עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by IRIVERMAN,

הבעייה היא כזו: כאשר אני מדליק את המחשב לא קורה כלום למסך, כלומר אין כל תצוגה, והנורה אמורה להיות כעת בצבע ירוק נשארת כתומה.. מה יכולה להיות הבעייה? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  2. עומד ביפני קניית מערכת חדשה...ודי מסתבך האמת בהגדרות של כל תצורת כרטיס המסך/ הוידאו מיבחינת מישחקים = מספיק לי הכרטיס הזה : http://www.palit.biz/en/products/nv_pcie_7300GT-Sonic.html מיבחינת דרישות בנוגע לוידאו>>> חשוב לי VIVO כלומר להיות מסוגל היום להעלות קבצי וידאו מהמצלמת וידאו האנלוגית שלי(קלטות) ולערוך אותם במחשב ובעתיד כשארכוש מצלמת וידאו דיגיטלית>>> שתהיה גם כניסת DVI לא מצאתי כרטיס וידאו מתאים ( VIVO אנלוגי & דיגיטאלי) מה שכן מצאתי = זה כרטיס די יקר אבל שיש בו הכל ( וידאו & משחיקים) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=2837 האם זה כדאי לדעתכם ? כל כרטיס וידאו ראוי ( ולא מצאתי כאלו שהם גם דיגיטאלי וגם אנלוגי ) יעלה …

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by Imtheman,

חברה מצאתי איזה כבל בימקום להסביר פשוט תראו את התמונה . מה הוא עושה?? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  4. אני מעוניין לשדרג את המחשב המפורט כאן כך שיתמוך במשחקים כמו SIMS 2. CPU Type Intel Pentium IIIE, 600 MHz (6 x 100) Motherboard Name ECS P6BXT-A+ (2 ISA, 4 PCI, 1 AGP, 3 DIMM) Motherboard Chipset Intel 82440BX System Memory 196 MB SDRAM עדיף כרטיס מסך עד 750 ש"ח שאוכל להשתמש בו גם כשאחליף למחשב יותר מודרני.... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  5. Started by אנדרי07,

שלום, יש לי טלויזיה די ישנה עם כניסת 21 פינים בלבד. וכרטיס מסך GeForce 8600GT עם יציאת S-Video ויציאה רגילה ודיגיטלית למסך מחשב. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה אשמח עם תעזרו לי...

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  6. Started by omerba,

במאמץ? במנוחה? וה6800GS?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  7. Started by ydyehuda,

שלום לכולם יש לי FX5200 ולו יציאה אנלוגית ודיגיטאלית ו-TV הצלחתי לחבר אנלוגית + TV יש לי מתאם דיגיטאלי לאנלוגי אך לא מצליח לשכנע את המחשב להוציא דיגיטאלי ואנלוגי מחפש עזרה!! זה דרוש לעריכת וידאו בתודה מראש, יהודה

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  8. יש לי כבר את כל המשחב שאני רוצה.. ועמדתי כבר לקנות אותו אבל אתמול קראתי על החידושים של ATI וNVDIA עם הפזיקה ושבכרטיסים של ATI עם לוח אם תומך CF יהיה אפשרי לשים כרטיס מסך שישמש ככרטיס מסך וכרטיס מסך שני שישמש ככרטיס פיזיקה ושהם לא חייבים להיות מאותו סוג של כרטיס לעומת זאת בNVDIA יהיה חובה בשביל זה שהכרטיס יהיה אותו כרטיס.. 1.הבנתי נכון? האם NVDIA מתכננת לאפשר גם שני כרטיסים לא מאותו הסוג..? בSLI עם כרטיס פיזיקה.. 2.אני מתכוון לקנות עכשיו כרטיס פשוט MID-RANGE ועוד חצי שנה לשדרג לכרטיס DX10.. ואז לפי השיטה של ATI אני לא יצטרך לזרוק את הכרטיס שאני קונה עכשיו ופשוט לשים אותו ככרטיס פיזיקה ביחד עם הכרטיס DX10 שישמש ככרטיס מסך.. האם זה אפשרי? אם כך לא שווה לקנות כרטיס של …

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by אופיר מ,

שלום. רציתי לקבל המלצות על כרטיס גרפי. חשבתי על 8800 GTS 640 MB .... יש הרבה חברות, נראה לי ש MSI מצוין אבל אין אותו בארץ איזה כדאי EVGA FOXXCON ASUS XFX MSI BFG אין הגבלה של כסף. רק לא GTX זה באמת יקר בצורה מוגזמת

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  10. Started by ptX,

קניתי לא מזמן מחשב חדש עם הכרטיס 8800GT OC של חברת BFG, ומה שאני רוצה לשאול זה אם זה בסדר שהכרטיס מתחמם עד 75C +/- בשעת עומס (משחקים כמו Assassin Creed,Company of Heroes על ההגדרות הכי גבוהות) ואם זה מזיק לכרטיס או שאולי הוא פגום או משו P: .... תודה רבה.

11. Started by Adirz0,

אחרי המון ניסיונות ושאלות פה לסדר את הבעיה עם ה TV-OUT כדי לראות במסך של המחשב + TV חשבתי שאולי ב- X1800XT שלי אין אפשרות של Clone Mode אולי? ניסיתי דרייברים של 7-8 וגם 7-9 Catalyst, אבל שום דבר לא מוסיף לי אפשרות כזאת.

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  12. Started by davis5,

יש לי כרטיס 7600gs של xfx ובחיבור עם מתאם מsvideo לcomoside מראה שחור לבן ניסיתי להגדיר לpal b ועדין מראה שחור לבן אני לא קיבלתי את הכרטיס עם הקופסה אלה ביחד עם המחשב שכניתי השבועה אני חושד שהבעיה במתאם יש דרך לבדוק את זה?

• 9 תגובות
    • 558 צפיות
  13. Started by Kishu,

שלום! לפני חודשיים~ רכשתי מחשב חדש וזהו המפרט שלו: Intel Pentium 4 2800MHz (Bus: 800MHz, H-T) 256MB 333DDR * 2 GeForce FX5200 128MB אחרי שהפעלתי עליו משחקים כמו Far Cry ו-Doom 3 הוא התחיל להשתעל. הבנתי שהנקודה החלשה אצלי הוא הכרטיס מסך. בהתחלה חשבתי לקנות Radeon 9800 Pro 128MB. אבל 1500~ ש"ח זה הרבה. אז החלטתי להתפשר על RADEON 9600 XT 128MB. כמה שאלות לי אליכם: *האם המחשב שלי יוכל להפיק את כל 100% מה-Radeon9600XT? *עד כמה שונה הכרטיס הזה מה-FX5200 מבחינת ביצועים ואיכות, והאם ההבדל באמת שווה את המחיר הכספי? *איזה כרטיס הייתם ממליצים לי לרכוש? תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  14. Started by zaroor,

שלום יש לכם המלצות לאיזה סוג כרטיס עדיפות הקנייה ואיזה נתונים צריך לשים לב לפני הקנייה מיעד בעיקר להקלטות מוידיאו והמרה לצריבת dvd

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  15. Started by Pitzinyelo,

אני עובד תמיד ברזולוציה של 800 על 600 והתמונות שבהם אני משתמש לרקע הן באותה רזולוציה. אם אני אשתמש ברקעים של רזולוציה גבוהה יותר- אבל אשאר עם ה 800*600 שלי- האם משמעות הדבר היא שאיכות התמונה תהיה טובה יותר, או שזה פשוט יגלוש מהמסך ולא ייכנס?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  16. Started by eli_790,

ברשותי מחשב פנטיום3 800 מגה הרץ זיכרון 256 sdrm נהרס לי הכרטיס מסך איזה כרטיס מסך ייתן לי מענה חיובי גם כדי להריץ משחקים חדשים והאם אין סיכוי שהכרטיס שתמליצו כמובן יריץ משחקים חדשים אשמח לגבי המלצה לכרטיס תואם

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  17. Started by UNDERDOG,

השאלה בכותרת

18. Started by barlevi321,

שלום לכם. הייתי רוצה לדעת מה זה בכלל sli משולב בלוח האם , מה זה בכלל, ומה זה עושה. ואם יש לכם מאמר על העניין הזה אני מאוד יודה לכם , (בעברית אם אפשר). בתודה מראש בר לוי!!!

19. Started by d-undertaker,

שלום אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 350 שקל בערך. שיהיה AGP. תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  20. לפני זמן מה קרה משהו לכרטיס מסך והוא הפסיק לעבוד. כל המאווררים במחשב מתחילים להסתובב, נראה שהכל בסדר אבל המסך לא עולה. עם כרטיס מסך אחר שיש לי בצד אשר נדפק לי מזמן (איתו אי אפשר לראות חצי מסך מרוב נקודות אבל לפחות הוא עולה) הכל נראה שעובד כראוי והמסך עולה. עכשיו הם התקשרו להודיע שהם קיבלו את הכרטיס (אחרי עיקוב קל וניג'וס שלי), לאחר שבאתי ישר שמתי לב שהכרטיס הוא בעצם אותו אחד שהיה לי. אחרי שניסיתי, ראו פלא, שוב לא עולה... קודם כל האם לדעתכם הגיוני שהיבואן באמת תיקן את הכרטיס? התקשרתי אליהם והם אומרים לי שהם ניסו אותו לאחר שחזר ועבד אצלהם במשך כמה שעות הבחור שדיברתי איתו הציע לי לבוא לחנות וננסה ביחד שוב את הכרטיס ולדבריו אם הוא לא עובד, הם ינסו לסדר לי משהו... אני לא מצליח…

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  21. Started by sh_idan,

אני לא ממש מבין במסכים האלו, ולכן אני מבקש את עזרתכם במציאת מסך LCD טוב. אגב, המסך ברשותי כרגע הוא samsung SyncMaster 753df והמסך שהמליצו לי עליו הוא SONY 17" hx73s + dvi תודה מראש

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  22. Started by itay127,

אני רוצה לדעת איפה אני אוכל לקנות מתאם בין AGP ל- PCI ? והאם יש סוגים? וכמה זה עולה?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  23. הכרטיסים מסדרת ה8600 יכולים לתת ביצועים בינונים פלוס ברזלוציה הזאת?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  24. Started by a-gold,

שלום לכולם אני כנראה יקנה מחשב חדש שהמפרט שלו : מעבד E6550 לוח gigabyte p35-ds3l זיכרון 2 ג'יגה של OCZ 800mhz הארדיסק כבר יש וכל שאר החלקים הקטנים לא חשובים כרגע. השאלה שלי היא כזו,יש לי כרגע כרטיס מסך דגםgigabyte rx550 256MB האם זה יצור מצב של צוואר בקבוק עם המחשב החדש כי אני לא מעוניין סתם לקנות כרטיס חדש שעולה הרבה. מטרת המחשב זה לאינטרנט ולתוכנות virtual pc לא לשום דבר רציני מעבר לזה????

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  25. רציתי לדעת האם ה-8800GT יעבוד טוב+ עם המפרט הבא: 470W Thermaltake Intel Duo Core E6320 @1.87GHZ ,4M Cache 2giga Ram ודבר נוסף, האם ה- 470W של thermaltake מספיק בשביל כזה מחשב + 8800GT

• 2 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים