עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ratzabi,

יש לי כרטיס מסך MSI Radeon 9800Pro ובתוכנה סנדרה רואים את זה כאילו זה XT אבל רשום שהליבה היא R350. יכול להיות שהליבה היא R360 וזה סתם רושם שזה R350? מה הליבה? אני אנסה להעלות תמונה.! עריכה:---------------- תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  2. Started by אופיר,

הייתי רוצה לקבל חוות דעת של מי שמשתמש או מכיר מסך זה.

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  3. Started by slater,

היי יש ברשותי כ2000 שקלים לקניית מסך lcd בגודל 17 אינץ'. האם תוכלו להמליץ לי על המסך הטוב ביותר לתקציבי?

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  4. Started by Imtheman,

יש לי כרטיס מסך 3DFX VOODOO3 (כן קצת ישן אני יודע...) עכשיו כל פעם שאני רוצה לראות את המסך על הטלויזיה אני צריך לכבות את המחשב לנתק את המסך לחבר את הטלוויזיה ורק אז להדליק את המחשב. אוף כמה שזה מרגיז! אין אפשרות קצת יותר "ידידותית" לחבר את המסך"?

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  5. כן או לא? משמעותית=יותר מ-10%

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  6. Started by cold,

התקנתי את הדרייברים האחרונים של אומגה והם עשו לי בעיות בכמה משחקים אז רציתי לשאול אם יש לכם המלצה על איזה דרייבר ספציפי?(DNA,Omega,ATi) יש לי R9700NP. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  7. Started by uzana2004,

בס"ד הכרטיס מסך שלי זה 6600GT ואני זקוק למסך שיריץ הכי טוב משחקים עליו... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  8. Started by yanivganor,

שלום קוראים חביבים, ברשותי כרטיס ASUS 9600XT. כשאני משתמש בתוכנות כמו MATLAB או POWER DESK זמני עליית התוכנה איטיות מהרגיל, וגם חלק מהגרפים שאני מצייר יוצאים מעוותים. ניסיתי לשנות את ה HARDWARE ACCELERATION (ב-TROUBLESHOTS ) והדבר באמת עוזר, אבל הוא כמובן מבטל לי את היכולות של הכרטיס למשחקים. האם יש דרך אחרת לפתור את הבעיה ???

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  9. Started by gabig12,

17 אינץ ותגידו לי לפי מה מסתכלים כשקונים מסך? תהנו מהר כי זה דחוף (הלך מסך) :(

10. Started by ratzabi,

בחלק מהתוכנות הוא נקלט כ-XT בעל ליבה R350. ובחלק מהתוכנות הוא נקלט כ-XT בעל ליבה R360. אז איזה ליבה יש לא R360 או R350?

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  11. Started by sagy_koffer,

בפורום פה רושמים שהX600 מתאים לPCI - E. ציטוט מתרד: "PCI - E זה PCI EXPRESS תקן חדש בנוסף גם לכרטיסי מסך." אם מישהו יוכל לפרט לי מה זה התקן החדש, ולמה לא מומלץ לקנות את הX600 הו יעזור לי מאוד, מכיוון שאני מתכוון לקנות מחשב ואני נטלבת איזה כרטיס מסך לקנות. אני מטלבת בין ה R9800P לX600. בתודה מראש על עזרתכם שגיא כופר. ;D נ.ב ענה ענו לי על השאלה בקשר לPCI - E זה חשוב לי מאוד.

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  12. Started by ReDeOn,

אני רוצה לחבר וידאו ולהקליט את מה שאני עושה על המחשב את זה הסבירו לי הכל.. איך אני מעביר לקלטת תוכנות יש לי... השאלה איך אני מחזיר את מה שהקטלתי למחשב עצמו? יענו הכל נמצא בקלטת ואני רוצה לראות את זה במחשב..

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  13. Started by TheShadow,

בררתי בזיג זג ובפנדה וKSP רציתי לקנות את זה היום...

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  14. Started by Pitzinyelo,

היה לי כרטיס 9600 פרו שעשה בעיות מסוימות. ניסיתי את הכרטיס אצל חבר והבעיות לא הופיעו. הסקתי מכך שיש איזה חוסר התאמה בין הכרטיס למחשב שלי, אבל ברור שלא ידעתי מה בדיוק(את הכרטיס מכרתי ואני כרגע עם GF4MX). בזיגזג אמר לי(במקרה זה עלה) טכנאי באופן חד משמעי שיש בעיה בין הכרטיסים של ATI לבין זכרונות RDRAM. הוא אמר לי לא לקנות 9800 כי יש מצב שזה אפילו לא יעבוד. מישהו כאן שמע או נתקל בבעיות כאלה? יימח שמם של הRDRAM האלה

• 4 תגובות
    • 469 צפיות
  15. Started by Raul,

יש לי את גירסאת הפרו ובכל זאת הוא לא נותן לי לשנות את הSM מ2.0 ל3.0... יש למשהו מושג מה עושים?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  16. Started by roma4k,

שלום לכולם, הזמנתי מחשב חדש ויחד איתו את המסך F700P של LG. לאחר מכן ראיתי אותו בחנות אחרת (שקם אלקטריק) ולידו עמד מסך EZ T710BH גם של LG. הצבעים ניראו לי במסך השני טובים יותר. שאלתי את המוכר למה יש הבדל אז הוא אמר לי שלF700P יש ציפוי מיוחד , ושהמסך הזה מתאים רק למשרד ולא לבית. הציפוי הזה לא עושה CONTRAST ובגלל זה הצבעים בו לא טבעים. זהו אינו מסך למשחקים או לשימוש ביתי. ואילו המסך השני טוב יותר ומתאים לשימוש ביתי. לי זה נישמע מאוד מוזר , האם זה כך בכלל?

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  17. Started by Pitzinyelo,

אני עובד תמיד ברזולוציה של 800 על 600 והתמונות שבהם אני משתמש לרקע הן באותה רזולוציה. אם אני אשתמש ברקעים של רזולוציה גבוהה יותר- אבל אשאר עם ה 800*600 שלי- האם משמעות הדבר היא שאיכות התמונה תהיה טובה יותר, או שזה פשוט יגלוש מהמסך ולא ייכנס?

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  18. אני משתמש בכרטיס315 SiS עם יציאה למסך מחשב ווידיאו אווט לטלויזיה. ניסיתי לחבר כרטיס נוסף PCI של TSENG דגם E6000 , עם יציאה למסך מחשב, אך כשהצלחתי לחבר אותו קינפגתי בSETUP אותו כפריימרי ואז הוא עבד וגם הAGP אבל לא הצלחתי לראות בטלויזיה, וכאשר הAGP על פריימרי, אז אני רואה בטלויזיה ולא רואה את הPCI.. זקוק לעזרה ממישהו. תודה ???

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  19. Started by XTFriends,

יש הבדלים גדולים בינו לבין AGP? כי אני רוצה לקנות לוח והשאלה אם שווה לי עם ה-PCI-E או AGP.. אני רוצה ליקנות את ה-X800XT PE בגירסת PCI-E.. השאלה מה משתלם לי, ומה יהיה טוב לעתיד? תודה.

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  20. Started by TzV-EyE-GeR,

רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס FX5900XTV במחיר של 1100 ש"ח. הכרטיס כמובן עם VIVO(אני רוצה כרטיס כזה), ואני מעוניין לקנות אותו בדחיפות כיוון שכנראה נשארתי בלי כרטיס מסך, ואין לי כרגע זמן לחכות לכרטיסים החדשים (6600), וגם לא נראה לי שהם יתאימו לחומרה הקיימת אצלי. אנא תנו חוות דעתכם על כרטיס זה... תודה.

21. Started by mrsph666,

שלום, זאת שאלה שלא קשורה באופן ישיר לפורום, אבל איך אני שם תמונה באזור החתימה? למשל תמונה של המפרט שלי! תודה!

• 3 תגובות
    • 469 צפיות
  22. שלום לכל חברי הפורום. אז ככה חבר טוב שלי בדיוק פותח עסק, והוא מעוניין לפזר בעסק שלו 15 מסכי מחשב דקים 17". מה שרציתי לשאול זה, האם ניתן לחבר את כל המסכים לממיר הדיגיטלי של YES או HOT ולצפות בטלוויזיה? (אם כן אז איך.) תודה רבה לכל העוזרים מראש.

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  23. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום,בא אליי אתמול דוד שלי ונגע עם האצבעות על המסך LCD שלי ונשארו סימנים נורא מציקים על המסך,ניסיתי נייר טואלט וגפ מברשת,לא עוזר,יש משהו שמנקה דברים כאלה? האם הדבר הזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7388 יוכל לעזור לי או שיש שיטה אחרת?

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  24. Started by Monstalicious,

אז ככה, בשעה טובה שמתי טלויזיה בחדר השני שלי איפה שהמחשב =] ועכשיו אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה, לראות סרטים ETC... אז השאלה שלי היא כזאת, איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה? עם איזה כבל? ואיך עושים את זה? דבר שני, איפה אני יכול להשיג כבל כזה באורך של מעל 3 מטר... תודה לעוזרים

25. מעוניין לעשות עדכון לbios לכרטיס מסך שברשותי geforce fx 5700le מישהו יודע איך? אשמח אם מישהו יודע ויוכל לעזור לי בזה

• 0 תגובות
    • 469 צפיות

דיונים חדשים בפורומים