כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים! אני צריך עזרה בחיבור המחשב לטלויזיה לצורכי צפייה בסרטים על גבי המסך של הTV יש לי בטלויזיה יציאת RCA ומהכרטיס מסך קיבלתי בבאנדל S-VIDEO לRGB....מישהו יודע מה אני אמור לעשות? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
בקשה ממכם למה DIRECTX עובד הרבה יותר טוב ומהר ב windows98 לעומת dxdiag]XP]? תריצו את run:dxdiag ותעשו את המבחן גם אחרי שעשיתי overclockingעל יד rivatuner והתקנתי coolbits forcware הוא עובד על הפנים ב xp לעומת 98 גם ה 3dmark מקבל אצלי ציון יותר גבוהה ב98 המשחקים פשוט זזים יותר לאט בXP בדיוק בהתאם לפעולת הקוביה של הdirectx בxp וב98 הם עובדים חלק כמו הקוביה שנעה מהר וחלק במבחן ואין degauss [למי שיודע מה זה]או קפיצות גם במסךLCD וגם ב CRT כמו שיש לעומת זאת בXP והמבחנים של ה3dmark פשוט לא קשורים לזה ולא ריענון התצוגה כי ניסיתי הכל75HZ-85HZ ואופטימליוזה קשור רק לdxdiag המשחקים פשוט עובדים בהתאם לdirectX .אם מישהו מכיר איזה Patch או משהו בבקשה שיעזור לי ויסביר לי למה זה ככה ומה נ…
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
http://www.topsi.co.il/product.asp?productid=25 http://www.terminal.co.il/asp/product.asp?recorprod=1&cat=129&ph=&keywords=&recor=1&SearchFor=&PT_ID=1&product=212&V_ID=512 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_662&products_id=2832&advertisor=zap לא משנה לי כל כך העניין של הכסף אני רוצה לדעת מי מבין אלה הכי טוב אני צריך אותו למשחקים (כבדים) וסרטים לא גרפיקה כל כך ודברים כאלה אז מי שמבין אני ישמח שיענה לי!!! תודה מראש ...
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
Sapphire HD2900Pro 1GB DDR4 Vivo HDMI Retail או BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail ואם אפשר הסבר. תודה D:
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים האחרונים של אומגה והם עשו לי בעיות בכמה משחקים אז רציתי לשאול אם יש לכם המלצה על איזה דרייבר ספציפי?(DNA,Omega,ATi) יש לי R9700NP. תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי, התקנתי ויסטה ultimate וכן את הדרייבר העדכני לכרטיס מבית ATI-AMD אך תכונת האירו (Flip 3D) לא עובדת משום מה. לחיצה עך alt+tab מעבירה את החלונות כמו ש XP היתה עושה ולא בתלת מימד. עברתי על ה help בויסטה וביצעתי כל מה שנאמר שם (מעבר ל theme שתומך ב AERO וכו' וגורנישט, כלום. בציון של ויסטה לכרטיס מסך אני מקבל 4.6 נקודות שזה נראה לי מספיק לא? מה קורה? מה עשיתי לא נכון? אופיר נ"ב, לא שזה משנה אך הכרטיס שהוא של sapphire.
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
-
-
שלום לכולם יש לי מסך mag 786pfs וכרטיס מסך x850pro לכול מי שיש את המסך הזה יודע שאם לא שמים ריפרש רייט לפחות 70 המסך ניהיה בצורת שבלונה כזאתי מיתקפל כלפי פנים ולא ניפרש על כול השטח עכשיו אני שם בדריברים שלי רייט 75 כמו שהמסך תומך הוא לא מסדר את התמונה ובדריבר ביכלל רשום שתומך ב 60 היה לי לפני זה נוידה והכול היה בסדר מישהו מכיר תבעייה יש לו תשובה עלייה ומוכן לפרט מה לעשות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי! סייעו לי במציאת דרייבר זה amic a276308-70 עבור מערכת 98 תודה!
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב Intel Core 2 Duo E4400 Box IE4400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 39207 כונן קשיח Western Digital WD2500JS 250GB 2500JS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 F2-5400PHU2-2GBNT מישהו יכול להתאים לי כרטיס מסך טוב בעלות של בסביבות 800 שקל.. תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי.... עד כמה אפשר לעשות ללידטק אוברקלוק בלי להרוס אותו ושלא הוא לא יירד פתאום בתוצאות.... כי יש כרטיסים שעם אתה מעלה אותם יותר מדיי הבאנצים שלהם יורדים...... תודה... תגובה מהיר בבקשה תעזור כי אני לא יודע עם שווה לי להחליף תהזמנה שלי מ ה XFX ל לליטדק....
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הלך לי לאיבוד המתאם מSvideo ל-RCA שבא עם הכרטיס :'( ועכשיו אני לא יכול לחבר אותו לטלביזיה ולראות סרטים. קניתי מתאם חדש (SVIDEO עם 4 פינים) ל-RCA והוא לא עובד לי. כנראה שיש לכרטיסים של ATI חיבור S-Video לא סטנדרטי. מישהו ניתקל בבעיה הזאת? יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג מתאם שעובד? הכרטיס הוא אחד הכרטיסים הכי טובים שיש HERCULES RADEON 9800PRO 128MB הצילו!!!!!
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס VIVO הכל מפורט במפרט. אני מחבר מצלמת וידאו אנלוגית לכניסת S-Video ואת האודיו מהמצלמה לכניסת אודיו. ישנו דריוור של nVidia WDM שאמור לטפל ב VIVO והוא מותקן מהיום גרסא אחרונה. עכשיו, אני מנסה לבצע Capture לסרט וזה מה שקורה. בתוכנת Power director של CyberLink אותה קיבלתי עם הכרטיס ניתן משום מה לבצע לכידה לאודיו או לוידאו אבל לא לשניהם ביחד. יש שם בפנל מן כפתורים שניתן לברור כניסה אחת בכל פעם או וידאו או אודיו. כל אחת לחוד עובדת - מה שמביא אותי למסקנה שהחיבורים שלי בסדר (האם אני טועה ??) בתוכנה Adobe Premiere אני משום מה לא רואה את הכניסה מ WDM אלה רק DV/FIREWIRE שכמובן לא מחוברת ולכן אין לכידה. מה קורה פה עדכון: ========= מסתבר שחיברתי את האודיו ל…
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
את הדדריוורים ניתן למצוא כאן http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_97.46.html אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה אז מה עושים? תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 6.01.2007 בשעה 11:18:04 שכחתי לכתוב שכרטיס המסך שלי הוא 7600GSסליחה ותודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום!!!! אני מתעניין מסך 19 אינטש BENQ FP91E האם מישהו בחן את המסך ??? האם למסך יש מתחרים בטווח מחיר של 2300 שקלים אני לא צריך את המסך בשביל משחקים!! יותר בשביל אינטרנט וסרטים אשמח לעזרה או המלצה תודה רבה שי LCD Size: 19" TFT Pixel Pitch: 0.294mm Max. Resolotion: 1280x1024 Colors: 16.7 million Fast Response Time: 8ms Gray to Gray Max. Contrast: 1000:1 Max. Brightness: 250cd/m2 Viewing Angle (CR>=5)(L/R;U/D): 85/85;85/85 Multimedia - Built-in SRS Speakers Power Supply - Built-in, 60W Video Input Interface: D-Sub / DVI Dimensions (WxHxD): 411x420x215 mm Net Weigt: 6.0 kg Control: OSD, iKey Wall Mouting (Optional): VESA 100x100mm Safety: TCO'03
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אם לא מתאים לפה תעבירו בקשה. אז ככה יש לי את הכרטיס מסך הבא: (ישן לא להבהל) Gigabyte ati 9550 128MB אז היה לי עליו OC של 438/244 ועכשיו צרבתי ביוס ערוך עם 385/238 ומהPOST עד עליית מערכת ההפעלה כתוב Out of range בLCD 17" ובCRT 21" הכל תקין שעולה מערכת ההפעלה הכל תקין ועובד. מה עושים?? (אגב ערכתי עם rabit וצרבתי עם atiwinflash בלי מדריכים) די דחוף , תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי אותו ורציתי לדעת אם הוא הגורם לבעיה יש לי קירטועים ו FPS נמוך ועוד בעיות HEC-425VD-T http://www.compware.co.il/emall/product.asp?pc=66628&af=10
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
מדובר במחשב פנטיום אינטל זיכרון 512 מ"ב סלוט agp מבקש המלצה לכרטיס מסך בסכום עד 800 שקל הכרטיס מיועד לצפיה בסרטים כרגע יש לי כרטיס און בורד gf4 שאנו מספק אותי וגוזל זיכרון. אנני בקיא במחשבים ואנני מכיר את כל המפרט הטכני של המחשב תודה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני כמה שנים קניתי מחשב , בכל מקרה יש לו כרטיס לעריכת\לכידת ווידאו , אני לא יודע איך קוראים לו , אבל מצאתי באוורסט את 2 השמות האלה: Pinnacle Systems Studio AV/DV E4 Pinnacle Systems Studio AV/DV Overlay האם זה השם של הכרטיס?... ואם כן , יש לכם מושג כמה הוא עולה היום ?... ואם לא , אז איך אני יכול לדעת איזה כרטיס יש לי? שבוע טוב לכולם..!
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אולי מישהו כאן יידע לעזור ? ... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=347031.0
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני אשמח לקבל תחזית לגבי ארבעת החודשים הבאים, יותר חשוב לי עד דצמבר (סוף החודש הבא), וינואר פברואר מה מצפה שם? התקציב שלי הוא 1500, יכול לסטות קצת אבל ללא הגזמה, בעיקרון זה התקציב. השאלה שלי האם משתלם לי לקנות אפילו עוד החודש את ה 8800GT או שיש למה לצפות? אני לא חושב פשוט שאני יכול לחכות לליבות החדשות בפברואר, בגלל זה אני רוצה להתמקד יותר על עד סוף דצמבר. (חודש 12) תודה! המפרט שלי - C2D 6420 DDR2 2G 800Mhz ליברטי 400W לוח אם GA-965P כ.מסך X1950PRO ATI - לא מרוצה. אכלתי אותה עם הבעיות המפורסמות שלו, חבל שלא התעמקתי בקניה שלי... ראבקק
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
במחיר: 640 שקל. טוב להריץ משחקים כמו FAR CRY וDOOM?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
ספק של HEC 450
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-