עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי טלויזיה 20 אינץ' בחדר בלי כניסת s-video אלא רק שני כניסות audio in ו- video in השאלה היא אם יש אולי ממיר או כבל מיוחד שאפשר לחבר בין הכרטיס מסך (s-video) לטלויזיה.. ???

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  2. Started by tomermu,

נסגרתי על מפרט שהוצע לי בפורום מפרטים. הכרטיס שהוצע לי היה ATI REDEON 4850 512MB HDMI השאלה שלי היא כזו: 1. המשחק היחיד שיעבוד על המחשב הוא FLIGHTSIMULATOR X ( וגם לא לעיתים קרובות.) 2. המסך הוא SAMSUNG T260HD (ואני לא מחפש לעבוד על ההגדרות הכי גבוהות) 3. חשוב לי שיהיה HDMI. 4. רוב העבודה תהיה עבודה משרדית , יחד עם סרטים שיורדו מהרשת. בהתאם לדרישות הנ"ל - איזה כרטיס זול יותר אך עדיין איכותי אני אוכל להתקין במקום הכרטיס הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  3. יש הבדל באיכות התמונה בHDTV בין כרטיס מסך רגיל לבין כרטיס מסך מובנה? המסך Dell 2407WFP. מעבד כפול ליבה סטנדרטי.

4. Started by qt1h00,

שלום לכולם, מה היתרונות של DX10 ?

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  5. Started by mazoneli,

הכ.מ שלי מוציא מיציאת הטלוויזיה גם סרטים של 16:9 כ 4:3 ופשוט חותך את הקצוות, האם ניתן לשנות את זה כך שה TV ה 4:3 שלי יראו פסים שחורים למעלה ולמטה ?

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  6. רציתי לדעת מה כדי מבין שני הכרטיסים האלה ..למפרט חדש ... Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe או 8600 gt שההבדל מחיר בינהם לא כל כך משחק , אבל ...ה8600 יותר חדש ...אז?

• 4 תגובות
    • 472 צפיות
  7. Started by XMB,

יש הבדל בין הקירורים של כל החברות שמוציאות 8800GT ? אם כן לאיזו חברה יש קירור הכי טוב? חשבתי על לקנות את ההכי זול ולהוציא ממנו את הנשמה , אולי אפילו להוסיף קירור מבחוץ אבל חוששני שהספק שלי יקרוס כי אני גם עם OC על המעבד סה"כ חשבתי על לקנות את הג'יגבייט ב1440 ש"ח מIQPC.

• 4 תגובות
    • 472 צפיות
  8. עזרתי לחבר להרכיב מערכת עם core duo 6600 גיגה זכרון kingston HYPERX וכ.מסך asus 7950GT 512 והציון שקיבלתי מה3DMARK במצב deufalt הוא 2060, זה הגיוני ?

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  9. Started by igal_nazar,

אני עורך קליפ בתוכנה movie maker. בקליפ יש תמונות ושירים יחד, עכשיו השאלה שלי היא אם אני שומר את הקובץ וצורב אז זה יפעל ב dvd ? ועוד שאלה: לאחר ששמרתי את הקובץ (כשיש בו לערך 20 תמונות שכל אחת שוקלת מגה) אז הוא שקל סה"כ 160 קילו בייט, איך זה יכול להיות??

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  10. Started by nirh216,

שלום לכולם, אני חדש בתחום ואני רציתי לדעת את הדבר הבא: אני רוצה כרטיס לכידת וידאו (או איך שלא קוראים לו, כי התבלבלתי עם כל השמות), שאני יוכל לחבר אליו את הממיר של YES או HOT (בעיקר YES), ואני אוכל להקליט למחשב בפורמט AVI תוכניות או סרטים מהממיר הדיגיטלי למחשב. כמו כן אני רוצה גם את האפשרות שאני יחבר את הכרטיס למחשב עם מערכת הפעלה, Media Center (אגב, אני מתכנן להתקין אותה במקביל ל-XP, זה אפשרי?) וכשהכרטיס יהיה מחובר למערכת הפעלה Media Center אז אני אוכל להקליט שידורים חיים וכול מיני שטויות.. שאלה לידע כללי ויישומי: אני יכול להקליט תוכניות טלויזיה / סרטים ללא צורך בממיר? כי הבנתי שבכרטיסים של לכידת וידאו יש להם אפשרות של טונר טלויזיה פנימי.. אולי אני יתקין רק את התוכ…

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  11. Started by tomerezri,

שלום, חבר טוב של אחי קונה מחשב, והוא מתלבט בין 2600XT ל 8600GT עבור משחקים ועריכת וידאו ב 1080I האם ה8600GT תומך ב 1080I? ( הבנתי שהוא לא תומך ב 1080P) אגב מתי יוצאים ה 9600 וה 3600 אם בכלל? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  12. Started by bay,

האם נחשף איזשהו מידע על כרטיסי 3650-3670 3570-3550 וכאלו????

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  13. Started by V00d00,

אהלן, לפני כשבוע קניתי מחשב: Intel Q6600 2GB Corsair 800MHz ובתוכו BFG 8800GTS 512MB (G92) OC Edition. שאלה ראשונה, כמה פחות או יותר אמורה להיות הטמפרטורה של הכרטיס בזמן מנוחה ומאמץ. אצלי הוא הגיע כבר ל72 במאמץ, ו55 במנוחה. האם זה נורמלי, תקין לכרטיס כזה ? והשאלה השניה, הרצתי איתו Crysis על הגדרות גבוהות (High), עם Anti-Aliasing X8 ורזולוציה 1024x768 (חשוב לציין שאלה ההגדרות האופטימליות שהוא הגדיר לעצמו), התוצאות הם בד"כ 35+ FPS, המשחק רץ בלי יותר מדי בעיות, אבל האם זה נמוך מדי בשביל מחשב כזה ? http://www.tomshardware.com/2007/12/12/geforce_8800_gts_512_mb/page11.html הסתכלתי פה לעומת המחשב שלי וזה נראה ששם הביצועים יותר גבוהים. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  14. האם זה יעזור במשהוא או שעדיף לנתק את ה qadro? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  15. Started by orengreen,

שלום לכולם, אני גר בקנדה, ומחפש אתרים עם סקירות של עלות\ביצוע של כרטיסי מסך (בדומה לסקירות שיש פה), אבל לפי מחירי ארה"ב\קנדה. תודה רבה! רק אציין ש- hwzone.co.il הוא אתר החומרה הכי טוב ומושקע שראיתי!

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  16. Started by metison,

אני מחפש מחשב חזק לגרפיקה ורציתי לדעת האם ATI Mobility Radeon X1600 נחות מה Nvidia 7600 אשמח לתשובה, זה ממש חשוב לי. תודה. http://www.nvidia.com/page/go_7600.html http://ati.amd.com/products/mobilityradeonx1600/specs.html

• 4 תגובות
    • 472 צפיות
  17. Started by PigMaster,

קיבלתי את הכרטיס הנ"ל: Palit Gforce 7600 Gt AGP http://www.palit.biz/en/products/nv_agp_7600GT.htm כשאני מנסה לחבר אותו (במקום ה Gforce 4 mx 400 הישן שלי...) המסך לא משדר כלום. זה לא שהוא לא מקבל אות, כי לא מופיע הסמל של הכאבל או משהו כזה, אלא כאילו המחשב כבוי (הנורה של המסך מהבהבת, כאילו המחשב כבוי) למרות שהמחשב עצמו עובד (הכל עובד כרגיל חוץ מזה שלא רואים כלום במסך). בהתחלה חשבתי שזה הספק (380V במקור לפחות...לא יודע מה הוא מייצר אחרי שנתיים). באמת שאין לי מושג ואין לי יותר מדי כסף. יש פה למישהו מושג? בבסיס, המחשב שלי הוא P4 2.4 Ghz, 512 DDr עם XP Home. אני לא חושב שזה עניין של דרייברים, כי המחשב לא מראה אפילו את המסך של הביוס, שזה בסיסי ולא קשור להתקנים, ובגלל זה אני חוש…

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  18. Started by tomer12345,

מה יותר טוב?? Gigabyte ATI RADEON 2600XT 256 mb GDDR4 HDMI support PCI-E Retail http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19381&catid= Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=8&Cat2ID=0&pid=NCX1950PRO-256

19. חברים המחשב שלי מחובר לטללויזיה ותמיד הכל עבד לי רגיל לחלוטין, ופתאום איכשהו לפני כמה ימים הטלוויזיה מציגה רק בשחור לבן ללא צבעים. הסרתי את הדריבר והתקנתי אחד עדכני יותר ועדיין לא עזר מה עוד אפשר לעשות? תודה :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  20. Started by jenian,

אני קונה מחשב חדש לצרכי שימוש משפחתי(סרטים, אינטרנט וכו') וגם מסך לאותם מטרות (19 אינץ' ככל הנראה) ואני לא בטוח איזה לקנות: מצד אחד אני חושב שמסך מסתובב(90 מעלות לצרכי קריאת טקסט ותכנות) יהיה שימושי ורציתי לשמוע מה דעתכם, אם זה באמת שימושי או שזה סתם - ואת התכונה הזאת אמרו לי שיש רק במסכים של SAMSUNG, שאני לא יודע אם טובים. מצד שני כולם ממליצים לי LG כי הם טובים - אבל הם יקרים.. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  21. Started by Adirz0,

אחרי המון ניסיונות ושאלות פה לסדר את הבעיה עם ה TV-OUT כדי לראות במסך של המחשב + TV חשבתי שאולי ב- X1800XT שלי אין אפשרות של Clone Mode אולי? ניסיתי דרייברים של 7-8 וגם 7-9 Catalyst, אבל שום דבר לא מוסיף לי אפשרות כזאת.

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  22. Started by a-gold,

שלום לכולם אני כנראה יקנה מחשב חדש שהמפרט שלו : מעבד E6550 לוח gigabyte p35-ds3l זיכרון 2 ג'יגה של OCZ 800mhz הארדיסק כבר יש וכל שאר החלקים הקטנים לא חשובים כרגע. השאלה שלי היא כזו,יש לי כרגע כרטיס מסך דגםgigabyte rx550 256MB האם זה יצור מצב של צוואר בקבוק עם המחשב החדש כי אני לא מעוניין סתם לקנות כרטיס חדש שעולה הרבה. מטרת המחשב זה לאינטרנט ולתוכנות virtual pc לא לשום דבר רציני מעבר לזה????

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  23. מעבד 2.8 סוקט 478 זיכרון 1 גיגה לוח אם asus p4p800 se להלן רישמת המשחקים far cry Sims 2 Doom 3 HALO Quake 4 Call of Cthulhu Call of Juarez Call of Duty 1 Call of Duty 2 F.E.A.R. Ship Simulator 2006 Collectors Edition Dreamfall: The Longest Journey

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  24. אני חשבתי לקנות את ה X800GTO ל AGP אבל ראיתי שבאותו מחיר יש את ה X1550 אז למישו יש אולי באנצ'ים שיכולים להשוות בניהים ?

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  25. Started by idan90mizrahi,

החלטתי שאני קונה את הכרטיס אבל נשארה לי דילמה אחת והיא : מאיזו חברה לקנות אותו ועד כמה זה משנה (GIGABYTE, LEADTEK,XFX, ועוד...)

• 1 תגובה
    • 471 צפיות

דיונים חדשים בפורומים