כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום, עוד שבוע שבועיים יהיה לי LEADTEK QUADRO FX1500, השאלה שלי היא האם אפשר לחבר אליו שני מסכים עם רזולוציה שונה ולהתאים כל יציאה בנפרד (לצורך העניין - 20" רחב 1050*1680 ו 17" 1024*1280) או שצריך שניים אותו דבר? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
המפלצת החדשה מבית DELL תיקרא XPS M170 ובחלק מהדגמים קיימת האופציה לבחור בכרטיס ה-GeForce Go 7800 GTX העוצמתי. http://hardware.gamespot.com/Story-ST-23699-2594-x-x-x
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום. רציתי לקבל המלצות על כרטיס גרפי. חשבתי על 8800 GTS 640 MB .... יש הרבה חברות, נראה לי ש MSI מצוין אבל אין אותו בארץ איזה כדאי EVGA FOXXCON ASUS XFX MSI BFG אין הגבלה של כסף. רק לא GTX זה באמת יקר בצורה מוגזמת
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש עם הכרטיס 8800GT OC של חברת BFG, ומה שאני רוצה לשאול זה אם זה בסדר שהכרטיס מתחמם עד 75C +/- בשעת עומס (משחקים כמו Assassin Creed,Company of Heroes על ההגדרות הכי גבוהות) ואם זה מזיק לכרטיס או שאולי הוא פגום או משו P: .... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
לילה פיקס לכולם! ניקיתי את הכרטיס מסך שלי ,החלפתי משחה והכל ,ירדו איזה 3 מעלות שזה מכובד בכרטיסי מסך ,בכל אופן, אני מריץ סריקה של ארטיפקטים לאחר האוברקלוק הגבוה יחסית שביצעתי ואין לאחר 5 דקות של סריקה, אבל השאלה היא האם זה מספיק זמן ,ואם לא, אז כמה זמן רצוי? אני מדבר רק על ATI TOOL אז בבקשה בלי הצעות כגון 3DMARK וכו' ,אני לא מחפש מבחן ביצועים. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב לטלויזייה בכבל s-video מצד אחד ו-rca בצד השני יש תמונ עם צבע והכל סבבה אבל לא באיכות טובה וזה מילא אני מכניס סרט לכונן נכנס לmedia player מפעיל את הסרט, עכשיו במסך של המחשב אני רואה את הסרט ובמסך של הטלויזיה יש את הסקין של ה-media player והכל אבל אני לא רואה את הסרט עצמו במקום הסרט יש סתם ריבוע שחור. מישהו יודע מה הבעיה פה ואיך אפשר לסדר אותה?? ןיש עוד בעיה שלא קשורה לטלויזיה..שאני מנסה להפעיל את הסרט בdivx player אני רואה את הסרט אבל במקוטע והאמת שגם פה לא רואים כלום בטלויזיה
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי 7800 ג' טי... קיבלתי בבדיקה של התוכנה 6714 ללא אוברקלוק.. האם זה סביר לכרטיס מסך שלי? asus extreme 7800 gt גם כן הטמפרטורה של הכרטיס נעה בין 37 - 44 בלי מאמץ ו50 -62 במאמץ זה סביר?
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7600gs של xfx ובחיבור עם מתאם מsvideo לcomoside מראה שחור לבן ניסיתי להגדיר לpal b ועדין מראה שחור לבן אני לא קיבלתי את הכרטיס עם הקופסה אלה ביחד עם המחשב שכניתי השבועה אני חושד שהבעיה במתאם יש דרך לבדוק את זה?
-
- 9 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך עד 800 ש"ח שיתן לי את הביצועים הטובים ביותר בעניין המשחקים. כמובן שהוא צריך להיות pci-e . מומלץ של nvidia למרות שראיתי שיש את האפשרות ל x1950 , אם הוא הרבה יותר טוב מהמתחרים שלו אז אצטרך לבחור בו. תודה מראש לעזורים יעקב
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
בניתי מפרט והכרטיסמסך הוא Twintech nVidia 8800GT 512 Heat Pipe version PCIe רציתי לדעת האם הכרטיס טוב ואם הואמצדיק את המחיר
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שמעו חברה קודם כל סליחה שאני פותח את ת'ארד הזה פה אבל לא מצאתי מקום מתאים יותר מכיוון שרב מערכת הפורומים פה מתעסקת בעיקר בענייני חומרה אני מתלבט אם להתקין ויסטה אני יודע שלפני כמה חודשים היא לא הייתה טובה היו לה בעיות ולכל התקן דרוש דרייברים וחלק מהתכונות לא רצות אבל עבר זמן מה והאם כאילו יש התקדמות משהו השתנה האם כדיי להתקין מבחינה חומרתית אני מסודר יש לי לוח אם P35 מעבד E6600 כרטיס מסך 3gb 1066 8800GTS זיכרון מטמון 500GB HDD אני משתמש ב אקס פי אבל אני רוצה להתקדם לויסטה אז חברה בבקשה תעזרו לי להחליט תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום, איזה חנויות טובות אתם מכירים לקניית מסכי LCD? חשוב שייתנו לנסות את המסך לפני הקנייה ובמחירים טובים. אני צריך ספציפית באיזור המרכז אולי כדאי כבר לציין כאן בכל הארץ. תודה
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אהלן חבר'ס! ברשותי מחשב בן 4, יקר לליבי,בעל המפרט הבא: Athlon XP 1400+, 256RAMDDR,GF4MX440. באחרונה רכשתי מסך של LG1710HR ושמתי על רזולוציה של 1280X1024 מאז רוב הפעולות במחשב נהיו איטיות. פתיחת מסמכים, מעבר בין תמונות , שומר מסך גרפי... ראוי לציין שאני משתמש במחשב רק לצורך אינטרנט, קבצי וורד ופווארפוינט ושמיעת מוזיקה. שום דבר מעבר. מה לדעתכם עשוי לשפר את המצב? האם זיכרון DDR נוסף? חצי ג'יגה ? או דווקא האם כרטיס מסך חדש? שלא אשתמש בביצועיו כלל? שדרוג מעבד ולוח אם הוא מעבר לתקציב בכל מקרה... תודה על כל עיצה שתתקבל, אמיר.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
תקראו את הכתבה הבאה ותבינו כמה דברים על מסכי LCD. בין היתר תלמדו שבעולם רק 2 או 3 יצרני מסכים כאלה ולכן אין הבדל משמעותי בין הפירמות השונות. ניתן ללמוד מה חשיבות חיבור DVI וכיצד היצרניות מודדות את ביצועי המסכים שלהם. בבקשה http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=1855&p=1
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
טווב אז ככה קניתי מחשבחדש והכל ואת הכרטיס מסך רדיאון 9800 פרו128 וזאת הבעיה: בכל משחק חוייבת להיות איזושהי הפרעה מעצבנת כזאת שפיתאום באמצע או בהתחלה של המשחק נגיד הגוף של השחקן הופך להיות עם שפיץ בפרצוף אוט באמצע הגוף פתאום ןושנכנסים למשחקים הכל טוב ויפה ועובד אבל יש סימנים לבנים מהבהבים על המסך, וזה לא קשור למסך זה אוליי קשור לדרייבר של הכרטיס מסך או מה? מישהו יודע? זה קרה גם לכם אוליי? בבקשה אם אתם יכולים לעזור לי אני אודה לכם דרך אגב הכרטיס הוא של גי'גהבייט. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום. התקנתי לאחרונה אצלי את FS2004, ואני מעוניין "להריץ" אותו מהר יותר. כרגע המחשב שלי הוא בעל מעבד אינטל סלרון 2.5 ג"ה, ו512 מ"ב ראם. הכרטיס מסך הוא און-בורד, שזה בהחלט לא משהו. אני מוכן להשקיע כ 300-400 ש"ח בקניית כרטיס מסך יחסית ישן, אפילו יד שניה, מלפני שנה-שנתיים, אבל שיספיק בשבילח להריץ את המשחק כראוי. הםא מישהו יוכל להמליץ לי על כרטיסים מתאימים למשחק, ומה עלי לחפש?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
השאלה שלי היא יותר אם המאוורר של הכרטיס אמור להספיק כדי להחזיק אותו גם במאמץ?? או שחייב לשדרג ת'מאוורר...
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
שלום. אני ממש חדש פה. בכול מקרה אני הולך לקנות את הכרטיס HD6850 ויש לי מעבד Q6600 ללא OC רציתי לדעת האם יהיה לי צוואר בקבוק משמעותי עם הכרטיס והמעבד. והאם מומלץ לי לקנות את הכרטיס הנ"ל . עם יהיה צוואר בקבוק כמה אחוזים בערך לא יבואו לידי ביטוי מהכרטיס?? בנוסף הייתי רוצה שאם לא מומלץ לי לקחת את הכרטיס מה אתם יכולים להמליץ לי לקחת במקומו באותה ברמה בערך? אני קונה מ KSP. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
אז ככה יש את Twintech שיש לה כרטיס ב 1120 שקל http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1045 וב 1200 את הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=842 חלק אומרים שלא שווה לקחת את Twintech וחלק אומרים שזה בסדר... הייתי מוכן להשקיע 100 שקל יותר ללכת על חברה אחרת במידה וצריך... (עד 1300 שקל) מה דעתכם על Twintech ? ----- הכרטיס יתאים למחשב שאני קונה אז לא צריך לשאול לגבי המפרט תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא רואה הרבה המצלות עליהם, ומצד שני גם לא השמצות. מצד שלישי הם זולים יותר מ SAMSUNG ו LG מה הבעיה איתם?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
הכל בכותרת.... ;D אני רוצה להעתיק קלטות וידאו ישנות למחשב שיהיה באיכות לא רעה אפילו טובה... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מישהו בדק הבדלים בין ה 6.1 של OMEGA לבין 6.2 של ATI ?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
ב 3DMARK 2005 הוא מקבל רק 7000 המעבד הוא פרסקוט 3.0 וספק כח HEC ACE 480W מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-