עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by coorva,

שלום רב יש לי כרטיס מסך geforce 4 mx 440 64mb , ושמתי לב שבמשחקים רואים טוב יותר דווקא עם דרייבר ישן יחסית, כמו 52.16 לעומת דרייבר חדש כמו 61.76. האם יש איזה אתר מקצועי שממליץ איזה דרייבר הכי מוצלח לכרטיס המסך הזה באופן ספציפי?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  2. שלום, מקווה שאני לא טועה בפורום. שלום. רכשתי מסך מסוג Lg l194Wt שבו הרזלוציה היא 900*1440. 1. קבלתי איזה מייל שמפנה לפורום אשר מסביר כיצד להתאים את רזולוציית משחק Fifa07 לרזולוציית המסך. בפורום ששלחו לי לא מצאתי את התשובה. האם מישהו יודע איך עושים זאת ? המשחק עצמו לא תומך ברזולוציה הזו. וכרגע התמונה נראית קצת מתוחה. 1. במשחק Call Of Duty2 - ישנה אופציה מובנית של 900*1440. ברגע שאני משנה את זה, המשחק הופך למקוטע ולא רציף. ברזולוציה של 800*600 המשחק עובד יפה מאד. א. האם יש דרך לתקן זאת ? ב. האם זה נכון שאם אשתמש ב DX7.0 זה יעבוד תקין (קראתי את זה איפה שהוא) - האם זה ייתכן? כרגע מותקן לי DX 9.0. במידה וכן, האם זה כדאי (כי אנ י מוותר על אופציות אחרות בעת "הנמכת" התכונות ל- DX…

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  3. Started by NIVV,

הכרטיס מסך הזה geforce gt 230m עושה לי בעיות. לפני חצי שנה שיחקתי BFBC2 והכל היה מצוין! על הרצת מדיום! עכשיו אחרי פרישה חזרתי לשחק והמצב גרוע! אני מריץ LOW כמו HIGH!! לא היה לי משטח קירור למחשב נייד אולי משהו קרה?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by DXM,

שלום רב, אני מחפש כרטיס מסך עבור מחשב לעסק (מסגריה), למחשב WINDOWS 64 BIT, עם 4GB זכרון ומעבד I54430. אני הבנתי שהגרסאות החדשות של SOLIDWORKS מ2011 ומעלה, תומכים בכרטיסי מסך יעודיים כמו הQUADRO או PRO\FIRE GL. האם באמת יש צורך בהם? או שאפשר להסתפק גם בכרטיס מסך רגיל... תודה

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  5. שלום אני משדרג את המחשב בשביל ביצועי הגרפיקה שלי (פוטושפ לעבודות כבדות מרובות שכבות ואולי בעתיד עריכת וידאו כגון אפטר אפקטס) וגם על מנת לשדרג את חיבור הטלויזיה למחשב שלי (כרגע כאשר תזוזה מהירה בסרט יש ריצוד קל במסך הטלויזיה). שידרוג המחשב לפוטושופ יהיה על ידי תוספת של 8 ג'יגה לזיכרון הראם וחשבתי גם לשדרג כרטיס מסך. אחרי בדיקות מרובות והשוואה עיקרית בין נתוני ה-cuda והזיכרון בביטים הגעתי לכרטיס gtx660 הבא: http://ksp.co.il/?select=.1044..35..46..859.&list=1&sort=2&glist=0&uin=22414&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 וזה המפרט הנוכחי שלי שלי: מעבד אינטל 3.2GHZ 6MB CORE I5 1155 QUAD לוח GA-H77-D3H GIGABYTE דיסק קשיח טושיבה 500GB זיכרון C…

6. Started by Barak.Inbar,

אני רוצה לקנות 8800GT 512MB 256BIT ההבדל בינו לבן ה512BIT הוא קריטי?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  7. Started by valt,

שלום לכולם long time reader 1st time poster מחפש כרטיס מסך בטווח של 500-700 למשחקי מחשב. מפרט מחשב intel core2 quad Q8200 2.33GHZ MAINBOARD: GIGABYTE EP43-DS3L 2 גיגה קינגסטון DDR2 אני לא רוצה להשתגע מצד אחד אבל נמאס לי ממחשב בצריך להוריד את כל האפקטים בשביל לשחק בפאקינג oblivion... [br]פורסם בתאריך: 11.03.2010 בשעה 22:32:40 ד"אכרגע המסך הוא |LG CRT של 19 אינץ' על רזולוציה של 1024 או 1280

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  8. אז ככה שאני נכנס למשחק לפיפא 15 (רק במשחק הזה הכרטיס מוציא רעש מוזר , בכל שאר המשחקים אין רעש ) הכרטיס עושה רעשים מוזרים אבל מה שעוד יותר מוזר זה שזה קורה רק עד מסך הפתיחה , שאני נכנס למשחק יש תמנהו של הפיפא 15 עם מסי ומשם עד הרגע שאני נכנס לתפריט הכרטיס מסך עושה את הרעש הזה : הרעש : https://soundcloud.com/irmo-omri-524725584/555a/s-3OUWo מתחיל משניה 20 עד שניה 55 בערך הרעש הוא רק במשחק הזה ולא קורה בשום משחק אחר/פעולה אחרת של המחשב . מפרט המחשב 12 GB RAM R9 270 X TOXIC i5 4460 h81me34 h81 msi

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by han98,

שלום, כאשר אני מחבר את המחשב הנייד שלי למסך LCD אני רואה תצוגה ,(כמו שצריך)כשאני סוגר את המכסה היא נשארת (כמו שצריך) אבל כשאני פותח אותו שוב (ממצב סגור) התצוגה נעלמת וחוזרת למסך הרגיל של הלפטופ וצריך לחבר כבל שוב כדי לקבל בחזרה תמונה בטלויזיה. win 7 geforce 8400M GS. חיבור HDMI to HDMI. איך מסדרים את זה ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by R.W.P,

מישהוא מכיר כרטיס PCI שיש לו יציאה של RCA ו SVIDEO והתפקיד שלו הוא רק TV OUT אני שמעתי שקיים דבר כזה אם מישהוא מכיר את זה ויודע איפה אפשר להשיג דבר כזה אשמח אם יגד לי איך.

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  11. אחרי שמסכים עם קצב רענון גבוה במיוחד הפכו לברירת המחדל החדשה בשוק הגיימינג הנייח, הם מתפנים לתקוף גם את עולם המחשבים הניידים - אסוס, Gigabyte (דרך חברת הבת Aorus) ו-Clevo הציגו כולן ניידי גיימינג מתקדמים עם פאנלים שכוללים קצב רענון של 120 הרץ, ומסוגלים להציג בכך תמונה בקצב של עד 120 פריימים בשנייה. רוב הפאנלים החדשים מגיעים מחברת AU Optronics הטאיוואנית והינם מסוג AHVA איכותי בעל פוטנציאל למכלול צבעים נאה וזוויות צפייה ראויות - ורובם גם תומכים בטכנולוגיית ה-G-Sync הניידת של NVIDIA, לביצוע סנכרון ורטיקלי חומרתי של התצוגה באופן שלא יפגע בביצועים. הטכנולוגיה החדשה הזו מגיעה, כך נראה, בתיאום עם דור כרטיסי המסך הניידים העתידי של NVIDIA - עם ארכיטקטורת ה-Pa…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. השגתי לוח Pentium 2 ויש בו כרטיס מסך OB , הבעייה שאין לי את הקונקטור שלו ומה שעומד ברשותי זה להלחים לו לפי סדר מסויים את הפינים של היציאת VGA לחיבור שבלוח. את החיבור VGA אני מוציא מכרטיס מסך PCI שיש ברשותי. אני צריך סרטוט של החיבורים שבין היציאת VGA לקונקטור בלוח אם - לאיפה להלחים כל פין. הינה התמונה של החיבור VGA ->קונקטור בלוח אם (החיבור השמאלי בתמונה) , בVGA יש 15 פינים ובקונקטור בלוח יש 16 פינים (אחד לא בשימוש).

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  13. שלום אנשים, אני יודע שזה לא פורום מפרטים אבל אולי תוכלו בכל זאת לעזור לי.. חבר שלי עובד כעורך סרטים. התוכנות שהוא עובד איתן הן After effects וEdius 4. הוא מתכנן לקנות מחשב עריכה חדש(כנראה Core2Duo 6600 אלא אם יש לכם הצעה אחרת..). והוא ימשיך כרגע לעבוד עם כרטיסה עריכה שיש לו עכשיו - DVSTORM-RT. הבעיה היא איזה כרטיס מסך לקנות? האם בשביל After effects יש טעם לקנות כרטיס מקצועי כמו Quadro או Fire GL? או האם כרטיס שמיועד למשחקים (כמו 8800GTS) יעשה את העבודה ? אני חיפשתי באינטרנט מידע על כרטיסי מסך שונים שיכולים להתאים אך בשום מקום שמצאתי אין השוואה בין כרטיסים שונים ביחס לAfter effects.. השאיפה שלי היא שזמן הרינדור בAfter effects יהיה נמוך ככל האפשר(וכמובן שלמחיר יש גם שיקול..…

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  14. Started by imac,

לאחר שהבטא 6.11 יצאה עם תמיכה בכרטיס עכשיו הדרייבר יוצא רשמית מ ATI... אני לא בדקתי עדיין.. http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=123045 תקראו כאן את התגובות של האנשים, לפי שנתן שם ביקורת אמר שביצועי ה OPENGL קקה אבל יש שיפור ב Direct3D.. תהנו..

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  15. חיפשתי באתר והורדתי כנראה את הדרייבר הלא נכון ולכן הצג נכבה ברגע שהוא מגיע לווינדווס ואז לעדות lkgk לשיחזור.גם בגוגל חיפשתי.אולי יש סידרה6200 חדשה וזה מה שהוריד לי ולכן יש בעיה? . מישהו יכל להביא לי לינק בטוח אודה לו מאד, במקום בו מונח המחשב אין עמדת אינטרנט ולכן לא אוכל לעשות חיפוש אוטומטית.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  16. שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי 8800GT של BFG. נדהמתי לגלות תחת ויסטה שלא ניתן לעבוד איתו ב-clone בשתי רזולוציות שונות על מסך וטלויזיה (זה תמיד עבד לי עם כרטיסי nvidia), ושחסרה ההגדרה של Full Screen Video בפאנל ההגדרות של הכרטיס. אחרי חיפושים באינטרנט גיליתי שלדרייברים של הכרטיסים האלה חסרות המון פונקציות בויסטה, אז התקנתי Xp כדי לבדוק אותו שם. ב-XP אני כן מצליח לראות שתי רזולוציות שונות ב-clone, אבל עדיין לא full screen video על המסך המשני. השתמשתי ב-patch לרג'יסטרי שמאפשר להציג את ה-control panel הישן של nvidia, ושם האופציה הזאת קיימת אבל פשוט לא עושה כלום. אחד השימושים העיקריים שלי במחשב הוא צפיה בסרטים, ואם אני אצטרך לעבוד ב-dual view וכל פעם לגרור את החלון של ה-med…

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by YinnoN,

טוב ככה קיבלתי את המסך ודבר ראשון הוא יפה אטרקטיבי ושונה ממסכים אחרים שראיתי. דבר שני זה מסך 17 אינץ'. דבר שלישי רציתי לדעת איך הוא. האם הוא טוב ? תודה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  18. Started by eladbu,

אני מנסה להתקין דרייבר ל ATI8500 שלי והוא כל הזמן חוזר עם הודעה על RPC ניסית לנקות את הדרייבר הקודם ב DRIVER CLEANER PRO כח שלא נראה לי שנשאר שריד לקודם! מה עושיפ בעניין?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  19. דבר ראשון, אני רוצה להיות בטוח שזה באמת החיבור שאני צריך... המחשב שלי די ישן ואני כבר לא זוכר איזה לוח אם יש לי, אבל הכרטיס מסך שהיה לי הוא ה9800 pro. אני צריך כרטיס מסך שיהיה לפחות חזק כמוהו ובמחיר של מקסימום 300 שקל. יש עצות?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  20. מכיוון שהנושא עלה מספר פעמים ולא ראיתי שיש פתרונות החלטתי לרכז את כל המידע שיש לי כרגע בנושא פתרון הבעיה בנושא חדש. הבעיות אופיניות לכל הארצות המשתמשות בשיטת שידור שאינה NTSC ומותקן במחשב Directx 9b. תיאור הבעיה : במערכות בהן מותקן Directx 9.b לא ניתן לסרוק תחנות בתוכנת ה MMC של ATI. אופצית הסריקה אינה קיימת בכלל. הפתרון : להוריד ולהתקין את הפאטץ' הבא - http://download.microsoft.com/download/f/c/9/fc9b3b60-d7d4-42c6-ac64-f28ea70fabb9/DirectX9b-KB825116-x86-ENU.exe לאחר התקנת הפאטץ' אופצית סריקת התחנות חוזרת אבל מקבלים בעיות אחרות בסריקה: א. אם משתמשים באופצית סריקה מהירה רוב התחנות בארץ לא נמצאות בסריקה. ב. אם משתמשים באופצית סריקה איטית רוב התחנות נמצאות אבל לא ניתן …

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  21. לפני חודש בערך קניתי 9500GT חיברתי אותו עם כבל HDMI פשוט של יס לטלויזיה החדשה SAMSUNG 32A650 הכל היה מצויין האיכות טובה ואחלה אתמול בערב ניתקתי לרגע את הכבל מן הטלויזיה ומאז כל אפשרות שאני מנסה לא מצליחה להחזיר לי את האיכות שהיתה קודם המסך נותן תמונה לא חדה כלל, אני לא מבין ממה זה יכול לקרות ניסיתי לחזור אחורה וכלום, הדרייברים הכי מועדכנים ניסיתי הכל דרך ההגדות של הדרייברים וזה לא מחזיר את החדות האייקונים נראים מטושטשים כאלה וכל המסך טיפה מוחשך אפילו תודה

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  22. משתמשים יקרים, לאחרונה יש ריבוי המלצות בפורום זה לכרטיסי המסך מהסדרה החדשה של ATI. יש דווחים כי מריחת המשחה הטרמית אצל היצרנים בעייתית, וכי החלפתה תשפר משמעותית את ביצועי הקרור של הכרטיס. שימו לב כי: 1) החלפת המשחה דורשת את פרוק גוף הקרור והרכבתו מחדש, מה שדורש נסיון ולא תמיד פשוט כפי שזה נראה או כפי שחלק מהמשתמשים המנוסים בפורום מציגים. זהירות - אתם עלולים לגרום לנזק לא הפיך לכרטיס. 2) די קל לזהות התעסקות עם גוף הקרור של הכרטיס. קחו בחשבון שאתם עלולים לאבד את האחריות. [br]פורסם בתאריך: 10.07.2008 בשעה 15:02:58 שימו לב כי אפשר לפתור את בעית ההתחממות בעזרת פרופילים ב CCC: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345269.0

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. שלום, חבר שלי רוצה לקנות כ.מ חדש אך לא יודע איזה אפיק הכרטיס הנוכחי שלו - nVIDIA GeForice FX 5700VE (Leadtek WinFast A360 VE) יש למישהו מושג? ד"א האם יש לכם מושג אם יהיה צוואר בקבוק עם כרטיס כמו 1950pro ומעבד Intel p4 3GHZ ? תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  24. Started by Ewingum,

אם יש, עם 30.30 ו29.42, ויותר חדשים (AKA 30.82) למרות ששני אלה יותר חשובים לי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. השותפה ארוכת השנים של AMD מבצעת הכרזה על צמד כרטיסי מסך חדשים שעשויים להעיד על מצבו הקשה של עולם הכרייה הקריפטוגרפיתלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.