עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הוא עולה 1,695 (המחיר נמוך יחסית למסך LCD לא?) יש מסך בסביבת המחיר הזה שיותר טוב ממנו? והאם בכלל כדאי לי לקנות מסך כזה שרוב פעולותי במחשב הם סרטים,והרוב משחקים?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  2. Started by kw,

לפי מה שראיתי ל- galaxy יש 7600 gs ddr3 ל- agp וגם 7300gt ל- agp http://www.galaxytech.com/Products.asp?class1=3 השאלה אם אפשר להשיג אותם בארץ ? מישהו יודע ?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  3. Started by mormil,

שלום לכולם לא מזמן התחדשתי בכרטיס X1950 GT 256MB של Sapphire. הכרטיס מתפקד יופי, אבל המאוורר שלו מאוד רועש. רגע לפני שקניתי קירור פאסיבי, ראיתי איזה פוסט שמדבר על הבעיה, ועל זה שעדכון ביוס אמור לפתור אותה. הורדתי את הביוס מאתר Sapphire, אבל תוכנת צריבת הביוס (ATIWinFlash) מסרבת לצרוב ונותנת הודעה של "P/N mismatch". מישהו נתקל בבעיית רעש בכרטיס הזה? מישהו ניסה פעם לעדכן לו את הביוס? אשמח לעצות תודה, מור

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  4. Started by kobi_af,

אני יודע שיש x800 se x800 pro ו x800xt מה יש גם x800xt tpe משהו כזה? ומה יותר טוב 6800 הרגיל או x800 pro ומה יותר טוב x800 pro או 6800gt

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  5. הכרטיסי מסך החדשים שיצאו שיהיה להם מעבד נפרד חוצ מהמעבד הרגיל במחשב שיטען את הפיסיקה של המשחקים או משהו כזה.. האם יצטרכו בשבילו לוח אם מיוחד או שבלוחות אם של היום אני גם יוכל לשים בעתיד כזה כרטיס מסך..?

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  6. שמעתי שאת הVIVO אפשר להפוך לXTPE... איזה כרטיס כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  7. Started by vacuuuum,

האם הכרטיס הזה יותר טוב מה 7800GT של LEADTEK מבחינת ביצועים וקירור (נניח שהם עולים אותו דבר) ועוד דבר באתר הרישמי של ASUS מראים שה GT מוציא 5500 ב3DMARK05 והGTX מוציא 8000.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  8. סליחה ! העברתי לפורום LCD

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by Holography,

ATi הכריזה על כרטיסי Mobility (המיועדים למחשבים ניידים) חדשים המבוססים על הסדרה האחרונה של כרטיס המסך מבית ATI -הXx00 עפ'י ATI הX800 Mobilty יהיה הכרטיס החזק בשוק הכרטיסים הגרפיים למחשבים ניידים הX800 Mobilty יכיל בין היתר תמיכה ב3Dc ייצור בתהליך 0.13 מיקרון וישולב בו בקר זכרון חדש של 256BIT תדר הליבה יהיה 400MHZ ותדר הזכרונות (GDDR3) יהיה 800MHZ הכרטיס יהיה כרגע בתצורת PCIe בלבד. http://www.ati.com/products/mobilityradeonx300x800.html http://www.legitreviews.com/article.php?aid=122&pid=1

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  10. Started by Shane McMahon,

שלום לכולם,על כרטיס Gaiwnward Nvidia 5500FX יש חיישן טמפרטורות? ובאיזה תוכנה חינמית ניתן למדוד את המעלות? תודה רבה .

11. Started by benor,

אני כמעט בטוח כבר שאני אקנה Radeon 9550 מצאתי את זה: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=A9550GE/TD&langs=01# באיזו חנות ב- 530 ש"ח. מה אתם אומרים כדאי? אם יש לכם הצעות יותר טובות אז תציעו. תודה.

12. Started by dnissan,

יש לי geforce mx-4000 התחברתי לטלוויזיה עם כבל s-viduo מהמחשב ומתאם RCA לטלוויזיה- יש תמונה עם צבע והכל עובד רק לא חלק- כלומר ישנן רעידות קלות במסך הטלוויזיה, רעידות קלות ומרגיזות גם בזמן צפייה בסרט- ניסיתי לשנות את קצב הרענון אך ברירת המחדל היא על 60 מג"ה. אודה לכם עם ימצא פתרון

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  13. איך אני יודע אם הכרטיס עובד בsli ?ואני יוכל בעתיד לקנות עוד אחד תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  14. Started by ניב200,

סוף סוף הגיע הכבל hdmi-=> dvi כאשר אני עושה CLONE אני מקבל את הרזולוציה של המסך מחשב שלי שהיא 1680X1050, זה אומר שלא כל שולחן העבודה נכנס במסך שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280x720, כאשר אני מגדיר את הטלויזיה להיות הפריימרי ברזולוציה הטבעית, רואים ממש מצויין האם יש מצב של CLONE כאשר שני המסכים יעבדו ברזולוציה הטבעית ושולחן העבודה יהיה מלא בשניהם? ואני לא מתכוון ל daulview....

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  15. Started by Kululu,

שלום. כרגע יש לי P4 2.0 GHZ DDR 512 266mhz לוח אם תואם של Elite Group (לא משו אבל ה-FSB סביר ויש את הפי'צרים שצריך) וכל שאר השטויות שלא משפיעות ממש על ביצועים. ברצוני לקנות את הכרטיס שציינתי בכותרת אבל אני לא יודע אם המחשב באמת יוכל לנצל כמו שצריך את הפוטנציאל של הכרטיס (עקב זה שהמחשב שלי יחסית איטי, לפי מה שהבנתי זה יכול לגרוע מאוד מהביצועיים). לוח האם שלי ישן ולכן אני בספק אם הוא יתמוך בזכרונות מהירים יותר ממה שיש לי, וגם במעבד אני לא חושב שאני אוכל לשים 2.8 לכן השאלה שלי האם לקנות את הכרטיס, או שאני אקנה מחשב AMD 3000 k7 burton עם זיכרונות במהירות 400 ולוח אם של גיגה בייט וראדיאון 9800 PRO. מבחינת תקציב המחירים די אותו הדבר.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  16. Started by yehudahe,

אני עומד לרכוש כרטיס טלויזיה חיצוני באיכות גבוהה שיחובר למסך מחשב ללא מחשב. אני שוקל שתי מערכות AVerTV Box 9 של חברת AVerMedia או Grand POP 1280S של חברת Grandtech. לשניהם תכונות דומות, לזה האחרון רמקול פנימי, מחיר כמעט זהה. האם יש למישהו מידע נוסף על איכות המוצר, החברה שיעזור לי לקבל החלטה? האם ישנם מוצרים אחרים מתחרים בשוק?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  17. Started by liortm,

שלום אני מבקש חוות דעת לגבי כרטיס מסך: י Gecube ATI Radeon HD2600XT HDMI 512MB PCIe חשוב לציין שאין לי צורך בהרצת משחקים כבדים אלה די סטנדרטיים כגון pes5, fifa 2006 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  18. כי אני לא ממש זוכר מה קניתי ? ועוד שאלה. האם יש אפשרות לחבר 2 כרטיסי מסך מהסוג הנ"ל (אני מתכוון לבדיוק אותו הסוג) במקביל על לוח ומה שחשוב זה מה השיפור בביצועים ? זניח או גדול ביותר ?? תודה.

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  19. Started by Y-T-M,

דבר ראשון אני הולך לקנות אותו עם המפרט הבא השאלה שלי עם שווה לקנות את הoc האם זה שווה את המחיר או לא? מעבד: box Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח אם: P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרון פנימי: Transcend CL 5 DDR II 800Mhz 1GB x2 כרטיס מסך:GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8800 GT 512MB PCIe דיסק קשיח: WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS צורב: Samsung SH-S203B DVD±R x20 Black Sata מארז: ‏Raidmax SAGITTA No Psu ספק: Enermax Liberty 500W רמקולים: Micro Lab 2+1 מקלדת :Multimedia Logitech Keyboard + Mouse optical מסך: Proview 22'' LCD EP-2230W (5ms) 1:3000+dvi+sp

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  20. שלום לכולם, מצאתי מחשב P3 שאני רוצה להפוך לנגן סרטים סלוני הבעיה שאין לו AGP רק PCI רגיל. איפה אפשר למצוא כרטיס מסך PCI עם יציאה וידאו RCA ? תודה

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  21. כמו קודם אני מדבר על החזק בינהם לא המישתלהם תודה!!

22. Started by oooz,

צריך את חחות דעתכם, איך המחיר?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by bonbon001,

שלום לכולם! תודה שאתם קיימים שאלה קטנה, ברצוני לרכוש מחשב חדש אשר יותאם לוויסטה. נאמר לי ע"י המוכר כי כרטיס מסך ש"סוחב" את ה-AERO חייב להיות מינימום 7300GS. אינני מבין גדול בעניין ולכן אני פונה אליכם: 1. האם נכון הדבר? באתר של מייקרוסופט בדרישות המינימום כוב רק שהכרטיס צריך להיות בעל זכרון של 128 מגה לפחות. מלבד זה לא מצויין שום פרט. 2. בהנחה שכך, יש 2 חברות ששמתי עליהן עין ומשום מה, יש הבדל ניכר בין שתיהן: PALIT ו-LEADTECK. מה עדיף? המחיר של לידטק 256MB נמוך מהמחיר של PALIT 128MB. מדוע? האם זה בסדר לקנות את הכרטיס של לידטק כי התקציב שלי לא גבוה במיוחד ואני מנסה לחסוך בהוצאה? 3. אני רואה כי יש כמה סוגים של 7300 (GS, LE ועוד). מה המשמעות ומה כדאי? תודה תודה תוד…

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  24. Started by ofergpr,

שלום לחבר שלי יש כרטיס מסך igp340 והוא מנסה שיראו גם בטלויזיה גם את המחשב (איפה שיש את המסכים 1 ו2) ומתי שהוא מסמן "צרף" ועושה אישור זה לא מצרף מישהו יודע איך לסדר את זה?צריך אולי את התוכנה/דרייבר של הכרטיס מסך? אם כן אז הייתי רוצה קישור בבקשה תודה.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים