כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המסך LG F900P שהוא מסך CRT מעולה עכשיו אני החלטתי לחבר אותו בחיבור איכותי יותר .... ויש 2 חיבורים שאני לא מכיר.... מאחורי המסך יש לי את החיבורים האלו : RGB- כלומר קומפוננט שידוע כאיכותי ביותר בחיבור זה ישנם 3 חיבורים VD- אין לי מושג בחיבור זה ישנו חיבור 1 COMP. HD - גם אין לי מושג... בחיבור זה ישנו חיבור אחד מישהו שמע על 2 החיבורים האחרונים?...משום שאני מעוניין לבחור בהכי איכותי
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, איזה גודל של מסך מומלץ לעבודה עם תוכנות תלת מימד ? (כרגע יש לי מסך 17 אינ'ץ שמן, בן 4.5 שנים, רזולוציה 800x600, והעיניים כואבות לי לאחר שלושת רבעי שעה של עבודה על 3ds max, האמת היא שגם אם אני לא עובד על max, או סתם גולש באינטרנט הן כואבות אחרי זמן דומה). תודה לקוראים moshe
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
8800GTS עובד על XP, הורדתי את הדרייברים האחרונים - 158.22, ומיד אחרי ההתקנה הכל נהיה מטושטש. ניסיתי להתקין מחדש מספר פעמים וזה לא עובד - הטשטוש עדיין נשאר. הטשטוש הוא לא קשה במיוחד, אני עדיין יכול לקרוא והכל, אבל זה עדיין טשטוש ואני רוצה תצוגה נקייה לחלוטין... למישהו יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
חשוב לי במיוחד יכולות CAPTURE טובות להקלטת סרטים וסדרות. אני מתכוון לחבר את הכרטיס ליציאת הממיר הדיגיטלי של HOT. האם יש הבדל בין כרטיסים של 200 ש"ח לבין אלו שעולים 550 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
בבקשה תנו לי הצעות כאלה ותגידו לי כמה זה עולה כי פשוט אין לי מושג.. ואיך קוראים לזה
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי התלבטות כרגע אני מעוניין לקנות שני כרטיסים של 9800GTX SLI ואני לא יודע אם ישתלם לי לחכות עד יציאת הכרטיסים החדשים ה-GT280 וכו והשאלה שלי זה אם ב3000 שקל אני יוכל לרכוש כרטיס מסך יותר טוב מה- 9800GTX SLI כלומר איזשהו כרטיס מהכרטיסים החדשים שיצאוו בחודש הבא????
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו היום. המעבד עם ליבה מרובעת - q6600, זיכרון 2GB 800 MHZ. העניין הוא שהכרטיס מסך די חלש - geforce 8400gs. אני לא ממש גיימר, אבל אני עורך די הרבה סרטים בתוכנה לעריכת וידאו מקצועית. אני משתמש במערכת הפעלה windows vista ultimate. השאלה שלי היא האם הכרטיס הזה הוא מספיק טוב לשימושים האלה, או שצריך לשדרג אותו לכרטיס אחר, נניח geforce 9600 gt. יש לי ספק כוח 300W, האם הוא יכול בכלל להחזיק כרטיס כמו ה-9600gt? אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי, התקנתי ויסטה ultimate וכן את הדרייבר העדכני לכרטיס מבית ATI-AMD אך תכונת האירו (Flip 3D) לא עובדת משום מה. לחיצה עך alt+tab מעבירה את החלונות כמו ש XP היתה עושה ולא בתלת מימד. עברתי על ה help בויסטה וביצעתי כל מה שנאמר שם (מעבר ל theme שתומך ב AERO וכו' וגורנישט, כלום. בציון של ויסטה לכרטיס מסך אני מקבל 4.6 נקודות שזה נראה לי מספיק לא? מה קורה? מה עשיתי לא נכון? אופיר נ"ב, לא שזה משנה אך הכרטיס שהוא של sapphire.
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
-
אם לא מתאים לפה תעבירו בקשה. אז ככה יש לי את הכרטיס מסך הבא: (ישן לא להבהל) Gigabyte ati 9550 128MB אז היה לי עליו OC של 438/244 ועכשיו צרבתי ביוס ערוך עם 385/238 ומהPOST עד עליית מערכת ההפעלה כתוב Out of range בLCD 17" ובCRT 21" הכל תקין שעולה מערכת ההפעלה הכל תקין ועובד. מה עושים?? (אגב ערכתי עם rabit וצרבתי עם atiwinflash בלי מדריכים) די דחוף , תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
ספק של HEC 450
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
האם 6600gt מתאים לעבודה לתוכנות cad
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
עוד לא הבנתי מה הוא משפיע על הכרטיסי מסך... ראיתי פה בפורום באיזה אשכול שאמרו עם תוסיף עוד 1GB זיכרון זה יעזור העם זיכרון משפיע על הכרטיס מסך? תודה מראש אדיר
-
- 6 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מתי יוצאים OMEGA DRIVERS 6.10? תודה יענו CATALYST 6.10 רק של OMEGA
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
הנה עוד פרטים על ה- 7950GX2 http://www.ngo.co.il/index.php?option=com_content&task=view&id=133&Itemid=2 תהנו.. ונראה אתכם בטיוואן
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
שלום במפרט הלוח אם כתוב: [list type=decimal] [*]1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) * For optimum performance, if only one PCI Express graphics card is to be installed, be sure to install it in the PCIEX16 slot. [*]1 x PCI Express x16 slot, running at x8 (PCIEX8) * The PCIEX8 slot shares bandwidth with the PCIEX16 slot. When the PCIEX8 slot is populated, the PCIEX16 slot will operate at up to x8 mode. זה אומר שאני יכול לשים שני כרטיסי מסך, ושאם יש שניים אז הביצועים שלהם יהיו פחות טובים בחצי (X8 במקום X16)?!
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
יש לי Samsung Syncmaster 930B שמחובר ב - DVI ל - Geforce 6600GT שלי, משום מה כשאני לוחץ על המסך Auto Calibrate, הוא אומר שזה Not Available. האם מסכים שמחוברים ב - DVI לא צריכים את האופציה הזו לכן היא מבוטלת ? ( לא ניסיתי לחבר בכבל RGB כדי לראות אם זה עובד עם זה )
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: a64 3200+msi k8n neo platinum+r9800pro+a-data pc4000 ורציתי לדעת כמה אני יקבל בaquamark3?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
הלוח אם שאני קונה תומך CF עכשיו אני קונה 88GT של INNO ועוד יעשה לו OC אם אני יעשה CF אם שני כרטיסי ATI איזה כרטיסים יתנו לי אותו כוח של 88GT ואפילו יותר אבל יצא לי יותר זול יש ל ATI כזה כרטיס שיענה על הדרישות?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
ראיתי את הסט הזה ...http://www.skypc.co.il/pl_product~WIN-PVR150~12~0.htm עכשיו השאלה שלי היא.. כרגע יש לי בחדר ממיר של YES ואני מעוניין לראות טלוויזיה במחשב.. האם באמצעות כרטיס זה אוכל לחבר את ממיר הYES שלי אליו ולראות טלוויזיה במחשב?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
הי המפרט של המחשב שלי : מעבד Intel Core 2 Dou E8400 3.0Ghz זכרון 4GB כרטיס מסך Ati Radeon 4850 512MB לוח אם ASUS P5Q P45 cheipset ספק 1100W מקווה שלא שכחתי דברים חשובים.... בכל מקרה GTA4 לא עובד לי כמו שאני רוצה...(מקסימום גרפיקה ללא קפיצות....) אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך למשהו אחר ואני מתלבט בין האפשרויות השונות... אני מתלבט בין : א. 4850CF ב. 4870 1GB ג. אחר (אפילו חשבתי על 4870X2 זה פשוט נורא יקר...אני כמובן מעוניין לדעת אם יש כרטיסים שיכולים להחזיק את המשחק והם לא עולים 3000 ש"ח) אשמח להמלצותיכם בנושא...
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש בעיה הכרטיס מסך שרשום לו במנהל ההתקנים הוא: nvidia vanta vantaLT איזה דרייבר אני צריך להוריד?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למסך הכי טוב שאפשר להשיג עד 2000 ש"ח. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-