כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך Inndo3D Geforce 6600 (בבקשה על תגיבו בתגובות כמו "למה קנית inno3d?" "זה חרא של חברה" וכו') עכשיו יש לי חשש שהוא מתחמם יותר מידי איך אני יכול לדעת מה הטמפרטורה שלו ומה הטמפרטורה המוממלצת לליבה הזאתי? (גם במנוחה וגם במאמץ) תודה רבה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
http://www.cya.co.il/up02/05/08/03/f3c6gsa0.JPG מה לעשות .. הדרייברים מעודכנים וזה קורה בכל המשחקים...
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מה עדיף 1900xt 512mb ב300$ או להוסיף ל350$ x1900xtx 512mb? תודה
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, נניח שיש לי כרטיס טלוויזיה, האם המחשב שלי יכול לשמש כטלוויזיה בלי חיבור לטלוויזיה? ועוד שאלה: אם יש לי כרטיס האם אני יכול להקליט תוכניות לתוך ההארד בפורמט AVI, MPG? ושאלה אחרונה: איזה כרטיס טלוויזיה אני צריך כדי לבצע את הדברים שרשומים למעלה? לא יודע אם חשוב לציין יש לי רדיאון 9800 פרו תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, יש לי geforce4ti מיושן והגיע הזמן להחליף אותו. איזה כרטיס מסך AGP באיזור ה1000 שקל אתם ממליצים לי לקנות כדי שאני אוכל לשחק קצת במשחקים? שווה בכלל להשקיע היום 1000 שקל בכרטיס מסך AGP חדש למחשב או שעוד כמה חודשים, חצי שנה, אני אגלה ששום פעם אני לא יכול להריץ שום דבר? לצערי הלוח אם שלי תומך רק בAGP אז כל כרטיסי הPCIE לא אקטואלים בשבילי עיינתי בפורום כדי לנסות להחליט איזה כרטיס מסך כדאי אבל רק יצאתי יותר מבולבל...
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הבנתי שהוא אמור להיות האח המוצלח יותר של ה-763MB כי הוא בטכנולוגית Dynaflat X (או משהו כזה). בכל אופן, משום מה הוא יחסית זול כרגע (779ש"ח עד הלילה ב-23:00) ונמכר אך ורק בחנות אחת. יש למישהו הסבר ? יש איזו בעיה איתו שאני לא מכיר ? המפרט שלו נראה טוב מאוד לדעתי: גודל :"17 (43 ס"מ) גודל נקודה: של 0.20 מ"מ. (אופקי) שפורפרת : שטוח לחלוטין DynaFlat X רזולוציה : dpi 768 X 1024 ב- Hz86 Dpi 1024 X 1280 ב- Hz 65 רוחב פס : של MHz110. תדר רענון - אופקי :30-70KHz אנכי : 50-160Hz שטח תצוגה : נורמלי 312x234 מ"מ מקס' 325x244 מ"מ מתח עבודה : 90-264V מידות : 398x412x400מ"מ W x H x D משקל : 16 ק"ג תקני בטיחות : UL, CSA, NOM, TUV GS, NEMKO, EPA PSBGOST, PCBC,MEEI, SIQ, EZU,CCIB,DHHS FCC…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום! לפני מספר שעות קיבלתי את האנטק והג'יגה-בייט 6600 החדש שלי. נדמה לי שהקונטרסט קצת חזק מדי עם הכרטיס החדש. העיניים כואבות. ההגדרות זהות, כמובן, רזולוציה 864*1152 ו-75 הרץ (המסך לא נותן יותר). ועדיין, העיניים מתעיפות וכואבות טיפה. ניסיתי להוריד גאמא\קונטרסט ובהירות, אך ללא הועיל. מישהו יודע מה קורה כאן? בתודה, שי.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
פירמטתי ת'מחשב, והכרטיס הזה חדש נכנסתי להתקנה פתאום קפצה הודעה תתקין DRIVER VGA לפני שאתה ממשיך את ההתקנה לא יודע מה לעשות, עזרה מתבקשת בחנות אמרו לי צריך להתקין את כל הדרייברים של הלוח אם (P5W DH DELUX) אבל לא יודע אולי אני מתקין את הלא נכונים לא מצליח לסדר את זה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אהלן, מישהו יכול להסביר לי איך זה הגיוני שבאתר של KSP, רשום שכרטיס אחד של Sapphire HD 3870 512MB GDDR4 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E עולה 795 ש"ח, ומתחתיו רשום Sapphire HD 3870 X2 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E שעולה 1735 ש"ח? קודם כל, אם זה אותו כרטיס אז למה אחד GDDR4 והשני זה GDDR3? ואם זה אותו כרטיס בדיוק רק X2, אז למה לא לקנות שניים בנפרד? זה יוצא יותר זול.. מצורפת תמונה.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך AGP עד 600 שקל העדפה לקירור פאסיבי ואם פוטנציאל לאוברקלוק תודה מראש יונתן
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
לאפיק PCI רגיל וחשוב שיהיה לו כניסת וידאו ואולי גם S-VIDEO ושיוכל להקליט מהטלוויזיה באיכות גבוהה... יש כזה?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אםASUS M2NPV-VM , אני משחק למשל ב-Call of Duty והמשחק מקרטע לי. במחשב הקודם שלי היה לי כרטיס מסך ati 9550 (האמת אני לא בטוח) והמשחק רץ לי יפה. אם הבעיה היא באמת בכרטיס מסך אז תמליצו לי בבקשה על כרטיס לא יקר (שאימא שלי לא תחנוק אותי) שיתאים לי, בסביבות 300 שקל יתאים. המעבד שלי הוא amd 4200 1024 זיכרון תודה. עריכה:פתאום חשבתי שאולי הבעיה היא בויסטה. ואם לא מה דעתכם על הכרטיס הזהhttp://www.wcs.co.il/Product.asp?productid=455
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני רוצה לגבות את הביוס הקודם ואני לא יודע איך. יש שם שני עדכונים: 2C8501SA.007 - bios for card with Infineon memory 2C8501SA.009 - bios for card with Hynix memory איך אני יודע מה אני צריך?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם. מחר אני רוכש מחשב מבוסס AMD 4800x2. בין השאר, ארצה להשתמש במחשב על מנת להקליט תוכניות מן הטלוויזיה אל הדיסק הקשיח. המחשב ימוקם קרוב מאוד לטלוויזיה לשם כך. רציתי לדעת, אילו רכיבי חומרה ואיזו תוכנה דרושה על מנת לעשות זאת? אודה לכם מאוד על כל אינפורמציה, כי אני לא מבין בנושא מי יודע מה.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
המחשב התחיל לעשות עיוותים בזמן האחרון, פירמטתי וזה נמשך. אמרו לי שהכרטיס מסך נדפק אז אני מתלבט בין שלושה כרטיסים: 1. 7300GT - יצרן Leadtek - מחיר: 500¤ 2. 7600GS - יצרן Leadtek - מחיר: 553¤ (משלוח - 48¤) 3. 7600GT - יצרן Leadtek - מחיר: 745¤ המחירים מהאתר pandas (רק שם מצאתי כרטיסי AGP) אני אשמח אם חוץ מהממלצה תוכלו לפרט טיפה על כל כרטיס ועל התכונות שלו אם אתם ממליצים על כרטיס מסויים אני ישמח לשמוע למה דווקא הוא... תודה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
לכל התותחים בתחום כרטיסי המסך, הזמנתי EAH5770 2DIS 1GD5 V2 וקיבלתי EAH5770 2DIS 1GD5 V2 A באף מקום לא רשום מה ההבדל.... מה גם שיש משהו מוזר כי יש לי כרגע 2 פרוספקטים של אותו כרטיס ובאחד רשום שהכרטיס PCI-E 2.0 x ובאחר רשום שהכרטיס PCI-E 2.1 x באתר של Asus, בכתובת http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=48Fdihmj8luGFa8u&templete=2 שזה הכרטיס EAH5770/2DIS/1GD5 (לא ה- V2) רשום תחת Overview, שהכרטיס PCI-E 2.0 x I/O וב Specification רשום שהכרטיס PCI-E 2.1 x 1) מה ההבדל? 2) מה נכון? 3) מה האות A בכרטיס V2? תודה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מזה טמפ' נורמלית של כ.מסך יש לי LEADTEK 8800 320 MB כרגע 64 מעלות זה תקין? הכ.מסך חדש ,לא נמצא במאמץ ..
-
- 8 תגובות
- 553 צפיות
-
-
התקנתי מערכת נקייה של חלונות XP, הכל עבד כשורה אח"כ התקנתי את הדרייבר העדכני ביותר של ATI וביצעתי איתחול, המחשב עלה רגיל, הופיע הלוגו של XP ואז במקום להיכנס למערכת ההפעלה המסך הפך לשחור והנורה הירוקה שעל המסך החלה להבהב כאילו הוא לא מוצא את "מקור" האות. הפעלתי את המערכת בSafe Mode, הסרתי את הדרייבר, הפעלתי מחדש והכל עובד כשורה. סתם בשביל לבדוק, התקנתי גם גרסה מאוד ישנה של הדרייבר, ללא ה CCC, אולם ללא הצלחה. בקצרה, עם דרייבר XP לא עולה ובלי הדרייבר עובד טוב. מישהו ניתקל בבעיה דומה?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
אני רוצה לבנות משהו בסגנון הזה, ולצורך כך מסתבר שאני זקוק למסך LCD ללא תאורה אחורית, איך קוראים לז, אני תמיד מקבל תוצאות של טלויזיות או מסכי מחשב מוגמרים, ניתן להשיג כזה בארץ? זה הסגנון למקרן הבייתי : ושם יש גם את המסך http://inventgeek.com/Projects/HomeTheater/Page1.aspx תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום. אני מתכוון לקנות מחשב בשבוע הקרוב הכול מוכן אבל דחית את זה בגלל המסך מישהו מכיר את הדגם הזה של המסך T710BH שך LG מסך CRT איך הוא לשימושים רגילים בעיקר גלישה באינטרנט אני אעבוד הרבה מול WORD ומשחקים פעם בכמה ימים תלוי הוא יספיק? הוא עולה לי 790 ש"ח אם למישהו יש את הדגם הזה ספציפית שיגיד (אפילו בפרטי) זה חשוב.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
קיבלתי שקניתי תמחשב כזה מתאם כזה שחורר עם 4 יציאות אחד של ה S-VIDEO אחד ועוד 3 RCA אחד ירוק שרשום עליו Y אחד אדום שרשום עליו P ואחד כחול שרשוםם עליו PBAV עכשויו בכרטיס עצמו מה שיש לי זה רק יציאת DVI עוד יציאה של המסך ועוד חיבור S-VIDEO שעליו אני מחבר תמתאם קיצר מחבר חוטים וזה ואין לא מצליח לעשות TV -OUT ניסתי גם דרך הווינדוס וגם דרך התוכנה TV TOOL מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני חייב לקנות כ. מסך חדש, כי הישן שלי נשרף... יש לי שקע AGP4 ואני חייב כרטיס. יש לי בסביבות ה1100 שח... אז האם לחכות ל 6600 AGP? או לקחת את ה5900 וזהו?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מסך AOC lm729 עם חיבור DVI כרטיס מסך MSI GeForce FX5200 אני מחבר את המסך לחיבור DVI, מנסה להפעיל אותו דרך ההגדרות של הכרטיס מסך ולא מצליח. אני לא מקבל את יציאת ה DVI ברשימת התצוגות הזמינות, ב nView display mode. האם חייבים לנתק את החיבור הרגיל או שאפשר ששניהם יהיו מחוברים בו זמנית? אשמח לקבל עזרה בנושא.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-