עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Lotar_88,

שלום לכולם אני קונה מחשב חדש ומתוכנן להיות בו 8800gts אני מחפש השוואות בין כרטיסים מהסוג הזה יש אותו למלה חברות ובמלא גרסאות עם אוברקלוק ובלי, ורציתי לראות תביצועים שלהם ולדעת מה הכי מומלץ מבחינת ביצועים\אמינות בכל זאת כרטיס יקר לא רוצה להידפק

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  2. Started by babu,

8800GTS תומך 3WAY SLI .? (הכוונה ל 3 כרטיסים על לוח אם אחד )

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  3. חיפשתי באתר של ATi ולא מצאתי. אם מישהו יוכל ללתת לי לינק אהיה אסיר תודה!

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  4. Started by kobibo,

שלום לכולם אז זהו זה סוף סוף קבלתי את ה 9800PRO 128MB 256BIT של ספיר והתקנתי אותו במחשב עם הדרייברים החדשים של אומגה וכבר יש לי כמה שאלות ? א. בעזרת איזה תוכנה אני אוכל לראות שהכרטיס באמת 256bit יש לי את ה- sisoftware sandra החדשה אך אני לא מוצא שם דבר וחצי דבר על כמה ביט הכרטיס ( למרות שלפי כמה הסברים שנתנו בפורום כגון : צורת הזיכרונות וסידור שלהם על הכרטיס אז הכל נראה כשורה ) ? ב. לפי בדרייברים של אומגה הליבה עומדת על 378 והזיכרון על 337.5 באם זה תקין לסוג זה של כרטיס ואו האם כדאי להחליף את הדרייבר ? ג. כאשר ניסיתי להעלות משחק על-מנת להתרשם מהכרטיס חלק מהגרפיקה נראת בצורה מאוד זוהרת ( כגון : סלעים וקירות ) לא הצבע שצריך להיות האם יש צורך לשנות משהו בהגדרות הכרטיס ? ( אנ…

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  5. שלום. אני אביב, אני חדש פה... לאחרונה נהרס לי כרטיס המסך ואני צריך להחליף אותו. יש לי מחשב חדש יחסית, פנטיום 4 2 ג'יגה, עם 512 מגה זיכרון. לפי מה שבדקתי יש לי AGP X4, ושאלתי היא: האם יש אפשרות לקנות כרטיס מסך עם זיכרון מספיק גדול (128 יספיק לי לדעתי, כי אני לא גיימר מטורף) אבל שהוא גם ל-AGP X4? כלומר, האם מוכרים בכלל כרטיסים כאלה? אם כן - האם הם יותר זולים? או בקיצור - אם מישהו מוכן למצוא לי עסקאות שישתלמו לי, הוא יבורך. אני לא מחפש משהו היסטרי, והתקציב שלי הוא בסביבות ה-500 ש"ח... רק טוב בחיים שיהיה לכם.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  6. Started by haim gabay,

שלום רב לכל הותיקים פה ! ברצוני לקנות כרטיס מסך PCI-E ולחבר אותו ל-AGPX8 (כי אין לי כוונה להחליף לוח+מעבד בשביל כ.מסך) אז ככה איזה כרטיסי מסך יש בארץ עם אופצייה כזו ? ( אם בכלל ) ועל איזה כרטיס אתם ממליצים ? אשמח תשובה מפורטת בנושא תודה מראש לכל מי שיעזור לי בנושא זה !!!

7. Started by comablack,

יש לי בעיה מוזרה ב ati tool כאשר אני מעלה אותו הוא כאילו לא מזהה את ה gto2 בdefault הוא רושם לי 000/000 וגם ב propertis הכל על 0 יש לציין שהכרטיס עובד מצוין ובtrixx ובatitry אין לי בעיות למישהו יש מושג מה קורה?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  8. שלום לכל חברי הקהילה HWZONE, אני בעוד שבועיים עושה הזמנה גדולה (2 מחשבים + ציוד הקפי - בקיצור, הכל) ואני צריך מסך לא גדול ולא קטן. אמא שלי אומרת שהיא לא רוצה לקנות לא יותר גדול מ-19 אינץ' בשל גודל החדר שהוא די קטנטן... אז חשבתי לקנות מסך רחב. אז יש לי כמה שאלות לגבי המסך: איזה חברה הכי מומלצת? איזה מסך אני יכול לקנות עד 1200 ש"ח (למסך אחד)? היות ואני עד היום לא שחקתי במחשב ובסוני, חברי קנה גם מחשב חדש והראה לי את המשחקים החדשים, אני עכשיו מאוד מקנא בו ורוצה הפעם להשקיע בכרטיס מסך טוב (בסביבות ה-1000 ש"ח), אני רוצה שהוא יתמוך ב-DX10. מה אתם ממליצים לי? תודה לעונים ולשאר הקהילה, gbguy

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  9. פעם אחת הורדתי קובץ כזה בגודל 65 קילובייט שהיה בו איזה 5 דקות או יותר של מלא גרפיקה כזה בסביבות תלת מימדיות משהו יפה וכזה כתוב שזה מנצל משהו במחשב ובגלל זה זה תופס רק 65K מישהו יכול להביא לי קישור לקובץ הזה?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  10. קודם כל שלום לכולם, הבעיה שלי היא כזאת : עד לא מזמן היו לי 2 צגים ופתאום המחשב החליט שהוא לא רוצה לאפשר לי 2 צגים, כלומר אני עושה לזהות את הצג הנוסף ואז הוא לוקח שתי שניות ולא מוסיף את הצג השני, ניסיתי גם FORCE TV וזה לא הצליח. מה שכן זה שהמחשב מזהה את הטלוויזיה מכיוון שהוא נותן לי להחליף ולבחור או להיות על המסך של המחשב או על הטלוויזיה אך עדיין לא נותן אפשרות של שני צגים. אם זה עוזר הצג השני נקרא ATI X1950PRO SECONDARY. תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  11. Started by ZenMaster,

לפני כחודשיים קיבלתי ATI ORIGINAL R9800XT 256 אני משתמש בו כבר זמן מה ואני מאוד מרוצה, היום התקנתי את הדרייברים החדשים של ATI עם התוכנה החדשה שלהם ואני לא מרוצה, הכרטיס מתחמם יותר, מספר האפשרויות יותר מצומצם וכו... שמעתי גם שכדאי להתקין את הדרייברים של "אומגה" כי הם מנצלים את הכרטיס יותר טוב. מה לעשות ?

12. האם יש כרטיס מסך באפיק AGP עם יציאה HDMI?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  13. Started by PzD,

חיפשתי נושאים לא מצאתי משו שנוגע בישבילי .. אז ככה יש לי עכשיו X800XL 512MB אני רוצה לשאול האם כדי לקנות את ה-HD3850.. האם יהיו הבדלים בביצועים ששווים את הכסף ? תודה .. ובנוסף יש לי AMD3800 DUEL CORE עם אובר קלוק ל-4200.. הייתי רוצה לדעת אם זה בסדר .. והכל יעבוד טוב ? והאם כדי לי לקנות תודה =] ---- עוד שאלה.. רשום בפרטים של ה-HD3850 שהוא PCI-E 2.0 ולי ב-EVEREST רשום משו PCI-E 1.0 PCI-E 1.0 x16 port #0 In Use @ x16 (Gigabyte Radeon X800 XL Video Adapter) אז מה זה לא יעבוד לי במחשב ה-HD3850???? הלוח אם שלי הוא : Gigabyte GA-K8NF-9 v2 תודה על העזרה.. חשוב לי ממש.

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  14. אני יודע שיש נושא כזה בFAQ אבל אני עדיין לא מצליח ולכן אני פונה אליכם חיבור מחשב לטלוויזיה באמצעות SVIDEO -------------------------------------------------------------------------------- אני מנסה לחבר את המחשב שלי לטלוויזית CRT יש לי כ.מסך של NVIDIA 8500GT בעל יציאת 7 פינים ואני משתמש בכבל S-VIDEO בעל 4 פינים מצד אחד וכניסת RCA מהצד השני! משום מה אני לא מקבל תצוגה למרות שאני מוגדר בהגדרות הכרטיס על תצוגה דומה בשני המסכים גם ב TV וגם במסך המחשב, אני לא מצליח לראות תמונה ב TV. ועוד תופעה מוזרה כאשר אני נמצא בהגדרות של הכרטיס מסך ואני מבקש ממנו להרחיב תצוגה ועושה APPLY אז לשניה אחת כן רואים בטלביזיה ואז זה שוב נעלם...!! מתסכל! מה אני עושה לא נכון?!

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  15. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי מחשב יחסית ישן המפרט שלו הוא:לוח אם של פי סי פרטנר אפולו פרו 133 מגה הרץ. מעבד פנטיום 3 733 מגה הרץ. 512 זיכרון SDRAM וחיבור של כרטיס מסך AGPX2 עד עכשיו היה לי כרטיס מסך GE-FORCE MX 440 64 DDR והחלטתי לשדרג אותו מכרתי את הכרטיס ב100 שקל. אז הזמנתי כרטיס מסך ATI RADEON 9550 256 MB 128BIT של חברת GIGABYTE והיום הוא הגיע אז הלכתי להתקין אותו והמתקין מנסה להתקין אבל החיבור בAGP לא מתאים בגלל שמהחשב שלי ישן. עכשיו הוא הביא לי בינתיים GEFORCE FX 5500 256MB 128 BIT והוא דווקא התחבר לי והוא עובד בסדר אבל אני עדיין לא מרוצה כל כך. המתקין אמר לי שיש לי לחשוב עד מחר אם לא אני יקבל את הכסף חזרה. אז מה אתם אומרים איזה כרטיס כדאי למחשב שלי? רציתי ללכת על חברת ספיר של A…

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  16. האם זה שהיא מיצרת את אותו הכרטיס כמו בחברות אומר משהו ? טוב יותר או רע?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  17. Started by SAOD,

יש איזה אתר שבו מוצג הדרכים להפעיל משחקים על רזולוציות רחבות\דבוהות ואני לא מוצא את האתר, אז אם מישהו מכיר ויכול לרשום אותו אני אשמח.

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  18. טוב אני חושב לקנות את : http://www.mag.com.tw/product/products-lcd-s-s776.htm#spec MAG TFT 17'' 776 8ms Model S776 Panel Size 337.9*270.3mm Max. Resolution 1280*1024@75Hz Display Colors 16.2M Dot Pitch (mm) 0.264*0.264mm Brightness (cd/m) 300 cd/m Contrast Ratio 500:1 Response Time 8ms במחיר 1595 ש"ח ב KSP , שווה לקנות אותו ? התקציב שלי הוא בדיוק 1600 שקלים ולא שקל אחד יותר ! מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  19. עד שאני לוחץ על color correction ב icon של Nvidia, זה מסתדר אבל זה לא נשמר ככה, והכי מוזר זה שמעלה תוכנה זה חוזר להיות חשוך השתמשתי ב driver cleaner התקנתי דרייברים וקודקים מחדש גם לא עוזר זה גירסה 163, נראה לי מוזר כי הגירסה הקודמת שלי היית 97.משהו :s05:

20. Started by isaac_dayan,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD בסביבות 1.5K והמליצו לי על LG 196WTQ אך אני אשמח אם תוכלו לתת לי הצעות נוספות, כמו-כן אני צריך את המסך להצגה גרפית של שרטוטים שיוכל להריץ אותם בצורה חלקה, וכמו-כן למשחקים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  21. משהו יודע האם כרטיס HD2900XT מגיע עם HDMI 1.3 ? בבקשה אני מחפש כתבה /מאמר שכותב על היציאה הנ"ל ובאיזה תקן היא ?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  22. מחפש כרטיס מסך עד 600 שקל שיתחבר לטלוויזיה (CRT) . שהצפייה תהיה כמה שיותר חלקה . מפרט: E6300 1.8 P5B Asus 2gb ram

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  23. כתוב בדסקריפשן של הפורום, שהוא עוסק גם במנועים גראפיים של משחקים, אז היתה לי התלבטות אם התארד שייך לפורום הזה או לפורום תוכנה. בכל מקרה העניין הוא כזה, יש לי תמונה, והרקע שלה הוא בצבע אחיד, 07D4EF ממש מזעזע.. לקחתי את הכלי Magic Wand, והעלמתי את כל הרקע, הפכתי אותו לשקוף על ידי מחיקה, הבעיה היא, שהרקע "נתפס" בין חלקים סגורים, למשל ידיים, רגליים, שערות בין הידיים רגליים לא היה בעיה, עושה את אותה פעולה בחלקים הגדולים, הבעיה היא בשערות, יש עשרות חלקים סגורים עם הצבע הזה, וזה לא יהיה הגיוני ללכת אחד אחד ולמחוק האם יש אפשרות פשוט להעלים את כל הצבע הזה, בפעולה כלשהי פשוט להפוך את כל ה"07D4EF" (תכלת) מכל האיזורים, לעשות אותו שקוף! (אם ממש ממש ממש אי אפשר שקוף אני מוכן להתפשר על …

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  24. נא לעיין במפרט המחשב שלי בחתימה. תודה רבה, אופיר

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  25. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.