כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים אני מקווה שזה התרד הנכון לשאול את השאלה שלי. אם גם לקונסולות משחקים וגם למחשב יש מאיצים גרפיים למה כשמחברים מחשב לטלויזיה לא רואים טוב אבל בקונסולה כן ? תודה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך צריך יעוץ ברכישת כרטיס מסך חדש. כרטיס המסך שלי HD 2600 שווק חיים ואני מחפש כרטיס מסך חדש למערכת ה Media Center. אני מתכוון להריץ עליו סרטי (FHD (1080P ו BR 3D על גבי מסך 50" ולא מתכוון לשחק עליו, כמו כן הייתי מעדיף קירור פאסיבי אך זה לא deal breaker.. חשוב לי שיריץ את התוכן הזה בצורה מהירה וחלקה (ה 2600 היה קצת איטי לפעמים) וכמובן HDMI 1.4 תקציב בסדר גודל של 500 ש"ח (אפשרות לחריגה לא גדולה) מפרט מערכת: cpu:Q6600 no OC, ram:2GB, mobo:GA-P43-ES3G, power:AX750 חשבתי על 6750 או 6670 מה אתם חושבים? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
טוב כמה בעיות.... דריברים 4.10: VIVO תקין רואים טלויזיה בסדר. אפשר לשנות AA AF אבל לא ניתן לראות תשינוי במשחקים. 3dmark 05: 4700 דריברים 5.3 ו- 5.4: VIVO לא עובד רק שומעים מהטלויזיה ולא רואים. ניתן לשנות AA AF רואים תשינוי במשחקים. 3dmark 05: 4670 *כל הבדיקות הורצו בלי ה- Norton המסריח ובלי אף תוכנה ברקע ** בבדיקות לפני כחודש עם 5.3 ציון הכי גבוהה 4800.....
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
בנתיים לא מצאתי משהו מעניין
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
לפי whatsup.org.il, ATI שיחררו את הגרסה החדשה של הדריברים שלהם גם ללינוקס 3 שעות אחרי הגרסה של ווינדוס. אולי תספקו גם לינק לגרסת הלינוקס? אגב - מה עם דרך להוסיף הערות לידיעות?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אהלן, אי יוצא עכשיו לקנות מחשב אני צריך המלצה לכרטיס מסך למשחקים על 500ש"ח. לא יהיה OC ישוחק על מסך 19' המון תודה, אריאל
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אהלן לא בטוח אם זה מתאים לפה או למדור אחר אבל רציתי לדעת אם יש פה מישהו שעשה OVER CLOCK לכרטיס 9600GT על ידי הגדלת התדר של PCI-E? אם כן אז: 1- עד איזו תדירות? 2- האם ההבדל היה מורגש?(יותר FPS?). 3- האם זה יציב. 4- ושאלה אחרונה חביבה בכמה הטמפרטורה שלו השתנתה? וכמובן ברצוני לדעת אם יש הבדל בין החברות השונות ובין הכרטיסים שמגיעים בתדירויות רגילות ואלה שבאים עם OC מהמפעל. אגב למי שאין מושג על מה אני מדבר אז זה על סמך הכתבה הבאה: http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/Shady_9600_GT/1.html תודה מראש על שיתוף הפעולה ושיהיה לכם יום טוב!
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
האים OC בעזרת התוכנה המובנית ה-AUTO-TUNE תיתן OC טוב והאים לאחר הסרת ה-DRIVER והתקנתו מחדש הכל יתאפס ויחזור לקדמותו?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
http://img.sharepixon.net/images/wgw.png לא מובן למה רוחב כרטיס מסך תמיד מתמלא לי ומראה בין 60%- 80% כאשר הזכרון שלוקח כרטיס המסך אפסי ה-GPU ברמה של 10%-15% מה לוקח את רוחב הפס בכרטיס מסך ?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
איזה דרייבר הכי כדי לשים היום לכרטיס מסך מסוג radeon 9800pro?? (תתנו גם לינק אם אפשר??)
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לחבר את שידורי הכבלים בבית למחשב. השאלות שלי הן כאלו: א) יש לי מחשב יחסית חזק (core2duo, 2Gb Ram, Radeon 1950 XTX) האם אוכל להעזר בשאבי מערכת כדי לקודד סרטים מכרטיס הטלויזיה? ב) האם יש תוכנות שמאפשרות לכרטיס טלויזיה שליטה על ממיר כבלים, כדי שאוכל להקליט מערוץ הרצוי בזמן הרצוי (כמו השרות שניתן אצלם בתשלום דרך ממיר מיוחד) ג) איזה דגמיםקיימים היום בשוק שעושים בערך רק את זה (אני לא צריך כרטיס מורכב מדי, רק לצפייה והקלטה של תוכניות) תודה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי רידון 9700 פרו איזה דרייברים כדי של אומגה החדשים או של הרגליים מבית האתר www.ati.co.il אחת ולתמיד אני רוצה לדעת עם אומגה זה סתם מיתוס .
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי לכולם, לאחרונה יש לי תקלה במחשב שהמסך מקפץ למסך שחור לשניה... כל כמה דק באופן שרירותי.. באותה מידה יכול להיות יום שלם שזה לא יקרה בכלל. מעבר לזה כשהמסך מקפץ, לפעמים הסמן של העכבר לא מגיב. מה שמשחרר את זה בד"כ זה לנעול את המחשב ולפתוח. עדכנתי את כל הדרייברים של המסך והתקלה לא הסתדרה. יש למישהו מושג מה התקלה ואיך מסדרים את זה?? אשמח לעזרתכם!!
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש מסך LCD קטן... בערך בגודל כזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1411&products_id=9603 עכשיו אני רוצה משהו ספציפי.. אני מחפש אחר מסך שיציג את האותיות גדולות וברורות, בערך בגודל של 20 מילימטר לאות (מבחינת גובה כמובן) ורוחב בערך בין 5 ל 10 מילימטר.. חיפשתי בפנדה וראיתי כמה וכמה דוגמאות אבל לא מצאתי ממש את מה שחיפשתי... אם מישהו יכול להראות לי דוגמא למסך כמו שאני מחפש אני אשמח מאוד, תודה רבה, עידו.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
האם הוא יחזיק משחקים חדשים ותהיה לי בעיה לחבר אותו ב PCI-E 2.0?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בכרטיס מסך הזה ישנו חיבור DVI וחיבור אנלוגי יש לי שני מסכים אנלוגים ומתאם מDVI לאנאלוג אני יכול לחבר את שני המסכים לכרטיס מסך זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
Leadtek Geforce 6600GT 128 mb 128-bit A6600GT AGP Bulk. כתבו לי שהוא מתחמם מהר מאד ומגיע ל- 78 מעלות. האם כך הדבר? יש לי שני מאווררים במחשב. האם נדרש עוד קירור? נא עזרתכם לפני הזמנת הכרטיס עוד היום. תודה רבה. האם מומלץ לרכוש אותו. המחשב שלי הוא P4, 3 ג'. 512MB. יציאה AGP. האם מומלץ? האם נדרש עוד קירור?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
באזור המרכז חיפשתי באתר של אופיס דיפו ולא היה
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד (כמובן כמו כולם עדיף שכמה שיותר זול ) וברוב המחשבים הניידים הכרטיס גרפי הוא מובנה של אינטל. הבנתי שהכרטיס Intel HD Graphic 3000 הוא מהדגמים האחרונים. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר: 1) מה ההבדל המשמעותי בין הכרטיסים החיצונים (לדוגמא: RADEON או NVIDIA) לבין המובנים, שגורם לירידה משמעותית במחיר? 2) לאיזה כרטיס מסך חיצוני אפשר להשוות את Intel HD Graphic 3000 (מבחינת רמה, ביצועים, וכו')? 3) אם לא לקנות מחשב נייד עם כרטיס מסך מובנה, אז איזה כרטיס מסך מומלץ? 4) תכלס אני לא מחפש מחשב נייד של גיימר, אלה שיוכל לספק אותי כסטודנט ויוכלו לעבוד עליו רוב המשחקים (למקרה שיהיה לי משעמם ) ותוכנות גרפיות למניהם (לדוגמה פוטושופ או אוטוקאט).
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות התקן כזה אשר יציג על מסך הטלוזיה את מה שעל צג המחשב. אני אשמח לקבל המלצות וביקורות על התקנים מסוג זה. חוץ מבאתר של פלונטר לא מצאתי התקן כזה ויש שם רק תוצרת של חברה אחת, לכן אם מישהו מכיר עוד חברות ודגמים שקיימים בארץ אני אשמח לשמוע....
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום-כפי שצויין בכותרות אבקש המלצות לחניות שמוכרות כרטיסי מסך בזול בהונגקונג.וגם עוד חומרה למחשבים תודה!
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
http://theovalich.wordpress.com/2008/11/24/nvidias-deadly-flaw-and-how-to-fix-it-no-more-gtx280-squealing/
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
האתר הרשמי של GIGABYTE חושף תיעוד לגרסאות של דגם הביניים המתקרב עם נפחי זכרון גראפי של 10GB, 12GB או 16GBלכתבה
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה לגבי הכרטי מסך והרצת ססרטי HD יש לי את כרטיס המסך הנ"ל (ATI HD4560) במחשב הנייד שלי. יש לי שאלה לגבי הרצת סרטי HD 1080p/720pׁׁ התקנתי את חבילת המקודדים החדשה של K-LITE עכשיו כאשר אני מנסה להריץ סרט HD באחד מהתוכנות : window media player, vlc, bsplayer אני שם לב שהמעבד עובד על כמעט 100% רק כאשר אני מריץ את הסרט על windows classic media player אשר התוקנה לי עם ה K-LITE אז המעבד עובד על 20% כך שאני מניח שרק בתוכנה זו הסרט משתמש במעבד הגרפי. שאלתי היא, האם אפשר לגרום לשאר התוכנות להשתמש במעבד של הכרטיס הגרפי? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-