עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TZ,

בס"ד שלום יש לי שאלה האם חיבור S-VIDEO בכרטיס מסך יכול לשמש לי באיזו דרך להעברת צילום וידאו למחשב ? בתודה TZ

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by masterb,

חבר שלי נוסע לסין והונג קונג ביום רביעי הקרוב. אני מענויין לשדרג את ה FX5700LE שלי ל 6600GT להלן מספר שאלות בתודה מראש לעונים: 1. לא הצלחתי לבדוק מחיר הכרטיס בסין/הונג קונג האם משהו מכיר אתר רלוונטי ? 2. האם הכרטיס יכול בכלל לעבוד על המחשב שלי בצורה יעילה : AMD AMD Athlon XP 2000+ 1.7 GHz Total Physical Memory 384 MB Motherboard Info Manufacturer BIOSTAR Group Model M7VIB BIOS Vendor Award Software International, Inc Slot 6/6 (AGP) NVIDIA GeForce FX 5700LE (Omega 1.5303) Order 0 Designation AGP Type AGP Data Bus Width 32 b Details In Use, Long Device Class Display IRQ 11 3. האם יש חשיבות משמעותית לחברה ?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  3. Started by shai7654,

הבעיה שלי שנראה לי לא שמתי את הכרטיס כמן שצריך השאלה שלי יש לי שני חיבורים בכרטיס שמתחברים לספק כח זה משנה איך אני מחבר אותם לספק באיזשהי צורה?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  4. Started by goldiga,

הציעו לי אותו כחלק ממפרט של מחשב לתוכנות תלת מימד ומשחקים ב1000 שקל, לקחת ?

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  5. Started by p-o-i,

למישהו פה יש GEFORCE FX5200 של ASUS????? אם כן אתם יכולים לשלוח לי עותק של הביוס שלכם...אני חייב לשחזר את הביוס שלי למקורי כי הקרור שפעם היה לי עליו כבר לא נימצא אז אני חייב ברויה טונר תמיד להוריד את הקלוקים...אז בבקשה יש למישהו??

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  6. למי יש 8600 gts מבקש חוות דעת על הכרטיס לאחר שבדק את הכרטיס

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  7. Started by eyal_hwzone,

שלום לכולם. אני אמור לקנות מחשב חדש. מלבד הצורך בכרטיס שיתמוך במשחקים הכבדים, אני צריך גם יכולת להקליט שידורי טלוויזיה. לאחר התעניינות החלטתי על הכרטיס - CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO. הבנתי שהוא יהיה מצויין למשחקים, והוא גם יכול לשמש אותי להקלטת תוכניות. העניין הוא שמישהו הסביר לי שהאיכות של כרטיס כזה כVIDEO IN היא לא גבוהה, ולא משתווה לכרטיס טלוויזיה בסדר גודל של 500-600 ש"ח. האם זה נכון? איך האיכות שלו כVIDEO IN? והאם אני יכול לקבל המלצה על כרטיס שיהיה יותר זול, שעדיין יספק את הסחורה מבחינת משחקים, ובהפרש אוכל לקנות כרטיס טלוויזיה...

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  8. שלום חברים, ברשותי כרטיס מסך ATi Radeon 9700NP אשר מחובר למסך המחשב ולטלוויזיה במקביל. יציאת ה DVI מחוברת אל מסך המחשב ויציאת ה VGA מחוברת אל הטלוויזיה. אני משתמש בדרייבר של ATi הלא הוא ה Catalyst על מנת למתג ולנהל את שני אמצעי התצוגה שמחוברים לכ. המסך. כאשר אני ממתג בין מסך אחד למשנהו הדרייבר בוחר לו רזולוציה שהיא אינה הרזולוציה הטבעית של אותו המסך, מה שמצריך ממני להגדיר באופן ידני את הרזולוציה המתאימה. הדבר הופך להיות מעיק מאוד כאשר המיתוג הנ"ל נעשה על בסיס קבוע ובתכיפות גבוהה יחסית. ברצוני לדעת האם לדרייבר יש אפשרות ברגע המיתוג לשמור על הרזולוציה הטבעית מבלי כל התערבות מצד המשתמש? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  9. Started by ohmega,

שלום ברשותי כ.מסך SAPPHIRE ATI RADEON X1600PRO 256MBDDRII כשאני מחבר את הכרטיס לטלוויזיה באמצעות כבל וידאו RCA ('בננה' צהובה) שטח התצוגה על מסך הטלוויזיה קטן משמעותית משטח התצוגה שמסך הטלויזיה יכול להראות. מה אפשר לעשות כדי לשנות את זה? אודה לכם מאוד על העזרה

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  10. התקנתי אותו ומאז המערכת הרבה יותר יציבה ולא קורסת לי כל כמה דקות. בבדיקה שעשיתי על C&C3 ובצפייה בHD התמיכה סוף סוף טובה. עדין הדרייבר הזה לא שוחרר רישמית הוא מופיע באתר הנ"ל http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=15

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  11. Started by djzander,

מזה PCI-e ואם זה מתאים לכניסה רגילה ?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  12. מה אתם אומרים עליהם כי לא יודע הם זולים ולא יודע אים כדאי ליקנות אותם פשוט אני רגיל ל ASUS ו GIGABYTE וכל השאר אני לא יודע.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  13. שלום, המפרט שלי הוא AMD 3200@2.2GHZ לוח אם DFI Lanparty Ultra-D 939 זכרונות geil 512*2 @ 420MHZ 2.5-4-4-7 WD HD 250GB Sata 2 כרטיס מסך נוכחי Leadtek 6600GT Extreme Edition מסך 17" LCD SyncMaster 730B ספק Antec TruePower 2 480W ושני כוננים אני מתלבט בין X1950XT 256MB בערך ב1600-1700 X1950PRO 256 \512 שעולים 1400 \ 1200 בערך לפי מה שראיתי X1900XT 512 קצת יותר טוב מX1950XT 256 אבל עולה הרבה יותר... במחיר כזה כבר עדיף X1950XTX בלי קשר אני מתגייס עוד כחצי שנה-שנה תלוי לאן אני אתקבל... השאלה שלי היא איזה כרטיס כדאי לקנות... אין לי בעיה להוציא גם 2000 אם זה ממש שווה את ההבדל אבל אני מחפש משהו שיתן תמורה גבוהה למחיר ואיכות גבוהה כמובן... בגלל זה אני לא מחפש בכיוון של 7XXX של NVID…

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  14. Started by XTFriends,

יש הבדלים גדולים בינו לבין AGP? כי אני רוצה לקנות לוח והשאלה אם שווה לי עם ה-PCI-E או AGP.. אני רוצה ליקנות את ה-X800XT PE בגירסת PCI-E.. השאלה מה משתלם לי, ומה יהיה טוב לעתיד? תודה.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  15. Started by fit3,

שלום אנשים אני מחפש לקנות מסך LCD 19 והתקציב שלי הוא 1300 האם תוכלו בבקשה להמליץ לי על דברים?? ועוד דבר האם מישהו מכיר את החברה AOC שאיבורי עובדים איתה? איך המסכים שלהם הם מומלצים?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  16. Started by roi503,

לפני כמה שבועות פרמטתי תמחשב ואין לי כרגע תדרייברים לכרטיס טלווזיה שלי: SAA7130 TV CARD-VIDEO CAPTURE של חברת INTEX אודה לכל מי שיכול למצוא לי את הדרייבר המתאים.. תודה...

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  17. Started by fatalico,

מחפש כרטיס מסך בתקציב של 800 שקל. כיום מחזיק ב ס800GT של POWORCOLOR והוא לא מספק אותי. מבקש השוואה ביניהם מבחינת ביצועים אם יש. העין נמשכה ל8600GTS, האם הוא אכן הטוב ביותר לתקציב?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  18. Started by oev israel,

תודה לעונים. זקוק להמלצה לכרטיס וידאו עבור העברת וידאו למחשב. משהו לא יקר - אבל שיעשה את העבודה היטב. (המחשב עומד להיות מחשב חזק עם מעבד CORE 2 6400. כרטיס המסך יהיה של GIGABYTE 7600GT)

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לבנות מחדש לעריכת וידאו , עם שימוש בתוכנת AVID EXP PRO חשבתי לקנות כרטיס GeForcePCX7600GS, PEGx16, 128Bit , 512MB אבל אני לא בטוח שהוא מתאים לתוכנה. לפי אתר התוכנה , התוכנה עובדת עם כרטיסים אלה : (אין לי מושג אם הם יותר /פחות טובים) NVIDIA QuadroFX 3500 PCI Express NVIDIA QuadroFX 3450 PCI Express NVIDIA QuadroFX 1500 PCI Express NVIDIA QuadroFX 1400 PCI Express NVIDIA QuadroFX 1300 PCI Express NVIDIA QuadroFX 560 PCI Express NVIDIA QuadroFX 550 PCI Express NVIDIA QuadroFX 1100 AGP 8X NVIDIA QuadroFX 500 AGP 8X תודה על העזרה,

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  20. Started by egblue,

היי, יש לי DUAL MONITORS מחוברים, הכל היה בסדר עד שפירמטתי את המחשב והתקנתי אותו מחדש המחשב הקודם, שהותקן היה מחובר לו מסך אחד, ואז צורף השני, הפעם הWINDOWS הותקן כאשר שניהם מחוברים, המסך הראשי Sharp Aquos 32" והמסך השני DELL 17" הבעיה היא כזאת, שהמחשב מכבה את המסכים, שאני מדליק את המסך הראשי, לפעמים הוא לא מקבל סיגנל, ואילו ה17" כן מקבל אז אני רואה רק צד אחד. מה שעשיתי כדי לפתור את זה, פתחתי את ה DISPLAY PROPERTISE וגררתי אותו לחלון של ה17" ואז מתי שזה קורה, אני משנה את הרזולוציה במסך ה32" ועושה CANCEL, ככה זה מחזיר את התמונה. מה הסיבה לזה ואיך ניתן לפתור את זה? אם צריך עוד פרטים, אשמח לתת. thanks in advanced.

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  21. GeForce 8600GTS 512 או 8600GTS 256MB Superclocked

22. Started by David_Beckham,

אנשים התקנתי תמשחק יש לי 8800GT המשחק הולך לי על SLOW motion ואני משתגע למה זה ככה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  23. איך החברה הזאת,הם אמינים? ב7800 GT איזה חברה עדיפה-XFX או LEADTEK או משהו אחר? אני שואל בין היתר כי המחיר של XFX קצת חשוד-רק 2100 ש"ח וזה עוד עם OC לעומת כ2400-2500 בLEADTEK. שמעתי גם שXFX היו פעם בעצם no name האם זה נכון? תודה

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  24. Started by deking,

יש לי ספק Enermax Liberty 400w ורציתי לשאול אם הוא יחזיק את ה-8800 gt ..? תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  25. שלום לכולם, לאחרונה התקנתי ויסטה 32 ומאז חיפשתי רבות את הכלי המצויין שהיה בעבר nView הכלי לא קיים כרגע בדרייבים הכי החדשים של נוידיה... ולא נראה לי שהם מתכננים מתישהו להוציא כזה.. האם מישהו מכיר כלי חלופי? חיפשתי פה בפורום וגם בפורומים בעולם ולצערי לא מצאתי האם מישהו בכל זאת מכיר משהו ?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים