כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום מעלים תוכנה של משחק בשם CALL OF DUTY 4 או כל משחק ברמה גבוהה , המחשב מציג Error during initialization : Video card or driver doesn't support separte alpha blend glow will be disabled המחשב בנוי מ -- motherboard P4P800 כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON 9200SE ATLANTIS 128MB האם הכרטיס מסך לא מתאים לסוג של משחקים כאלה , או בעיה אחרת אם הכרטיס לא מתאים אז איזה כרטיס לרכוש , אולי Nvidia GeForce 8500GT PCI-Express 8500 GT 512MB כרטיס זה יכול לעבוד עם motherboard P4P800 שהוא קצת ישן , יש לו pci slots 32-bit pci 2.2 תודה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום אני מבלבט בין מה לבחור : X1800XT עם 512 MB אבל אם ספק FSP 400W או X1800XT 256 MB אבל אם ספק ENERMAX LIBERTY? אז מה כדאי לי לבחור? תודה
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
תקציב 1900 ש"ח הדרישות: סרטים,עבודה ממושכת בווינדוס,אינטרנט. עיצוב יפה-חשוב DVI 8ms-12ms חשובה לי איכות התמונה יותר מהמהירות לא משנה לי כל כך החברה. חשבתי על 730B 710T ויש גם כמה חדשים של lg ,אני לא זוכר את הדגמים
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
הזמנתי מ פנדה ת XFX 6800 U והם דיברו איתי היום ושאלו עם אני יהיה מעוניין להחליף ל ליטדק עם הוא יגיע אליהם קודם ויישאר להם בשבילי אבל ההתלבטות שלי היא ש ה XFX בא כבר ישר מהחנות עם אוברקלוק של 450/1150 והליטדק בא עם הציפ הרגיל של 400 1100 ואז ההבדל הוא שאני לא צריך לעשות ל XFX OC כי הוא כבר מגיע ישר ואז אני לא צריך להסתכן באוברקלוק עם ה ליטדק אז מה אתם מציעים לי לעשות ????? נ.בייקח עוד איזה שבועיים וחצי שלוש עד ש ה XFX יגיע.... ואני כבר מפנטז עליו יותר מדיי זמן .... לינקים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1207&products_id=6939 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416&products_id=7059 ההבדל הוא 200 שקל וזה לא משמעות…
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הכרטיס שלי : CONNECT3D Radeon X850 Pro 256MB GDDRIII + DVI + VIVO אני מעוניין לפתוח אותו ל XT PE אם אפשרי תודה.
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך בחיבור PCI שישמש לי למסך נוסף אם למישהו יש למכירה, או שיודע היכן אני יכול להשיג בבקשה תעזרו לי ..... שכחתי לציין בעל יציאת VGA רגילה (D-SUB) תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
ניתן איכשהו להשקיט את המפלצת הזאת? כל המחשב שלי שקט רק אותו אני שומע אפילו כשהוא לא חם והמחשב ב IDLE. אם אני משחק במשחק כבד אז הוא בכלל מתחיל לעשות רעש מעצבן. זה רעש שהוא היה עושה תמיד םשוט עכשיו אין לי כוח לסבול אותו כבר, אם הייתי יודע שהוא כזה רועש לא הייתי קונה אותו
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס ATI X-300 היציאה שלו לטלויזיה היא בעלת 7 פינים. יש לי מתאם מ 4 פינים ל RCA, פיזית, זה מתחבר לי לכרטיס מסך. הבעיה היא שכשאני מחבר את הכבל לכרטיס מסך ולטלויזיה, אני לא רואה כלום בטלויזיה. נכנסתי למאפייני תצוגה, איפה שרואים את החיבורים של היציאות השונות. וזה בכלל לא מזהה שמחוברת טלויזיה, אם אתם לא מבינים אותי, אני מדבר על האייקון של הטלויזיה, שאמור להפוך לפעיל כדי שאני אלחץ עליו. אבל הוא לא פעיל, כאילו הכבל לא מחובר לשום מקום. האם אני חייב מתאם של 7 פינים ל RCA או מה? מה זה הדבר הזה? למה זה טוב בכלל?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
Field Value North Bridge Properties North Bridge VIA VT82C693A Apollo Pro133 Memory Timings CAS Latency (CL) 3T RAS To CAS Delay (tRCD) 3T RAS Precharge (tRP) 3T RAS Active Time (tRAS) 5T Memory Slots DRAM Slot #1 256 MB (SDRAM) DRAM Slot #2 256 MB (SDRAM) AGP Controller AGP Version 1.00 AGP Status Enabled AGP Device ATI Radeon 9250 (RV280) AGP Aperture Size 128 MB Supported AGP Speeds 1x, 2x Current AGP Speed 2x Fast-Write Not Supported Side Band Addressing Supported, Enabled העתקתי את השורה מאוורסט ורשום לי לAGP Version 1.00 וראיתי אצל כל מחשב כמעט שצלו הגירסה 2.00 האם אני יכול לעדכן את הגירסה? אם כן איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך טוב יספק לי תמונה יותר טובה ? לדוגמא , אם יהיה לי את אותו מסך ו2 כרטיסי מסך שונים , האחד טוב והשני פחות האם אני ארגיש הבדל משמעותי באיכות התמונה ? אני מדבר כרגע על מצב רגיל כשאני רואה בדסקטופ ולא בתוך משחק או תוכנה .
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יום ראשון אני קונה הייתי במ\חנות היום הוא אמר לי לבחור מכמה דגמים לא ידעתי אני יודע ש ל \מסך 19 המחירים הם בין 3000 4000 אז תנו לי בבקשה את הדגם הכי טוב של החברה לדעתכם שאני יזמין יום ראשון אבל הוא חייב להיות מפלסטיק שחור כול המסך וחייבת להיות יצאה דיגיטלית למסך תודה מראש. ואפשר להגיד כבר גמר חתימה טובה לכול גולשי האתר.
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
למי שיש 2 מערכות הפעלה כמוני ויכול לבדוק את זה על ידי run:/regedit:/dxdiag יראה ויווכח שבווינדוס 98 פשוט הקוביה של הdirectx טסה לעומת windows xp ואין לי מושג למה זה וזה לא קשור לכרטיס מסך או למסך או לדרייבר אלא רק למערכת ההפעלה וזה מעצבן שאי אפשר לשחק משחקים בwindows xpולהנות מהם כמו שאפשר להנות מהם בווינדוס 98 .אם מישהו יודע על איזה Patch לXP או משהו אני אשמח אם הוא ישתף אותי בידע שלו כי אני עובר כל הזמן ממערכת הפעלה אחת לשניה ומשנה נתונים בביוס בשביל לשחק בווינדוס 98 ועובר מהרד דיסק 1 להרד דיסק 2, לכן הייתי מעדיף לפרמט את ההרד דיסק השני שלי עם ווינדוס 98 ולהתקין רק xp [אם יש איזה Patch או משהו לXP כמובן] .אשמח מאוד אם מישהו יודע על מה אני מדבר ומכיר פיתרון לכך כי ההבדלי…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
קודם כל, האם 9600GT תומך בFULLHD? ואם יש לי מערך SLI של 2 כרטיסי 9600GT, האם זה ישפיע על איכות הווידאו? ושאלה אחרונה (וקצת מטומטמת), לאן אני מחבר את הכבל של המסך אם יש לי מערך SLI? זה משנה לאיזה כרטיס אני יחבר אותו או שיש איזה חיבור מיוחד? תודה מראש, גיל
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אז ככה... קניתי את GEFORCE 6200TD חיברתי את זה למחשב בהצלחה, והתקנתי מה שנתנו בדיסק שבא עם התוכנה, לפי ההוראות. אך כמה שניסיתי, התקנתי מחדש, מחקתי, עידכנתי, המשחקים לא עובדים. זה כאילו הכרטיס נקלט בהצלחה ובמאפיינים זה נראה כאילו הכל בסדר והכרטיס מסך מחובר ונקלט והכל, אבל הוא לא. המשחקים לא עובדים. אני לא חושב שזה בגלל שהמחשב שלי עד כדי כך גרוע. שמתי לב שבמקום 6200TD כתוב A6200 לויודע אם זה משנה... אז יש לכם עצות? אני ממש נואש וחסר סבלנות...
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום קיבלתיכרטיס מסך PowerColor X800 XL VIVO - 512 Mo TV-Out/Dual DVI - PCI Express ורציתי לדעת עם הוא טוב למשחקים חדשים או שהוא חלש מידי ו
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
היי בנו לי מפרט והביאו לי את הכרטיס מסך הזה כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤1365 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV386 ובוא נגיד אני לא הולך להיות 24/7 שעות בשבוע על המחשב במשחקים .. אבל אני הולך לשחק הרבה במחשב במשחקים שיהיו וגם חדשים בוא נגיד משחק כמו בישוק על בנוני וכאלה... ועכשיו אני שואל אם יש משהו בפחות כסף אבל עדיין יריץ לי את המששחקים הכי חדשים שיש ושיהיו...! אם אתם רוצים זה המפרט : מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤551 לוח אם GIGABYTE GA-M68SM-S2L ¤377 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤247 זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB…
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה מעניינת על הכרטיס. המדבקה של החייזר הזה שזה סימן היכר של SAPPHIRE מודבקת על ה HEATSINK של הכרטיס ומתחתיו רואים את המדבקה המקורית של RADEON ? עכשיו כרטיס דומה של חבר שלי מחברת CONNECT 3D יש עליה מדבקה של החברה ומתחתיה גם מדבקה מקורית! ו SERAIL NUMBER של הכרטיסים הוא דומה ולמרות שזה חברות שונות...
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
האם כרטיסים של ATI תומכים תמיכת HARDWARE ב OPEN GL כמו הכרטיסים של NVIDIA? והאם יש הבדל שזה תומך HARDWARE או SOFTWARE??
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב למשחקים בשווי 4000 ש"ח לאחר התלבטויות החלטתי ללכת על הכרטיס מסך X1950PRO שאינו תומך DX10 הבנתי שיש בכרטיסי מסך משהו שנקרא SMARTSHADER(תקנו אותי אם אני טועה..) שזה בעצם ההתישנות של הכרטיס...האם זה רלוונטי לסוג כרטיס הזה והאם זה אמור להוות שיקול...??
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אהלן חברה!! יש ברשותי כרטיס מסך vivo radeon asus 9600 , ואני מחפש תכנה שבאמצעותה אוכל להקליט מהטלוויזיה עם טיימר. בנוסף, כשאני מקליט מהטלוויזיה ההקלטה נשמרת ברזולוציה טובה וחדה, אמנם עם רעידות של המסך. אני מעריך שזה כחלק מהרעידות הטבעיות של התמונה בטלוויזיה, אמנם אני לא בטוח ומחפש דרך לפתור את הבעיה. אם משהו יודע משהו בנושא ויעזור לי אשמח מאוד! תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
קניתי 8800GT, ויש מאחורה יציאה של S-Video וקיבלתי גם עם הכרטיס כבל מעביר בין S-Video ל Composite (החיבור שיש לי בממיר של Yes). אז האם אפשר לחבר את הממיר לכרטיס ולראות טלויזיה על מסך המחשב ? אם כן, איך בדיוק, צריך תוכנה מיוחדת לזה או מה ? כי אני מחבר את הממיר לכבל המעביר שקיבלתי ואת הכבל לכרטיס מסך ואין כלום... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מנסה לסדר את זה וזה לא הסתדר התקנתי כמה סוגים של דריברים של הכרטיס מסך שלי עידכונים וכל מיני כאלה כלום לא עזר יש לי ati radeon x600 pro ושאני לוחץ בשולחן עבודה מאפינים-הגדרות-מתקדם יש לי ככה http://www.fps.co.il/picture.php?id=1168101756.JPG יש לי רק את האפשרויות כללי מתאם צג פתרון בעיות ניהול צבעים ואמור להיות לי שם עוד מלא אפשרויות של הATI כמו 3D openGL ועוד כל מיני כאלה ולפני כמה חודשים לפני שפירמטתי אז היו לי את כל האפשרויות האלה כמו שאני רוצה אבל אני פשוט לא יודע איך לעשות את זה כבר זה בא לי ככה עם המחשב אז אם מישהו יודע איך לעזור בבקשה תנסו כי זה דחוף לי וניסיתי במלא פורומים התקנתי דריבר מהאתר ATI וזה מתקין לי משהו catalyst control center וזה לא טוב…
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות כרטיס מסך GIGABYTE 8800GT איפה אני יכול להשיג כזה ברשתות הגדולות שמוכרות מחשבים? KSP או IVORY או רשת אחרת שמישהו יכול להמליץ לי? אני לא רוצה לקנות בחנות קטנה כי כל פעם שאני קונה בכזאת השירות/ האחריות לא מסתדרת מסיבה כזו או אחרת ומנסים להפיל את הבעיה שלך ואותך ליבואן שבכלל לא מתעסק עם לקוחות פרטיים. תודה על העזרה, ליאור.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-