כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה אולי לקנות את המסך FP91E של benq השאלה עם משהו יודע אם הוא טוב מאד למשחקים וסרטים או רק טוב... ישמח אם תעזרו לי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT וחיברתי אליו את הטלויזיה. ואני רוצה לשחק במשחק NEED FOR SPEED ואי אפשר לגרור אותו! יש אפשרות לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
קניתי נחשב חדש ובתוכו Radeon9800Pro של Sapphire (שמעתי שגם בספייר יש לפעמים ליבה כזאת ולא רק בMSI). איך אני יודע אם הוא מבוסס על ליבת R360? הקירור מסתיר את הליבה. אם זה עוזר המפרט הוא כזה: AMD AXP2500 ABIT NF7-SL 512 MB DDR 400MHz WD 80GB SATA והכרטיס מסך. קיבלתי ב3Dmark03 ציון של 5517 (אגב, זה טוב? לא טוב? תואם את המפרט?)
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
עד לפני יומיים הכול היה בסדר אבל פתאום CRYSIS ן GOW קורסים לי,קרייסיס פשוט נתקע וגירס אוף וור קורס ויוצא לווינדוס יש לי את הדרייברים האחרונים 8.8 וגם התקנתי אותם מחדש והכל ד"א מישהו יכול לתת לי תוכנבה שאני פשוט ינקה פעם אחת ויתקין פעם אחת וזהו? אני ינסה גם בעוד משחקים [br]פורסם בתאריך: 28.08.2008 בשעה 15:47:03 טעות יצא לי דאבל למחוק
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
למי שיש 2 מערכות הפעלה כמוני ויכול לבדוק את זה על ידי run:/regedit:/dxdiag יראה ויווכח שבווינדוס 98 פשוט הקוביה של הdirectx טסה לעומת windows xp ואין לי מושג למה זה וזה לא קשור לכרטיס מסך או למסך או לדרייבר אלא רק למערכת ההפעלה וזה מעצבן שאי אפשר לשחק משחקים בwindows xpולהנות מהם כמו שאפשר להנות מהם בווינדוס 98 .אם מישהו יודע על איזה Patch לXP או משהו אני אשמח אם הוא ישתף אותי בידע שלו כי אני עובר כל הזמן ממערכת הפעלה אחת לשניה ומשנה נתונים בביוס בשביל לשחק בווינדוס 98 ועובר מהרד דיסק 1 להרד דיסק 2, לכן הייתי מעדיף לפרמט את ההרד דיסק השני שלי עם ווינדוס 98 ולהתקין רק xp [אם יש איזה Patch או משהו לXP כמובן] .אשמח מאוד אם מישהו יודע על מה אני מדבר ומכיר פיתרון לכך כי ההבדלי…
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מוזרה עם הכרטיס מסך הזה.. עד לפני יומיים הייתי משתמש בו עם שני חיבורים - 1. VGA - מחובר למסך הרגיל של המחשב 2. S-VIDEO - מחובר לטלויזיה. קניתי טלויזיה חדשה שתתומכת בHD, ואיתה כבל DVI-HDMI מלפני יומיים אני משתמש בכרטיס מסך עם שני חיבורים - 1. VGA - למסך הרגיל 2. DVI-HDMI - לטלויזיה החדשה. *כבל הS-VIDEO לא מחובר בכלל לכרטיס. הבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, ברגע שהוא מגיע למסך הפתיחה של הWINDOWS, הוא מזהה לי כביכול את חיבור הS-VIDEO (שכבר לא פעיל) בתור החיבור הראשי, ובעצם מראה לי מסך שחור על המסך מחשב הרגיל עד שאני מחבר מחדש את כבל הS-VIDEO ומתחבר לוינדוס, ואז הוא מראה לי את מסך המחשב הרגיל בתור מסך נילווה (מראה לי רק את הרקע של שולחן העבודה). דב…
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
הי העם מי שהוא יכול להמליץ לי על ספק כוח טוב לשני hd 6970 radeon ב cf בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי, היה לי מסך lg l1800p http://www.superwarehouse.com/LG_L1800P_18_LCD_Monitor/L1800P/ps/41708 http://www.ciao.co.uk/Productinformation/LG_L1800P__5394531 שהתקלקל ועקב סיפור ארוך עם חברת באג אמרו לי כי יפצו אותי ואני אקבל מסך lg1920 http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6839 השאלה עם המסך החדש לא נופל מהמסך הישן - אני לא מתמצא במפרטים הטכניים כדי לראות את ההבדלים.. אשמח אם מישהו יוכל להשוות ולהגיד לי מה ההבדל ומה עדיף בתודה, FiremanFpG
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
קניתי מחול את הכרטיס 6800גי טי של evga אחשיו מאחורי הקרטיס כתוב ליד הכניסה של ה dvi וה v-cd כתוב vi\vo אני התקנתי את כל הדרייורים ואת כל הדברים של הדברים שאפשר אני חברתי את החיבור של ה וי סי די לממיר(ליציאה) ולא קרה כלום אני חרשטי את כל הפונקציות של הקרטיס מסך אבל אני עדיין לא מצאתי איך אני יכול לראות תמונה על המסך ולערוך אותה או משהוא בסגנון אני מחקה לעזרה תודה!!!!!!!!!!!!!!1
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
G- FORCE 4 440 64 DDR WIN XP עם NVIEW 2.0 בפינה הימנית של כל סרט אני רואה גם בטלביזיה וגם על צג המחשב מעין פס בהיר שכאילו המסך מרוב שהוא ארוך הוא חוזר אחורה על הסרט זה לא רציני אך לא מצאתי לכך פתרון וניסיתי הכל (לפחות אני חושב כך )
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 6600GT ,מה לדעתכם הדרייבר שייתן לי את הביצועים הכי טובים..?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
לפי מה שקראתי וחיפשתי בפורום , ראיתי כי ניתן להשיג ti4200 ב550 שח? ואף פחות... חיפשתי וחיפשתי והכי זול שמצאתי היה 650 ש"ח... איפה ניתן להשיג כזה כרטיס מסך בפחות מ600 שח? והאם הוא באמת טוב כמו שאומרים עליו - האם יעבוד כמו שצריך על המחשב שלי : P4 1.5GHZ לוח אם 850GB 256RDRAM
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
ברשת מדווח כי במפתחת השבבים מכינים גירסאות MX משודרגות לדגמי ה-GeForce הניידים הפשוטים ביותר, עם זכרון GDDR5 מהיר שיחליף את ה-DDR3 אחד המוצרים הניידים המסקרנים ביותר שהגיעו אל השוק בחודשים האחרונים הוא נייד ה-Surface Book הקל והקומפקטי של מיקרוסופט, אשר בגירסאות המתקדמות שלו כלל כרטיס מסך דיסקרטי מדגם GeForce 940M, בתצורה ייחודית שכללה ג'יגה-בייט של זכרון GDDR5 מהיר. ההחלטה ההיא של מיקרוסופט בהחלט הוכיחה את עצמה, וה-Surface Book הציג יכולות עיבוד גראפי מפתיעות לחיוב שהיו דומות יותר לאלו של דגמי ה-GeForce GTX 950M ברוב המקרים, ונראה שגם NVIDIA עצמה השתכנעה – ומכינה כעת כרטיסי מסך ניידים עדכניים בגירסאות GeForce 930MX, GeForce 920MX ו-GeForce 940MX, אשר יכללו אפשר…
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
התקציב בלתי מוגבל.. הכרטיס יקנה בארה"ב.. טיפה למשחקים יותר לוידאו.. אני מדגיש הכי טוב.. ועוד שאלה, איזה ספק כוח אני יצטרך בשביל EGVA 9800 GX2 והאם הוא נכנס בכל מארז?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת עבור הכרטיס Leadtek GeForce 8800GTS 640mb להוריד את הדרייבר מהאתר של nVidia או מהאתר של Leadtek? באתר nVidia הם מציעים דרייבר כללי לגרסת ג'יפורס 8 בעוד שבאתר של Leadtek ספציפית את 8800GTS. אז מה להתקין?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אהלן הגעתי לדיון הנ"ל שמסביר איך לבצע סופטמוד לכרטיסי ATI ע"י שינויי הדרייברים וע"י כך לספר אותו לכרטיס מקצועי, פעלתי לפי ההוראוה והסתבכתי לקראת הסוף היות והמדריך מדבר על דרייבר אחד (ישן יותר) אשמח לקבל עזרה אם מישהו עשה את זה והצליח . תודה זה הקישור לאתר http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=313065 תודה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כפי שהכותרת אולי רומזת, אני שוקל לקנות בקרוב מקרן, והידע שלי לגבי מקרנים חדשים הוא קצת מוגבל. קיוויתי שכבוד חברי הפורום יוכלו לסייע לי אני זוכר שלפני כמה שנים, מקרנים לא היו מושכים במיוחד לשימוש ביתי ממושך בגלל כמה סיבות: 1. הבהירות לא היתה גבוהה מספיק כדי לאפשר צפייה באור יום (או באור כלשהו) 2. הניגודיות לא היתה טובה במיוחד (בהשוואה לטלוויזיות רגילות, במיוחד CRT) 3. משך חיי המנורה ועלות החלפתה מנעו שימוש ממושך אני מניח שכיום המקרנים באופן כללי השתפרו - השאלה היא, עד כמה? האם מקרן הוא עדיין מכשיר ייחודי שמדליקים פעם בשבוע בחושך כדי לראות סרט טוב במיוחד, או שמא אפשר להשתמש במקרן כל לילה או אפילו כל יום, כתחליף לטלוויזיה? אם התשובה לשאלה הקודמת היא "תלוי בתקציב" - כמ…
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
נציגי חברת PowerColor הצהירו כי יציעו דגמי RX 5700 XT בעלי עיצוב וקירור ייעודיים משלהם גם במחיר ללא תוספת מעבר לבסיס שנקבע בידי AMD לכתבה
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי שניי 6800 של LEADTEK אחד GT ואחד ULTRA... אני רוצה לצרוב ל GT ביוס של ULTRA אבל התוכנה המקורית של LEADTEK לא מביאה לי לעשות את זה... רשום שהכרטיס אינו תואם לביוס... עכשיו אני רוצה תוכנה שצורבת ביוסים לכרטיסי מסך ולא שואלת יותר מידיי שאלות... אני יודע שיש תוכנה כזאת אפילו הביאו לי את השם שלה היום !! אבל שחכתי אותו :-\ תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי קיבל הצעה למחשב חדש שמיועד למשחקים בתקציב של עד 4000ש"ח, להלן המפרט: [TABLE=width: 600, align: right] [TR] [TD]קטגוריה [/TD] [TD]פריט[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]INTEL 3470 : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.2Ghz - TRAY[/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם[/TD] [TD]GIGABYTE GA-B75M-D3H[/TD] [/TR] [TR] [TD]זיכרון[/TD] [TD]KINGSTON HYPER-X BLU 8GB DDR3 1600 1.5V CL10[/TD] [/TR] [TR] [TD]צורב DVD[/TD] [TD]LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA[/TD] [/TR] [TR] [TD]מארז[/TD] [TD]COOLERMASTER SILENCIO 450 w/o PSU [/TD] [/TR] [TR] [TD]ספק כוח[/TD] [TD]SEASONIC S12II 520W - RETAIL[/TD] [/TR] [TR] [TD]קרור למעבד[/TD] [TD]ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2[/TD] [/TR] [T…
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
לוח אם Z87 D3H - מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT יש סיכוי כזה להפעיל את 2 כרטיסי המסך גם את החיצוני וגם את המובנה לטובת צריכה בחשמל ? מה שאני רוצה שיקרה זה שהמאיץ הגרפי של אינטל ה- HD 4600 יעבוד כל הזמן אלא אם כן אני נכנס למשחק ואז ה- 7950 יכנס לפעולה (כמו מה שקורה בניידים) , כמובן שהשאלה היא בהנחה שגם הכרטיס המובנה וגם החיצוני עובדים - כשאני נמצא במערכת ההפעלה ולא כשאני נמצא בביוס .
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
קיים דבר כזה? ??? אם כן, LINK ME PLZ(למוצר בחנות,ז"א לדף שלו בפנדה\סימפלטק\זיגזג\כל חנות אחרת) TNX עריכה: אני צריך מסך רגיל(לא שטוח)שלא יעלה על הגודל הבא: אורך 53 ס"מ, רוחב לא משנה, ועומק שלא יעלה על 33 ס"מ. אם יש כזה דבר, LINK ME AGAIN. DANKE.
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
השבוע אנו מכריזים על ההשקה הרשמית של NVIDIA App , לצד דרייברGeForce Game Ready חדש ובאנדל של Indiana Jones and the Great Circle עם כרטיסי המסך מסדרת GeForce RTX 40. כמו כן, נוספו כותרים חדשים לרשימה ההולכת וגדלה של משחקים שתומכים בטכנולוגיות RTXלכתבה
-
- 0 תגובות
- 256 צפיות
-
-
יום רביעי אני אמור להזמין את המסך החדש ואני עדיין מתלבט עליו. הסכום המקסימלי שיש לי הוא 900 ש"ח (לא כולל משלוח) חשוב לי שהוא יגיע לרזולוציה של 1152X864 ועם ריפרש רייט גבוה(היום אני עובד על רזולוציה כזאת, עם ריפרש רייט של 70) גם חשוב לי שיהיה בהיר, המסך שיש לי היום קצת כהה מידי ולפעמים קשה לראות את כל הדברים (גם כשהוא מוגדר למקסימום בהירות, אני צריך עוד להגביר אותה דרך תוכנה) וכמובן, שטוח. המסכים שמציעים לי: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_94&products_id=55 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_94&products_id=116 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_94&products_id=1…