כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס FX5900XTV במחיר של 1100 ש"ח. הכרטיס כמובן עם VIVO(אני רוצה כרטיס כזה), ואני מעוניין לקנות אותו בדחיפות כיוון שכנראה נשארתי בלי כרטיס מסך, ואין לי כרגע זמן לחכות לכרטיסים החדשים (6600), וגם לא נראה לי שהם יתאימו לחומרה הקיימת אצלי. אנא תנו חוות דעתכם על כרטיס זה... תודה.
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
-
לפני כחודשיים קיבלתי ATI ORIGINAL R9800XT 256 אני משתמש בו כבר זמן מה ואני מאוד מרוצה, היום התקנתי את הדרייברים החדשים של ATI עם התוכנה החדשה שלהם ואני לא מרוצה, הכרטיס מתחמם יותר, מספר האפשרויות יותר מצומצם וכו... שמעתי גם שכדאי להתקין את הדרייברים של "אומגה" כי הם מנצלים את הכרטיס יותר טוב. מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
הי לכולם : אני הולך לקנות מסך LCD במכירה פומבית (כי אין לי כסף לקנייה בחנות )... אבל אני לא מצליח לבחור בין 2 דגמים : HYUNDAI L70S PHILIPS 170B5CS [url=http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6857224&type=2&product=1&= אנא תעזרו לי כי הראש כבר נדפק לי.... ??? ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש לי LEADTEK 6800NU ואני משתמש בדרייברים המקוריים הכי מעודכנים ...השאלה אם יש דרייברים יותר טובים מאלה כמו DNA / OMEGA וכל אלה...היה לי ATI לפני זה והשתמשתי בOMEGA DRIVERS ואין לי שום מושג איזה דרייברים מומלצים לאנוידיה אז אם מישהו יכול להביא לי המלצות וגם בנצ'מרקים עם MODDED DRIVERS יהיה טוב ...
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
קניתי אותו לפני חודש ואני מאוד מרוצה-הצבעים ברורים ואין מריחות במשחקים. הוא גם לא עולה הרבה נדמה לי משהו כמו 1400 ש"ח. אמנם לא מותג אבל אין צורך לזלזל. אם מישהו מעוניין אני אוכל לתת את הכתובת של החנות שבה קניתי את המסך.
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי התלבטות לפני קנייה בין שני מסכים samsung 793 ו lg 700p שימוש עיקרי בתוכנות גרפיות + cad אשמח לעזרה... חג שמח
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
כן חברים יקרים השאלה כבר בכותרת תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
Samsung 913B VP191B VP930 VX912 LG L1981Q
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה הכרטיס מסך שלי לא מזהה את הטלוויזיה (אחרי שאני מכריח אותו לזהות הוא רושם TV לא מוכר). הסרתי והתקנתי את הDRIVER . אני כמעט בטוח שזוהיא לא בעייה בחומרה. מישהו יכול לעזור בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
-
אז ככה התקנתי כרטיס מסוך GeForce 6600 של GainWard הכל רץ עליו מצויין המשחקים הכי כבדים היום בלי בעיה (FEAR TOTAL OVERDOSE QUICK $) ועוד הכל פשוט מצויין מוסיקה פשוט אין בעיות רק מה שאני רוצה להפעיל סרט הוא קופא ויוצא לי למסך כחול וכותב Nv4 משהו אז אמרו לי שזה בעיית דרייברים חלק אמרו קודאקים ואני עובד עצות חברה עזרה!! תודה מראש מתן
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך של מאג 19 (MAG LCD 19 LP917-8) למשחקים ולצפייה בסרטים ? יש הצעות יותר טובות ? התקציב מוגבל ל 2000 ש"ח וגודל 19 .
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במסך יש לי מסך שקניתי בערך לפני איזה חצי שנה של סמסונג df793 ואני משתמש בו בסבבה ולפעמים יש לי קווים כאלה על כל המסך בצבע חום מליון קווים זה נמשך איזה חצי שניה ולפעמים אפילו שתי דקות חשבתי אולי זה כרטיס מסך ינו דריבר אז הורדתי עידכונים יש לי כרטיס מסך ראדון 9600 אז בבקה תעזרו לי הקווים האלו משגעים אותייי בבקשההה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסכים דקים לבית בתקציב של בערך 2000 לאחד.... עדיף שיתאימו למשחקים אם כי לא חובה... ואם יש מסכים כאלה עם PIVOT זה היהי מצוין... שמעתי דברים טובים על הLG 1780Q.... ועל איזה NEC חדש... תודה רבה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
תקשיבו שמעתי שיש לי 8 צינורות עיבוד וארבע מתוכם רדומים ושמעתי שצריך לעשות OC כדי להפעיל את ארבע הרדומים אך אני עושה את זה בבקשה עזרו לי.!????
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
חברה מי יכול ליעץ יש לי התלבטות בין שני המסכים ולא מוזכרים בסקירה שלכם lcd או samsung-730b +dvi+8 ms או LG 1750 HQ +dvi+8 ms
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
-
הכל בכותרת.... ;D אני רוצה להעתיק קלטות וידאו ישנות למחשב שיהיה באיכות לא רעה אפילו טובה... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
http://www.tweaktown.com/articles/835/1/page_1_introduction/index.html
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
מה ההבדל בניהם מי יותר טוב ..? האם בהרבה או שאין בניהם כמעט הבדל.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
בקשה ממכם למה DIRECTX עובד הרבה יותר טוב ומהר ב windows98 לעומת dxdiag]XP]? תריצו את run:dxdiag ותעשו את המבחן גם אחרי שעשיתי overclockingעל יד rivatuner והתקנתי coolbits forcware הוא עובד על הפנים ב xp לעומת 98 גם ה 3dmark מקבל אצלי ציון יותר גבוהה ב98 המשחקים פשוט זזים יותר לאט בXP בדיוק בהתאם לפעולת הקוביה של הdirectx בxp וב98 הם עובדים חלק כמו הקוביה שנעה מהר וחלק במבחן ואין degauss [למי שיודע מה זה]או קפיצות גם במסךLCD וגם ב CRT כמו שיש לעומת זאת בXP והמבחנים של ה3dmark פשוט לא קשורים לזה ולא ריענון התצוגה כי ניסיתי הכל75HZ-85HZ ואופטימליוזה קשור רק לdxdiag המשחקים פשוט עובדים בהתאם לdirectX .אם מישהו מכיר איזה Patch או משהו בבקשה שיעזור לי ויסביר לי למה זה ככה ומה נ…
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך למחשב ישן יחסית. מעבד 2400+ AMD לוח אם של GIGABYTE שתומך ב AGP4 (לא תומך ב 8 ) זמנית, יש לו זיכרון 512 DDR 333MHZ זה 2X256, ממש בקרוב אני מחליף לגי'גה של 512X2 400MHZ. נשרף לי הכטיס מסך הישן שלי (Geforce 3 Ti 200) ועכשיו אני צריך לקנות חדש אז חשבתי שזאת הזדמנות לקנות כבר משהו טיפה יותר חזק. בדקתי קצת בהודעות בפורום ובגוגל וראיתי שההבדל ביצועים בין כרטיס AGP8 ועובד ב AGP8 לבין כרטיס זהה שעובד ב AGP4 הוא לא כלכך משמעותי ככה שניראה לי חכם לקנות כרטיס AGP8 אבל לא חדש כלכך. בתהחלה חשבתי ללכת על: SAPPHIRE RADEON 9600XT 256MB 128 BIT TV/DVI AGP שיש בנועה מחשבים ב 650 שקל אבל אז מישהו אמר לי שאם אני קונה כדאי לי לבדוק על ה 6600 ו 6600GT של N…
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
מעוניין לעשות עדכון לbios לכרטיס מסך שברשותי geforce fx 5700le מישהו יודע איך? אשמח אם מישהו יודע ויוכל לעזור לי בזה
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-