עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by BandiT,

רק רציתי להגיד תודה לחברי הפורום שעזרו לי לבחור כרטיס מסך זה. לא הייתי יודע מה לבחור. תודה שעשיתם סדר בבלאגן. וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  2. Started by lmlm,

הכרטיס יהיה חלש מהסידרה והוא יהיה עם זיכרון של 256MB הכרטיס אמור להתחרות בכרטיסים שהזיכרון שלהם הוא 256MB והמחיר מהשוער יהיה 500 יורו הוא אמור להיות יותר חזק מ 7800GTX 256 ואמור לשוחרר עוד כמה שבועות ויש שמועה על GTO חדש -לא ידוע פרטים.. לכתבה http://www.theinquirer.net/?article=29672

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  3. Started by ExetRox,

טוב המחשב שלי דיי הזדקן והמשחקים כבר לא רצים מי יודע מה חלק, אז בעיקרון אני שואל אם אני יכול לשדרג לכרטיס מסך הרבה יותר חזק. מפרט... intel core 2 quad q6600 A-DATA Vitesta 2GB DDR2-800 X2 Corsair VX550W gigabyte ga-ep43-ds3l HD4870 רזולוציית מסך 1680x1050 אני יכול לשדרג לכרטיסים החדשים יותר או שזה יהווה לי טיפה בעיה בגלל המפרט? בכל מקרה תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  4. Started by ilay22,

כמה נראה לכם מחיר סביר ל GF6600 מחברת sparkle, חדש לגמרי, 128MB AGP (מוחלף באחריות)?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  5. Started by dabaz,

http://www.glbsale.com/eng/index.html 100% זה גנוב. זה פשוט לא הגיוני! מסך LCD 21 עולה פחות מ 15 פה בארץ! גלשתי בפורום ומישהו אמר שהוא הזמין מהם מחשב נייד. המחירים האלה פשוט לא הגיוניים! אפשר לקנות שם מסך LCD 21 ב287 דולר!!! נראה לכם שאפשר לקנות מהם? זה חייב להיות גנוב או משהו לא? ואם נגיד בטוח לקנות מהם, אפשר אולי לארגן קנייה קבוצתית. המחירים האלה פשוט צחוק! אז אם למישהו יש מידע או דעה על האתר הזה בבקשה שיכתוב.

6. פעם אחת הורדתי קובץ כזה בגודל 65 קילובייט שהיה בו איזה 5 דקות או יותר של מלא גרפיקה כזה בסביבות תלת מימדיות משהו יפה וכזה כתוב שזה מנצל משהו במחשב ובגלל זה זה תופס רק 65K מישהו יכול להביא לי קישור לקובץ הזה?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  7. יש אפשרות כזו ? אני קונה עכשיו את ה X1950 pro של ATI ... הבאסה היא שהוא תומך ב DX9 בדיוק כחודש לפני שמגיעים אלו שתומכים ב DX10 . האם ע"י עידוכני קושחה ניתן יהיה להתאים אותו ל DX10 ? או שזה כבר משהו שקשור לארכיטקטורה שלו ?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by alone66,

740N איך המסך הזה תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  9. Started by O.G.D 2k5,

יש לי בעיה בגרטיס STUDIO PCTV של pinnacle כשאהי מקליט לאחר 10 דק' יש delay מצטבר מה אני עושה: דרך אגב מערכת XP....??? תודות מראש

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  10. Started by puuma,

התקנתי את הכרטיס מסך a7600 gt אבל עכשיו שאני פותח סרט ב mv2player אי אפשר לכוון את העוצמת ניגודיות או אור.. והסרט נהיה בגוון חום כזה... אך אפשר לתקן את זה.. תודה :-\

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  11. Started by ShayAmar,

שלום חברים, נשרף לי היום מסך CTX ששרת אותי 5 שנים בנאמנות. קניתי MAG 786PFs. חיברתי, ואני מקבל קצת עיוות בתמונה: הקווים לא ישרים, במיוחד קו אופקי נראה כמו מעט קעור. כמה שניסיתי לשחק עם התפריט של המסך לא הצלחתי לגעת בנקודה זו. האם מישהו מכיר את הבעיה. יש ברשותי מחשב עם XP וכרטיס מסך GeForce4 MX440. אני עובד ברזולוציה 1024X768 עם 85HZ (הבעיה קיימת בכל רזולוציה) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  12. Started by bd,

6300 ב 3DMARK03 עם 6600 גיגה בייט זה טוב ?! 256 מגה ראמ כי ראיתי כאן תוצאות רק של 05

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  13. יש לדוד שלי מחשב עם הכרטיס בכותרת ואנחנו לא מצליחים לחברו לטלויזיה. עדכנתי את הדריבר ל71.89 ונוספו אפשרויות שונות בהגדרות אבל אין את האופציה של שכפול המסכים וכל האופציות הללו יש לציין שגם בדריבר הישן לא היתה האפשרות לעשות CLONE או משהוא כזה (שכפול). בבקשה צריך עזרה דחוף תודה רבה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  14. Started by DOR_2911,

זה פשוט לא נראה לי הגיוני.... אני מבואס

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  15. Started by D.X,

איך אפשר לעשות את זה ומהי הדרך הפשוטה והזולה לעשות זאת?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  16. Started by ozeini,

שלום לכולם, רציתי לשאול איזה כרטיס מסך עדיף לקנות? GIGABYTE 6600GT PCI E או GIGABYTE X800GT0 PCI E נגיד והמחיר לא מהווה בעיה (אבל רק משניהם) תודה

17. Started by Armageddon1,

P-4 1.6mhz לוח של אינטל 512 rdram כאילו יש מצב שהכרטיס ינוצל עד המקסימום או לפחות קרוב לזה

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  18. Started by tulip42,

אני לפני קניית הכרטיס. איני יודע איזו חברה לקנות. הכרטיס מיוצר בטכנולוגיית NVIDIA, האם יש העדפה לחברה מסוימת? TWINTECH, INNOVISION, PINE XFX וכדומה תודה.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  19. Started by 3gh,

האם אני אמור להשתמש בתוכנה ב safe mode ולהתקין את הדרייברים החדשים גם בsafe mode? תודה מראש

20. Started by blanco,

שלום לכולם יש לי כרטים מסך ati x600 pro . יש לי מסך של mag מחובר ב dvi למחשב. הבעיה שלי היא שאני מחבר את הטלויזיה למחשב ואומר לו לזהות את הטלויזיה אני לא מצליח (לא רואה תמונה). עשיתי ניסוי וחיברתי את המסך למחשב בחיבור רגיל (לא DVI) והכל עובד ! מה עושים ? האם יכול להיות שחיבור ה DVI מבטל את האופציה לראות בטלויזיה? עזרה בבקשה..... :s05: תודה יוני

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  21. Started by chris_u16,

צריך מידע לגבי כרטיסי מסך שאפשר לחבר אליהם 3 מסכים (בDVI וD-SUB) זה מיועד לשימוש משרדי ולכן לא צריך שזה יהיה טוב לאפליקציות גראפיות כבדות. לפי מה שהבנתי יש כאלו רק של חברת Matrox, אז מאיפה ניתן לקנות וכמה עולים?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  22. שלום לכולם, חברה שלי עורכת וידיאו ( עם Avid ) וכרגע משתמשת בכרטיס מסך OnBoard שיש לה על לוח אם P4S61 של Asrock: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4S61 בנתיים הכול עובד כמו שצריך. היא עורכת רק וידיאו - ללא אנימציה. היא כנראה רוצה לעבור לעבוד עם שני מסכים (VGA) ויש לי כרטיס מסך פנוי אבל מאוד ישן - HIS Radeon 7000 64mb: http://www.hisdigital.com/html/7000.htm (לי יש את הגרסא עם 2 יציאות VGA). השאלה שלי היא האם יש דרישות מיוחדות מכרטיס מסך בשביל עריכת וידיאו? אם אין, אין בעיה לעבור לכרטיס הישן נכון? תודה מראש! נ.ב. אני לא יודע אם זה משפיע על התשובה אבל את החומר היא דוגמת בעזרת כרטיס FireWire ויש לה כבר כרטיס טלויזיה (לא שהיא משתמשת בו).

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  23. Started by tombcatz,

שלום אני מעוניין להתקין את גירסאת הבטא החדשה של NVIDIA FORCEWARE DRIVERS [גירסא 77.76] בכל מקרה,רציתי לדעת משהו קטן: לפני התקנת הדרייבר החדש,אני מוחק את הדרייבר הישן...מכיוון ומעולם לא מחקתי דרייבר קודם [רק התקנתי עליו] אין לי מושג מהי תגובת המחשב כאשר אין לו דרייבר לכרטיס מסך מותקן עליו?האם הוא נדלק מחדש במצב SAFE MODE או מה? אודה למי שיתן לי הסבר קצר.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  24. Started by approx,

אין אני יכול ליראות את הFPS במישחקים עם הכרטיס מסך 7600GS ואים אני מבטל את האפשרות הזואת של ה60 FPS

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  25. Started by noob^,

שווה לקנות את גרסאת הג'יגה של PALIT ? או שאת הSONIC 512 הרגיל ? 512 מספיק בישביל המסך ( לעתיד ) ? מסך 22

• 1 תגובה
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים