כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
האם ספק 380W של ANTEC יוכל לסחוב כרטיסים כמו 8800 ו7800 ו- 1950XT תודה לכל העונים
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום אני פשוט לא זוכר את שם האתר הזה לכן אני שואל אותכם יש מין אתר שמתעדכן חודשית נדמה לי בכל הכרטיסי מסך שיש ואפשר להשוואות בינהם דרך מין פונקציה כזאת. למישהו יש מושג מהו הקישור?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
נא למחוק את האשכול החדש..למה הסתדרתי לבד תודה בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אהלן כאשר אני מוריד ומתקין את העדכון של הכרטיס Catalyst 5.11 ומאתחל את המחשב, המחשב מודיע לי על בעיה. אם אני נכנס להגדרות הכרטיס איני מוצא שום דבר שהשתנה בעקבות העידכון ועדיין אין שום אופציות והמחשב בנוסף לכך עושה בעיות(לוקח לexplorer שעות עד שהוא מתאתחל ועד שאני יכול לעשות משהו במחשב..). למישהו יש פתרון? גרסה אחרת של עדכונים שלא תעשה בעיות? בקיצור תעזור לי! תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי מסך בן 8 שנים DELL1701PF17 אינץ עובד מצויין!! בזמנו היה טופ אוף דה ליין האם ב 8 השנים האחרונות חלו שינויים משמעותיים ?? שווה להחליף?. השימוש שלו הוא לא למשחקים וכאלה אבל המסך דולק 18 שעות ביום!! אפשר חוות דעת? ואם שווה להחליף אשמח להמלצה 1500-2000שח
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
איך מנקים מסך LCD? כמו CRT או שצריך לנקוט כללי זהירות מסוימים? האם יש חומר מסוים שיכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 400 שקל. משוייך ל PCI-E יש לי מעבד 3.4 ג'גה הרץ 667 מגה הרץ 4MB זיכרון מטמון 1024 מגה (1GB) של RAM ואן לי מושג מה הספק...(ו / אאו מה זה אומר)
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד HP DV6690EJ 2.2GHz 2GB. בנוסף לקנייה אני רוצה גם לקנות כרטיס TV חיצוני/נשלף. איזה כרטיסים אתם ממליצים לי לקנות? אני רוצה לשים על המחשב הזה מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה הום פיריום. תודה לעוזרים, gbguy
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני חצי שנה מחשב בנועה מחשבים והיום יסתכלתי בdevice manger ומפרט של נועה מחשבים שקניתי ובנועה מחשבים כתוב שקניתי את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4221 אבל ב-device manger ובגם ב-everst כתוב שיש לי x800 gto עכשיו הקטע המוזר שלפי ה-hwzone ה-gto2 יצא רק מלפני איזה שבוע אז WTF? נועה מחשבים עבדו אליי?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת האם הכרטיס 3780X2 יכנס במארז mid tower? ולא full כי הבנתי שהכרטיס ארוך מאוד...
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
טוב אז ככה... היום גיליתי שאין דבר יותר מאכזב מזה שאתה מקבל את המחשב שלך חזרה משדרוג (הוספת זיכרון דיסק קשיח והחלק החשוב ..החלפה של כרטיס מסך 7600gt עקב תקלה) וכשהוא חוזר ואתה מת לבדוק אותו אתה לא יכול :-\ טוב אזז קיבלתי את המחשב אבל הכרטיס החדש שהוא אותו דגם אבל עם גוף קירור כי הייתה לי בעיה ובישן והחליפו יש רק חיבורי dvi ולי מה לעשות יש מסך lcd לא dvi ואין לי כבל מתאים אז אני לא יכול לחבר מסך השאלה שלי האם יש כבל מתאם בין חיבור מסך רגיל לdvi והאם הוא יעבוד וכמה הוא אמור לעלות ?!?! ??? בבקשה תעזרו לי אני אחרי חודש בלי מחשב ...ואני מת לחזור לעבוד עליו ..
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אתמול הייתי ב KSP והיות ולא ביררתי הרבה זמן שאלתי את הטכנאי שלהם על שידרוג המחשב שידרגתי את המעבד מ 3200+ AMD ל 4000+ AMD (שזה כבר דור חדש של מעבדים מהסדרה הראשונה של ה 939 לסדרה של השתי ליבות) אמרתי שיש לי כרטיס מסך X850XT PE ואני מחפש לעלות למשהו טוב יותר אבל לא בהרבה כסף וחשוב לי שזה יהיה של ג'יפורס ולא ATI (מאחר ונימאס לי להסתבך עם הממשקים שלא עובדים של ה TV OUT ו IN) הומלץ לי GIGABYTE 8600GT אמרו לי שהוא בכמה רמות יותר טוב מה X850XT PE שלי וקניתי. הסכום היה מתחת ל 800 שקל והיה נראה לי טוב. עוד בחנות ראיתי את הכרטיס שהוא בלי מאורר וזה הצחיק אותי מאוד (מאחר ומה שאני רגיל אליו זה טנק ענקי עם מערכת קירור לא אורגינלית ענקית בימיוחד של חברה טובה אבל תופס פול מקום) אני יודע…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי שתי גרסאות של שתי חברות ל8600GT, ואין לי מושג מה יותר טוב. ההתלבטות שלי זה בין Point Of View 8600GT 1GB GDDR2 יתרונות: ג'יגה זיכרון חסרונות: GDDR2, חברה לא מוכרת יחסית (לפחות ממה שאני יודע) וזה Gigabyte 8600GT 256MB GDDR3 יתרונות: GDDR3, חברה מוכרת חסרונות: 256MB אמרו לי שהכרטיס של גיגהבייט יותר טוב, האם באמת הGDDR3 מצדיק את ההבדל לרעה בזיכרון?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום וברכה. ברשותי כרטיס מסך מדגם X1950GT ואני כנראה בימים הקרובים יקנה את המסך 2407WFP האם תהיה לי בעיה לראות תכני HDTV על המסך?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
דיפדפתי לי לתומי, ושמתי לב שכתוב בדף הכרטיסים של נוידיה: Available Models: GeForce 7900 GTX, GeForce 7900 GT, and 7900 GS סתם טעות, או כרטיס שעתיד לבוא?... http://www.nvidia.com/page/geforce_7900.html
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי בעיה מוזרה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי איתה : יש לי LCD 42 שאליה מחוברים 2 מחשבים ב DVI-HDMI, כל אחד ליציאת HDMI אחרת. והנה הפרט המעניין: מחשב אחד מחובר אליה דרך כרטיס 8600 של XFX ורואים בו תמונה מושלמת. הרזולוציה הטבעית (1366-768) מועברת כמו שצריך עד לרמת דיוק הפיקסל והתמונה שמתקבלת חדה מאוד. ובמחשב השני לעומת זאת, שמחובר דרך כרטיס 8600 של Sparkle ומכוון על אותן הגדרות ורזולוציה כמו ה-XFX, מתקבלת מעין"תצוגת זום" ושבה השוליים של החלון נחתכים החוצה והחלון כאילו גדול מדי עבור המסך. הזוי ביותר! אם לא הייתי מקבל את אותה תמונה מושלמת מהמחשב הראשון, הייתי מתחיל לחפש את הבעיה במסך. אבל היות ובמחשב אחד זה עובד מושלם, אין כל ספק בנוגע לתמיכת NR וכו'. אפילו ה…
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
*כותרת*
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
מתלבט בין הX1900GT של SAPPHIRE לבין 7900GT של לידטק לבין X1950PRO ההכי פשוט של CONNECT3D...זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5975
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
האם זה תואם ל geforce 7300gt ?
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי מסך MAG19". האם באופיס דיפו יש מטליות מתאימות לניקוי?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
התקנתי אותו ומאז המערכת הרבה יותר יציבה ולא קורסת לי כל כמה דקות. בבדיקה שעשיתי על C&C3 ובצפייה בHD התמיכה סוף סוף טובה. עדין הדרייבר הזה לא שוחרר רישמית הוא מופיע באתר הנ"ל http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=15
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
-
לפני כמה שבועות פרמטתי תמחשב ואין לי כרגע תדרייברים לכרטיס טלווזיה שלי: SAA7130 TV CARD-VIDEO CAPTURE של חברת INTEX אודה לכל מי שיכול למצוא לי את הדרייבר המתאים.. תודה...
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי RADEON 9600XT 256MB ורואים מטושטש בטלויזיה, בדקתי את כל החיבורים והם בסדר אני על PAL-B וניסיתי את כל השאר ועדיין מטושטש
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-