כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אהלן יש לי LG FLATRON 17" שקניתי ב 9 ל 2004 .. שזה בערך שנתיים וחצי והוא התחיל לעשות בעיות בהתחלה חשבתי שזה המחשב לא עלה בדעתי שזה המסך אני רואה פסים שקופים מעל כל אות.. מעל כל פיקסל... כמו "הד" .. שיש להכל .. מאז החלפתי כרטיס מסך כי היו לי בעיות והסתבר שזה זה .. אז חשבתי שזה יסדר לי את הבעיה .. כי חשבתי שזה קשור אבל זה לא שינה אז מישהו אמר לי שזה כנראה המסך כי הוא מכיר את התופעה.. אז חיברתי את המחשב שלי למסך אחר .. שיש בבית.. ובאמת אין את הבעיה.. על המסך השני ראיתי בסדר גמור.. ככה שזה באמת המסך הוא גם מוציא אוויר חם כל הזמן ומתחמם שזה מלחיץ אותי קצת השאלה אם זה משהו ש מתקנים..? אני מקווה שכן .. אשמח לתשובות ממכם כי אתם אנשים שמבינים תודה מראש רונ…
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום זוכרים אותי שקניתי את ה-X700 PRO 256MB טוב אז קניתי גם מסך דק LCD של LG דגם:FLATRON L1730S אחלה של מסך אני מרוצה ממני 12MS מסך ממש חזק! טוב אז ככה דבר ראשון למה שכשאני מנסה לחבר אותו אל החיבור הלבן שבכרטיס מסך לא יודע את שמו... יש מן ממיר שכזה שמשנה את זה מ-15 פינים רגילים כחול שכזה ללבן אני שם את הממיר הזה וזה לא משדר לי כלום למסך דבר שני אני רואה את המשחק דום ממש חשוך אפילו שהלכתי לאגדרות של המשחק ועשיתי ברייט הכי גבוהה זה מאיר לי את התפריט אבל המשחק נישאר חשוך מאוד מה לעשות? ???
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
כולם מדברים על פלטרים... שאני משחק במשחק לדוגמא COD2 אז אני נותן על כול האפשרויות של הגרפיקה על "גבוה" וזהו... אין שום דבר שמזכיר את המילה פילטר.... מישהו יכול להסביר לי מה זה? ואם זה בכלל קיים בתפריט של המשחק הזה ובמשחקים בכללי? תודה לכולם.
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=686 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=265 תודה על העזרה אני מתענין רק בסוני אז בבקשה תגידו לי אם כדי אחד מאלה או דגמים אחרים של סוני הסכום עד 2200
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם מה עדיף GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E או HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E זה המפרט של 6850 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&cat=13406 או זה המפרט של 460 יש 2 דגמים http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&cat=13406
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס צריך להיות עם חיבור HD שיחזיק טלויזיה 32 אינץ.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
ההתלבטות בין כמה כרטיסים: 1. 1637 ש"ח- ASUS PCI-EX RADEON X1900XT 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - EAX1900XT/HTVDP/256M - RETAIL 2. 2680 ש"ח ASUS PCI-EX RADEON X1950XTX CROSSFIRE 512MB DDR4 256 BIT TV/O DVI - EAX1950CROSSFIRE/HP/512M - RETAIL 3. 2221 ש"ח- LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL 4. 1782 ש"ח- LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL 5. 2251 ש"ח -LEADTEK NVIDIA QUADRO PCI EXPRESS FX1500 256MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV - BOX אני סטודנט לאדריכלות והשימוש העיקרי יהיה בהדמיות שרטוטים קצת פוטושופ ועריכת וידאו (מחשב חדש מבוסס intel 6400 ) וכשממש מצ'עמם אז קצת משחקים... אבל…
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
או עדיף משהו אחר אבל חשוב שהיה של סוני ועד תקציב 2000שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10248&PHPSESSID=7f1833de7593c191daeffb4009f9438c תודה לכל העוזריםםם
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח עם כרטיס מסך און בורד איך אני יכול לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה יש איזה מתאם מVGAלTV מה עושים
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני יודע שיש נושא כזה בFAQ אבל אני עדיין לא מצליח ולכן אני פונה אליכם חיבור מחשב לטלוויזיה באמצעות SVIDEO -------------------------------------------------------------------------------- אני מנסה לחבר את המחשב שלי לטלוויזית CRT יש לי כ.מסך של NVIDIA 8500GT בעל יציאת 7 פינים ואני משתמש בכבל S-VIDEO בעל 4 פינים מצד אחד וכניסת RCA מהצד השני! משום מה אני לא מקבל תצוגה למרות שאני מוגדר בהגדרות הכרטיס על תצוגה דומה בשני המסכים גם ב TV וגם במסך המחשב, אני לא מצליח לראות תמונה ב TV. ועוד תופעה מוזרה כאשר אני נמצא בהגדרות של הכרטיס מסך ואני מבקש ממנו להרחיב תצוגה ועושה APPLY אז לשניה אחת כן רואים בטלביזיה ואז זה שוב נעלם...!! מתסכל! מה אני עושה לא נכון?!
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך כ.מסך AGP*8 עד 500 ש"ח, וזכרון של גיגה של DDR1 , מה הדבר האופטימלי בשביל שניהם?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך להריץ משחקים חדשים על פנטיום 4 מהירות 2 ג'יגה, על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס geforce4 128 ti4200 של leatek שהוא באמת ממש מעולה מערכת הקירור שלו הכי גדולה שראיתי אי פעם! אבל ישנם לי כמה שאלות: 1) אומרים לי שמדי פעם אולי פתאום המחשב התכבה וזה בגלל הספק איזה הספק צריך? 2) כאשר אני מחבר ל-tvout הכל טוב ויפה אבל כאשר אני רואה סרט על מתוח הסרט מטשטש ונהיה בו זרמים ובמסך אני רואה מצויין איך אני מסדר את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב ותודה מראש לכל המסיעיים :-) ה-X1900GT שלי החליט לשבוק חיים בתקופה האחרונה ועל כן אני מחפש כרטיס מסך חדש. התקציב האפשרי הוא עד 1,200 ש"ח אך ההתלבטות שלי היא אם לקנות כרטיס סביר (נניח, בתקציב של כ-600-700 ש"ח) ולדעת שאני אחליף אותו עוד כמה חודשים או לקנות מראש כרטיס יקר יותר שיחזיק מעמד זמן רב יותר, אשמח לשמוע את ההמלצה שלכם בעניין הזה. בכל מקרה הציפיות שלי מהכרטיס הוא שיריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות (שוב, לא קריטי לי שכל משחק ירוץ על Ultra High אבל אני כן מצפה ל-High). כמו כן חשוב לציין שאני משתמש במסך 19 אינץ' (סמסונג BF931) ועל כן אני מריץ את המשחקים שלי על רזולוציה 1280*1024 הדורשת כרטיס חזק יותר. ולמקרה שזה עוד לא מיותר לציין - הכרטיס אמור להיות כרטיס …
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
בין כרטיסי ה-X1800GTO השונים. קיבלתי המלצות מאוד חמות על הכרטיס אבל כאשר חיפשתי אותו בזאפ מצאתי כמה וכמה דגמים ורציתי לדעת מה ההבדל ומהו המומלץ מכולם. אגב, מדובר בכרטיס בחיבור PCI או PCI-E? http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=x1800gto&radio1=on
-
- 10 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה קשה- ברשותי מסך iiyama 19 אינץ' למסך יש 2 כניסות vga ולא אחת כמו ברוב המסכים. אחת הכניסות היא למחשב, אולם יש לי כניסה אחת פנויה. בנוסף לזה יש לי ממיר דיגיטלי שיש בו כאמור יציאת rca ויציאת scart. האם יש לי איזושהיא אפשרות לחבר את הממיר הדיגיטלי למסך ולצפות במסך המחשב ממש כמו טלויזיה? נ.ב יש לי כרטיס טלויזיה pctv pro של pinnacle והוא מצוין אבל זה מזה לא נוח להפעיל את המחשב כל פעם שאני רוצה לראות טלויזיה חוץ מזה שהמחשב צריך לנוח תודה מראש לכולם!!! :lol: :lol:
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני רואה סירטונים במדייה פלייר 9 הסירטון נראה כמו צלליות . מה הבעייה? ניסיתי לצרף קובץ אך לא הצלחתי להקטין את גודלו. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
א. אחלה פורום מדהים אותי כמה ידע אפשר למצוא בפורום הזה. ב. אחרי שהתחנפתי אני צריך המלצה. אני מחפש כרטיס בתקציב של כ 600 ש"ח או 700 ש"ח שיוכל לסחוב משחק כמו BattleField 2 או GTA. עשיתי חיפוש בפורום אבל תסלחו לי אני פשוט הולכתי לאיבוד מכול המושגים שאתם משתמשים. אז מה תמליצו למישהו שבסך הכל משחק איזה 6 שעות בשבוע עם תקציב דחוק ומשכנתא ובלי שאישתי תתגרש ממני? לא אכפת לי לקנות גם יד שניה אם יש . המפרט שלי לוח אינטל 915 (זה מה שנתנו מהעבודה....) P4 3M RAM 512 תודה מראש לכולם
-
- 11 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרגע GF9600GT 512MB והוא מספק ביצועים טובים, אבל לא מספקים בשבילי לכן אני רוצה לעבור למשהו חזק יותר וכן גם השאלה מה יותר מישתלם לי לעשות 1- להחליף תכרטיס שלי + תוספת תשלום לGF9800GTX+ שיתן לי בטוח תביצועים שאני מחפש 2-להחליף תכרטיס שלי + תוספת כסף למען HD4670 במערך CF שיתנו לי ביצועים דיי קרובים לGTX או אפילו גבוהים יותר אז מה אתם אומרים ? הקטע שליקנות עוד GF9600GT לא אפשר בשבילי ביגללל שיש לי GA-EPP45-DS3 אז אני יכול או מערך של HD4670 או GF9800GTX+ אחד מי השניים ולא צריך להכליל כאן תHD4850 כי אני לא רוצה אותו. מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
למעשה אני צריך להרכיב מחשב שאוכל לחבר אליו כמה מסכים (בין 4 ל 8 ),המחשב לצורכי מסחר 2,3 תוכנות, ככה שגרפיקה לא חשובה. הבנתי שכרטיס מהסדרה nvidia fx יכול לההתאים. אשמח לקבל עזרה בין החלופות והצעות לגבי שאר החומרה, איזה מעבד נדרש וכמה זיכרון צריך כדי לבנות תחנת עבודה שכזו.
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
הכרטיס משמש למשחקים (לא גיימר). תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קניתי השבוע כרטיס מסך מסוג: SAPPHIRE RADEON ATI X1650 PRO 256NB בבדיקה שעשיתי עם תוכנת EVEREST הכרטיס מופיע כך: Radeon X1650 Series Secondary 256 MB האם מדובר באותו כרטיס או ששני הדגמים הם שונים?. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום ^^, אני באתר כבר הרבה זמן, אבל מעולם לא טרחתי להירשם "^^, בכל מקרה, יש לי שאלה. יש לי כ"מ מאוד חלש (ATI Radeon 9200SE), וכבר הרבה זמן שאני מעוניין לשדרג, אבל לא היה לי את הכסף, לאחרונה קראתי שיש כרטיסים ממש מצויינים בטווחי מחירים של 600-900 ש"ח, אז רציתי לשאול, מישהו יכול להמליץ על כרטיס חזק? אני מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח, אבל אם יש כרטיסים חזקים בטווח של 700-800 זה יהיה יותר טוב. בעיקרון אני מעוניין בכרטיס שיוכל להפעיל משחקים כבדים יחסית, כמו HL2, FEAR, OBLIVION, בצורה טובה יחסית. אה אגב, הלוח אם שלי תומך רק בAGP. אהה, ועוד שאלה, אם אני מחליף את המאדרבוארד שלי, לאחד חדש שיתמוך בחומרות חדשות, אני אצטרך להחליף את כל המחשב גם כן? ואם לא, מישהו יכול להמליץ על אחד טוב במחי…
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורם!! הייתי רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב שלי. כרגע יש לי כרטיס של ג'יפורס דגם 5200 (אכן דגם מיושן אני יודע) אינני מבין כל כך בנושא לכן הייתי רוצה לישאול אותכם: .1 על איזה נתונים אני צריך להסתכל ולבדוק כאשר אני בוחר כרטיס מסך. 2.האם אתם ממליצים על החברה nvidia? 3. התקציב שלי הוא איננו גדול במיוחד. המקסימום שאני מוכן להשקיע כעת זה 500 ש"ח וגם זה בלחץ, מומלץ פחות. אז השאלה היא האם יש איזה שהוא דגם צפציפי שאתם ממליצים עליו בטווח מחירים הנ"ל? אשמח לכל תשובות לכל שאלותי. בברכה, doron_93
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר לכרטיס במסך שלי g-force 2 400*mx 600*mx משהוא כזה מאיפו ניתן להוריד את הכרטיס מסך ? (הכרטיס שלי נעבד הדיסק) בבקשה? תודה מראש :
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-