כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
רכשתי את הכרטיס לפני יומיים הורדתי את העידכון האחרון מהאתר לתוכנת CATALYST 8.11 התקנתי את הכרטיס על המחשב ולאחר מכן הרצתי את הקובץ של התוכנה ר"מ לא השתמשתי ב"זיהוי חומרה חדשה" של ה XP בסוף ההתקנה נתבקשתי לבצע הפעלה מחדש למחשב והחל משלב זה המחשב לא עובר את שלב הופעת החלון של ה XP עם הבר הכחול ומופיע בעצם חלון כחול והמחשב מידי פעם מראה סימני חיים כשנורת ה HD מהבהבת מידי פעם אבל המסך לא עולה מחשב 2160 עם 1G RAM, מסך LCD 32" של MAG שעבד לפני כן בסדר מה עושים? :s05:תודה שמוליק
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש ברשותי 7950GT וקיבלתי איתו כבל S-Video עם יציאה אדומה, כחולה וירוקה. קניתי אתמול בנוסף עוד כבל שמתחבר למה שקיבלתי עכשיו אני לא יודע איך לכוון את זה בדיוק ולאן לחבר כל דבר. תעזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 8800GT.. עכשיו נגיד וחיברתי הכל ללוח אם.. מה עכשיו אני עושה? צריך קודם למחוק את הדרייבירם של הכרטיס מסך הקודם? למחוק את ה BIOS של הכרטיס מסך הקודם? אם כן איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קלטת וידאו למחשב נתקלתי בכמה סוגי כרטיסים חלק סביב 400 שח וחלק מעל 1000 שח האם מישהו יכול להמליץ על כרטיס שנותן איכות סבירה במחיר הנמוך?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
נראה לי שיש סוג כזה מה הוא ? וכמה הוא עולה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנות 3D כגון Cad ,Solid Works ודומיהן כ %(50~40) מהזמן בשאר הזמן משחק ב CRYSIS ,Half-Life 2 ,Flight Simulator X Deluxe - שאלה האם עדיף לעשות SLI של 9800GTX, או כרטיס יחיד של 9800GX2 או להשקיע בכרטיס מבוסס nVidia Quadro ולקוות שהוא יריץ את המשחקים כראוי ל 9800 ? התקציב הוא 1500 ~ 3200
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול שאלה שהרבה זמן אני רוצה לדעת: אם למשל יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE, עם צ'יפסט של NVIDIA, איזה דרייברים מעודכנים אני צריך להוריד ולהשתמש, של GIGABYTE או של NVIDIA? באתר של NVIDIA? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי כבלים שמתחברים מהמחשב לטלויזיה ואני יודע שצריך להגדיר איכשהו למחשב שאני אוכל לראות במקום במסך של המחשב בטלויזיה...... וגם בעבר עשיתי את זה.... אבל אני לא זוכר איך..... למישהו יש מושג?????? אני חושב שזהו איפשהו במאפינים אבל אני לא זוכר... עזרה בבקשה תתודה....
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
http://www.sapphiretech.com/en/productfiles/143image2.jpg http://www.sapphiretech.com/en/productfiles/143image3.jpg למקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=91973 מי שרוצה לעשות אוברקלוק רציני יש לו סופסוף כרטיס עם קירור מתאים
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדל מבחינת ביצועים בין ה 7600GT 256 לבין ה 7600GS 512 ? וכן האם ישנו כרטיס אחר שנימצא ברף המחירים שלהם (גג 850) או שעומד לצאת אחד כזה..? תודה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
הוא מבקש ממני סיסמה....... איפה אני משיג אותה או מהי ?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני בהתלבטות קשה לגבי כרטיס LEADTEK 8800GTS 320 (לקנות או לא לקנות) שמעתי כמה חוות דעת בינוניות לגבי הכרטיס הזה. האם כדאי להמתין להזמין מיצרן אחר (אם זה בכלל משנה) למרות שכולם אותו דבר, בכל זאת אולי יש משמעות לאיכות ה-PCB, הזכרונות של הכרטיס וכו אודה מאוד לעצתכם בנושא.
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שניהם 19" ה AOC עולה 880 ו SAMSUNG 1092 , בקיצור אני מחפש מסך למשחקים וסרטים בסביבות 1000 ש"ח ... תודה על העזרה ....
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
האם הוא אמור לעבוד טוב עם ה-3ds max? באתר של אוטודסק הוא עבר את הבחינה. שנית, האם הוא טוב יותר מ- leadtec Quadro FX560?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הסתדרתי בערך, התקנתי WDM ועכשיו אני מקבל תמונה רק מחפש תוכנה שתקראה לי את זה יפה ועל מסך מלא העברתי לפורום תוכנה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301480.new#new
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הי, אני מקווה שאני בפורום המתאים. יש לי כרטיס מסך שאני מתכוון להחליף אותו. לא מזמן קניתי מסך "27. אני לא משחק כיום כמעט בכלל, אבל כן רוצה לשחק. הבעיה היא שאני קורא כאן לא מעט הודעות וממש הולך לאיבוד בכל מה שנוגע להגדרות, גם של המשחקים וגם של הכרטיס. ( AA, פילטרים וכו' ). יש איזשהו מדריך שמסביר בשפה עממית מה זה כל המונחים שאתם משתמשים בהם? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
-
יש ברשותי כרגע כרטיס מסך של Gefore FX5200. ישנם מס' משחקים שלא עובדים בגלל הכרטיס, למשל: Test Drive Unlimited. אני צריך שיהיה AGP. הדרישות של המשחק לכרטיס מסך: Video card: Ati Radeon 9800 256MB VRAM or nVidia 6600GT with 256MB VRAM, Video cards with vertex/pixel shaders 2.x and above are recommended. אני מחפש כרטיס שיסחוב את המשחק לא באיכות הכי גבוהה וישרת אותי עוד שנה שנתיים. תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש כרטיס מסך agp x8 למחשב הישן שלו. פנטיום 4 ליבה כפולה.מפרט מלא יהיה בקרוב כשהטמבל יסיים להוריד everest . תקציב בסביבות 450 -500 ש"ח. מצאתי לו את זה: http://skypc.co.il/pl_product~GV083~8~0.htm איך הוא? יש יותר טובים? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
קניתי את הכרטיס (שדרך אגב אני ממליץ עליו) אבל נתקלתי רק בבעיה אחת כשאני מפעיל קלטת בוידאו אני רואה על המסך למטה כזה קו מעצבן מישהו יודע איך אפשר לטפל בעייה. חוץ מזה המכשיר מצויין. בתודה רבה. 123haim10
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
האם אני אמור להשתמש בתוכנה ב safe mode ולהתקין את הדרייברים החדשים גם בsafe mode? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
למי שיש את ההרקולס בבקשה שיגיד לי אם הפתיחה עם האומגה עבדה וכמה סיכויים יש לי!! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
ראיתי בדובים את הקירור האדיר שלו (לפחות כל הוא נראה..) ורציתי לדעת אם עדיף אותו על פני ההאחרים כמו הXFX.. תודה! ועוד שאלה שקשורה לOC. האם כדי לעשות OC לכרטיס מסך צריך גם שינויים במעבד/זיכרונות? והאם זה יביא להבדלים משמעותיים? וOC לכרטיסי מסך עושים רק ע"י תוכנות כמו RIVA TUNER וכו'..? תודה!
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-