עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dabaz,

אני מחפש מסך 17 LCD שלא יעבור 3000 ש"ח עם חיבור DVI. שימוש בעיקר למשחקים וקצת עבודה משרדית. הבנתי שה-Hyundai Q17 טוב וגם לא יקר יחסית, אז אני צריך את עזרתכם פה. אני לא כלכך מבין בזוית ראיה, אז מה הזוית האופטימלית/סנדרטית ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  2. Started by shon,

אהלן!!! קניתי לפני ימים אחדים מסך חדש SONY SDM X73 17". אומרים שהמסך פצצה אבל יש לי שלוש בעיות: א) כואבות לי העיניים כשאני מסתכל עליו כאילו שהן יוצאות מהמקום!!! ב) בקופסא של המסך היה דיסק שנותן ADJUSMENTS ובפועל מתפריט של המסך עצומו הקטגוריה שהמליצו לי עליה לא קיימת!! ג) יש לי מין סוג של הילה שגורמת לכך שאותיות מסוימות פשוט נראות לא ברור חייב עזרה דחוף כי אני FULL מתוסכל מכל העסק הזה. אני גם צריך לדעת אם זה FUCK במסך או סתם כיוונים לא נכונים של הגדרות . נ.ב ניסיתי לשנות את קצב הריענון ורצולוציות בלי סוף וזה לא עזר תודה רבה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  3. GeForce 8600GTS 512 או 8600GTS 256MB Superclocked

4. Started by yair9_20,

מה דעתכם על הכרטיס מסך המובנה Intel® Graphics Media Accelerator 900 שנמצא בלוח GA-8I915G-MF האם הוא משתווה ל - fx 5200 או שהוא הרבה יותר טוב ממנו בקיצור אני רוצה להריץ את ניד פור ספיד החדש זה ירוץ עליו?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  5. Started by AlonAviram,

שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש יחד עם המחשב החדש שלי, אם יש קשר בין המפרט למסך אז אז המפרט שלי: Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU 949.00 ¤ Gigabyte GA-8I945PL-G Intel 945PL Bulk Motherboard 576.00 ¤ Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory 269.00 ¤ 2 538 ¤ Gainward Geforce BLISS 7900GT 256MB DVI Video Card 2275.00 ¤ Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 479.00 ¤ NEC ND-4551A Black x 16 Bulk DVD±R/RW 290.00 ¤ Coolermaster RC-532 Centurion eXtreme PS380W Case 487.00 ¤ סה"כ 5594 ¤ אני מעדיף מסך LCD, שמעתי שזה הכי טוב, אני צריך מסך באיכות בינונית עד מעולה בערך ב 1.5K עד 1.6K ללא חריגות. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  6. היום התחברנו להוט, יש לנו בבית 3 טלוויזיות וקיבלנו ממירים בהתאם. לאבא שלי יש אפשרות להביא ממיר נוסף שזרוק אצלו במחסן העבודה. אז רציתי לדעת אם אפשר לקנות כרטיס טלוויזיה, לחבר אליו את הממיר וכך בעצם לקבל את כל הערוצים בתוך במחשב?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  7. Started by NIRHA,

איזה כרטיס עדיף. x1950pro עם 512 זיכרון או x1950xt עם ה- 256 זיכרון ???!!!!! תודה

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by liel3,

האם יש חשיבות לסוג הקירור לבין ביצועי הכרטיס? מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  9. חברת PowerColor הוציאה את הכרטיס PowerColor X800GT 256MB 256BIT Extreme לפני מספר שבועות,שאמור להיות הX800GT החזק ביותר בשוק עם קלוקים גבוהים וקירור יותר טוב,מתי הכרטיס יגיע לארץ והאם בכלל ימכרו אותו בארץ?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  10. Started by eyaler,

שלום יש לי תופעה של נקודות וקווים אופקים בצבע ירוק וסגול בחיבור DVI למסך 2407wfp הארטיפקטים נעלמים כאשר משנים את הINPUT במסך ומחזירים. הם יופיעו מחדש אחרי BOOT או SLEEP של המסך קורה במערכות הפעלה XP ו-VISTA מעודכנות עם כרטיס מסך מסוג אחר זה לא קורה כך שהבעיה קשורה לכרטיס מסך שמתי דרייברים אחרונים (סה"כ ניסיתי 3 גרסאות של דרייברים) החלפתי לכרטיס חדש מאותו סוג והתופעה חוזרת (קשה לי להאמין שכל הBATCH דפוק) הטמפ של כרטיס המסך 35. ניסיתי גם לעשות לו אנדרקלוקינג (הסוניק מגיע עם אוברקלוק) הספק טוב enermax liberty 400. ניסיתי את כל אופציות התצוגה\ביצועים של WINDOWS ושל ATI CONTROL CENTER האם מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  11. Started by yonishema,

אנשים ידוע לכם מתי יוצא גיפורס 8600GT.... ומה המחיר שלו יהיה ?????

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by עומריקו,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך בחיבור PCI שישמש לי למסך נוסף אם למישהו יש למכירה, או שיודע היכן אני יכול להשיג בבקשה תעזרו לי ..... שכחתי לציין בעל יציאת VGA רגילה (D-SUB) תודה רבה!!

13. Started by DRz,

יש לי בעיה עם הכרטיס הזה, חבר שלי קנה אותו חדש לפני כחודש (כול המחשב חדש) ולפני שבועיים התחילה לו בעיה כזאת: כשמתחשק לו הוא מתחיל לכבות תמסך להדליק לכבות להדליק וככה זה לא פוסק, כשהוא מדליק אותו אחרי שהוא מכבה הוא רושם למעלה בכחול "ANALOG" ואז מתכבה שוב ונדלק וככה כול התהליך לא נפסק עד שמכבים את המחשב... וגם אז זה לא נפסק, כשמדליקים מחדש עם יש לך מזל הוא לא עושה אבל רוב הפעמים המקרה חוזר על עצמו. לוח אם: Asus P5LD2 מעבד: Intel 930 Dual Core זיכרון: 1 גיגה (לא יודע מה החברה) בקיצור מחשב חדש והכרטיס בא איתו. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  14. Geforce 7800GS 256 MB GDDR3 AGP לאיזה כרטיס מסך הוא משתווה מכל הבחינות מסדרת ה-- Readon?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  15. בדקתי את הביוס שלי וראיתי שם בקטגוריה של ווידאו משהו כתוב שני דברים אחד היה כתוב AGP ואחד היה 64MB שניתי את ה64 ל128 זה טוב? אה והכרטיס שלי זה gigabyte radeon 9550 128mb 64bit

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  16. Started by kobi_af,

שלום אני צריך השוואות של כרטיסי מסך מהדור החדש שיצא של nvidia סדרת 7600 סדרת 7900 וכן הלאה אם תוכלו להביא לי שתיים שלוש טבלאות שיש שם משחקים ורשומים לפי סדר החזק למעלה ומצויים שם גם כרטיסי ati יהיה יותר טוב

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  17. Started by Satlan,

היכן ניתן להשיג כרטיסי מסך מהדור החדש <6800GT, 6800> במחיר הזול ביותר ? איזו חברה <של הכרטיס>? איזה חנות<שניתן להשיג במחיר הזול ביותר> ? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  18. ברור שאף אחד לא יכול להגיד בוודאות,אבל אפשר לשער? רציתי לדעת כמה זמן לדעתכם יקח...עפ"י השערות או בסיס מסוים... חודשיים? 4? חצי שנה?

19. Started by tavor21,

הביאו לי לוח של גיגהבייט (8I915P DUO) ויש עליו PCIE והכרטיס מסך שיש לי הוא AGP*4 מה אני יכול לעשות כדי שהוא יעבוד על הלוח שלי ??? תודה למי שיעזור נ.ב. ללוח יש גם PCI רגילים.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  20. Started by pop300,

רציתי לדעת אם יש לי כרטיס מסך GEFORCE 8800GTS 640MB ואת המעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5400+ BOX AM2 האם יהיה לי צוואר בקבוק?

21. תמונה: מה הוא רוצה ממני??? תודה

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  22. Started by mc_elad,

האם זה נכון שאפשר לעשות CF בין כרטיסים שונים???? אם כן.. והאם זא אפשרי אם כרטיסים בעלי ליבות שונות?? אם כן.. האם יש איזו שהיא מגבלה שלא מאפשרת לעשות CF בין כרטיסים ?? תודה מראש למגיבים

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  23. Started by shashkavil,

בהמשך לשאלתי הקודמת, מה עדיף מבין השניים: POWERCOLOR RADEON 9550 256MB DDR 128 BIT TV/DVI 256 מ"ב זכרון DDR יציאת DVI יציאת TV AGPX8 DIRECT X9 128 ביט ב- 390 ש"ח או PowerColor ATI Radeon 9600pro 256MB 128bit DVI+TV CRT+ DVI + T.V OUT 400/400MHZ 4 צינורות עיבוד IMMERSION AGPX8 ב- 436 ש"ח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  24. שלום לכולם יש לי כרטיס 8800 אני מחבר ל-TV OUT את הטלויזיה אגב הטלויזיה שלי היא הרגילה לא LCD או פלאזמה החיבור בכרטיס המסך הוא מסוג 7 פינים המתקדם בטלויזיה יש S-VIDEO מסוג 4 פינים אני משתמש מתאם בינהם והתמונה על הטלויזיה היא בשחור לבן יש אפשרות לראות על הטלויזיה בצבעוני אולי דרך חיבור DVI אולי בשיטה אחרת בתודה לכול העונים שרון

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  25. Started by XXXgamer,

לכרטיס המסך הזה יש תוכנה שמאפשרת "לשחק" עם האפשרויות שלה. על מנת לחבר מכשיר,התוכנה איתרה את המכשיר,וכדי לראות שמתי את המכשיר כ-primary. עכשיו כשהמכשב דולק,אני לא יכול לראות תוכנות פועלות,למעט windows explorer. כשהפעלתי crysis,ראיתי שהתוכנה נמצאת מעבר לצד ימין,כך שרואים רק את הקצה השמאלי שלה.כך שאני מניח שהתוכנות נמצאות גם מעבר לצד ימים של המסך,מפני שכאני מפעיל תוכנה המחשב מתנהג כרגיל,חוץ מלהראות אותה.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים