עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gggil,

יש מלא גרסאות של 8800GT, עם קירור, בלי קירור, קירור פאסיבי, וכל מיני שטויות... אז אני צריך 8800GT נורמלי, עד 1300-1350 גג! תנסו למצוא את הכרטיס שהכי טוב במחיר הזה. אני מתכוון לעשות OC תודה לעוזרים מראש, גיל

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  2. Started by donkey kong,

אפשר לעשות SLI עם 8800GTS ו8800GT?? בSLI חייבים אותו דגם אותו סוג אותו יצרן או שאני יכול כרטיס של BFG עם כרטיס של MSI?? ועוד שאלה קטנה אפשר לעשות SLI על MSI P35 Platinum Combo??

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  3. Started by carock,

הפעתליתי את ה3DMARK וזה ניתקע לי באמצע.. וזה נתן לי את הדבר הזה.. מה אני עושה.. ואני לא יכול לבדוק טמפרטורות.. יש לי INOD 88GT.. http://www.upfree.net/5873089

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  4. Started by assor_y,

רציתי לדעת איך הכרטיס מבחינת ביצועים...לפי מה שהבנתי הוא מקביל ל X1600-זה נכון? ובכלל באיזה רמה הוא יחסית למה שנמכר במחשבים ניידים... לשימוש של פוטושופ ומשחקים תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  5. Started by HAIM1979,

למשחקים ללא OC, AGPx8 חובה- 256bit !!! רצוי DDR2 חשבתי על הכרטיס הזה: Point of View GeForce 6800 http://www.pointofview-online.com/GF6800agp.htm מה אתם אומרים? עדיף על ה 9800 pro של Sapphire? כמו כן אני פתוח להצעות....תודה מראש.... :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  6. Started by mentosfresh,

שלום רציתי לדעת האם יש הבדלים בין 2 החברות הבנתי ש 8800gs וה 9600gso הם למעשה זהים, אך האם יהיו הבדלים בין 2 החברות פרט לכך שpalit נותנת שנתיים אחריות ו asus שלוש שנים? האם המאווררים של שניהם טובים ושקטים? והאם הקירור הוא טוב יש הבדל גדול במחיר בין 2 החברות ולכן רציתי לדעת האם ההבדל מצדיק זאת תודה רבה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  7. ראיתי שהמליצו פה למישהו על 7600 gt לאיי גי פי...ממה שהבנתי אין כרטיס כזה לאי גי פי רק בדגם 7600 gs/// לא? ועוד שאלה....יש ב 7600 גי טי בגירסה ל פי סי אי אקפרס 12 צינורות עיבוד... ו ב 6800 גי טי יש 16.... אומנם המהירות של הכרטיס 6800 גי טי נמוכה אבל מה עושים ה 4 צינורות עיבוד הנוספים? ואיך זה מתבטא במשחקים?תודה לעוזרים....

8. Started by Da-Funk,

שלום לכולם.. אני מתלבט בין 2 כרטיסים כבר בערך שבוע.. וזה משגע אותי.... :> שיגעתי פה אנשים בהודעות פרטיות אבל רק הסתבכתי יותר.... אז ככה הגעתי למסקנה שאני הולך על Gforce... ההתלבטות שלי היא בין XFX 6600 GT AGP - 1350 XFX 6800 NU - 1680 האם שווה לי לשלם את ההפרש בשביל עוד 4 צינורות עיבוד.. (12).. ואם יכולת לפתוח עוד 4...? והאם העובדה של 6800 יש זיכרון DDR רגיל הופכת אותו לנחות יותר....?.. הייתי רוצה לדעת עוד יתרונות וחסרונות ל2יהם... אני לא רוצה לקנות ואז להתחרט... תודה מראש... נ.ב.: בבקשה אל תמליצו לי לחכות.. אין לי סבלנות יותר

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by SloOmPer,

איזה כרטיס עדיף לסרטים, עריכת PHOTOSHOP ותוכנות בלבד?(לא למשחקים בכלל): 1. 7300GT 256MB 2. HD2400PRO 256MB שנייהם של חברת PLAIT

10. Started by ronen28,

שלום לכולם, יש לי מחשב amd 3000 עם 1024 מגה זיכרון האם זה שאני אקנה 8800gts/x יעזור לי בכלל או שאני אצטרך לשדרג גם לוח אם + מעבד? או שכדאי לקנות 7950 ורק אז לעשות שידרוג ל8800 + לוח + מעבד

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  11. Started by 778778,

רכשתי כרטיס מסך ובערכה יש קבל קטן המצורף לכרטיס בכרטיס מסך אני מזהה את הכניסה , אך איני יודע לאן לחבר בלוח שאלה שניה , למה מיועד הכבל הכבל 2 חוטים , 1 שחור ואחד אדום תודה

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  12. Started by charm,

שלום חברים האם ניתן לדעת אם הסלוט של ה AGP או X4 או X8 מבלי להשתמש בתוכנה כמו אוורסט (aida 32 למי שבמקרה לא מכיר את השם אוורסט) או שרק דרך תוכנה כזאת אפשר לדעת מה המהירות של ה AGP בתודה מראש ומקווה לתשובות מהירות כי הנושא דיי דחוף ארז

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  13. Innovision nVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGP על מחשב פנטיום 4 סלרון זיכרון 512 צורב dvd ספק ממוצע שהגיע אם המארז שווה לי הכרטיס מסך הזה ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by igal_nazar,

יש לי תקציב של מקסימום 300 ש"ח לקניית כרטיס מסך מאחר והלוח אם שלי ישן מאוד כאשר יש לי בו 4 יציאות pci (לא pci-e !!!) ויציאה אחת של agp שתמוך רק במהירות *2 בפורום לוח אם ומעבדים אמר לי אחד המומחים שאני צריך כרטיס agp שעובד על 3.3v ולא רק על 1.5v אז תציעו מה שאפשר בטוח..(שלא יקרה מצב שאני יקנה וזה לא יתאים) חנות מועדפת ksp תודה מראש

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by fransis,

היי , המחשב שלי הוא : Intel P4 2.66 1GB DDR 333 Sapphire Radeon 9800Pro 128mb (256 bit) הרצתי 3dmark03 ו 3dmark 01 וקיבלתי 5600 ב 03 ו 13800 ב 01 אני משתמש בדרייברים של אומגה. זה לא נמוך יחסית ? אני משתמש בקירור סטוק והכרטיס עצמו דיי חם (בלי OC) אבל הזמנתי VGA Silencer שאני אמור לקבל היום.. תודה מראש.

16. Started by hwforcer,

האם זה הגיוני כי כרטיס אחד X1900XTX יותר טוב משנתיים ב SLI של GEFORCE 7900GT ?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  17. Started by sahar00726,

אני קונה מחשב ואז רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי חזק אני יכל לקנות ב-1200 ש"ח ? ( עיקר: גיימינג, סרטים) תודה.!

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Started by yosizach,

מה עדיף ? מסך שטוח של lg lcd 17 או מסך רגיל רק המסך שטוח יהני .. 19

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  19. Started by demo,

יש ברשותי מחשב פנטיום 4 2.4G וכרגע מותקן עליו כרטיס מסך של GFORCE4 440MMX . לפי מיטב ידיעתי לוח האם שלי הוא ASUS-P4XP-X , והכרטיס מחובר בAGP X4 . שאלתי כזאת האם ניתן לשדרג את הכרטיס ? האם AGP X8 יכול לעבוד ? ובהתאם לנתונים שרשמתי איזה כרטיס טוב יש באפשרותי לשים כרגע עליו כמובן שתומך DVI ,רזולוציה מרשימה בהתאם . תודה מראש לכל העונים . עומר.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  20. טוב אני מחפש ולא מוצא כרטיס מסך למשחקים תומך CrossFire 512MB שההתאמה שלו עם כרטיס מסך אחר תהיה פנימית כלומר ככה:[עם הגשרון הזה]: http://www.pcper.com/images/reviews/312/cf_internalconnectors.jpg תומך:VGA -הכי חשוב תקציב של 550 ש"ח חשבתי על: http://www.skypc.co.il/sg_product~GV283~8~0.htm עכשיו השאלה שלי:האם הוא בא עם מתאם ל VGA.?.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by ac1240,

האם הכרטיס הנל של החברה INNOVATION הוא כרטיס לא טוב כמו GIGABYTE?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  22. Started by uri paz,

שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך חדש עם VIVO שעושה CAPTURE טוב. שמחירו בסביבות 500 ש"ח קיבלתי הצעת מחיר על SAPPHIRE ATI 9250 אשמח לשמוע את דעתכם לגביי כרטיס זה ולגביי כרטיסים נוספים אורי

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  23. שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך Inndo3D Geforce 6600 (בבקשה על תגיבו בתגובות כמו "למה קנית inno3d?" "זה חרא של חברה" וכו') עכשיו יש לי חשש שהוא מתחמם יותר מידי איך אני יכול לדעת מה הטמפרטורה שלו ומה הטמפרטורה המוממלצת לליבה הזאתי? (גם במנוחה וגם במאמץ) תודה רבה לכולם!

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  24. Started by zoharsim,

שלום חברים צריך עזרה דחופה בהפעלה של כל משחק רציני ,אחרי דקה המשחק נתקע (העכבר זז)..והדרך לצאת מזה זה RESET בלחצן... עידכנתי BIOS של הלוח הראשי למעודכן ביותר..כנ"ל לכרטיס מסך.... 3DMARK (כנראה גרסה ישנה) הראתה שהכרטיס תקין וציינה לו 8k............ הכרטיס נקנה אתמול ונתקבל בקופסה גדולה רק עם כבל מתאם ודיסק... המערכת שלי :Gigabyte GeForce AGP 7600GS N76G256D-RH Gigabyte K8NS-Ultra 939 AMD +3000 1 Gbyte זכרון

• 0 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים