עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Alon.R,

שלום! יש לדוד שלי כרטיס מסך, אם אני לא טועה radeon 9800.. והוא רוצה לעבוד על המחשב וגם לשים לילדים שלו סרטים בTV, כלומר שב"ערוץ" 1 הוא יוכל "לשדר" לTV (יש לו חיבור של TV OUT.. S-VIDEO) וב"ערוץ" 2 הוא יוכל לגלוש רגיל... אתם מבינים את כוונתי? זה אפשרי בכלליות מבחינת איזשהו כרטיס מסך? כי אם אין את זה בכרטיס מסך שלו הוא מוכן להשקיע כסף ולקנות כרטיס מסך חדש.. תודה!

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי (לחבר שלי יותר נכון), מחשב חדש עם כרטיס מסך ATI RADEO X1950 PRO, בכל מקרה לפני מספר חודשים הוא חיבר את המסך גם לטלוויזית (טלוויזית LCD חדשה), אתמול ללא שינוי שהוא גרם, המחשב שעבד למעשה במצב CLONE, הפסיק לעבוד ככה, מה שקורה שהמחשב עולה (הלוגו של הוינדוס והטעינה), רואים תצוגה בשני המחשבים, אבל לאחר שהוינדוס עולה התמונה במחשב עצמו נעלמת ומופיעה רק במסך של הטלוויזיה, ניסיתי בעזרת המדריך הבא, לפתור את הבעיה אבל כמעט כל מה שניסינו לא עבד ואני מפחד לבטל לגמרי את הסיגנל של הטלוויזיה שלא תהיה לי תמונה בכלל. אשמח לשמוע פתרונות הנה הלינק שנעזרתי בו: http://ati.amd.com/products/catalyst/HDTV_Setup_Guide.pdf תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  3. Started by xado,

האם אריזת ה-retail מגיעה עם קופון ה-black Box? קניתי Hd2900xt לפני שבועיים וזה כן מגיע עם הקופון, אבל אני רוצה לקנות גם 2600 של Sapphire ולפי התמונה של האריזה באתר הרשמי זה מגיע עם הקופון.. אך בכל האתרים שמוכרים את הכרטיס זה לא מצויין, ולפעמים נראה כאילו יש להם תמונה אחרת של האריזה לא כמו באתר המקורי ועליה אין את המודעה על הקופון.. הכרטיס לאחי ואחת הסיבות לקנייתו היא בגלל ה-Blackbox. תודה למי שיודע..

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  4. Started by amigamerlin,

שלום, יש לי Sapphire atlantis radeon 9800 pro ואני מעוניין לחבר אותו לטלוויזיה דרך ה s-video. לטלוויזיה יש רק כניסת Composite (RCA) ולרדאון שלי יש יציאת s-video בעלת ארבעה פינים בלבד. ברשותי כבל (שלא בא עם הרדאון) המחבר בין החיבור הספציפי הזה לטלוויזיה, אבל התמונה המתקבלת היא שחור לבן. כאשר השתמשתי בכבל עם ה mx440 שלי, קיבלתי תמונה תקינה. קראתי שהרדאונים של אז באו עם כבל מיוחד לחיבור ארבעה פינים, ששונה מכבל ארבעה פינים רגיל. השאלה שלי היא האם מישהו יודע מה הסיבה שאני מקבל תמונה שחור-לבן כאשר אני משתמש בכבל הזה וברדאון 9800 שלי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by pain_killer12,

האם ניתן להקליט תכניות מהטלוויזיה למחשב? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  6. Started by Ninja,

אהלן,קודם המפרט : אותו דבר כמו שמימין רק שבמקום ה 6800GT יש עכשיו 7800GS (גירסאת האקסטרים של XFX) ועכשיו לבעייה : כשאני מפעיל נגיד את 3DMark06 יש מספר צפצופים מהכרטיס בתחילת הטסט שמפסיקים אחריי כמה שניות,וחוזרים אח"כ מדיי פעם בצורה אקראית. לכרטיס מחובר כבל חשמל ישירות מהספק,אבל כשהסתכלתי בחוברת של הכרטיס ראיתי שצריך לחבר כוח דרך "Power Cable" שנכנסים אליו שני קונקטורים של הספק וממנו לכרטיס. יכול להיות שבגלל זה יש לי את הבעייה של הציפצופים? הוא פשוט לא מקבל מספיק כוח? אשמח אם תאירו לי את הדרך,אני עובד עצות =\\ קניתי את הכרטיס מיד שנייה ואין אחריות,ממש לא בא לי להתעסק עכשיו בציוד תקול.. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  7. שלום חברה, איזה כרטיס טלוויזיה תוכלו להמליץ לי בטווח של עד 550ש"ח שיעודו להקלטה מוידאו+טלוויזיה באיכות גבוהה [מומלץ שיתמוך כבר ב HD]. תודה רבה מראש, יאן.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  8. אז אני רוצה להרכיב מחשב HTPC והבנתי שזו החברה הטובה והמומלצת ביותר לכרטיסי טלויזיה. שאלתי היא מה ההבדל בין הכרטיסים השונים שלה והאם יש מביהנם (או של חברה אחרת) כרטיס (אחד) שיכול להקליט תוכנית אחת בעוד אני צופה בתוכנית אחרת. כמובן שהכוונה היא כרטיס אחד וממיר אחד. תודה ויום קריר

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  9. שלום קניתי חיבור אנלוגי של טלוויזיה למחשב שנקרא DAZZLE TV HYBRID STICK DVB-T הכנסתי את המכשיר דרך כניסת היואסבי, הופיעה לי רשת חדשה אבל היא לא עובדת ואני פשוט אין לי מושג איך להפעיל את הרשת ולראות במחשב טלוויזיה, אתם יכולים בבקשה לעזור לי בפתרון הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  10. שלום לכולם , יש ברשותי כרטיס VOODOO 3 3500 TV עם הכבל הזה שמקבלים איתו חבר שלי עשה פורמט למחשב שלו וביקש ממני להתקין לו בחזרה את הכרטיס , הצלחתי למצוא את הדריוורים אבל לא מצאתי את התוכנה ללכידת ווידאו (שהוא קיבל כאשר הוא קנה את הכרטיס ) זה כבר עבד לו פעם אבל עכשיו אני לא מצליח לעשות כלום =\ בבקשה אם למישהו יש לינק או את השם של התוכנה או משהו שיכול לעזור ... בתודה מראש כרמל ...

11. זה לכל אלה בינינו שאוהבים לשמוע רקע טכני והסברים על מאחורי הקלעים של המנועים של המשחקים : לפי הסדר http://www.gametrailers.com/player/23184.html http://www.gametrailers.com/player/23183.html http://www.gametrailers.com/player/23275.html באיכות 720P אגב.. תנו בתגובות ובדעות..

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  12. היי לכולם אני מחפש כרטיס טלוייזיה לצפייה בשידורי הטלוויזיה דרך YES.בעיקר הכרטיס מיועד לצפייה נטו.אבל אם יש אפשרות להקלטה של שידורי הטלוויזיה זה יהיה נחמד. התקציב 300-350 ש"ח. בתודה מראש שי

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי בעיה חמורה שהתגלתה כאשר פירמטתי את המחשב. יש ברשותי גרסאת DVD מקורית וקנויה של פרקי תחרות הUFC, פרקים באיכות גבוהה מאוד. במערכת ההפעלה הקודמת, הסרטים עבדו באיכות של 100 אחוז. עכשיו, לא משנה על איזה נגן אני מפעיל, האיכות ירדה, בכ20 אחוז... אני משתמש באותו הקודאק של K-LITE, כל שזאת כנראה לא הבעיה. אשמח לחוות דעת מקצועיות, תודה רבה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  14. Started by J0n1,

ראיתי שבכרטיס יש חיבור SVIDEO וגם RCA הRCA הוא גם TVOUT או שהכרטיס משמש גם ככ. טלוויזיה? תודה...

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  15. שלום, מישהו מכיר כרטיס טלויזיה איכותי וטוב שיתאים לויסטה?, אני מחפש כרטיס שתיהיה בו אפשרות הקלטה, רדיו וכו' תקציב: עד 400 ש''ח. בתודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  16. Started by bigdady0,

האם קיים מסך כזה? אם כן תוכלו בבקשה לתת לי את הדגמים שנמכרו בישראל בפרט ואת הדגמים הקיימם בכלל. תודה.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by cohen84,

שאני משתמש בטיוי אוט בכרטיס יחד עם הכבלים והמתאימם שבאו יחד איתו (ניסיתי גם אחרים) אני רואה רק בשחור לבן, ראיתי באינטרט שזה בעיה דיי שכיחה. יש למישהו פתרון? אני מיואש

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  18. Started by GZA3,

אתמול הייתי ב KSP והיות ולא ביררתי הרבה זמן שאלתי את הטכנאי שלהם על שידרוג המחשב שידרגתי את המעבד מ 3200+ AMD ל 4000+ AMD (שזה כבר דור חדש של מעבדים מהסדרה הראשונה של ה 939 לסדרה של השתי ליבות) אמרתי שיש לי כרטיס מסך X850XT PE ואני מחפש לעלות למשהו טוב יותר אבל לא בהרבה כסף וחשוב לי שזה יהיה של ג'יפורס ולא ATI (מאחר ונימאס לי להסתבך עם הממשקים שלא עובדים של ה TV OUT ו IN) הומלץ לי GIGABYTE 8600GT אמרו לי שהוא בכמה רמות יותר טוב מה X850XT PE שלי וקניתי. הסכום היה מתחת ל 800 שקל והיה נראה לי טוב. עוד בחנות ראיתי את הכרטיס שהוא בלי מאורר וזה הצחיק אותי מאוד (מאחר ומה שאני רגיל אליו זה טנק ענקי עם מערכת קירור לא אורגינלית ענקית בימיוחד של חברה טובה אבל תופס פול מקום) אני יודע…

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  19. Started by Pinhas7000,

שלום, יש לי מחשב אם כרטיס מסך Ge Force FX 5200 128 MB + DVI-I + TV + VGA הכרטיס מסך נ"ל תומך בריבוי מסכים, ויש לי שני מסכים דקים 1. Getway FPD 1520 2. ViewCom V-9005L-D וכאשר אני רוצה לבצע ריבוי מסכים בין בין שני המסכים הללו המסך השני שיש לו חיבור DVI לא מזהה את המחשב אבל המחשב מזהה את המסך. באתי לחנות ששמנה רכשתי את המסך ובדקו לי אותו והמסך התגלה כתקין (חיבור DVI עובד) ואמרו איך לשנות את ההגדרות במחשב ואמרו לי איזו גרסת דרייבר אני צריך להוריד עבור הכרטיס מסך. לאחר מכן הגעתי הביתה והורדתי את הדרייבר הכי עדכני מחברת NVIDIA וחיברתי את המסך לחיבור הDVI והגדרתי את ההגדרות כמו שאמרו לי בחנות ו.... שום דבר לא עזר המסך השני לא מזהה את המחשב למרות שהמחשב מזהה את המסך אנא עיזרו ל…

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  20. Started by owen10,

אני מחפש לקנות כרטיס TV עד 200 שקל. תודה!

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  21. שלום, חבר שלי קונה מחשב חדש ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך.. הוא רצה לקנות את ה8600GT. אני אמרתי לו שכדאי לא להשקיע קצת יותר ולקחת את ה1950PRO.. עכשיו הציעו לו את הכרטיס HD 2600XT 256MB GDDR3 במחיר של 630ש"ח. הוא לא גיימר אבל הוא כן משחק לפעמים, מתעסק קצת בעריכת וידאו ומעוניין לחבר את המחשב למקרן על מנת לראות סרטים. האם הכרטיס ייתאים לו או שבאותו תקציב (ואפילו קצת יותר) מומלץ כרטיס אחר? אני לא מכיר בכלל את הסדרה החדשה של ATI לכן אני שואל בעצתכם..וגם כמעט ולא ממליצים על כרטיסים כאלה ב"פורום מפרטים". תודה.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  22. יש לי מסך Mag 786FD ששירת אותי נאמנה מזה 8 שנים. אתמול התחילו להופיע כתמים אפורים במרכז תצוגת המסך. אני לא יודע ממה הם נגרמו... בעיקרון ממש עכשיו אני מתכוון להחליף אותו למסך 2007WFP אבל התכוונתי להשתמש בו למחשב גיבוי - ועכשיו נראה לי שאני פשוט אזרוק אותו אלא אם כן מישהו פה יודע ממה זה נגרם ואיך מסדרים את זה (אם ניתן בכלל).

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  23. יש לי 1950X PRO עד עכשיו לא נגעתי באמצעי שליטה של ATI ה- Catalyst הזה... עכשיו שמתי לב שאפשר לשנות שם את הגדרות של הגרפיקה.. כל ה Anti-Aliasing וכל זה... העלתי את הכל להכי איכותי... וכשאני נכנס למשחק (BF2) למשל.. ששם גם הכל על הכי גבוה, אז הגרפיקה פחות טובה בהרבה, מאשר לא להשתמש במנהל הזה של ATI בכלל.... אני יודע שאפשר פשוט לא להשתמש בו, ולהנות יותר, אבל אולי הבעיה היא שטותית וכן אפשר להנות הרבה יותר ולהפיק מהכלי הזה תועלת.. אז מישהו יודע למה זה קורה? וכשאני אומר שהגרפיקה פחות טובה בהרבה, אני מתכוון בעיקר ל Aliasing שהוא ממש ממש נראה גרוע. כאילו הכל על VERY LOW....

24. האם יש למישהו המלצה לכרטיס מסך לצורך חיבור מחשב יחסית ישן, 1.8ghz לטלויזיית LCD. האם האיכות של הכרטיס משפיעה על איכות התצוגה? על איכות הרינדור של סרטים? לא ישומש למשחקים משהו בין 400-800 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  25. Started by yosizach,

מישהו מסוגל להמליץ על טלויזיה איכותית כרגע אני חשוב על טושיבה 42

• 0 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.