עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני לא מצליח להיכנס לטלטקסט משהו יודע למה??

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  2. יש לדוד שלי מחשב עם הכרטיס בכותרת ואנחנו לא מצליחים לחברו לטלויזיה. עדכנתי את הדריבר ל71.89 ונוספו אפשרויות שונות בהגדרות אבל אין את האופציה של שכפול המסכים וכל האופציות הללו יש לציין שגם בדריבר הישן לא היתה האפשרות לעשות CLONE או משהוא כזה (שכפול). בבקשה צריך עזרה דחוף תודה רבה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  3. Started by asaf_azar,

8800GT 2900GT ו2950PRO???

4. Started by bay,

האם נחשף איזשהו מידע על כרטיסי 3650-3670 3570-3550 וכאלו????

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  5. כמו בכותרת הפרש 200 ש"ח ביניהם... עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו מועיל... יש עדיפות ל LG בגלל הContrast, אבל של ה BENQ לא נורא 1:700 מול 1:2000

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  6. Started by MoniKo,

מחפש תוכנה מסויימת, אשמח לעזרה: בזמנו היה פה לינק לתוכנה שמאפשרת לעשות משהו מדהים עם כ.המסך רק שאני לא זוכר את שמה. התוכנה אפשרה לנצל את הזיכרון של הכרטיס טוב יותר ולמנוע עומס ומאמץ מיותר בזמן המשחק. ההבדל כמובן הורגש באופן משמעותי. העניין הוא שאני לא מוצא את הפוסט שדיבר על התוכנה ולא זוכר את שמה. מישהו זוכר/יודע על מה אני מדבר? אשמח לשמה של התוכנה (= תודה! עריכה: או, מצאתי את זה..איזה שרוט אני, מול העיניים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283368.0

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  7. Started by razatash,

בבקשה

8. אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזית LCD 720P כדי לראות סרטי HD אפשר לחבר אותה גם בDVI ולראות סרטי HD? אני כרגע מחבר דרך HDMI, אבל רציתי לדעת אם יש הבדל באיכות בין שני החיבורים. יש לי 8500GT

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  9. Started by אופיר,

הייתי רוצה לקבל חוות דעת של מי שמשתמש או מכיר מסך זה.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  10. FoxConn nVIDIA GeForce 7600GT 256MB PCIe vs Sparkle 8500GT 512MB Passive Cooling Retail מבחינת ביצועים? אני לא גיימר אני עורך וידיאו מה עדיף? האם אני צריך 512 מב? אשמח לתשובה מהירה אני כנראה מזמין ביום ראשון.

11. Started by tidan,

היי! רכשתי מאיץ גרפי דגם: Sapphire ATI Radeon X1950XTX PCIe 512MB 256-bit GDDR3 ViVo מה אתם אומרים ??? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  12. Started by ofir19,

קניתי אותו לפני חודש באותו יום הרצתי אותו על 3dmark05 הוא נתן לי 6000 היום החלפתי מארז וספק של ריידמקס באותו הספק הספק הפעלתי את ה-3dmark05 וקבלתי 5700 ירידה של 300 נקודות משמעותיות במשחק....יש לציין שהמחשב עבר פירמוט בגלל שהחלפתי את הארד דיסק 80 גיגה ל250 גיגה שהוא מהיר יותר...איך זה יכול להיות

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  13. Started by חן מ,

שלום לכולם אני קונה מחשב עוד מעט והחלטתי ללכת על ה88GT.ראיתי כטריס מסך שנדלקתי עליו והוא ה88GT של INNO עם OC טוב מאוד של 10 אחוזים. האם הכרטיס עצמו טוב?הוא מפיק איכות וביצועים יחסית למחירו?איך הקירור שלו? בקיצור אני אשמח לקבל חוות דעת על הכרטיס ולדעת האם הוא יריץ לי משחקים כבדים בצורה טובה?

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  14. אני מיתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב המפרט והכל מוכן ואפילו הכסף דוד שלי אמור להרכיב להזמין הוא ספק. עכשיו אני לא יודע אם כדאי לי לחכות לכרטיס החדש או שעכשיו כבר אזמין 4870 אחד רגיל ועוד חודשיים עוד אחד מה דעתכם? אם שווה לחכות אז כמה זמן בערך ומה יהיה מחירו בארץ ? תודה

15. מעוניין בכרטיס נטו לצפייה בשידורי הכבלים הדיגטליים בטלוויזיה, אין חשיבות כלל להקלטה! מעוניין בכרטיס הכי טוב מבחינת קבלת איכות תמונה! מסך ברשותי סמסונג 22" 16:10 תודה מראש רון

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  16. Started by tomz,

איזה מהם יותר טוב ולמה? ויש לי אפשרות לקחת רק אחד מהם ואך ורק מהם, אז לא להציע אחרים מה לעשות יש מגבלות ששורפים מסך ישן :\ תודה מראש

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  17. Started by UdiDani,

שלום לכולם.. אני מתלבט האם לקנות את הSamsung 793DF או לקנות מסך 19 אינץ' CRT.. יש לי מספר שאלות: 1. מה ההבדל מחירים בערך בין המסך שהזכרתי למסך 19 אינץ' טוב? 2. האם תוכלו להמליץ על מסך 19 אינטץ CRT... בתודה, אודי.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  18. שלום, קניתי לא מזמן את המפרט שבצד והכרטיס מסך מציג לעמים ביצועים ראויים ולפעמים לא. הכוונה, שהכרטיס לא מציג את הביצועים שהוא אמור להציג (גרפיקה טובה מאד, 9.2K בערך ב 05 וכו'). הכרטיס כן הראה את הדברים האלו פעם אחת וזה כשהתקנתי את ה קטליסט 6.9 ועליו את הגרסא שמתאימה ל X1950PRO ואז הוא הוציא 9.2K ב05 והראה טוב במשחקים. הבעיה שזה קרה פעם אחת וזה נעלם. כמו ששמתם לב יש ככל הנראה בעיות עם הדרייברים ואני לא יודע מה לעשות. חשבתי להתקין את הדרייברים של אומגה. הם תומכים בכרטיס? (הכוונה להכי חדש- ה6.9) הם יפתרו את הבעיה המוזרה ויראו תמיד את הביצועים שהכרטיס אמור להראות? הם יבטלו לי את האחריו? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by wzeedan,

שלום מה דעתכם על מסך LCD מסוג NEC דגם 72VM? מחירו 1400 ש"ח עם 3 שנים אחריות של היבואן? תודה.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  20. שלום לכם, אני משדרג את המחשב שלי (1.8,512) למשהו קצת יותר רציני: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 AM2 MSI K9N Platinum nForce 570 Ultra AM2 Mushkin 1GB 512MBx2 High Performance HP2-5300 DDR2-667 העניין הוא כזה, אני לא משחק עם המחשב כרגע בכלל, אבל אני מעוניין בכרטיס מסך שיענה על הצרכים הבאים: 1. TV OUT 2. עיבוד של MPEG2 ו HDTV בכרטיס עצמו (פריסה) - ולא על חשבון המעבד. (* דחיסה של MPEG2 יש לי כבר בכרטיס PVR נפרד) וכמובן PCI Express x16. התקציב הוא עד 400 מקס'. במחשב הקיים יש לי כרטיס על ציפסט של NVIDIA ואני די מרוצה מהם, ומהסיבה הזאת ביקשתי מהחנות שאני מזמין ממנה שתמליץ לי על כרטיס פשוט וזול שעונה על מה שכתבתי מיקודם עם ציפסט של NVIDIA, אמר לי המוכר שאם אני רוצה פריסה בכרטיס…

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  21. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

קודם כל לפני הדיון אני מבקש מכל מי שרשום לכל מיני פורמים אחרים בארץ ובעולם שקשורים לחומרה שיפרסם את זה גם שם למה אני פשוט חייב תשובה. ועכשיו לדיון עצמו..: יש לי מסך LCD: SAMSUNG SYNCMASTER 171S ואני חייב להגיד שלפי דעתי הוא מסך תותח...... רואים מצויין! בול כמו במסך רגיל! שום מריחות , שום פיקסלים שרופים... שום בהירות יתר וכו' וכו'... יום אחד היה בא לי לחפש ביקורות עליו. מצאתי עלי ביקורונות בXBIT LABS בהשוואה של מסכים. והזדעזתי בקשר לנתון אחד שהיה שם 'RESPONSE TIME 23MS' ואני כזה בול בסדר של הסמיילים(למתקשים - מופתע , לא מאמין , עצוב , כועס) אז עכשיו לבעיה... המשחקים הם MAFIA וRENEGADE וFAR CRY... וכן... גם בDOOM 3 שמתי לב שאצל כולם גם בFPS תותחני של 60+ יש מעין לאגים()[חוץ…

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  22. ראיתי תגובה בזאפ http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=692834 "צריך לוודא שהספק כוח מתאים לפני כן, כי אם לא יתכן שתחוו בעיות עם המשחקים שקשורות בגרפיקה או בהעלאה של המשחק." הספק שיש לי הוא מגיע עם מארז: מארז כולל ספק Antec NSK4480B Black 380W, קישור: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK4480B האם הספק הזה יספיק לי לכרטיס מסך 9500GT או ל9600GT ? אני לא מתכנן לבצע OC

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  23. Started by tal_m9,

היי, יש לי היום GEFORCE FX5600 של נוידיה האם כשאי להחליף ל : 1.כרטיס גרפי Albatron nVIDIA GeForce FX7300GS 256M או ל 2.כרטיס גרפי GeCube Radeon X1300 512MB AGP האם זה ישפר משמעותית את הבצועים ? תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  24. Started by eladbu,

ראיתי ב CCC 5.3 שיש שם איזה קטע על OC לכרטיס טוב אז חיפשתי ולא מצאתי כלום! האם זה נעשה אוטומטית או שיש על זה שליטה?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  25. השאלה מופיעה בכותרת... האם כבל כנ"ל כלול באריזה או שנדרש לקנות אותו בנפרד?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים