כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לתת הערכת מחיר ובכלל בקורת על הכרטיס ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שמתי בו GEFORCE FX INNO3D 5200! יש לו יציאת TVOUT הכבל של הSVIDEO שלי לא מתחבר לשם .. איזה כבל אני צריך בשביל TVOUT? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין כרטיסי טלויזיה? האם למסך מסוים (נגיד VP930) צריך כרטיס TV מסוים? האם כרטיס המסך משפיע על איכות הצפייה בTV דרך המחשב? ואם כן איזה כרטיס מסך צריך? (אני לא גיימר, שימושים משרדיים וטלויזיה, על מסך איכותי יחסית)
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אומנם אמורה לצאת הגירסא הסופית בקרוב אבל אין עדיין מידע רשמי מתי. http://www.nzone.com/object/nzone_downloads_rel70betadriver.html
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
באתר של Leadtek יש דרייברים של הכרטיס מסך שלי Leadtek Geforce PX 8800 GTS TDH 640MB.. ושאלתי האם להוריד מהאתר של nVidia או להוריד מהאתר של Leadtek..? גם הדרייברים של nVidia רצים לי על המחשב, אבל אני רוצה שדרייברים יותאמו במיוחד לכרטיס מסך שלי.. האם ללכת על הדרייברים של Leadtek.. או על הדרייברים היותר מעודכנים של Nvdiai, אחרי הכול Geforce זה מהסדרה של nVidia..
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
-
לפני שבועיים רכשתי את הכרטיס הנ"ל. הרכישה נבעה מכך שרכשתי שבוע לפני, מסך LCD של Samaung 206BW , מסך פגז, מומלץ בחום, אף על פי שדורש הרבה חשמל, כך נראה לי, כיוון שמידי פעם מפיל לי את המחשב (אבל אני מעריך שזה כיוון שהוא מחובר לכרטיס מסך שלא מתאים לו - 64MB). הבעיה שלי היא שבעת שהתקנתי את הכרטיס החדש ואת הדרייברים שלו, לא קיבלתי את התוצאה הדרושה ולא קיבלתי אות בעת שחיברתי את ה DVI. בעצם ב Device Manager הופיעו לי שני כרטיסי מסך, החדש ו "Secondery ... ". בטיפשותי הרגעית, עשיתי Disable ל Secondery ואחרי ריסטרט, המסך לא עלה יותר, לא בחיבור ה VGA ובטח לא בחיבור ה DVI. ניסיתי להיכנס דרך ה SafeMode אך גם שם יש את אותה תופעה: אני רואה את החלק הדוסי של עליית המחשב ואז בהגיעו ל…
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם~!!! אז ככה מי שאולי זוכר את הסיפור שלי עם הכרטיס 6800GT של ELSA שפנדה לא רצו להחליף לי אותו, אז קיבלתי כרטיס חדש: 7600GT של LEADTEK. השאלה שלי היא כזאת: במפרט כתוב לי שהמהירות של הכרטיס היא: GPU/Memory clock 560/1400MHz . אבל אצלי על המחשב הוא מראה לי: GPU/Memory clock 560/700MHz . למה זה?????
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למסך crt ואני רוצה לחבר אותו גם לטלויזית lcd היציאות מהמחשב הן vga , dvi ,s-video( שמחובר כבר למסך crt) והכניסות לטלויזיה הן s-video , hdmi, vga וקומפוננט המרחק בין המחשב לטלויזיה הוא משהו כמו 8 מטר באיזה חיבורים להשתמש ואיזה כבלים הכי כדאי לקנות ככה שהאות יהיה איכותי ולא ידעך במרחק הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איפה אני אוכל לקנות מתאם בין AGP ל- PCI ? והאם יש סוגים? וכמה זה עולה?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני קונה מחשב HTPC ועדיין לא בחרתי כרטיסי טלוויזיה, אשמח להמלצה
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש ברשותי 2 כרטיסי מסך: GEFORCE 2 7700 TI GEFORCE 5500 FX רציתי לדעת באיזה מהם עדיף לי להשתמש מבחינת ביצועים ? שאלה נוספת היא: כשאני נכנס ל'מחשב שלי' כונני הCD אינם מופיעים כלל , כאילו בלעה אותם האדמה ממה זה נובע? כי הם פועלים כשאני פותח את ה TRAY אבל לא מופיעים... תודה מראש לעוזרים ! שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס של gigabyte מבוסס מעבד ati redeon x800 במחשב מותקנת גרסת directx9C 1. במשחקי תלת מימד יש חיתוכים על הגרפיקה 2. כשהתקנתי וויסטה, הכרטיס לא זוהה ונאלצתי להסיר את ההתקנה. למרות שבבדיקות ההתאמה המערכת הוצגה כמתאימה ביותר יש למישהו רעיון שחר
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן מעבד AMD Athlon XP 2000+ לוח אם של Gigabytes מדגם GA-7VA זיכרון פנימי 1GB DDR 400 הרד דיסק 160GB 8MB BUFFER IDE של WD כרטיס מסך פשוט מאוד GEFORCE2 MX200 אני מצליח להפעיל איתו כל סרט של 720P בלי שום בעיות, פשוט הצריכה של המעבד גבוהה משהו כמו 88-95%. זה מוזר בהתייחס לכל מה שנאמר פה... נגיד קחו לדוגמא סרט שהפעלתי : The.Matrix.1999.DVD9.720p.HDDVD.x264-hV Format : X264 Source : HDDVD Genre : Action / Thriller / Sci-Fi Resolution : 1280x528 Video Bitrate: 7702 Audio : AC3 5.1 640kbit/s Release : 05.14.07 Rars : 86x100mb PFS חשוב לציין שאת הסרט אני רואה על המחשב מסך MAG 17 786PFS אני מנגן את הסרט בתוכנה BSPLAYER. מקודדים של K-…
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
ראיתי ב- IQPC כרטיסי מסך של GECUBE, RADEON HD2600XT 256 BIT. לי זכור שאלו כרטיסים עם רוחב פס של 128 ביט, נכנסתי לאתר וראיתי שרשום INTERNAL RING BUS מה זה אומר? ???
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
הרכבנו בחנות מחשבים מפרט והחלטתי ללכת על כרטיס המסך Radoen X1950Pro - שמעתי שהוא מצוין. הבעיה היא שלחננות אזל המלאי שלו, וגם של X1950XT (שזהה לו בביצועים פחות או יותר). לכן, המוכר המליץ לנו על 2600XT אבל חשבתי להתייעץ איתכם לפני... אז המפרט של המחשב החדש הוא מעבד Intel Duo Core 2.4 וראמ של 2 ג'יגה... הייתי רוצה שהכרטיס יריץ לי את ביושוק למשל (שהוא משחק חדש שדורש כרטיס מסך חזק) על הגדרות די גבוהות... האם ה2600XT הוא תחליף טוב מספיק לX1950Pro?
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
היי, יש לי geforce fx 5500 ולא מזמן חיברתי אות LCD ועכשיו כשניתקתי אותו אני לא מצליח לראות סרטים כמו שצריך רואים הכלל מטושטש.. מישהו יודע איך לסדר את זה?? ועוד משהו קטן..נעלם לי הסמל הקטן של הNVIDIA איך אני מחזיר אותו?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם,על כרטיס Gaiwnward Nvidia 5500FX יש חיישן טמפרטורות? ובאיזה תוכנה חינמית ניתן למדוד את המעלות? תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי 7950gtx אני רוצה לקנות מחשב ניד חזק ושיתמוך ב directx 10 אבלהכרטיס הכי טוב הוא 7950gtx ואין תמיכה של direc x 10 השאלה האמיתי היא אם כדי לי לקנות מחשב עם 7950gtx או לחכות לכרטיסים יותר טובים(למחשב ניד) ואם כן מתי הם יוצאים 100000 תודות לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום חברה, רכשתי לפני כמה ימים את ה PVR-150 MCE ונתקלתי בכתמה בעיות. 1. בזמן הקלטה\צפיה במסך קטן אני רואה את המסך הבא: איך אני מעיף אותו? הוא חוזר כל 8 שניות... 2. איזה תכנה, חוץ מה WINTV ניתנת להקלטה דרך הכרטיס? אני רוצה תכנה שאפשר יהיה להגדיר שם זמן הקלטה לדוגמא, מעכשיו עוד עוד שעה. תודה לעוזרים, שנה טובה ומאושרת
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
זמנים טובים באים ולי אין איך לשחק במה שיצא... אז במקום לקנות מחשב חדש חשבתי אולי לקנות x1950pro/xt שיחזיק בינתיים עד שכבר ימאס השאלה היא האם המחשב שלי מספיק חק וינצל תכרטיס, המפרט שלי amd 3200 gigabye k8n ulta 1 gb hec 400w האם יחזיק? 6200le tc שזה הכרטיס שנאלתי להישאר איתו לאחר שהקודם נשרף תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
טוב אז יש לי התלבטות בין שני הכרטיסים האלו, ואני לא יודע מה עדיף. אומרים שה pro חזק במקצת, אך ראיתי שלאנשים יש המון בעיות איתו. האם גם ל x1950gt יש בעיות רבות כמו ה pro מה כדי לי?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב Intel Core 2 Duo E4400 Box IE4400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 39207 כונן קשיח Western Digital WD2500JS 250GB 2500JS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 F2-5400PHU2-2GBNT מישהו יכול להתאים לי כרטיס מסך טוב בעלות של בסביבות 800 שקל.. תודה רבה...
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
בינתיים אני חשוב על ה8800GTS 640MB יש משהו שעדיף עליו?
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום! יש לי T42 IBM ואני ממש צריך לנקות את המסך. השאלה היא איך? האם זה מסך LCD לכל דבר, או שיש משהו מיוחד? כשאני חושב על זה, אני לא יודע לנקות גם מסך LCD, כי כל המסכים בבית הם CRT. תודה!
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-