עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני קונה מחשב חדש, עם המפרט הבא: (מיועד למשחקים) http://tms.co.il/preview/spec/9lzj4qx5 האם הקייס מאוורר דיו בשביל כרטיס כזה? אני יודע שהוא לא מדהים, אבל המוכר אמר שבין הקייס הזה למחיר של CM690 אין שום דבר ששווה את הכסף. כלומר כל מה שעולה בין 180-430 לא יהיה משתלם ביחס למחיר של הRAIDMAX O2 הזה. יש הצעות לקייסים אחרים מTMS שיתאימו לחום שיוצר הכרטיס מסך? האם בכלל כדאי לקנות כרטיס מסך כזה ביודעין שהקייס כל כך עלוב?

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by 111111,

אוקיעד היום הייתי בטוח שאני הולך על המסך הזה (שעלותו היא 1200 שח) אבל בזמן האחרון אני רואה שמקניטים אותו די הרבה (גם בגגל היחס שבין רזולוציה לרענון שלו וגם בגלל מהירות העברת הוידאו שלו (203mhz אני חושב) האם זה נכון? ואם כן האם תוכלו להמליץ לי על מסך 17 אינץ בטווח המחיר שלי תודה

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by -dor-,

אני כבר הרבה זמן מנסה לסדר את זה וזה לא הסתדר התקנתי כמה סוגים של דריברים של הכרטיס מסך שלי עידכונים וכל מיני כאלה כלום לא עזר יש לי ati radeon x600 pro ושאני לוחץ בשולחן עבודה מאפינים-הגדרות-מתקדם יש לי ככה http://www.fps.co.il/picture.php?id=1168101756.JPG יש לי רק את האפשרויות כללי מתאם צג פתרון בעיות ניהול צבעים ואמור להיות לי שם עוד מלא אפשרויות של הATI כמו 3D openGL ועוד כל מיני כאלה ולפני כמה חודשים לפני שפירמטתי אז היו לי את כל האפשרויות האלה כמו שאני רוצה אבל אני פשוט לא יודע איך לעשות את זה כבר זה בא לי ככה עם המחשב אז אם מישהו יודע איך לעזור בבקשה תנסו כי זה דחוף לי וניסיתי במלא פורומים התקנתי דריבר מהאתר ATI וזה מתקין לי משהו catalyst control center וזה לא טוב…

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  4. השאלה נובעת מכך שנראה בבירור כי באופן כללי, מסך CRT 19" עולה כמחצית ממסך LCD 19" (כמובן שזה קשור לדגם וכו', אך אני מדבר בכלליות). אצלי אין בעיה של מקום ולא יפריע לי מסך 19" CRT גדול, מה שיותר חשוב לי זה איכות התמונה, לא שמעתי על הימרחויות ובעיות פיקסלים וכד' במסכי CRT ולכן נראה באופן הגיוני כי עדיף לקחת מסך CRT, אך אם איכות של מסך LCD טובה יותר... זה משנה את התמונה. לכן נשאלת השאלה - מה היתרונות של CRT על LCD, ולהיפך :s05:

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  5. המפרט שלי: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Asus 6600gt WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP מתלבט אם לקנות בקרוב את הHD4850 או אף את ה-HD4870, או שלא ארגיש הבדל בינם לבין 8800GT עקב היווצרות צוואר בקבוק. תודה.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  6. Started by yossik17,

כמה mb הכרטיס מסך radeon ati 9800se???

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  7. Started by ayashch,

> יש לי כרטיס מסך ati 9200 > בד"כ אני רואה סרטים ישירות לטלויזיה > ע"י החלפת תצוגות בכרטיס מסך.ליפני כחודש החלפתי מסך במחשב למסך > דק.ומאותו הרגע נעלם לי האייקון של החלפת תצוגות בהגדרות של הכרטיס מסך. > החזרתי את המסך הישן ועדיין האייקון איננו וכל ניסיונותיי עלו בתוהו. > אנא עיזרו לי לתקן בעיה זו > > בתודה עייש חיים.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  8. Started by reisel,

ענו לי על השאלה כבר.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  9. Started by levimadman,

האם יש הבדלים בין הליבות של GTX לבין GTS , כלומר, האם הם עובדים על מתחים שונים? ולצורך העניין- מה יכול להגרם ע"י צריבת ביוס של GTX על GTS.

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  10. Started by babu,

הכרטיס הזה הוא בעצם SLI של 9600GT ? אם כן מה יותר משלתם לעשות SLI של 96GT או פפשוט לקנות GTX ? איך הוא ב OC ? איזה חברות הוציאו אותו כבר ומי מהם הכי משתלמת(אני מדבר על גרסאות בלי OC )?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  11. Started by Nasok,

פתחתי על זה כבר דיון אבל אף אחד לא ענה על השאלה שלי אני קונה כרטיס מסך וכולם אמרו לי לך על X1900XT אמרתי סבבה. אז אמרתי זה מספיק טוב ?SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E הוא עולה 2100 ב-KSP אמרו לך על CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+ArctiQ-Cooling Accelero X2 שעולה כ-2400 בנועה... אבל יש את ה-7900GTX של BFG ב-2700 ? אז מה הכי כדאי ??

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  12. Started by cooper,

כותרת תודה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  13. אתמול בתוכנית The SceenSavers בשעות הערב דיברו המנחים על ATI Vs Nvidia ואמרו שATI ביתרון, וכמעט פלטו איזו חשיפה שNV מתכננת אבל כניראה מסרו להם שלא יפרו את החוק הזה שאסור לחשוף פרטים והם אמרו את זה בקול רם. המנחים אמרו שמה שהם יכולים להגיד זה שמחר Nvidia תבוא בהצהרה\חשיפה מאוד מעניינת שכניראה בזכותה תתעלה על ATI. מכיוון שהתוכנית היא לא שידור חוזר (אני רואה Tech-TV בתדירות של 7\24), וסן פרנסיסקו (שם האולפן) הוא 7 וחצי שעות קדימה, אני מעריך שבקרוב נוידיה תתחיל לדבר.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  14. היי אני סטודנט שמחפש כרטיס מסך רק לעבודה גרפיתב תוכנות פוטושופ, flash, illustrator, preimere aftereffects (שיהיה אפשר לעבוד איתו גם במאיה בעתיד). בלי משחקים. שמעתי על ה QUADERO (בטח אייתתי את זה לא נכון) ורציתי לדעת : 1. אם יש עוד כרטיסים ייעודים אחרים? 2. האם שווה לקנות אותם כי נאמר לי שהם מיושנים מעט וכריטיסים מהדור האחרון זולים יותר וטובים יותר נ.ב. הייתי מוכן להוציא עד 1000 ש"ח (רק אם נחוץ). תודה באמת אחלה פורום

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  15. Started by idan1,

שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך. תחילה חשבתי לקנות את ה- 4850 המומלץ פה מאוד, אך מכיוון שאני אוטוטו מתגייס החלטתי שהכרטיס מיותר, שכן, אני לא חושב שיצא לי לשחק הרבה במחשב. חשבתי לקנות כרטיס זול יותר שיספק אותי בתקופת השירות הצבאי, ולאחר מכן אשדרג אותו. בזיגזג הציעו לי ללכת על ASUS Radeon HD3650 SILENT 512MB DDR2 - RETAIL שעולה 337 ש"ח. מה דעתכם על הכרטיס? יש אלטרנטיבות טובות ומשתלמות יותר? חלקים רלוונטים מהמפרט: מסך 17" ספק שבא עם Antec Sonata III מעבד אינטל 8400 תודה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  16. Started by mani007,

r9600p של ספיר מה המהירות ליבה והזיכרון וכמה ביט יש בו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  17. Started by tazmania devil,

שלום, לפני חודשיים קניתי כרטיס מסך מסוג X 1600 PRO של ATI וציפסט של ASUS הכרטיס בעל 128BIT 256MB ומהיר במיוחד, אך למרות זאת הוא עושה לי בעיות שהכרטיס הקודם מסוג 5200FX לא היה עושה מצורפת תמונה לבעיה (הרבה טוענים שזה הגדרות ו OPENGL אך ניסיתי הכל שום דבר לא עוזר) הבעיה: כאשר משחקים במשחק הגרפיקה עולה אחת על השנייה כלומר יש הרסית גרפיקה כאשר הכרטיס מתאמץ, יש לציין שפיפא עולה אצלי מצוין אך GTA SA, NFS, SWAT וכו עושים בעיות תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

18. Started by gomi,

שלום לכולם~!!! אז ככה מי שאולי זוכר את הסיפור שלי עם הכרטיס 6800GT של ELSA שפנדה לא רצו להחליף לי אותו, אז קיבלתי כרטיס חדש: 7600GT של LEADTEK. השאלה שלי היא כזאת: במפרט כתוב לי שהמהירות של הכרטיס היא: GPU/Memory clock 560/1400MHz . אבל אצלי על המחשב הוא מראה לי: GPU/Memory clock 560/700MHz . למה זה?????

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  19. 1. האם כרטיס המסך הזה מותאם לדיירקט-אקס10? 2. אם הכרטיס לא מותאם, ובעתיד יצאו משחקים שידרשו דרייקט-אקס 10, האם לא יתפאשר לי להפעיל אותם בגלל שכרטיס המסך שלי לא תומך בכך? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  20. יש לי ספק כח של טרמלטק TR2 500W רציתי לדעת אם הוא יחזיק שני כרטיסי 3870 בקרוספייר...? לפי הביקרות שבאתר על הכרטיס הבנתי שבמאמץ הוא לוקח 106W שזה כלום בתאחלס..... כי המעבד שלי לוקח משהו כמו 80W אז זה יוצא סך הכל שגם 450 W יחזיק את זה אבל אני לא בטוח לכן אני שואל....

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  21. יש לי כרטיס מסך 9800 pro ואני רוצה לראות סרטים דרכו בטלויזיה. חיברתי את הכבל, נכנס לאפשרויות של הכרטיס מסך, והאפשרות של הטלויזיה כבויה. והכבל מחובר : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  22. הי, אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל ממש מתלבט בין לוח עם צ'יפסט 630i/7100 לבין לוח רגיל עם כרטיס מסך זול Radeon HD 2400PRO או דומה. המחשב (P4 1.6 עם 768M RDRAM) משמש בעיקר לגרפיקה אבל הוא עובד טוב גם היום עם GeForce3 Ti 200. בשנים האחרונות לא ממש שיחקתי במשחקים אבל אולי זה גם בגלל שיש לי כרטיס חלש (F.E.A.R לא רץ עליו) המלצות / דעות יתקבלו בברכה. גיא

23. Started by noamb,

היי לכולם, לפי מה שקראתי כאן אמורים לצאת בזמן הקרוב כרטיסי 7600gt ל-agp. רציתי לדעת מה ההבדל בתכל'ס בינם לבין כרטיסי ה-7800gs שקיימים בשוק כבר כמה חודשים. הכוונה היא לא במחיר אלא במפרט/ביצועים כי לפי מה שקראתי כאן בפורומים גרסאות ה-gs הן "מוחלשות". תודה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  24. שלום, אני מקבל הודעת שגיאה: "Unable render capture graph for current settings. Check videostream settings and capture coec and try again " כאשר אני מנסה להפעיל Capture מהכרטיס טלויזיה. אני מנסה לקלוט טלויזיה מכרטיס המסך בעזרת RCA, ומשם S-Video ו-RCA שמחוברים במקביל לכ. הטלויזיה. התקנתי קודק שנקרא Morgan Multi-media m-pjeg אך ללא הועיל. האם יש לכם מושג איך לתקן או מדוע התקלה הזו מופיע? תודה מראש. נ.ב. אם אתם חושבים שהתוכנה iuVCR היא לא משהו, אז תציעו ואני אחליף. תודה, ReDeOn.

25. Started by ratzabi,

יש לי כרטיס מסך MSI Radeon 9800Pro ובתוכנה סנדרה רואים את זה כאילו זה XT אבל רשום שהליבה היא R350. יכול להיות שהליבה היא R360 וזה סתם רושם שזה R350? מה הליבה? אני אנסה להעלות תמונה.! עריכה:---------------- תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים