כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אז ככה יש לי כמה אופציות שהיו לי כבר קודם ועוד כמה שראיתי פה.... אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: 3870 של SHAPPIRE אני משיג אותו ב- 1060 המחיר ממש טוב לי אבל אם צריך להוסיף כדי לקבל משהו יותר חזק אז אני יוסיף ASUS OC 880GT שעולה קצת יקר 1500 והוא נמצא אצלי בחריגה INNO 3D 8800 GT OC שראיתי שאפשר להשיג ב- 1300 ש"ח בנועה PALIT 1GB 8800GT ב-1330 רגיל או 512 SONIC (O.C( שעולה 1200 ש"ח GIGABYTE 8800GT שעולה 1350 LEADTEK 8800GT דגם GTB אוברקלוק שעולה 1300 מה אתם מציעים לקחת הזמנתי כבר מחשב...ונשאר כרטיס מסך תודה רבה מראש ???
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכם ! אני מתעניין בנושא.ואבקש לדעת.עשיתי חיפוש גדול באינטרנט כולל.וראיתי שיש סוגים שונים של כרטיסי עריכה לקליטת חומר אנלוגי.(לא FIREWIRE ) 1.מה לדעתכם יותר יעיל נגיד USB2 או כרטיס PCI ? 2.מה הקטע של לכידת הרזולציה בכרטיס.שהבנתי בשיטוט שיש קליטה שונה בין הכרטיסים לנושא זה.כרטיס יותר יקר יתן בהכרח לכידה טובה יותר ? וכרטיס זול יתן איכות פחות טובה ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
קיצצר .... חייב את דעת המומחים פה לפני שאני קונה היום בערב אני חושב על LEADTEK אבל כל אחד אומר לי משהו אחר אני באמת עכשיו לא יודע מה עשות... של מי עדיף ASUS,LEADTEK,BFG,XFX,ZOTAC,Gigabyte וכ...... תודה .
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך LCD 19 של Xerox דגם XM319W מה את אומרים עליו?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך ATI Radeon sapphire 9200. שמתי את הצג ואת הטלויזיה במצב clone וכשאני רואה סרטים הסרט מופיע רק באחד מהם. יש דרך שהוא יופיע בשניהם?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שנה הרכבתם לי פה מפרט ואני מאוד מרוצה ממנו,רק הבעיה בכרטיס מסך שהוא מובנה ומפעיל משחקים כמו פיפא באיכות 800x600 וגם זה בקושי.. מעבד AMD ATHLON 2 X4 630 BOX לוח אם MA785GMT-UD2H SOCKET AM3 זיכרון 4GB כרטיס מסך של ATI RADEON HD 4200 בעקרון אני מחפש כרטיס מסך במחירים של 400-450שקל שיפעילו לי פרו12/פיפא12 או עוד משחקים באותם איכויות על 1920x1080 בלי שאני יצטרך להוריד את האיכות ל800x600 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. בעיקרון ה 7800GT הוא GTX פחות 4 צינורות למה בקרטיסים אחרים אפשר ופה לא?
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן מקום לקנות 8800GTX במחיר הכי טוב שאפשר ונתקלתי היום בזה XFX 8800GTX XXX ב3059 ש"ח אני לא מאמין שזה המחיר האמיתי כי זה בערך 1000 ש"ח מתחת לממוצע בארצנו רציתי לדעת אם במידה ואני מזמין הם יכולים לשנות לי את המחיר פתאום אחרי שביצעתי הזמנה??
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
נניח ויש לי כרטיס מסך OB... ואני רוצה להחליף אותו בכרטיס נורמלי בסלוט AGP אז כשאני מחבר את הכרטיס החדש ומפעיל את המחשב, אז המחשב מבטל את הכרטיס OB אוטומטית? או שאני צריך להגדיר לו בביוס?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אודה על קבלת המלצות לצג 19 אינץ' איכותי לשימושי Autocad כבדים ושימושי Office. שימושי משחקים אינם חשובים. יש לתת את הדעת לאיכות התצוגה ולשעות עבודה רבות מאד - עד 16 שעות ביממה. האם 4:3 היא הפרופורציה הנכונה (כפי שאני חושב) או אחר (5:4, או 16:9). אין לי בעיה לרכוש צג יותר גדול אך גובהו של המסך של 19 אינץ' 4:3 חשוב לי. מחירו של הצג פחות חשוב.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום. לקראת קנית כרטיס מסך ולפני שידרוג מסכים עתידי, אני מעוניין בהסבר כולל בנושא שמתייחס בין השאר גם לנקודות הבאות: Input signal - analog vs digital. אני עובד כיום עם שני מסכי VGA , ורוצה לקנות כרטיס שיוכל לעבוד איתם, אך שגם אוכל בעתיד לחבר אליו שני מסכי DVI. האם יש בשוק כרטיסים בעלי אפשרות ל - Dual DVI Output? האם יש דבר כזה VGA-to-2nd DVI adaptor? כתבה מורחבת תתקבל בברכה ואהדה רבה, אולי הנהלת הפורום תוכל לדאוג לזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
פתחתי את התרד הנ"ל עקב בעיה: התקנתי את הדרייבר האחרון מהאתר של NVIDIA גירסא 169.02 שאמורה להיות תואמת רק לכרטיס הנ"ל... אז הכל עובד מצויין חוץ מבעיה אחת: הסרטים משודרים בשחור לבן... :-[ מה לא ניסיתי, החלפתי תוכנות, החלפתי קודקים... ומה שנישאר זה רק הדרייבר... אני מציין שוב - הכל עובד מצויין (כללי + משחקים). אז מה אתם אומרים, יש פיתרון?
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בכרטיס טלויזיה שיתאים לVISTA ולעבוד עם Windows Media Center.. תודה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
תראו פעם שאלתי והצעתם לי את ה 6600 gt והראתם לי כתבה שהוא ממש טוב במשחק doom 3 אז השאלה שלי היא האם הוא טוב ועובר מלא כרטיסים גם במשחקים אחרים או שיש לכם הצעה אחרת לכרטיס מסך עד 1200 שח תודה מראש!!
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שמסכי 19' בעלי שפופרת דיימונדטרון יקרים מאד יחסית (כאשר 1500 ש"ח זה כבר די הרבה). אני במסכים לא מחפש יותר רזולוציה מ-1600*1200 וקצב ריענון של 100HZ, ואני רוצה לדעת האם יש בשפופרת הזאת שיפור משמעותי באיכות התמונה נטו, כי אני מה לעשות אין לי עין "וידאופילית" אני לא יכול כמעט להבדיל בין שני מסכים שונים אלא אם כן הם עומדים אחד ליד השני. וחוצמזה, מאיזו חברה השפופרת הזאת?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלויזיה שאני יוכל להעביר את הסרטים שלי מהמצלמת וידאו למחשב וליראות טלויזיה אבל יותר חשוב לי זה להקליט מהמצלמת וידאו למחשב משהוא בסביבות 200+ -
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
המצב הוא כזה יש לי מעבד Intel Pentium-D 820 Dualcore 2800MHZ ולוח אם MSI 945GZM3 האם אחד מהחלקים הנ''ל יכולים לגרום לצוואר בקבוק לכרטיס הזה?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכ.מסך חדש ב AGP, לילד בן 9. הכרטיס לא ישמש למשחקים רציניים, אבל הכ.מסך שיש לו היום הוא מובנה, ויש משחקים שאפילו אותם הוא לא סוחב. אין תקציב ידוע, כי אני לא יודע מה הקנה מידה לכרטיסי מסך לשימושים האלה. אני משער שרצוי שהכרטיס לא יעבור את ה 300-400 ש"ח, עדיף פחות כמובן. תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת.. תודה..
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל חוות דעת של מי שמשתמש או מכיר מסך זה.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
FoxConn nVIDIA GeForce 7600GT 256MB PCIe vs Sparkle 8500GT 512MB Passive Cooling Retail מבחינת ביצועים? אני לא גיימר אני עורך וידיאו מה עדיף? האם אני צריך 512 מב? אשמח לתשובה מהירה אני כנראה מזמין ביום ראשון.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
וככה כולנו נדע איך HL2 ירוץ לנו על המחשבים.. אז בבקשה תורידו FRAPS ותגידו לנו איך זה עובד לכם על המחשב (אני ראיתי שלרוקפורד ולעוד אחד זה כבר סיים להוריד)
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר כלשהו ובמקום לראות תמונות זה מה אני רואה http://www.mytempdir.com/707223 למה זה ? מה צריך לעשות כדי שהתמונות עצמן תופענה?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
טוב קיבלתי את המחשב החדש(לפי ההמלצות שראיתי פה בפורום) ויש לי כמה שאלות קצת על המפרט: ABIT nforce2 nf7sl gigabyte radeon 9800 pro נתחיל בכרטיס מסך, הכרטיס הקודם שלי היה של אנוידיה ככה שאני לא כל כך יודע להתעסק עם הדרייברים של ATI, אבל ניסיתי להסתכל קצת במאפיינים וראיתי שהוא מזהה אותו רק כ AGP X4 כאשר הכרטיס תומך ב X8, ניסיתי לשנות וזה חוזר חזרה אשמח אם תסבירו לי גם פה מה קרה ועוד בקשר לכ.מסך צירפתי תמונה גם של תוצאת הAquamark שהורדתי מפה, תגידו לי איך היא לכרטיס מסך הנ"ל ועוד שאלה על ההארדיסק(WD 80gb SATA( מחולק לשני מחיצות, אחת FAT32 אחת NTFS, זה בסדר ככה? ועוד בקשה אחרונה, אם זה לא מוגזם אנ י אשמח שמישהו עם הכ.מסך הזה או מישהו שמבין יוכל להסביר לי קצת באופן יותר.…
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-