כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
Hello. We can ship to Israel via DHL. Currently, payment would need to be via Bank transfer. Thank you and have a great day!! את הכרטיס של PNY במחיר 338$ שעולה שם!!! ;D אבל לא הבנתי כל מה שרשום שם חחח DHL :-\ תסיבור לי חחח תודה
-
- 35 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איפה אני שולח הודעה ל ATI באתר ? אפשר קישור ? תודה רבה לא מצאתי..
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, ברשותי GAINWARD GTX 260 GOLDEN SAMPLE שעומד על OC לא רע (מעבר לזה שבא איתו מהמפעל), ותהיתי לגבי השליטה במאווררים שלו - המאווררים של הכרטיס מוגדרים אצלי על AUTO, ואני משוכנע שהAUTO בכרטיס הזה (או אולי בדרייברים הנוכחיים של NVIDIA?) זה 40% רוב הזמן עד שהכרטיס מגיע ל60 או 70 מע'. במשחקים כבדים כמו קרייסיס אני אכן שומע את המאווררים של הכרטיס מגבירים קצב אבל לא טרחתי לבדוק באיזה פאטרן בדיוק זה נעשה, עם זאת אני לא חושב שאי פעם ראיתי את הכרטיס עובר את ה70C במאמץ. אני מבסוט מהרעש המזערי שהכרטיס מפיק בהגדרות הנ"ל, והשאלה שלי היא האם יש טעם להגדיר את המאוורר עם פרופיל ידני כדי אולי לשמור על טמפ' נמוכות עוד יותר במשחקים (במחיר יותר רעש)? או שעצם העובדה שהכרטיס שלי לא עובר את …
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מצ"ב תמונה: 1. מה החיבור הזה? (בעיגול האדום) 2. האם ניתן לשלוט על מאווררי הכ. מסך? אם כן, איך? תודה!
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום יש לי R9 290 MSI ושמעתי שאפשר באיזה דרך לשלוט במאווררים שלו שלא יעבדו מטמפרטורה מסוימת (נגיד מטמפרטורה של 50 מעלות או משהו כזה) אם משהו יכול להדריך אותי? או שזה לא אפשרי שמעתי שאפשר לעשות את זה דרך הmsi afterburner והאם זה מבטל אחריות? או דברים כאלו תודה
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך 6600GT AGP XFX ויש עליו מאורר סטוקי די טוב אבל הוא עושה המון רעש ורציתי לדעת האם אני יכול לשלוט עליו בדרך כולשהי להוריד תמהירות סיבוב שלו נגיד ככה... האם זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בווינדוס 7. התקנתי מחדש אתמול ומאז ההתקנה ati tray tools לא עובד. אני מחפש אלטרנטיבה אפשר לי לשלוט במהירות המאורר. תוכנה קטנה ופשוטה(לא כמו catalyst control). ניסיתי להתקין גם rivatuner אבל זה גם לא עבד... יש אלטרנטיבה אחרת? תודה
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת .. יש לי כרטיס טלויזיה מסוג WinFast PVR 2000. עכשיו הכרטיס מגיע עם שלט, השלט שולט אך ורק בתוכנה שקיבלתי עם הכרטיס... עכשיו רציתי לשאול האם יש איזה תוכנה או משהו שיגרום לכך שאני יכול לשלוט בעוד תוכנות בעזרת השלט?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ניסתי עם התוכנה SPEED FAN ולא כול כך ברור לי אך עושים זאת האם יש תוכנה פשוטה יותר לשליטה על המאוורר של HD 4870 ?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היום התקנתי HD5850 נוסף של GIGABYTE ןנשמע מטורף נראה לי שהמאוורר כל הזמן ב 100% יש דרך לשנות את המהירות ?? כל התוכנות שניסיתי שלטו רק על הHD850 הראשון של ספיר
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן . יש במחשב שלי (מפרט בצד) Hd3850 256Mb 256 Bit הכרטיס הוא BBA חפרתי קצת באינטרנט ולא מצאתי שום תוכנה שיכולה לווסת את המהירות של המאורר (משהו כמו SpeedFan) האם יש תוכנה ששולטת במאורר של הכרטיס ? ואם כן אני אשמח ללינק (לא משנה אם היא Shareware או חינמית ) בתודה מיכאל.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, האם אפשרית לפי טמפרטורה\ על ידי תוכנה חיצונית ?
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי.... עד לאחרונה עבדתי עם דרייברים יחסית ישנים לGEFORCE 3 TI200 שברשותי ביחד עם Refrash Rate Tool שסידר לי את קצב הריענון במשחקים .... אבל עכשיו שעברתי לדרייברים האחרונים הקצב ריענון עומד על 60 במשחקים. יש איזה שהוא תפריט לסדר אותו בהגדרות כרטיס מסך - אך איני מצליח להבין אין להשתמש בו כי שאני מוריד או מוסיף סימונים ליד הרזולוציה שם - הוא חוזר לאיך שהוא היה שאני סוגר ופותח את ההגדרות מחדש ... מישהו יכול להסביר לי איך מסדרים את הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הארגון שמאחורי 3DMARK השיק מבחן חדש אשר מבוסס על תוכנת Stable Diffusion ליצירת תמונות על בסיס אלגוריתמים ב-AI. לקחנו כמה מכרטיסי המסך המודרניים הנפוצים בשוק בשביל לבחון את ביצועיהם בקטגוריה הצומחתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 375 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך ב300 שקל. שיתאים למסך lcd שבדרך.(http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=233705.0) אני מתלבט במה כדאי להשקיע : בשם של חברה כמו ג'יגה בייט או אסוס. או לקנות מחברה פחות מוכרת דגם יותר טוב?
-
- 12 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אחרי ש"גנבו" את Raja Koduri מ AMD, נראה כי אינטל סופסוף תשחרר מאיץ גרפי משלה. לא ידוע כרגע אם המוצר מיועד לגיימינג או לתחום העיסקי. יגיע ב 2020: https://wccftech.com/intel-discrete-graphics-cards-arctic-sound-gpu-2020-launch/
-
- 33 תגובות
- 8.6k צפיות
- 4 followers
-
-
ככה.. הכרטיס מסך שלי(1950PRO) נדפק והבאתי אותו לממש אחריות. אחרי 3 ימים קיבלתי את ה- 1900GT .. בחנות אמרו לי שזה יותר טוב (ומשהו פה לא נראה לי ???) .. האם זה נכון?
-
- 11 תגובות
- 866 צפיות
-
-
המבחר של החברה לתחילת שנת 2022 עשוי לכלול את ה-RTX 3090 Ti המפלצתי - וגם קאמבק לדגם ביניים וותיק מדור ה-Turingלכתבה
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
- 1 follower
-
-
היתכן שליבת הדור הבא של NVIDIA, בתצורתה המלאה, תכלול מספר כפול של טרנזיסטורים לעומת ה-Titan X, בתוספת עד 32GB של זכרון גראפי מהיר במיוחד מסוג HBM2? לכתבה: http://hwzone.co.il/שמועה-משוגעת-ליבת-ה-pascal-של-nvidia-תכלול-17-מיליאר/
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם תערוכת CES המתקרבת תהיה הבמה להשקת כרטיסי Mobility RTX - לצד ה-GeForce RTX 2060 השולחני? לכתבה
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
- 1 follower
-
-
למרבה הצער, נווידיה נשארת נווידיה, וכאשר AMD לא ממש מאתגרת אותה בקצה העליון של כרטיסי מסך, נווידיה לא ממש מחלקת מתנות לצרכנים. כך, מסתמן שכרטיס הדגל 5090 יכיל 32 גיגה של GDDR7 ועשרים אלף יחידות עיבוד. הבעיה, כך נראה, היא שהכרטיס מתחתיו, קרי 5080 יכיל חצי ממה שמציע אחיו הבכור, כלומר, הפרש הביצועים הוא גדול מידי. מכאן נובע ש - 5070 לא ייתן בוסט יחסית לדור הנוכחי. נקווה שהדברים בפועל יהיו יותר לטובת הצרכנים בתחום כרטיסי מסך בגזרת הביניים מבחינת שיפור בביצועים בין הדורות.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול בתוכנית The SceenSavers בשעות הערב דיברו המנחים על ATI Vs Nvidia ואמרו שATI ביתרון, וכמעט פלטו איזו חשיפה שNV מתכננת אבל כניראה מסרו להם שלא יפרו את החוק הזה שאסור לחשוף פרטים והם אמרו את זה בקול רם. המנחים אמרו שמה שהם יכולים להגיד זה שמחר Nvidia תבוא בהצהרה\חשיפה מאוד מעניינת שכניראה בזכותה תתעלה על ATI. מכיוון שהתוכנית היא לא שידור חוזר (אני רואה Tech-TV בתדירות של 7\24), וסן פרנסיסקו (שם האולפן) הוא 7 וחצי שעות קדימה, אני מעריך שבקרוב נוידיה תתחיל לדבר.
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
השמועה נכונה? כי היא רצה כבר בכמה פורומים בחו"ל ומספרת על ראיון עם המנכל של AMD. כידוע סדרת 58XX לא מציגה יכולת מספקת של טסלציה בDX11 ובואו של הפרמי רק הוסיף שמן למדורה. האם נראה כרטיסים מסדרה חדשה כבר השנה? אני מתלבט כי אני עומד לרכוש 5850 ומתברר שעוד כמה חודשים הוא כבר יהיה שווה פח.
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
דגם דגל חדש יוכל להביא חומרה דומה לזו של ה-RTX 3080 השולחני אל המחשבים הניידים של השנה הבאהלכתבה
-
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
- 2 followers
-
-
למה ברגע האחרון ATI משנה את השם לPRO לי עד לפני שנה היה לי כרטיס RAGE "PRO" 8MB וגם לא ברגע האחרון שינו למה לריב על שם העיקר האיכות והביצועים אתם לא חושבים שאני צודק?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-