עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by R.W.P,

מישהוא מכיר כרטיס PCI שיש לו יציאה של RCA ו SVIDEO והתפקיד שלו הוא רק TV OUT אני שמעתי שקיים דבר כזה אם מישהוא מכיר את זה ויודע איפה אפשר להשיג דבר כזה אשמח אם יגד לי איך.

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  2. אחרי שמסכים עם קצב רענון גבוה במיוחד הפכו לברירת המחדל החדשה בשוק הגיימינג הנייח, הם מתפנים לתקוף גם את עולם המחשבים הניידים - אסוס, Gigabyte (דרך חברת הבת Aorus) ו-Clevo הציגו כולן ניידי גיימינג מתקדמים עם פאנלים שכוללים קצב רענון של 120 הרץ, ומסוגלים להציג בכך תמונה בקצב של עד 120 פריימים בשנייה. רוב הפאנלים החדשים מגיעים מחברת AU Optronics הטאיוואנית והינם מסוג AHVA איכותי בעל פוטנציאל למכלול צבעים נאה וזוויות צפייה ראויות - ורובם גם תומכים בטכנולוגיית ה-G-Sync הניידת של NVIDIA, לביצוע סנכרון ורטיקלי חומרתי של התצוגה באופן שלא יפגע בביצועים. הטכנולוגיה החדשה הזו מגיעה, כך נראה, בתיאום עם דור כרטיסי המסך הניידים העתידי של NVIDIA - עם ארכיטקטורת ה-Pa…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. השגתי לוח Pentium 2 ויש בו כרטיס מסך OB , הבעייה שאין לי את הקונקטור שלו ומה שעומד ברשותי זה להלחים לו לפי סדר מסויים את הפינים של היציאת VGA לחיבור שבלוח. את החיבור VGA אני מוציא מכרטיס מסך PCI שיש ברשותי. אני צריך סרטוט של החיבורים שבין היציאת VGA לקונקטור בלוח אם - לאיפה להלחים כל פין. הינה התמונה של החיבור VGA ->קונקטור בלוח אם (החיבור השמאלי בתמונה) , בVGA יש 15 פינים ובקונקטור בלוח יש 16 פינים (אחד לא בשימוש).

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  4. שלום אנשים, אני יודע שזה לא פורום מפרטים אבל אולי תוכלו בכל זאת לעזור לי.. חבר שלי עובד כעורך סרטים. התוכנות שהוא עובד איתן הן After effects וEdius 4. הוא מתכנן לקנות מחשב עריכה חדש(כנראה Core2Duo 6600 אלא אם יש לכם הצעה אחרת..). והוא ימשיך כרגע לעבוד עם כרטיסה עריכה שיש לו עכשיו - DVSTORM-RT. הבעיה היא איזה כרטיס מסך לקנות? האם בשביל After effects יש טעם לקנות כרטיס מקצועי כמו Quadro או Fire GL? או האם כרטיס שמיועד למשחקים (כמו 8800GTS) יעשה את העבודה ? אני חיפשתי באינטרנט מידע על כרטיסי מסך שונים שיכולים להתאים אך בשום מקום שמצאתי אין השוואה בין כרטיסים שונים ביחס לAfter effects.. השאיפה שלי היא שזמן הרינדור בAfter effects יהיה נמוך ככל האפשר(וכמובן שלמחיר יש גם שיקול..…

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by imac,

לאחר שהבטא 6.11 יצאה עם תמיכה בכרטיס עכשיו הדרייבר יוצא רשמית מ ATI... אני לא בדקתי עדיין.. http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=123045 תקראו כאן את התגובות של האנשים, לפי שנתן שם ביקורת אמר שביצועי ה OPENGL קקה אבל יש שיפור ב Direct3D.. תהנו..

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  6. חיפשתי באתר והורדתי כנראה את הדרייבר הלא נכון ולכן הצג נכבה ברגע שהוא מגיע לווינדווס ואז לעדות lkgk לשיחזור.גם בגוגל חיפשתי.אולי יש סידרה6200 חדשה וזה מה שהוריד לי ולכן יש בעיה? . מישהו יכל להביא לי לינק בטוח אודה לו מאד, במקום בו מונח המחשב אין עמדת אינטרנט ולכן לא אוכל לעשות חיפוש אוטומטית.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  7. שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי 8800GT של BFG. נדהמתי לגלות תחת ויסטה שלא ניתן לעבוד איתו ב-clone בשתי רזולוציות שונות על מסך וטלויזיה (זה תמיד עבד לי עם כרטיסי nvidia), ושחסרה ההגדרה של Full Screen Video בפאנל ההגדרות של הכרטיס. אחרי חיפושים באינטרנט גיליתי שלדרייברים של הכרטיסים האלה חסרות המון פונקציות בויסטה, אז התקנתי Xp כדי לבדוק אותו שם. ב-XP אני כן מצליח לראות שתי רזולוציות שונות ב-clone, אבל עדיין לא full screen video על המסך המשני. השתמשתי ב-patch לרג'יסטרי שמאפשר להציג את ה-control panel הישן של nvidia, ושם האופציה הזאת קיימת אבל פשוט לא עושה כלום. אחד השימושים העיקריים שלי במחשב הוא צפיה בסרטים, ואם אני אצטרך לעבוד ב-dual view וכל פעם לגרור את החלון של ה-med…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  8. Started by YinnoN,

טוב ככה קיבלתי את המסך ודבר ראשון הוא יפה אטרקטיבי ושונה ממסכים אחרים שראיתי. דבר שני זה מסך 17 אינץ'. דבר שלישי רציתי לדעת איך הוא. האם הוא טוב ? תודה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  9. Started by eladbu,

אני מנסה להתקין דרייבר ל ATI8500 שלי והוא כל הזמן חוזר עם הודעה על RPC ניסית לנקות את הדרייבר הקודם ב DRIVER CLEANER PRO כח שלא נראה לי שנשאר שריד לקודם! מה עושיפ בעניין?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  10. דבר ראשון, אני רוצה להיות בטוח שזה באמת החיבור שאני צריך... המחשב שלי די ישן ואני כבר לא זוכר איזה לוח אם יש לי, אבל הכרטיס מסך שהיה לי הוא ה9800 pro. אני צריך כרטיס מסך שיהיה לפחות חזק כמוהו ובמחיר של מקסימום 300 שקל. יש עצות?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  11. מכיוון שהנושא עלה מספר פעמים ולא ראיתי שיש פתרונות החלטתי לרכז את כל המידע שיש לי כרגע בנושא פתרון הבעיה בנושא חדש. הבעיות אופיניות לכל הארצות המשתמשות בשיטת שידור שאינה NTSC ומותקן במחשב Directx 9b. תיאור הבעיה : במערכות בהן מותקן Directx 9.b לא ניתן לסרוק תחנות בתוכנת ה MMC של ATI. אופצית הסריקה אינה קיימת בכלל. הפתרון : להוריד ולהתקין את הפאטץ' הבא - http://download.microsoft.com/download/f/c/9/fc9b3b60-d7d4-42c6-ac64-f28ea70fabb9/DirectX9b-KB825116-x86-ENU.exe לאחר התקנת הפאטץ' אופצית סריקת התחנות חוזרת אבל מקבלים בעיות אחרות בסריקה: א. אם משתמשים באופצית סריקה מהירה רוב התחנות בארץ לא נמצאות בסריקה. ב. אם משתמשים באופצית סריקה איטית רוב התחנות נמצאות אבל לא ניתן …

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  12. לפני חודש בערך קניתי 9500GT חיברתי אותו עם כבל HDMI פשוט של יס לטלויזיה החדשה SAMSUNG 32A650 הכל היה מצויין האיכות טובה ואחלה אתמול בערב ניתקתי לרגע את הכבל מן הטלויזיה ומאז כל אפשרות שאני מנסה לא מצליחה להחזיר לי את האיכות שהיתה קודם המסך נותן תמונה לא חדה כלל, אני לא מבין ממה זה יכול לקרות ניסיתי לחזור אחורה וכלום, הדרייברים הכי מועדכנים ניסיתי הכל דרך ההגדות של הדרייברים וזה לא מחזיר את החדות האייקונים נראים מטושטשים כאלה וכל המסך טיפה מוחשך אפילו תודה

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  13. משתמשים יקרים, לאחרונה יש ריבוי המלצות בפורום זה לכרטיסי המסך מהסדרה החדשה של ATI. יש דווחים כי מריחת המשחה הטרמית אצל היצרנים בעייתית, וכי החלפתה תשפר משמעותית את ביצועי הקרור של הכרטיס. שימו לב כי: 1) החלפת המשחה דורשת את פרוק גוף הקרור והרכבתו מחדש, מה שדורש נסיון ולא תמיד פשוט כפי שזה נראה או כפי שחלק מהמשתמשים המנוסים בפורום מציגים. זהירות - אתם עלולים לגרום לנזק לא הפיך לכרטיס. 2) די קל לזהות התעסקות עם גוף הקרור של הכרטיס. קחו בחשבון שאתם עלולים לאבד את האחריות. [br]פורסם בתאריך: 10.07.2008 בשעה 15:02:58 שימו לב כי אפשר לפתור את בעית ההתחממות בעזרת פרופילים ב CCC: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345269.0

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. שלום, חבר שלי רוצה לקנות כ.מ חדש אך לא יודע איזה אפיק הכרטיס הנוכחי שלו - nVIDIA GeForice FX 5700VE (Leadtek WinFast A360 VE) יש למישהו מושג? ד"א האם יש לכם מושג אם יהיה צוואר בקבוק עם כרטיס כמו 1950pro ומעבד Intel p4 3GHZ ? תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by Ewingum,

אם יש, עם 30.30 ו29.42, ויותר חדשים (AKA 30.82) למרות ששני אלה יותר חשובים לי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. השותפה ארוכת השנים של AMD מבצעת הכרזה על צמד כרטיסי מסך חדשים שעשויים להעיד על מצבו הקשה של עולם הכרייה הקריפטוגרפיתלכתבה

17. נא לרכז את כל הדיונים של ה6600GT וכל הדיונים על פתיחת צינורות ל6800הרגיל ואיזה לקנות מה איפה ולמה כאן , מבקש מהמנהלים לעשות את זה סטיקי...(איך לא חשבו על זה עד עכשיו , זה כבר בלתי נסבל כמה שאלות יש על ה6600GT)

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  18. Started by nakamura,

יש לי כרטיס טלויזיה של MSI עם צ'יפ של "פיליפס".. ואני משתמש בתוכנה TV@Anywhere Plus או WinDVR בכל מקרה, העניין הוא כזה, כשאני מקליט למחשב והקובץ נשמר אפשר לראות אותו ללא בעיה (קובץ MPEG או MPG) הבעיה, מתי שאני צורב את הקבצים לדיסק ומנסה לראות אותם בDVD. כשאני מכניס את הדיסק לDVD הוא קורא את הקבצים יש תמונה ויש סאונד אבל הכל קטוע זאת אומרת הכל בסלואו מוואשן(הילוך איטי) ממש איטי! ניסיתי לשנות את סוג העתקה.. או לבחור מקודד אחר, אבל בכל פעם אותה בעיה. על המחשב רואים חלק, כשאני מכניס את הדיסק לDVD הכל איטי בקפציות כאלה, כאילו הוא מציג כל שניה כ3 שניות. ניסיתי בעוד DVD וגם שם אותה הבעיה. למישהו יש מושג מה אני לא עושה נכון?!? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  19. 10x

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  20. מישהו יודע מה האיכות של החיבור יחסית לקומפוננט S-VIDEO וכו' (הטלויזיה תומכת במספר רזולוציות כמו 800X600) ? תודה.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  21. יש לי מסך של מחשב ניד מדגם toshiba t4400c שהוא 9.5 אינץ' יש איזה שהיא אפשרות לחבר אותו למחשב שלי??.או להכין איזה משדר כל שהוא ולעשות מזה טלויזיה קטנה לחדר???..או כל דבר אחר כל רעיון יתקבל... יאללה תביאו הצעות או איזה מדריכים.

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by huber,

שלום. אני מחפש היכן מוכרים מתאם מ VGA ל SVIDEO (עדיף) או ל RCA. אני מדבר על מוצר שכזה: http://store.ibiao.com/retail/catalog/images/computers/c040.jpg רצוי באיזור נתניה והסביבה אבל אם אין בכל מקום אחר בארץ (בחו"ל כבר מצאתי).

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אז ככה במחשב הנייד יש לי Readon 9000 mobile וכשאני אני מחבר את זה לטלויזיה אז התמונה קופאת בטלויזיה ובמחשב לא. וגם כשאני מפעיל סרטים אז רואים את הסרט רק במחשב בטלויזיה רואים מסך שחור. אני יודע ששאלו שאלה דומה בפורום עשיתי חיפוש אבל מה שמצאתי ההסברים היו למחשב רגיל ולא נייד ולכרטיסים של NVIDIA תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by greenvector,

היי, האם ניתן לבצע מעקב אחרי הטמפרטורה ע"י ATI OVERDRIVE בזמן מאמץ? כלומר לקחת snapshot או משהו בסגנון בזמן שהכרטיס עדיין מתאמץ. אפשר להשתמש בתוכנה צד שלישי אבל צריך שקריאת הטמפרטורה תעשה מהתוכנה של ATI. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  25. Started by asdasdasd,

שלום כולם אולי מישהו יוכל לעזור יש לי כרטיס מסך 9100 OB על XP ואני לא יכול לראות גם את מסך וגם טלויזיה בו זמנית כאשר אני מעביר ל TV OUT התקנתי ת'דרייברים החדשים ביותר וברגע שאני מעביר ל TV OUT המסך מחשב נכבה מישהו יודע מה הבעיה ???

• 0 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.