עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shakedav,

קניתי כ.מסך של xfx geforce 7300gs חיברתי אותו כמו שצריך והכל אבל אני לא מצליח לשנות את ההגדרות של התצוגה ל dual view או CLONE יש לי אפשרות רק של single view.... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  2. הבנתי שיש כרטיסי מסך שאין להם זיכרון משלהם אז לא הבנתי איך זה בנוי כל העסק אני שואל את זה מכוון שיש לי כרטיס מסך 6200 ויש לי גם כרטיס 5200 אבל הזיכרון שייך לו ואיזה מהם כדי ? http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=379244 [attachment deleted by admin]

3. Started by dudu2683,

שלום קניתי כרטיס מסך של nvs 450 ויש לי תופעה מוזרה אני מחובר למצלמת רשת שהיא בחיבור ETHERNET ומחובר עם שני צגים האחד לכרטיס מסך ONBOARD והשני ל NVS450 כאשר אני עומד עם החלון של שמראה וידאו מהמצלמה בצד שמחובר לכרטיס ONBOARD רואים וידאו .אך כאשר אני גורר את החלון למסך המחובר ל NVS450 הוידאו נעלם(כאשר אני מחזיר למסך הראשון הכל מסתדר) מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  4. חיברתי את הכרטיס אבל משום מה המסך לא נדלק המחשב לא עולה בכלל והמאורר עובד על 100 אחוז ויש נורה אדומה שכל הזמן דלוקה עליו(על הכרטיס) הרכבתי את הכרטיס בשני מחשבים ובשני המקרים זה היה אותו דבר, למשהו יש מושג?

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  5. Started by most,

לא הצלחתי למצוא אז אני מבקש פה. דרייבר למסך AcerView 7154s ושיהיה ל-Win XP

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  6. Started by shay tidhar,

רציתי להזמין את הכרטיס הזה בKSP ואין להם במלאי (agp ) אז באיזה חנות אחרת אני יכול לקנות אותו?ואיזה יצרן הכי עדיף ומשתלם....

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  7. חברים, שני אופציות עומדות בפני: 1. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7003356&type=2&product=1&= 2. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7435188&type=2&product=1&= מה אתם אומרים? ועד כמה חשוב החברה שמייצרת את הכרטיס או שזה יחסית זניח (הרי כולן מכרות)

8. Started by zahi74,

יש לי כרטיס מסך 7800GT של חברת Innovision משום מה הכרטיס הזה עדיין נחשב יקר (1500 ש"ח) העניין שאני מתלבט אם להחליף אותו לכרטיס 7950GT או X1950XT שעולים 1550 ש"ח (יש לי אפשרות שחבר יקח את הכרטיס מסך שלי ב-950 שקל) השאלה שלי האם זה שווה ??? ואם יש הבדל רציני ?? תודה .

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by hararim,

על הכרטיס הזה: ?ASUS? - ?6200 Max 256MB TurboCache, DVI, PCI-E? מופיע באתר של ksp תודה

• 7 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by lmlm,

הכרטיס יהיה חלש מהסידרה והוא יהיה עם זיכרון של 256MB הכרטיס אמור להתחרות בכרטיסים שהזיכרון שלהם הוא 256MB והמחיר מהשוער יהיה 500 יורו הוא אמור להיות יותר חזק מ 7800GTX 256 ואמור לשוחרר עוד כמה שבועות ויש שמועה על GTO חדש -לא ידוע פרטים.. לכתבה http://www.theinquirer.net/?article=29672

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  11. יש לי GEFORCE FX 5200 של GIGABYTE וב-FAQ של הפורום רשום ככה על הכטיס מסך שלי: Geforce FX5200: מהירות ליבה: 275MHZ מהירות זיכרון: 500MHZ(בערוץ בודד 250MHZ) אפיק זיכרון: 128BIT(שני בקרי זיכרון של 64BIT) כמות זיכרון :128MB צינורות עיבוד: 4 בנוי בארכיטקטורה של 1X4שזאת אומרת טקסטורה אחת לצינורית עיבוד בכל מחזור פעימת שעון AGPX8 אך אצלי הכרטיס מסך מופיע במהירות ליבה ב-250 מגהרץ ובמהירות של הזיכרון ב-332 מגהרץ... אז מי צודק מי טועה?! או שזה בעיה אצלי?! בתודה מראש orlupo

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  12. Started by 108tomer,

שלום, אני מנסה ללכוד וידאו ממכשיר וידאו ברשותי כרטיס מסך sapphire radeon x1950pro חיברתי ל S-VIDEO את הכבל שקיבלתי עם הכרטיס ומהצד השני למכשיר וידאו. מכשיר הוידאו דולק, יש בתוכו קלטת והוא מנגן כלומר במצב play. כשאני מנסה ללכוד את הוידאו באמצעות windows movie maker אני מקבל הודעת שגיאה שלא מותקן התקן ללכידת וידאו עברתי על הרבה מאוד מדריכים ללכידת וידאו ועדיין לא הצלחתי צריך להגדיר משהו כדי שזה יעבוד? חיפשתי בלוח בקרה לא מצאתי משהו שמזכיר את זה כל הדרייברים מותקנים נתקלתי במישהו שאומר שיש לו את אותו כרטיס מסך אבל הוא מוגדר כ TV-OUT בלבד: http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-217989_15_0.html יכול להיות שהכרטיס שלי הוא אכן כזה? בקיצור מה צריך לעשות כדי להשתמש בVIVO וללכו…

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  13. Started by KL-xXx,

היי הרבה מדברים פה על כרטיסי מסך מבחינת הצ'יפים, תדירויות וכו' אך יש לי שאלה: האם יש הבדל בין החברות הרבות שיש כאשר הנתונים הטכניים אותו הדבר?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by rambo88,

רציתי לדעת מה יותר טוב למשחקים וסרטים fx5200 128 או ati9000 128

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  15. מה אומר בכרטיס הנתון הראשון 800MHZ ולאחר מכן 1700 MHZ לדוגמא ?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  16. -P4 2.6C @ 3200 MHZ (43C idle , 49C Stress) With Zalman 7000B CU - Sapphire Radeon 9600XT @ 570MHZ , 349MHZ With Arctic Cooling. -1 GB = 4 X 256 Kingtson 3200 CL With Costum made cooling -Abit IS7-e עכשיו הענין הוא כזה...... הכרטיס מסך שלי מעקב את כל המחשב... אני מקבל ביצועים סבבה לגמרי יחסית לחומרה הזאת אבל אני הבנתי שאם אני יחליף כרטיס מסך למשהוא קצת יותר חדש אני יקפיץ את הביצועים משמעותית. חשבתי על ה ASUSTEK GEFROCE 6600 TD 256MB אני יכול להשיג אותו באחלה מחיר ונראה לי שזה מספיק... הקטע זה שאני לא מעודכן מה קורה עם כרטיסי מסך.... היתי בצבא כמה שנים ו אני כבר לא בענינים.... מה אתם מצעים? תעזרו לי לבחור את הכרטיס הכי מתשלם לי... המחיר משחק ענין חשוב כך שכרטיס הכי טוב במח…

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  17. Started by lmlm,

כנראה בקרוב נראה ב3DMARK הבאים אולי 07? מבחני פיסיקה קשיים http://futuremark.com/companyinfo/pressroom/pressreleases/49662/

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  18. Started by Dolo,

כרגע המפרט שלי הוא כזה: (P4 3.2ghz (s478 2x512mb ddr ram Radeon 9600XT AGPx8 המחשב מאד ישן, אבל כרגע אין תוכניות להחליף אותו בקרוב. לפני הרדאון היה לי 6800GT שנתן ביצועים מעולים, אבל הוא נשרף והייתי צריך להחליף אותו ב-9600 הישן יותר, מה שיצר צוואר בקבוק מאד רציני במערכת. כרגע לקנות מחשב חדש זאת לא אופציה, מה שמגביל אותי לשדרוג כרטיס המסך לכרטיס AGP8 אחר - השאלה היא אילו כרטיסים קיימים שיהיו שדרוג עבורי. אני לא מחפש להריץ את קרייסיס על ההגדרות הכי גבוהות. אני בסך הכל רוצה לשחק באטלפילד 2 על הגדרות גבוהות ושזה ירוץ חלק כמו שזה עבד עם ה-6800GT. ראיתי שהרבה ממליצים על ה-GeForce7300, אבל ממה שקראתי ברשת הוא דווקא פחות טוב בהשוואה ל-6800. בכל מקרה, תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  19. Started by babu,

8800GTS תומך 3WAY SLI .? (הכוונה ל 3 כרטיסים על לוח אם אחד )

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  20. Started by comablack,

יש לי בעיה מוזרה ב ati tool כאשר אני מעלה אותו הוא כאילו לא מזהה את ה gto2 בdefault הוא רושם לי 000/000 וגם ב propertis הכל על 0 יש לציין שהכרטיס עובד מצוין ובtrixx ובatitry אין לי בעיות למישהו יש מושג מה קורה?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  21. אני יודע שיש נושא כזה בFAQ אבל אני עדיין לא מצליח ולכן אני פונה אליכם חיבור מחשב לטלוויזיה באמצעות SVIDEO -------------------------------------------------------------------------------- אני מנסה לחבר את המחשב שלי לטלוויזית CRT יש לי כ.מסך של NVIDIA 8500GT בעל יציאת 7 פינים ואני משתמש בכבל S-VIDEO בעל 4 פינים מצד אחד וכניסת RCA מהצד השני! משום מה אני לא מקבל תצוגה למרות שאני מוגדר בהגדרות הכרטיס על תצוגה דומה בשני המסכים גם ב TV וגם במסך המחשב, אני לא מצליח לראות תמונה ב TV. ועוד תופעה מוזרה כאשר אני נמצא בהגדרות של הכרטיס מסך ואני מבקש ממנו להרחיב תצוגה ועושה APPLY אז לשניה אחת כן רואים בטלביזיה ואז זה שוב נעלם...!! מתסכל! מה אני עושה לא נכון?!

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  22. לפי מה שידוע לי הוא כרטיס די ישן במחיר די גבוה יכול להיות שיצא כבר כרטיס במחיר דומה עם ביצועים טובים יותר? או שאולי עדיף לדחות את הקנייה ל2007? ד"א: איך אפשר לדעת שכרטיס מסך מסויים באמת יפעיל את כל המשחקים שאני רוצה על הגראפיקה הכי טובה ושזה יעבוד חלק? אני לא יודע מה אתכם אבל 2000 שקל ומעלה, זה הרבה כסף ובשביל להוציא על כרטיס מסך ואם יתברר שהכרטיס לא עובד לפי הציפיות שלי, לא אוכל להחזירו אצטרך לדעת גם אם הכרטיס מסך מתאים למחשב כשדיברתי על "המשחקים שאני רוצה" הכוונה למשחקים כמו F.E.A.R , Company of heroes , Warhammer40K:Dawn of War, Neverwinter Nights 2 וכו' מפרט: GA-K8NF9 AMD Athlon 64 Processor 3000+ Kingston 512MBx2 DDR 400mhz למרות שאני מוסיף עוד גי'גה יחד עם ה…

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  23. Started by DeNon,

שבוע טוב, האם מעבד אינטל E6600 יוצר צוור בקבוק לכרטיס מסך 8800GTX?

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  24. Started by yoel14,

שלום, יש לי תלושי מתנה למימוש בחנות מסוימת (בערך 450 ש"ח- משמעותי ביותר)(והייתי מעוניין לפנק ת'צמי במסך חדש עוד החודש) ורציתי לשאול מהמבחר הזה של המסכים(שיש בחנות)- מה הכי טוב מבחינת נתונים טכניים? נראה לי שהסמסונג 730B , אבל רציתי לקבל חוות דעת של מביני עניין + אם יש לכם נסיון מוצלח/לא מוצלח- אשמח לשמוע!! ''BENQ LCD FP71G+17 MAG LCD E786 17 MAG LCD LP-717-12 17 SAMSUNG 730B LCD 17 LG L1750SQ LCD 17 TEAC - LCD (ללא מס דגם משום מה, לא נורא) נ.ב. אילו נתונים מספיק טובים מבחינת: בהירות (מה המינימום שיספיק לי) קונטרסט האם צריך לבדוק עניין של איזו תדירות רענון נתמכת? ומה עוד חשוב לי שאני עוד לא יודע? נ.ב - *כרגיל- המחשב מיועד לאיטרנט,אופיס סרטים ומשחקים *PIVOT- לא חשוב לי …

25. Started by guynemni,

האם הכרטיס הזה: gs 8400 256mb ואם לא מה אתם ממליצים במחיר סביר?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים