עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום קניתי חיבור אנלוגי של טלוויזיה למחשב שנקרא DAZZLE TV HYBRID STICK DVB-T הכנסתי את המכשיר דרך כניסת היואסבי, הופיעה לי רשת חדשה אבל היא לא עובדת ואני פשוט אין לי מושג איך להפעיל את הרשת ולראות במחשב טלוויזיה, אתם יכולים בבקשה לעזור לי בפתרון הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  2. שלום לכולם , יש ברשותי כרטיס VOODOO 3 3500 TV עם הכבל הזה שמקבלים איתו חבר שלי עשה פורמט למחשב שלו וביקש ממני להתקין לו בחזרה את הכרטיס , הצלחתי למצוא את הדריוורים אבל לא מצאתי את התוכנה ללכידת ווידאו (שהוא קיבל כאשר הוא קנה את הכרטיס ) זה כבר עבד לו פעם אבל עכשיו אני לא מצליח לעשות כלום =\ בבקשה אם למישהו יש לינק או את השם של התוכנה או משהו שיכול לעזור ... בתודה מראש כרמל ...

3. זה לכל אלה בינינו שאוהבים לשמוע רקע טכני והסברים על מאחורי הקלעים של המנועים של המשחקים : לפי הסדר http://www.gametrailers.com/player/23184.html http://www.gametrailers.com/player/23183.html http://www.gametrailers.com/player/23275.html באיכות 720P אגב.. תנו בתגובות ובדעות..

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  4. היי לכולם אני מחפש כרטיס טלוייזיה לצפייה בשידורי הטלוויזיה דרך YES.בעיקר הכרטיס מיועד לצפייה נטו.אבל אם יש אפשרות להקלטה של שידורי הטלוויזיה זה יהיה נחמד. התקציב 300-350 ש"ח. בתודה מראש שי

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי בעיה חמורה שהתגלתה כאשר פירמטתי את המחשב. יש ברשותי גרסאת DVD מקורית וקנויה של פרקי תחרות הUFC, פרקים באיכות גבוהה מאוד. במערכת ההפעלה הקודמת, הסרטים עבדו באיכות של 100 אחוז. עכשיו, לא משנה על איזה נגן אני מפעיל, האיכות ירדה, בכ20 אחוז... אני משתמש באותו הקודאק של K-LITE, כל שזאת כנראה לא הבעיה. אשמח לחוות דעת מקצועיות, תודה רבה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  6. Started by J0n1,

ראיתי שבכרטיס יש חיבור SVIDEO וגם RCA הRCA הוא גם TVOUT או שהכרטיס משמש גם ככ. טלוויזיה? תודה...

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  7. שלום, מישהו מכיר כרטיס טלויזיה איכותי וטוב שיתאים לויסטה?, אני מחפש כרטיס שתיהיה בו אפשרות הקלטה, רדיו וכו' תקציב: עד 400 ש''ח. בתודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  8. Started by bigdady0,

האם קיים מסך כזה? אם כן תוכלו בבקשה לתת לי את הדגמים שנמכרו בישראל בפרט ואת הדגמים הקיימם בכלל. תודה.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by cohen84,

שאני משתמש בטיוי אוט בכרטיס יחד עם הכבלים והמתאימם שבאו יחד איתו (ניסיתי גם אחרים) אני רואה רק בשחור לבן, ראיתי באינטרט שזה בעיה דיי שכיחה. יש למישהו פתרון? אני מיואש

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  10. Started by GZA3,

אתמול הייתי ב KSP והיות ולא ביררתי הרבה זמן שאלתי את הטכנאי שלהם על שידרוג המחשב שידרגתי את המעבד מ 3200+ AMD ל 4000+ AMD (שזה כבר דור חדש של מעבדים מהסדרה הראשונה של ה 939 לסדרה של השתי ליבות) אמרתי שיש לי כרטיס מסך X850XT PE ואני מחפש לעלות למשהו טוב יותר אבל לא בהרבה כסף וחשוב לי שזה יהיה של ג'יפורס ולא ATI (מאחר ונימאס לי להסתבך עם הממשקים שלא עובדים של ה TV OUT ו IN) הומלץ לי GIGABYTE 8600GT אמרו לי שהוא בכמה רמות יותר טוב מה X850XT PE שלי וקניתי. הסכום היה מתחת ל 800 שקל והיה נראה לי טוב. עוד בחנות ראיתי את הכרטיס שהוא בלי מאורר וזה הצחיק אותי מאוד (מאחר ומה שאני רגיל אליו זה טנק ענקי עם מערכת קירור לא אורגינלית ענקית בימיוחד של חברה טובה אבל תופס פול מקום) אני יודע…

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  11. Started by Pinhas7000,

שלום, יש לי מחשב אם כרטיס מסך Ge Force FX 5200 128 MB + DVI-I + TV + VGA הכרטיס מסך נ"ל תומך בריבוי מסכים, ויש לי שני מסכים דקים 1. Getway FPD 1520 2. ViewCom V-9005L-D וכאשר אני רוצה לבצע ריבוי מסכים בין בין שני המסכים הללו המסך השני שיש לו חיבור DVI לא מזהה את המחשב אבל המחשב מזהה את המסך. באתי לחנות ששמנה רכשתי את המסך ובדקו לי אותו והמסך התגלה כתקין (חיבור DVI עובד) ואמרו איך לשנות את ההגדרות במחשב ואמרו לי איזו גרסת דרייבר אני צריך להוריד עבור הכרטיס מסך. לאחר מכן הגעתי הביתה והורדתי את הדרייבר הכי עדכני מחברת NVIDIA וחיברתי את המסך לחיבור הDVI והגדרתי את ההגדרות כמו שאמרו לי בחנות ו.... שום דבר לא עזר המסך השני לא מזהה את המחשב למרות שהמחשב מזהה את המסך אנא עיזרו ל…

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  12. Started by owen10,

אני מחפש לקנות כרטיס TV עד 200 שקל. תודה!

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  13. שלום, חבר שלי קונה מחשב חדש ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך.. הוא רצה לקנות את ה8600GT. אני אמרתי לו שכדאי לא להשקיע קצת יותר ולקחת את ה1950PRO.. עכשיו הציעו לו את הכרטיס HD 2600XT 256MB GDDR3 במחיר של 630ש"ח. הוא לא גיימר אבל הוא כן משחק לפעמים, מתעסק קצת בעריכת וידאו ומעוניין לחבר את המחשב למקרן על מנת לראות סרטים. האם הכרטיס ייתאים לו או שבאותו תקציב (ואפילו קצת יותר) מומלץ כרטיס אחר? אני לא מכיר בכלל את הסדרה החדשה של ATI לכן אני שואל בעצתכם..וגם כמעט ולא ממליצים על כרטיסים כאלה ב"פורום מפרטים". תודה.

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  14. יש לי מסך Mag 786FD ששירת אותי נאמנה מזה 8 שנים. אתמול התחילו להופיע כתמים אפורים במרכז תצוגת המסך. אני לא יודע ממה הם נגרמו... בעיקרון ממש עכשיו אני מתכוון להחליף אותו למסך 2007WFP אבל התכוונתי להשתמש בו למחשב גיבוי - ועכשיו נראה לי שאני פשוט אזרוק אותו אלא אם כן מישהו פה יודע ממה זה נגרם ואיך מסדרים את זה (אם ניתן בכלל).

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  15. יש לי 1950X PRO עד עכשיו לא נגעתי באמצעי שליטה של ATI ה- Catalyst הזה... עכשיו שמתי לב שאפשר לשנות שם את הגדרות של הגרפיקה.. כל ה Anti-Aliasing וכל זה... העלתי את הכל להכי איכותי... וכשאני נכנס למשחק (BF2) למשל.. ששם גם הכל על הכי גבוה, אז הגרפיקה פחות טובה בהרבה, מאשר לא להשתמש במנהל הזה של ATI בכלל.... אני יודע שאפשר פשוט לא להשתמש בו, ולהנות יותר, אבל אולי הבעיה היא שטותית וכן אפשר להנות הרבה יותר ולהפיק מהכלי הזה תועלת.. אז מישהו יודע למה זה קורה? וכשאני אומר שהגרפיקה פחות טובה בהרבה, אני מתכוון בעיקר ל Aliasing שהוא ממש ממש נראה גרוע. כאילו הכל על VERY LOW....

16. האם יש למישהו המלצה לכרטיס מסך לצורך חיבור מחשב יחסית ישן, 1.8ghz לטלויזיית LCD. האם האיכות של הכרטיס משפיעה על איכות התצוגה? על איכות הרינדור של סרטים? לא ישומש למשחקים משהו בין 400-800 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  17. Started by yosizach,

מישהו מסוגל להמליץ על טלויזיה איכותית כרגע אני חשוב על טושיבה 42

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  18. Started by dm_wa,

יש לי מסרטה וידאו ישנה ואני רוצה להעביר את כל הקלטות שלי למחשב כדי שאני אוכל לערוך אותם. מה אני צריך בשביל זה? [האם כרטיס מסך 7300GTS מספיק? או שאני צריך כרטיס טלויזיה? וידאו?] התקציב שלי לא ממש מוגדר מצד אחד אני לא רוצה להוציא יותר מ200 שקל מצד שאני אני מעדיף להשקיע 400-500 שקל בשביל לקבל תוצאות טובות יותר אז אשמח אם תתיחסו לכרטיסים שונים בטווח המחירים האלה ולמה האחד טוב מהשני או למה לא. תודה מראש נ.ב אם יש לכם קישורים לביקורות מאמרים בנושא אשמח לקבל.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  19. Started by bigdady0,

האם הוא שטוח? אם יש למשהו מידע טכני עליו.. תודה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  20. Started by BigO,

שלום מישהו יכול לתאר לי את "עוצמתו" של הכרטיס הגראפי המשולב ב- 945g :s05: מהו הכרטיס המקביל (בערך) ב- nVidia / AMD

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  21. Started by zoobooboozoo,

יש לי את ה OMEGA דרייבר הכי חדש. ניסיתי עם שתי טלוויזיות שונות, וניסיתי עם האפשרות הזאת של "אלץ זיהוי טלויזיה" ושום דבר לא יצא מזה, הכבלים חדשים אז הבעייה לא בהם. הבעייה - יש מסך שחור כשאני נכנס ל AV בטלויזיה וזה לא משתנה. מה לעשות?

22. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=41739

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  23. כשאני רואה סירטונים במדייה פלייר 9 הסירטון נראה כמו צלליות . מה הבעייה? ניסיתי לצרף קובץ אך לא הצלחתי להקטין את גודלו. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  24. Started by EnerGy,

שלום! יש לי מסך של BENQ דגם T201W, כשאני מחבר אותו ביציאה האנלוגית הכל עובד כמו שצריך, אבל כשאני מנסה לחבר אותו דרך הDVI אני מקבל NO SIGNAL אחרי הפוסט. מחקתי והחלפתי דרייברים וזה לא עזר. החיבור הDVI-D והכרטיס מסך הוא 8800GTS. תודה לעוזרים ! עריכה : בשביל להבהיר, החיבור האנלוגי פועל דרך מתאם ( לכרטיס יש רק DVI)

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  25. Started by Norm4nde,

שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך עד 800 ש"ח שיתן לי את הביצועים הטובים ביותר בעניין המשחקים. כמובן שהוא צריך להיות pci-e . מומלץ של nvidia למרות שראיתי שיש את האפשרות ל x1950 , אם הוא הרבה יותר טוב מהמתחרים שלו אז אצטרך לבחור בו. תודה מראש לעזורים יעקב

• 0 תגובות
    • 468 צפיות

דיונים חדשים בפורומים