כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
לכרטיס המסך הזה יש תוכנה שמאפשרת "לשחק" עם האפשרויות שלה. על מנת לחבר מכשיר,התוכנה איתרה את המכשיר,וכדי לראות שמתי את המכשיר כ-primary. עכשיו כשהמכשב דולק,אני לא יכול לראות תוכנות פועלות,למעט windows explorer. כשהפעלתי crysis,ראיתי שהתוכנה נמצאת מעבר לצד ימין,כך שרואים רק את הקצה השמאלי שלה.כך שאני מניח שהתוכנות נמצאות גם מעבר לצד ימים של המסך,מפני שכאני מפעיל תוכנה המחשב מתנהג כרגיל,חוץ מלהראות אותה.
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
משהו יודע כמה דציבל הוא יוצר כאשר נמצא על מהירות 40% ? באיזה אתר ראיתי שבמנוחה (שאני לא יודע כמה זה יוצא באחוזים ) עושה משהו כמו 45DBA ובטעינה קצת יותר, שזה יוצר 2 דברם לא הגיונים: 1. אצלי ב 40% הרעש שלו לא עולה על רעש המעבד (יש לי 5 מאווררי 120 כל אחד 21DBA. ד"א רעש של כמה מאווררים מצתבר ליותר רעש ?) 2. גם אם זה נכון, לא יכול להיות שבטעינה זה גודל כולה בכמה דציבלים, כי כשאני סם אותו על 80-100% ממש שומעים אותו (כמו מכונה). חוץ מזה במצב בקרה אוטו' המהירות שלו לא משתנת ? זאת בעיה בכל ה 8800GTS ?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
כדי שלא יהיה טעויות .. הכרטיס הזה : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1100 מתאים לי למחשבב יש לי ניראלי PCI - E איך אני בודק שבאצת יש לי PCI - E מעבד 2160 לוח אם 945 GCM אז מתאים ?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט קצת בקשר לכרטיס מסך. אני לומד עיצוב גרפי והתוכנות שאני עובד איתן הן בעיקר דו מימד (אילוסטרייטור, אינדיזיין, פלאש, פריהאנד, פוטושופ...) אבל אני לא רוצה להיות מוגבל אם אני אחליט לעבוד קצת על מאיה בשלב מסויים בצורה לא מקצועית. אני מוכן להשקיע בסביבות ה500 שקל על כרטיס מסך, אלא אם כן יש לי סיבה להשקיע יותר ותהיה לזה סיבה משכנעת... אני גם לא ממש בטוח איך זה עובד אבל אני חושב על לקנות מסך של DELL2007 20 אינץ' אז אם צריך שלכרטיס תהיה התאמה למסך אז זה גם חשוב. תודה למגיבים.
-
- 4 תגובות
- 474 צפיות
-
-
בוקר טוב. אני מחפש לקנות מתאם זוויתי לכרטיס מסך. הכוונה למתאם DVI ל-DVI זכר לנקבה שאותו אחר לכרטיס ואליו את הכבל. אני צריך מתאם כזה בכדי שאוכל למקם את המארז צמוד לקיר (הכבל של המסך ממש קשיח וגורם להרחקה רצינית של המארז) מישהו מכיר מקום שבו ניתן לרכוש מתאם כזה? אמיר
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנות 3D כגון Cad ,Solid Works ודומיהן כ %(50~40) מהזמן בשאר הזמן משחק ב CRYSIS ,Half-Life 2 ,Flight Simulator X Deluxe - שאלה האם עדיף לעשות SLI של 9800GTX, או כרטיס יחיד של 9800GX2 או להשקיע בכרטיס מבוסס nVidia Quadro ולקוות שהוא יריץ את המשחקים כראוי ל 9800 ? התקציב הוא 1500 ~ 3200
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
שניהם לAGP. המחיר של שניהם בסביבות ה400. ה7600 תומך PS3. בכל זאת, מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
יש לי ספק TT purepower 460W עם חיבור 6 פין אחד.. והכרטיס דורש שניים, השאלה שלי היא האם אני יכול להשתמש במפצל של 2 מולקסים ל6 פין כדי להשיג עוד חיבור?.. ואיך זה ישפיע על הביצועים.. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך טוב שיריץ משחקים חדשים עם חיבור AGP מעדיף GFORCE יש לי מעבד:INTEL 2.4 לוח אם:IBM 830549U 1G RAM עד 900 ש"ח תודה מראש!!!! rohi234
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
האם כאשר יצא ה 4870X2 צפוי ש NV תגיב בכרטיס משלה..השאלה האם יש מצב ל 2X280GTX ???? אם לא 2X280GTX ידוע מה הכרטיס שNV תוציא??
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפעמים אני רואה באתר TomasHardware תחת הקטגוריה Charts - Graphics Cards, שכרטיס מסך SLI מקבל פריימים יותר נמוכים במשחקים מאשר אותו הכרטיס בגריסה הרגילה(לא SLI). איך הדבר אפשרי? תודה
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
הי, אני מקווה שאני בפורום המתאים. יש לי כרטיס מסך שאני מתכוון להחליף אותו. לא מזמן קניתי מסך "27. אני לא משחק כיום כמעט בכלל, אבל כן רוצה לשחק. הבעיה היא שאני קורא כאן לא מעט הודעות וממש הולך לאיבוד בכל מה שנוגע להגדרות, גם של המשחקים וגם של הכרטיס. ( AA, פילטרים וכו' ). יש איזשהו מדריך שמסביר בשפה עממית מה זה כל המונחים שאתם משתמשים בהם? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אז ככה יש בעיה אחת אני יודע שהמעבד במחשב שלי הוא שני מעבדים אבל לא דואל קור, לא יודע זה איזה מעבד נסיוני שקנו לי עם המחשב לפני 3 שנים אנ ירשום לכם מפרט והתקציב שלי זה 1300 שקל...אניי צריך שאני אוכל להריץ GTA IV, COD5, Prototype וכאלה... מעבד: ספק: ג'נרי 400W אבל אני יכול להשקיע חלק מהכסף בספק של 500 או 600 W מסך: 17" אם צריך עוד פרטים תגידו תודה.. אבל אנ'לא סגור על המעבד למה אבא שלי הזמין דואל קור בזמנו וזה מה שהביאו לו, אנחנו עוד יכולים להחליף רק תגידו לי מזה המעבד המוזר הזה...
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
חיפשתי נושאים לא מצאתי משו שנוגע בישבילי .. אז ככה יש לי עכשיו X800XL 512MB אני רוצה לשאול האם כדי לקנות את ה-HD3850.. האם יהיו הבדלים בביצועים ששווים את הכסף ? תודה .. ובנוסף יש לי AMD3800 DUEL CORE עם אובר קלוק ל-4200.. הייתי רוצה לדעת אם זה בסדר .. והכל יעבוד טוב ? והאם כדי לי לקנות תודה =] ---- עוד שאלה.. רשום בפרטים של ה-HD3850 שהוא PCI-E 2.0 ולי ב-EVEREST רשום משו PCI-E 1.0 PCI-E 1.0 x16 port #0 In Use @ x16 (Gigabyte Radeon X800 XL Video Adapter) אז מה זה לא יעבוד לי במחשב ה-HD3850???? הלוח אם שלי הוא : Gigabyte GA-K8NF-9 v2 תודה על העזרה.. חשוב לי ממש.
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
זה קורע את התמונה ל2 וזה מתחזק ככל שהתזוזה גדלה יותר. הFPS מאד גבוה והמשחק זז חלק על הפרטים הכי גבוהים כול AAX16 מדובר במחשק PREY... (בדמו שלו) אבל הVYSNC שאני יודע שיכול לגרום לזה מכובה לגמרי, ניסיתי לכבות אותו גם דרך ה rivatuner... בחיים לא יצא לי לראות כזה page-tearing באף משחק שהרצתי, מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש לקנות מסך LCD 19 והתקציב שלי הוא 1300 האם תוכלו בבקשה להמליץ לי על דברים?? ועוד דבר האם מישהו מכיר את החברה AOC שאיבורי עובדים איתה? איך המסכים שלהם הם מומלצים?
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
המשחק בכלל יעלה על הכרטיס הזה? ואם אני אמהיר אותו ל 6800 אולטרה? בהנחה שאני משחק עם crt על 800 על 600
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
DELL LCD 19" E197FP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITORהמליצו לי לקחת את המסך הזה לכרטיסLEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 השאלה שלי היא האם זה שילוב טוב והאם יש מסך יותר טוב במחיר של עד 1300 שקל
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך giga-byte 7300 gt 256 mb האים הוא יכול להריץ מישחקים כגון ghost recon 1+2? ובאופן כללי האים הוא כרטיס טוב?
-
- 5 תגובות
- 474 צפיות
-
-
המסך נהיה שחור ברגע שאני משנה את גודל גופן ה-DPI תוך כמה דקות מהפעלת המחשב הוא נהיה שחור יש למישהו מושג למה?
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אני מזמין עכשיו כרטיס מסך מ FOXPC רציתי לדעת מה אתם אומרים על הכרטיס הזה: EVGA e-GeForce 8800GT SSC EDITION 512MB- DX10 - RETAIL 700mhz/2000mhz מחירו : 1,631
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
משהו יודע האם כרטיס HD2900XT מגיע עם HDMI 1.3 ? בבקשה אני מחפש כתבה /מאמר שכותב על היציאה הנ"ל ובאיזה תקן היא ?
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אחים שלי אני קונה מחשב חדש ו אני חייב תיעוץ שלכן בלי הרבה בלגנים תכתבו 8800 או 2900 8800GTS 320MB Extreme Overclocked, HDTV, 2xDVI Sapphire HD 2900 Pro 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 8800GT 512MB 256BIT ההבדל בינו לבן ה512BIT הוא קריטי?
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
מטרת המסך להפעלת משחקים וסרטים ושייתן מענה חיובי לפיסי3 ואקסבוקס 360 שאני אמור לקבל בקרוב ביבוא אישי כך שאני גם מחפש מסך טוב במחיר טוב
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-