עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by rambo88,

רציתי לדעת מה יותר טוב למשחקים וסרטים fx5200 128 או ati9000 128

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  2. Started by g1zey,

אני מחפש כרטיס מסך שיסחוב לי למשך שנה ככה עם חיבור DVI ושהכרטיס יעלה בסביבות ה 500-600 ש"ח . איזה כרטיס עדיף מבין המוזכרים בכותרת ?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  3. Started by lmlm,

כנראה בקרוב נראה ב3DMARK הבאים אולי 07? מבחני פיסיקה קשיים http://futuremark.com/companyinfo/pressroom/pressreleases/49662/

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  4. אורח The_Exorcist
  5. Started by motir,

שלום, יש לי את ה-Radeon 9550 (https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2398) ולוח אם ASUS P4P800SE. הכרטיס והלוח תומכים ב-AGP X8 אבל אני רואה שהוא מחובר רק ב-AGP X4 (דרך התוכנה של Gigabyte). היכן ניתן לקנפג את ה-X8 ? תודה מוטי

6. Started by Satlan,

שלום יש לי כרטיס מסך gf 4 mx 420 ויש לי את הדריברים שקבלתי עם הקופסא והם פאנן וטובים עכשיו, לא מזמן, אני מקבל הודעה בכל פעם שאני מפעיל את המחשב ש- Problem blabla anvshell.exe faild to run זה קובץ הפעלה של כרטיס מסך... ואני לא יודע מה לעשות אני מקבל ERROR REPORT כאילו ההודעה הזאת ש-anvshell פשוט לא עולה, ובכל פעם שאני מנסה לעלות, אותה בעיה של הווינדוס. מה עושים ? איך עושים שהקובץ יעלה בלי בעיה ? בתודה מראש לעוזרים <3

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  7. Started by haim gabay,

שלום רב לכל הותיקים פה ! ברצוני לקנות כרטיס מסך PCI-E ולחבר אותו ל-AGPX8 (כי אין לי כוונה להחליף לוח+מעבד בשביל כ.מסך) אז ככה איזה כרטיסי מסך יש בארץ עם אופצייה כזו ? ( אם בכלל ) ועל איזה כרטיס אתם ממליצים ? אשמח תשובה מפורטת בנושא תודה מראש לכל מי שיעזור לי בנושא זה !!!

8. האם זה שהיא מיצרת את אותו הכרטיס כמו בחברות אומר משהו ? טוב יותר או רע?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  9. משהו יודע האם כרטיס HD2900XT מגיע עם HDMI 1.3 ? בבקשה אני מחפש כתבה /מאמר שכותב על היציאה הנ"ל ובאיזה תקן היא ?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  10. Started by midnight8,

אני מעדיף במחיר כמה שיותר נמוך 500 זה גם גבוהה לי אבל אפשר לעמוד בזה אני רוצה אותו למשחקים אני רוצה שהוא יעלה משחקים דיי חדשים בלי להתקע עכשיו יש לי 7600GT והוא נתקע לפעמים בNFS UC אני רוצה כרטיס שיראו בו טוב אבל שלא יעלה יקר ראיתי ב450 את ה4650 1G הוא שווה ?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  11. Started by בייגל טוסט,

http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=96 מה מציע העדכון? משפר את הביצועים/איכות במשחקים או רק מתקן באגים מסוימים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  12. Started by DJPOWER,

קניתי את ה6200 של לידטק כמו שהמלצתם לי 128MB 128BIT הכנסתי אותו לAGP חיברתי את חיבור הכוח והמסך לא עולה! החזרתי את הכבל ללוח(כרטיס און בורד) ועובד ניסיתי להתקין את הדרייבר לבדוק אולי יעבוד... ואומרים לי ש: זה לא מוצר של לידטק(באנגלית) מה לעשות?? חיכיתי הרבה זמן לזה בטעות שלחו לי 64 מגה בייט בבקשה תעזרו לי , יונתו

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  13. Started by averonaa,

1. אני מעוניין לקנות את אחד הכרטיסים הנ"ל, השאלה אם מישהו מכיר השוואה בין השניים ? 2. בכל אתרי ההשוואות משווים רק point&shoot, מה לגבי משחקים אחרים Guild Wars וכו', האם יש צורך בכזה כוח עיבוד ? 3. אם אני קונה כרטיס שהוא תומך SLI אבל אני לא אשתמש בפונקציה הזו האם אני חייב לוח שתומך SLI למרות שאני לא מעוניין בשיפור העתידי הזה ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  14. אני זקוק לכרטיס מסך בחריץ AGP בעל שני חיבורי DVI, לא חובה שיהיו Dual Link. כמובן שיהיה כמה שיותר זול(לא מחפש ביצועים) ובמידה ואפשר בחנות בעלת מלאי. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  15. שלום, ברצוני להרכיב מפרט לעריכת וידאו הכולל לכידת שידורי טלויזיה. 3 שאלות לי: 1. האם אפשר לכלול את שתי האפשרויות בכרטיס אחד? 2. איזה כרטיס מומלץ לצורך יישום שכזה (תקציב: 500-700 ש"ח). 3. אם אי אפשר - יש ברשותי כרטיס טלויזיה ישן של Avermedia - איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות אם אעשה שימוש בשניהם? המחשב החדש יהיה מבוסס אינטל בעל ליבה-כפולה (E6300). תודה,

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  16. שלום, לחבר שלי יש את הכרטיס מסך הזה (radeon 9250) והוא רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה דרך הכרטיס מסך שלו. לפני כמה חודשים חיברתי לאח שלי את המחשב לטלויזיה ללא בעיה מכיוון שהחיבור בכרטיס מסך היה מין בננה כזה רגיל כמו של טלויזיה אך בכרטיס של החבר שלי זה כמו חיבור של מקלדת כזה (משהו דומה ) אני מקווה שמישהו מבין על מה אני מדבר. איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת החיבור הזה? תודה רבה רבה רבה מראש ! עריכה: הבנתי שקוראים לחיבור SVideo ואני צריך מתאם. כמה עולה מתאם כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  17. המלצה למסך אחד המלצה לשני מסכים אם אפשר המלצה לכרטיס פסיבי.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  18. חברים שלום , אני נמצא בעבודה בערבים ואין שם מקלט טלויזיה אלא עמדת אינטרנט הייתי שמח לדרכים מקוריות\חוקיות\לא חוקיות בהם אוכל לקלוט ערוצי טלויזיה ישראלים חינמים(ערוץ 1\ערוץ 10\ערוץ 2) תודה רבה מראש,

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  19. Started by avishaiar17,

שלום לכם אז ככה יש לי כמה אופציות שהיו לי כבר קודם ועוד כמה שראיתי פה.... אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: 3870 של SHAPPIRE אני משיג אותו ב- 1060 המחיר ממש טוב לי אבל אם צריך להוסיף כדי לקבל משהו יותר חזק אז אני יוסיף ASUS OC 880GT שעולה קצת יקר 1500 והוא נמצא אצלי בחריגה INNO 3D 8800 GT OC שראיתי שאפשר להשיג ב- 1300 ש"ח בנועה PALIT 1GB 8800GT ב-1330 רגיל או 512 SONIC (O.C( שעולה 1200 ש"ח GIGABYTE 8800GT שעולה 1350 LEADTEK 8800GT דגם GTB אוברקלוק שעולה 1300 מה אתם מציעים לקחת הזמנתי כבר מחשב...ונשאר כרטיס מסך תודה רבה מראש ???

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  20. סוף שנת 2005. כניסת ה8800 לעולם.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by rank,

יש לי הרבה שאלות תודה למי שיוכל לענות עליהם ... 1) יש לי את הPRO1950X 512MB ואני רוצה להחליף אותו ב9800GX2 ורציתי לדעת אם הGX תומך בDIRECT X10 . ועוד משהו , האם יש לו יציאה של HD מובנית ומזה משנה על התמונה (יש לי LCD ואני מחבר את המחשב כיום בעזרת DVI לHD ) 2) אני רוצ הלמכור את הPRO לחברים או אחרים איך אני או הם יכולים לדעת אם הכרטיס יתאים למחשב בכללי (ספק , מעבד ????) 3 )יש לי היום ספק של 450W ב250 שקל ("סביר") אתם חושבים שזה יחזיק את הGX2 ? 4) אחרון ... אתם חושבים שבכלל כדי לקנות את הGX2 אם לא אז מה כדי במקומו התקציב שלי זה עד 2800 שקל . תודה לעונים ... :s05:

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by tom123,

יש לי את הכרטיס PINNACLE PCTV והתקנתי הכל ורואים.. אבל מגעיללל לא רואים כמו טלויזיה רואין את כל הצבעים והכל אבל רואים כאלו שמתי אנטנה לא כבלים מה עושים? אולי תוכנה אחרת אם כן איזה?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  23. :jump:האם בשביל לבדוק האם כרטיס מסך חדש מסוג his x1950pro תקין זאת אומרת עובד יש צורך גם לחבר אותו לספק כוח עם חיבור ה 6 pin או שאפשר פשוט לחבר אותו לסלוט של ה pci-e ולהדליק את המחשב? אני שואל כי קניתי כרטיס כזה באיביי והוא מגיע ללא המתאם לספק כוח ,וביקשתי מגיסי שיבדוק אם הוא תקין אבל אני לא חושב שיש לו כזה מתאם.ויש לי 7 ימים להחזיר אותו אם הוא לא תקין :jump:

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  24. Started by Bashash,

מה אתם אומרים? שתי 9600GSO SONIC 768MB ב-SLI או 8800GTS 512MB??? כל מי שמשתמש \ השתמש בSLI אם יש באמת הרבה בעיות?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  25. מחפשת כרטיס מסך בסביבות 1000 שקל לעבודה עם תוכנות תלת מימד. מה עדיף? Leadtek Quadro FX560 PCX Sapphire Radeon X1950Pro 512Mb DualDVI AGPX8 Retail SAX195P512 Sparkle Nvidia Geforce 8600GTS 512MB DDR3 Retail או שעדיף להשקיע ב Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail - 3YW ובכלל , אני אשמח לדעת מה ההבדלים העיקריים ביניהם. ואם עדיף AGP או PCI-E תודה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים