כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
תראו פעם שאלתי והצעתם לי את ה 6600 gt והראתם לי כתבה שהוא ממש טוב במשחק doom 3 אז השאלה שלי היא האם הוא טוב ועובר מלא כרטיסים גם במשחקים אחרים או שיש לכם הצעה אחרת לכרטיס מסך עד 1200 שח תודה מראש!!
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
כמו בכותרת הפרש 200 ש"ח ביניהם... עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו מועיל... יש עדיפות ל LG בגלל הContrast, אבל של ה BENQ לא נורא 1:700 מול 1:2000
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מחפש תוכנה מסויימת, אשמח לעזרה: בזמנו היה פה לינק לתוכנה שמאפשרת לעשות משהו מדהים עם כ.המסך רק שאני לא זוכר את שמה. התוכנה אפשרה לנצל את הזיכרון של הכרטיס טוב יותר ולמנוע עומס ומאמץ מיותר בזמן המשחק. ההבדל כמובן הורגש באופן משמעותי. העניין הוא שאני לא מוצא את הפוסט שדיבר על התוכנה ולא זוכר את שמה. מישהו זוכר/יודע על מה אני מדבר? אשמח לשמה של התוכנה (= תודה! עריכה: או, מצאתי את זה..איזה שרוט אני, מול העיניים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283368.0
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזית LCD 720P כדי לראות סרטי HD אפשר לחבר אותה גם בDVI ולראות סרטי HD? אני כרגע מחבר דרך HDMI, אבל רציתי לדעת אם יש הבדל באיכות בין שני החיבורים. יש לי 8500GT
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני סטודנט לקולנוע, וככה יוצא שאני עורך לא מעט סרטונים קצרים. בעיקרון כרטיס מסך שמיועד למשחקים בהחלט מספיק לי, אבל זה נהיה איטי רק כאשר אני מרכיב אפקטים כבדים. הסתכלתי על סדרת קוואדרו המקצועית, וגיליתי שם שלא רק הכרטיסים יקרים יותר, אלא יש לחלק גדול מהם הרבה יותר זיכרון. איך זה משפיע? יש למשל מה לעשות היום עם זיכרון כרטיס מסך של 1 ג'יגה? (השאלה עצמה היא איפה אני הולך לראות הבדל?) כי בגדול אני מעדיף כבר לקנות כרטיס מסך למשחקים עם 1 ג'יגה שעדיין עולה פחות מקוואדרו, ואני עדיין אוכל לשחק מדי פעם. השאלה אם 512MB לא יספיקו גם כן, כי זה עדיין יהיה מהיר ממה שיש לי היום. (היום יש לי 512MB DDR2, והיום הכרטיסים הם DDR3) נ.ב. לא להתחיל להרצות לי על קוואדרו שיותר מתאים לעריכה. אני כבר…
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
FoxConn nVIDIA GeForce 7600GT 256MB PCIe vs Sparkle 8500GT 512MB Passive Cooling Retail מבחינת ביצועים? אני לא גיימר אני עורך וידיאו מה עדיף? האם אני צריך 512 מב? אשמח לתשובה מהירה אני כנראה מזמין ביום ראשון.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של ATI אני צריך תוכנה או משהו? או פשוט לחבר את הכבלים וזהו?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב עוד מעט והחלטתי ללכת על ה88GT.ראיתי כטריס מסך שנדלקתי עליו והוא ה88GT של INNO עם OC טוב מאוד של 10 אחוזים. האם הכרטיס עצמו טוב?הוא מפיק איכות וביצועים יחסית למחירו?איך הקירור שלו? בקיצור אני אשמח לקבל חוות דעת על הכרטיס ולדעת האם הוא יריץ לי משחקים כבדים בצורה טובה?
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
חבר שלי משגע אותי ואומר לי ש redeon 9200 דגם 5510 רואים טוב החושרמוטה שזה יספיק לו להרבה זמן שניד פור ספיד MW רואים יפה החולמניוקי ועוד...! וגם הוא חושב שזה עולה 1100 שקל בעצם הוא קנה אותו במכיר כזה..! והוא גם אמר לי שהכרטיס מסך 9200 יותר טוב מ-9800se.....! אז תענו לו בבקשה...!
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן את המפרט שבצד והכרטיס מסך מציג לעמים ביצועים ראויים ולפעמים לא. הכוונה, שהכרטיס לא מציג את הביצועים שהוא אמור להציג (גרפיקה טובה מאד, 9.2K בערך ב 05 וכו'). הכרטיס כן הראה את הדברים האלו פעם אחת וזה כשהתקנתי את ה קטליסט 6.9 ועליו את הגרסא שמתאימה ל X1950PRO ואז הוא הוציא 9.2K ב05 והראה טוב במשחקים. הבעיה שזה קרה פעם אחת וזה נעלם. כמו ששמתם לב יש ככל הנראה בעיות עם הדרייברים ואני לא יודע מה לעשות. חשבתי להתקין את הדרייברים של אומגה. הם תומכים בכרטיס? (הכוונה להכי חדש- ה6.9) הם יפתרו את הבעיה המוזרה ויראו תמיד את הביצועים שהכרטיס אמור להראות? הם יבטלו לי את האחריו? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב החדש נסגרתי על שתי מסכים אבל אנלא בטוח איזה כדאי לקחת הראשון זה SAMSUNG ?740BF 17'' LCD 2ms DVI? והשני זה ?CMV 946D 19'' LCD 2ms DVI? מה אתם אומרים? אני בעיקרון מחפש משו זול אבל שלא יהיה זבל...
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום רב בניתי לי מפרט שכנראה אקנה, אני מעוניין לצרץ לו כרטיס מסך הכי טוב שיש בתקציב של עד 500 ש"ח, אני לא פריק של משחקים ,אני משחק לפעמים משחקי רשת כגון: Counter Strike / Americas Army / MuOnline / Sims 2 צירפתי את המפרט לכל מקרה, ודרך אגב אני לא עושה OC אם זה קשור איך שהוא, תודה. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן מחיר: ¤638 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤473 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤384 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤181 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHAN…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על מסך LCD מסוג NEC דגם 72VM? מחירו 1400 ש"ח עם 3 שנים אחריות של היבואן? תודה.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אוקי, אז אני מחפש לי מסך חדש במקום ה CRT הישן והמגושם. הוא ישמש בעיקר לעבודה משרדית, אך מדי פעם גם למשחקים... אבל לא משהו רציני, גג ניד פור ספיד... אני ממש לא משחק הרבה אז שזה לא יהיה מה שיטריד אותכם. הבנתי שחיבור DVI הוא מאוד משמעותי במסכי LCD והוא משפר את האיכות פלאים. אז אם זה באמת ככה, כניסת DVI חובה.(למרות שבכרטיס מסך שלי אין, נחליף בהזדמנות). המסך צריך להיות חד, ושתהיה לו תמונה צבעונית, יפה וחיה. שיהיה נעים לעין לשעות מרובות, ויראה יפה גם פונטים קטנים. עדיף מאוד שיהיה 17", אבל אם זה הבדל ממש ממש גדול במחירים אני אסתפק ב 15". התקציב הוא באיזור ה 2500 ש"ח, די גמיש. אם אתם יכולים תצרפו לינקים לביקורות או השוואות של מסכים שאתם ממליצים עליהם... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום ברגע שאני מנסה להתקין את הדריוויר (Catalyst 3.6) אני מקבל הודעת שגיעה ATI software Error extracting support files: the directory or file cannot be created ??? ניסתי להוריד מהאינטרנט את הדריוורים גם את הגירסה הקודמת אבל זה לא עזר אני ממשיך לקבלת את אותה שגיעה עם התוכנה הזאת מה אני יכול לעשות בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול שאלה שהרבה זמן אני רוצה לדעת: אם למשל יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE, עם צ'יפסט של NVIDIA, איזה דרייברים מעודכנים אני צריך להוריד ולהשתמש, של GIGABYTE או של NVIDIA? באתר של NVIDIA? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש ברשותי כרגע כרטיס מסך של Gefore FX5200. ישנם מס' משחקים שלא עובדים בגלל הכרטיס, למשל: Test Drive Unlimited. אני צריך שיהיה AGP. הדרישות של המשחק לכרטיס מסך: Video card: Ati Radeon 9800 256MB VRAM or nVidia 6600GT with 256MB VRAM, Video cards with vertex/pixel shaders 2.x and above are recommended. אני מחפש כרטיס שיסחוב את המשחק לא באיכות הכי גבוהה וישרת אותי עוד שנה שנתיים. תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
צריך מידע לגבי כרטיסי מסך שאפשר לחבר אליהם 3 מסכים (בDVI וD-SUB) זה מיועד לשימוש משרדי ולכן לא צריך שזה יהיה טוב לאפליקציות גראפיות כבדות. לפי מה שהבנתי יש כאלו רק של חברת Matrox, אז מאיפה ניתן לקנות וכמה עולים?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
אז אחרי שבדקתי ... מצאתי 2 כרטיסים שנראים לי...ואשמח אם תעזרו לי לבחור אחד מהם אז זה הראשון: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_429&products_id=3889 אפשרות שניה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_356&products_id=4037
-
- 7 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום קוראים לי דניאל ואני חדש בפורום. יש לי מחשב ישן יחסית (AMD AXP 1500+) וכרטיס מסך G4 MX440 אין לי כוונה לשדרג כרגע את המחשב בצורה משמעותית מפני שבעוד פחות משנה אני מתגייס ואני רוצה לעשות שדרוג אחרי שאשתחרר. אני כן רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שאני לפחות אוכל לשחק במשחקים החדשים במשך השנה הזאת. קראתי בכל מיני פורומים ושאלתי חברים והגעתי למסקנה ש GEFORCE4 TI הוא כרטיס מסך טוב ואפילו יותר טוב מ FX5200 לכן אני מחפש איפה ניתן לקנות אותו (חדש או יד שנייה אולי מישהו מוכר) .
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
יש לי 7950GT של Leadtek. עם איזה כבל בדיוק? ואם אפשר בבקשה גם תמונה שלו. תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להתקין את גירסאת הבטא החדשה של NVIDIA FORCEWARE DRIVERS [גירסא 77.76] בכל מקרה,רציתי לדעת משהו קטן: לפני התקנת הדרייבר החדש,אני מוחק את הדרייבר הישן...מכיוון ומעולם לא מחקתי דרייבר קודם [רק התקנתי עליו] אין לי מושג מהי תגובת המחשב כאשר אין לו דרייבר לכרטיס מסך מותקן עליו?האם הוא נדלק מחדש במצב SAFE MODE או מה? אודה למי שיתן לי הסבר קצר.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אהלן כשאני מעביר את התמונה מהAti שלי לטלויזיה רואים באיכות ירודה, וכשאני מחזיר למסך הוא קובבע הגדרות חדשות של 60הרץ רענון ו16ביט איכוות צבע, לעומת ה100 הרץ על 32 ביט שהיו לפני ההעברה איך מסדרים את זה? יש לי Redaon xpress 200 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-