עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by FatherBoard,

יש לי מסך LCD TFT די חדש, והבעיה היא, שהרזולוציה היחידה שבה נראית תמונה חדה היא 1024*768. כל רזולוציה נמוכה יותר (800*600, 480*640) נראית מטושטשת לאללה. זה מעצבן נורא, כי כל המשחקים פועלים בסטנדרט של 800*600, ואומנם אפשר לשנות, אבל זה משנה את הרזולוציה רק במשחקים עצמם, לא בתפריטים שלהם. חוץ מזה זה מעצבן להתחיל ולשנות לכל משחק את הרזולוציה (ותאמינו לי, יש לי הרבה), ויש לי גם משחקים ישנים, שבהם בכלל אין אפשרות לשינוי הרזולוציה. האם זה נורמלי, הטשטוש הזה? מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by INFERNO,

מבחינת ביצועים (אני יודע שזה כרטיס ישן )

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by hagay,

היי כל פעם שאני מפעיל משחק או מפעיל את המסך הקצוות של המסך משתנים כלומר לפעמים אני רואה את המסך מחוץ לתחום.. אתם מבינים ושאני מסדר את זה עם האפשרות של h- position ו ה v-position זה מסתדר אבל עוד כשאני מפעיל משחק וסוגר אותו וחוזר לדסקטופ זה שוב נמצא במקום לא טוב.. מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  4. כמה אחוזים המחשב שלי יסחוט מכרטיס המסך RADEON 8500LE TV+DVI 128MB???? :AR15:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by udicol,

אם לא שמתם לב, אבל כבר כתבתי בעבר ורמזתי בנושא Bryce5.0. תוכנה מדהימה, גאונית ליצירת נופים תלת מידיים ואנימציות לסרטים. תגידו לי 3DstudioMax ואסכים אתכם אבל בשביל האחרונה צריך תואר באוניברסיטה כדי להכירה. התוכנה עברה מספר גילגולים בעבר וכעת היא נמצאת תחת המותג Corel .כל כך נוחה לשימוש ופונקציות אין ספור. כעת משהצטרכתי ללמוד את תכונות האנימציה גיליתי כי הממשק שם פשוט יוצא מגדר הרגיל. ניתן לבצע אנימציה של כל פריט בתוכנה אפילו אפשר לבצע אנימציה למצלמה. המעניין הוא שכדי לבצע render למסמך כלשהוא, אין צורך בכרטיס מסך כבד ויקר. המעבד עושה את העבודה וכשהוא עושה את העבודה המעבד מתחמם בצורה מהירה מאוד. לתוכנה יש מודול נוסף המאפשר להתקין תוכנות "סוכן" למחשבים שנמצאים ברשת ולבצע re…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yasha77,

יש לי מחשב פנטיום 3 ולוח msi עם agp *2 ו ציפסט של via693a האם אני יכול לשדרג ולשים כרטיס מסך agp *4 בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  7. Started by eyalo,

יש לי תקציב של 600-650 שקל איזה כרטיס מסך עדיף לקנות GF3 ti-200 של suma או Gigabye ATi Radeon 9000 PRO ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by skipi,

INNOVISION TORNADO GeFORCE 4 MX 420 64MB TV יצרן:INNOVISION דגם:GeFORCE 4 MX 420 הערות:זכרוןSDRAM + FAN & TV OUT משך אחריות:שנה בחברה יש לי כמה שאלות 1)זה כרטיס מסך טוב 2)יש לי רק 350 שקל לכרטיס וזה כמה שהוא עולה זה הרבה מידי כסף לכרטיס הזה 3)אם אתה יודעים על אתר שמוכר את הכרטיס ביותר זול אז תנו אותו בבקשה 4)אם החברה INNOVISION היא טובה ? תודה מראש למי שיעזור :asthanos: :AR15:

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  9. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 3 TI 500 של אסוס האם כשאני אוריד את ההתקנים של הDETONATOR של אנוידיה זה יהיה בסדר או שזה יכול לדפוק לי משהו? והאם בכלל זה ישפיע על הביצועים של הכרטיס?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  10. אשמח להכיר מכם אנשים שמתעסקים בעריכת וידיאו.. לקבל מספר עצות לגבי חומרה/תוכנה, טיפים וכו'.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני אסביר את עצמי שנית כי זה קצת מסובך ;D ברשותי פנטיום 3 800 מגה הרץ ואני מעוניין לדעת איזה כרטיסי מסך הוא יצליח לסחוב מבחינת ניצול כוח העיבוד שלו. האם יש דרך מיוחדת לחשב את זה? מקווה שהבנתם, תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by B0necrack3R,

שלום לכולם! יש לי GFORCE TI 4200 . כאשר היה לי WINXP הכל עבד מעולה בלי שום בעיות אבל לאחרונה התקנתי WIN2K + SP3 ויש לי מספר בעיות (ניסיתי את כל הדרייברים!) בתוכנות הפועלות על בסיס DIRECT3D לשמל ב3DMARK,GTA3 חלק גדול מהטקסטורות נראות מאוד מפוקסלות ובוהקות כאילה... והתמונה קצת פחות טובה ): איני יודע מה הבעיה ומה לעשות כי כבר ניסיתי את כל הדרייברים! מקווה שתעזרו לי.. :'( :'( :'( תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  13. Started by Thunder Child,

אהלן אני זקוק לעזרתכם בבחירת מסך למערכת החדשה שלי מדובר במדך "19 CRT שטוח (לא ברור אם AG או SM). היצרנים הבאים בחשבון: LG 995FT אן ה F900B החדש? SAMSUNG 959 VIEW SONIC G90F IIYAMA VISION MASTER 542 המחיר עד 2000 ש"ח (פלוס מינוס) אם אפשר לקבל תשובות לעניין ולא תשובות בנוסח "IIYAMA" ואשמח לשמוע הסבר על יתרונות AG או SM. המערכת בעיקר למשחקים ואינטרנט תודה וחג שמח!

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by DJO,

היה אצלי חבר היום שטען שהוא יכול לעשות שיהיה לי 99 FPS ב CS (שזה הכי הרבה), אני עם ה GF2MX שלי על P2 350 דיי פיקפקתי בו, אני משחק על 1024X768 וה FPS נע בין 20-60. בקיצור, הוא נכנס למאפיינים של הכרטיס מסך, הגדרות OpenGL ושם בחר להשבית את הסנכרון אנכי, אחר כך הוא נכנס ל HL ובאמת היה לי FPS יותר גבוה. מצד שני יש לי את הרושם שזה נראה מכוער יותר וגם שזה קופץ לפעמים.. מישהו יודע להסביר על זה יותר? תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by bah10,

היי אני מעוניין לקנות את הRADEON 9700 וראיתי שהגיעו לארץ כרטיסים רק של GIGABYTE למישהו יש הערות או הארות על הכרטיס לפני שאני קונה אותו? האם GIGABYTE אמינים בכרטיסי מסך? אני שואל כי לחבר שלי יש GEFORCE 2 של חברת GIGABYTE והוא שלח אותו לתיקון בגלל שהTVOUT לא עבד בקיצור אני יכול לסמוך על GIGABYTE? ???

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by BobCaT,

יש לי מסך sampo alpha scan 712 :'( בן שנתיים בערך וכרטיס מסך asus ti 4400 על רוזולוציה 1280X1024 32 ביט על קצב רענון 60 hz איך אני מעלה?

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  17. Started by CraZy,

אהלן חברים אז ככה קיבלתי את הTI 4600 הוא גדול והוא כבד :) התקנתי את הדרייברים שיש באתר של NVIDIA גרסה 30.82 והביצועים ממש ברצפה ! KOM הציע לי לנסות גרסאת BETA אז לקחתי את ה40.41 מGURU3D ואכן הביצועים השתפרו אבל.... עכשיו המחשב עושה ריסטים כשאני במשחק הבנתי שגרסאות ה29.XX אמורות להיות ממש טובות השאלה איזו מי יודע מי מכיר ?

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Vortex,

מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? שווה לקנות בפחות מ-300 שקלים , משומש?

• 38 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by Fabian,

יש לי מסך "LCD TFT 17 ורק רציתי לשאול אם מסכי LCD טובים יותר מבחינת קרינה ורמת הצגה. אחרת, למה הם עולים יותר? חבר שלי אמר לי שהמסכים לא כ"כ טובים למשחקים, מכיוון שתדרי הריענון שלהם נמוכים, אבל יש למסך שלי תדר של 75HZ שזה יותר גבוה מהמסך הקודם שלי, שלו היה 60HZ. חוץ מזה, שהמסך תומך עד רזולוציה של 1024X768 ומסכים אחרים מגיעים עד 1200X1600. הכרטיס מסך שלי די מיושן, אז אם אני אחליף אותו, יהיה לי יותר אפשרויות לרזולוציה או שזה תלוי במסך ולא בכרטיס?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by dino,

תיסתכלו בצד על המפרט שלי ותגידו לי עם הרדאון 9700 יעבוד איתו טוב.

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. יש לי DVD Rom במחשב, וקניתי לא מזמן Leadtek GeForce 4 TI 4200 64 Mb ויש לי 2 שאלות: 1) יש לו VIVO? 2) מה תהייה האייכות של הדי ווי די אם אני אחבר תמחשב לטלוויזה, אם משהו יודע..?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by X - DreaM,

האם אפשר לחבר מסך LCD MAG LS500C ל VOODOOO 3 3000 ע"י איזשהו מתאם ? כי על ה-VOODOO אין יציאתDVI ושאלה נוספת היא אם המסך הזה יהיה טוב למשחקים או שעדיף להשתמש בו רק במחשב לאינטרנט וכו'

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  23. Started by Armageddon1,

שווה לקנות את המסך הזה ב1600 שקל?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני מחפש כרטיס מסך הכי טוב שיש בשוק אבל אני לא יודע מה יותר טוב NVIDA אווו ATI מה אתם אומרים ????????? ואיזה דגם בידוק

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ravid,

רציתי לקנות את הredon 8500le של giga-byte ב722 שקל בפלונטר אבל כבר נעלם להם המוצר מהאתר(כנראה תעו במחיר) איפה אני יכול למצוא את אותו מוצר במחיר דומה? (אין כאן שום פרסומת!) נא לא לשכוח את התקציב שלי!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים