כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס טלויזיה שלי לא עובד בWinXP כי אין לי דרייורים מתאימים הכרטיס הוא מדגם BT878 מישהוא יכול לקשר אותי ללינק ?
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
לאחותי התקלקל המסך והיא רוצה להחליף ל19 חדש אכשיו השאלה לאיזה מסך 19 הייתם ממליצים ב1500 שקל ובטח לאלה שחושבים שזה תקציב נמוך תגידו לי בבקשה את ההבדלים בין מסך זול למסך יקר ואולי זה בסוף ישכנע את אחותי
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי אותו לפני כמעט 10 ימים, וטוענים שהוא עדיין לא זמין אצל היבואן עדיין... אז האם הוא באמת זמין בארץ או שסתם התחילו לפרסם אותם למכירה??
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
-
-
אז ככה אני לא בדיוק יודע איך להסביר את הבעיה אבל אני ינסה יש לי כ.מסך geforce4 ti 4400 Leadtek כרטיס מצויין המשחקים רצים מהר אבל הבעיה היא לא המהירות אני שם לב במשחקים תלת מימדייםו גם ב 3DMARK2001 SE ש כשיש תלת מימד די כבד אז הוא רץ מהר אבל נוצר מצב שתמונה קצת מתחתקת לשניים וחלק העליון או התחתון קצת זזים ו זה ממש לפחות משנייה . זה קורה אם למשל במשחק SHOOTER אני מסתובב מהר . בקיצור תחשבו שעשיתם printscreen ואם אתם עורכים את התמונה ב תוכנה אז אתם מזיזים את החצי העליון של התמונה זו התופעה. מישהו נתקל בבעיה כזו. ניסיתי דרייברים אחרים וזה לא עזר.
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ti 4200 - האם לקנות עכשיו או שאולי צפויה ירידת מחירים בתווך של מספר שבועות ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
ייתכן שאני אוכל לקנות את הריידון9700 של ג'יגה בארץ אם אלך על AXP 1800+ במקום 1.8A מי שקנה אותו(אם יש כאלה ;D)-איך הוא, האם יש אפשרות שאני אתקל בבעיות תאימות, האם יש חברות בארץ, והאם שווה לקנות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עוד 3 שבועות יום הולדת (הבנתם את הקשר לכותרת כבר... ;D) אז מישהו התנסה איתו? איך הפילטרים? יש ביקורות ברשת עליו כי לא מצאתי מי יודע מה. ומה עם OC (ממש בספק אם איי פעם אעשה אבל בכל מקרה). תודה חבר'ה. ;D
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
אוקיי אז חבר טוב שלי מתלבט והוא טוען שהוא שמע ממקום אחר דברים סוטרים למה שאני טענתי... הוא שמע שאסוס היא החברה השולטת בכרטיסי המסך, ואילו מנגד אני אמרתי לו שזה לא נכון, אומנם אסוס מובילים בלוחות אם אבל בכרטיסי מסך ליד טאק וגיין ווארד שולטות בשוק... אז הוא ניסח לי שאלה שברצונו לשאול: אז זאת השאלה... אנא הגיבו לשאלה ואם יש תגובות תשפכו תלב! החברות שביניהן אנו רוצים להשוות הן: 1-Gainward 2-LEADTEK 3-ASUS 4-MSI אנא ממכם הגיבו ודרגו את הבאים לפי סדרם מהטוב ביותר לגרוע ביותר... תודה מכל הלב וצום קל לכולם!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך כנ"ל המורכב בלוח אם תוצרת MSI ומעבד פנטיום 4 , המסך שלי הוא סמסונג 753 הבעייה היא במערכת הפעלה WINDOWS XP אין תמיכה בתלת מימד ו OPEN GL , בהפעלת DIRECT X מופיע כאילו האופציה במצב DISABLED באפור , לא ניתן לשנות ל ENABLE !! , ניסיתי להחליף DRIVER - ים , לא עזר ! אגב תחת מערכת הפעלה חלונות 98 , תכונות אלא עובדות ללא בעייה !! לעזרתכם אודה ! איציק
-
שלום לכולם. לפני שאני קונה - אני יכול להשיג כרטיס GFORCE4 TI4600 עם 128 DDR (סמסונג) של VISIONTEK במחיר מציאה. השאלה המתבקשת היא כמה החברה הזו שווה ואם ההפרש הדי גדול במחיר בין הכרטיס הזה למקביליו (ASUS וכו') שווה את ההפרש בביצועים (אם קיים בכלל).
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכווווולם אני רוצה לקנות את הכרטיס המקצועי ati firegl m1 לכן על כרטיס זה אני מבקש שתיתנו המלצות ובבקשה בלי קטילות אלה תכתבו משהו לעיינין בתודה מראש לכול המשתתפים
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי לכולם. אבקש לקבל עצה לגבי קניית כרטיס aiw8500mv 64mb-ddr האם כדאי לקנות? היכן הכי משתלם מבחינת המחיר? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים, הורדתי את UT2k3 (אכן משחק מהנה ומדהים בגרפיקה שלו). יש לי 256DDRAM AMD 1800+ and ofcourse, Geforce 4 Ti4200 {XP Pro} ועדיין, מסיבה מוזרה ובלתי מוסברת אני מקבל FPS נמוך מאוד (בהשוואה לאנשים אחרים :-[ ) => 30 בממוצע. כאשר, לאנשים אחרים בעלי מפרט דומה או פחות טוב מקבלים יותר (60 +) אם מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות או יכול לעזור, אני אשמח מאוד :) אגב, חשבתי.. אולי זה המסך (משנת 1998 לערך). תגובות בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך הנל קיבל את בחירת העורך במבחן מסכים "15 LCD בעיתון שאת שמו אני לא זוכר 10מתוך 10 כך שהוא אמור להיות מסך מצויין אבל רציתי לשמוע ממשהו שראה את המסך משתמש בו או מכיר מקום בו הוא בתצוגה לדעתו כי במחיר של 2250 שהמגרעה היחידה שלו שאין לו DVI הוא ממש מציאה מצאתי עוד משהוכאן אצל טום
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אוקיי, יש לי את המחשב שלי כבר שנה וחצי בערך ( קנית אותו באפריל 2001 ), ועכשיו המשחקים מתחילים לקרטע.. המחשב שלי דיי דפוק, אני קורבן לעשיקה.. :'( אז הנה הנתונים. CPU: PIII 1000 Motherboard: Lucky Star 6VA693A Memory : 256 SDRAM Generic Video Card: G-Force 2 MX 200 עכשיו הבעיה שלי היא האם כדי לי להשקיע עכשיו ב G-Force 4 Ti 4200, או לחכות חצי שנה ולקנות כבר מחשב חדש.. תיכנסו ותבדקו את הנתונים של הלוח אם, כי לפי מה שכתוב שם ה AGP יכול לפעול מקסימום ב 1x, אז מה כדי לדעתכם ? :-X
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה רדאון עדיף HERCULES או GIGABYTE תגיבו זה חשוב ותגידו למה! תודה!!!
-
-
מישהו נתקל בבעיה שכשמתקינים את הדריבר החדש - Detonator 40 אז אין תמיכה בVIVO? פשוט הורידו את התמיכה?! מישהו יודע מה אפשר לעשות עם זה? ???
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם התוצאה הזאת סבירה, כי היא פשוט נראית נמוכה יחסית לאחרים: Operating System Microsoft Windows XP DirectX Version 8.1 Mobo Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Mobo Model 7VTXE+ AGP Rates (Current/Available) 4x / 1x 2x 4x CPU AMD Athlon XP/MP/4 1541 MHz FSB 133 MHz Memory 256 MB Graphics Chipset NVIDIA GeForce3 Driver Name NVIDIA GeForce3 Driver Version 6.13.10.2832 Video Memory 64 MB Program Version 3DMark2001 SE Resolution 1024x768 32bit Texture Format Compressed FSAA Disabled Z-Buffer Depth 24bit Frame Buffer Double Rendering Pipeline D3D Pure Hardware T&L 3DMark Score 7174 3D marks Game 1 Car Chase - Low Detail 115.2 FPS G…
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-