עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני צריך עזרה בקניית כרטיס מסך בעיקר למשחקי פיפא .. (כדורגל/ספורט) תקציב : 700 ש"ח תודה..

• 7 תגובות
    • 523 צפיות
  2. Started by sharonin1,

שלום לכולם, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך AGP*8 בסביבות 600 ש"ח שייתן את הביצועים המיטביים בתחום הזה של המחירים למשחקים עבור גיימר בינוני ואחד שרוצה לעבור למערכת ההפעלה ויסטה. אשמח אם תפרטו לגבי הדגם המומלץ והיצרן. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  3. Started by g-a-l,

איזה עדיף מבין ה-3 ? 1. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6895 2. ‏7300GT 256MB של החברה ג'גהבייט 3.או 7300GT של החברה Point Of View או שכולם אותו חרא ? למשחקים בהגדרות נמוכות יכול להיות שזמני עד שאני ישדרג לDX10 אבל אם לא יהיה לי זמן לשחק אז אני יישאר כבר עם הכרטיס הזה ולא יישדרג תודה נראש

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  4. כותרת.... ואם כן היה גירסות אז מה הגריסה האחרונה של הAGP....... נ.ב כן אני יודע שאלה דפוקה ואני חושב שאני מתכוון לא ללמשל X4....וכו'. אלה VERSION או משהו כזה....

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  5. הכרטיס מסך שהיה במחשב הישן שלי הלך לעולמו. אני צריך כרטיס מסך חדש, חיבור AGP, אבל שיתאים בצורה חלקה-למדי על מסך LCD 22". אפשר בבקשה הצעות? תודה!

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  6. Started by Zod,

שלום לפני כמה ימים קניתי כרטיס חדש X1600PRO שאני מנסה להתקים את הדריברים זה עושה לי ככה http://img201.imageshack.us/my.php?image=11ro2.jpg מחקתי עם DC את הדריברים הישנים. צריך אולי לפרמט? *זה קורה רק שאני מתרין את הדריברים מהאתר של ATI שאני מתקין תדריברים מסדיסק זה עובד אבל אין ביצועים. 3K רק במארק. תודה, מעוז.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  7. אני חדש בדריבר של הכרטיס מסך יש בחירת העדפות מרקם מה זה? בחירת העדפות מרקם=פילטרים? עם לא אז איפה אני מפעיל ת הפלטרים? תירשמו בעברית כי הכול רשום כאן בעברית! ויש גם בגדרות של הכרטיס מסך ב תלת-מימד השתמש בהגדרות מומלצות עבור: אז מה לעשות שם? מאוזן? ואני משחק ET ויש הרבה איבותים אני מחזיר את הכרטיס... ויכול להיות לי הרבה FPS במשחק המשחק תמיד רץ חלק! אבל קורא שיש איזה תקיעה לשניה! יוכל להיות שעשו לכרטיס OC ?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  8. Started by noob^,

שווה לקנות את גרסאת הג'יגה של PALIT ? או שאת הSONIC 512 הרגיל ? 512 מספיק בישביל המסך ( לעתיד ) ? מסך 22

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  9. שלום לכולם אני מחפש Driver לכרטיס מסך cirrus logic 5430 עבור WinXP בבקשה מי שיכול לעזור אני אודה.... בבקשה בלי תשובות של "לך תקנה כרטיס אחר". הכרטיס מזוהה ע"י מערכת ההפעלה אבל הוא מופיע עם שגיאה: This device cannot start. (Code 10 תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  10. Started by dror14,

שלום יש לי בעיה יש לי במחשב עם לוח של M2NPV-VM asus וכרטיס מסך משולב בלוח של NVIDIA GEFORCE 6150 ואני לא מצליח להגדיר שני תצוגות וגם לאחר שהורדתי את NVIDIA DualTV MCE Full Install וNVTV Driver Windows XP Media Center Edition 2005 הוא כל הזמן אומר לי לעשות ריסט כי הוא לא מאתר את NVTV Driver Windows XP Media Center Edition 2005 מה לעשות ? אני יכול לראןת בטלויזיה רק בתנאי שאני מגדיר בצג יחיד טלויזיה. תשובות לבעיה אפשר לשלוח למייל dror_nir1@walla.com

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  11. Started by eladbu,

שלום לכולם קיבלתי 6800LE האם קיים מוד שיוכל לפתוח לי את כל הצינורות?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  12. האם זה יעזור במשהוא או שעדיף לנתק את ה qadro? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  13. Started by 0noname1,

איזה כרטיס מסך טוב יותר למשחקים???? ה Radeon HD3850 512MB PCIe או ה NVIDIA GeForce 8800 GT 512MB

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  14. Started by tgen,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ומתלבט בין כרטיס המסך GeForce 7900GT ו- Radeon X1800XT 512M בכרטיסי המסך המומלצים אומרים שהרדאון יותר טוב מהג'י פורס אבל במפרטים המומלצים הרדאון בכלל לא מוזכר... מה כדאי יותר? ודרך אגב, מה ההבדל בין החברות שמייצרות את הכרטיסי מסך? Leadtek/Albatron/Gainward/EVGA... יש עדיפות לחברה מסויימת?

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  15. Started by eran256,

שלום אני רציתי לדעת איזה כרטיס מסך עדיף למשחקים 8800GTS 320 8800GT 512 מה עדיף??????????

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  16. Started by itzikcore,

יש לי התלבטות ממש קשה.אני יודע שיצא הכרטיס 8800gt,ואני יודע שהוא ממש חזק בביצועים...שהוא יכול להגיע לgtx [לא לאולטרה] אבל חשבתי שאם כבר שווה לקנות את האולטרה למרות שהוא יקר.אבל הכרטיס הזה הכי חזק שקיים היום,וחשבתי על זה שאם נגיד עוד איזה שנתיים ככה... יצאו משחקים ממש חזקים,אז עדיין האולטרה יתמוך בהם חזק.ונגיד עוד שנתיים לדוגמא הוא לא יתמוך במשחקים גדולים יותר משל היום.אז אני יכול להוסיף עוד אולטרה אחד וזה יעלה כבר ממש זול,וגם משתלם.ותחשבו על זה,שתי 8800 gt 512 ביחד יגיעו לאולטרה[אני חושב]אז לא שווה לקנות אחד כזה?.. אז אני עשיתי את החושבים שלי.ואני שואל אתכם....האם כדאי לי לעשות את זה?אם לא...אז תציעו לי מה לעשות.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  17. Started by moshel7,

הטים אני יכול לעשות OC ל-4850 בעזרת ה- CATALYST ATI-OVERDRIVE ואים כן איך עושים זאת?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  18. Started by MIKI23,

ראיתי היום בחנות במקרה שהגיע כרטיס 2900 פרו ב-1400 ש"ח כרטיס עושה רושם טוב גם המחיר הוא בסדר השאלה האם עדיף על 8800 GTS 320 MB

19. Started by arm123,

לאחר קריאת המדריך למסכי LCD עלו בי מספר שאלות: 1. איזו חברה יותר טובה SAMSUNG או LG 2. האם הניגודית משחקת תפקיד חשוב מ 1/500 ומעלה 3. איזה מסך היתם ממליצים מבין Samsung 913N או LG 1980Q או Samsung 913B או Samsung 930B. אשמח לתשובות מבעלי ניסיון עם המסכים וגם מאחרים בתודה מראש רן

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  20. Started by דני זוקו,

יש לי מעבד core 2 dou ומחשב לפני שנתיים בערך. תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  21. יש לי פשוט אחד שיצא ממחשב פנטים 4 עכשיו וחשבתי להחליף אותו במה שיש אצלי שזה Ti4200 מה אתם אומרים? תודה

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  22. אני קונה בקרוב מחשב חדש .. אני לא גיימר אבל אוהב לשחק במשחקים איזה כרטיס יותר שווה למשחקים ? hd2600xt או 8600GT , לשתיהם 256 מגה. איזה יותר חזק למשחקים?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  23. שלום אני כרגע בונה בלוק קירור מים לכרטיס המסך ולכן אני צריך את המרחק שבין החורים שיש על הכרטיס, החורים של הקירור. אני צריך רק את החורים שמסביב לליבה, כי הבלוק ישמש אותי רק ללבית הכרטיס, הבלוק לא יכסה את הזכרונות ולא אין לי צורך בכל החורים שעל הכרטיס. אם אף אחד לא יודע אני אשמח אם תוכלו להפנות אותי לפורום שבו אני אקבל את התשובה לשאלה שלי. זה די חשוב לי, תודה מראש! עריכה: במידה הת'ראד מתאים יותר לפורום אוברקלוק וקירור, תגידו לו ואני אדאג להעביר אותו.

24. Started by base1,

רציתי לשאול כמה דברים 1. חוות דעת על כרטיסי המסך ? BFG Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail OC2 או ASUS EN8800GT/G/HTDP/512M/A מה יותר טוב מבין השניים ולמה? יש לי עוד שני דברים שלא קשורים לפורום זה עם אפשר .2 חוות דעת על ספק הכח ? CORSAIR 520W CMPSU-520HX EPS 12V Modular A.PFC 3. חוות דעת על המארז ? ARMOR PLUS BLACK WINDOW VH6000BWS רציתי לדעת האם זה מארז לא רועש ?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  25. Started by yotamk,

שאלה עקרונית - האם בכל מקרה עדיף לקנות את ה - 8800 GTS 640 MB הזולים? למשל של חברה שפחות נחשבת בכרטיסי מסך או ללכת על ה 320MB של חברה יותר מוכרת. אולי כבר עם OC מהמפעל... הפערים במחיר הם לא רציניים. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.