עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by A1eX,

בזמן האחרון התחילו אצלי רעשים מהמאוורר של כ. המסך... יש לציין שניקיתי אותו עד המקסימום שאפשר, עם שואב, מברשת ואפילו שמתי שמן על הציר הפנימי. אבל כלום לא עוזר והרעש קיים. מה לעשות? אני כבר התיאשתי...

• 7 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by ori24,

מהם בדיוק הפילטרים במשחקים שיש ה-X4 X8..... ועד כמה כל שינוי שלהם משפיע על הכרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  3. Started by a-gold,

אז אחרי שבדקתי ... מצאתי 2 כרטיסים שנראים לי...ואשמח אם תעזרו לי לבחור אחד מהם אז זה הראשון: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_429&products_id=3889 אפשרות שניה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_356&products_id=4037

• 7 תגובות
    • 541 צפיות
  4. היי החלפתי לספק זמני שהיה לי בבית (HEC 300) ואין לו את החיבור שהיה לFSP שמתחבר לתוך הכרטיס מסך רציתי לשאול כמה זה קריטי להשאר ככה ? תודה מפרט בחתימה

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  5. הכרטיס שבחרתי למחשב שלי (שיריץ גם משחקים) הוא :LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL. המליצו לי על כרטיס מסך אחר שייתן ביצועים עדיפים והוא: XFX 8800GTS 640Mb XXX Edition. הכרטיס השני יקר יותר מהראשון. האם המאמץ (הכספי) שווה ? תודה

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  6. Started by liran.be,

אהלן, אני לא בטוח שאני בפורום הנכון (?) אני מחפש כרטיס וידאו להמרת קלטות וידאו ישנות לפורמט דיגיטאלי. אני סטודנט ככה שיש צורך בכרטיס זול יחסית, שיעבוד על מחשב די ישן (בן 5). מעבד אינטל 3 ג'יגה, 2.5 ג'יגה זיכרון. תודה, לירן.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  7. תמיד עניין אותי לדעת, ה4870 יהיה ברמה של 4850CF כשמשחקים על רזולוציה טבעית של 22" או שהוא יהיה פחות טוב משמעותית?

8. Started by Little_AKA_Or,

היום אני מזמין את המחשב החדש ואני קונה את הכרטיס 6800GT PCI-e. אני צריך בנצ'מארק של 6800GT PCI-e ובו השוואה בין החברות המוכרות אותו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  9. Started by dmaster1984,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש AGPX8 כמובן לא במחיר גבוהים מידי, משהוא פחות או יותר 700 - 900 ש"ח בבקשה אם אפשר גם ATI וגם Nvidia תודה

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  10. אהלן,אני מחפש כרטיס מסך בטווח מחירים של 400 שקל שנותן תמורה גבוהה למחיר. אני לא גיימר כבד לכן אין לי צורך בכרטיס ממש חזק. חשוב שיהיה בחיבור PCIe. חשבתי על Sapphire Radeon HD3650 512MB PCIe מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  11. Started by Oranili,

GECUBE Radeon X1950Pro 256MB AGP :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  12. כותרת.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  13. Started by oamir1,

אהלן כשאני מעביר את התמונה מהAti שלי לטלויזיה רואים באיכות ירודה, וכשאני מחזיר למסך הוא קובבע הגדרות חדשות של 60הרץ רענון ו16ביט איכוות צבע, לעומת ה100 הרץ על 32 ביט שהיו לפני ההעברה איך מסדרים את זה? יש לי Redaon xpress 200 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  14. Started by assafbes,

שלום החלפתי את הכרטיס מסך הישן שלי של ATI ב-GF4 440 X8 משומש (כי היתי צריך את היציעה לטלביזיה). לאחר שאני מחבר את הכרטיס המחשב עולה (עם XP או לינוקס), לאחר כמה זמן הוא קורס (כאילו נחבה). אם אני מעדקן את הדריברים התופעה חוזרת בקצב מהיר יותר. אני משתמש במחשב P4 ישן 256MB RAM 1500 מגהרץ. אם אני מחזיר את הכרטיס הישן הכל בשדר, מה יחולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  15. Started by bennnn,

שלום רציתי לדעת האם יש Sapphire Radeon X800GTO 256MB את הדגם הזה ל agp*8 והבנתי שיש בו 12 צינורות עיבוד לעומת ה 6600gt ששם יש 8 מהם ההבדלים בינהם? ואיפה אפשר לרכוש אותו לאי גי פי במחיר הכי זול אםפ בכלל ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  16. Started by guy_b,

שלום . קניתי מסך פלזמה 46 של PHILIPS אני רוצה לחבר אותו למחשב דרך כניסת הDVI השאלה היא: האם אפשר לחבר את המסך דרך הVGA ואת הפלזמה דרך הDVI ולראות בשנהים אותו דבר. יש לי כרטיס מסך 6600GT עם שני היציאות הנ"ל. אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  17. מה מומלץ מהמסכים הנ"ל , חייב לציין שהאסוס ויזואלית נראה פיצוץ ASUS PW191 SAMSUNG 940BW LG L194WT MAG T906W SONY SDMX95F מה הכי מומלץ ? האסוס נראה מדליק , אם יש מסך מסוג אחר שמומלץ אשמח לשמוע

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  18. Started by alon311,

האם ספק 380W של ANTEC יוכל לסחוב כרטיסים כמו 8800 ו7800 ו- 1950XT תודה לכל העונים

• 7 תגובות
    • 541 צפיות
  19. Started by Tuki sheishmor alay,

כפי שהבנתי, היתרון של כרטיס PVR על כרטיס טלביזיה רגיל הוא היותו מאפשר קידוד והקלטת השידורים. הבעיה היא שבהוט כמעט כל הערוצים הרלבנטים הם בשיטה הדיגיטלית ולכן אם יש לי חיבור של הכבלים למחשב ללא הממיר של הוט אז אני מוגבל רק לערוצים המשודרים בשיטה האנלוגית. אני צודק? פשוט אני מתלבט בין ה-hauppauge PVR-150 לבים סתם כרטיס טלביזיה רגיל ב-100-200 שח ונראה לי שבמידה ואני צודק אז לא שווה לשלם הפרש של עוד כ-400 שח עבור היכולת להקליט את הערוצים המשודרים בשיטה האנלוגית.

20. Started by Omer DA,

יש לי את הכרטיס HD3850 בגרסאת ה256 MB כשאני וכשאני עושה בדיקה אם הכרטיס יכול להריץ משהו(באתר can you run it?) מופיעה לי כמות הזכרון הבאה זה יכול להיות או שזאת בעיה באתר? כי זה כבר כמה שבועות מציג לי ככה במשחקים

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  21. Started by kis,

שלום לכולם אני חדש באתר אך לא חדש בעסקי המחשבים. ברצוני להחליף את כרטיס המסך (9000 pro ) למשהו טוב יותר התקציב הוא עד 500$ אך הבעיה היא ש לוח האם שיש לי הוא p2 titan 533 אשר לפי הנתונים שלו תומך agp x4 . המעבד הוא 2.4 הזכרון הוא 512 333 מגה הרץ למישהו יש תשובה? (אחי חוזר מ ארה"ב בתחילת ינואר)

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  22. Started by psxr,

טוב אחרי שאתמול יצא לי להשתמש רק במחשב הנייד של אח שלי פתאום לא כאבו לי העיניים אז אני חושב שהגיע הזמן להחליף מסך. הדרישות הם למסך 17" שיהיה טוב לאופיס סרטים ומשחקים, אין הגבלה ממש על התקציב כי מקסימום אני יוריד מהתקציב של המחשב. אני רואה כבר הרבה שמחפשים מסכים כאלה ואף אחד לא מוצא, מישהו יודע מתי צרכים להגיע המסכים של ה 12ms ? וההיידיס החדש שאמור להיות 10ms ?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  23. שלום לכולם אני מחפש Driver לכרטיס מסך cirrus logic 5430 עבור WinXP בבקשה מי שיכול לעזור אני אודה.... בבקשה בלי תשובות של "לך תקנה כרטיס אחר". הכרטיס מזוהה ע"י מערכת ההפעלה אבל הוא מופיע עם שגיאה: This device cannot start. (Code 10 תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  24. Started by eladbu,

שלום לכולם קיבלתי 6800LE האם קיים מוד שיוכל לפתוח לי את כל הצינורות?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים