כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי מלפני 3 שנים: AMD athlon 64 bit 3200+ 2.01GHz 2GB זכרון כיום אני משתמש בכרטיס מסך שנמצא על הלוח אם.6100 של NVIDIA אני רוצה לשחק משחקים חדשים ולכן מעוניין לקנות כרטיס מסך כמו 4850 סביבות 600 ש"ח האם הכרטיס הזה הוא יותר מידי חזק, אפשר להסתדר גם עם משהו נמוך יותר? האם כרטיס כזה יתאים מחשב שלי (יש לי כניסת PCI E) האם מספיק בכרטיס זה כדי לשחק במשחקים חדשים מסוג ירי גוף ראשון, אסטרטגיה NFS וכו'? תודה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
זאת המערכת שלי: ספק 350W תקציב 300-350 איזה כרטיס הכי יתאים לי?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי DVD עם יציאת VGA במשרד. יש לי גם LCD 32 אינץ, שמחוברת אליו. המטרה היא לראות גם ב 32, וגם ב 2 מסכי 19 שרכשתי, של חברת דייהו, במחיר זול -999 שקל. (הצגת סרטים ותמונות בקיר במשרד להפקות). רכשתי מפצל אקטיבי, ל 4 VGA עם מגבר. הבעיה: המסכים לא מראים תמונה דרך ה DVD בחיבור ל VGA. ניסיתי כבר את ההגדרות ב DVD, כי ב 32 אינץ יש תמונה. בבדיקה במסכים שלי בבית, של VIEWSONIC זה עובד. הלכתי לחנות, והם חיברו לעוד 2 מותגים- רק אחד עובד, סמסונג, אבל עולה 1800 ואין מטרה לרכוש 2 כאלה יקרים. מישהו יודע מה הבעיה שבחלק זה עובד ובחלק לא? אשמח לעזרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום אנשים כיום יש לי 2 מחשבים בבית,אחד עם 8800GTS והשני עם GTX260. אני רוצה להחליף בין הכרטיסים ב-2 המחשבים.. ושאלותיי הן: 1)האם למחוק את הדרייברים של הכרטיסים לפני ביצוע ההחלפה ? או שפשוט להחליף בין הכרטיסים ולהוריד דרייבר.. 2)הבנתי שהGTX260 מתחבר עם 2 חיבורי חשמל של PCI-E אז חוץ מהשוני הזה בין הכרטיסים יש עוד משהו שאני צריך לעשות/לדעת לפני ההרכבה? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אינני מתמצא במסכים אולם לפני כמעט 3 שנים,קניתי מסך של SAMSUNG בשם SyncMaster 753DF 3 שנים שאני משתמש בו,ו-3 שנים שאני ממש ממש מרוצה ממנו,קל לכיוונון,צבעים חדים ויפים,ברורים,ומאוד נוח. המסך עצמו הוא 17אינצ' בגודל. בעוד שאין לי מושג במסכים,תמיד תהיתי איך המסך הזה ביחס לאחרים מישהו מכיר את המסך,ויש לו דעה לגביו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי. רציתי לשאול אם לכרטיס הנ"ל יש חיבור ל-COMPOSITE, ואם כן, האם אפשר לחבר אותו לטלוויזיה עם אותו חיבור?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
חובבי חומרה מערב הסעודית זכו להפתעה בלתי צפויה מטעם Gigabyte ו-NVIDIA, חרף הדיווחים על דחייה אפשרית של ההצגה הרשמיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש למישהו המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה1,000 שקלים. ספק כוח: Antec value power plus 500w 1x8 pin מארז: Antec nx300 לוח אם : asus prime b560m - k תומך במעבדי אינטל דור 11 מעדיף nvidia או בשיתוף nvidia אבל ברמת העיקרון לא חובה. אשמח להמלצות
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
זמן קצר אחרי תלונות שלנו על כך שאין לנו עוד פרטים אודות כרטיסי המסך הניידים הייעודיים של אינטל - מגיע דיווח מספרי מסקרן ראשון עבור אחד מהדגמים הצנועים ביותר במערךלכתבה
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
- 1 follower
-
-
מקרים יוצאי דופן של תקלות שונות ומשונות אינם זרים לעולם החומרה, אך הסיוט הזה של NVIDIA לא מראה שום סימני הפוגה - האם צפויה התערבות חיצונית של גוף אכיפה בנושא מחברי הכח הנמסים בספינות הדגל היוקרתיות?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין לרכוש כרטיס מסך לטובת משחקים ברמה הבינונית( NFS) +צפייה בסרטי HD אני רוצה כרטיס שאוכל להביא לידי יכולת מקסימלית של לוח האם שלי -ASUS SABERTHOOTH X58 תקציב של 400-800 יש לי ספק כוח חזק (800) יש הצעות ?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
קודם כל,איזה תאגיד\חברה מייצרת אותה? האם יש איתה בעיות כלשהן(עיבוי טקסט מעל רזולוציה מסוימת, בעיות בגאומטריה וכו')? איך היא ביחס לשפופרות אחרות כמו הFlatron וה-Trinitron.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך לא משנה איזו חברה הכי חשוב שהוא שיהיה PCI ושהאיכות TVOUT שלו תהיה טובה ושיהיה לו דרייבר ל WINXP למה אני מחפש כרטיס כזה, נשבר לי כבר מהאיכות של ה NVIEW של GFORCE לפני הכרטיס המסך שיש לי עכשיו שהוא: TI4800SE LEADETK היה לי כרטיס מסך TI4400 LEADTEK ןהשתמשתי ב TVTOOL והייתי מרוצה יחסית מהאיכות של הTVOUT אבל בכרטיס החדש אפילו הגירסא החדשה של הTVTOOL לא מזהה את הTV CHIP שלי שהוא PHILIPS 7108. אז אני לא יודע כבר מה לעשות חוץ מלהשיג איזה כרטיס PCI זול שיעשה את העבודה. חברה תמליצו מה לעשות אולי אפילו יש לכם פיתרון כלשהו לגבי שיפור האיכות הנוכחית של הNVIEW. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה בכדי לצפות בסרטים מחבר את הכבל למחשב ולטלויזיה ומפעיל מחדש את המחשב. ואז כאשר המחשב נפתח זה עובד ואני רואה את המחשב דרך הטלויזיה אך כאשר אני מגיע לרגע שמתחיל לעלות הwindows המסך נהפך לכחול וזהו.. אני חושב שאולי צריך לשנות משהו בdriver של הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח, הכרטיס שיש לי הוא: Redeon x1950 Pro בבקשה תעזרו לי זה ממש מציק לראות סרט במחשב :\
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי כעת כרטיס מסך מסוג MSI Radeon 4850 המחובר למסך 22" בחיבור DVI ביציאה אחת ולמסך Philips 8404 47" (למעשה זו הטלוויזיה שלי) ביציאה השניה בחיבור של מתאם DVI ל- HDMI וכבל HDMI 5 מטר. לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L ברשותי גם 2 ג'ויסטיקים אלחוטיים XBOX עם מתאם USB אלחוטי למחשב. המשחקים שאני משחק בהם הם לרוב Pro Evolution, עם חברים - כרגע עובד לי ברזולוציה 1080p באופן חלק. ו- DiRT 2 כשאני לבד, לא רץ חלק ב- 1080p אלא רק ב- 720p עם הגדרות סבירות. אני מעוניין שירוץ חלק, על הגדרות הכי גבוהות וב- 1080p. לאיזה כרטיס מסך עליי לשדרג? בנוסף, השאלה שמעניינת אותי: כרגע, כאשר אני רוצה לשחק, אני עושה שמסך הטלוויזיה יהיה המסך היחיד הפעיל, מתוך הנחה שיקבל יותר כח עיבוד. השאלה שלי…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הי חברים, אני משדרג את המחשב שלי, ולפי התקציב האפשרויות שלי הן ה- gtx 970 או ה- r9 390. כולם מדברים על שדרוג מסך ל- UHD, אבל שוכחים שאולי הפעם משקפי המציאות המדומה יעשו את העבודה, ולכן די ייתרו את הצורך בלשדרג את המסך (אני מתכוון לאלה שרוצים לשדרג ממסך HD איכותי). ואכן אני מתעניין האם מחשב שאני אקנה כרגע עם מי מבין כרטיסי המסך הנ"ל ומעבד i7 יאפשרו, לדעתכם, מעבר בעתיד אל אוקיולוס ריפט או למתחרה? ומי מבין שניהם אמור לספק ביצועים יותר טובים עם המעבר (למרות שנראה לי שדי בטוח שה- 390 בגלל ה- 8 GB).. תנו דיעותכים בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שהוא יודע, בין שני כרטיסי הטלויזיה הבאים איזה עדיף? Leadtek TV PVR2000 Hauppauge WinTV-PVR-150 שני הכרטיסים עולים בסביבות ה 550 שקל ויכולים להקליט מהטלויזיה. Leadtek כולל גם רדיו אבל נראה לי שאיכויות ההקלטה ושידור טלויזיה שלו נמוכות יותר האם מי שהוא מתמצא בתחום :-\ תודה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום אני רכשתי לא מזמן מסך 971P של סמסונג. יש לי כרטיס מסך 9600GSO אני רוצה לחבר מסך משהו בסדר גודל של 25 אינצ' עד 28 אינצ' רק לצפייה בסרטים, הטלוויזיה תיהיה אצלי חבר על הקיר. האם יש אפשרות לחבר שני מסכים שבאחד יהיה בגודל מלא סרט ובשני לעבוד? האם כדאי לי לקחת מסך מחשב ולחבר או לקנות טלוויזיה? יבגני
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
קניתי אתמול את הכרטיס, ובחיבור שני מסכים כל פעם שאני עובר ממסך למסך יש לי ריצודים שחורים על שני המסכים. לפני זה הם עבדו עם ה 8800GTS לא שיניתי חיבורים לא כלום. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה של הופעת פסים אנכים בצבע אדם, מסך לבן ללא אופציה לריסט הופיע אצלי לאחרונה פירמוט עזר רק בהתחלה , ורק אז שמתי לב שהביע שהבעיה חוזרת מספר דקות, הפיתרון להתקין דריוור יותר ישן ממה שיש כרגע זמין (במקרה שלי הותקן אחד מאוגוסט 18) מקווה שמידע זה יעזור למי שנתקל בבעיה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, במסגרת עבודתי בחברה שאני עובד בה אני אחראי על פרוייקט להקמת Display Wall שמורכב מ-4 מסכי פלאזמה של 42". האינפורמציה שתוצג תהיה מבוססת בעיקר על טקסט וגראפים והמקור יהיה מחשב. השאלה שלי היא כזו: בהנחה שאני רוצה לעשות שימוש במחשב אחד כדי להציג 4 תכנים שונים על ארבעת המסכים (כלומר שכל מסך יציג תוכן שונה משאר המסכים), מה אני צריך מבחינת חומרה ותוכנה? כפי שאני מבין את זה, אני אצטרך 2 כרטיסי מסך שלכל אחד יש 2 יציאות (מה שיתן לי בסה"כ 4 יציאות), אבל מה שלא ברור לי זה איך ניתן להגדיר באמצעות מערכת ההפעלה (windows xp לצורך העניין) איזה תוכן יופנה לכל אחד מהמסכים. האם קיימת איזשהי תוכנה שיודעת לשלוט על הגדרות אלה? האם מעבר לכרטיסי המסך יהיה צורך בחומרה נוספת (כגון לוח א…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא מצליח לבחור איזה דרייבר בvoodoofiles.com הכי טוב לXP. יש שם יותר מדי דרייברים לXP!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס 7600GT 256MB אפשרי לחבר את המחשב לTV בויסטה? הורדתי דרייבר חדש לכרטיס ולא רואה את האופצייה הזאת בממשק! תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני יכול בביוס לכוון כמה וולט אני רוצה שיעברו לכרטיס מסך.........איך אני יודע כמה וולט צריך ?! 7300gs תודה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
http://www.trustedreviews.com/graphics/news/2008/11/13/AMD-Details-ATI-Stream/p1 לפ המצגת יש להם תמיכה מאוד חזקה מכמה יצרני תוכנה מובילים - נראה מרשים.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-