כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי כרטיס 8800 אני מחבר ל-TV OUT את הטלויזיה אגב הטלויזיה שלי היא הרגילה לא LCD או פלאזמה החיבור בכרטיס המסך הוא מסוג 7 פינים המתקדם בטלויזיה יש S-VIDEO מסוג 4 פינים אני משתמש מתאם בינהם והתמונה על הטלויזיה היא בשחור לבן יש אפשרות לראות על הטלויזיה בצבעוני אולי דרך חיבור DVI אולי בשיטה אחרת בתודה לכול העונים שרון
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות להגדיר רזולוציה אחת למסך ואחרת לטלוויזיה?? יש לי כרטיס מסך של X1650 PRO ATI ואני יודע שיש כזאת אופציה להגדיר 2 רזולוציות שונות למסך מחשב ולטלוויזיה לפחות בנבידיה ואני מקווה שגם ב ATI דרך אגב... הטלויזיה זה LCD של סמסונג שתומכת NR ברזולוצייה של 1360*768 ואי אפשר לגלוש ככה במסך מחשב... הכרטיס מסך הוא דואלי כלומר בעל 2 חיבורי DVI .. תודה מראש!!!!
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מוזרה עם הכרטיס מסך הזה.. עד לפני יומיים הייתי משתמש בו עם שני חיבורים - 1. VGA - מחובר למסך הרגיל של המחשב 2. S-VIDEO - מחובר לטלויזיה. קניתי טלויזיה חדשה שתתומכת בHD, ואיתה כבל DVI-HDMI מלפני יומיים אני משתמש בכרטיס מסך עם שני חיבורים - 1. VGA - למסך הרגיל 2. DVI-HDMI - לטלויזיה החדשה. *כבל הS-VIDEO לא מחובר בכלל לכרטיס. הבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, ברגע שהוא מגיע למסך הפתיחה של הWINDOWS, הוא מזהה לי כביכול את חיבור הS-VIDEO (שכבר לא פעיל) בתור החיבור הראשי, ובעצם מראה לי מסך שחור על המסך מחשב הרגיל עד שאני מחבר מחדש את כבל הS-VIDEO ומתחבר לוינדוס, ואז הוא מראה לי את מסך המחשב הרגיל בתור מסך נילווה (מראה לי רק את הרקע של שולחן העבודה). דב…
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יום רביעי אני אמור להזמין את המסך החדש ואני עדיין מתלבט עליו. הסכום המקסימלי שיש לי הוא 900 ש"ח (לא כולל משלוח) חשוב לי שהוא יגיע לרזולוציה של 1152X864 ועם ריפרש רייט גבוה(היום אני עובד על רזולוציה כזאת, עם ריפרש רייט של 70) גם חשוב לי שיהיה בהיר, המסך שיש לי היום קצת כהה מידי ולפעמים קשה לראות את כל הדברים (גם כשהוא מוגדר למקסימום בהירות, אני צריך עוד להגביר אותה דרך תוכנה) וכמובן, שטוח. המסכים שמציעים לי: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_94&products_id=55 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_94&products_id=116 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_94&products_id=1…
-
סליחה על הבורות.. יש לי ספק רגיל מאייבורי לפני 4 שנים, אני חושב על להחליף כרטיס מסך יד שניה בסביבות ה-250-200 - זה התקציב שיש. ההצעות שיש בפורומים הן לכרטיסי 6600GT. השאלה היא אם יהיה עליי להחליף ספק או מאוררים או משהו אחר על מנת שהכל יפעל כשורה [ואני לא מעוניין להתעסק עם זה כל כך]. אגב - ה6600GT אמור להיות שקט, או שהוא נוטה להרעיש? תודה וסליחה על החובבניות..
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
היי! אני צריך המלצות לCRT 19" ב800 ש"ח . יש המלצות? קחו בחשבון שמדובר במסך שישמש לי לשרטוט ומשחקים ברזולוציות גבוהות מאוד (אני עומד לקנות 7800GTX או X1800XT) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, קניתי טלוויזיית LCD של Samsung שתומכת HD ובנוסף קניתי כבל בין DVI ל- HDMI איך שהבנתי זה כבל מאוד טוב לשידור של מחשב על המסך של הטלוויזיה, והשאלה שלי היא כזאת האם אפשר להגדיר על המסך של המחשב רזולוציה אחת ועל הטלוויזיה רזולוציה שונה, כלומר שישדרו באותו הרגע אותו דבר אך ברזולוציה שונה כי במסך של המחשב שלי שזה LCD 17 אינץ' זה תומך רק עד 1280*1024. תודה
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
ל9600XT שלי אין חיישן אז בEVERST לא כתוב אז איך אני בודק?? נעלו לי פעם שעברה את הדיון והביאו לי באן בגלל ששאלתי אותה שאלה בדיון אחר אבל לא הביאו לי תשובה!!! וזה היה בכרטיס אחר....
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה כרטיס מסך חדש ואני לא ממש יודע מה הכי כדאי, ה-38x0 משתלמים מאוד מבחינת תועלת/עלות אבל ה-800GT חזק יותר. עכשיו, ראיתי בדיון אחר קישור לחנות FoxPC שמוכרים שם 8800GT במחיר שמשתווה למחיר של 3850 וזה בא עם קירור שלא קירור הסטוק, האם יש לדאוג בגלל המחיר הזול או שזה שווה? השימושים שלי: משחקים לא הכי כבדים ( NFS MW, NFS Pro Street, BF2, FlatOut2, CSS, GTA SA, GTAIV וכאלה על הגדרות כמה שיותר גבוהות), סרטים ושימושים כלליים. המערכת שלי כרגע: CPU: Intel Core 2 Duo E6320 1.86GHz 4MB Cache M-Board: ConRoeXFire LGA 775 1066 FSB GPU: nVidia GeForce 7900 256MB DDR III Monitor: LG L204WT 5MS 1:200 20.1" Memory: Samsung/V-Data 2GB DDR2 667 MHz (1GB x2) PSU: EZcool PS-05 …
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
כולם ל-AGP: 6800GS X800GTO X850 Pro X800XT All in Wonder 7600GT במידה ואת כולם ניתן להשיג באותו מחיר. לגיימינג בלבד.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
מה עדיף? GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe או Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe או משהו אחר באותו המחיר? תודה לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום.. הכרטיס שלי הוא Pine XFX 6600 128m חיברתי אותו לטלויזיה אבל ישנה בעיה קטנה... דבר ראשון בטלויזיה אני לא רואה בפוקוס את התמונה שעל המחשב...איך לסדר את הפוקוס? ועוד שאלה...כל מה שאני עושה על המסך אני רואה גם על הטלויזיה..אבל כאשר אני מדליק סרט אז אני רואה אותו על המסך של המחשב ובטלויזיה אני רואה מסך שחור במקום הסרט... איך לסדר את זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הכרטיס מסך ג'יפורס 8800GTS יריץ את fear על ההגדרות הכי גבוהות על רזוולוציה 1024 על 1280 חלק חלק?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה רכיבים צריך במחשב על מנת ליצור אולפן עריכה ביתית למתחיל. ושתהיה אפשרות כמובן להעביר ע"י כבל - וידיאו מהמחשב על הטלויזיה. וכמה כל הרכיבים האלה יעלו? התקציב שלי הוא כמה שיותר נמוך!! אני רק מתחיל, אני מחפש ניסיון זה הכל.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, עם המפרט הבא: (מיועד למשחקים) http://tms.co.il/preview/spec/9lzj4qx5 האם הקייס מאוורר דיו בשביל כרטיס כזה? אני יודע שהוא לא מדהים, אבל המוכר אמר שבין הקייס הזה למחיר של CM690 אין שום דבר ששווה את הכסף. כלומר כל מה שעולה בין 180-430 לא יהיה משתלם ביחס למחיר של הRAIDMAX O2 הזה. יש הצעות לקייסים אחרים מTMS שיתאימו לחום שיוצר הכרטיס מסך? האם בכלל כדאי לקנות כרטיס מסך כזה ביודעין שהקייס כל כך עלוב?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שאלה מוזרה אבל אני לא יודע מה ההבדל מישהו יכול להסביר לי..?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
E6420 + 8800GTS 320 עולה 2870 ש"ח 4800X2 + 8800GTS 640 עולה 2930 ש"ח מה עדיף ? (כחלק ממפרט שאני מרכיב למשחקים ל3-4 שנים הקרובות, ללא OC, על המפרט להריץ את Flight simulator X ברזולציה הטבעית של 2007wfp בהגדרות טובות +++ ) תודה!
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי, אני משתמש במחשב בעיקר לניגון סירטי היי דפינישן וקצת למשחקים ורציתי להתייעץ לגבי כדאיות שידרוג כרטיס מסך. יש לי היום 6600GT וניגון H264 הוא לא חלק ב-100%. האם שידרוג הכרטיס ל-7950GT יועיל? אני מוגבל לכרטיס AGP ואינני יכול להחליף לוח אלא כרטיס מסך בלבד המחשב שלי P4 2.4GHZ עם 1GB זיכרון לינק ל-7950 AGP: http://www.amazon.com/Geforce-7950GT-51 ... 09ZK9BZJQ6 תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם הכרטיס הזה יצליח לסחוב יפה משחקים כגון פיפא2006, AOE3,אולי איזה NFSMW וכמה משחקי ראלי.. חשוב לי לדעת אם הכרטיס הזה הוא בערך ברמה של ה6600GT כי אם כן זה מספיק לי. דרך אגב, אני שואל כי אני משיג אותו במחיר ממש ממש טוב, 380 שקל חדש וזה מתאים לי בול בתקציב. יש לציין שאני לא משחק במשחקים שהם יותר "כבדים" מאלה שציינתי למעלה.
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי אוסף קלטות חשוב מאוד ואני חייב להעתיק אותם לCD או DVD כמה שיותר מהר, ??? אני חייב שההקלטה תהיה באייכות הטובה ביותר וכמובן כנ"ל לגבי האייכות SOUND, בידוע לי שמן הסתם מדובר ברכישות שנעות מתחום ה- 400ש"ח ומעלה... אודה על כל עזרה והמלצה. בתודה רבה 123HAIM10
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך האחד: כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe והשני :GIGABYTE 8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E ההבדל במחיר בן שניהם בערך 600-700 ש"ח האם ההבדל ביניהם מצדיק את המחיר המחשב משמש גם למשחקים אפילו שזה לא התפקיד המרכזי שלו הייתי רוצה כרטיס מסך חזק שיתמוך בכל המשחקים החדשים האם הכרטיס הראשון טוב מספיק או שזה שווה להשקיע יותר ולקחת את הכרטיס השני אם מישהו יכול להסביר גם את ההבדלים ביניהם אני ממש אודה לו שאלה נוספת אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים למישהו יש המלצות?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מחפש דרייוורים ותוכנות עבור כרטיס TV מסוג: FLYTV PRIME30 LR138 תודה
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מה ההבדל בניהם מי יותר טוב ..? האם בהרבה או שאין בניהם כמעט הבדל.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-