כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, המפרט שמצורף זה המחשב שאני מתעתד לקנות. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי להתאים כרטיס מסך. אני בעיקר עובד עם ADOBE CS5 + VISUAL STUIDO 2010 ועוד תוכנות לעריכת וידאו וכדומה. הבנתי שלכרטיסי מסך של NVIDIA יש ייתרון בעבודה עם ADOBE בגלל שהם עובדים עם טכנולוגיית ה CUDA אשמח להצעות. תודה רבה I3-540 - Tray Arctic Cooling Alpine 11 rev 2 Gigabye-H55M-UD2H Kingston DDR3 2048 1333 CL 9-9-9-27 *2 Western Digital WD500AADS 3.5" 500GB SATA 2 32MB CoolerMaster Elite 342 460W כולל ספק
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש מסך LCD קטן... בערך בגודל כזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1411&products_id=9603 עכשיו אני רוצה משהו ספציפי.. אני מחפש אחר מסך שיציג את האותיות גדולות וברורות, בערך בגודל של 20 מילימטר לאות (מבחינת גובה כמובן) ורוחב בערך בין 5 ל 10 מילימטר.. חיפשתי בפנדה וראיתי כמה וכמה דוגמאות אבל לא מצאתי ממש את מה שחיפשתי... אם מישהו יכול להראות לי דוגמא למסך כמו שאני מחפש אני אשמח מאוד, תודה רבה, עידו.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום חברים, בניתי מפרט ואני צריך טיפ בקשר לכרטיס מסך, המפרט: מעבד AMD Athlon II X3 450 Box ₪385 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX450WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 ₪385 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495E כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪186 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Crucial DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪107 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CT25664BA1339 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD5670 1024MB DDR3 PCIe ₪366 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PCHD56701GD3 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪106 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה יש ברשותי אסוס n10e כבר כמה פעמים שקורה לי שכשהמחשב במצב עבודה אבל פתאום המסך כבה או פתאום הוא כולו מחליף לצבע אחיד לדוגמא:שחור\לבן\אפילו ורוד פעם אחת. התקנתי מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך אבל זה קרה שוב אחרי יום ורק פעם אחת עד עכשיו.מה זה יכול להיות? לפני כן ,הייתה תקלה אחרת, המחשב היה מחליף כל פעם את הרזולוציה ולאחר התקנת הדרייבר זה תוקן. האם יש לי בעיה בכרטיס מסך?או שאולי המסך בעיתי? עוד שאלה ברשותכם המחשב מסמן שהכרטיס מסך הוא של ינטל אבל על המחשב עצמו ישנה מדבקה מקורית של אסוס שרשום בה nvidia9300m gs 256m אני לא מבין מה זה אומר?האם יש את הכרטיס הזה בפנים או שפשוט רק ישנה האופציה לשים אחד? אודה לכל מי שתיהיה לו תשובהבבקשה אני חייב תשובות אני די נואש תודה …
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
בשלב שאני נילחם בג'וקר אז המשחק עובד לי על 10 FPS ואני לא יכול לסיים את זה?? מישהו נתקל בזה גם?
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום יש לי את המחשב החדש שלי כבר 4 חודשים והייתי מרוצה ממנו זמן רב וגם מהכרטיס מסך עד שהתחילה להיות לי בעיה של עלייה גבוהה בטמפ' של הכרטיס מסך בחודשיים הראשונים שהיה לי את המחשב (ראה מפרט) הייתי מבסוט מהכרטיס מסך והטמפ' מנוחה הייתה 36 ושהייתי משחק פיפא 2006 המשחק היה עובד חלק פתאום שמתי לב שככל שעברו הימים הטמפ' מנוחה והמאמץ היו עולות בכמה מעלות עד החודש הזה שזה הגיע לטמפ' שנראית לי לא נורמלית ודרך אגב הכרטיס ללא אוברקללוק ולא ניסיתי עליו עוד פעם אחת OC ובגלל זה הייתי בהלם ואחר כך משחקים כמו פיפא לא עבדו לי חלק פה ושם היו תקיעות שתבינו זה פיפא זה לא מנוע כבד וגם משחקים כמו FEAR וHALF LIFE 2 היו בהם תקיעות ואני מבואס ואני לא יודע למה הטמפ' כל הזמן עולה אני מפחד שהכרטיס ייש…
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני יודע שפתחתי כבר אשכול כזה מזמן אבל יש לי שאלות. אני מתחנן לקנות את ה4850hd 512 shappire יש לי כמה שאלות.. לכמה זמן נראה לכם שהוא יריץ טוב משחקים? איזה ספק צריך מינימום בשביל הכרטיס? האם הוא שווה את המחיר או שעדיף להשקיע בכרטיס יותר טוב. אני משחק עם מסך דק 19 של lg. אני רוצה לשחק גם ברזלוציות גבוהות הפילטרים כגון aa לא חשובים לי כל כך כי לא ראיתי שהוא הוסיף לי הרבה חוץ מfps נמוך ברוב המשחקים על זה אני מוכן להתפשר אם זה יריץ את שאר הדברים על ההכי גבוהה . מה אתם אומרים? ואם שחכתי תקציב אז זה 900 מקס בלי משלוחה. עוד שאלה שיש לי אליכם מה זה הPhysix הזה או איך שלא קוראים לזה של nvidia מה זה עושה והאם זה עדיף לקנות כרטיס עם טכנולוגיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7300 גיפרוס ואני בא להחליף רזוליצה לכרטיס למסך זה עושה שזה מתחלף אז נשאר אותו דבר אני צריך בבקשה בכול משחק שאני משחק במחשב זה נשאר אותו ולפעמים יש משחקים שלא עובדים טוב ברוזליצה הזאותי בבקשה עזרה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות : זה המפרט של המחשב שלי : Pentium D 945 3.4ghz dualcore asusp5ld2 wd1600js - wd 160gb aeneon ddr-2 667 512x2 ati radeon x1800GTO 256mb זה המחשב שלי קניתי אותו לפני חודש וחצי בערך עכשיו המאוורר של הכרטיס מסך עושה הרבה רעש שאני משחק במשחק על הגדרות גבוהות .. מה אני יכול לעשות עם זה? האם זה קשור לקירור ? אשמח עם תענו לי כי אני מוטרד מאוד.. שאלה שנייה : אני משחק במשחק קונטר סטרייק סורס ולחבר שלי יש את הכרטיס מסך ati radeon x1600pro ושאני משחק הFPS אצלי הוא 100 בקושי כל פעם יורד ועולה בחזרה.. אצלו הfps באותה מפה הוא מגיע ל200 ועובר אותו.. איך זה הגיוני? הכרטיס מסך של הרבה יותר חזק משלו ועולה יותר יקר גם... אלה השאלות שלי מצטר שקצת ארוך.. תודה רבה..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מערכת חדשה עם המפרט ממדור מפרטים מומלצים שבאתר: [TABLE=width: 1224] [TR=class: specs even, bgcolor: #EFEFEF] [TD=class: part]מעבד[/TD] [TD=class: model]Intel i5-4690 3.5Ghz Tray[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 1224] [TR=class: specs even, bgcolor: #EFEFEF] [TD=class: part]לוח-אם[/TD] [TD=class: model] Gigabyte GA-H97[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 1224] [TR=class: specs odd, bgcolor: #EFEFEF] [TD=class: part]זכרונות[/TD] [TD=class: model] 1x8GB 1600Mhz Corsair[/TD] [/TR] [/TABLE] ספק יש לי של FSP דגם EVEREST 700E 80PLUSE ההתלבטות היא בין שני כרטיסי מסך: GIGABYTE 760GTX 2GB WINDFORCEx3 והכרטיס שבמפרט המליצו: Radeon R9 280x 3GB 1)עד כמה ההבדל בינה…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר תקופה ארוכה שיש לי בעיות בגרפיקה תלת מימד במשחקים ועוד בהתחלה חשבתי שזה בעיה בכרטיס מסך אך כבר החלפתי פעמיים וזו לא הבעייה הוספתי כאן שתי תמונות שימו לב. יש חורים בדמויות חלקים שקופים ומריחות של הצבע. כבר יצאתי מדעתי אשמח לעזרה. תודה רבה. אסף מסיקה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
תשמעו.... אתמול הזמנתי מפנדה את הכרטיס -GEFORCE 3 TI 200 128 TD של MSI ..... אם למישהו יש את הכרטיס אנא ספרו לי איך הוא עובד לכם במשחקים ועד כמה אתם מרוצים ממנו? ואם מישהו הזמין פעם מאתר פנדה- תוך כמה זמן הגיע המשלוח? ועוד שאלה לכולם:האם יש איזשהו יתרון בעובדה שהכרטיס שלי בא עם 128 זיכרון לעומת כרטיס עם 64 ??? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי לשדרג כרטיס מסך לGTS450 כרגע יש לי HD4350 מעבד E5800 לוח foxconn g4imxe DDR3 רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון עם הכרטיס הזה ואיך הוא שאלה נוספת אם הכרטיס הוא DDR5 זה אומר שאני צריך לוח תומך DD5 תודה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה נרשמתי לאתר הזה כי הרבה חברים אמרו לי עליו שהוא אחלה אתר וגם אני חושב כך אני כבר שבוע ימים מדפדף באתר זה והוא ממש מעולה קודם כל אני פונה לאחראים שלו לנעול את הנושא הזה בבקשה למה ? אני GAMER וככל GAMER אחר מחפש הכי טוב . אני כבר שבועים ימים שוקל לקנות כרטיס מסך טוב . בסוף הגעתי למסקנה לשני כרטיסים שונים ועלי לבחור אחד מהם ATI 3870 GEFORCE 8800 GT לאחראים .אני קראתי הרבה מאמרים ותגובות שונות על שני הכרטיסים האלה מהטוב עד הרע . והשוויתי בין שני הכרטסים הנ"ל בסוף החלטתי ללכת על 8800GT וזה לא כל כי כל הזמן הייתי עם ATI היה הרבה בלבולי מוח על הנושא הזה לא רק פה אלא בכל העולם כמו שראיתי א. לקנות את הכרטיס 8800GT זה ההחלטה שלי הסופית אבל בסוף קראתי שהוא מ…
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
בצער רב אני נפרד מה-X1900GT שלי שמשום מה נשרף אחרי כשנה וחצי של שימוש. אני מחפש כרטיס מסך שייתן לי פחות או יותר את אותה רמה ויאפשר לי לשחק משחקים חדשים ברזולוציה גבוהה (כאן גם המקום לציין שאני משתמש במסך 19 אינץ', 931BF של סמסונג אם זה משנה משהו, ככה שאני צריך כרטיס מסך שמסוגל להריץ את המשחקים החדשים על רזולוציה של 1024*1200). כמובן שאם יש כרטיס ברמה של הכרטיס שהיה לי או כרטיס טוב ממנו בהרבה בהפרש זניח של 200-300 שקלים אני אשמח לשמוע את כל האופציות. המחשב שלי: מעבד E6300 אינטל קור דיואו (לא בטוח בקשר לדגם המדויק, כשיצאו ארבעת הדגמים הראשונים הוא לא היה הזול ביותר אלא הבא אחריו) 2 ג'יגה זיכרון פנימי ספק Enermax Liberty 600W כמובן שאני מחפש כרטיס בממשק PCi-E חשוב לציין שאני…
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לי כרטיס מסך עד 700-800 שח כידי שאני יוכל להריץ משחקים בסבבה חשבתי לכיוון ה: PALIT GeForce 9800GT Super 1GB DDR3 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3736 מה אתם אומרים או מציעים משהו יותר טוב מזה יותר זול או משהו בסגנון... תודה לכל העוזרים עריכה קטנה: אממ אז ככה המחשב שיש לי עכשיו הוא לא ממש מעניין אותי כי חבר הביא לי את המחשב הישן שלו שהוא דואל קור 3.02 עכשיו מחר אני כבר רוצה לנסוע לקנות לו 4GB ראם וכרטיס מסך את הראם כבר בחרתי אבל הכרטיס מסך לא יש למחשב הזה לוח אם של ASUS P5PL ונתמך בו PCI-E אבל הראם שנתך זה רק 533DDR2 לרוב אני משחק במשחקים ברזולוציה של 1024*768 אבל עם הכרטיס שאני יקנה יתמוך ביותר אז בכיף וגם משהו שיריץ…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין asus 6600gt 128mb ל club 3d 6800gt 256mb אודה לתגובה מהירה מפני שאין לי עוד הרבה זמן להחליט
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני רוצהלקנות את הכרטיס http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7986788&type=2&product=1&= והבנתי מכמה אתרים שאפשר בכיף לפתוח לו צינורות ולעשות לו OC עם קירור הסטוק האם הקטע של הצינורות בטוח ויש פה כמה שהצליחו את זה על הכרטיס הזה ספציפי? אוקצור שווה או לא?
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק Armed_Assault הורדתי לו קראק וכשאני בא להפעיל אותו הוא נותן לי את השורה הבאה שהוא זקוק ל- pixel shader 2.0 תמיכה מישהו יודע במה המדובר?? ואיך ניתן להתגבר על תקלה מסוג זה?? בתודה מראש לכול העוזרים תמישכו להיות שפיצים כמו שאתם!!
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
NVIDIAGeForce 9500GT 1G O.C HDMI MSI האים כרטיס זה מתאים גם לגיימר בינוני שכמותי בעיקר ל-COD ? בבקשה אל תהיו ציניים ותנו תשובות עינייניות
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב חדש עם המפרט הבא: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 (S775) - 2.4GHz 1066MHz 4MB Shared Cache 64bit Box - 3Y כרטיס מסך: Leadtek Quadro FX 1400 לוח אם: LGA775 Intel965P - Gigabyte GA-8I965P-DS4 - זיכרון פנימי : F2-5400PHU2-2GBNT G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz דיסק קשיח: דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB - צורב: LG GSA-H22 X18 DVD מארז: כולל ספק Antec SLK3800B ------------------------------------------------------------------------------------------ יש לי בעיה שברגע שאני מפעיל אותו יש לי חלון POP UP שקשור לכרטיס מסך - ל FX1400 ואין לי מושג מה הו…
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
לטלוויזה מישהו יכול להסביר לי ? יש שם יציאה אחת וקיבלתי גם כבל
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט של המחשב שלי הוא: לוח אם:PC-PARTNER APOLO PRO 133MHZ עם ציפ של VIA מעבד:פנטיום 3 733MHZ זכרון:392 SDRAM 133MHZ כרטיס קול: סאונד בלסטר 128 ויברה כרטיס מסך:G-FORCE 4 MX 440 64 DDR ארדיסק 20 גי'גה WESTREN DIGITAL מערכת הפעלה:WINDOWS XP PRO הבעיה שלי היא כזאת כמעט בכל המשחקים שאני משחק במחשב רצים לאט ממש מקרטעים עם זה פיפא 2003 ,נבא 2003, היטמן2, ועוד הרבה משחקים שלדעתי צריכים לזוז מהר התקנתי דיירקט איקס 9 שידרגתי את הדרייבר של הכרטיס מסך להכי חדש מהאתר הזה הגרסה שלו 43.51 ועדיין המשחקים זזים ממש לאט יש למישהו מושג מה הבעיה למה המשחקים לא זזים כמו שצריך? תודה רבה למי שינסה לעזור לי
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני חיברתי הכל נכון..למחשב יש לי כרטיס מסך GFORCE 5200FX !! ובמסך אני רואה הכל שחור לבן ! מה הבעיה ? מישהו יכול בבקשה לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-