כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי מסך LCD LG L1752TQ עם חיבור DVI-D וכרטיס מסך 7300 GS של MSI והבעיה היא שמוצעות לי 3 אפשרויות רזולוציה ושלושתם מגושמות וגדולות ואני רוצה את כל אפשרויות ארזולוציה ,ניסיתי דרך המרכז שליטה של הכרטיס מסך לשנות ולא הצלחתי איך אתם יכולים לעזור לי ???? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
לוח אם GA-P35-DS3L של גיגהביט רשום שהוא תומך ב... Supports DDR2 1066*/800/667memory Dual Channel architecture supports up to 8GB by 4 DIMM slots האם סתם קניתי DDR3 בכרטיס מסך והלוח אם שלי בכלל לא מסוגל לנצל זאת? והאם יכולתי להסתפק ב 512mb DDR2
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
בחנות מאיזור המרכז, ובמלאי מכיוון שאני צריך את זה למחר. מסך 22. מעבד E7300 זיכרון 4GB ספק Topower 500 תודה מראש, ומצטער אם עברתי על החוקים.
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
DELL LCD 19" E197FP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITORהמליצו לי לקחת את המסך הזה לכרטיסLEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 השאלה שלי היא האם זה שילוב טוב והאם יש מסך יותר טוב במחיר של עד 1300 שקל
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
פירקתי ממחשב נייד ישן של טושיבה את המסך הזה ואני דיי צריך עזרה בלמצוא את המפרט של הפינים רשום מאחורי המסך vf0042p01 tlx-1641-g3b יש ג'וקים שרשום עליהם t7778a ו t7900 תודה מראש ???
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש וחשבתי על ה 9800 pro הבעיה היא שיש לי p4 1.7 ו256 rdr שאני מקווה להוסיף להם עוד 256. האם המעבד יעמוד במהירות של הכרטיס? או שלא כדאי לי בכלל לקנות את ה9800 פרו כי הוא לא ינצל את כל הפונטציאל שלו? נ.ב שמעתי שיוצאת סידרה חדשה של ה6800 שתהיה במחיר של פחות מ200$. האם כדאי לחכות?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש לי כרטיס מסך GEFORCE 8800GTS 640MB ואת המעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5400+ BOX AM2 האם יהיה לי צוואר בקבוק?
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על כרטיס מסך שעובד גם AGP8 וגם AGP4. משהו בסביבות ה-100$ שיעזור לי להריץ משחקים על המכונה שלי. כרגע יש לי פנטיום 4 1.4 עם 512 זיכרון וכרטיס GEFORCE2 MX400.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה וגם בתחום המחשבים ואני הודה לכם אם תעזרו לי. אני קונה מחשב שהמטרה העיקרית שלו היא סרטים ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות , המליצו לי על ati rx 1650 pro 512m pcx16 המפרט של המחשב הוא: intel 965 /1066/intel3000 core2 duo e6400/1066fsb 1024gb*2 ddr2 6400/800mhz של קינגסטון סה"כ 2 גיגה 320gb sata 2 16m dvdrw*18 מיקלדת ועכבר אלחוטי מסך lg 1900r 2ms 1:3000/dvi כרטיס מסך :ati rx1650 pro /512m המחיר 5440 ש"ח האם זה משתלם? האם כדי להשקיע בכרטיס יותר טוב או לקחת את 7600gt או משהו דומה באותו מחיר? והאם אשפר לתלות את כל המסכים על הקיר? תודה רבה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
קיבלתי עם כרטיס 7800GS בעבר 5600-700 קרוב ל6000 נקודות ב05. עכשיו סתם בדקתי להנאתי.. ושמתי לב שקיבלתי 3805! עכשיו אני מבין למה אני מרגיש תקיעות וכו' בBF2142... המלצה? לפרמט? עריכה: איך זה יכול להיות!!!! מנהל תמחוק - מעביר את זה לדיון של 05\06
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
איזה פיצ'רים (כדוגמת VIVO) חשוב שיהיה בכרטיס מסך מודרני ממוצע?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום, קיניתי אתמול כרטיס מסך RADEON 2400 XT התקנתי דרייברים חדשים שהורדתי מ ATI תצורת מחשב: XP PRO המחשב מחובר למסך מחשב ולטלויזיה רגילה בחיבור SVideo-Composite השימוש של המחשב הוא בעיקר לראות סרטים ולכן יש חשיבות גדולה לחיבור לטלויזיה. הטלויזיה מזוהה אבל כאשר אני מנסה לעשות enable למסך השני בכרטיס אני לא מצליח. זה עושה לשניה enable ומייד מחזיר ל disable. זה ממש מייאש כי כבר עשיתי את זה הרבה פעמים עם כרטיסים אחרים ואף פעם לא הייתה בעיה שלא נפתרה ע"י הורדת drivers חדשים או קינפוג נכון. במקרה זה ממש אין לי כיוון. לעזרתכם אודה.
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אנלא מבין מה צריך לדעת במפרט בכרטיס מסך מישהו יכול לתת לי הסבר או מושגים או משו תנו לינקים של מדריכים והשוואות ושטויות כמה שיותר מידע בבקשה
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של חברת Sapphire מהדגם Radeon 9600XT. אני יודע שזה כרטיס מדור ישן אך מבדיקה שעשיתי עם אותו כרטיס רק של ASUS התברר לי שהוא מספיק טוב בשבילי. את הכרטיס אני רוכש ב 300 ש"ח יד שנייה. מה שמפריע לי הוא שאין מספיק צלעות קירור ביחס לזה של ASUS ורציתי את חוות דעתכם בקשר לאמינות של הכרטיס והיכולת שלו לעמוד ב OC. ובכלל מה אתם אומרים על הרכישה. תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום חברה הערה: בסוף התקנתי מקודדים מעודכנים לMPEG2 והבעיה הסתדרה. יש לי כרטיס טלויזיה חדש אשר נקרא ProVision PCTV XTREME. הכרטיס הגיע יחד עם התוכנה InterVideo WinDVR 3. השתמשתי בתוכנה הזאת כדי להקליט וידאו שמקורו במכשיר וידאו חיצוני. הוידאו שהקלטתי הינו בפורמט MPEG2. ניסיתי להפוך את הקובץ לפורמטים DivX/XviD לצורך חיסכון במקום. אחרי חיפוש קצר בגוגל ניסיתי 3 תוכנות אקראיות לקידוד בפורמטים אלה. לא משנה באילו תוכנה או פורמט אני בוחר לקידוד הוידאו (גם אם אני בוחר בUncompressed Video) כאשר הקידוד מתחיל הוא נסגר רגע אחרי עם הודעת שגיאה ג'נרית של וינדוס, כלומר בלי שום הסבר מיוחד על התקלה. הערה: ניתן לצפות בקובץ במדיה פלייר בלי שום בעיה (ואף בנגן מובנה שקיים באחת התוכנות איתה ניס…
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
היי אני צריך המלצה על כרטיס מסך לעריכת ווידאו מיקצועית עד 2500 שקל אני עושה גם רינדור לקבצי 3d בגודל של עד 500 mb תודה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
כשאני במדיה סנטר אחרי שאני מכוון את ההגדרות טלויזיה שלי, ואני רוצה לצפות בLive TV אז מופיעה לי השגיאה הבאה: Decoder Error The video decoder has either malfunctioned or is not installed. Please restart Media Center and/or the computer תמונה: http://img211.imageshack.us/img211/5061/59713926sq7.jpg אני חיברתי את הכרטיס טלויזיה לממיר HOT של THOMPSON אולי אני לא התקנתי את כל הדרייברים הדרושים... בבקשה תעזרו לי תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
אני יכול בביוס לכוון כמה וולט אני רוצה שיעברו לכרטיס מסך.........איך אני יודע כמה וולט צריך ?! 7300gs תודה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
עזרה /בחירת כרטיס מסך -------------------------------------------------------------------------------- יש לפני כרגע שלוש אפשרויות http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=134972 http://www.palit.biz/en/products/nv_agp_7600GS-Sonic.htm מה יותר טוב משני אלה? ואם יש לכם הצעות נוספות באזור או עד 700 ש"ח אני מאוד מאוד יודע לכם......
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס 8800 אני מחבר ל-TV OUT את הטלויזיה אגב הטלויזיה שלי היא הרגילה לא LCD או פלאזמה החיבור בכרטיס המסך הוא מסוג 7 פינים המתקדם בטלויזיה יש S-VIDEO מסוג 4 פינים אני משתמש מתאם בינהם והתמונה על הטלויזיה היא בשחור לבן יש אפשרות לראות על הטלויזיה בצבעוני אולי דרך חיבור DVI אולי בשיטה אחרת בתודה לכול העונים שרון
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי בכרטיס יציאת tv out אבל יש שם חיבור שהוא לא rca ולא svideo. אני יודע שב svideo יש 4 או 6 פינים אבל בחיבור שיש לי יש יותר כמו שאתם רואים בתמונה (התמונה באיכות ממש גרועה אם היא לא מספיק ברורה אז תגידו לי ואני כבר יפרק קצת את המחשב ויצלם מחדש). איזה חיבור זה ? ואיפה אני משיג כבל מתאים ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של חברת Sapphire מהדגם Radeon 9600XT. אני יודע שזה כרטיס מדור ישן אך מבדיקה שעשיתי עם אותו כרטיס רק של ASUS התברר לי שהוא מספיק טוב בשבילי. את הכרטיס אני רוכש ב 300 ש"ח יד שנייה. מה שמפריע לי הוא שאין מספיק צלעות קירור ביחס לזה של ASUS ורציתי את חוות דעתכם בקשר לאמינות של הכרטיס והיכולת שלו לעמוד ב OC. ובכלל מה אתם אומרים על הרכישה. תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-