עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היה לי כבל שבצד אחד שלו היה חיבור שדומה לS-VIDEO (אבל הוא לא S-VIDEO) והתחבר לכרטיס המסך שלי (RADEON 9800PRO אם זה משנה), ושממנו יצאו שני חיבורים - S-VIDEO וRCA. איבדתי את הכבל ואני מחפש אחד חדש. מישהו יודע איך הוא נקרא ואיפה אפשר למצוא אותו?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  2. Started by Artemis Entreri,

שאלה: ה6800GT בגירסאת AGP קיים בגירסאות של DDR3 או רק ב DDR1 ? אותה שאלה לגבי ה NU

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by אפריים,

שלום. אני מחפש כרטיס וידאו או טלויזיה שיאפשר לי לחבר אליו מצלמת וידאו רגילה, ובעזרת תוכנה לזהות תנועות בחדר. אני מחפש משהו שיגיע כבר עם תוכנה שתדע לזהות את התנועות, ולהודיע לי על כך. קיים כרטיס כזה ?? כמה בערך הוא אמור לעלות? ???

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  4. Started by g1zey,

אני מחפש כרטיס מסך שיסחוב לי למשך שנה ככה עם חיבור DVI ושהכרטיס יעלה בסביבות ה 500-600 ש"ח . איזה כרטיס עדיף מבין המוזכרים בכותרת ?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  5. אני רוכש מחשב עם לוח אם של asus M2A-VM HDMI יש עליו כרטיס מסך מובנה Radeon X1250 IGP ורציתי לדעת האם ניתן לחבר לו מסך רחב ולעבוד ברזולוציה של 1440X900 הבנתי שלא כל כרטיס מסך יכול

6. Started by Satlan,

שלום יש לי כרטיס מסך gf 4 mx 420 ויש לי את הדריברים שקבלתי עם הקופסא והם פאנן וטובים עכשיו, לא מזמן, אני מקבל הודעה בכל פעם שאני מפעיל את המחשב ש- Problem blabla anvshell.exe faild to run זה קובץ הפעלה של כרטיס מסך... ואני לא יודע מה לעשות אני מקבל ERROR REPORT כאילו ההודעה הזאת ש-anvshell פשוט לא עולה, ובכל פעם שאני מנסה לעלות, אותה בעיה של הווינדוס. מה עושים ? איך עושים שהקובץ יעלה בלי בעיה ? בתודה מראש לעוזרים <3

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  7. Started by sh_matan,

חשבתי על המסך של LG L1719 מה דעתכם?עולה 1050 שקל ככה. כדאי לי לקחת מסך עם חיבור DVI יש לכרטיס מסך שלי חיבור. מה החיבור DVI עושה בדיוק?יותר חדות? אמרו לי שמסך דק לא טוב למשחקים זה נכון? מה דעתכם על 7600GT 256MB הוא טוב?יספיק לי לשנה ככה להגדרות הכי גבוהות? האם כדאי כבר כרטיס מסך של 512MB?יש שוני כזה גדול? תודה ותענו לי על הכל בבקשה.

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  8. אילו הגדרות אני צריך לעשות כדי לחבר שני מסכים לכרטיס מסך, כי כרגע רואים רק בחיבור אחד של הכרטיס מסך והשני לא. תודה הסתדרתי, אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by Do As Infinity,

יש לי לוח אם מבוסס צ'יפסט של ATI (אם זה משנה אז DFI RDX200 CF-DR) ואני רוצה להשתמש ב-Omega Drivers.. הבעיה היא שאני גם צריך גם את הדרייברים של הצ'יפסט שבדרך כלל כלולים עם הקטליסט הרגיל וב-Omega Drivers יש רק עידכון לכרטיס מסך. מישהו יכול לעזור לי פה? אני אודה לו מאוד. תודה מראש. עריכה: ערכתי את ההודעה, IGP לא קשור בכלל.. יש לי X1800XT. עריכה 2: אם אני מוריד רק את העידכון ל-Southbridge ואת הדרייבר של ה-GART מהאתר של ATI ולא מוריד את ה-Display Driver אז אני יכול להתקין Omega במקום זה?

10. Started by DJPOWER,

קניתי את ה6200 של לידטק כמו שהמלצתם לי 128MB 128BIT הכנסתי אותו לAGP חיברתי את חיבור הכוח והמסך לא עולה! החזרתי את הכבל ללוח(כרטיס און בורד) ועובד ניסיתי להתקין את הדרייבר לבדוק אולי יעבוד... ואומרים לי ש: זה לא מוצר של לידטק(באנגלית) מה לעשות?? חיכיתי הרבה זמן לזה בטעות שלחו לי 64 מגה בייט בבקשה תעזרו לי , יונתו

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  11. לכל אלה שמכירים את המשחק simulator x ויכולים להגיד לי איזה ביצועים יפגין הכרטיס במשחק הזה בבקשה לעזור לי תודה.

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  12. Started by alon311,

אני צריך בבקשה חוות דעת על ATI Radeon X800XL - 256MB - AGPx8 של חברת XpertVision הכרטי יחסית זול 1286שח וגם על X800GTO256 - ATI RADEON X800GTO 256mb AGP של חברת Sapphire שעולה 1196 ומי משנהם עדיף או שאולי יש כרטיס עדיף עליהם ל AGP

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  13. Started by yair23,

קראתי כתבה בגייםספוט על כבלים וההבדלים באיכות ביניהם, בכתבה צויין כבל הקומפוננט שתומך בכמה רזולוציות ואיכות משופרת, מישהו יודע איפה אני יכול לקנות את הכבל הזה ? ואם ההבדל באמת משמעותי בין הכבלים השונים ? הכתבה : [url=]http://hardware.gamespot.com/Story-ST-13232-947-x-x-x&body_pagenum=2

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  14. אז ככה. לפני כשנה קניתי X1900GT כלשהו. אחרי חצי שנה הוא התחיל להתחרפן עליי והלכתי לממש אחריות. החנות ה...אמינה...הביאה לי כרטיס...(שלי היה של POWERCOLOR) של ספיר שהיה ברור שהמדבקה של ספיר הודבקה על המדבקה המקורית (ראו את הציור ממתחת...ושהחור למאוורר לא התאים)...בשיא טיפשותי לא רשמתי מספר סיריאלי וכך חזרתי הביתה לגלות כרטיס שעושה ארטיפקטים מטורפים ובלתי שחיק לחלוטין. הלכתי לסניף אחרת של הרשת סיפרתי את הסיפור שמתי אותו שוב לתיקון...אחרי שבוע באתי וגיליתי להפתעתי הרבה שהכרטיס שלי הוחלף בX1950XT (סיפור אמיתי!) שמח וטוב לב חזרתי הביתה...אבל מה? עליה וקוץ בה... אני משתמש בדרייבר הכי חדש..ולא משנה מה עשיתי (כולל אוטומייטד קלוק קונפיגוריישן יוטיליטי)...המהירות ליבה היא 500 והמה…

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  15. Started by ShayAmar,

שלום חברים, נשרף לי היום מסך CTX ששרת אותי 5 שנים בנאמנות. קניתי MAG 786PFs. חיברתי, ואני מקבל קצת עיוות בתמונה: הקווים לא ישרים, במיוחד קו אופקי נראה כמו מעט קעור. כמה שניסיתי לשחק עם התפריט של המסך לא הצלחתי לגעת בנקודה זו. האם מישהו מכיר את הבעיה. יש ברשותי מחשב עם XP וכרטיס מסך GeForce4 MX440. אני עובד ברזולוציה 1024X768 עם 85HZ (הבעיה קיימת בכל רזולוציה) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  16. Started by rank,

יש לי הרבה שאלות תודה למי שיוכל לענות עליהם ... 1) יש לי את הPRO1950X 512MB ואני רוצה להחליף אותו ב9800GX2 ורציתי לדעת אם הGX תומך בDIRECT X10 . ועוד משהו , האם יש לו יציאה של HD מובנית ומזה משנה על התמונה (יש לי LCD ואני מחבר את המחשב כיום בעזרת DVI לHD ) 2) אני רוצ הלמכור את הPRO לחברים או אחרים איך אני או הם יכולים לדעת אם הכרטיס יתאים למחשב בכללי (ספק , מעבד ????) 3 )יש לי היום ספק של 450W ב250 שקל ("סביר") אתם חושבים שזה יחזיק את הGX2 ? 4) אחרון ... אתם חושבים שבכלל כדי לקנות את הGX2 אם לא אז מה כדי במקומו התקציב שלי זה עד 2800 שקל . תודה לעונים ... :s05:

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  17. Started by ori83,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך ATI Radeon sapphire 9200. שמתי את הצג ואת הטלויזיה במצב clone וכשאני רואה סרטים הסרט מופיע רק באחד מהם. יש דרך שהוא יופיע בשניהם?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  18. Started by AutoCadUser,

אודה על קבלת המלצות לצג 19 אינץ' איכותי לשימושי Autocad כבדים ושימושי Office. שימושי משחקים אינם חשובים. יש לתת את הדעת לאיכות התצוגה ולשעות עבודה רבות מאד - עד 16 שעות ביממה. האם 4:3 היא הפרופורציה הנכונה (כפי שאני חושב) או אחר (5:4, או 16:9). אין לי בעיה לרכוש צג יותר גדול אך גובהו של המסך של 19 אינץ' 4:3 חשוב לי. מחירו של הצג פחות חשוב.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  19. מחפשת כרטיס מסך בסביבות 1000 שקל לעבודה עם תוכנות תלת מימד. מה עדיף? Leadtek Quadro FX560 PCX Sapphire Radeon X1950Pro 512Mb DualDVI AGPX8 Retail SAX195P512 Sparkle Nvidia Geforce 8600GTS 512MB DDR3 Retail או שעדיף להשקיע ב Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail - 3YW ובכלל , אני אשמח לדעת מה ההבדלים העיקריים ביניהם. ואם עדיף AGP או PCI-E תודה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  20. Started by vero,

שלום. לקראת קנית כרטיס מסך ולפני שידרוג מסכים עתידי, אני מעוניין בהסבר כולל בנושא שמתייחס בין השאר גם לנקודות הבאות: Input signal - analog vs digital. אני עובד כיום עם שני מסכי VGA , ורוצה לקנות כרטיס שיוכל לעבוד איתם, אך שגם אוכל בעתיד לחבר אליו שני מסכי DVI. האם יש בשוק כרטיסים בעלי אפשרות ל - Dual DVI Output? האם יש דבר כזה VGA-to-2nd DVI adaptor? כתבה מורחבת תתקבל בברכה ואהדה רבה, אולי הנהלת הפורום תוכל לדאוג לזה? תודה

21. Started by amit123,

תגידו מה הדרייבר הכי חדש של ati לפני כמה זמן הוא יצא ומה הוא משפר? והאם הדרייבר הכי חדש של אומגה יותר טוב ואם כן במה?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  22. אני מעוניין ליקנות כרטיס טלוויזיה בתקציב של 200ש"ח,אפשר לחרוג קצת. שאני יוכל להקליט סרטים,סדרות מהממיר YES שלי למחשב.. אם אפשר שהוא יהיה פנימי ולא חיצוני זה המפרט שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 3Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM gigabyte ga-p35-ds3l ocz gamexstream 600w trancend 2gb ddr2-800 cl5 sapphire redeon hd 2900pro 512mb nzxt apollo אני גם רוצה לדעת מה אני עוד צריך כדי להקליט מהממיר באיכות גבוהה(איזה תוכנות,כבלים...) תודה,אלעד

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  23. Started by ChroniX,

קודם כל שלום וברכה ,אני מוצא את הפורום הזה אינפורמטיבי ולעניין ,לכן עיצתכם חשובה בעיני. לאחרונה ביצעתי רכישה מהאינטרנט של כרטיס מסך מסוג ג'יפורס 6800 ,ולצערי הוא אינו מתפקד כראוי , ארטיפקטים באיתחול וכו'. במילה אחת הרוס.הבעיה שאין לי איך להחזיר אותו למוכר וגם אין לי חשבונית קניה ,תאריך קנייתו המקורי(ע"י המוכר) הוא שנה וחצי שנתיים בערך. אני שמעתי מכמה אנשים שניתן לעשות עיסקה קטנה עם חנות מחשבים מקומית ,לבקש מהם לשלוח את הכרטיס כמוצר שלהם לRMA ,במקרה הטוב בחינם ובמקרה הפחות טוב גג 100 שקל. אני מוכן לשלם את הסכום הסימלי הזה רק בשביל לא ליהיות בהפסד של כמה מאות שקלים אשר הוצאתי על הכרטיס מסך . אני מעוניין לדעת אם יש לכם ידע ,עניין בנושא ומה אתם חושבים ניתן לעשות בנידון.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  24. Started by elirantoon,

אחים שלי אני קונה מחשב חדש ו אני חייב תיעוץ שלכן בלי הרבה בלגנים תכתבו 8800 או 2900 8800GTS 320MB Extreme Overclocked, HDTV, 2xDVI Sapphire HD 2900 Pro 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים