כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
ככה ניראה המחשב, כרטיס מסך נורמלי לא ניכנס במחשב, בגלל שהמארז לא מספיק גדול מישהו מכיר כרטיסים שמיוצרים למחשב מהסוג הזה?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס טלוויזיה טוב כרטיס שכולל Composite וS-video כולל גם תוכנות עריכה,כיווץ וWinDVR 3 במחיר של עד 400 שקל
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
רשום באתר היצרן כי חיבור ה-vga לא יכול לעבוד סימולטנית עם t.v. out. שאלתי היא האם חיבור מסך ה- lcd ב dvi תאפשר לי את האופציה לעבודה סימולטנית של צג המחשב והטלויזיה. תוזה.
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל כ3 שנים יום אחד התוכנה הפסיקה לזהות אותו למרות שהדריבר מותקן חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי (לפי ההודעת שגיאה ff06107d&rev_11) שכנראה הביוס של הכרטיס הושחט\נהרס\נמחק וצריך לשים אותו מחדש עריכה: טוב הצלחתי הנה הפתרון למי שיש את אותה בעיה עם הכרטיס הזה 1)תורידו את זה http://tw1965.myweb.hinet.net/BTFLASH_BIN.ZIP 2)תצרבו את הקבצים שבפנים על bootable cd 3)תגיעו לדוס שמה תפעילו את הקבצים - btdump btclear bteeprom tv2kprom לפי הסדר תפעילו מחדש את המחשב תתקינו מחדש את הדריברים וזה אמור לעבוד
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את המשחק top spin 1. יש לי מחשב פנטיום 4, עם 512 זיכרון וכרטיס מסך SIS מובנה של 128 מגה. לוח של אפוקס דגם 4sgm8i אחרי ההתקנה, כשאני מנסה להפעיל את המשחק, עולה השגיאה הבאה: the video card doesnt support a reqired feature for top spin. you should update the driver of this video card doesnt support vertex or pixel shaders version 1.1 מה אתם ממליצים לעשות? באתר של אפוקס אין דרייבר חדש בשבילי. אני חייב לקנות כרטיס מסך חדש, או שיש פתרון יצירתי לבעייה הזאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב נייד עם הכרטיס מסך הזה , מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של הדרייברים שלו? באתר של ATI אין את הדגם הזה (7500) אלא רק דגמים אחרים. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
כבר מלא זמן! xp easy tv capture PALBG
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אני קונה מחשב שלא מיועד למשחקים, אך עם זאת אני רוצה שיריץ יפה וחלק מאוד ויסטה. ההתלבטות היא האם לקנות כרטיס מסך משולב על הלוח אם או לכנות כרטיס בנפרד ואם כן איזה. במידה וקונים כרטסי גרפי משולב יש לקחת בחשבון את זה שהוא יזלול לי את הראמ שמאוד קריטי בויסטה (במחשב יהיה 2 גיגה). ובנוסף יתן פחות ביצועים אני חושב. במידה ובוחרים כרטיס מסך נפרד אנני יודע מה לקחת ומה מספיק טוב לויסטה pixel shader 3 וכו', אך אם זאת לא יקר. האם יהיה שווה לקחת 8600 שיצא עוד מעט או משהו אחר לא יותר מ 400 500 שקל לכרטיס מסך אם אפשר בפחות מה טוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום חברים! כרגע אני עובד עם מסך אחד אבל לצורך עבודתי אני נזקק לשניים. יש לי חיבור AGP (מה לעשות...) וחשבתי לחבר את המסך הנוסף שאקנה ל-N6200 של ASUS שאני מתכוון לרכוש (הכוונה מסך אחד ליציאת ה-VGA ומסך שני ליציאת ה-DVI ). הנה הלינק לכ. המסך: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=7&l3=155&model=484&modelmenu=1 שם כתוב שהמסך תומך ב- multi-display technology . אה-מה : עובד בחנות מחשבים (חנות אהובה למדי כאן בפורום ..)התעקש שמנסיונו N6200 לא יכול להציג שני מסכים ביחד אלא להציג כל מסך לחוד...והכוונה שלי היא לראות בבת אחת בשני המסכים ,ובכל מסך משהו אחר- לא "cloning". עובד בחנות אחרת טען ההיפך....אז לפני שאני קונה אשמח לקבל חוו"ד מחברי הפורום. תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. אשמח להמלצה לטלויזית LCD 32 אינץ'. אני רוצה לחבר אותה הן למחשב כדי לראות תכנים ב-HD והן לממיר הדיגיטלי של הוט. 2. האם geforce 8800 gts 320 mb יספיק לי או ללכת על הדגם של ה-640 מגה? 3. האם כדי להקליט תכנים מהממיר הדיגיטלי אני צריך כרטיס PVR או שה-geforce עם כניסת ה-video in מספיק?
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לחבר את הממיר הדיגטלי שלי (HOT) למחשב, כך שאני אוכל לראות גם במחשב את הכבלים. איך אני מחבר את הממיר כך שאוכל לראות גם בטלוויזיה וגם במסך מחשב יחד את הכבלים? איזה כבל צריך? יש לי כרטיס מסך ATI X1650Pro וכרטיס טלוויזיה MSI TV@aniwhere Master. את שאר המפרט אתם יכולים לראותף בצד ימין... תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כתבו כאן לפני ש-ATI יכולים להיות בעייתיים .... אז יש לי שתי שאלות : הראשונה היא מה שרשום בכותרת -אני חיפשתי בזאפ ולא ראיתי שקיים כרטיס כזה .בחיפוש שערכתי בפורום מצאתי את הלינק הבא שבו מפורטים 6600GT וגם GAINWARD 6800GT כבעלי dual dvi . מישהו יודע היכן ניתן לרכוש אותם?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי יש לי שתי מחשבים הראשון פנטיום 4 פרסקוט סוקט 478 1MB מטמון 3.0GHZ מהירות שעון לא OC שתי סטיקים של 512MB זיכרון DDR 400MHZ לא OC סך הכול ל 1.0GB RAM כ. מסך nVidia MX4000 64MB AGP X8 VGA+OUT TV מהירות ליבה 250MHZ /מהירות זיכרון 405MHZ לא OC מיוצר ע"י MSI המחשב השני מעבד: סלרון 2.0GHZ סוקט 478 128K זיכרון מטמון לא OC זיכרון: DDR 333MHZ 512MB לא OC סטיק 1 כ.מסך nVidia FX 5200 128RAM AGP X4 VGA+DVI-D\i+OUT TV מהירות ליבה 250MHZ\מהירות זיכרון 280MHZ לא OC השאלה מה יתר מומלץ המחשב הראשון או השני אני לא רוצה לשדרג אני מריץ את המישחקים הישנים כמו GTA SA בסדר אבל מה יתר מהיר למישחקים אני לא רוצה שהפרסקוט היתחמם אז אולי להחליף ביו הכרטיסים כי אמרו ש פרסקוט החיים שלא קצרים אני…
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ? תהיה בעיה כלשהי להריץ משחקים על הגדרות גבוהות כמו flight simulator X ? התקציב לכ. מסך הוא עד 1800 ש"ח.. עדיף ב1200 איך ה8600GTS מסתדר עם המסך הזה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני קונה מחשב למטרה של סרטים ואני רוצה כרטיס טלויזיה איכותי במחיר סביר ,בסביבות ה300-400 ש"ח. איזה כרטיס כדי לקנות והאם חשוב כרטיס מסך סביר כגון: ATI 1659PRO ? ואם בשביל להקליט מהטלויזיה ולראות בו זמנית גם בטלויזיה וגם במחשב אני צריך יציאות מיוחדות כגון VIVO ו DUAL DVI ? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
התקנתי HL2 על המערכת שלי(מפרט בצד) ויש בהגדרות גראפיקה המתקדמות אנטי אנלייסינג,אבל יש שם X6 וממה שהבנתי כרטיס מסך אחד יכול רק עד X4 וגם מזה MSAA? רשום שם X6MSAA עוד משהו אחד:יש שם בהגדרות Color Correction או משהו בסגנון-אפשר לבחור Enabled או Disabled ..נראה לי שיותר טוב אינאייבלד..מישהו יודע מזה?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ובו כרטיס מסך Geforce Go 7400 256 mb ומעבד Core 2 Duo 1.83 Mhz (T5600) קיבלתי תוצאה של 711 נקודות. זה טוב או לא? אני לא מתכוון ביחס לכרטיס מסך 8800 GTX. לאיזה כרטיס מסך בנייחים זה משתווה?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
קיבלתי עם כרטיס 7800GS בעבר 5600-700 קרוב ל6000 נקודות ב05. עכשיו סתם בדקתי להנאתי.. ושמתי לב שקיבלתי 3805! עכשיו אני מבין למה אני מרגיש תקיעות וכו' בBF2142... המלצה? לפרמט? עריכה: איך זה יכול להיות!!!! מנהל תמחוק - מעביר את זה לדיון של 05\06
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה בכדי לצפות בסרטים מחבר את הכבל למחשב ולטלויזיה ומפעיל מחדש את המחשב. ואז כאשר המחשב נפתח זה עובד ואני רואה את המחשב דרך הטלויזיה אך כאשר אני מגיע לרגע שמתחיל לעלות הwindows המסך נהפך לכחול וזהו.. אני חושב שאולי צריך לשנות משהו בdriver של הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח, הכרטיס שיש לי הוא: Redeon x1950 Pro בבקשה תעזרו לי זה ממש מציק לראות סרט במחשב :\
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מבקש המלצות שיהיה עם קרור פסיבי וכן מה ההבדל בין 128 ל-256 ביט האם ההבדל משמעותי מאד תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
איך הכרטיס טלוויזיה הזה? אל תסתכלו על המחיר..! http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3023197 http://www.nanashops.co.il/Files/BigImage/54945.jpg הוא טוב? תודה! אם זה לא הפורום הנכון תעבירו (:[br]פורסם בתאריך: 17.04.2007 בשעה 21:58:11 נו מישהו יכול לעזור לי?תודה[br]פורסם בתאריך: 18.04.2007 בשעה 20:15:14 מישהו יכול לעזור לי בבקשה?תודה :)
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש בידי קובץ ווידאו שאני לא מצליח לפתוח. הקובץ...HD.DVDRip.1080p.x264.AC3-5.1-iLL.mkv. עוד לא נתקלתי בסיומת של קובץ כזה. מישהו יכול לעזור???...
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד דיי ישן - gateway solo 9550 המסך שלו שבור אבל אני משתמש בו שהוא מחובר לטלויזיה יש לו יציאת S-Video והכל עובד טוב אבל כל פעם כדי לעבור למצב שייראו בטלויזיה אני צריך לעשות לחיצה על Function + F3 כדי שהמחשב יעבור לשידור ביציאה הזאת.. או שיש עוד דרך - דרך ההגדרות של הכרטיס מסך. הבעיה היא שאני משתמש רק בטלויזיה וכל הפעלה צריך לפתוח את המחשב ולעשות את הפעולה... יש דרך כלשהי לעשות שהוינדווס יעבור אוטומטית אחרי ההפעלה למצב טלויזיה? לא ציינתי שאחרי ריסט היציאה חוזרת להיות כבויה.. יש למישהו רעיון לתוכנה שתעשה את הפעולה אוטומטית? או מקש שיישמש כמו FUNCTION (אני משתמש במקלדת ועכבר חיצוניים - לא של הנייד..) תודה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך הזה? אני רוצה להביא אותו מחו"ל ב-1200 ש"ח בארץ עולה 2000 ש"ח זה בכלל שווה עם כל העניין של האחריות?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
דרך ה CATALYST CONTROL CENTER כי ללחוץ על המנעול לא ממש עוזר...
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-