עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by roma4k,

שלום לכולם, הזמנתי מחשב חדש ויחד איתו את המסך F700P של LG. לאחר מכן ראיתי אותו בחנות אחרת (שקם אלקטריק) ולידו עמד מסך EZ T710BH גם של LG. הצבעים ניראו לי במסך השני טובים יותר. שאלתי את המוכר למה יש הבדל אז הוא אמר לי שלF700P יש ציפוי מיוחד , ושהמסך הזה מתאים רק למשרד ולא לבית. הציפוי הזה לא עושה CONTRAST ובגלל זה הצבעים בו לא טבעים. זהו אינו מסך למשחקים או לשימוש ביתי. ואילו המסך השני טוב יותר ומתאים לשימוש ביתי. לי זה נישמע מאוד מוזר , האם זה כך בכלל?

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  2. Started by ofirm,

הי, מישהו יכול להפנות אותי לכמה benchmarks של America's Army עם כרטיסי מסך שונים? לא הצלחתי למצוא. אני מחפש השוואות עבור חבר שלי, שמכור למשחק וקשה לו לשחק עם הג'יפה 5600 שלו, שלא סוחב. אני מחפש כרטיס בינוני - כשאמרתי לו שלדעתי הכרטיס האידיאלי היום מבחינת עלות\מחיר לגיימרים זה גיפה 6600GT במחיר מציאה של 1300 ש"ח, הוא החוויר... אז אם אני לא אשכנע אותו, צריך לחפש משהו יותר זול, אולי ריידון 9600 פרו או XT. תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  3. Started by cold,

התקנתי את הדרייברים האחרונים של אומגה והם עשו לי בעיות בכמה משחקים אז רציתי לשאול אם יש לכם המלצה על איזה דרייבר ספציפי?(DNA,Omega,ATi) יש לי R9700NP. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  4. כתוב בדסקריפשן של הפורום, שהוא עוסק גם במנועים גראפיים של משחקים, אז היתה לי התלבטות אם התארד שייך לפורום הזה או לפורום תוכנה. בכל מקרה העניין הוא כזה, יש לי תמונה, והרקע שלה הוא בצבע אחיד, 07D4EF ממש מזעזע.. לקחתי את הכלי Magic Wand, והעלמתי את כל הרקע, הפכתי אותו לשקוף על ידי מחיקה, הבעיה היא, שהרקע "נתפס" בין חלקים סגורים, למשל ידיים, רגליים, שערות בין הידיים רגליים לא היה בעיה, עושה את אותה פעולה בחלקים הגדולים, הבעיה היא בשערות, יש עשרות חלקים סגורים עם הצבע הזה, וזה לא יהיה הגיוני ללכת אחד אחד ולמחוק האם יש אפשרות פשוט להעלים את כל הצבע הזה, בפעולה כלשהי פשוט להפוך את כל ה"07D4EF" (תכלת) מכל האיזורים, לעשות אותו שקוף! (אם ממש ממש ממש אי אפשר שקוף אני מוכן להתפשר על …

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  5. צריך עזרה במציאת מסך 19 CRT בתקציב של 1300-1500 ש"ח שיהיה מסך איכותי :xyxthumbs: ומה אתם אומרים על המסך הזה samsung 955DF CRT ??

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  6. Started by Avivo,

אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ דק וחשבתי ללכת על הsamsung syncmaster 930b מה דעתכם עליו? חושבים שיש משהו יותר טוב\עדיף? חשוב לי שיהיה לפחות 8ms ושיהיה dvi המחיר לא יותר מידיי משנה (: תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  7. Started by slater,

היי יש ברשותי כ2000 שקלים לקניית מסך lcd בגודל 17 אינץ'. האם תוכלו להמליץ לי על המסך הטוב ביותר לתקציבי?

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  8. Started by mosheva,

שלום! היה נראה לי שהמקום הזה הוא המתאים ביותר לרשום על הבעיה... אז ככה כל פעם שאני מציג סרט במחשב למשל במדיה פלייר או בכל תוכנה אחרת הצבעים מטושטשים ורואים ממש גרוע... ברגע שאני מעלה את אותו סרט בשתי תוכנות שונות אבל במקביל אז באחת רואים ובשניה לא.... מה עושים?

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  9. Started by bum_J,

אני מתלבט בקשר לקניית כרטיס מסך לעבודה בתוכנות תלת-מימד , עד 1000 ש"ח . אני יודע שקיימים כרטיסים של WILDCAT ו QUADRO בסביבות המחיר הזה אבל השאלה היא : האם יש להם יתרון על GEFORCE 6600 לסיום, אולי אפשר להסתפק בכרטיס פשוט עם 256 זיכרון ?

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  10. Started by Monstalicious,

אז ככה, בשעה טובה שמתי טלויזיה בחדר השני שלי איפה שהמחשב =] ועכשיו אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה, לראות סרטים ETC... אז השאלה שלי היא כזאת, איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה? עם איזה כבל? ואיך עושים את זה? דבר שני, איפה אני יכול להשיג כבל כזה באורך של מעל 3 מטר... תודה לעוזרים

11. Started by moris1977,

היי כאשר אני מנסה ללכוד חומר מוידאו עם כניסת "קומפוזיט" אני לא מצליח. שמתי PLAY בוידאו אך אין שום תמונה. צריך למצוא תחנה כלשהי? חיברתי את ה-RCA לכרטיס של פינקל לוידאו IN תודה! וידאו פיליפס

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  12. Started by moshiko211,

מישהו בבקשה יכול לקשר אותי לדרייבר הכי מעודכן ל6600gt שלmsi כי אני לא כל כך מבין בזה?

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  13. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לשאול שאלה בקשר לדרייברים: יש לי כרטיס מסך 8600GT של ASUS ואינני מצליח כ"כ להוריד דרייבר מעודכן כיון שהאתר שלהם עובד מאוד מאוד לאט (בהורדות), ורציתי לשאול גם בלי המקרה הזה, אם אפשר להרויד את הדרייבר המעודכן מהאתר של NVIDIA לאותו דגם בדיוק, או שזה אולי יתאים ולא יעבוד? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  14. אני מתלבט בין Radeon HD3650 512MB לבין GeForce 8500GT 1024MB השימושים העיקריים הם סרטים (כולל HD) ומשחקים לעתים. מה מומלץ לדעתם ולמה? (המחירי דומה). תודה רבה לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  15. Started by מאור247,

אני רוצה לקנות מחשב נייד ולהתקין עליו את התוכנה AUTOCAD ... רציתי לדעת אם כרטיס מסך סטנדרטי יסחוב את התוכנה הזו???. ( לIntel Media Accelerator X3000

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  16. Started by Vioxx,

יש לי את המפרט הבא intel C2D E6550 gigabyte p35-ds3l 2GB DDR2 800 mhz Supertalent compucase 6a19 HEC 400TRT WD 250 GB אני אישית מעוניין לשדרג לכרטיס הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1140 השאלה שלי היא האם הספק שלי יחזיק ת'כרטיס הנ"ל? האם יהיה לי צוואר בקבוק במפרט הזה? ואולי תוכלו בבקשה להמליץ לי או לתת דעות על כרטיסים מסוימים, זה נורא יעזור לי.

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  17. Started by twiggy,

ברשותי DELL INSPIRON 6400 עם WINDOWS XP PROFFETIONAL ואני רוצה לחבר מסך נוסף על מנת לעבוד עם שניהם במקביל. האם אני צריך לשנות הגדרות בלבד או להתקין תוכנה מיוחדת. אם מדובר בהגדרות ה WIN יש לי מוסג די בסיסי אז אם אפשר לקבל הוראות מפורטות. המון תודה איל

18. התקנתי כמה משחקים שאמרו שהכרטיס פועל על 512, גם כשהמחשב עולה זה אומר 512 בהגדרות של הדרייבר של אנוידיה זה מסומן על muti gpu... איך אני יכול לדעת אם זה פועל על 512 או 1GB?

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  19. Started by mc_elad,

האם בSLI צריך בידיוק אותו כרטיס מאותה חברה?? דוגמה:יש את 8800GT ויש את אותו כרטיס אם OC מובנה .האם הם יעבדו בSLI? תודה מראש למגיבים

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  20. Started by roei_b,

יש לי את הכרטיס הזה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?ai=2058041 והשאלה שלי אם הוא תומך MCE? אם לא, מה אפשר לעשות כדי שיתמוך בMEDIA CENTER? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  21. Started by oded900,

האם אני יכול לחבר ממיר דיגטלי ,נגיד של Yes לזה , ואם כן איך זה ישפיע על איכות התמונה? ואם אני מחבר מצלמת Video לVideo in של הכרטיס מסך...האם אני יוכל להעביר את צילום הוידאו למחשב?האם זה יפגע באיכות השידור...וזה לוקח הרבה זמן?

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  22. Started by cooper,

כותרת תודה

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  23. יש פה השוואה רצינית ומכובדת . אמנם 22 עמודים ,אבל למי שמשקיע הרבה כסף שייקח כמה דקות ויתחיל לקרוא http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/msi8800gts-640.html

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  24. Started by tk4,

יש לי 9800 פרו... אני יודע שהוא לא תומך PS 3 ויצאו משחקים שדורשים את זה... רציתי לשאול אם יש תוכנה שעושה הדמיה ואז זה כאילו יש לי PS3 כי אני זוכר שיש איזה תוכנה שמאפשרת להעלות משחקים... הא ואם אני כבר מדבר על כרטיס מסך עוד שאלה: הכרטיס התחיל לעשות רעשים מעצבנים... יכול להיות איזה בורג השתחרר או משהו? כי הרעשים מאוד מעצבנים... הוצאתי אותו פעם אחת אבל לא הברגתי יותר ת'ברגים... יש מצב שזה יעזור או שלא כדאי לגעת? תודה

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  25. Started by MadEddy,

ראיתי ב- IQPC כרטיסי מסך של GECUBE, RADEON HD2600XT 256 BIT. לי זכור שאלו כרטיסים עם רוחב פס של 128 ביט, נכנסתי לאתר וראיתי שרשום INTERNAL RING BUS מה זה אומר? ???

• 1 תגובה
    • 470 צפיות

דיונים חדשים בפורומים