כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
יש לדוד שלי מסך LCD רגיל של טלויזיה שהוא קיבל אם אני לא טועה זה 21 אינג' קיצר הוא קנה ומחשב והוא מעוניין לחבר אותו למחשב (נגיד שיש לו כרטיס עם TVOUT כי אני לא יודע מה יש לו) עם איזה חיבור הוא צריך להשתמש בשביל לקבל תוצאה איכותית?? ובשביל שהמסך ישמש כמסך מחשב לכל שמאפשר לקרוא טקסטים וכו..צריך לשנות הגדרות אם כן איפה זה בדרייברים של הכרטיס מסך או בהגדרות תצוגה? ומה הגדרות שצריך להגדיר לכל אחד מהם? אם שאלו את זה מלפני אני מצטער אבל עשיתי חיפוש ועברתי על כל תשע הדפים ולא מצאתי כלום.. תודה למי שיענה לי על השאלות!!
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
בעבר הייתי מחבר את הטלויזיה למחשב בלי בעיות על וינדוס XP עם כרטיס מסך ATI עכשיו התקדמתי לויסטה ו8800GTS... מאז אני לא מצליח לחבר את הטלויזיה למחשב. החלפתי את הכבלים בתקווה שזה יעזור.. מישהו יודע משהו?[br]פורסם בתאריך: 23.07.2007 בשעה 04:58:48 עוד מישהו נתקל בבעיה?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
אז ככה בשביל לחבר את הסאונד אני צריך חיבור של מ2 בננות RCA לחיבור של אוזניות ? בתודה איתי
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הזה קצת נחשר לינק יספיק לי... או הסבר קטן ... תודה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הכרטיסים הנ"ל, האופצייה הקיימת היא להחזיר את ה - NX7900GT ולהוסיף 150 ש"ח בערך ל - 8600GTS? מה מבין שניהם עדיף לקחת? או לחלופין: האם כדאי לשדרג? השימוש הוא משחקים כגון: CNC3, COMPANY OF HEROES, ועוד כמה משחקי מרוצים וספורט. אני לא מתכוון להשתדרג לויסטה בשנה הקרובה, ובעוד שנה אני גם ככה מחליף את כל המחשב (לא מדובר במחשב שיש לי במפרט שמפורסם פה, מדובר במחשב אחר), בתודה מראש לכל העוזרים.....
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ואז רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי חזק אני יכל לקנות ב-1200 ש"ח ? ( עיקר: גיימינג, סרטים) תודה.!
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מה עדיף ? מסך שטוח של lg lcd 17 או מסך רגיל רק המסך שטוח יהני .. 19
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
חברה יש לי כרטיס geforce 6200tc רציתי לדעת אם הוא לוקח 128 אוטומטי או רק שאני נכנס למשחקים הוא לוקח מהזיכרון הראשי של המערכת?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 9800 פרו בשבוע הקרוב ואני לא יודע אם כדאי?! הכרטיס נחשב ישן עכשיו? או שכדאי לקנות אותו? וכמה זמן הוא יחזיק לי הוא יחזיק לי שנה וחצי ככה?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
בקיצור אחים שלי...כל מי שהזמין את הכרטיס , הוא לא יגיע התקשרו אליי מהחנות ואמרו שהיתה בעיה עם המפעל(מה שכמה חברה מפה אמרו) בקיצור עליי לבחור כרטיס אחר טוב נעשה בדיקה..
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9500 של FIC ניסיתי לשמור עם FLASHROM "FLASHROM -s 0 backup.rom" וזה לא שומר ... יש דרך אחרת.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר החדש של נוידיה, התקנתי אותו והכל... ואחרי כמה דק' קפצה לי הטמפרטורה של הכרטיס מסך ב 10 מעלות, הגיוני?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין להקליט עם הכרטיס ואני לא יודע בדיוק לאן מחברים כל כבל ... כרטיס flyvideo , viewtech .
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
קניתי את ה5900XT וישר ניסיתי אותו על דום (אלא מה? ) הבעיה היא שהמשחק מקרטע בHIGH קצת. רזולוציה: 1000 על 700, זה הגיוני? הכרטיס ללא OC. דרייבר: הכי חדש 61.77
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר דרך להתקין דרייבר ל- GeForce 4 440MX בויסטה . באתר הרשמי לא מצאתי דרייבר של הכרטיס הזה שמתאים לויסטה. אשמח אם תכוונו אותי
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
זה מחשב שלי: Mainboard : Gigabyte M61VME-S2 Chipset : Athlon 64 / Opteron HyperTransport Technology Configuration Processor : AMD Athlon 64 X2 4200+ @ 2200 MHz Physical Memory : 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) Hard Disk : WDC (320 GB) מארז: GYGABYTE POSEIDON אוקיי? אכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך הזה "Nvidia Corp Nvidia Geforce 8800 GTX" ויש לי כמה שאלות...: 1.האם מחשב שלי יחזיק VISTA ואת הכרטיס מסך הזה? (אני צריך אותו למשחקים כמו CRYSIS). 2.אם הוא לא מחזיק מה כדי לשפר כדי שהוא כן יחזיק. 3.וכמה יעלה לי הכרטיס מסך שאתם ממליצים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
האם הכרטיס הנל של החברה INNOVATION הוא כרטיס לא טוב כמו GIGABYTE?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
הכרטיס: GeForce 7200GS תודה.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום, לא בטוח שזה הפורום הנכון לפרסם בו את הנושא הזה אבל שיהיה. בכל מקרה חיברתי את המחשב לטלויזיה ועכשיו אני רואה בטלויזיה שחור לבן, העניין הוא שתמיד זה היה ככה, אחרי כל פעם שפירמטתי הייתי רואה בשחור לבן בטלויזיה. תמיד הצלחתי לסדר את זה (זה היה משהו בהגדרות במחשב , קליק ימני -> מאפיינים -> הגדרות וכו') אבל עבר המון זמן מאז הפעם האחרונה שחיברתי את המחשב לטלויזיה ואני לא זוכר איך לסדר את זה. מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות SAPPHIRE HD 4850 הוא של zotac GTX 260 מי יותר חזק ? http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=207&Itemid=305 http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=244&grp=3
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס 7600GT של חברת EXPERTVISION. מדוע אין לו חיבור חשמל של PCI בעוד לכרטיסי PCIE אחרים יש? האם זה משפיע על הביצועים? תודה
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
איזה עדכון לכרטיס מסך להשים? של OMEGA? או של NVIDIA? אני משחק בעיקר במשחקיי במחשב , תודה רבה. הכרטיס מסך שלי זה Gigabyte 6600gt 128mb pci-e
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הכרטיס 8800GT 512MB מחו"ל. מישהו יכול להביא לי קישור לחנות בארה"ב שיש לה אותו במלאי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מטרתו להפעיל משחקים בהגדרות גבוהות אבל לא ברזולוציה מטורפת, שכן הכרטיס מיועד לילד בן 8. אני מאמין שלא באמת מבין יותר מדיי בכל הפיצ'רים ולא שם לב לפרטים הקטנים האלו, מה שהוא רוצה זה שמשחקים חדשים יעבדו לו ולפחות ב3 וחצי שנים הקרובות - אפילו אם על הגדרות קצת יותר נמוכות לקראת השנים הבאות. השאלה היא אם אני אקח כרטיס בשווי יותר נמוך אוכל לענות על הדרישות, ומה ההבדל בין הכרטיס 4850 לעומת כרטיס קצת יותר זול, האם שניהם יעבדו 3 שנים ויריצו משחקים כמו שצריך רק שהיקר יותר יגרום למשחקים לעבוד כיום על הגדרות מטורפות? ההבדל הוא כמובן בין הכרטיס 4850 לכרטיס בעלות של 600 ש"ח (9800GT או משהו אחר שיותר מומלץ בתקציב) נ.ב - המסך הוא 20" TN ולא יוחלף כנראה בעתיד הנראה לעיין. שאלה נוספת היא …
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
דוד שלי בא לארץ באוקטובר וביקשתי ממנו והוא יסכים להביא איתו את הכרטיס מסך. המחשב שלי: CPU Type Intel Pentium 4HT, 2600 MHz (13 x 200) System Memory 512 MB (DDR SDRAM) Disk Drive WDC WD1200BB-00DWA0 (111 GB, IDE) והרדאון 9200 128 שלי :\
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-