כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. הייתי מעוניין לקבל עצה בקשר לקניית מסך מחשב דק ושטוח אם אפשר 22 אינץ וכרטיס טלוויזיה חיצוני בסכום כסף של 1800-2000 ש"ח. אני מודה לכולם. תודה רבה לכם (אשמח כשתפנו אותי לאתרי הקנייה המומלצים בנושא זה).
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש לי שאלה, לא מזמן התחלתי להתעניין מחדש בחומרה ובדגמים של מעבדים, כרטיסים ולוחות בשוק. ראיתי שעכשיו מה שהכי מומלץ במפרטים בתקציבים בינוניים (3000 ש"ח +-) הם כרטיסים מסדרת x1950 של ATI. הבעיה היא שיש כ"כ הרבה דגמים. למשל עם סיומות Pro, XT, XTX, GT וכו'. כמו כן עם כמויות זכרון שונות. הייתי שמח לקבל קצת הסברים על הסדרה, הדגמים הקיימים בה, מה ההבדלים וכו'. אשמח גם לדעת למה ראיתי באחד האתר (אני לא זוכר אם TMI או SKYPC) שגרסה של PRO עם 512MB עלתה פחות מגרסת PRO של 256MB. כמו כן למה אני רואה באתר אחד שהPRO עולה 600 שקל ובאתר אחר 1000 (באותה כמות זכרון). אני מניח שיש הבדלים בדגמים אבל אני לא מצליח להבין מה בדיוק, מקווה להקבל פה הבהרות. תודה מראש, נדב.
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
פירסמתי פה כבר פעם הודעה לגבי זה שרציתי לקנות כרטיס מסך עם חיבור agp והחיבור שיש לי במחשב הוא agp 4X. בפורום המליצו לי על 7300gt ומאוד התרשמתי מהכטיס הזה אך החיבור שלו 8X ולפי מה שהסבירו לי פעם שעברה בפורום הכרטיס הזה אמור לעבוד עם הלוח אם שלי ואז החלטתי ללכת לחנות לקנות , בקיצור הלכתי לחנות וביקשתי שיביאו לי את הכרטיס מסך ואז המוכר שאל אותי איזה חיבור יש לי אמרתי לו agp 4X והוא אמר לי שזה לא יעבוד בכלל והתחלתי להסביר לו כמו שבפרום פה הסבירו לי שזה יעבוד אבל הכרטיס לא ינוצל עד הסוף למרות שלא כ"כ מרגישים בהבדל אז אמרתי לו שייחבר למחשב ונראה עם זה עובד הוא אמר לי שאם הוא ייחבר לי אז אני צריך לשלם לו על הכרטיס מסך אפילו אם הוא לא יעבוד ואז הוא המליץ לי על גיפורס 5200 או רדאו…
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
ש לי כרטיס X1950Pro 256MB של MSI בבקשהההה עזרההה!!! חיברתי את ה XBOX שלי לכרטיס מסך ואין לי מושג איך לצפות בזה וזה מעצבן אותי!! זה הכבל שחיברתי איתו : http://img249.imageshack.us/img249/3579/p1180006ym1.jpg וזה המחובר: http://img441.imageshack.us/img441/73/p1180011vw2.jpg ופה הקפתי את החיבור באדום http://img401.imageshack.us/img401/4462/p1180013hp9.jpg בבקשה עזרההההההה!! תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
מה מומלץ מהמסכים הנ"ל , חייב לציין שהאסוס ויזואלית נראה פיצוץ ASUS PW191 SAMSUNG 940BW LG L194WT MAG T906W SONY SDMX95F מה הכי מומלץ ? האסוס נראה מדליק , אם יש מסך מסוג אחר שמומלץ אשמח לשמוע
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה שמתי לב שרוב כרטיסיי המסך מבית NVIDIA מגיעים עם יציאת טלויזיה מסוג HDTV וגם המתאם שמגיע עם הכרטיס מצדו האחד מתחבר לכרטיס המסך במחשב ומצידו השני יוצא לקומפונט דהיינו 3 כבלים המיועדים ל HDTV האם יש דרך לחבר את זה לטלויזיה רגילה התומכת ב SVIDEO\RCA או שהכרטיסים הללו תומכים אך ורק ב HDTV דהיינו פלזמה\LCD ולא ניתן לחברם לטלויזיה רגילות
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
בקשה בכורתרת או אם אין השוואה אז ביקורת רק על X1650XT תודה
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
טוב שלום לכם מומחים אני הופנתי אפשר לומר מהלינק הזה :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234235.msg2057020#msg2057020 אני אסכם, אני רוצה מחשב HTPC בעיקרון יש לי הכל חוץ מכמה דברים שלא קשורים לפורום הזה. אבל אני רוצה כרטיס טלוויזיה שיהיה קשור להקלטות - אני מניח הרבה הקלטות. בעיקרון מה שאני רוצה זה איכות טובה ללא כל מיני הפרעות או פיקסלים מיותרים... המליצו לי [בלינק] ללכת על Hauppauge PVR-150 MCE מה אתם אומרים עליו? איזה כרטיסים יש יותר איכויים בטווח מחירים שלו?
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
-
שלום אנשים אני מחפש לקנות מסך LCD 19 והתקציב שלי הוא 1300 האם תוכלו בבקשה להמליץ לי על דברים?? ועוד דבר האם מישהו מכיר את החברה AOC שאיבורי עובדים איתה? איך המסכים שלהם הם מומלצים?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
מעבד 2.8 סוקט 478 זיכרון 1 גיגה לוח אם asus p4p800 se להלן רישמת המשחקים far cry Sims 2 Doom 3 HALO Quake 4 Call of Cthulhu Call of Juarez Call of Duty 1 Call of Duty 2 F.E.A.R. Ship Simulator 2006 Collectors Edition Dreamfall: The Longest Journey
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
ראיתי שיש שני סוגי חיבורים לכרטיס הזה. האם יש הבדל בביצועים? (ברור לי שכל כרטיס מתאים ללוח אם אחר).
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
-
בכול פעם שאני מנסה לראות סרט במחשב אני רואה זאת בצורה מאד מטושטשת. ניסיתי להוריד דרייברים חדשים לכרטיס מסך שלי( geforce 7950GT) אך דבר זה לא שיפר את איכות הוידיאו. מה ניתן לעשות ע"מ לראות בצורה חדה וברורה. אשמח אם תוכלו לענות לי על שאלתי.
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אם יש בכלל הבדל... אני ישמח לדעת תודה רבה מראש למגיבים
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
בטראד של כרטיסים מומלצים בחלק של גיימר חולה גרפיקה, היה כתוב: יש לי מסך L1750SQ עם רזולוציה מקסימלית של 1024*1280. ולכן הבנתי שאין לי טעם לקנות כ. מסך HIGHEND. אבל כשחיפשתי מסכים 19" לשידרוג עתידי ראיתי שגם הם תומכים במקסימום 1024*1280 (מסך LG - L1940HR מהמפרט המומלץ ל-9000 ש"ח). ובקיצור, השאלה היא, האם בשביל "לנצל" כ. מסך HIGHEND חייבים לקנות מסך ביותר מ-2500 ש"ח? האם יש לי כלל טעם לקנות כ. מסך מעבר ל-MID RANGE אם אני לא מתכוון להשקיע גם במסך בשנה הקרובה?
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם; אז ככה, אני מפעיל הכל ברזולוציה של 1024X768, ונוח לי בצורה כזו, עכשיו השאלה שלי היא כזאת: האם כדאי לקנות 8800 שבמילא לא ינוצל ברזולוציה הזו או כדאי להתפשר על 8600 העתידי\1950PRO ודומיו? האם ברזולוציה הזאת יהיה לי הבדל במשחקים בין 8800 ל-1950PRO (ואני לא מתכוון להבדל בין 200FPS לבין 180, אלא להבדל יותר משמעותי). תודה לעונים -רון.
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
או radeon 9600 xt או 7300 gs geforce
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
היי, אני צריך כרטיס וידאו ללכידת וידאו ממכשיר VCR ושיהיה עם תוצאות טובות כמובן, ולחיבור PCI. מישהו מכיר משהו? אני חיפשתי בזאפ ומצאתי את זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402230 השאלה אם זה טוב? כי המחיר פה לא מפריע לי... תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
-
האם לכרטיס זה יש חיבור לטלויזיה או שאני צריך לקנות אחד כזה
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס עריכת וידאו שיאפשר גם צפייה מממיר דיגטלי של הכבלים בין 500 ל-600 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אלו הם היציאות בכרטיס: האם אפשרי לחבר ליציאה ה2 משמאל את הכבל מהשקע? כי אין לי טלויזיה ואין לי ממיר פה.... ואם אפשר, אז איך היציאה\כניסה הזאת נקראת? כי יש לי כבל RCA ארוך ואני רוצה לשים לו מתאמים אם אפשר
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הזה... ASUS X1650XT והאים ההבדל בינו לבין ה- ATI ?X1950 Pro גדול. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
יכול להיות שגיפורס 4 או 2 לא תומכים על מסך 37 אינץ ????? הרזולוציה לא רוצה להשתנות קיצר תומכים או לא ???? תדה
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-