כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רכשתי היום את הכרטיס הנ"ל. לכרטיס יישנם 2 חיבורי 6PIN. האם יש לחבר את שניהם לספק, או שמספיק אחד ואם כן איזה מהם?? אודה על עזרתכם, אני באמצע ההתקנה. יש לי ספק Thermaltake Toughpower 750W תודה.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי תקציב של מקסימום 300 ש"ח לקניית כרטיס מסך מאחר והלוח אם שלי ישן מאוד כאשר יש לי בו 4 יציאות pci (לא pci-e !!!) ויציאה אחת של agp שתמוך רק במהירות *2 בפורום לוח אם ומעבדים אמר לי אחד המומחים שאני צריך כרטיס agp שעובד על 3.3v ולא רק על 1.5v אז תציעו מה שאפשר בטוח..(שלא יקרה מצב שאני יקנה וזה לא יתאים) חנות מועדפת ksp תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
כרטיס מסך 2900 הדרייבר החדש משפר ? בקשר להודעה של Gggt666666 סוף סוף דיון ברמה עד שפח זבל של טמטום כמוך מגיע בכל אשכול דפר כמוך הורס בחוסר ידיעה . מדוע אתה מנסה להיות חכם שאתה יודע שאתה לא . אני מחקתי את הקטעים האמיתיים בהודעה כדי לא לפגוע באתר תראו הסטוריה של יצור kill_b7
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
יש לי במחשב הישן GEFORCE 2 MX (כן כן...ענתיקה, אני יכול כבר לתרום את הכרטיס למוזיאון) אז המאוורר שם מסתובב אבל הוא לא מקרר כלום, ויש לי עוד כרטיס ישן של GEFORCE 4 MX ששם המאוורר עובד בצורה נורמלית לפחות, למרות שהכרטיס עצמו לא ממש, אני עדיין מנסה לעשות איתו משהו...אבל בקיצור, השאלה שלי אם אני אחליף את המאווררים זה יהרוס לי את ה GEFORCE 2? המאווררים בכרטיסים הישנים מתואמים במיוחד לכרטיס או משו? או שהם בנויים ככה שאם אתה מוציא את המאוורר אז הרסת את הכרטיס אולי חח...? תודה. חג שמח.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני מתלבט בין מסכי LG מסכי LCD למשל .. http://zap.co.il/model.asp?model_id=150195 וזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=129024 עכשיו המסך הראשון עולה במפרט על המסך השני , למה הוא עולה פחות?! השני למשל בעל זמן תגובה של 12 , למה עולה יותר מהראשון?! וגם זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=360464 וזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=37000 השני כאן הוא מסך ישן של החברה , וכולם למעלה עולים עליו במפרט , למה לעזאזל עדיין יקר? ועוד מתיקר? מישו מבין את ההגיון פה ויכול להסביר לי?? * השאלה העיקרית כאן בנוסף ל 2 השאלות הנ"ל , בהתעלמות מהמחיר איזה מסך הכי משתלם והכי איכותי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו מכיר את הדגם הספציפי הזה? פשוט קיבלתי הצעה לרכוש אותו במחיר של 1950 ש"ח, אז רציתי לשאול מה דעתכם עליו והאם זה מחיר משתלם?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום! בשעה טובה ומוצלחת רכשתי מסך לסד רחב (מקווה שזו לא הייתה טעות). בינתיים, הרזולוציה היחידה שלא מטשטת לי מלל היא רזולוציה של 1440על 900, שזו לאל ספק רזולוציה קטנה מדי. קצב הרענון הוא של 60 ואין לי אפשרות להגדיל אותו עם הרזולוציה הזאת. עם איזה הגדרות אני צריכה לשחק כדי שאני אוכל לעבוד וזה יראה הגיוני.? בינתיים, זה קטן מדי ואם אני משנה לרזולוציה אחרת אז זה גם מטשטש את המלל. מבחינת דברים אחרים רואים מצוין. סרטים ותמונות זה מציג מעולה, אבל את התוכן עצמו (פונטים וכו') זה מן מורח, מטשטש. אני מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי ואני אודה על כל תגובה/התייחסות. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך לעזור למישהו לקניית כרטיס עד סכום 370 שח ל- AGP X8 מה ההמלצה שלכם מחשב 2.8 1.0 זיכרון
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ואז רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי חזק אני יכל לקנות ב-1200 ש"ח ? ( עיקר: גיימינג, סרטים) תודה.!
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מה עדיף ? מסך שטוח של lg lcd 17 או מסך רגיל רק המסך שטוח יהני .. 19
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה ליד המחשב איך אני יכול לחבר אותה למחשב ושאני יראה בה סרטים... תודה למי שיעזור. זה אחלה פורום(לא קשור)
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מממ כרגע יש לי ספק CODEGEN 300W אפשר לקרוא לזה ג'נרי מממ, ראיתי ספק של HEC בהספק 300W ב117 שקל, בידיוק במחיר שאני צריך רציתי לשאול, במידה ואני יקנה RADEON 9800 PRO או GEFORCE 5900XT, האם 300W יספיקו? אין לי הרבה דברים יחסית כונן קשיח 80GB, סי די רום, צורב, כונן דיסקטים, וזהו בעיקרון תודה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר החדש של נוידיה, התקנתי אותו והכל... ואחרי כמה דק' קפצה לי הטמפרטורה של הכרטיס מסך ב 10 מעלות, הגיוני?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אם אני לדוגמא לוקח משחק כלשהו, ואני בוחן כרטיס מסך מסויים על מסך 17", הכרטיס מסך יתן ביצועים פחות טובים ב19"? השאלה שלי בעצם היא אם כרטיס מסך צריך יותר "להתאמץ" אם מדובר בצג 19" במקום 17"(שבמצב זה הרזולוציה היא יותר גבוהה).
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
המפרט שלי: Nvida GFORCE 9800GT 512MB INTEL Q 8200 2.33 Ghz ASRock P45TS-R 4Gb Ram אני רוצה לעדכן תמחשב למשחקים החדשים,במיוחד BF3. אני לשפר את המחשב בכללי(בעיקר כרטיס מסך),אני לא יודע כל כך מה כדאי לשנות בו תקציב 1400-1500
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
ותתנו גם קירור עד 200 שקל אם לא בא מובנה עם הכרטיס
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
הכרטיסי מסך החדשים שיצאו שיהיה להם מעבד נפרד חוצ מהמעבד הרגיל במחשב שיטען את הפיסיקה של המשחקים או משהו כזה.. האם יצטרכו בשבילו לוח אם מיוחד או שבלוחות אם של היום אני גם יוכל לשים בעתיד כזה כרטיס מסך..?
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9800PRO מעבד 2.4 וזכרון 512DDR. אני משחק בדום 3 וFAR CRY ב1024X768 ,בדום 3 על HIGH ופילטרX4 ובFAR CRY על VERY HIGH גם בפילטר X4.בשתי המשחקים אני משחק יחסית חלק עם קירטועים פה ושם. החלטתי לשחק סתם ברזולוציה קצת יותר גבוהה ב1152X864 ואז הפלא ופלא שתי המשחקים רצים לי ממש חלק !! רציתי לשאול איך ייתכן הדבר הזה שברזולוציה גבוהה יותר הביצועים במשחקים יותר טובים? אני עובד עם הDRIVER 4.9 בטא!
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר דרך להתקין דרייבר ל- GeForce 4 440MX בויסטה . באתר הרשמי לא מצאתי דרייבר של הכרטיס הזה שמתאים לויסטה. אשמח אם תכוונו אותי
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
האם הכרטיס הנל של החברה INNOVATION הוא כרטיס לא טוב כמו GIGABYTE?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
הכרטיס עולה 1270 ש"ח והוא אינו גרסת ה SONIC. האם הןא מבוסס G92? http://www.xpertvision.com/en/products/nv_pcie_8800GT.html תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך radeon 9600 xt asus +vivo אני מחבר את הטלויזיה למחשב, ובאמצעות התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס רואה ומקליט את מה שיש בטלוויזיה על ידי בחירה באופציית capture. הבעיה היא שכשאני פותח אחר כך את הקובץ שהקלטתי האיכות שלו דיי ירודה לטעמי ולא מספיקה כדי לראות את השידור על מסך מלא. שיניתי את ההגדרות הפשוטות בתוכנה על מנת שההקלטה תהיה איכותית יותר, אך להערכתי אפשר להגיע לאיכות תמונה טובה אך יותר. האם צריך לעשות זאת באמצעות החלפת תוכנה לתוכנה טובה יותר או שזה תלוי בחומרה (יצויין שהשתמשתי בטלוויזיה שאינה מחוברת לשידורים דיגיטליים). תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס 7600GT של חברת EXPERTVISION. מדוע אין לו חיבור חשמל של PCI בעוד לכרטיסי PCIE אחרים יש? האם זה משפיע על הביצועים? תודה
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולכם , יש לי כבר נושא שפתחתי בעקבות הבעיות שלי עם הכרטיס המסך , כעת יש לי בעיות חמורות ביותר , ( בעיות אלו היו לפני שדרוג המפרט שלי ) יש לי בעיות בכל משחק אפילו בגראפיקה על LOW ב CRYSIS הכל עובד בסדר , FPS גבוהה אך דברים נטענים לאט! כשאני מתקרב אליהם הם מופיעים , וכשאני מתרחק הם שוב פעם נעלמים , חשבתי שזה נוצר בעקבות צוואר בקבוק שיש לי , אז קניתי מאבד חדש , אבל הבעיות עדיין נשאו , אני נואש כי בזבזתי כלכך הרבה כסף על השדרוג הזה , ואני נותרתי ללא עזרה או שום רעיונות כיצד אני יכול לבדוק את העניין בחנות אמרו לי שזה גם היה בעקבות המעבד אבל מי יודע... המפרט לפני השדרוג : 3800+ AMD X2 64Bit 2 GB's RAM 160 GB Hard Drive 2600XT ATI Radeon 450W PSU HEC לאחר מכן קנ…
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
כולם פה מדברים כל הזמן על היציאהשל הDX10 ועל ההשלכות של כך, אבל למישהו יש באמת מושג קלוש מתי הוא יצא? עם הויסטה?? ואם כןמתי הויסטהתיצא הרי כל הזמן דוחים את היציאה של הויסטה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-