עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Le0n,

יש לי AMD 2600 לוח אם GA-7 512 MB עכשיו יש לי את האקס800 פרו אני יודע שהמערכת שלי לא תנצל את הכרטיס עד הסוף. אני רוצה לדעת באיזה מידה זה יורגש לי במשחקים וזה ואם זה בכלל קריטי.. מה אני יכול לעשות כדיי לנצל אותו יותר??? אוברקלוק למעבד??????

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  2. Started by avivaviram,

אז ככה אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 400 שקל. משוייך ל PCI-E יש לי מעבד 3.4 ג'גה הרץ 667 מגה הרץ 4MB זיכרון מטמון 1024 מגה (1GB) של RAM ואן לי מושג מה הספק...(ו / אאו מה זה אומר)

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  3. ברשותי כרטיס מסוג Video AdapterRADEON 9550 מצאתי שיש DRIVER חדש שאלתי מהו סדר הפעולות הנכון להתקנה האם קודם להסיר את הDRIVER הקודם או פשוט להתקין את החדש תודה

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  4. אני צריך כרטיס טלוויזיה משהו כמו 150 שקל אם אפשר בבקשה הצעות

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  5. Started by lenso,

אני בהתלבטות, יש מסך של SAMSUNG 930B .. 19 עם 8MS וניגודיות של 700:1 מסך עם נתונים טובים מאוד.... ויש LG דגם L193SA שהוא משמש גם כטלויזיה מחברים אליו גם את הממיר של יס ,,,, המחשב וגם את הממיר של YES , 12MS וניגודיות 500:1 .... המחיר לא משנה לי , , מה עדיף ?????? האחד נתונים טובים יותר SAMSUNG , , , והשני משמש גם כטלויזיה .. למרות שטין לי שימוש יותר מדי במכשיר כטלויזיה HELP ....

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  6. הורדתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של nvidia ForceWare Release 90 Version: 93.71 Release Date: November 2, 2006 אבל שאני מתקין אותם ואז מרסט את המחשב אני בודק את הגרסה ב device manager ומופיע לי דבר כזה: driver date 22/10/2006 driver version 6.14.10.9371 למרות שזה צריך להיות 02/11/06 וגרסה 93.71 זה נורמאלי?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  7. שלום לכולם, חיברתי את הממיר (HOT) לכרטיס הטלוויזיה (Tv @nywhere) שלי. חיברתי בעזרת כבל RCA מה- VideoOut של הממיר אל ה S-Video של כרטיס הלוויזיה. ואת ה RCA מה- AudioOut של הממיר אל ה AudioIn של כרטיס הטלוויזיה. יש לי מספר בעיות \ שאלות: 1. כאשר אני מגדיל את התמונה במסך ל Full Screen נעלמת לי התמונה (אני משתמש ב InterVideo WinDVR 3). 2. אין לי Audio (בדקתי, שום מאפיין שמע אצלי לא ב Mute). 3. איכות התמונה טובה +, אך יש קווים, האם יש דרכים לשפרה (כבלים אחרים?, שיטת חיבור?, תוכנה אחרת?). תודה לכל העוזרים והמגיבים.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  8. הראשון: NVidia GeForce 7300GS 256M השני: GeForce7300LE 128 upto 512 אני יודע ששניהם לא משהו אבל איזה מהם עדיף? ומה זה up to 512? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  9. Started by bNs1k,

אהלן חבר'ה. שיחקתי PROTOTYPE וזה ויש לי 2 מאווררים על הכרטיס מסך לא חיברתי אותם לכמה שעות , אלה מאווררים שאני חיברתי לא באים ככה. בקיצור נכנסתי למשחק Counter strike source אחרי שיצאתי מה PROTOTYPE ובום נכבה המחשב עכשיו אני מנסה להדליק אותו הוא נדלק אבל לא מציג כולם החלפתי מסך הכל עובד אבל ה DRIVER של הכרטיס מסך נמחק.. אני מנסה להתקין מחקתי אותו הכל איפה שרק אפשר וניסתי להתקין וזה מראה לי תשגיאה הזאתי http://www.siz.co.il/my.php?i=zdazmwdznq0e.jpg וזהו לא מצליח להתקין אותו עשיתי RR אלף פעם הורדתי שוב אלף פעם עשיתי ים דברים לא עוזר מה עושים ? אני לא מבין משהו בקטעים האלה של הדרייברים.. הבנתי מה הוא רוצה בשגיאה אבל מה הקשר לא מצא תמרכיב של ההתקנה משהו הורדתי 200 פעם מה עושים…

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  10. שלום, ברשותי כרטיס מסך RADEON 9600 PRO וחיברתי אותו באמצעות מתאם מיוחד שהופך ל RCA לטלוויזיה, החיבור עובד כי רואים את שולחן העבודה, אבל זהו! רואים רק את שולחן העבודה, לא את הסמלים ולא שום דבר אחר , ניסיתי להפעיל סרט אבל גם לא רואים אותו, רק את שולחן העבודה מה עושים?! תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  11. יש לי בעיה מאד מוזרה. החלפתי לפני כמה ימים כרטיס מסך (ל- PX7300GS עם 256MB). זה כרטיס פשוט כי אני לא משחק בכלל אלא רק צופה בסרטים, וכתבו לי באתר שאין טעם להשקיע בכרטיס שהוא מעבר לבסיסי. מאז שהתקנתי את הכרטיס (עם דרייבר עדכני), סרטים נראים כהים מאד (כמעט לא רואים כלום), למרות שה- Desktop עצמו בהיר מאד. כשאני מפעיל סרט לא במסך מלא - רק החלון של הסרט כהה ושאר התצוגה בהירה. כיוונתי את המסך (בהירות, קונטרסט, גאמא וכו') וכאמור הוא בסדר בהכל חוץ מבצפיה בסרטים (שזו המטרה העיקרית...). אפילו החלפתי למסך אחר בשביל לבדוק, והתופעה זהה. האם הכרטיס לא תקין? זה נראה לא הגיוני שהוא בעייתי רק בסרטים. מה אפשר לעשות? אני מיואש. ממתין בקוצר רוח לתשובות. תודה.

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  12. Started by popai,

שלום אני מעוניין לדעת האם הכרטיס 3780X2 יכנס במארז mid tower? ולא full כי הבנתי שהכרטיס ארוך מאוד...

• 6 תגובות
    • 548 צפיות
  13. האם מישהו ראה כרטיס מסך HDMI שמגיע בתקן 1.3 ? כרטיס שקיים בשוק או שעומד לצאת ? והיכן רשום שהוא תומך בתקן 1.3 ?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  14. Started by roei_23,

ויותר טוב מGEFORCE 4 MX 440

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  15. Started by Zod,

איזה דריבר לקחת לכרטיס הנ"ך 9X.XX או 8X.XX

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  16. האם בעל הבית השתגע הכרטיס נמכר ב 1100 ש"ח מחיר נמוך ב 700 ש"ח מהמחיר שהוא נמכר התקשרתי לחנות אשר מוכרת נאמר שאין כרגע במלאי תוך 10 ימים אמור להגיע שאלתי את המכור מדוע המחיר כזה נמוך ביחס לשוק . נאמר לי שזה מחיר מבצע לזמן מוגבל וניתן לרכוש במחיר זה אך ורק דרך ביצוע הזמנה דרך האתר על מנת לשריין כרטיס יש לציין שלא צריך לבצע תשלום דרך האתר בעת ההזמנה . מישהו יכול לתת לי דעה לגבי כרטיס מסך INNOVISION GFORCE 6800GT 256MB AGPX8 איך החברה הזאת?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  17. Started by D135,

שלום :] כן אני יודע שיש לי כרטיס מסך ישן... כשאני משחק Counter Strike Source אני חושב שאני אמור לקבל יותר מ30-40 fps עם הכרטיס מסך הזה. למרות שיש לי 22" (ב6600 שלי יש 256MB זיכרון אם זה משנה) היה לי את זה גם עם ה15" שהיה לי. אין עליו מאוורר אבל יש עליו שני כאלה ברזלים משני הצדדים שלו וצינור מתכת שמחבר ביניהם. (ממה שאני הבנתי זה הקירור שלו) יכול להיות שזה מהחום? ניסיתי לפתוח את המארז ולשים מאוורר מול האזור הפתוח אבל זה לא ממש שינה. יש לי דרייברים מעודכנים. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  18. אני לא הולך לשחק במחשב הזה. המחיר - 570 שקל.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  19. Started by a-gold,

שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_429&products_id=3889 ורציתי לדעת אם הוא יתאים ללו שיש לי: http://www.intel.com/products/motherboard/d915gev/index.htm אם הלוח לא יעשה לי בעיות...

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  20. Started by marco,

שלום לכולם אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך האחד: כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe והשני :GIGABYTE 8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E ההבדל במחיר בן שניהם בערך 600-700 ש"ח האם ההבדל ביניהם מצדיק את המחיר המחשב משמש גם למשחקים אפילו שזה לא התפקיד המרכזי שלו הייתי רוצה כרטיס מסך חזק שיתמוך בכל המשחקים החדשים האם הכרטיס הראשון טוב מספיק או שזה שווה להשקיע יותר ולקחת את הכרטיס השני אם מישהו יכול להסביר גם את ההבדלים ביניהם אני ממש אודה לו שאלה נוספת אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים למישהו יש המלצות?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  21. Started by shon,

חברה אני צריך עזרה: ברשותי כרטיס מסך ati radeon 9600 xt vivo ואני רוצה לחבר את מסך המחשב לטלויזיה כדי לראות סרטים ובנוסך אני רוצה לעשות capture בהתחלה הcapture עבד אך לא ראיתי טוב את מסך המחשב בטלוויזיה אחרי שהורדתי את עידכון הדרייברים של ati למשחק דום אני לא יכול את שניהם מה עושים? נראה לי זאת בעיות תוכנה? תודה רבה לעונים!!!!

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  22. יש לי בעיה בכרטיס מסך, קניתי את המחשב לפני חצי שנה בערך באמצע החופש הגדול שעבר.. לפני כמה חודשים התחילו להופיע לי קווים מוזרים כאילו חלק מהחפצים במשחק נמרחים.. מקווה שתבינו ותעזרו לי לפתור את הבעיה.. תודה =]

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  23. Started by adirnasri,

יש כרטיסים נגיד כמו 7600GT ויש גם 7600GS מה הבדל בין הכרטיסים אלה? אני צריך לדעת תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  24. Started by berner,

חברים שלום אבקש סיוע לגבי כרטיסי המסך . אבקש לקבל מה ההבדלים בין הכרטיסים הר"מ ומה יותר טוב nVIDIA GeForce FX6600 256MBוGigabyte אני יודע שיש לו צלעות קירור ולא מאורר לבין Gigabyte 7300GT GV-NX73T256P-RH PCI-Eיש מאוורר וכמו כן מה ההבדלים בסימוני הכרטיסים GS או GT בברכה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  25. הורדתי את גירסה 77.72 ויש לי את הבעיה של הצבעים ניסיתי לעשות מה שאמרתם (לשנות איזה הגדרה ואז לעשות restore to default ) וזה לא עובד לי יש דרך אחרת לתקן את הבעיה? ד.א. הבעיה קוראת גם בדרייברים 80.40

• 1 תגובה
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים