עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by fanch,

שלום! בשעה טובה ומוצלחת רכשתי מסך לסד רחב (מקווה שזו לא הייתה טעות). בינתיים, הרזולוציה היחידה שלא מטשטת לי מלל היא רזולוציה של 1440על 900, שזו לאל ספק רזולוציה קטנה מדי. קצב הרענון הוא של 60 ואין לי אפשרות להגדיל אותו עם הרזולוציה הזאת. עם איזה הגדרות אני צריכה לשחק כדי שאני אוכל לעבוד וזה יראה הגיוני.? בינתיים, זה קטן מדי ואם אני משנה לרזולוציה אחרת אז זה גם מטשטש את המלל. מבחינת דברים אחרים רואים מצוין. סרטים ותמונות זה מציג מעולה, אבל את התוכן עצמו (פונטים וכו') זה מן מורח, מטשטש. אני מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי ואני אודה על כל תגובה/התייחסות. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  2. Started by zaroor,

שלום לכם אני צריך לעזור למישהו לקניית כרטיס עד סכום 370 שח ל- AGP X8 מה ההמלצה שלכם מחשב 2.8 1.0 זיכרון

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  3. מה ההבדל בין כרטיס 254mb לבין כרטיס 512mb בהעלאת משחקים? האם ההבדל משמעותי? איזו השפעה תהייה לכרטיס בעל מעט mb על הרצת המשחק? ומה אתם ממליצים האם לשים דגש על כך בקניית כרטיס midclass?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  4. Started by yosizach,

מה עדיף ? מסך שטוח של lg lcd 17 או מסך רגיל רק המסך שטוח יהני .. 19

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  5. Started by sagg,

שלום, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה , דבר שכבר עשיתי בעבר כאשר היה לי כרטיס NVIDIA הדרייבר מאוד ידידותי למשתמש ומאוד קל לעשות DUAL VIEW . לא מזמן קניתי כרטיס מסך של ATI ומאז אני לא מצליח לחבר את הטלוויזיה למחשב כמו שצריך. אני רואה את המחשב בטלוויזיה בשחור לבן לא צבעוני ואני לא יודע למה... דבר נוסף אני לא מצליח לעשות DUAL VIEW... בבקשה, תעזרו לי.. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  6. Started by mormil,

שלום לכולם לא מזמן התחדשתי בכרטיס X1950 GT 256MB של Sapphire. הכרטיס מתפקד יופי, אבל המאוורר שלו מאוד רועש. רגע לפני שקניתי קירור פאסיבי, ראיתי איזה פוסט שמדבר על הבעיה, ועל זה שעדכון ביוס אמור לפתור אותה. הורדתי את הביוס מאתר Sapphire, אבל תוכנת צריבת הביוס (ATIWinFlash) מסרבת לצרוב ונותנת הודעה של "P/N mismatch". מישהו נתקל בבעיית רעש בכרטיס הזה? מישהו ניסה פעם לעדכן לו את הביוס? אשמח לעצות תודה, מור

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  7. Started by mpmisha,

שלום רב. לפני שנה + הרכבתי מחשב ןעד היום יש לי בעיות עם הכרטיס מסך ככל הנראה הוא לא מתקשר טוב עם הלוח עם או משו להלן פירוט החומרה, אשמח אם תציעו איזה פתרון או משו.... AMD ATHLON 64Bit 3000 Tray ABIT KV8 PRO Gigabyte ATI 9600XT 128mb bulk וכל השאר לא נראה לי רלוונטי מקווה שתקעתי את זה בפורום הנכון תודה מראש. mpmisha...

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  8. Started by Yaniv_sosner,

בקרוב אני חושב שאני יקנה את הכרטיס מסך הנל. רציתי לישאול כמה W הוא צורך ? כי יש לי ספק ג'נרי 450W והוא מספק 20A במסילה של 12V מה אתם אומרים הוא יחזיק ? ואגב עכשיו יש לי את ה X1950PRO 256MB (אתם יכולים ליבדוק לי כמה W גם הוא צורך?) והוא מחזיק אותו ללא בעיות. ואגב אם יש לכם סקירות על הכרטיס מסך GF9600GT אתם מוזמנים להביא לפה. תודה מראש יניב.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  9. Started by talmAn,

אני רוצה לקנות 9800 פרו בשבוע הקרוב ואני לא יודע אם כדאי?! הכרטיס נחשב ישן עכשיו? או שכדאי לקנות אותו? וכמה זמן הוא יחזיק לי הוא יחזיק לי שנה וחצי ככה?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  10. Started by avishaiar17,

בקיצור אחים שלי...כל מי שהזמין את הכרטיס , הוא לא יגיע התקשרו אליי מהחנות ואמרו שהיתה בעיה עם המפעל(מה שכמה חברה מפה אמרו) בקיצור עליי לבחור כרטיס אחר טוב נעשה בדיקה..

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  11. אני מתכוון אם אפשר להתקין דרייבר חדש על הדרייבר הקודם (בלי להסיר אותו) ומה מחדש הדריבר החדש שיצא לסדרה 8? 163.71

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  12. Started by athi,

יש לי טלויזיה ליד המחשב איך אני יכול לחבר אותה למחשב ושאני יראה בה סרטים... תודה למי שיעזור. זה אחלה פורום(לא קשור)

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  13. שלום לכולם להלן שאלה בעבודה בתלת מימד (לא במשחקים) עד כמה משמעותית כמות הזיכרון של הכרטיס. או במילים אחרות האם שווה להשקיע ב 8800gts 640mb או שלא ארגיש בהבדל משמעותי מול 8800gts 320mb אני עובד על מסך 20 אינט'ש ברזולוציה 1280 על 1024 תודה

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  14. יש לי רדאון 9500 של FIC ניסיתי לשמור עם FLASHROM "FLASHROM -s 0 backup.rom" וזה לא שומר ... יש דרך אחרת.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  15. Started by QQQ,

אם אני לדוגמא לוקח משחק כלשהו, ואני בוחן כרטיס מסך מסויים על מסך 17", הכרטיס מסך יתן ביצועים פחות טובים ב19"? השאלה שלי בעצם היא אם כרטיס מסך צריך יותר "להתאמץ" אם מדובר בצג 19" במקום 17"(שבמצב זה הרזולוציה היא יותר גבוהה).

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  16. sapphire- Radeon 9800NP 128MB 256bit AGPx8 *לא עבר אוברקלוק. אני רוצה למכור את הכרטיס הנ"ל. כמה יתנו לי עליו לדעתכם ?

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  17. Started by gmmaf,

מצטער על הבורות בנושא אבל מה זה כל כך משנה אם זה Radeon9600 או 9800 או FX 5600 או FX 5200 חוץ מההבדלים בכיס יש גם הבדלים במסך? אפשר להפנות אותי למקום שאפשר לקרוא על זה כי תמיד בדרישות למשחק כתוב את הזיכרון של הכרטיס ולא דווקא את המעבד שלו מישהו מוכן לעשות לי ואני מאמין גם לאחרים פה קצת סדר?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  18. הנה תמונה : מה זה זיכרון יעודי זיכרון משותף וזיכרון מסך ? ... תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  19. Started by shareall123,

לפני כחצי שנה קניתי מחשב חדש CORE DOU E6750 לוח אם GIGABYTE P35 כרטיס מסך LEADTEK 8800 GTS 320MB לפני כמה ימים, המחשב שלי הפסיק לזהות את חיבור ה S VIDEO כשאני מחבר את הטלוויזיה לכרטיס מסך. בדקתי את זה ביציאה אחרת בטלוויזיה, לא עזר, בדקתי בטלוויזיה אחרת, לא עזר, החלפתי כבלים, לא עזר, עידכנתי דרייברים, גם לא עזר, שיחזרתי את המחשב למועדים שונים...גם לא עזר... מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שכרטיס מסך כ"כ יקר נדפק אחרי חצי שנה (תדירות השימוש בחיבור הזה לא גדולה אצלי...)??? הבעיה שכדי לבדוק את זה אני צריך לשלוח את הכרטיס לחנות שממנה רכשתי את המחשב והם יעבירו את הכרטיס ליבואן..... בחישוב פשוט, אני מקרקע את המחשב ל 21 יום לפחות....(משום מה הם אומרים שהיבואן לא יקבל לקוח…

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  20. Started by Blue Eyes,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר דרך להתקין דרייבר ל- GeForce 4 440MX בויסטה . באתר הרשמי לא מצאתי דרייבר של הכרטיס הזה שמתאים לויסטה. אשמח אם תכוונו אותי

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  21. http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=523 1950PRO מול 7900GS שורה תחתונה - ATI קצת יותר מהיר וקצת יותר יקר (בחו"ל) אבל שניהם נותנים תמורה מעולה לכסף.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  22. Started by fish123,

שלום אני מחפש כרטיס טלוויזיה טוב כרטיס שכולל Composite וS-video כולל גם תוכנות עריכה,כיווץ וWinDVR 3 במחיר של עד 400 שקל

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  23. Started by ras81,

שלום יש לי כרטיס 7600GT של חברת EXPERTVISION. מדוע אין לו חיבור חשמל של PCI בעוד לכרטיסי PCIE אחרים יש? האם זה משפיע על הביצועים? תודה

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  24. כולם פה מדברים כל הזמן על היציאהשל הDX10 ועל ההשלכות של כך, אבל למישהו יש באמת מושג קלוש מתי הוא יצא? עם הויסטה?? ואם כןמתי הויסטהתיצא הרי כל הזמן דוחים את היציאה של הויסטה

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  25. Started by hearyourorphanedch,

איזה כרטיס מסך עדיף מבין השניים, במה הם שונים? ?7300GS 256MB DVI, PCI-E? Grapics Engine: Geforce 7300GS Memory Size: 256MB DDR II Memory Bus: 64bit Engine Clock: 550Mhz RAMDAC: 400Mhz Max. Resolution: 2048x1536@85Hz Bus Standard: PCI Express VGA Output: Yes TV Tuner: No TV-out: Yes VIVO(Video-in.Video Out): No DVI: Yes ?Radeon 9600XT TV, DVI 256MB (BULK)? דגם RADEON 9600 XT בקר גרפיקה RADEON 9600 XT זיכרון 128MB of DDR SDRAM חריץ AGP 8X/4X/2X יציאות VGA connector for analog CRT S-video or composite connector for TV/VCR DVI-I connector for digital CRT or flat panel

• 1 תגובה
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים