כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
-
אני מתלבט איזה כרטיס מסך מבין ההבאים לקנות אבקש את עזרתכם: RADEON 8500 64MBDDR RETAIL RADEON 8500 LE 128MBDDR OEM שניהם עולים אותו דבר. ??? ??? ??? ??? מה יריץ יותר טוב את DOOM 3 אם יריץ. תודה מראש MINIME.אבקש את עזרתכם בדילמה הבאהאבקש את עזרתכם בדילמה הבאה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן קנייה של מסך LCD 15 . לאילו דברים אני צריך לשים לב? לדוגמא : CONTRAST או זמן תגובה או בהירות. האם המסכים האלו טובים למשחקים? איזו חברות הן טובות וכדאי להשקיע בהם?
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כשבוע Radeon 8500 של ATI, ומכיוון שהוא עשה לי ההההההההמממוווןןןן בעיות, אני מתכוון להחליף אותו... קנתי את הכרטיס בזיגזג אז אני לא מאמין שהם יעשו בעיות עם זה.. חשבתי לחליף את הכרטיס לכרטיס SUMA Gforce 4 Ti 4200 64 MB SE ולהוסיף בשבילו איזה 330 ש"ח... מישהו חושב אחרת ? אני לא רוצה להשקיע יותר מידי, ואני לוקח את ה SE בגלל ה TV-OUT, זה די חשוב לי... אם מישהו ימליץ על כרטיס אחר בגבול ה $$$ הנורמלי שזה לא יותר מ 300-400 ש"ח תוספת על הרדיאון (שעלה במקור 840 ש"ח), אני ישמח לשמוע... תודה מראש.... 8)
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום הייתי באיזו חנות מחשבים (דוד שלי רצה שאני יבוא איתו לקנות מחשב), ואמרתי למוכר שישים לו Msi Geforce 4 ti4200 128mb, המוכר אמר שהוא לא מביא את הכרטיסים האלו, רק את של: ASUS, INNO3D, NVIDIA. אמרתי לו, אבל נוידיה לא מייצרת את הכרטיסים רק את הצ'יפסט, הוא אמר לי שהיא גם מייצרת כרטיסים, אמרתי לו שזה לא יכול להיות, הוא אמר לי שכן ועם אתה רוצה אני יראה לך, הלכתי איתו למחסן ובאמת הייתה לו קופסא שרשום עלייה: NVIDIA GEFORCE 4 TI4200 128MB, והיה רשום בצד של הקופסא: DVI, TV/OUT, VIVO. ידעתם שהיא מייצרת גם את הכרטיסים?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי כל הכתבות האחרונות באתר נראה שמי שקנה את ה Gigabyte RADEON 9700 נדפק כי הולך לצאת כרטיס אחד עם 256 מגה ונראה גם שהכרטיס לא יפעיל את המשחק דום 3 על האיכות הכי גבוהה בלי בעיות זה נכון כל זה?
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שמעתי שמועות על בעיות, מה אתם יודעים? הצעות למסכים עד 1200 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני קונה לוח אם ואני צריך לדעת האם שווה לי לשלם יותר על יציאת FW ישל מצלמה של SONY וידיאו דיגיטלית עם DV OUT (בעיקרון אין למה יציאה מיוחדת למחשב) האם אפשר לחבר אותה ל FW שמעתי שכן ?! איך, כמה זה עולה, האם צריך דייברים מיוחדים/תוכנה על מנת למעבד את סרט/תמונה, מה אפשר לעשות עם זה (שיחת וידאו? עוד)?
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
ראיתי בביקורת בדיגיט-טיימס(על הריידון9700 של ג'יגהבייט, ד"א) שיש שתי גרסאות ריידון9700: RADEON9700PRO, שמגיע באריזת RETAIL והוא במהירויות 325/620 MHz, לעומת RADEON9700 שמגיע בOEM והוא במהירויות 300/600 MHz . האם זה נכון? עוד משהו לאנטיוירוס( )- לא היו תלונות על מאוורר, הבדיקה נעשתה על הכרטיס שבחנויות ולא על כרטיס ההדגמה כמו אננד, לא היו תלונות על המאוורר. ביקורת שווה קריאה:
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם! (וחג שמח.) ככה, יש לי כרטיס מסך - Matrox G550 32mb DualHead על הכרטיס: חיבור-1 = עבור מסך סטנדרטי - VGAזכר. חיבור-2 = חיבור מסוג DVIזכר. כמו-כן, יש לי X2 מסכים, שלשניהם יש חיבור סטנדרטי - VGAנקבה. אני זקוק לאדפטור: DVI-נקבה. VGA-זכר. אפשר ליראות תמונה שלו ב LINK הזה: http://www.gefen.com/kvm/product.jsp?prod_id=1309 שאלתי היא: - איפה אני יכול להשיג את זה בארץ? (שמעתי כבר תשובות כמו: "היית אמור לקבל את זה עם הכרטיס...."), אבל בכל זאת, אני ממש זקוק לעזרתכם ידידי. ושוב, חג-שמח, ותודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך GeForce 2 mx/mx 400 32MB. אז רציתי לשאול אותכם מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה האם הוא טוב? האם הוא חלש? האם כדאי לי לשדרג? ושאלות דומות...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה חברה בעלת אוברקלוקר חזק יותר? אני קונה תכרטיס ואני יעשה אותו כמו 4600 אבל אני מחפש את האוברקלוקר והקירור הכי טוב... מי הכי אידיאלי בשבילי?
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
לפי מה ששמתי הוא יותר חזק מMX460 וגם עולה פחוט העים זה נכון והעים הRADEON באמת יותר טוב??? תןדה
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 17'' סביר אבל לא במחיר של 19''. אני מתלבט בין lg 795 , viewsonic g75f, viewsonic p70f. אני יודע שה-g75f רמה מתחת לשניים האחרים אבל גם רמה מתחת במחיר. האם ההפרש ברמה שווה את ההפרש במחיר? ואיזה מסך באופן כללי עדיף? האם יש מסך באותה סקלה שפיספסתי?? תודה מראש על העזרה! ???
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מתי TRIDNET XP4 אמור לצאת? (אם אתם לא יודעים אז בערך... עוד שנתיים או עוד כמה חודשים?) מישהו יודע באיזה טווח מחירים הוא יהיה? (שוב בערך... כמו GF4MX או כמו GF4TI ?)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך....החלטתי על ה-Radeon אז יש לי כמה שאלות: איזה חברה יותר טובה מבחנת יצור הכרטיס? איזה דגם כדאי לי לקחת 9700 8000 וכו'? ועם יש דגם הכי טוב אני ישמח עם תתנו לי את הפרטים עליו....כמה DDR וכו' תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעוד כחצי שנה יצא דום 3 אמרו שבRADEON 9700PRO הוא יפעל טוב אבל בGFORCE 4 הוא יפעל ברזולוציה נורמלית וגם אחרי היציאה של דום3 כל חברות המשחקים יוציע מנועי גרפיים חדשניים יותר לכן הייתם צריכים להשאר עם כרטיס סטנדרטי למשל RADEON 8500 או GF3 כי בעוד חצי שנה כבר יצא (עם התקדמות הטכנולוגיה של היום) יהיה בטח כבר איזה GFORCE 9 1024 MB
-
- 32 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק אך יש לי כרטיס מסך RIVA 2 אני צריך כרטיס מסך חדש. אם משהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך עד 1500 שח שיוכל לשרת אותי הרבה זמן - או שיש לו אפשרויות שאין באחרים שימליץ לי בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
ATI טוענים שראדון 9000 נועד להתחרות בGF 4 MX(אפילו שמשום מה הוא יותר יקר) אבל לATI כבר יש את הראדון 7500 שיתחרה בסדרה הזאת(GF 4 MX) במחיר יותר זול, נכון? ויש את הGF 3 TI 200 ואת הרדאון 8500 שהם קצת יותר יקרים והרבה יותר משתלמים כי 2 הכרטיסין האלו יותר חזקים מהראדון 9000 אזה בערך המחירים של הכרטיסים: RADEON 8500LE- כ750 שקל RADEON 7500- כ 500 שקל GF 3 TI 200- גם כ750 שקל GF 4 MX 440- כ550 שקל RADEON 9000- כ650 שקל אז בקיצור השאלה שלי היא, כל מבחר הכרטיסים האלו לא הופך את הרדאון 9000 לכרטיס הכי לא משתלם בשוק?
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
בכרטיס הכי טוב שכיים בשוק GIGABYET READON 9700 PRO יש VIVO?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך כולל את השם XP בתוכו למשל ga-7vrXP athlon-XP
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעזרה בבחירת כרטיס מסך: יש לי שני אפשרויות ושניהם בתקציב: גיפה 4 440MX (ליטדק, או איך שרשמים את זה ) ראדון 9000 פרו (גיגה ביט) ועכשיו, צרכי הם: לשחק במשחקים כמו GTA3 וסולדיאר... סימס, פיפא ברזולוציה של 1024*768 ולא יותר ועכשיו השאלה שלי היא : מה עדיף לי? (כי הגיפה יותר זול כ100 שקל) יאיר
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם מסך LCD וכרטיס גרפי GeForce2 Go אני משתמש בכרטיס וידאוTV חיצוני מסוג pinnacle bungee. תמונת הוידאו וה-TV מוקרנת עם שוליים משוננים, וברזולוציה גבוהה גם קווים ישרים מתפצלים לכמה קווים נפרדים.רציתי לדעת האם יש תוכנה שמשפרת את איכות תמונת הווידאו ומבטלת את הבעיות הנ'ל. בתודה buky .
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-