עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מרבית יצרניות הכרטיסים הגראפיים בשוק מצטרפות אל המהלך של Gigabyte ומציעות את כרטיסי ה-Turing הזולים ביותר כשהם מצויידים בזכרונות גראפיים מודרניים ומהירים משמעותית - אל תצפו לזינוק בביצועים, אך זו עדיין בשורה חשובה לכתבה

2. בקרוב, ברירת המחדל הזולה ביותר של מפתחת השבבים הירוקה לעולם הניידים עשויה להיות מודרנית ומתקדמת הרבה יותר לכתבה

3. Started by Shoshan01,

נא למחוק דיון זה אחרי לחיצה על שלח המערכת רושמת שגיאה בהתחברות למסד נתונים....

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by אורבך1,

האם ניתן להסיק שהדור הבא בכרטיסי מסך יצא ב- מאי 2014 ?

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by adam12345,

היי רכשתי לא מזמן את ה760 בגרסת reference והוא ממש רועש בזמן מאמץ(בIDLE הוא לא רועש)., היה לי לפני זה את ה5850ATI ולפני זה 7800NVIDIA והם לא רעשו כל כך בזמן מאמץ . יש למשהו את הכרטיס הנ"ל ? אני רוצה לדעת אם אני לבד בסיפור..

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by RevBlue,

שלום לכולם. אז אתמול הורדתי את התוכנה GPU Temp בשביל לנטר את הטמפרטורה של הכ.מסך שלי כי ביומיים האחרונים הדרייברים קרסו לי 3 פעמים וקיבלתי מסך כחול פעמיים, אז חשבתי שה- GPU שלי מתחמם יותר מידי. הכרטיס שלי הוא Radeon HD 4870' , וב- Idle הטמפ בערך בין 68-71 מעלות, לפי מה שקראתי זה אמור להיות תקין. עכשיו התחלתי לצפות סרטון ב- YouTube ושמתי לב שהטמפ' מתחיל לצנוח כמעט מיידית, כשאני סוגר את היוטיוב היא עולה בחזרה וההתנהגות חוזרת על עצמה, בנתיים הטמפ ירדה בסביבות ה-10 מעלות ונשאר יציבה על 60-62 מעלות! יש למישהו הסבר להתנהגות?.... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  7. כתבתם מאמרים נפלאים אבל מושגים רבים הלכו קצת לאיבוד ולא מבין את פשרם מהמאמר הזה http://hwzone.co.il/hardware/news/141973 לא מובן מה יתן התאמת כרטיס סמך למעבד 8 ליבות ? מה קשור רווח למעבד 8 ליבות FX ? זה רק בתכנות המשחק ע"י יצרן המשחק שתומך בזה או כל שחקן יוכל לשחק עם זה ולכוון בהתאם ? גם היום ניתן בכרטיס מסך AMD 7950 לכוון 7.1 מדומה , בבחר תצורת רמקולים , אז לא הבנתי מה יתן לי בדיוק אלמנט זה ? האם כל משחק השיער יראה טוב יותר או רק במשחקים ספציפיים ? תודה מראש למסבירים נכונה

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by shaharhr1,

מעוניין לקנות כרטיס מסך זול שיקנה באילת עם חיבר hd השימוש העיקרי הוא לצפיה בסרטים ולמשחקים{לא חובה משחקים} מפרט : amd atelon 2 ghz \ 5 ram asus m2npv-vm

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  9. Started by הגיימר,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיעבוד במקסימום ולא יותר מדי חזק על המפרט הזה המסך שלי הוא 1280X900 18.5 ומעבד פנטיום G645 וזיכרון 2 גיגה ועדיף אם לא אצטרך להחליף ספק כוח 300W

10. Started by Guy950,

עקרונית עד עכשיו היו לי רק כרטיסים של AMD ובדרייבר הייתי מגדיר רזולוציה נפרדת לכל מסך. עכשיו אני עם ה-GTX 770 ויש לי בעיה שעכשיו הרזולוציות די השתגעו. יש לי 3 מסכים שמחוברים, 2xFHD ואחד עם 1440x900. אני לא עושה משהו אחיד, אני אוהב להשתמש במסך הראשי לגיימינג והשניים האחרים אני פורס נתונים כאשר אני עובד בתכנות או בכללי עבודות לאונ' אז מה שקורה זה ששני המסכי HD זה הגדיר על 1920x1080 בלי שום בעיה, אבל המסך האחרון עם ה1440x900 משתגע וחצי מהמסך נחתך למרות שהגדרתי 1440x900 בדרייבר. עצות כלשהן? הדרייבר הוא הדרייבר הכי עדכני שיש באתר של NV.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  11. זה המחשב שלי כרגע - Intel Core I5 750 2.66GHz 8MB LGA1156 GIGABYTE GA-P55A-UD3 (P55) LGA1156 I5 - ATX PATRIOT Sector5 Gaming Dual Channel DDR3 4GB 1333MHZ 9.9.9.24 PowerColor ATI Radeon HD5850 1GB DDR5 SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA 1 אני מחפש לשדרג לו את הזיכרון, לקנות כונן SSD וגם להחליף את הכרטיס מסך לאחד שמיועד לעריכת ווידאו בתוכנת פרימייר, אפטר אפקטס ואביד. מעוניין לדעת איזה כרטיס מסך עדיף לתוכנות אלה (כשקטגוריית המחיר היא בסביבות ה-2000 ש"ח) תודה רבה, יואב

12. Started by BeBest,

התחדשתי היום ב2 מסכי Samsung S23C650D הגדרתי Eyefinity וזה פשוט לא זה... יש לי כמה שאלות / בעיות 1. בשונה מ-Extended Desktop כשאני מגדיל חלון מסויים לכל המסך הוא פשוט נמרח לי על 2 המסכים בעוד שאני רוצה שהוא יופיע בגודל מלא רק על מסך אחד, אפשר לסדר? 2. המסכים לא מחוברים כמו בExtended Desktop משמע החלק המת של המסך (פלסטיקה בין המסכים) עדיין נחשב כחלק מהתצוגה ודברים מסויימים לא מופיעים (מקווה שהצלחתם להבין...) 3. יש אפשרות שהמצב הזה יופעל אוטומטית רק במשחקים? תודה.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  13. Started by denis,

AMD Radeon HD 8670A - כרטיס מסך. inteal I3 - 3227U 1.9hgz - מעבד. RAM 4GB - זיכרון ראם. windows 8 - מערכת הפעלה. _________________________________________________________________________________________________ טוב חברים יש לי בעיה גדולה , קניתי מחשב all in one z3-605 . הלו הפרטים של המחשב וכפי שניראה באתר של הכרטיס מסך ולפי האתר canurunit שבודק איזה משחקים עובדים על הכרטיס מסך , הופתעתי לגלות שמשחקים חזקים מאוד עובדים עליו . הכרטיס מסך בעל ביצועים חזקים , אך המחשב אינו מראה זאת , השאלה שלי היא : האם הכרטיס מסך חלש או שיכול להיות שהwindows 8 מקשה עליו או כל בעיה אפשרית. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by Avihay155,

שלום... רציתי לשאול אם הספק 650w של FSP Raider יספיק לכרטיס? תודה.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  15. היי, קצת החוצה מהגיימינג הפעם. מבקש המלצה לכרטיס מסך למחשב חדש שאני מרכיב. השימוש בו יהיה לאינטרנט ותכנון, ועיקר העניין הוא תוכנת SOLID EDGE. (כרגע גרסה 5) עד כמה שאני יודע כל חווית השימוש במחשב ובתוכנה יקבעו על פי הכרטיס מסך שיבחר. (המעבד כנראה יהיה I5, עם 8GB RAM) לגבי תקציב - אין לי כוונה ללכת לכרטיסים החזקים שעולים 2500 4000 ש"ח... אני מחפש משהו בתחום הביניים שיעשה את העבודה שכרטיס גיימינג לא יעשה במקרה הזה. אשמח לתגובות והמלצות מאנשים שהשתמשו אפילו בעבר... תודה רבה! ניר

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by amirw6,

רציתי לדעת מה הנתונים השונים בין השתיים אני מתכוון להזמין בקרוב( מי יותר שקט, בעל ביצועים יותר גבוהים וכ'ו) תודה מראש=)

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  17. Started by nivzion,

היי, אני חופר באינטרנט כבר שבועיים לקראת קניית מחשב נייד... בסוף מצאתי אחד שמוצא חן בעיניי אבל אני לא כל כך מבין בתחום כרטיסי המסך. אני צריך את המחשב בעקרון למשחקים בינוניים, עריכה גראפית קלה/בינונית, סרטים ואינטרנט. מדובר בכרטיס הזה: AMD Radeon HD 7670M 1GB מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  18. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחבר שלי את הכרטיס מסך שלו במחיר מעולה הדגם הוא inno3d gtx 470 ורציתי לדעת אם הספק כוח שלי יספיק הספק הוא 450W של חברת CWT דרך אגב אם זה משנה המפרט של המחשב שלי הוא כזה מעבד E8500 זכרון ראם 4GB לוח אם MSI P45 Neo תודה רבה לכל העוזרים

19. Started by zivgev,

אהלן, אז ככה, אני מעוניין לרכוש את הכרטיס MSI Radeon R9 280X GAMING. אך שמתי לב שבKSP נותנים עליו שנתיים אחריות לעומת שלוש לשאר הגרסאות. השאלה שלי היא לשים לזה חשיבות? האם הכרטיס יתן ביצועים טובים לפי מי שהתנסה אולי עם הכרטיס? בנוסף בחנות המליצו לי ללכת רק על ספייר. תודה.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  20. לצרכי גרפיקה (תוכנות אדובי) ותלת (מאיה ואפטר) יש לי מעבד i7 4770 לוח הGA-H87-D3H של ג'יגהבייט ו 16GB זיכרון (הפרו של קינגסטון) נ.ב. הסביבה שמה בצבעי כחול שחור ויש לי חלון... אם תמצאו גם משהו יפה ומתאים בנוסף לאיכות המעולה שלו אוסיף על זה איזה 100 ש"ח הסתכלתי על Gigabyte AMD Radeon R9 270X OC 2GB ועל Gigabyte NVIDIA GeForce GTX660 2GB רק אציין למי שלא ברור (מהמעבד שלי והלוח)שאיני מאנשי האוברקלוק. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by Shtupel,

אני לא מצליח למצוא באתר הרשמית והאחד שאני כן מוצא (לWIN8.0) פשוט לא עובד על 8.1. בקשה עזרה.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  22. Started by Danie,

המצב עכשיו הוא כזה, ה7970 עולה 1200 ש"ח (בקניית מחשב חדש) https://www.tms.co.il/product/13015 ו280X עולה 1440 ש"ח (גם בקניית מחשב חדש) https://www.tms.co.il/product/13001 כלומר,ההפרש בין הכרטיסים הוא 240 ש"ח, השאלה שלי האם הקפיצה במחיר מצדיקה את הבדל הביצועים ביניהם? ( שלפי מה שהבנתי הוא 5%-10% לטובת ה280X, אין לי ידע רב בנושא אז תקנו אותי אם אני טועה) אני למשל לא מתכנן לעשות OC, והמסך שלי הוא 22" , האם יהיה הבדל מורגש בביצועים בין שני הכרטיסים?

23. Started by Ronfer123,

היי חברה, איה כרטיס מסך אם אומרים יותר חזק? למשחקים כמו BF4 CALL OF DUTY GHOSTS LEAGUE OF LEGENDS ועוד כמה... הינה הכרטיסים שאני מתלבט ביניהם והגרסאות שלהם: Sapphire R9 280X 3G DDR5 OC TOXIC Gigabyte HD 7970 Windforce 3 OC NVIDIA GeForce Gigabyte GTX770 2GB WindForce 3 מה אתם אומרים?

24. Started by mrraz,

ראיתי שיצא עדכון לביוס ועדכנתי בהצלחה בעדכון רשום שהביוס הוא UEFI BIOS למה הכוונה ? בסה"כ מדובר על עדכון פשוט ואין כלים להכנס לביוס כמו בלוח האם למשל.

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  25. Started by Ronfer123,

היי חברה, אני בשבוע הקרוב קונה מחשב כניראה, ואני ממש מתלבט בין GTX770 VS R9 280X . מה אתם ממליצים? לגיימינג כבד כגון BF4 COD GHOST הינה כמה השוואות שמראות שה- GTX770 יותר חזק במיוחד אחרי שהמחיר של שניהם שווה אחרי הורדת המחירים. הינה: http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-280X-vs-GeForce-GTX-770 http://www.hwcompare.com/15840/geforce-gtx-770-vs-radeon-r9-280x/ תודה רבה על העזרה !!!!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.