עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Born2Kill,

לרשימת התיקונים: http://www2.ati.com/relnotes/catalyst_711_release_notes.html להורדה: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  2. איך אני מחבר את הממיר לכרטיס טלוזיה שלי מדגם flytv3000

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  3. Started by Oranili,

אם כן תודיעו פה ! ואיך עובד לכם משחקים ... חלק בלי תקיעות בלי בעיות ? תודה

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  4. Started by crazydiamond,

שלום לכולם יש לי את הכרטיס מסך שבחתימה עם חיבור VIVO, אבל אין לי את המפצל. איך איכות ההקלטה של החיבור הזה? כי אני שוקל להשתמש בו ולרכוש מפצל, השאלה היא האם זה משתלם? האם אני אוכל לקבל איכות טובה, אני רוצה להקליט ישירות על פורמט AVI לא מכווץ או MPEG2 בגודל 576*720 - פריים מלא. היכן ניתן להשיג את המתאם VIVO? הכרטיס הספציפי הזה צריך חיבור שמורכב בתצורה של 2 פינים 4 פינים 3 פינים.

5. Started by lala22,

שלום. אני סטודנטית לעיצוב גרפי ואני מעוניינת לרכוש מחשב שישמש אותי לתקופת הלימןדים (בשאיפה ל4 שנים...) אני לא מבינה במיוחד במחשבים ורציתי לדעת אם תוכלו להמליץ לי על מחשב מתאים בסביבות 3000 ש"ח (אם זה אפשרי בכלל...) תודה.

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  6. Started by Guy950,

יש לי מחשב די ישן עם 512 ראם ולוח אם מעפן, אני צריך צריך כרטיס מסך עד 500 ש"ח (יש אפשרות לחרוג) ושהוא יהיה טוב למשחקים (לא למשחקים כבדים) ולחיי היום יום. אינטרנט, מסנג'ר, סרטים וכו'. אגב, חובה חובה שיהיה לו את החיבור הכחול למסך. תודה. http://img409.imageshack.us/img409/3074/123gp6.jpg זאת תמונה של הפרטים של הלוח אם שלי, אם יש צורך.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  7. יכול להיות בגלל שאין לי DRIVER ל VISTA? או שזה יותר חמור , כי לא עשיתי OC ובמאמץ הכרטיס לא מגיע ל55? יש סיבה אחרת, המשחק הוא HEROS 5. (זה לא הספק יש לי CORSAIR HX520).

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  8. Started by lmlm,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9332

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  9. ,PX8800 GT Extreme, PX8800 GT,PX8800 GT 256MB איזה מהם יתן לי את הביצועים היותר טובים מי בין שלושתם או מה עדיף מיהם? תנו תשובה לאחת השאלות או שתיהם

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  10. Started by The Coolest,

*עריכה* לא שמתי לב שכבר פתחו אשכול על זה, נא למחוק. http://www.tweaktown.com/articles/1234/nvidia_geforce_8800gts_512mb_g92_tested/index.html נראה מרשים מאד ברוב המשחקים ושיפור משמעותי גם ב3DMARK2006.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  11. אני מנסה לחבר את הכרטיס ATI 2400 לטלוויזיה CRT ואני רואה רק מסך שחור בטלוויזיה. אני מריץ ויסטה64, התקנתי עכשיו את המחשב עם מסך קטן וכשאני מנסה לראות בטלוויזיה הכל שחור. מישהו יודע איך פותרים את זה???

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  12. Started by DaniDin,

יש לי 8800GTS ויש לי מתאם SVIDEO שיוצא ממנו 3 חוטים ירוק אדום וכחול, אני מחבר כבל RCA מהטלויזיה יציאת וידיאו (AV) לכבל הירוק בכרטיס המסך ואני רואה את המחשב וסרטים הכל בשחור לבן לפני כן היה לי כרטיס ATI וראיתי צבעוני. עכשיו אני עם VISTA 64BIT וגם במערכת השנייה שלי XP PRO אותו דבר איך אני פותר את זה? (כבר ניסיתי את כל הכיווינים בקונטרול פאנל של כרטיס המסך).

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by babalas,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4877 אני צריך כרטיס חזק, הכי חזק שיש... אבל יש מגבלה אחת.... המקום במארז, יש לי מארז HTPC ויש לי מקום לכרטיס 24ס"מ וזה מעולה אבל בגלל החשמל מאחורה של הכרטיסים כמו HD3850 ו8800GT הם לא ייכנסו.... זה מבאס מאוד אבל אני חייב למצוא כרטיס אחר! אז ככה - יש לי E2140 שזה לא מעבד חזק במיוחד אבל הוא בOC של 3.04GHZ ו2GB זיכרון לוח P35 ג'יגה בייט והרד דיסק 500 אולי אני משדרג גם אותו... אז רציתי לדעת איזה כרטיס ייתן לי HD PLAYBACK חלק (כלומר כרטיס חדש) ללא שימוש במעבד כמעט ואני רוצה גם DX10 כי אני לא יודע מתי אני יחליף שוב כרטיס זה יכול להיות עוד שנה וגם עוד שלוש... אז אני רוצה DX10 שיהיה לו לפחות... תוכלו לראות בקישור הנ"ל שהמחיר של הכרטיס הזה הוא 670 וז…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  14. Started by shmil_y,

קיבלתי אתמול מחשב HTPC חדש, והתקנתי עליו ויסטה64. הכרטיס PVR-150 בכלל לא מזוהה ע"י WINDOWS, כשאני מתקין את הדרייבר הוא אומר שהוא לא מזהה את החומרה, ובמנהל ה-DEVICE-ים לא מופיע לי הכרטיס. למישהו יש מושג???

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  15. שלום יש לי כרטיס 7600GT 256MB אפשרי לחבר את המחשב לTV בויסטה? הורדתי דרייבר חדש לכרטיס ולא רואה את האופצייה הזאת בממשק! תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  16. שלום לכם... יש לי שתי שאלות שאלה ראשונה הלפטופ DELL 1520, אחרי הרצה ב3DMARK06 על רזולציות של 1440/900 ו1280/800 קיבל את אותם תוצאות בערך שהם בטווח של 3300-3350 יש מישהו אחר עם הלפטופ הזה שבדק??? למה התוצאה כל כך גרועה??? ושאלה שנייה וקצת טיפשית... אין בעיה לבצע עדכון לדרייברים של הכרטיס מסך מהאתר של נוידיה נכון?, עד עכשיו המחשב היה מודיע אם יש עדכון לכרטיס מסך, או דרך הDELL SUPPORT או דרך העדכונים של הWINDOWS... השאלה אם יש בעיה בעדכון ידני, או שכמו במחשב נייח אין מה לדאוג?

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  17. Started by yosisharaby,

שלום יש לי כרטיס 7600GT 256MB אפשרי לחבר את המחשב לTV בויסטה? הורדתי דרייבר חדש לכרטיס ולא רואה את האופצייה הזאת בממשק! תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  18. בבעלותי RADEON 9200 128MB טלויזיה מחוברת ומוגדרת באופן קבוע כמסך שני השאלה עדיף להפסיק את השידור לטלויזיה כאשר אני עובד עם ישומי תלת מימד כבדים, או שאין לזה השפעה על מהירות העבודה תודה מראש , עודד

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  19. Started by justblack,

שלום! לאחרונה כרטיס הטלויזיה שלי הפך לבעייתי... כניסת הקומפוזיט לא נותנת תמונה כלל ואילו כניסת ה SVIDEO נותנת תמונה בשחור לבן + טשטוש... למישהו יש רעיון למה זה קרה? גם המדיה סנטר בויסטה מתנהג מוזר... חלק מהפונטים בעיברית הפכו לריבועים... אודה לעזרתכם!

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  20. Started by kfirb,

מישהו יודע איך אני מפעיל את VIN בכרטיס חיברתי לו ממיש של HOT למחבר המצורף ולא רואים או שאני לא מצליח להפעיל אותו כראוי

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  21. לפני שהם יצרו את הלוח בקרה החדש הזה הייתה אפשרות של nView שבתוך זה היה אפשר ליצור כמה שולחנות עבודה ולעבור ביניהם בעזרת HOTKEY...יש אפשרות כזאת גם בלוח החדש? הדרייבר שיש לי עכשיו זה 163.75 תודה=]

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  22. [glow=red,2,300]כול שני וחמישי נפתח דיון אודות כרטיסי 8800GT ללא שום תועלת החלטתי לפתוח סטיקי שיסגור אחת ולתמיד את הפינה הזו[/glow] דרישות מערכת מינימום בשביל הכרטיס הנ"ל: AMD 4000X2 / INTEL E2160 ספק 400W אמיתי! *כיום כול החברות שוות (כרטיסים בעלי קירור רפירנס שנראה כך) ואין מה לחשוש *כול חברה יכולה לעשות בכרטיסים שלה מה שמתחשק לה אם זה לשנות את מהירות השעון של הכרטיסים או להחלפת הקירור -חברות שעושות C@ לכרטיסים שלה הן: +ASUS +Palit +Twintech +Foxconn +Leadtek +INNO3D +MSI +VVIKOO +BFG +XFX +GAINWARD +eVGA יש עוד חברות אחרות אך הן לא נמצאות בשוק הישראלי ככה שאין מה להוסיפן כמובן שמצורף לכרטיס אם נעשה C@ כולשהו ע"י ציון על האריזה או על הכרטיס עצ…

• 0 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by odedar,

שלום חברים, רכשתי מחשב +מסך xerox lcd XA3-19 . מחיר המסך 1100 ש"ח. החנות ממנה אני קונה (זיגזג) אינה מוכנה לבדוק את המסך אך יש אחריות של היבואן שאומרת שניתן להחליף את המסך אם יש יותר מ 7 פיקסלים שרופים. 1. האם להתעקש על בדיקה (כלומר לרכוש מסך בנפרד במקום אחר, עוד קצת מאמץ)? 2. האם המסך מוכר לכם, האם יש אלטרנטיבה טובה יותר במחיר דומה? תודה, עודד.

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  24. אני רוצה לקנות אותו האם כדאי תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  25. Started by Barak.Inbar,

אני רוצה לקנות 8800GT 512MB 256BIT ההבדל בינו לבן ה512BIT הוא קריטי?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות

דיונים חדשים בפורומים