עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by MINIME,

אני קניתי את הRADEON 8500 DELUXE 128 MBDDR של GIGABYTE זה יותר טוב מTI 4200 128 MB DDR של ASUS ושאר הTI השונים. ??? ???

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Wizard,

מה יותר טוב ASUS-V8200T2 Deluxe Geforce-3 64 Leadtek GF 3 Ti 200 128MB DDR ? (הלוח הוא גם של אסוס P4T-E, אז אולי יש את העניין של תאימות או משהו כזה ?)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by KoM,

תמיד תציצו כאן...

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. קיבלתי עם המערכת שלי ציון גדול של 4465 :AR15: אני לא יודע מה לעשות :-/ תעזרו לי בבקשה? :'(

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by striker,

רצוי 19" IBM G96? PHILIPS 109P או אחר?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by giliboy,

מה כדי לקנות Geforce 4 Ti 4600 128Mb של Leadtek ב- 1690 ש"ח או Gigabye ATi Radeon 9700 PRO ב- 2,245 מבחינת הכסף אני פשוט לא יודע אם כדי להשקיע עוד 550 ש"ח בערך .... או שעדיף שיגיע Radeon 9700 של חברות אחרות (אתם יודעים כמה אפשר לחכות...) וגם שמעתי Radeon 9700 יש כל מיני באגים זה נכון?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by INFERNO,

מה זה משנה עם אני משתמש ב60Herts או ב 75herts אני לא רואה שום הבדל

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היום קניתי שני כרטיסי מסך לי ולאח שלי, לאח שלי קניתי REDEON 9000 ואני קניתי 8500 אז יש לשנינו בעיות ;D עצלו יש תקיעות ב GTA3 ואני בכלל לא יכול לראות כלום במסך הוא כזה כהה וצר ואני לא יכול להרחיב אותו יותר ..... לאח שלי יש מחשב : מעבד: 800 INTEL לוח אם : איזה לוח זול ב 400 שח עם צ'יפ סט של VIA זכרון: 128 SDRAM כרטיס מסך : REDEON 9000 אני חושב שיש צורך בהוספת זכרון .... האם אני צודק? ובקשר לבעיה שלי ... אין לי מושג! :-\ תודה מראש .

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by SpiritKnight,

איך מפעילים את הAAX4(לדוגמא) בכרטיסי ATI, ואיך(אם אפשר) להפעיל ANISTROPIC FILTERING. כמו כן, הבנתי שAA משנן את הקצוות על חשבון קצב הפריימים, ומישהו אמר לי איכות התמונה-זה נכון? מה עושה ANISTROPIC FILTERING?

10. Started by hachling,

ספציפית p70f ו- g75f.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by asili,

יש לי מסך IIYAMA 454 והוא מלא טביעות אצבעות ולכלוכים קראתי שאסור לנקות אותו עם ספריי לניקוי מסכים אז רציתי לדעת מהי הצורה הטובה והבטוחה ביותר לנקות מסך מסוג זה? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by SpiritKnight,

למישהו יש מושג כמה אחריות ג'יגה בייט עצמה נותנת על הRADEON9700??? חרשתי על האתר אתמול והיום ולא הצלחתי למצוא. תודה.

13. Started by timtim,

תראו! אני רוצה לקנות כרטיס מסך הכי טוב שיש, אבל ההורים שלי מגבילים אותי! הם אומרים שהם מוכנים לתת לי 700 שקל. אבל ב 700 שקל אי אפשר לקנות כרטיס מסך טוב!? אם מישהו יודע על כרטיס טוב וזול שיגיד לי בבקשה?

14. קניתי RADEON 9000 64MB מה אתם ממליצים לי לעשות ליפני ההתקנה? "אולי צריך דריברים חדשים,או כול דבר אחר"

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  15. שלום. קניתי כרטיס מסך Gainward GF4 Ti4600 750 XP, והסתבר לי שהוא לא Golden Sample (להלן- "המוזהב") כמו שחשבתי. הסתכלתי באתר של Gainward, וראיתי שבעצם לשני הכרטיסים מפרטים טכניים זהים. ההבדל היחיד הוא שבמוזהב הם מקפידים לבחור מעבד גרפי מובחר וזכרונות הכי טובים, או איזה קשקוש כזה. בתכלס, אין הבדל בביצועים, נכון ? אני לא מתכוון להמהיר אותו, אז אין צורך לומר שהמוזהב יהיה יותר יציב ב-o/c. הקירור שיש בכרטיס הרגיל יספיק. אז יש הבדלים בין הכרטיסים ? מה אתם אומרים ? תודה.

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  16. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם רציתי שמיהשו יסביר לי בדיוק מה זה CATALYST והאם זה רק לכרטיסים BBA ובכלל כל מה שצריך לדעת עליו תודה ! זה חשוב

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by MINIME,

קניתי את זה אני מקבל את זה עוד שלושה ימים :D :D אני אישית חושב שזה כרטיס מצוין. מה אתם חושבים עליו

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by none,

אני חיפשתי מאז ומתמיד כ. מסך טוב לTVOUT , עכשיו חשבתי על לקחת TI 4200 וראיתי את הכתבה עם הההשוואה של הכרטיסי TI 4200 ושם ראיתי: ובקיצור שאיכות הTVOUT של הרדאון 9000 /PRO מצויינית ואף הכי טובה, מישהו יכול לאשר/לבטל טענה זו? כמו כן בהשוואה זו כתוב שמפענח הTVOUT הטוב ביותר לכרטיסי NVIDIA הוא Connexant CX25871 ברשותי כ. מסך ASUS V7100 PRO שיש בו מפענח זה, לכן ויתרתי על הרעיון של TI 4200 , ולכן אני מחפש Radeon 9000 PRO האם יש כזה בארץ?

19. Started by itaysk,

והאם יש הבדל פיזי בינם לבין רגילים? האם הם רק לכרטיסי מסך?

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  20. Started by Vortex,

שמעתי ש Gainward חברה טובה. לפני שאגיד לכם בכמה כסף מצאתי את הכרטיס הזה, תגידו לי בבקשה כמה הוא שווה...... תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by imac,

היא הצליחה (מאוד) אז למה היא נסגרה?

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. מאוד חשוב לי לדעת, תודה ד"א אם כן, מה יותר כדאי לי סומה, לידטק או אביט ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by iib,

AnandTech מבקר אצל ATi ו- nVidia. מסביר את סבב הפיתוח של מעבד גראפי חדש ונותן נמבט פנימי נחמד לתוך nVidia ו- ATi. כתבה אם לא אינטפורמטיבית במיוחד - נחמדה וקלילה לקריאה. אני אוהב את הסיקורים הפנימים האלה של AnandTech. Share your thoughts...

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  24. יש לי שאלה אני בקרוב מתכוון לרכוש כרטיס Gainward Gf4 128 mb mx440 עכשיו רציתי לדעת אם הוא כרטיס שיספיק לי לשנה הקרובה ? פשוט אני לא מצליח למצוא תהבדל בינו ובין ה Ti אני ירגיש כל כך הרבה הבדל ? האם כדאי לקנות את הכרטיס הזה ב 400 שקל ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מחר אני מקבל את הלידטק 4200 שלי,הזכרונות שבאים איתו הם 4NS שזה קצת גבוה מדי לטעמי... עכשיו,יש לי חבר שנמצא כרגע ביפן ויכול להשיג לי שמונה צ'יפים 2.2NS של סמסונג, "נקיים" לחלוטין,ללא שום PCB או רכיב אחר שמחובר אליהם. עכשיו מה שאני שואל זה האם אפשר להחליף את הזכרונות שיש כרגע על הPCB של הכרטיס לאלו של הסמסונג? (במקרה ויש צורך בדבר יש לי גישה למיקרו מלחם). או שהדבר הזה בלתי אפשרי והכרטיס לא יזהה אותם ואני סתם הורס לי את הכרטיס לחינם?

דיונים חדשים בפורומים