עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ravid,

יש לי תקציב של עד 700 שקל לא יותר! חשבתי על geforce 4 mx ועל gf 3 ti200 מה עדיף ומאיזה חברה והכי חשוב מאיפה לקנות אני חושב שעדיף אזוס או לידטק

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. משום מה, -FPS בקאונטר סטרייק צנח פלאים, ואני לא מצליח לבטל את ה-vertical sync. למישהו יש במקרה את הכרטיס הזה ויכול לעזור לי? תודה.

3. Started by Eugene,

http://service.madonion.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=6&projectId=4293054 רציתי לדעת האם הציון שקיבלתי הוא סביר למעבד(AMD ATHLON XP 2000+) זיכרון 256(DDR333) וכרטיס מסך TI 4200 אם לא, אז כדאי לי לעשות אובקלוקינג לכרטיס מסך(או למשהו אחר)?

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  4. לאחר הריסט השני לאחר ההתקנה הדרייבר הורס את הגדרות התצוגה, המערכת עולה עם תצוגה של 4ביט 640X480 וצריך לשחק קצת עם העניין כדי לחזור לדרייבירם הקודמים באופן מושלם. אגב, ישנה גם ירידת ביצועים- הטוב ביותר נשאר ה29.40.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by MAOR,

יש לי מחשב פנטיום 3 800 256 Ram Geforce2 Mx 400 64mb וקיבלתי רק 1800 נקודות בתוכנה 3DMARK זה הגיוני ????? זה ממש מעט ! איך אני יכול להעלות את הנקודות (ביצועים) ושלא יהיו סיכויים לשריפת, פגימת הכרטיס

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by jean-paul,

האם זה נכון שיצא דרייבר גירסה 30 לכרטיסים שלהם.האם זה תומך גם בgforce 2 mx 400 ?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  7. Started by SilverHawk,

כדי להתקין כרטיס מסך חדש במערכת בה נמצא כרטיס מסך כבר . אני צריך לעשות את הדברים הבאים: Boot into safe mode Uninstall the existing drivers Boot as requested, but power down after the post Swap out the old video card with the new one Power on the PC אחר כך מתקינים את התוכנה והדריברים של הכרטיס החדש. האם שכחתי משהו או האם אני צריך לשנות את משהו? ומערכת ההפעלה של היא Win2k אם זה משנה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by MDK,

בהתחלה כשהתקינו את הDRIVER שבא עם הלידטק שקיבלתי היה לו באג שלא איפשר להוסיף כרטיסים אח"כ, אז החנות החליפו לי את זה לדרייברים של nvidia - הגירסה: 6.13.10.28.32. השאלה שלי היא אם יש יותר חדשים, כי אני כמעט בטוח שאלה לא הכי חדשים, או שיצאו רק לא רשמיים... ??? מאיזה מקור אתם ממליצים להוריד דרייברים - מ-nvidia עצמה, או מלידטק (אשר הוציאו דרייבר עם בעיות ב-XP)? האם בכלל כדאי שאני אוריד דרייברים יותר חדשים? איך מעדכנים דרייברים בכלל? : (סליחה על הבורות, הייתי תקוע עד עכשיו עם voodoo 2... )

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. שלום רב לכם. אני קניתי את הכרטיס הנ"ל ואני מעוניין לעשות לו OC. 2 שאלות: 1)באיזה תוכנה מומלץ לעשות את האובר קלוקינג? 2)באיזה שיטה להעלות את המהירויות? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אז מה ההבדל?

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  11. אני מחפש ביקורות על הכרטיס asus ti 4400 שימו לב הדלוקס אז תודה מראש גיא

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  12. Started by X - DreaM,

Gigabyte ATi Radeon 8500LE AP64D www.giga-byte.com/products/agp_index.htm או Ati ati Radeon 8500 128Mb www.ati.com/products/pc/radeon8500128/index.html המחיר שלהם זהה עריכה: בלי פרסומות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Vortex,

במחיר של 400 ש"ח. שווה?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by yuvyuv,

ובכן, קמתי לי יום בהיר אחד והחלטתי לקנות מסך LCD, אך רוב מסכי השוק והשכונה לא מתאימים לי ואלו שכן אני רוצה יקרים עד מאוד ולכן אני צריך פשרה באמצע (פה מגיע החלק בו אתם כותבים איזה מסך אתם ממליצים לי ;D). בינתיים חשבתי על ה- IIYAMA - AX3818UTC, פרטים בקובץ PDF... מה אתם אומרים עליו במחיר די טוב של 3000~ ?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Athlon-WINGS,

וואו! מישהו קיבל 18477 ב 3DMARK על ה DEFAULTS עם ה Radeon9700!!!! ועם אוברקלוק רצחני של 3600 מגה הרץ מחשב!!!!!!!!! אבל משהו נראה ליי פה מוזר, כתוב שיש לו FSB 9729MHz זה הגיוני בכלל??? נראה לי זיוף :-\ הנה הלינק: http://service.madonion.com/compare?2k1=4263880

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Vortex,

התקציב: 500 שקל ג"ג כולל משלוח , אלא אם כן זה בתל אביב או רמת גן... הצרכים: להריץ משחקים חדשים בקצב פריימים נורמלי, כרטיס שיספיק לי לאורך זמן (שנה + ) חשבתי על רדיאון 9000, אבל המחירים שלו בשמיים בארץ. על מה אתם ממליצים בסדר גודל הזה? תודה ביי

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by dorman2,

לאחרונה רכשתי מסך 19 אינץ' של סמסונג מסוג 959NF. אחרי שנים רבות של בהייה במסכים זולים למיניהם - ולא רק במובן הכספי, נדהמתי מממסך זה. המסך מגיע עם שפופרת מסך מסוג DIAMONDTRON NF (של חברת מיצובישי כנראה). סוג מסך זה מתחרה ב TRINITRON הוותיק אבל הוא שטוח גם לרחבו (בניגוד לטריניטרון הגלילי). שני קווי הרוחב הידועים מהטריניטרון קיימים גם פה - אבל בתהליך פסיכולוגי מדהים של המוח הם נעלמים לאחר שימוש קצר. המסך הוא חד בצורה בלתי רגילה - האותיות אינן מטושטשות ומוגדרות היטב. משטחים לבנים גדולים לא מחליפים גוונים ורמת האור גבוהה מאד - גם על רקע חלון פתוח (מיתרונות קבוצת מסכי טריניטרון). לדברי בני בן ה-14 ,שהוא המשתמש הקבוע ,יש למסך זה מגרעת אחת רצינית - הוא לא מעייף את העיניים ולכן ב…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. משקפי ה3D של MSI פועלים גם על כרטיסי מסך של חברות אחרות???

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  19. קיבלתי לפני כמה ימים את המסך IIYAMA VISION MASTER PRO 454 הכל טוב ונפלא אבל אני לא מליח לכוון את הגאומטריה של המסך כמו תצוגה לא על כל המסך וקווים עקומים כל פעם שאני מזיז בצד אחד בצד האחר זה לא טוב למשהו יש איזה פתרון?

20. Started by G-BOY10,

אני רוצה לדעת מה זה בדיוק ועל מה הוא אמור להיות מוגדר אצלי זה מוגדר עכשיו 60 Hz ומה יקרה אם אני אגדיר את זה לדוגמא 75 Hz

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by jean-paul,

האם מי שיש לו לוח אם שתומך רק ב agpx4 יוכל להתקין כרטיס מסך של agpx8 כדוגמת redon9700 ,הלוח הוא מסוג asus p4b266c

22. Started by Delux,

VOODOO 16MB או RIVA TNT2 32MB?

23. Started by DJO,

כרגע יש לי GF2MX 400 של הרקולס 32MB, 200/200. יש לי אפשרות לקבל (תמורת מחיר סימלי) GF2MX 400 64MB, אבל של powercolor .. שזו בעקרון נחשבת חברה לא משהו.. אז השאלה היא מה יותר חשוב הרקולס על פני powercolor או ה 64MB על פני ה 32MB.. תודה

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  24. Started by ScreameR,

איזה כרטיס טוב יותר? יש לי אופצייה לבחור...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים