עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mp281111,

חברה אני רוצה לקנות כרטיס מסך בסביבות ה1000 שח למשחקים ולא יותר תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  2. Started by aofer,

אז ככה, אני בתאילנד עכשיו.. ומצאתי את המסך הזה בסביבות ה1625 ש"ח, הוא נראה ממש מדהים בתצוגה.. גם הנתונים לא רעים בכלל מישהו מכיר את הדגם הזה? אני שוקל ברצינות לקנות אותו... אז מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  3. Started by ras81,

שלום יש לי את המפרט שרשום בחתימה הייתי רוצה לקנות כרטיס TV לטובת צרכים בסיסיים כגון הקלטת תוכניות מידי פעם וצפייה בטלויזיה (רדיו ייתרון אבל לא חובה) מכייון שאין לי שמץ של מושג לגבי הסוגים והחברות הייתי שמח אם חברי הפורום יוכלו להמליץ לי על כרטיס. תודה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  4. Started by X-It,

אתם יכולים לתת לי קישור לחברה בארץ שמוכרת את ה-Sparkle Calibre 880LV שעשו עליו סקירה...

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  5. קבלתי היום את ה 7600GT ושמתי לב שאין צורך לחבר לו חיבור מתח מהספק (כמו שהיה לי לפני כן ב 9800PRO וב GTO2 שהיו לי) האם יש חיסרון/יתרון לכך שהכרטיס לא צריך ישירות מתח מהספק? דבר נוסף הוא לגבי הטמפ',בדקתי וראיתי שהכרטיס שלי נמצא בטמפ' של 40 מעלות במנוחה האם זאת טמפ' תקינה (שוב ב GTO2 שלי הטמפ' היתה יותר נמוכה במנוחה)

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  6. Started by davis5,

1600pro או 7300gtשל asus תודה

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  7. כי אני יודע שאפשר לבטל אותו דרך ביוס נכון? אז גם אפשר להוסיף כ.מסך אחר בלי שום בעיה נכון?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  8. Started by MadEddy,

ראיתי ב- IQPC כרטיסי מסך של GECUBE, RADEON HD2600XT 256 BIT. לי זכור שאלו כרטיסים עם רוחב פס של 128 ביט, נכנסתי לאתר וראיתי שרשום INTERNAL RING BUS מה זה אומר? ???

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  9. כשחיפשתי כאן בפורום כרטיס טלוויזיה עד 400-500 ש"ח.. שיהיה עם איכות טובה לצפייה... המליצו לי על הכרטיס הנ"ל-Pinnacle PCTV Pro אבל לא מצאתי אותו באף חנות Panda/Noa/KSP.... למישהו יש המלצה אחרת או שאני פשוט התקשר לחנויות ואשאל אם הוא עוד קיים? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  10. Started by x-boy_24,

שלום יש לי בעיה שיש מין כתם חלש כחול כזה על המסך זה לא מסך דק זה מסך רגיל והמסך לפעמים עושה מין ציפצוף מרגיז ורק שאני מכבה את המסך הצפצוך לפעמים נפסק אבל הכתם כמר כמה ימים אפשר איכשהו להעלים אותו ? \תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  11. Started by mike-mt,

שלום! הרצתי תוכנה 3DMARK על המחשב שלי, ואני רוצה שתבדקו לי את הנתונים אני לא הבנתי שם כלום אז, מקווה שתגידו לי אם משהו לא בסדר הינה לינק: http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=8134131 ובכלל, מה עושה התוכנה הזאת? כאילו בודק את המחשב? מה בדיוק הוא בודק? תודה!

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  12. Started by summer,

שלום, יש לי 2 כרטיסי Sapphire HD 3870 Device Manager מזהה רק כרטיס אחד CCC CF Enabled CF מופעל בביוס (P5K-E/WiFi-AP) ואף אפליקציה של 3D לא עובדת עם 2 כרטיסים, הכרטיס השני תמיד פחות חם או שהוא בכלל לא מתחמם ניסיתי דרייבירים 7.11 ו 7.12 ההבדל היחידי הוא שב 7.12 קיבלתי תוצאה גבוהה ב 1500 ב 3Dmark06 שזה אומר 12000 עם המפרט שלי אבל זה עדיין ביצועים של כרטיס אחד לפי האתר של ATI, אם אין 4 סעיפים תחת Display ב Device Manager אז משהו לא בסדר והפיתרון היחידי שלהם הוא להתקין מחדש דרייברים (מה שעשיתי מספר פעמים עם ניקיון והכל)

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  13. שלום לכולם! אז יש לי את הכרטיס המסך GeForce GT 330M ללפטופ ואני עדכנתי לגרסא 306. לאחר העדכון, שום משחק לא עובד לי, והרזולוציה של המחשב השתנתה ואני לא מצליח לשנות אותה. חלק מהמשחקים שעבדו לפני שעדכנתי: TeamForTress 2 Just Cause 2 Worms Armagedon Battlefield 3 עדכנתי את הכרטיס מסך בשביל ש-Just Casue 2 ו-Battlefield 3 כדי שיעבדו יותר טוב עכשיו שום משחק לא עובד ואני תקוע על רזולוציה 1200X768(בערך) ואני לא יכול לשנות אותה. מה כדי לעשות? להחליף לכרטיס מסך לאחר או שיש משהו לעשות(אני מעדיף לא להחליף כרטיס מסך) תודה לכל העונים!!! SpidermanReturn

14. Started by ZUMARA1,

קניתי את גרסת ה-512 MB של שפיייר חיברתי התקנתי דריברים מחדש הוא עובד הכל טוב אבל אני מקבל תוצאה נמוכה מאוד ב-3DMARK 2006 10900 ואני לא יודע למה.למישהו יש מושג :\? מפרט E6600 ספק ToughPower 550 2GB RAM לוח GA-965P-DQ6

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  15. Started by Big_Guy7,

חבר שלי קנה מחשב חדש: E6400 P5B DLX 7600GT 1GB Ram המחשב הגיע היום ויש איזה הודעה בקשר לכרטיס מסך, ולא ממש הבנו מה זה. צירפתי קובץ, אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  16. Started by Oz.,

בס"ד בעת שאח שלי משחק במשחק Medieval II Total War יש לו ארכיפקטים (לא יודע אם אני מאיית נכון)... אם אפשר עצות איך לפתור את הבעיה אשמח. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  17. היי, נא לספק כמה שיותר מידע, מאמרים בנושא יהיה נחמד. כמו כן, באתר של SiS (שזה הצ'יפסט של הבורד שלי) מסופק דרייבר SiS AGP(GART) Driver. מה זה? והאם זה הכרחי? כלומר האם ניתן להתקין את הדרייבר של Catalyst 6.5 ללא הדרייבר הזה? אני אחדד, בהתקנה מחדש של מערכת הפעלה, האם ניתן לדלג על השלב של התקנת הדרייבר ל AGP ולהתקין רק את הדרייבר של הכרטיס מסך catalyst 6.5 (אולי GART DRIVER מותקן אוטומטית? אין לי מושג). האם אני אמור לחוות ירידה בביצועים? עוד שאלה, ב control panel של catalyst מופיע הזיהוי ל AGPX8 האם זה אומר שהדרייברים ל AGP מותקנים כבר? תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  18. יש לי כרטיס 7600GS המשחק NFS MOST WANTED יכול לעבוד עליו ברוזולוציה הכי גבוהה? תודה

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  19. אני שוקל לקנות את המסך Samsung 226BW שהוא מסך Widescreen וכתוב שהרזולציה האופטימלית בו היא 1680x1050. יש לי כרגע Geforce 6600 ורציתי לדעת אם כרטיס המסך בכלל יעבוד ברזולוציה הנ"ל... כי אחרת, אני אצטרך לשדרג גם את כרטיס המסך.... איך אני יכול לבדוק? תודה...

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  20. Started by Raul,

GAINWARD... בטח כולם כבר מכירים אותה... השאלה שלי היא אם GAINWARD היא היצרנית ג'יפורס הכי טובה.... ואם לא מה הסיבה שהיא תמיד הכי יקרה...??

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  21. Started by guitarsuite,

כותרת, תודה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  22. Started by dog_foot,

קניתי מסך רחב של סמסונג 206BW ועכשיו בגלל הרזולוציה הגבוהה והרוחב, קשה להגיע מצד לצד עם העכבר, איך אני מסדר את זה? אני רוצה שיהיה קל לעבור מהמחשב שלי לוינאמפ..... צריך שני סיבובים.... תודה

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  23. Started by Impreza,

התחדשתי לי באחד, לאחר 3 שנים עם Radeon 9600XT 25MB הדגם הוא של Albatron עם 256MB. הורגש שינוי במשחקים אבל קראתי שהכרטיס הזה נופל באיכות מ 9800XT. האם זה נכון? הייתי מאוד פעיל בפורום ב3 שנים האחרונות אך אני כבר לא מכיר את כל הדגמים החדשים. הפסקתי להתעניין שיצאו ה X800PRO. האם ה 7300GT טוב מהם? עד כמה השינוי צריך להיות גדול מ 9600XT? אני ממש לא עושה בנצ'מרקים וכל זה. באחוזים בערך? הכרטיס הוא יד שנייה וגם ככה אני לא משחק במשחקי HIGH-END. אני משחק משחקים סטייל NFS, GTA, Far Cry ואלה. הלוח תומך AGP וזאת הסיבה למה קניתי את הכרטיס שהיה גם זול אך האם הוא באמת חלש מה 9800XT? ב 9600XT שהיה לי מהירות הליבה הייתה 500MHZ וב 7300GT המהירות היא 400MHZ הזכרונות אמנם ב 9600XT עבדו על משהו…

24. Started by donkey kong,

אפשר לעשות SLI עם 8800GTS ו8800GT?? בSLI חייבים אותו דגם אותו סוג אותו יצרן או שאני יכול כרטיס של BFG עם כרטיס של MSI?? ועוד שאלה קטנה אפשר לעשות SLI על MSI P35 Platinum Combo??

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  25. Started by shabo,

שלום לכולם, אני מעוניין לחבר את הטלויזיה שלי למחשב ולהפוך אותו לטלויזיה, יש לי כרטיס Gforce 7600GT עם יציאה לטלויזיה, האם זה מספיק או שאני צריך לקנות כרטיס טלויזיה בנפרד? אני חדש בתחום הזה אז אם מישהויכל להפנות אותי למאגרי מידע בנושא של חיבור הטלויזיה במחשב, שליטה בערוצים דרך המחשב, חיבור לממיר, VIVO אני אשמח מאוד.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים