כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
איזה כרטיס מסך עדיף? PCIe2.0 nVIDIA GeForce 9500GT 1024MB אוו Gigabyte דגם GeForce 9600GT 512MB
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
Sapphire Radeon 4870x2 1GBx2 GDDR5 Retail או Gigabyte Radeon 4870x2 1GBx2 DDR5 Retail תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
יש לי 8800GTS בעל שתי יציאות DVI שאליו חיברתי 2 מסכים אז אני צריך עוד מסך או אפילו שתיים...(אני עורך בפרימייר וAVID) אז חשבתי שבמקום לקנות לוח עם SLI ולהביא בידיוק את אותו כרטיס מסך האם אני יכול פשוט להביא כרטיס מסך לPCI כגון - http://skypc.co.il/pl_product~GV005~8~0.htm ולחבר אליו עוד מסכים??....ויש לי עוד שאלה בנוגע לת'רד שקראתי פה בידיוק בלוח אם בעל שתי חיבורי PCIE אני יכול לחבר 2 כרטיסים שונים ופשוט לא להפעיל את הSLI?..כי מה שהבנתי שבישביל ריבוי מסכים צריך שתי כרטיסים אבל לוותר על פונקציית הSLI
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
סיירתי לי באינטרנט וראיתי שאפר לקיים מערך CrossFire עם שני כרטיסי X1600PRO במחיר של 1500 שקל!! זה לא עדיף על כרטיס אחד (X1900XT) שעולה 2400!!!???????
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי ATI X1900GT VIVO הורדתי ווינדוס מדיה סנטר ועוד תוכנה שדומה לאפשרות של מדיה סנטר ושתיהם שאני מנסה לראות בהם טלוזיה כותבים לי שאין לי TV TUNER..... אבל שאני רואה עם WINDVR אני יכול לראות את הטלווזיה..... (לא קשור: גם עם האודיו בתוכנות שאני מנסה לשמוע הם כותבים לי שלא נמצא מכשיר קול או משהו כזה....) מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום. אני אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס TV איכותי. זאת אומרת, כרטיס שאני אוכל להקליט איתו מהטלויזיה. הכרטיס צריך להתחבר או בחיבור PCMCIA או ב-USB. הנה המפרט של המחשב שלי: מעבד: Mobile AMD sempron Processor 3300+. זיכרון: 1280MB (יש לי כרטיס של אחד 1GB ועוד כרטיס של 256. ביחד זה יוצא 1280MB. מתוך ה-1280 הכרטיס מסך לוקח 128MB). כ. מסך: ati reaon xpress 200m. (הכרטיס מסך עם 128MB שנלקחים מהזיכרון המוקצה למחשב כאמור). דרך אגב, בקשר לתקציב, אני מניח שעד גג 500. (אבל אם יש כרטיס טוב בפחות, מה טוב. שלשום גנבו לי את העץ של הדולרים ). אני ממש אודה לכם אם תוכלו גם לכתוב את ההבדלים בין הכרטיסים. כי בכנות, אני ממש לא מבין מה הבדלים. (ואז אני גם אוכל להגיד לחבר…
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
זה המפרט שאני רוצה: יש שם כרטיס מסך של NVIDIA נחמד, השאלה שלי היא - יותר ויותר אנשים אומרים שכרטיס מסך של NVIDIA נחלשו בזמן אחרון וממליצים על כרטיסי מסך האחרים כמו ATI למשל אני רוצה כרטיס מסך חזק אבל בסכום סביר(1700 שח), מה אתם אומרים על כרטיס מסך שמפורט במפרט הזה? http://hwzone.co.il/specslist/view/110 גם כאן http://hwzone.co.il/specslist/view/2/
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
דוד שלי קנה כ.מסך חדש ולקחתי לו את הישן 9600 רגיל עם זיכרון של INFINEON 5.0 ומהירות של 324 לליבה ו200 לזיכרון [400 אפקטיבי] 256MB 128BIT עכשיו אני רוצה להוריד לו ביוס עם תיזמונים אחרים ולעדכן אותו...אבל אני לא יודע איזה יתאים...אפשר עזרה? חשבתי על זה: http://www.techpowerup.com/bios/biosdetails.php?b=GeCube.9600PRO.256.Infineon_050114.bin אבל אני לא בטוח -תודה.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
SAPPHIRE ATI Radeon 3870 512MB GDDR4 או 8800gt 512 שניהם כמעט אותו מחיר מה עדיף? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
סוף סוף הגיע הכבל hdmi-=> dvi כאשר אני עושה CLONE אני מקבל את הרזולוציה של המסך מחשב שלי שהיא 1680X1050, זה אומר שלא כל שולחן העבודה נכנס במסך שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280x720, כאשר אני מגדיר את הטלויזיה להיות הפריימרי ברזולוציה הטבעית, רואים ממש מצויין האם יש מצב של CLONE כאשר שני המסכים יעבדו ברזולוציה הטבעית ושולחן העבודה יהיה מלא בשניהם? ואני לא מתכוון ל daulview....
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הגדרתי תמונה להיות הVIEWPORT BACKGROUND שלי ושאני עושה לה זום אין אני יכול להתמקד רק באמצע ואני לא מוצא כלי שיכול להזיז את מה שאני מתמקד בו (למשל PAN אבל לא מצאתי אותו ואני לא יודע אם הוא קיים ב3DSMAX8) עריכה- מצטער שפרסמתי את זה כאן פשוט לא שמתי לב שזה לא הפורום הנכון, עכשיו פרסמתי בגרפיקה ממוחשבת אז אפשר למחוק תודה
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מה עדיף אני קונה מחשב חדש מחר ואני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה ???
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הכבלים, PS2 וכו'... למחשב... יש לי משהו בתקציב הזה? ואם אני מחבר את ה PS2 לדוגמא, אני יכול להוציא באמצע משחק PRINT SCREEN או לצלם וידיאו עם תוכנה שמיעודת לצילום המסך נכון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! יש לי כרטיס geforce fx 5200 128 MB עם יציאת TV . חיברתי את הכרטיס לטלויזיה כמו שהיתי מחבר את הכרטיסים הקודמים שלי רק שהפעם אני לא מקבל שום דבר על מסך הטלויזיה. אם יש למשהו רעיון למה זה לא עובד אני ממש אשמח תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
crt או lcd? בכללי אני מדבר... אם זה נוגד אז מה יותר טוב למשחקים ומה יותר טוב לעריכת וידאו/תמונות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
128MB 2.8ns DDR 256BIT מי מכיר את הכרטיס ויכול להמליץ עליו? האם כדאי לרכוש אותו ב1250 ש"ח? האם הוא יריץ את half life 2 באיכות גבוהה? בתציב הנ"ל האם אתם ממליצים על כרטיס אחר לצורך המשחק?
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אם יש כרטיס מסך שתומך ב- PCI-E2.0 אבל לוח האם רק ב- PCI-E X16, מה כל העסק שווה? האם הביצועים של כרטיס המסך ירדו?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי, האם קיים כזה כרטיס? מה ההבדל בינו לבין ה X1600Pro? מה ההבדל בין שניהם לבין ה 6600GT? מוכרים את ה X1600Pro של sapphire ב KSP ב 710 ש"ח, את ה GT אני יכול להשיג ב 860 ש"ח. מה כדאי? הקטע שפתאום צץ לי ה RX הזה ואני לא יודע מה זה ואם בכלל יש הבדל. אנא עזרתכם. תודה רבה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
עקב החום הכבד הכרטיס הגיע ל78 מעלות , איך אני יודע עד איזה טמפ' להגביל את המעכת שהכרטיס לא יפגע ?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכרטיס מסך נתקע לי במשחקים ולפעמים יוצא..הדרייבר שלו די מעודכן אבל אני תמיד מוריד מהחברה שלו HIS דרייברים ולא מATI האם להוריד מATI מכיוון שהיא משחררת רק דרייברים בדוקים ומורשים או שאפשרי להוריד מאתר היצרן של הכרטיס הגרפי כפי שעשיתי עד כה??? אודה לתשובה מהירה.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני מתלבט בקשר לקניית כרטיס מסך לעבודה בתוכנות תלת-מימד , עד 1000 ש"ח . אני יודע שקיימים כרטיסים של WILDCAT ו QUADRO בסביבות המחיר הזה אבל השאלה היא : האם יש להם יתרון על GEFORCE 6600 לסיום, אולי אפשר להסתפק בכרטיס פשוט עם 256 זיכרון ?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
חבר'ה, היום היה לי נס!!! אתם יכולים לקרוא לזה פלא, הצלחה, קסם, ישועה, גאונות, כשרון, נסיון או איך שבא לכם... המחשב עובד!!! התקלה נפתרה!!! אנריל 2004 עובד חלק!!! אין תקלות נגררות!!! אזהרה! שמו לב!!! לא להתקין SP2!!! לא עכשיו ובטח לא לפני ששמעתם שיצאו עדכונים בשבילו. SP2 תוקע משחקים, מסכן את המערכת שלכם בעת ההתקנה או בעת הסרה (לפחות מאיך שהדברים נראים עכשיו 19.9.2004). היה לי מזל שעברתי את שניהם ללא תופעות לואי או תקלות רציניות. הסרתי את SP2! הוא היה כל כך טוב - רק בצב "חלונות"!!! :'( תקלות בשעת הסרה! :'( 1) יתכן ויתקלקלו תוכנות שהותקנו אחרי העדכון של SP2 (לא בטוח). 2) windows media player מתקלקל לחלוטין! *פתרתי את הבעיה הזו בפוקס! צריך להסיר אותו לחלוטין ו…
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום רב לכם... יש לי מסך שאחריי 7 שנים התפגר :\ .אקיצר אני צריך הצעות למסכים עד ל1500 מקסימום(ובלי חריגות) ואם אפשר פחות מ1500.המסך הוא בעיקרון לגיימינג ועבודה משרדית.לא משנה לי אם זה מסך LCD או CRT בתנאי שיעמוד בדרישה של המחיר...אם זה אפשרי הייתי רוצה לשמוע הצעה של CRT אחד ואחד LCD. עוד דבר....הייתי רוצה שהמסכים יהיו או מKSP או מפנדס........ תודה רבה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם היום אני רוצה ליקנות את הכרטיס מסך החדש שהיה לי אחרי בירורים רבים והכול המליצו לי על Palit GeForce 9600GT Sonic ב900 שקל (יש לי הנחה ביגלל קשרים ....) מה אתם אומרים עליו ואתם יכולים להביא לי עוד ביקורות עליו כי אני קראתי רק אחד תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-