עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gilloze,

יש לי כרטיס 7900gt של msi 256 חברה אני יודע חרא חברה לכרטיסי מסך הקיצר יש לי מחשב P-D 830 3.0 doal core זיכרון 1 גיגביט , ניראה לי יש לי גנרים יש דרך ליבדוק? הארד דיסק 120 לא sata 2 !!!! ספק גנרי 350 וואט זה גם משפיע על הביצועים וזהוא? ועוד כמה שאלות יוצא לי ב3dmark 05 7440 זה לפי דעתכם בעיה בכרטיס יש פאק בכרטיס או שזה ביגלל המערכת שלי ? אם כן מה לא בסדר תודה רבה

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  2. יש לי שאלה, על איזה הגדרות אתם שמים את המסך שלכם? אם בבקשה אתם יכולים לתת לי את כל המספרים של כל אפשרות שיש בMENU תודה תודה תודה מראש!!!

• 6 תגובות
    • 532 צפיות
  3. היי, כאשר אני שם את המשחק cod2 לדוגמא על רזולוציה הכי גבוהה,התזוזה היא איטית כזו כאילו זה עובר פריים כל שניה. האם הגיוני עם כרטיס כזה? או שאולי הבעיה בזיכרונות? תודה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  4. Started by ploni,

ערב טוב לכולם. אני מחפש המלצה לכרטיס מסך עבור פנטיום 3, 1GHZ, לוח אם: MSI 6318 http://www.msi.com.tw/program/support/download/dld/spt_dld_detail.php?UID=282&kind=1 הכרטיס אמור לשמש לחיבור המחשב לטלויזיה ולא למשחקים ולכן יש חשיבות רבה ליציאת TV OUT. תקציב- עד 500 ש"ח (עדיף בפחות) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  5. Started by X_Dror,

היום גלשתי קצת באתר להנאתי כשנתקלתי בדבר הזה http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=category&id=30 בשורה השלישית כתוב שאפשר להפוך TNT 2 ל- Geforce 3 האם זה באמת אפשרי??? אם כן איך אני עושה את זה והאם זה עובד אצל כל ה- TNT 2?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  6. Started by qweqwe,

צריך דרייבר לכרטיס מסך geforce 6600 ויש לי עוד שאלה אם הדרייבר של geforce 6600 gt זה אותו דרייבר ל geforce 6600 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  7. Started by ronenn1,

שלום לכולם! אני מתכוון לרכוש השבוע מחשב שמיועד בעיקר למשחקים - אבל אני לא מחשיב את עצמי כגיימר רציני... נראה לי שאסתפק ברזולוציה של 1280*1024 האם להסתפק בינתיים ב OB ולהמתין קצת, או ללכת על 1950PRO?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  8. מה אתם אומרים על הכרטיס? מי צריך כזה כרטיס? איזה כרטיס אפשר לקבל ביצועיים קרובים לשל זה אך בפחות כסף? בסביבות ה 2000 - 2500 שיתמוך פשוט בהכל! מה אתם אומרים? יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  9. Started by WHITE_ZOMBIE4,

יש לי בעייה מאז הקטליסט 6.4 נראה לי הagp write נשאר תמיד על off ולא משנה כמה פעמים אינ משנה לon זה תמיד חוזר לoff אחרי רסטרט מוזר שרק בדרייברים של אומגה זה בסדר ובמקוריים ובשל ngo זה תמיד על אופ....למה זה ככה? בשביל מה הagp write נועד בכלל? זה מוריד לי בביצועים\איכות תמונה? הכרטיס שלי הוא r9500 pro לוח אם gigabyte GA-8SQ800

10. היי, יש לי הזדמנות לקנות כרטיס שלהם במחיר שווה, מאחר ואני לא יכול לתת לינק ישיר לחנות אני פשוט שואל עליהם באופן כללי, איך הם? למישהוא יש ניסיון איתם? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  11. Started by Bar1234,

Pixel shader 3+vertex shader 3 מה אומרים הדברים הבאים? למה הם מתייחסים?

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  12. Started by zaroor,

חברה מי יכול ליעץ יש לי התלבטות בין שני המסכים ולא מוזכרים בסקירה שלכם lcd או samsung-730b +dvi+8 ms או LG 1750 HQ +dvi+8 ms

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  13. <p>שלום רב,</p><p>זקוק להמלצה לכרטיס מסך לעבודה בתוכנות שרטוט כגון PRO ENGINEER, SOLIDWORKS,UNIGRAPHICS וכו" ולא למשחקים. ידוע לי שלשם מטרה זו משתמשים בכרטיסים מסדרות QUADRO או FIREGL אך כרטיסים אלו יקרים מאוד.</p><p>המפרט של המחשב שאני מתכנן לקנות:</p><p>מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box</p><p>¤1058</p><p><a href="http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750" rel="external nofollow">http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750</a></p><p> לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L</p><p>¤578</p><p><a href="http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207" rel="external nofoll…

14. Started by יניב קופר,

7800GTX כדאי לקנות בתקציב 850 שקל 256 זיכרון

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  15. Started by PES2008,

שלום, אני צריך בנצ'ים שמשווים בין הכטיסים בכותרת. תודה לעוזר

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  16. מישהו יודע על זה משהו?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  17. Started by a.s roma,

היי, יש לי geforce fx 5500 ולא מזמן חיברתי אות LCD ועכשיו כשניתקתי אותו אני לא מצליח לראות סרטים כמו שצריך רואים הכלל מטושטש.. מישהו יודע איך לסדר את זה?? ועוד משהו קטן..נעלם לי הסמל הקטן של הNVIDIA איך אני מחזיר אותו?? תודה.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  18. שלום אחרי התלהטות קשה החלטטי להשעיר את מחשבי הישן ופשוט לשדרג כרטיס מסך כדי לחבר לLCD שאלתי כזאת מה יהיו ההבדלים בין AGP לPCIEX ואיזה כרטיס מסך הכי טוב לקחת עד 600ש"ח לא חובה למישחקים העיקר שתיהיה איכות בלסידי 32" תודה מיכאל

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  19. Started by siin,

ראיתי את המדריך שיש באתר אך הוא לא מספק אותי. אני מעוניין במדריך יותר מפורט וגם שיהיה בעברית. מישהו מכיר מדריך כזה ברשת? כל שאני מעוניין הוא להעביר את סרטי הוידאו ממצלמת הוידיאו למחשב ושם לערוך אותו בהתאם ובסוף לצרוב אותו וכל זאת רק עם כרטיס מסך (ראדון 9600 פרו) ומצלמת הוידיאו. חשוב לי מדריך מפורט מפני שאין צל של מושג איך עושים זאת, זאת תהיה הפעם הראשונה שלי. תודה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  20. איזה חברה ואיזה דגם כדאי לקנות? והאם הוא יכנס למארז של THERMALTAKE SWING WINDOW יש בערך 26 סמ אורך לפי מה שמדדתי והאם LIBERTY 400 יחזיק אותו? תודה

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  21. Started by valaryan,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום...יש לי בעיה כנראה בכרטיס המסך או בדרייברים שלו. בעת הפעלת הווינדאוס המסך לא נדלק לעיתים קרובות וכותב "nopresent mode" כאשר זה קורה אני מפעיל את הווינדאוס דרך ה SAFE MODE ומשם את מתקין את הדרייברים לכרטיס המסך(שוב)...לאחר מכן אני עושה רסטרט והווידאוס עולה כרגיל (וגם לא תמיד, פעמים אני צריך להתקין כמה פעמים)...שמתי לב שאם אני מוחק את הדרייברים הווינאוס עולה כרגיל מבלי לכתוב NOPRESENT MODE ולעשות מסך שחור...וכאשר אני מתקין אותם הבעיה מתחילה שוב.(זה נכנס לווינאוס ואז יש מסך שחור בערך 10 שניות והמסך מביא הודעה NOPRESENT MODE (לפני המסךהשחור) ואז לפעמים הווינאוס נדלק ולפעמים לא). הכרטיס מסך ש…

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  22. Started by smeagol,

היי לאחרונה גייסתי מספיק כסף לקנייה של מסך מחשב איכותי 19" שאני חם על הרעיון כבר די הרבה זמן אבל אז נאמר לי שמסך LCD פחות מדויק בצבעים ויש הבדל בין מסכים וכו, זה כבר לא העניין בכל אופן. החלטתי לקנות מסך 19"crt אבל אני לא משוכנע מה באמת טוב בשבילי וזה לא ממש בעייה של כסף . הסתכלתי בכל מיני ביקורות אל מסכים ולכל אחד יש עמדה משלו ואני מאוד מבולבל. אני מתעסק אגב בתלת מימד photoshop וכדומה אשמח לשמוע תגובות

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  23. Started by elad-k1,

שלום יש לי כרטיס מסך רידאון 9800pro של ספיר עכשיו העברתי כבל sves בשביל ליראות עכשיו פעם אני רואה פעם לא מה יכול ליהות הבעיה?? אולי רוזולציה ? או איזה הגדרות שאני אמור לסמן?? בבקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  24. היי, הורדתי מהאתר של ATI דרייברים מעודכנים לכרטיס המסך שלך בעקבות כל מיני בעיות שהיו לי עם דרייברים ישנים. הדרייברים אכן פתרו בעיה אחת, אבל יצרו בעיה אחרת - למעשה, מאז שהתקנתי את הדרייברים המעודכנים ה-TV OUT לא עובד. הטלויזיה מחוברת ליציאת ה-tv out, למעשה ישנה תמונה של הטעינה של מערכת ההפעלה, אך שמערכת ההפעלה עולה - התמונה נעלמת כלא הייתה. בהגדרות של מאפייני התצוגה כמובן הגדרתי על 2 מסכים. אשמח לקבל פתרונות! תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  25. Started by roy07,

שלום לכולם ! (פעם ראשונה פה ) אז ככה ..יש לי כרטיס טלויזיה עם כניסת SVHS ויציאה 21 פנים מהממיר עם מתאם של SVIDEO . עכשיו שאני מנסה לחבר בין הSVIDEO לכניסה של הכרטיס טלויזיה אני לא מקבל תמונה דרך RCA כן מקבלים תמונה אבל לא חלקה. נסיתי עם אותו ממיר דיגיטלי בטלויזיה אחרת עם כניסה דומה וזה פועל ...משמע משהו בכניסה של הכרטיס טלויזיה לא תקין. נסיתי כמובן לשחק בהגדרות בממיר הדיגיטלי וכמובן בתוכנה של הכרטיס טלויזיה ועדין אין תמונה ,מה עשיתי לא כראוי ? :-[

• 0 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.