עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by elik50,

מישהו יכול לתת הערכת מחיר ובכלל בקורת על הכרטיס ? תודה !

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  2. Started by Demolition,

שלום חברים לא מזמן סיימתי פרוייקט קטן וקיבלתי עכשיו הרבה כסף ועכשיו.... הגיע הזמן לבזבז אותו לא? קיצקץ שקעתי באינטרנט במטרה למצוא כרטיס מסך נורמלי ולבסוף הגעתי ל2 אחרונים radeon 9600xt 256mb שעולה בערך 1000 שקל ו radeon 9800xt 128mmb שעולה 1400 שקל.. עכשיו אחרי כל החיפושים והשטויות והבלאגנים עדיין לא הבנתי מה עדיף מישהו יכול לעזור לי? המחיר לא ממש משנה אני מנסה להגיע למקסימום ביצועים בעריכת וידאו ומשחקים.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  3. Started by nisanez,

יש לי כרטיס 8800GTS 320MB ואני מתכוון להחליף ספק.. ושמתי לב שלכרטיס (8800GTS 320MB) יש 2 חיבורים של ספק כח אז אני צריך לחבר את שניהם?? או שמספיק 1? זה ממש דחוף אם מישהו יכול לענות או בכלל הבין את השאלה (אני לא יודע אם זה שייך לפה או לפורום ספקים)

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  4. Started by guyezra,

שלום, קניתי את ה- 6600GT של LEADTEK. השאלה שלי היא איזה דריברים להתקין? באתר שלהם יש גירסה המבוססת על 71.84 ובאתר של NVIDIA הגירסה היא 71.89. הגירסה של LEADTEK היא 30MB ושל NVIDIA היא 19MB. יש איזה תוספות בגירסה של LEADTEK? אם אני זוכר גירסה 84 גרמה להתחממות בחלק מהכרטיסים ו-NVIDIA הוציאו די מהר עידכון. מישהו יכול לעזור? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  5. Started by DoT12,

1. איך הכרטיס מסך Geforce 5500 FX -256 MB ? שווה? 2. אני מחפש מסך LCD בסביבות ה 1000-1300 שקל שהוא 17 אינץ' וזמן תגובה 16 MS ...מישהו מכיר משהו כזה? ואם יש..האם הוא בכלל שווה? דרך אגב לפורום הזה יש אחלה סמיילים

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  6. Started by surui,

מה עדיף לקחת X1900GT או 7900GT אני רוצה לקנות מקיספי ויש להם את ה Galaxy 7900GT או את Sapphire X1900GT מה יריץ לי יותר חזק משחקים? מה עושה פחות בעיות? מה עדיף לקנות? אל תציאו לי כרטיס מסך אחר כי אני קונה רק מKsp

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  7. Started by emofun,

בכתבה החדשה על הX1950 AGP החדש כתוב שיחסית לאחיו הפיסי איי אקספרס במקום 256 מגה של זכרון יש 512 מגה של זכרון בכרטיס החדש ושההבדלים הם בין 690mhz ל700mhz בחדש.... אז אתם רוצים להגיד לי ששמו כפול זכרון וזה כולה עשה את ההבדל הקטן הזה בין 690 ל700 ?? משו פה לא מסתדר לי

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  8. Started by Moo,

חיברתי את המחשב לטלוויזיהדרך ה TVOUT והוא לא מזהה שהיא מחוברת. ב DISPLAY OPTIONS סימנתי V ב FORCE TV DETECTION עכשיו הלכתי ל DISPLAY MANAGER ושם בחרתי את הטלוויזיה ובאמת רואים. הבעיה שאחרי ריסטרט שוב הוא לא מזהה את הטלוויזיה. לא מחובר מסך ומדובר על דרייברים CCC 6.1 . מה הפתרון לבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  9. Started by ofirrjd,

היי, האם קיים כזה כרטיס? מה ההבדל בינו לבין ה X1600Pro? מה ההבדל בין שניהם לבין ה 6600GT? מוכרים את ה X1600Pro של sapphire ב KSP ב 710 ש"ח, את ה GT אני יכול להשיג ב 860 ש"ח. מה כדאי? הקטע שפתאום צץ לי ה RX הזה ואני לא יודע מה זה ואם בכלל יש הבדל. אנא עזרתכם. תודה רבה, אופיר

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  10. Started by yehudahe,

אני עומד לרכוש כרטיס טלויזיה חיצוני באיכות גבוהה שיחובר למסך מחשב ללא מחשב. אני שוקל שתי מערכות AVerTV Box 9 של חברת AVerMedia או Grand POP 1280S של חברת Grandtech. לשניהם תכונות דומות, לזה האחרון רמקול פנימי, מחיר כמעט זהה. האם יש למישהו מידע נוסף על איכות המוצר, החברה שיעזור לי לקבל החלטה? האם ישנם מוצרים אחרים מתחרים בשוק?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  11. Started by Oranili,

6600 GT Oh 6600NX תודה

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  12. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם היום אני רוצה ליקנות את הכרטיס מסך החדש שהיה לי אחרי בירורים רבים והכול המליצו לי על Palit GeForce 9600GT Sonic ב900 שקל (יש לי הנחה ביגלל קשרים ....) מה אתם אומרים עליו ואתם יכולים להביא לי עוד ביקורות עליו כי אני קראתי רק אחד תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  13. Started by ro,

היי חברה אני מחפשרמקולים למחשב. בעיקר לשמיעת מוזיקה ולצפייה בוידיאו. אנני מתכוון לפוצץ בווליום. כלומר חשוב לי מערכת שתיתן סאונד טוב ברמות ווליום שפויות. חשבתי על אחת משני המערכות האלה עד כמה עדיף ה 2100 ובמה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  14. Started by DTK,

אני מתלבט אם לקנות Radeon 9800 PRO של חברת ELSA או את הSE של אותה החברה בהבדל של בערך 250 ש"ח(לא הכסף הוא הגורם). נאמר לי שאפשר בעזרת דרייבר מיוחד לפתוח עוד צינורות עיבוד בSE (או משהו כזה) וכך להביא אותו לרמה שקרובה מאוד לPRO. האם זה נכון? האם הייתם ממליצים לעשות את זה או שיש אולי אפשרות טובה יותר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  15. Started by 10GaZ,

שימו לב ההודעה נערכה! ============= לאחר ציפייה שכרטיס במסך יוכל להקליט לי תוכניות היישר מהממיר, נחלתי אכזבה - הכרטיס יודע להקליט רק בפורמט NTSC !! (בארץ שיטת השידור היא PAL) אין שום אפשרות לשנות את שיטת השידור בה הכרטיס יכול לעבוד? עדכון דרייבר או משהו? או אולי אפשרות יצירתית אחרת? למשל לחבר בין המחשב לטלוויזיה (ולא לממיר) ושהטלוויזיה תוציא תמונה בNTSC אודה לעוזרים ============ הבעיה הייתה בהגדרות, התברר לי שניתן להגדיר גם הקלטה בפורמט PAL. מנהלים, אפשר למחוק את ההודעה או להשאירה כדי לתת לאחרים ללמוד מהטעויות :

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  16. Started by A.j.23,

הכרטיסים האלה בערך בתקציב, איזה הכי משתלם? (על מערכת AMD 64 3000 RADEON 9600XT DVI 256MB XFX FX5900XT 128MB RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB(אם יש ב1200-1300) xfx 6600 256MB DVI,TV,PCI-E

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  17. Started by Y-T-M,

דבר ראשון אני הולך לקנות אותו עם המפרט הבא השאלה שלי עם שווה לקנות את הoc האם זה שווה את המחיר או לא? מעבד: box Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח אם: P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרון פנימי: Transcend CL 5 DDR II 800Mhz 1GB x2 כרטיס מסך:GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8800 GT 512MB PCIe דיסק קשיח: WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS צורב: Samsung SH-S203B DVD±R x20 Black Sata מארז: ‏Raidmax SAGITTA No Psu ספק: Enermax Liberty 500W רמקולים: Micro Lab 2+1 מקלדת :Multimedia Logitech Keyboard + Mouse optical מסך: Proview 22'' LCD EP-2230W (5ms) 1:3000+dvi+sp

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  18. Started by esharone,

שלום לכולם קניתי אתמול כרטיס טלוויזיה (pvr 2000) של leadtek, איך אני מחבר אליו את הממיר של יס? יש רק יציאה לאנטנה ועוד יציאה שדומה ל s-video אבל אני לא בטוח שזה s video איזה סוג כבל אני צריך כדי לחבר ממיר?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  19. שלום לכולם. אני מתכנן לעשות HTPC בבית וכעת אני בשלב כרטיס הטלוויזיה. הבנתי שהיום הכל כבר הגיע לשלב שבו אני יכול להפוך את ה-HTPC שלי למכשיר מקליט כמו HOT MAGIC. בשביל זה אני מניח שאני זקוק לכרטיס טלוויזה. האם אני צודק או שהיום יש כבר חומרה מתקדמת יותר? אם כרטיס טלוויזיה אז איזה? אחד עם שלט? האם עדיף אחד שמתקינים על המחשב או אחד עם חיבור USB. בקיצור, הסבר קצר יעזור והמלצות יעזרו לי מאוד. תודה. אופס, זה הפורום הלא נכון. אפשר למחוק בבקשה. אני אפתח בפורוןם השני. סליחה.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  20. Started by talisman,

עשיתי פירמוט למחשב ונאבד לי הדיסק עם התכנה הקודמת... יש לכם המלצות לתוכנות טובות?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  21. שלום, היום קיבלתי כרטיס מסך חדש video shuttle 2 אני חושב שהוא של chronos עכשיו מישהו מכיר את הכרטיס? הוא שווה משהו? וכמה הוא עולה? אני פשוט לא יכול להרכיב תכרטיס כי אני לא בבית. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  22. Started by Hotmetal,

שלום רב למשתמשי הפורום , חנות אחת חייבת לי פיצויים והציעה לי כרטיס מסך בחינם היא מציעה לי שני כרטיסי מסך ואני רוצה לשאול איזה מהם כדאי לקחת יותר? הראשון הוא Gecube radeon x1650 לא PRO והשני הוא Leadtek Geforce 7600GS שני כרטיסי המסך הם 256 Mbyte תודה מראש

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  23. שלום לכולם.. יש לי כרטיס מסך FX5200 ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר מתקדם אבל יש לי סלוט של AGP איזה כרטיס מומלץ לקנות עד סכום של 500 ש"ח.???

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  24. Started by oooz,

צריך את חחות דעתכם, איך המחיר?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  25. איך עושים זאת? חוץ מזה, יש לי כרטיס OSPREY 210 (כרטיס ללכידת וידאו) חדש. אין לי בו שימוש בכלל. האם אני יכול לעשות איתו משהו? כלומר א.לחבר אותו לטלויזיה בתור יציאה מהמחשב וכניסה לטלויזה. ב.רק בתור לכידת וידאו. ג. למכור (כי אין לי מה לעשות איתו).

• 0 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.