עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sma,

שלום לכולם, אחי קנה כרטיס מסך עם יציאת VIVO בתור יציאת ה-tvout שלו. קנינו כבל s-video והכבל לא מתחבר. האם ישנו מתאם מיוחד או שאנחנו פשוט לא מחברים נכון? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  2. שלום לכולם, קניתי את הכרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR150 MCE, ואין לי בממיר של HOT הדק את החיבור של ה S-VIDEO... יש לי כמה שאלות: 1. יש אולי ממיר שיש לו חיבור S-VIDEO מאחורה? 2. מאיפה אני יכול להוציא חוט מהממיר שיש לי? מהאנטנה שנכנסת לממיר או האנטנה שיוצאת מהממיר כדי שאני יוכל לראות את כל הערוצים של הוט ולהקליט? ובאיזו איכות זה יהיה אם זה יהיה מחובר באנטנה ובננות ולא ב S-VIDEO? 3. אם אני אחבר את הממיר למחשב אז אני יהיה יכול לראות במחשב ערוץ מסוים ובטלוויזיה ערוץ אחר? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  3. Started by A.j.23,

איזה כרטיס מסך הכי משתלם לקנות בסביבות ה ? :nixweiss:1200

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  4. בזמן האחרון שמתי לב פתאום כשאני משחק במשחקים כל צבע בגראפיקת המשחק שהוא בהיר יש עליו מן כתמים סגולים כמו פגם בגראיפקה......ואז שמתי לב שזה גם בסרטי וידאו וגם בתמונות זאת אומרת בכל מערכת המחשב שלי....ניסיתי לעדכן דרייברים של הכרטיס מסך וזה לא עזר איזה בעיה זו יכולה להיות??אולי זה בגלל הויסטה ??

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  5. שלום לכולם, מפרט המחשב שלי הוא: לוח אם Intel Skyberg DP45SG DDR3 extreme series Intel Core2 Quad Q8200 OCZ 4GB DDR3 1333MHz Hitachi 2*500GB SATA2 7200RPM ספק כח HEC 550W 80 plus מסך Samsung T240 Full HD 1920*1200 אני מחפש כרטיס מסך שיתאים להרצה חלקה של משחקים בינוניים עד כבדים ברזולוצית Full HD במסך 24''. המחשב משמש בעיקר לעיבוד תמונה,עריכת ווידאו, צפייה בסרטים, ולעיתים כשהזמן מתיר אני חוטא במשחקים כגון crysis וכד'. ההתלבטות שלי היא בין HD4770 או HD4850 אך גם אלטרנטיבות אחרות מתוצרת nVIDIA יתקבלו בברכה. לגבי HD4770 ,האם יש הבדל גדול בין Gigabyte ל-Sapphire או שעדיף לחכות לשיווק בארץ ע"י יצרניות נוספות כגון XFX? התקציב שהקציתי לכרטיס 600-850 ש"ח עם אפשרות לגמישות אם הכר…

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  6. Started by NiTRo37,

היי ממצב אנשים, יש לי שאלה קטנה: מהו דרייבר הCATALYST הכי טוב לATI RADEON 9600XT 256 MB ? אני מכוון לדרייבר שישפר ביצועים וכו'.... או שפשוט עדיף להסתפק הגרסה הכי חדשה(הלוא היא 5.12 ) ? תודה , ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  7. Started by אנדרי07,

שלום, יש לי טלויזיה די ישנה עם כניסת 21 פינים בלבד. וכרטיס מסך GeForce 8600GT עם יציאת S-Video ויציאה רגילה ודיגיטלית למסך מחשב. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה אשמח עם תעזרו לי...

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  8. Started by samigol,

שלום שאני ממזער איזה תקיה/דף/תוכנה התקיה נעלמת ולא נמצאת בפס שהיא אמורה להיות(בפס למטה ליד ההתחל) ואפשר לחזור עליה רק עםALT+TAB איך אני פותר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  9. Started by eladh16,

שלום לכולם. לפעמים אני רואה באתר TomasHardware תחת הקטגוריה Charts - Graphics Cards, שכרטיס מסך SLI מקבל פריימים יותר נמוכים במשחקים מאשר אותו הכרטיס בגריסה הרגילה(לא SLI). איך הדבר אפשרי? תודה

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  10. Started by Scorp!on,

מרוב דרייברים אני כבר מבולבל (יש לי xp 32 bit) התקנתי את הדריבר האחרון והחדש (169.21) אבל הוא עשה לי בעיות (ירד fps במקום לעלות) מחקתי אותו דרך מנהל ההתקן והתקנתי את הדריבר שקבלתי עם הדיסק (169.02) רציתי לדעת מה הדרייבר הכי מוצלח שיצא שיותר חדיש מהדרייבר שיש לי חוץ מ-(169.21) לפי מה שהבנתי דרייבר יכול לתת שיפור של בין 1-5 fps יש מלא דרייברים ואני לא יודע כבר מה להוריד: מה אתם אומרים על: 169.04 ו- 169.09 הם טובים?? רוב הדרייברים שנתקלתי היו בגרסאות בטא, זה רע?? \ בכל אופן אם יש גרסה לא של beta והיא מומלצת אני השמח? בכל אופן אני רוצה שיפור במשחקים ונראה לי שהדריבר שברשותי קצת ישן לא?? (169.02)?? השמח לעזרה מאנשים שהתנסו ובדקו תביצועים של הדרייברים השונים או שיש ל…

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  11. Started by omerba,

במאמץ? במנוחה? וה6800GS?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  12. Started by basharis,

יש לי מחשב משרדי עם כרטיס Leadtek 7300GS שמותקן עליו. המחשב משמש לצורך להרצת תוכנות משרדיות בלבד, אני לא מריץ עליו משחקים או משהו שדורש מאמץ מכרטיס המסך. מחובר אליו מסך ViewSonic VP930 ב-DVI (זו הסיבה שאני לא משתמש בכרטיס onboard). הבעיה היא שהכרטיס מסך הזה רועש למדי ביחס לשאר המחשב. אני שומע אותו טוב מאוד למרות שיש לי מארז איכותי (Sonata2). תהיתי אם יש דרך כלשהי להחליש את המאוורר, או לבטל את פעולתו לגמרי (כאמור הכרטיס לא אמור להתאמץ). לחלופין, האם אפשרי לקבל המלצה לכרטיס עם קירור פאסיבי בתקציב מינימלי.

13. Started by derdevil,

שמעו אני רוצה לקנות מחשב עכשיו אני מתלבט בין כרטיס המסך: LEADTEK WinFast PX7900GT 256MB DVI PCIe לבין: LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO הקטע נוא שה-7900 יותר זול והוא יותר חדש למה זה????....ה-7800 יותר טוב????....ומה יותר כדאי לי לקנות????

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  14. המפלצת החדשה מבית DELL תיקרא XPS M170 ובחלק מהדגמים קיימת האופציה לבחור בכרטיס ה-GeForce Go 7800 GTX העוצמתי. http://hardware.gamespot.com/Story-ST-23699-2594-x-x-x

15. Started by yanivganor,

שלום קוראים חביבים, ברשותי כרטיס ASUS 9600XT. כשאני משתמש בתוכנות כמו MATLAB או POWER DESK זמני עליית התוכנה איטיות מהרגיל, וגם חלק מהגרפים שאני מצייר יוצאים מעוותים. ניסיתי לשנות את ה HARDWARE ACCELERATION (ב-TROUBLESHOTS ) והדבר באמת עוזר, אבל הוא כמובן מבטל לי את היכולות של הכרטיס למשחקים. האם יש דרך אחרת לפתור את הבעיה ???

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  16. Started by R.R,

יש לי בעייה בגרפיקה כל פעם שאני פותח משחק אז המשחק עובד לאט או שלא עובד בכלל וכשהייתי בווינדוס הכול עבד מצויין ויש לי כרטיס מסך:RIVA TNT2 Model 64 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  17. Started by ptX,

קניתי לא מזמן מחשב חדש עם הכרטיס 8800GT OC של חברת BFG, ומה שאני רוצה לשאול זה אם זה בסדר שהכרטיס מתחמם עד 75C +/- בשעת עומס (משחקים כמו Assassin Creed,Company of Heroes על ההגדרות הכי גבוהות) ואם זה מזיק לכרטיס או שאולי הוא פגום או משו P: .... תודה רבה.

18. Started by waizman,

ז"א שאני יוכל להציג משהו על מסך אחד ומשהו על אחר + 2 המסכים יוכלו לפעול במקביל... תודה

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  19. אני יכול לראות איתו טלווזיה במחשב כי קיבלתי עם המחשב חיבור שמתחבר לכרטיס מסך וגם הוא כמו בננה כמו בטלוויזיה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  20. שלום אני מעוניין לקנות מחשב ואני לא יכול להכניס בתקציב לכרטיס מסך יותר מ1200 שקל(המחשב מיועד למשחקים) לכן המליצו לי על HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 512MB GDDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL מחיר: ¤1305 כי המסך הוא דל 2007 וגירסת ה256MG תתקשה להסתדר עם הרזולוציה שלו.. אבל אני לא יכול להרשות לעצמי לחרוג מהתקציב כי כבר חרגתי יותר מידי..(בגלל המסך) אז ראיתי את הכרטיס הזה שעולה פחות מהכרטיס של HIS במאה שקל GECUBE PCI-EX RADEON X1950PRO 512MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV TV/O - GC-HV195PG3-E3(RoHS) - RETAIL מחיר: ¤1220 אז השאלה היא האם יש איזה סיבה מיוחדת שה GECUBE יותר זול(קירור או משהו) או שזה רק בגלל החברה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  21. Started by eliau21071981,

שמעו חברה קודם כל סליחה שאני פותח את ת'ארד הזה פה אבל לא מצאתי מקום מתאים יותר מכיוון שרב מערכת הפורומים פה מתעסקת בעיקר בענייני חומרה אני מתלבט אם להתקין ויסטה אני יודע שלפני כמה חודשים היא לא הייתה טובה היו לה בעיות ולכל התקן דרוש דרייברים וחלק מהתכונות לא רצות אבל עבר זמן מה והאם כאילו יש התקדמות משהו השתנה האם כדיי להתקין מבחינה חומרתית אני מסודר יש לי לוח אם P35 מעבד E6600 כרטיס מסך 3gb 1066 8800GTS זיכרון מטמון 500GB HDD אני משתמש ב אקס פי אבל אני רוצה להתקדם לויסטה אז חברה בבקשה תעזרו לי להחליט תודה לעוזרים

22. Started by Dr.Drek,

אהלן חבר'ס! ברשותי מחשב בן 4, יקר לליבי,בעל המפרט הבא: Athlon XP 1400+, 256RAMDDR,GF4MX440. באחרונה רכשתי מסך של LG1710HR ושמתי על רזולוציה של 1280X1024 מאז רוב הפעולות במחשב נהיו איטיות. פתיחת מסמכים, מעבר בין תמונות , שומר מסך גרפי... ראוי לציין שאני משתמש במחשב רק לצורך אינטרנט, קבצי וורד ופווארפוינט ושמיעת מוזיקה. שום דבר מעבר. מה לדעתכם עשוי לשפר את המצב? האם זיכרון DDR נוסף? חצי ג'יגה ? או דווקא האם כרטיס מסך חדש? שלא אשתמש בביצועיו כלל? שדרוג מעבד ולוח אם הוא מעבר לתקציב בכל מקרה... תודה על כל עיצה שתתקבל, אמיר.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  23. Started by mtnm,

היי לפני שבוע קניתי כרטיס מסך חדש ASUS 6800XT. עכשיו שאני משחק BF2 יש מדי פעם מין היבהובים שחורים מוזרים. קשה להסביר, זה כאילו חלק מהטקסטורות הופכות לשחור לשניה ואז חוזרות למצב המקורי. כשאני משחק NFSMW אין שום בעיה והגרפיקה מוצגת חלק ובלי היבהובים. הכרטיס נמצא על 60 מעלות במאמץ ולא עשיתי OC. פתחתי צינורות ל12 אבל זה לא קשור לבעיה כי היא היתה עוד לפני הפתיחה. יכול להיות שזה בעיה בדריורים או משהו כזה? ניסתי לשנות רזולוציה והגדרות אבל הבעיה נשארה. אני לא בטוח אבל זה היה נראה כאילו בהגדרות נמוכות מספר ההיבהובים קטן. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  24. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, קניתי היום את המסך הנל והוא פצצה והכל אבל יש לי בעיה קלה איתו... יש מריחה קלה מאוד של הטרטס באיקונים בחלונות ובכל ישום משרדי בעצם וורד אקסל אקספלורר... המריחה מאוווווווד קלה ז"א כמעט ובלתי נראית אבל אני אישיתי רואה אותה פה ושם וזה מציק לי קצת.... המריחה מתבטאת בכאילו צל קטן בצד כל דבר... במשחקים ובסרטים אין את זה או שאני לא ראיתי את זה כלל אבל בחלונות עצמו דווקא יש... יש למישהו רעיון ממה זה נובע ואיך מתקנים את זה? אני עובד עם הרזולוציה הטבעית של המסך, וזה לא משנה אם אני מוריד אותה, אני עובד בקצב REFRESH 75 בחיבור VGA רגיל (צריך לקנות כבל DVI לחיבור DVI) כרטיס המסך הוא PNY 6800GT ובמסך הקודם זה לא עשה את זה כלל... המסך הוקדם היה מסך 15 אינץ LCD של DYNAMODE מלפנ…

• 0 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים