כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,973 דיונים בפורום זה
-
כנראה יום ראשון הולך לקנות את הכרטיס הזה ... ככל הנראה הוא יהיה מחברת eVGA או LEADTEK או BFG אז ככה ....מי מהחברות עדיף וכמו שרשמתי בכותרת באיזה חברה הבאנדל יהיה "עשיר" יותר *אם מישהו קנה כבר ויכול לומר מה מי מו ... אודה לו מאוד
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי על זה קצת לפי מה שהבנתי (תקנו אותי אם אני טועה)זה להשים שתי כרטיסי מסך(שתומכים בזה) על הלוח אם(שגם חייב לתמוך מין הסתם....עכשיו מה הקטע?? זה כילו ביצועים כפולים...ואני קונה שתי כרטיסי מסך שתומכים בזה אם אם אני רוצה...מישהו בבקשה יכול לתת קצת הסבר???
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך והלוח אם שלי ואני צריך המלצות לגבי הכרטיס מסך אני כמעט בטוח הולך על ה X1800GTO אבל אם אתם אומרים אחרת אז אני מוכן לשקול (ואם אפשר להמליץ על חברה טובה שלא יקרוס לי) לגבי הלוח אם אני לא מבין בזה אבל אני צריך שיהיה עם סקוט של AMD 939 ושלא יהיה לוח משהו מיוחד תנו משהו זול ואמין שיעשה את העבודה. ד'א אני מוכר R9600PRO 128MB Gigabyte 200שקל Gigabyte GA-K8NS-939 200 גם כן שמרתי את הקופסאות והדיסיקם הכל !
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חזק לגרפיקה ורציתי לדעת האם ATI Mobility Radeon X1600 נחות מה Nvidia 7600 אשמח לתשובה, זה ממש חשוב לי. תודה. http://www.nvidia.com/page/go_7600.html http://ati.amd.com/products/mobilityradeonx1600/specs.html
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אהלן וסהלן אני אכתוב בקצרה: אני קונה מאוד בקרוב MW221C של אסוס,שקיבל ביקורות טובות וכו וכו כרגע יש לי את הכרטיס 8800GTS (G92) של BFG,עם OC קטן...אבל יש עליו קירור HR-03GT כך שOC אפשרי מאוד. האם הוא יסתדר עם הרזולוציה הגבוהה? עדיין יריץ לי COD4 על הכי גבוה? GRID וכדומה? או שאני אצטרך לתת עוד קצת OC כדי שיחזיק?
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אצלי זה מסומן על appalication controlled בדריבר ורק במשחק אני מפעיל... אם אני יפעיל גם מהדרייבר, זה סתם יוריד את ה FPS או שבאמת אני צריך להרגיש הבדל? אגב HDR מופעל אוטומטית גם אם רוצים וגם אם לא רוצים נכון?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה, כרטיס מסך X600 , כאשר אני מתקין את הדרייבר הוא אומר לי שחסרים קבצים אבל הוא ממשיך להתקין ושהוא בערך מגיע לחצי המסך פתאום נהיה שחור והמחשב קופא. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה על כרטיס מסך AGP בסביבות 500-700 שקל עם 256MB זיכרון ותמיכה בPixel Shader 2.0 ומעלה. ראיתי את הכרטיס הבא אבל אני לא בטוח שהוא תומך בPIXEL SHADER: http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_landing.php?gpid=133 למרות שכתוב שם משהו דומה, Shader model 3.0 אבל אין לי מושג אם זה קשור. תודה רבה =]
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום, בן דוד שלי הזמין מטרקלין חשמל (לא מהאתר שלהם, אלא בחנות עצמה) : Gigabyte GeForce 6800 GT AGP עם 128 MB זכרון, במחיר של 1500 ש"ח עכשיו, אנחנו מחפשים באינטרנט, באתר היצרן (גיגה בייט ובכלל בגוגל, ולא מוצאים שיש גרסה של ה 6800GT שלהם עם 128 זכרון אלא רק עם 256 האם יש אפשרות שעובדים עליו או טועים ? איך מסתדר כאן המחיר ? יכול להיות שהוא יקבל את ה 256 זכרון וסתם כתוב 128 במחיר הזה ? או שיש מצב שיביאו לו GS ולא GT או איזה גרסה מוחלשת אחרת ? איך אפשר לבדוק ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי היום את הכרטיס הנ"ל. לכרטיס יישנם 2 חיבורי 6PIN. האם יש לחבר את שניהם לספק, או שמספיק אחד ואם כן איזה מהם?? אודה על עזרתכם, אני באמצע ההתקנה. יש לי ספק Thermaltake Toughpower 750W תודה.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
רציתי לשאול על בעיות בתצוגת וידאו. יש לי במחשב סרטי וידאו משפחתיים שנוצרו ב-DV אבל נדחסו ב-MPEG2 כל הסרטים נוצרו באותה מצלמה ונדחסו באותו כרטיס וידאו ועל אותו מחשב. היום בצעתי עידכון לתוכנת NERO6 ואני מגלה דבר מוזר,ב-NERO6 יש תוכנה בשם nero mediaplayer ותוכנה בשם nero show time עד לעידכון שתי התוכנות הציגו את סרטי הוידאו בצורה נכונה אבל כעת התוכנה הראשונה מציגה חלק מהסרטים בצורה נכונה וחלק בצורה מעוותת כלומר הסרט מתוח בכיוון של מעלה מטה.ואילו התוכנה השניה גם כן מציגה חלק מהסרטים בצורה נכונה וחלק בצורה שבצד השמאלי של הסרט יש שטח של הסרט כאילו הוא כפול ועשוי מקווים מאוזנים בצבע לבן. אני רוצה לציין שבתוכנות אחרות כגון מדיה פלייר של ווינדוס אין את התופעות האלה.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לו חיבור למסך הישן וDVI ויציאה של HDMI ויש לי טלוויזיה רגילה בחדר ולא קיבלתי כבלים בקופסא שלו מה לעשות איזה כבל צריך ?
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
כשאני רוצה לראות טלוויזיה דרך המחשב שלי אני מפעיל את התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס שלי (intex) אך השידור שאני מקבל הינו "דפוק" כי אני רואה רק שידור רק סגול וירוק..... אך כשאני מפעיל את התוכנה של כרטיס המסך שלי ,של nvidia ומכוון את ברירת המחדל של פלט שידור הטלוויזיה אז הצפיה נעשית שוב בצבעים הנורמליים אך אני מקבל היבהוב מעצבן בצד המסך, וכשאני מכבה את התוכנה של כרטיס המסך ומדליק שוב את שידור כרטיס הטלוויזיה הבעיה חוזרת על עצמה, שוב יש לי קליטה של ירוק וסגול.... מה עושים? אוריה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
כרטיס מסך 2900 הדרייבר החדש משפר ? בקשר להודעה של Gggt666666 סוף סוף דיון ברמה עד שפח זבל של טמטום כמוך מגיע בכל אשכול דפר כמוך הורס בחוסר ידיעה . מדוע אתה מנסה להיות חכם שאתה יודע שאתה לא . אני מחקתי את הקטעים האמיתיים בהודעה כדי לא לפגוע באתר תראו הסטוריה של יצור kill_b7
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
יש לי מחשב מוכן כבר רק צריך לחבר אותו לטלוויזיה כרטיס מסך 8500GT וPVR150 השאלה שלי איפה אני תוקע את הכבל בממיר ובכללי איך אני עושה את כל הדברים שבסוף אני יוכל לראות טלוויזיה במחשב הכל אמור להתחבר לטלוויזיה בסלון
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר שתי כרטיסי 1600XT במערך Cross fire?? כמובן ללוח אם cross fire
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום , רציתי להתחיל לראות את מסך המחשב בטלויזיה לצפייה בסרטים , קליפים , מופעים וכו'... ובגלל זה קניתי כבל S-video ל- RCA ויש לי כרטיס מסך Geforce 6600 (כלומר ג'יפורס 6 ) וכשאני בא לחבר את הכבל לכרטיס מסך - אני לא מצילח להכניס אותו ופתאום אני מגלה שבכלל הכרטיס מסך עם 9 פינים - והכבל עם 4 ואין לי מושג מה לעשות שאלתי בחנות הם לא מבינים כלום , אין לי מושג עכשיו איזה כבל לקנות שהוא יהיה תואם , גם 9 פינים בתודה מראש אור פרג'
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מחשב חדש, עם מסך LCD 20". בעתיד הקרוב אני מתכנן לקנות מסך נוסף ולחבר אותו על מנת לעבוד על מספר חלונות במקביל. האם זה אפשרי לכל מפרט שאבחר או שיש דרישות מיוחדות?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
היי , המחשב שלי הוא : Intel P4 2.66 1GB DDR 333 Sapphire Radeon 9800Pro 128mb (256 bit) הרצתי 3dmark03 ו 3dmark 01 וקיבלתי 5600 ב 03 ו 13800 ב 01 אני משתמש בדרייברים של אומגה. זה לא נמוך יחסית ? אני משתמש בקירור סטוק והכרטיס עצמו דיי חם (בלי OC) אבל הזמנתי VGA Silencer שאני אמור לקבל היום.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
בוקר טוב, כרגע מותקן אצלי דרייבר 77.72, ויש כבר אחד יותר חדש. האם יש צורך לעדכן? האם זה יעזור או ישפר משהו?
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי, אילו סוגי שידור הכרטיס ASUS GeForce 8600 gt מוציא מיציאת ה-VIDEO שלו? S-VIDEO או COMPONENT ? והאם ניתן לחבר אותו לטלויזיה ע"י מתאם ל-RCA? תודה והמשך יום נעים.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לדוד שלי מסך LCD רגיל של טלויזיה שהוא קיבל אם אני לא טועה זה 21 אינג' קיצר הוא קנה ומחשב והוא מעוניין לחבר אותו למחשב (נגיד שיש לו כרטיס עם TVOUT כי אני לא יודע מה יש לו) עם איזה חיבור הוא צריך להשתמש בשביל לקבל תוצאה איכותית?? ובשביל שהמסך ישמש כמסך מחשב לכל שמאפשר לקרוא טקסטים וכו..צריך לשנות הגדרות אם כן איפה זה בדרייברים של הכרטיס מסך או בהגדרות תצוגה? ומה הגדרות שצריך להגדיר לכל אחד מהם? אם שאלו את זה מלפני אני מצטער אבל עשיתי חיפוש ועברתי על כל תשע הדפים ולא מצאתי כלום.. תודה למי שיענה לי על השאלות!!
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הזה קצת נחשר לינק יספיק לי... או הסבר קטן ... תודה
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס 1950XT עם יציאת VIVO חיברתי את הטלוויזיה ליציאה של הVIVO עם הבננה. ובהתחלה ראיתי הכל טוב ויפה חוץ מזה שבטלוויזיה זה לא הראה לי את כל התמונה ויכולתי להזיז את העכבר כלפי מעלה\מטה והתמונה הייתה זזה בהתאם. אז רציתי לשנות אולי את הרזולוציה, דרך מאפיינים, ואז החלה הבעיה! המסךטלוויזיה נהיה שחור, לא משנה מה עשיתי הוא נשאר שחור, הפעלתי סרט ורק את הסרט רואים כל השאר שחוררר, אפילו אם אני לוחץ לחצן ימני על הסרט, התפריט שנפתח שחוררר יאללה נראה אותכם מסדרים לי את זה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
ברגע שאני לוחץ על כפתור הכיבוי בשלט הוא יוצא למצב שינה..אני רוצה שברגע שלוחצים על הכפתור שהחשב יכבה או שהוא יצא מהמדיה סנט..אחד מהשנייםלא שנה י מה.. בתודה ירון..
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-