיג תוצאות יותר טובות בOC. והאם הGT שווה את ההפרש של ה150 שקל מהSONIC 2 הכרטיסים של חברת PALIT , הSONIC הוא גרסא מיוחדת של הGS, ומגיע אחרי OC קטן ועם זכרון DDR3 האם הGT גם מגיע עם DDR3. תודה ניב

2. Started by xkore,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך hd5850 ויש לי כמה שאלות: 1) זה משנה מאיזה חברה אני קונה ? מה ההבדלים ביניהם ? אם אין הבדלים אז כדאי לקנות את הכי זולה לא ? 2)יש הבדל משמעותי או יותר נכון הבדל שניתן להבחין בין gddr3 ו gddr5 ? או שאין אפשרות לנצל את זה בכלל. 3) זה לא כל כך רלוונטי לפורום הזה אבל איזה חלקים אני צריך לקנות שינצלו את הכוח של הכרטיס למלואו (זיכרונות,לוח אם)? תכננתי לקנות מעבד phenom II x4 945.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  3. Started by derdevil,

שמעו אני רוצה לקנות מחשב עכשיו אני מתלבט בין כרטיס המסך: LEADTEK WinFast PX7900GT 256MB DVI PCIe לבין: LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO הקטע נוא שה-7900 יותר זול והוא יותר חדש למה זה????....ה-7800 יותר טוב????....ומה יותר כדאי לי לקנות????

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  4. Started by jjwz,

שלום לפורום. התקנתי לאחרונה את הכרטיס מסךati hd 2600 pro . לוח אם msi 915g מלפני 3 שנים.ישנו כרטיס קול מובנה של חברת c-media .הכרטיס הזה עובד תקין. שתי מערכות הפעלה מצויות במחשב שלי xp pro ו-vista ultimate . זכרון במחשב 1 giga ddr2 .התקנתי את כרטיס המסך של ati ב-pci-e slote . הכרטיס עובד בצורה תקינה חוץ מ-hdmi AUDIO .אני נכנס למנהל ההתקנים וליד ההתקן של מיקרוסופטhigh definition audio controller אני מקבל סימן צהוב.error code 12 אין מספיק משאבים להפעלת הדרייבר.שגיאה זו מופיעה בשתי מערכות ההפעלה. בהתקן הקול של המערכת היתה צריכה להופיעה עוד אופציה שלati hdmi והיא לא מופיעה ישנה רק אופציה שלc-media כרטיס הקול המובנה. חרשתי את האינטרנט לעומק ולא קבלתי תשובה לבעיה. אבקש את עזרת…

5. Started by idan_1995,

מהי צריכת החשמל של כרטיס המסך NVIDIA GTX275 ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  6. Started by ydyehuda,

שלום לכולם יש לי FX5200 ולו יציאה אנלוגית ודיגיטאלית ו-TV הצלחתי לחבר אנלוגית + TV יש לי מתאם דיגיטאלי לאנלוגי אך לא מצליח לשכנע את המחשב להוציא דיגיטאלי ואנלוגי מחפש עזרה!! זה דרוש לעריכת וידאו בתודה מראש, יהודה

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  7. יש לי כבר את כל המשחב שאני רוצה.. ועמדתי כבר לקנות אותו אבל אתמול קראתי על החידושים של ATI וNVDIA עם הפזיקה ושבכרטיסים של ATI עם לוח אם תומך CF יהיה אפשרי לשים כרטיס מסך שישמש ככרטיס מסך וכרטיס מסך שני שישמש ככרטיס פיזיקה ושהם לא חייבים להיות מאותו סוג של כרטיס לעומת זאת בNVDIA יהיה חובה בשביל זה שהכרטיס יהיה אותו כרטיס.. 1.הבנתי נכון? האם NVDIA מתכננת לאפשר גם שני כרטיסים לא מאותו הסוג..? בSLI עם כרטיס פיזיקה.. 2.אני מתכוון לקנות עכשיו כרטיס פשוט MID-RANGE ועוד חצי שנה לשדרג לכרטיס DX10.. ואז לפי השיטה של ATI אני לא יצטרך לזרוק את הכרטיס שאני קונה עכשיו ופשוט לשים אותו ככרטיס פיזיקה ביחד עם הכרטיס DX10 שישמש ככרטיס מסך.. האם זה אפשרי? אם כך לא שווה לקנות כרטיס של …

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה ומאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני הולך לקנות מחשב חדש , זה המפרט: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3L Conroe Support GP35S3L ¤ 573 1 מארזים THERMALTAKE SOPRANO Black VB1000BWS ¤ 419 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL5-5-5-12 ¤ 447 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 צורבים PIONEER DVR-112DSV X18 DUAL LAYER Silver DVR112DSV ¤ 182 1 עכשיו לצערי אין לי תקציב לכרטיס מסך בסדר גודל של 1400-1600 שקל. אני צריך כ.מ. של 800 -900 שקל פלוס מינוס. בעיקרון התקציב שלי הוא מקס…

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  9. שווה 1000 שקל או לחכות לחדשים? דרך אגב מתי יש ירידת מחירים של כרטיסי מסך.מעבדים? אין לי מפרט כי לא קניתי עדין תודה

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  10. Started by R.R,

יש לי בעייה בגרפיקה כל פעם שאני פותח משחק אז המשחק עובד לאט או שלא עובד בכלל וכשהייתי בווינדוס הכול עבד מצויין ויש לי כרטיס מסך:RIVA TNT2 Model 64 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  11. Started by ptX,

קניתי לא מזמן מחשב חדש עם הכרטיס 8800GT OC של חברת BFG, ומה שאני רוצה לשאול זה אם זה בסדר שהכרטיס מתחמם עד 75C +/- בשעת עומס (משחקים כמו Assassin Creed,Company of Heroes על ההגדרות הכי גבוהות) ואם זה מזיק לכרטיס או שאולי הוא פגום או משו P: .... תודה רבה.

12. פירסמתי פה כבר פעם הודעה לגבי זה שרציתי לקנות כרטיס מסך עם חיבור agp והחיבור שיש לי במחשב הוא agp 4X. בפורום המליצו לי על 7300gt ומאוד התרשמתי מהכטיס הזה אך החיבור שלו 8X ולפי מה שהסבירו לי פעם שעברה בפורום הכרטיס הזה אמור לעבוד עם הלוח אם שלי ואז החלטתי ללכת לחנות לקנות , בקיצור הלכתי לחנות וביקשתי שיביאו לי את הכרטיס מסך ואז המוכר שאל אותי איזה חיבור יש לי אמרתי לו agp 4X והוא אמר לי שזה לא יעבוד בכלל והתחלתי להסביר לו כמו שבפרום פה הסבירו לי שזה יעבוד אבל הכרטיס לא ינוצל עד הסוף למרות שלא כ"כ מרגישים בהבדל אז אמרתי לו שייחבר למחשב ונראה עם זה עובד הוא אמר לי שאם הוא ייחבר לי אז אני צריך לשלם לו על הכרטיס מסך אפילו אם הוא לא יעבוד ואז הוא המליץ לי על גיפורס 5200 או רדאו…

13. המפרט הוא amd 64 3000 512 ddr כרטיס מסך כרגע fx5200 חלש ... אני לא מתכוון לשדרג מעבד ולוח אם בלפחות שנה הקרובה . והשאלה מה כדאי ל- agp במחירים האלו , האם הולכים לצאת גם 8600 ל- agp ? והאם המחירים הולכים לרדת בגלל היציאה של כל הכרטיסים החדשים ?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  14. שלום, בקרוב אני קונה מחשב שיהיה בערך כזה: מעבד + לוח אם quad core 2GB RAM 200GB דיסק קשיח עריכה:ספק אני יקנה לאחר בחירת ככרטיס המסך, לפי הצורך, אני גמיש. והמסך יהיה איזה מסך סמסונג LCD כנראה 17" או 19" המליצו לי לשים במחשב זה Nvidia Geforce 8800GTS 320MB רציתי לדעת האם זה טוב או האם למישהו יש הצעה יותר טובה. עריכה: התקציב הוא בין 1000-2000 אך אם יש משהו שחורג מעט אבל ממש ישפר אז זה גם בסדר. תודה רבה מראש ori givati

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  15. Started by Adirz0,

אחרי המון ניסיונות ושאלות פה לסדר את הבעיה עם ה TV-OUT כדי לראות במסך של המחשב + TV חשבתי שאולי ב- X1800XT שלי אין אפשרות של Clone Mode אולי? ניסיתי דרייברים של 7-8 וגם 7-9 Catalyst, אבל שום דבר לא מוסיף לי אפשרות כזאת.

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  16. אני כרגע מנסה לבנות מחשב חדש לגרפיקה ,כרגע אני מתלבט בין PNY Quadro FX580 לבין PNY Quadro FX1800 המחירים בינהם משמעותים ,השאלה שלי היא האם גם הבדלים הם משמעותים?

17. בעיקרון זה התקציב, אך אם שווה להוסיף למשהו יותר טוב בעוד 100-200 ש"ח, אני יכול להוסיף. אני מחפש כרטיס עם: 1) יכולת שידור טובה 2) TUNER פנימי (אני מחבר לשקע TV בקיר, זה צריך לעבוד נכון?) 3) יכולת הקלטה טובה (אני ארצה להקליט מידי פעם תוכניות) 4) שלט יכול להיות בונוס נחמד ואפילו רצוי. 5) רדיו. תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  18. Started by zoobooboozoo,

היי חבר'ס. יש לי בעייה עם הדרייביר של ה Radoeon 9800 pro שלי. עד עכשיו לא שיניתי את הדרייבר שהווינדווס "נתן" לו אחרי כל פורמט, אבל עכישו אני רוצה להשתמש בTVOUT אז רציתי להוריד את הדרייבר הכי חדש וגם להוסיך את ה CONTROL CENTER שבטח יש שם פתרונות לכל מיני מצבים כי לא הצליח לי הTVOUT על 2 טלוויזיות שונות. אז ניכנסתי לאתר של ATI הורדתי את הדרייביר האחרון, והתקנתי, ואחרי הריסט, כל התמונה נדפקה עברה לגוון של מחשב ישן ממש, היו כל מיני הודעות שגיאה של הווינודוס שאמר שהדרייבר שהותקן היה דפוק או משהו אז הוא החזיר את זה לדרייבר VGA. ושל הCATALSYST שהוא לא תואם את הדרייביר הנוכחי של הכרטיס מסך. אין לי מושג מה לעשות עם המצב הזה :-O

19. Started by Norm4nde,

שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך עד 800 ש"ח שיתן לי את הביצועים הטובים ביותר בעניין המשחקים. כמובן שהוא צריך להיות pci-e . מומלץ של nvidia למרות שראיתי שיש את האפשרות ל x1950 , אם הוא הרבה יותר טוב מהמתחרים שלו אז אצטרך לבחור בו. תודה מראש לעזורים יעקב

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  20. Started by 0noname1,

סליחה על הבורות אבל אני רואה את זה כל הזמן מה זה לעזזל??? תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  21. שלום אני מעוניין לקנות מחשב ואני לא יכול להכניס בתקציב לכרטיס מסך יותר מ1200 שקל(המחשב מיועד למשחקים) לכן המליצו לי על HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 512MB GDDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL מחיר: ¤1305 כי המסך הוא דל 2007 וגירסת ה256MG תתקשה להסתדר עם הרזולוציה שלו.. אבל אני לא יכול להרשות לעצמי לחרוג מהתקציב כי כבר חרגתי יותר מידי..(בגלל המסך) אז ראיתי את הכרטיס הזה שעולה פחות מהכרטיס של HIS במאה שקל GECUBE PCI-EX RADEON X1950PRO 512MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV TV/O - GC-HV195PG3-E3(RoHS) - RETAIL מחיר: ¤1220 אז השאלה היא האם יש איזה סיבה מיוחדת שה GECUBE יותר זול(קירור או משהו) או שזה רק בגלל החברה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  22. חח אני יודע שאלו כרטיסים גרועים ביח לתקופה של כרגע אבל מי מהכרטיסים יותר חזק? הX600PRO או ה7300LE? פשוט אני משיג את הX600PRO בזול ממישהו בשביל המחשב של אחים שלי ולי יש את ה7300LE אז אם הX600PRO יותר חזק אני ישים לי אותו ולהם ייתן את ה7300 שלי.. אז רק מי יותר חזק וזהו...זה התשובה שאני צריך

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  23. Started by KiDi,

קודם כל אני חייב להגיד שהכרטיס הזה פשוט ת-ו-ת-ח-! מומלץ בחום לכל המתלבטים למיניהם... דבר שני, קורה לי מדי פעם שאני עובר בין היוזרים או כשאני פותח את הCatalyst הזה של ATI שהמסך פתאום "נכבה" ואחרי כמה שניות חוזר... כאילו יש מן נתק בין הכרטיס למסך לכמה שניות... זה לא קורה תמיד אבל זה טיפה מעצבן... דבר נוסף, בתוכנות כמו Everst ו AIDA32 אני לא מצליח להוציא פרטים על הכרטיס... ניסיתי לעדכן דרייברים וזה עדיין נשאר אותו הדבר... למישהו יש רעיונות? תודה.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  24. Started by מאור247,

יש לי בלוח אם שתי כניסות של pci (לכרטיסי מסך) ורציתי לדעת: 1) מה היתרון בזה? 2) אפשר לשים שני כרטיסי מסך שונים??

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  25. Started by ori24,

לכל אלה שמתלבטים אם להוריד את הDRIVER החדש של ATI ,אני ממליץ בחום להוריד אותו,הוא ממש נותן שיפורים טובים בביצועים. יש לי מחשב 2.4GHZ ,זכרון 512DDR כרטיס 9800PRO והוא מריץ לי כרגע את DOOM 3 חלק על HIGH על 1024X768 ואת FAR CRY חלק על VERY HIGH על אותה רזולוציה כמו בדום. אני בכלל חושב שהDRIVER הזה נועד ספיישל בשביל DOOM 3.כי הוא ממש משפר את הביצועים של המשחק! מומלץ בחום!!

• 3 תגובות
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.