עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לו חיבור למסך הישן וDVI ויציאה של HDMI ויש לי טלוויזיה רגילה בחדר ולא קיבלתי כבלים בקופסא שלו מה לעשות איזה כבל צריך ?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  2. יש לי מחשב מוכן כבר רק צריך לחבר אותו לטלוויזיה כרטיס מסך 8500GT וPVR150 השאלה שלי איפה אני תוקע את הכבל בממיר ובכללי איך אני עושה את כל הדברים שבסוף אני יוכל לראות טלוויזיה במחשב הכל אמור להתחבר לטלוויזיה בסלון

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  3. Started by massinvallus,

אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מחשב חדש, עם מסך LCD 20". בעתיד הקרוב אני מתכנן לקנות מסך נוסף ולחבר אותו על מנת לעבוד על מספר חלונות במקביל. האם זה אפשרי לכל מפרט שאבחר או שיש דרישות מיוחדות?

4. Started by Yaron-Cohen,

ברגע שאני לוחץ על כפתור הכיבוי בשלט הוא יוצא למצב שינה..אני רוצה שברגע שלוחצים על הכפתור שהחשב יכבה או שהוא יצא מהמדיה סנט..אחד מהשנייםלא שנה י מה.. בתודה ירון..

5. אני מתלבט בין מסכי LG מסכי LCD למשל .. http://zap.co.il/model.asp?model_id=150195 וזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=129024 עכשיו המסך הראשון עולה במפרט על המסך השני , למה הוא עולה פחות?! השני למשל בעל זמן תגובה של 12 , למה עולה יותר מהראשון?! וגם זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=360464 וזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=37000 השני כאן הוא מסך ישן של החברה , וכולם למעלה עולים עליו במפרט , למה לעזאזל עדיין יקר? ועוד מתיקר? מישו מבין את ההגיון פה ויכול להסביר לי?? * השאלה העיקרית כאן בנוסף ל 2 השאלות הנ"ל , בהתעלמות מהמחיר איזה מסך הכי משתלם והכי איכותי ? תודה

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  6. אני מתלבט בין 2 הכרטיסים הנ"ל, האופצייה הקיימת היא להחזיר את ה - NX7900GT ולהוסיף 150 ש"ח בערך ל - 8600GTS? מה מבין שניהם עדיף לקחת? או לחלופין: האם כדאי לשדרג? השימוש הוא משחקים כגון: CNC3, COMPANY OF HEROES, ועוד כמה משחקי מרוצים וספורט. אני לא מתכוון להשתדרג לויסטה בשנה הקרובה, ובעוד שנה אני גם ככה מחליף את כל המחשב (לא מדובר במחשב שיש לי במפרט שמפורסם פה, מדובר במחשב אחר), בתודה מראש לכל העוזרים.....

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  7. Started by pyaniv,

שלום, הייתה לי בעיה בבנצ'מארק לכרטיס מסך FX5900XTV. הבעיה נפתרה, הרבה בזכות עזרתכם האדיבה ! על כך תודה לכל מי שעזר ! נתראה בפורום אוברקלוקינג

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  8. מה ההבדל בין כרטיס 254mb לבין כרטיס 512mb בהעלאת משחקים? האם ההבדל משמעותי? איזו השפעה תהייה לכרטיס בעל מעט mb על הרצת המשחק? ומה אתם ממליצים האם לשים דגש על כך בקניית כרטיס midclass?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  9. Started by hwforcer,

האם זה הגיוני כי כרטיס אחד X1900XTX יותר טוב משנתיים ב SLI של GEFORCE 7900GT ?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  10. Started by maormark,

יש לי מחשב יחסית ישן מעבד AMD Athlon XP 2000+ לוח אם של Gigabytes מדגם GA-7VA זיכרון פנימי 1GB DDR 400 הרד דיסק 160GB 8MB BUFFER IDE של WD כרטיס מסך פשוט מאוד GEFORCE2 MX200 אני מצליח להפעיל איתו כל סרט של 720P בלי שום בעיות, פשוט הצריכה של המעבד גבוהה משהו כמו 88-95%. זה מוזר בהתייחס לכל מה שנאמר פה... נגיד קחו לדוגמא סרט שהפעלתי : The.Matrix.1999.DVD9.720p.HDDVD.x264-hV Format : X264 Source : HDDVD Genre : Action / Thriller / Sci-Fi Resolution : 1280x528 Video Bitrate: 7702 Audio : AC3 5.1 640kbit/s Release : 05.14.07 Rars : 86x100mb PFS חשוב לציין שאת הסרט אני רואה על המחשב מסך MAG 17 786PFS אני מנגן את הסרט בתוכנה BSPLAYER. מקודדים של K-…

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  11. Started by michaelgr,

שלום, יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7300. קניתי כבל SVIDEO 4 פינים אבל משום מה אני לא מצליח לחבר אותו ליציאת TVOUT של הכרטיס מסך. הסתכלתי על הפינים בכבל והם נראים בסדר. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות היציאה בכרטיס מסך בכלל לא מתאימה למחבר זה?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  12. Started by sagg,

שלום, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה , דבר שכבר עשיתי בעבר כאשר היה לי כרטיס NVIDIA הדרייבר מאוד ידידותי למשתמש ומאוד קל לעשות DUAL VIEW . לא מזמן קניתי כרטיס מסך של ATI ומאז אני לא מצליח לחבר את הטלוויזיה למחשב כמו שצריך. אני רואה את המחשב בטלוויזיה בשחור לבן לא צבעוני ואני לא יודע למה... דבר נוסף אני לא מצליח לעשות DUAL VIEW... בבקשה, תעזרו לי.. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  13. Started by mormil,

שלום לכולם לא מזמן התחדשתי בכרטיס X1950 GT 256MB של Sapphire. הכרטיס מתפקד יופי, אבל המאוורר שלו מאוד רועש. רגע לפני שקניתי קירור פאסיבי, ראיתי איזה פוסט שמדבר על הבעיה, ועל זה שעדכון ביוס אמור לפתור אותה. הורדתי את הביוס מאתר Sapphire, אבל תוכנת צריבת הביוס (ATIWinFlash) מסרבת לצרוב ונותנת הודעה של "P/N mismatch". מישהו נתקל בבעיית רעש בכרטיס הזה? מישהו ניסה פעם לעדכן לו את הביוס? אשמח לעצות תודה, מור

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  14. Started by mpmisha,

שלום רב. לפני שנה + הרכבתי מחשב ןעד היום יש לי בעיות עם הכרטיס מסך ככל הנראה הוא לא מתקשר טוב עם הלוח עם או משו להלן פירוט החומרה, אשמח אם תציעו איזה פתרון או משו.... AMD ATHLON 64Bit 3000 Tray ABIT KV8 PRO Gigabyte ATI 9600XT 128mb bulk וכל השאר לא נראה לי רלוונטי מקווה שתקעתי את זה בפורום הנכון תודה מראש. mpmisha...

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  15. שלום לכולם להלן שאלה בעבודה בתלת מימד (לא במשחקים) עד כמה משמעותית כמות הזיכרון של הכרטיס. או במילים אחרות האם שווה להשקיע ב 8800gts 640mb או שלא ארגיש בהבדל משמעותי מול 8800gts 320mb אני עובד על מסך 20 אינט'ש ברזולוציה 1280 על 1024 תודה

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  16. ?? תודה

17. Started by Bashash,

אני אשמח מאוד אם תוכלו להביא מבחני ביצועים או כל דבר אחר... תודה רבה לכולם!!!

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  18. Started by idani1983,

קניתי את ה 7800GT בארה"ב ורציתי לדעת האם יהיו לי בעיות לחבר אותו לטלויזה שלי בארץ בגגל שיטות בשידור תודה

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  19. Started by shareall123,

לפני כחצי שנה קניתי מחשב חדש CORE DOU E6750 לוח אם GIGABYTE P35 כרטיס מסך LEADTEK 8800 GTS 320MB לפני כמה ימים, המחשב שלי הפסיק לזהות את חיבור ה S VIDEO כשאני מחבר את הטלוויזיה לכרטיס מסך. בדקתי את זה ביציאה אחרת בטלוויזיה, לא עזר, בדקתי בטלוויזיה אחרת, לא עזר, החלפתי כבלים, לא עזר, עידכנתי דרייברים, גם לא עזר, שיחזרתי את המחשב למועדים שונים...גם לא עזר... מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שכרטיס מסך כ"כ יקר נדפק אחרי חצי שנה (תדירות השימוש בחיבור הזה לא גדולה אצלי...)??? הבעיה שכדי לבדוק את זה אני צריך לשלוח את הכרטיס לחנות שממנה רכשתי את המחשב והם יעבירו את הכרטיס ליבואן..... בחישוב פשוט, אני מקרקע את המחשב ל 21 יום לפחות....(משום מה הם אומרים שהיבואן לא יקבל לקוח…

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  20. Started by ras81,

שלום יש לי כרטיס 7600GT של חברת EXPERTVISION. מדוע אין לו חיבור חשמל של PCI בעוד לכרטיסי PCIE אחרים יש? האם זה משפיע על הביצועים? תודה

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  21. Started by Silol,

שלום, אני מעוניין לקנות את הכרטיס 8800GT 512MB מחו"ל. מישהו יכול להביא לי קישור לחנות בארה"ב שיש לה אותו במלאי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  22. Started by zoharsim,

שלום חברים צריך עזרה דחופה בהפעלה של כל משחק רציני ,אחרי דקה המשחק נתקע (העכבר זז)..והדרך לצאת מזה זה RESET בלחצן... עידכנתי BIOS של הלוח הראשי למעודכן ביותר..כנ"ל לכרטיס מסך.... 3DMARK (כנראה גרסה ישנה) הראתה שהכרטיס תקין וציינה לו 8k............ הכרטיס נקנה אתמול ונתקבל בקופסה גדולה רק עם כבל מתאם ודיסק... המערכת שלי :Gigabyte GeForce AGP 7600GS N76G256D-RH Gigabyte K8NS-Ultra 939 AMD +3000 1 Gbyte זכרון

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  23. Started by Hitman_47,

אני צריך בבקשה עזרה במסך LCD למחשב אני עובד המון שעות מול המחשב צריך מסך טוב יעבוד הרבה !!! אני רוצה 19 חשבתי ללכת על 2 מה אומרים ?? MAG ?B916 19'' LCD 8ms? http://www.mag.com.tw/Products/Product.aspx?sn=74π=1459 SAMSUNG ?940B 19'' LCD 8ms DVI? http://www.samsung.com/au/products/monitors/tft/940b.asp תודה רבה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  24. Started by Psycho360,

ליברטי 400 של אנרמקס יעשה את העבודה??? בנוגע לכרטיס מסך 2900XT אם לא, מה כן?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים