כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
קניתי אתמול כרטיס מסך GeForce FX 5600 והתקנתי אותו אבל כשאני בא להתקין משחקים אני יכול רק לשמוע ולא לראות..... תעזרו לי בבקשה!!!!
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה כפי שבטח שמתם לב ויש לי בעיה בהתקנת דרייבר לכרטיס מסך שלי :-\ יש לי כרטיס מסך ATI rage 128 pro והיום נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שיש דרייברים אחרים יותר 'חדשים' ממה שמותקנים אצלי אז הסרתי את הקודמים והורדתי את ה'חדשים' http://mirror.ati.com/support/drivers/winxp/winxpr1286133279.html הנה לינק לדרייבר שהורדתי http://ati.com/support/products/pc/rage128pro/winxp/rage128prowinxpdrivers.html?type=xp&prodType=graphic∏=productsXPdriver&submit.x=6&submit.y=10 וזה הדף הראשי של הדרייברים והכלים לכרטיס מסך שלי התקנתי ואז יש עוד התקנה כזאת (יעני כמו בזיפ שעושים אקסטראקט ואז מתקינים את מה שחילצתם) ואז בהתקנה השניה אני נכנס וזה עושה לי Error ורושם את זה…
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני כבר המון המון זמן רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני כל הזמן אומר לעצמי לחכות בגלל שאני חושב שייצא יותר טוב וזול אז אני רוצה להפסיק אכשיו ולקנות אני מעוניין ב9600gt מישהו יכול להציע לי דגם טוב? ואני צריך גם ספק כי הספק הנוכחי שלי בקושי מריץ את הx550 שלי חחח יש לי תקציב של 1000-1050 שקל ככה שאין לי הרבה יש לי גיגה זיכרון ויש לי מסך ישן וגדול(לא lcd הסוג השני שכחתי איך קוראים לו)ככה שהכרטיס לא צריך רזולוציה גבוהה אכשי יש לי עוד שאלה,יש לי פנטיום d אבל הוא מתחמם לטמפרטורה של 70-75 מעלות ביציב,שמתי משחה חדשה טוב טוב אבל זה לא עזר כל כך תודה רבה לעוזרים וגם למסתכלים
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
תקשיבו אני הזמנתי מחשב שבוע שעבר עם ה6800GT של לידטק.. הוא היה אמור להגיע תוך 7-10 ימים ועכשיו הוא אמר לי שהוא יגיע רק ביום רביעי.. וזה מבאס אני ממש לא יכול לחכות השאלה שלי האם זה שווה לחכות עד יום רביעי בשביל הלידטק או שזה יהיה בסדר אם אני יקח את האלבטרון ואני יצ'פר את עצמי בMX510.. ועוד משהו: אם מישהו יודע אם אפשר עם הקרור סטוק של אלבטרון להגיע למהירויות של אולטרה או בכלל להגיד לי איך הכרטיס אז בבקשה =) זה בערך דילמה כזאת: Leadtec 6800GT ביום רביעי (וזה לא בטוח.. יכול להיות יותר מאוחר אפילו) או Albatron 6800GT and MX510 (ביום ראשון-שני) תודה מראש =)
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני צריך מסך או LCD או פלזמה לא משנה כמה יעלה מצידי 10 אלף דולר זה רק לפרוייקט סיום .. אז מסך שמתאים לכרטיס מסך: Nvidia Quadro FX 4500 שלושה הדגשים הכי חשובים בעולם ובגלל זה אני פונה אליכם כי לא הצלחתי למצוא בשום אתר 1. שיתמוך ברזולוציה 2048X1536 2.שיתחבר בחיבור DVI 3.מפרט מלא על המסך שיצא איזה דף שניים הדפסה (לא פירוט קטן של שני מילים) אני מודה לכם מראש ממש ממש ממש בבקשה תעזרו ליייי
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום רב , כפי שהנושא שלי אומר אני מחפש את היבואן הרשמי של אלבטרוןMSI ו לידטק בארץ !!! אם למישהו יש איזהשם פרטים אני תאמת לחוץ בזמן אני אשמח מאוד אם תעזרו תודה!!! ! תודה !
-
- 10 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין ה-6800U אוו X800LX ויש לי חיבור AGP 8 תודה מראש אלי :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אהלן ממה שהבנתי זה לא כזה משנה לי איזה כרטיס כי רק לגימרים זה ממש חשוב אני גם בטח שלא מחפשת לקנות אחד ב 1000 שקל אבל לא רוצה משהו פושטי שיתקלקל גם נורא מהר אשמח לשמוע המלצות. תודה רבההה
-
- 14 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מסך CRT 19' שיהיה איכותי שיסחוב 1024*768 ב 85HZ לפחות 100HZ יתרון מחיר גמיש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה נישמע אחים שלי אני צריך קצת מידע אל הכרטיס הזה: RADEON 9100 TV,DVI 128MB מה הוא שווה ואיך הביצועים שלו
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב של dell מדגם: http://www.dell.com/il/business/p/vostro-260/pd אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך אני צריך בשבלו(ניסיתי לחבר את הכרטיס המסך הישן שלי וזה לא אותו חיבור) ומי שיכול אז לתת לי המלצה על המפרט של המחשב* תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום אז כמו שאמרתי אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עד 2000 שקל + - מה שחשוב לי שיהיה על סלוט של פיסיי אקספרס שיהיה חזק כמה שאפשר (שיריץ משחקים חדשים על פול רזולוציה ללא תקיעות) ושהוא כבר יבוא מהמפעל עם קירור מסיבי עליו שאני לא אצתרך להרכיב לו לבד אני לא רוצה להתעסק בזה. אני לא מתכוון לעשות לו OC אבל בחום של הארץ גם במצב עבודה רגיל הכרטיסים האלה מתחממים יתר על המידה ולכן חשוב לי לקנות כרטיס שכבר היצרן עשה לו מודינג מסיבי כמה שאפשר מה שעוד חשוב לי שתיהיה לו יציאת hdmi כי אני מתכוון לקנות מסך תואם לזה ה??????24 אינץ של דל בכל אופן אם יש לכם דגם מסויים להמליץ לי אני מאוד אשמח תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
אהלן חברס, יש לי כרטיס מסך Leadtek 6600GT ואני לאחר פורמט ואין לי דרייבר נורמאלי, יש לי אחד מהאתר של NVIDIA אבל הוא דיי "חולה" בואו נקרא לזה הוא הרבה יותר חלש ממה שהוא היה תמיד, אז מישהו יכול להמליץ לי על דרייבר טוב שהוא משתמש בוא?
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום ראיתי שבתוכנה שלי שמלווה עם הכרטיס מסך ישנה תוכנה שנקראת פלאס ביוס אבל אני לא יודע היכן אפשר למצוא עידכון לביוס של הכרטיס מסך ובמה זה תורם? האם אפשרי להוריד מהאתר ? נכנסתי לאתר ולא מצאתי כלום בנושא תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
חיברתי את הטלווזיה למחשב הלכתי לכרטיס מסך באפשרויות ועשיתי לו Extention mode הכל טוב ויפה...אני סוגר עכשיו אני בא לכבות את זה ואני רואה שהלשונית שאיפה בוחרים איזה מצב זה יהיה לא שם יותר. למי יש מושג מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש כרטיס מסך igp340 והוא מנסה שיראו גם בטלויזיה גם את המחשב (איפה שיש את המסכים 1 ו2) ומתי שהוא מסמן "צרף" ועושה אישור זה לא מצרף מישהו יודע איך לסדר את זה?צריך אולי את התוכנה/דרייבר של הכרטיס מסך? אם כן אז הייתי רוצה קישור בבקשה תודה.
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס 9600 GT עם 2 יציאות DVI ככה איך אני עושה שבמסך של המחשב הראו משהו אחד ובטלוויזה הראו משהו אחר ???? המחשב מצא לי את המסך אבל איך אני יודע את הרצוליזה שלו.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה מהירות ליבה 560 מהירות זיכרון700 קיבלתי ב3d2006 3300 רציתי לדעת האם זו תוצאה טובה בנוסף תמיד אמרתם שזה כרטיס טוב לאובר קלוק הצלחתי להרים את הליבה ל610 מ560 ואת הזיכרון מ700 ל850 אך השיפור היה רק ב250 נקודות במקרה הטוב האם זה הגיוני שיפור כלכך מועט? כמובן קירור סטוק שאלה השניה שלי אתם תמיד אומרים ללכת להגדרות של הדריבר ולהוריד את הפילטרים אז סבבה אני מקבל יותר ביצועים אבל זה פוגע באיכות לא? אשמח לקבל תשובות
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
לא הייתי מרוצה מה9000 פרו שלי במיוחד גם ב TV OUT הסרט לרוב קפץ ברגעים מכריעיים השאלה שלי אם ה 9500 PRO יאיץ לי גם את הסרטים דרך ה-TV OUT (DIVX) או רק יראה שיפור ניכר במשחקים? תודה אני מדבר על הכרטיס 9500 64MB של ספיר -הוא עולה 200 שקל פחות ואני לא מאילו שישלמו עוד 200 כדי לומר שיש לי SONY ולא AIWA
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה דרייברים כדי להוריד ואיך אני מעדכן את הביוס של הכרטיס לביוס החדש של ספיר? תודה מראש!! וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום שמי שי אני זקוק לדרייבר לכרטיס מסך החדש שלי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe לווינדוס XP בעברית וגם גירסה אחת שתהיה באנגלית אם אפשר קישור בבקשה תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היום התחדשתי ב GeFORCE 6600 של Leadtek. קיבלתי איתו דריבר אבל הבנתי שהוא לא מי יודע מה עדכני, אני לא יודע מאיפה להוריד דריבר ואיזה דריבר הכי עדכני כרגע מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה מראש לכולם!!!!!!! שבוע טוב!!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הסתכלתי ב ZAP.....ראיתי את האופציות - האם יש מקומות יותר זולים האלו שב ZAP? כתובות וטלפון יעזרו - באיזור המרכז.... תודה מראש לכלום
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אז ככה - אני בשלבים ראשונים של חקירת הנושא ומציאת דגמים מובילים. התנאים הם : 17" LCD, בצבע שחור (!), מקסימום 16ms, יציאת DVI, עד לסכום של 3000 ש"ח. עד עתה, התרשמתי מהנתונים של השלושה הבאים (וראיתי במו עיני רק אחד) : א. ViewSonic P171b - אותו גם ראיתי. ב. LG L1720P ג. Samsung 172X (לפי ידעתי, לא קיים עדיין בארץ). אשמח לשמוע תגובות וחוות דעת לגביי השלושה הנ"ל, וכמובן המלצות לדגמים נוספים ע"פ הקריטריונים שבתחילת ההודעה. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני עומד בפני קניית מחשב חדש, החלטתי ללכת על E8400 הדו ליבתי. אני מנסה להחליט איזה לוח אם לקחת , שיתמוך Crossfire או לא?... והתשובה לשאלה הזאת תבוא רק אם אני אדע אם Crossfire בכלל ריאלי לגבי... יש לי בבית כרטיס מסוג NVIDIA GeForce 7600GS GPU של ג'יגהבייט (בעל זיכרון 256mb gddr2. על 128 ביט. חיבור pci-e ). לכרטיס הנ"ל ארצה לצרף את הכרטיס החדש שאקנה עם המחשב, אני לא יודע איזה כרטיס אני אקנה אבל אני רוצה משהו חזק למשחקים כבדים שיריץ את cryses חלק. לא כרטיס של חולי נפש, אבל כרטיס טוב. בכלליות אין לי מושג בשיט ובחיים לא עשיתי oc אבל יש מצב טוב שאני הולך לנסות את זה בקטנה על המחשב החדש (לא יודע כמה זה רלוונטי לעניינינו). אם אתם חושבים שהכרטיס שיש לי בבית יכול ללכת ל…
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-