עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. איזה יותר טוב מבין שני אלה: 1. ‏8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ או 2. ‏8600GT 512MB GDDR2 Silent-Pipe II DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ מה יותר טוב??? וחוץ מזה, אם אתם חושבים ששניהם גרועים ויש לכם אחד אחר יותר טוב, אבל במחיר יותר נמוך מ-400 אז אני ישמח לשמוע הצעות. תודה רבה לעוזרים. נ.ב. אשמח שרק אנשים שבאמת מבינים בנושא יענו, ולא סתם אנשים כי זה מאוד חשוב לי.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  2. שלום חברים. הייתי מעוניין לקבל עצה בקשר לקניית מסך מחשב דק ושטוח אם אפשר 22 אינץ וכרטיס טלוויזיה חיצוני בסכום כסף של 1800-2000 ש"ח. אני מודה לכולם. תודה רבה לכם (אשמח כשתפנו אותי לאתרי הקנייה המומלצים בנושא זה).

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  3. היי יש לי 7600gt של leadtek ,האם כדאי להוריד דרייברים מהאתר שלהם או מ-nvidia ? תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  4. שלום לכולם בניתי מפרט מחשב זה שבעתיד אצרף כרטיס מסך נפרד. ברצוני להתאים למפרט כרטיס וידאו לצורך המרת קלטות וידאו אנלוגיות לפורמט DVD. האם יש לוח אם או כרטיס מסך שמשולבת כבר תכונה זו מבלי צורך לשלב כרטיס וידאו? --סליחה על הבורות... אם אפשר - אני מעדיף לשלב מאותה חנות. תקציב עד 200 ש"ח (אם אפשר) תודה מראש!! מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤548 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1174 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI ¤432 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31542 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤359 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Gold GX XTC ¤419 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ26672048ELGEGX צ…

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  5. Started by dor_la,

המלצה לכרטיס מסך למשחקי יש לי 1000-2000 שח והייתי רוצה המלצה לכרטיס מסך למשחקים טובים איזה כרטיס מסך??? חשבתי על ה-8800 אבל מה ההבדל בין ה-GS לGTS ל-GTX ועוד שאלה אם אני קונה זכרונות אני צריך שכולם יהיו באותה מהירות נכון??

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  6. Started by tidan,

היי! רכשתי מאיץ גרפי דגם: Sapphire ATI Radeon X1950XTX PCIe 512MB 256-bit GDDR3 ViVo מה אתם אומרים ??? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  7. Started by ofir19,

קניתי אותו לפני חודש באותו יום הרצתי אותו על 3dmark05 הוא נתן לי 6000 היום החלפתי מארז וספק של ריידמקס באותו הספק הספק הפעלתי את ה-3dmark05 וקבלתי 5700 ירידה של 300 נקודות משמעותיות במשחק....יש לציין שהמחשב עבר פירמוט בגלל שהחלפתי את הארד דיסק 80 גיגה ל250 גיגה שהוא מהיר יותר...איך זה יכול להיות

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  8. אהלן וסהלן יפורום חח ניגש לעיניין קניתי מחשב חדש לא מזמן עם כרטיס מסך GTS 250 וראיתי מאחורה שיש לו שתי חיבורים של 6PIN ומה ששמתי לב שהטכנאי חיבר לי רק חיבור אחד כלומר רק 6PIN אחד מחובר ויש אחד לא מחובר אז לשאלתי זה טוב? זה רע? זה גורם לנזק עתידי? אפשר להישאר ככה? דוגמא על מה אני מדבר: נ.ב אני מפעיל משחקים חופשי על HIGH כגון רידיק GTA IV וכול החדשים ! ואני לא מרגיש בשום תקלות למיניהם! תודה לעוזרים וזה ממש חשוב לי !

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  9. Started by NightElf,

שלום, יש לי כ. מסך X1900GT. ויש לי שתי בעיות איתו. שאני בודק בתוכנת EVEREST אני רואה שהטמפ' בזמן מנוחה היא סביב ה-70 מעלות. האם זה בעייתי? ואם כן איך אני פותר את הבעיה מבלי להרכיב משהו על הכרטיס (לא רוצה לפגוע באחריות). דבר שני לפני זה היה לי nvidia והיה דיי ברור איך לחבר את הטלויזיה היו הגדרות והכל. איזו תוכנות יש ככאן? תודה

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  10. אני מיתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב המפרט והכל מוכן ואפילו הכסף דוד שלי אמור להרכיב להזמין הוא ספק. עכשיו אני לא יודע אם כדאי לי לחכות לכרטיס החדש או שעכשיו כבר אזמין 4870 אחד רגיל ועוד חודשיים עוד אחד מה דעתכם? אם שווה לחכות אז כמה זמן בערך ומה יהיה מחירו בארץ ? תודה

11. Started by alongi,

אהלן אז לפני כמה ימים הסתבר לי שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עבד למשך הרבה זמן אבל זה היה כבר מאוחר מדי... ועכשיו הradeon 9500 הוא כבר ז"ל, והמחשב בנתיים מעלה אבק... ולשאלתי: יש לי AMD 1.8 ולוח אם של ג'יגה בייט GA-7VA עם AGP*8 ו512MB זכרון פנימי האם הכרטיס מסך הבא מתאים למפרט הזה? :Gigabyte nVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGP ואם לא , אז על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים למפרט הנ"ל? תודה !

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  12. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ATI 9250 128 DDR וראיתי שיצא דרייבר 5.10 והתקנתי אותו והמחשב קרס לי מדיי פעם ואמרו לי שהדרייבר הזה מתאים רק לכרטיסי מסך היותר מתקדמים של ATI ורציתי לדעת איזה דרייבר הכי ממולץ לכרטיס מסך שלי שיעבוד בצורה הטובה ביותר? ורציתי לשאול עוד משהו יש בקטליסט קונטרול סנטר של ATI תחת קטגוריה של 3D STANDRD SETINGS יש קטגוריה בשם TEXTURE PREFERFNCE ויש אפשרות בין ביצועים ואיכות וזה מסומן הכי קרוב לאיכות כברירת מחדל של התוכנה מה הכי כדאי? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  13. מעוניין בכרטיס נטו לצפייה בשידורי הכבלים הדיגטליים בטלוויזיה, אין חשיבות כלל להקלטה! מעוניין בכרטיס הכי טוב מבחינת קבלת איכות תמונה! מסך ברשותי סמסונג 22" 16:10 תודה מראש רון

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  14. Started by yarneo,

שלום, אני קניתי את המסך LG FLATRON F700P לפני שבוע בערך ובהתחלה הייתי מאוד מרוצה ממנו. יש לו ריענון מצויין לרזולוציות גבוהות וקונטרסט וברייטנס טובים. אבל, לאחרונה אני משחק במשחק מחשב שקוראים לו COUNTERSTRIKE וכאשר אני מסתובב בתוך המשחק או שאני פשוט מזיז את העכבר למעלה או למטה יש לי עיוותים במסך. עיוותים כאלה שנראים כמו קפיצות במסך, זה רק לרגע העיווט אבל הוא חוזר כל פעם שאני עושה איזה תזוזה חדה. מה אני יכול לעשות? מודה מראש על העזרה ירדן.

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  15. Started by STRENGTH,

יש כמה דברים שאני לא מבין כל כך אז בבקשה תסבירו לי :-\ 1.פוקוס 2.גיאומטריה

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  16. Started by Rrafi,

חבר שלי משגע אותי ואומר לי ש redeon 9200 דגם 5510 רואים טוב החושרמוטה שזה יספיק לו להרבה זמן שניד פור ספיד MW רואים יפה החולמניוקי ועוד...! וגם הוא חושב שזה עולה 1100 שקל בעצם הוא קנה אותו במכיר כזה..! והוא גם אמר לי שהכרטיס מסך 9200 יותר טוב מ-9800se.....! אז תענו לו בבקשה...!

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  17. Started by UdiDani,

שלום לכולם.. אני מתלבט האם לקנות את הSamsung 793DF או לקנות מסך 19 אינץ' CRT.. יש לי מספר שאלות: 1. מה ההבדל מחירים בערך בין המסך שהזכרתי למסך 19 אינץ' טוב? 2. האם תוכלו להמליץ על מסך 19 אינטץ CRT... בתודה, אודי.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  18. שלום. פירמטתי מחשב ואני מחפש דרייבר לכרטיס מסך לווינדוס 98. EVEREST זיהה אותו כ- TNT 2 של NVIDIA אבל לא הצלחתי להתקין אותו למרות שהורדתי מהאתר שלהם. פירקתי את הכרטיס ומצאתי שלא מצויין עליו דבר שקשור ב NVIDIA - בכלל לא כתוב עליו כלום מלבד "NUMBER NINE " ובכן גיליתי שיש דבר כזה... אבל איפה אני מוצא דרייבר עבורו ? הורדתי אחרי חיפוש ממושך בגוגל איזה דרייבר אבל לא הצלחתי להתקין בכלל... מיואש וממתין להצלה. תודה.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  19. Started by Myt0s,

אני כרגע בחיפושים אחר מסך 15 LCD..... ביינתים אני כנראה הולך על MAG Innovison......מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  20. שלום, קניתי לא מזמן את המפרט שבצד והכרטיס מסך מציג לעמים ביצועים ראויים ולפעמים לא. הכוונה, שהכרטיס לא מציג את הביצועים שהוא אמור להציג (גרפיקה טובה מאד, 9.2K בערך ב 05 וכו'). הכרטיס כן הראה את הדברים האלו פעם אחת וזה כשהתקנתי את ה קטליסט 6.9 ועליו את הגרסא שמתאימה ל X1950PRO ואז הוא הוציא 9.2K ב05 והראה טוב במשחקים. הבעיה שזה קרה פעם אחת וזה נעלם. כמו ששמתם לב יש ככל הנראה בעיות עם הדרייברים ואני לא יודע מה לעשות. חשבתי להתקין את הדרייברים של אומגה. הם תומכים בכרטיס? (הכוונה להכי חדש- ה6.9) הם יפתרו את הבעיה המוזרה ויראו תמיד את הביצועים שהכרטיס אמור להראות? הם יבטלו לי את האחריו? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  21. Started by Armageddon1,

P-4 1.6mhz לוח של אינטל 512 rdram כאילו יש מצב שהכרטיס ינוצל עד המקסימום או לפחות קרוב לזה

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  22. Started by Bingo,

אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב החדש נסגרתי על שתי מסכים אבל אנלא בטוח איזה כדאי לקחת הראשון זה SAMSUNG ?740BF 17'' LCD 2ms DVI? והשני זה ?CMV 946D 19'' LCD 2ms DVI? מה אתם אומרים? אני בעיקרון מחפש משו זול אבל שלא יהיה זבל...

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  23. השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  24. Started by roco,

אני קונה מחשב למטרה של סרטים ואני רוצה כרטיס טלויזיה איכותי במחיר סביר ,בסביבות ה300-400 ש"ח. איזה כרטיס כדי לקנות והאם חשוב כרטיס מסך סביר כגון: ATI 1659PRO ? ואם בשביל להקליט מהטלויזיה ולראות בו זמנית גם בטלויזיה וגם במחשב אני צריך יציאות מיוחדות כגון VIVO ו DUAL DVI ? תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  25. קיבלתי ב 3dmark05 תוצאה שניראית לי עלובה 3290 או משו בסגנון wtf ? הכרטיס חדש, בן שבוע בקושי

• 2 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.