עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם בניתי מפרט מחשב זה שבעתיד אצרף כרטיס מסך נפרד. ברצוני להתאים למפרט כרטיס וידאו לצורך המרת קלטות וידאו אנלוגיות לפורמט DVD. האם יש לוח אם או כרטיס מסך שמשולבת כבר תכונה זו מבלי צורך לשלב כרטיס וידאו? --סליחה על הבורות... אם אפשר - אני מעדיף לשלב מאותה חנות. תקציב עד 200 ש"ח (אם אפשר) תודה מראש!! מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤548 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1174 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI ¤432 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31542 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤359 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Gold GX XTC ¤419 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ26672048ELGEGX צ…

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  2. שלום, ברשותי מחשב עם המפרט הנוכחי: Intel P.4 3.0GHz Mother Board ECS/BiosTAR PM800-M2 Expension Slots 3 PCI, 1 AGP, 1 CNR Two 512 MB DDR2 memory cards 400MHZ ATI Radeon 9600XT 128 MB השאלה שלי מתמקדת בכרטיס המסך, הוא תפקד מספר שנים בצורה משביעת רצון (אני משחק ברזולוציה מקסימלית של 1024X768 וטוב לי עם זה...), רק שלאחרונה הכרטיס החל לעשות בעיות ובזמן שאני משחק הוא פשוט נתקע, אני רואה חלון שחור בזמן המשחק שמשתחרר לאחר כמה שניות, ואז אני רואה הודעת שגיאה שיש בעיה עם כרטיס המסך. שקלתי לקנות מחשב חדש, אבל במחשבה שנייה נראה לי שלבינתיים אני רק אחליף את כרטיס המסך. השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך יהיה לי מומלץ עם המפרט שפירטתי (אם חסר מידע תגידו לי ואני אשלים), באופן שאני א…

• 7 תגובות
    • 470 צפיות
  3. Started by t-mac1,

לנעול... בטעות לא שמתי לב שיש פורום מיוחד ל LCD, העברתי את ההודעה...

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  4. Started by itzikcore,

יש לי התלבטות ממש קשה.אני יודע שיצא הכרטיס 8800gt,ואני יודע שהוא ממש חזק בביצועים...שהוא יכול להגיע לgtx [לא לאולטרה] אבל חשבתי שאם כבר שווה לקנות את האולטרה למרות שהוא יקר.אבל הכרטיס הזה הכי חזק שקיים היום,וחשבתי על זה שאם נגיד עוד איזה שנתיים ככה... יצאו משחקים ממש חזקים,אז עדיין האולטרה יתמוך בהם חזק.ונגיד עוד שנתיים לדוגמא הוא לא יתמוך במשחקים גדולים יותר משל היום.אז אני יכול להוסיף עוד אולטרה אחד וזה יעלה כבר ממש זול,וגם משתלם.ותחשבו על זה,שתי 8800 gt 512 ביחד יגיעו לאולטרה[אני חושב]אז לא שווה לקנות אחד כזה?.. אז אני עשיתי את החושבים שלי.ואני שואל אתכם....האם כדאי לי לעשות את זה?אם לא...אז תציעו לי מה לעשות.

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  5. האם יש הבדלים בין הכרטיס של החברה הזו לזה של חברות אחרות ? האם שווה להוציא עוד 150 שח לכרטיס של sapphire ?

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  6. היי יש לי כרטיס מסך leadtek 8800gts 640mb בבדקה ב- bios ראיתי שכרגע הוא מכוון לעבוד במתח של 1.5v זה הגיוני כזה מתח נמוך ?? בכמה הוא אמרו לעבוד ? תודה

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  7. שלום אנשים. אני משתמש בכרטיס מסך און בורד לוח אסוס M2NPV-VM הכרטיס מגיע עם יציאת DVI-D/ SVIDEO/ RGB /D-SUB/TV OUT-RCA לחיבור המוניטור אני משתמש ב- D-SUB ולחביור הטלויזיה אני משתמש ב- tv-out בננת RCA לתמונה בלבד (קול מהרמקולים של המחשב) ניתקלתי ב-2 בעיות: 1: אני לא מצליחה לראות סימולטנית גם במוניטור וגם בטלויזיה 2: וזו הבעיה הכי אקוטית למרות שאני משתמש בכבל איכותי (10מ') התמונה שנקלטת על הטלויויזה נוראית ממש מגורענת+גלי רוחב משהו זוועה. אני מאד לא רוצה להשקיע בכרטיס מסך כיון שמבחינת הביצועים הכרטיס הנ"ל מספק אותי לחלוטין. השאלה אם יש דרך לפתור את הבעיות הללו. כמובן שהורדתי את הגרסה העדכנית של הדרייבר מאתר אסוס לגבי הבעיה ה-1 מישהו אמר לי שאם אחרבר את המוניטור באמצעות DVI-…

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  8. Started by lmlm,

מקור http://www.dailytech.com/AMD+RV610+and+RV630+Details+Unveiled/article6451.htm *ל R610 יש רק 64 ביט

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  9. Started by eletricomuzenza,

שלום. אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיריץ לי משחקים יפים כמו GTASA, lord of the rings the rise of the witch king, FIFA2008 ועוד, וגם שבעתיד הוא יוכל להריץ לי משחקים על הגדרות לא הכי גבהוהות אבל על גבוהות ושהמשחק יפעל מספיק חלק. עכשיו אני מתלבט בין שלוש אפשרויות מחנויות שונות: Sapphire HD 3870 521MB-1240 שקל zotac Geforce 8800GTS 320MB-995 שקל. (ראיתי את הקירור שלו, לא נראה מי יודע מה מרשים כמו של האחרים). Palit nVIDIA Geforce 8800GT 512MB-1157 שקל Leadtek WinFast PX8800GT 512MB 1190 שקל (אני חושב שלזה יש קירור יותר טוב מההוא של פליט לפי איך שזה נראה בתמונה באתר) תמליצו לי מי הכי משתלם מכל אלה בבקשה, ויכול להיות שימכרו 8800GTS 320MB ב-1200 כי אני ראיתי באיזה אתר שרשום ככה אבל א…

10. Started by babu,

הלוח אם שאני קונה תומך CF עכשיו אני קונה 88GT של INNO ועוד יעשה לו OC אם אני יעשה CF אם שני כרטיסי ATI איזה כרטיסים יתנו לי אותו כוח של 88GT ואפילו יותר אבל יצא לי יותר זול יש ל ATI כזה כרטיס שיענה על הדרישות?

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  11. Started by shon,

אהלן!!! קניתי לפני ימים אחדים מסך חדש SONY SDM X73 17". אומרים שהמסך פצצה אבל יש לי שלוש בעיות: א) כואבות לי העיניים כשאני מסתכל עליו כאילו שהן יוצאות מהמקום!!! ב) בקופסא של המסך היה דיסק שנותן ADJUSMENTS ובפועל מתפריט של המסך עצומו הקטגוריה שהמליצו לי עליה לא קיימת!! ג) יש לי מין סוג של הילה שגורמת לכך שאותיות מסוימות פשוט נראות לא ברור חייב עזרה דחוף כי אני FULL מתוסכל מכל העסק הזה. אני גם צריך לדעת אם זה FUCK במסך או סתם כיוונים לא נכונים של הגדרות . נ.ב ניסיתי לשנות את קצב הריענון ורצולוציות בלי סוף וזה לא עזר תודה רבה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  12. Started by אופיר,

הייתי רוצה לקבל חוות דעת של מי שמשתמש או מכיר מסך זה.

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  13. מהו ה LCD 15 הכי טוב שניתן למצוא ב 2000 שקל? יש את ה BENQ האלה עם ה 16MS, ו LG ... יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  14. Started by Guy King,

כשהייתי באקסל לחצתי על כמה מקשים שגרמו לכל המסך להתהפך. גם שאני יוצא לשולחן עבודה המסך עדיין הפוך upside down. איך אפשר לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  15. Started by ggioragg,

עיזרו לי להחליט איזה כרטיס לקנות . חשוב לי ביצועים למשחקים כבדים כמו למשל FEAR!!!!!!!! 1-Gigabyte GRFORCE PCX 6600GT 256MB MODEL-NX66T256D 2- Gigabyte GRFORCE PCX 6800 256MB MODEL-NX68256D 3- חדש חדש לא יודע עם הוא כבר הגיע לארץ Gigabyte GRFORCE GS 6800 256MB NX68G256D-B תודה מראש למשיב

• 4 תגובות
    • 470 צפיות
  16. Started by djeli,

שלום אחים שלי מישהו יכול לתת לי מדריך בעברית לכל הפתיחת צינורות וכל הדברים האלה? או מישהו שעשה וזה עובד לו טוב יכול לעזור לי בטלפון או משהו? אין לי מושג בזה ואני מפחד לעשות טעויות! וד"א יש לי p4 2.6 (לא 64 bit) 512 ddr 200gb אני יוכל לעשות עם הנתונים האלה אובר קלוק גבוה?

17. Started by PuMbA,

איך הוא טוב איכותי למשחקים ? למרות שרק מסכים CRT טובים למשחקים

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  18. Started by ozgilad,

שלום לכולם. יש לי שאלה ואני אודה לכם עם תעזרו לי. יש לי מחשב עם כרטיס מסך של nvidia בעל tvout. הוא מחובר לטלויזיה דרך יציאת s-video, והכל עובד כמו שצריך. יש לי במחשב גם dvd-rom, אבל כשאני מנסה לצפות דרכו בסרט (עם התוכנה powerdvd), אני לא מצליח לראות את הסרט על מסך הטלויזיה. זה עובד לי עם קבצי סרטים, משחקים, וכל דבר אחר, אבל סרטי דיוידי אני לא מצליח לראות. תודה מראש על העזרה. עוז.

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  19. Started by QQQ,

אם אני לדוגמא לוקח משחק כלשהו, ואני בוחן כרטיס מסך מסויים על מסך 17", הכרטיס מסך יתן ביצועים פחות טובים ב19"? השאלה שלי בעצם היא אם כרטיס מסך צריך יותר "להתאמץ" אם מדובר בצג 19" במקום 17"(שבמצב זה הרזולוציה היא יותר גבוהה).

• 4 תגובות
    • 470 צפיות
  20. Started by ben_sh090,

שלום אני צריך המלצה איזה מסך Lcd הכי כדאי לקנות... בגודל 17 אינטש תודה

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  21. Started by navgator,

היי, אני מתכוון לקנות את הכרטיס PCX - GeForce 7800GT (400/1000) 256MB DDR-III 256bit 20-Pipes - Leadtek ViVo Dual-DVI Retail - (זה שממומלץ במפרטים מומלצים ומחירו הוא 1920 ש"ח) נכנסתי לזאפ ומצאתי המון מחירים וכרטיסים שונים החל מ - ¤ 1,249 ועד ¤ 3,008. הנה הקישור של מה שראיתי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379220 בקלות רואים ש - 6 הכרטיסים הראשונים הם בכלל טעות של זאפ ולא מדובר ב 7800GT. הכרטיס ה- 7 הוא כן 7800GT אבל בתמונה שלו (שנמצאת כאן: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=857) הוא נראה ממש שונה מהלינק ב"מפרטים מומלצים" (הלינק הזה - http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px7800gt_tdhvivoe_1.html ) מה זה החרטה הזה??!?! מה גם…

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  22. Started by XDude,

ששלום... אני יכול להביא את המסך ב1200 שקל וראיתי שהוא עולה בערך 1500 שקל שווה קנייה או שכדאי לוותר ולקנות משהו אחר? הסכום דיי מוגבל עד 1400 ככה אני בעיקר משחק משחקים ורואה סרטים אז מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  23. Started by סקיווקר,

התחלתי לשים לב לזה אתמול נדמה לי, כל פעם שאני מחפש הודעות בנושא מסויים בתוצאות שאני אני רואה רק את ההודעה הראשונה בכל שרשור, כלומר רק את השאלה ללא תגובות מישהו נתקל בתקלה הזאת?

24. אני קונה מחשב חדש,בעצם כבר הזמנתי אותו מה דעתכם על המסך והכרטיס מסך?טובים?אני גיימר ממוצע. מסך LCD LG L1750T 17 כולל את החיבור החדש-DVI כרטיס מסך Gigabyte Geforce 7600GT 256MB-חברה מאוד טובה ואיכותית. מה דעתכם על הרכיבים האלה? המסך טוב?הוא עלה לי 1170 שקל. הכרטיס מסך מצויין?הוא עלה לי 1100 שקל.בעיקר הגלל החברה ג'יגבייט,הם חברה מאוד מאוד טובה.יספיק לי לשנתיים לפחות על הגדרות הכי גבוהות?כמובן שאחרי זה הוא ירד ל-Medium ואז ל-Low אז זה יקרה בעוד 3-4 שנים נכון?

25. Started by e2nda,

למשל בהשוואה ל eVGA7300GS (לשניהם מפרט דומה, AX550 עולה כ- 50 ש"ח פחות) ? הכרטיס לצרכים בסיסיים - לא משחקים כבדים. חשוב שיהיה אמין ולא יקר עם ביצועים בסיסיים תודה

• 2 תגובות
    • 470 צפיות

דיונים חדשים בפורומים