עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by e.t,

אני זוכר שנושא בעיית קצב הרענון במשחקים היא בעיה כאובה. חיפשתי ת'רד קיים ולא מצאתי, אז אני רוצה להודיע חגיגית שהבעייה נפתרה (לפחות לי...) ! ;D התוכנה מאפשרת להתגבר על ה"באג" המעצבן של קצב רענון קבוע 60Hz. באמצעותה ניתן לשנות את קצבי הרענון של כל הרזולוציות, עד כמה שהמסך (או הכרטיס) מאפשר לכם. אני עובד עם XP + GF4 Ti 4600 + Nvidia 40.72. וזה עובד !!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. לפי מה שאני יודע הרבה חברות עומדות בזמן הקרוב להוציא כרטיסי TI4200 עם AGP X8, אני מעוניין בכרטיס של MSI בגלל שהם באים עם הרבה משחקים, והכי הרבה דברים בתוך הבנדל. אולי הם לא כמו Leadtek או S/U/M/A אבל הם בהחלט חברה מכובדת בשוק כרטיסי המסך. הם הוציאו את ה-MX440 שלהם אם ה-AGP X8 לפני כמה ימים, וצירפו אליו משחקים חבל על הזמן. בגלל זה אני רוצה לחכות ל-TI4200 שלהם עם ה-AGP X8, בטח הם ישימו גם שם את המשחקים האלה. וגם אני לא צריך Leadtek או סומה, כי אני לא עושה OC, ואני גם לא פריק של ביצועים, אני מצדי לקנות GEFORCE 2 MX200 32MB, אבל לפעמים יוצא המשחק של השנה, שכולם מתים לשחק בו גם אלה שבקושי יודעים מה זה מחשב, אז אמרתי כבר יש לי geforce 2 אחד בבית, הפעם ניקח משהו חזק.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by User_Name,

ראיתי בחנות מסוימת כרטיס- GeForce4 4200ti 128mb ב-1190 ש"ח. (Leatek) באותה חנות יש גם את GeForce4 4600 ti ב1690 ש"ח. (MSI) על מה ללכת? אני לא רוצה להתעסק עם OC. מה הם הפרטים על GF4 4200ti 128mb? האם המשחקים של עכשיו ומשחקים של עוד שנה יעבדו חלק? אם אני עושה OC לGF4 4200, אני יכול להגיע לביצועים של GF4 4600ti?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. הכוונה שלי היא למידות שנקבעות ע"י הכפתורים שנמצאים על המסך עצמו וקבועות את האורך, רוחב, מרכז וכו'. הבעיה שלי, היא, שאף פעם אני לא מצליח לכוון את המידה הנכונה ותמיד ישנה פינה במסך שיוצאת החוצה. תודה :smoke:

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  5. Started by X - DreaM,

כרגע נראה לי שאני הולך על ה- פלוס -LG 795FT שכולל יציאות USB http://www.lgeus.com/795ft.asp האופציות האחרות הן CTX PR705F http://www.ctxintl.com/products/pr705f.htm או MAG 786FD שיש אותו כרגע במבצע בחנות מסויימת ולכן הוא הזול ביותר http://www.maginnovision.com/Products/crt.asp?pn=786FD לפי הבנתי ה-LG הכי מרשים רציתי לדעת מה דעתכם ואם יש מסך יותר טוב בטווח הזה של 1200-1300

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by imac,

בעצם השאלה שלי מה שונה בינהם לבין הסדרות הנמכרות יותר (GeForce אז TNT) נגיד מי יותר טוב GeForce 4 Ti4600 או Quadro4 900 XGL?

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  7. יש לי ASUS GF3 Ti200 עכשיו הוא נדפק ויש לי אפשרות להחליף אותו הבעיה שאני יכול להחליף לleadtek TI4600 אבל אני צריך לחכות זמן לא ידוע או לקחת עכשיו במקום Asus Ti4400 אני כבר לא יודע מה לעשות!!!!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מעניין איך המסך הזה יהיה... אם הוא יהיה יותר טוב מהקיים זה יהיה מסך ממש שווה. מה זאת שפורפרת U2 יש איזה פרטים עליה?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  9. שלום, הגשתי בקשה להצעת מחיר לאיזה ספק. בין יתר הרכיבים, ביקשתי כרטיס מסך מסוג: LeadTek Winfast GEForce 4 TI4200 My Vivo 128MB DDR שקיבל אצל הח'ברה כאן ביקורות מצויינות. הבחור חזר אליי ואמר שאין לו את Leadtek אבל יש לו את Gainward Geforce 4 TI4200 Golden Sample Ultra / 650XP 128MB DDR. חיפשתי כאן התייחסות ל gainward ומצאתי רק לדגם 4600 שהוא אמנם מצויין אבל אפעס קצת יקר לי. לכן אני פונה ושואל אתכם, בדגם 4200 יש חשיבות לנושא? להתעקש על leadtek או שאפשר ללכת בראש שקט על ה- Gainward?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  10. Started by nicirnTAL,

אני חייב עזרה ודחוף!!! יכול להיות שזה כלום, אבל אני רוצה להיות בטוח: מחר (06.10.02) אני קונה את כרטיס המסך Radeon8500LE... כאשר אני משוטט במפרט של הכרטיס (<==>) אני רואה שבתמיכה של המסך כתוב: Monitor support CRT Monitor: 15-pin VGA connector ולי יש מסך LCD?! זה אומר משהו?! אני צריך לקנות אדפטר?!

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  11. היבואן: "השבוע יגיע משלוח נוסף של הרדאון 9700 לארץ" וכמובן שאני קונה אחד ;D

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by SpiritKnight,

לGIGABYTE RADEON9700PRO- האם הדריברים מתאימים? הדריברים

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by amir.o,

רציתי לדעת אם לכרטיס זה-gf 4 ti4200 של חברת galaxy יש יציאה לטלוויזיה -כלומר אם אפשר לראות טלוויזיה במחשב ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by who_Cares,

אני חושב לקנות מסך חדש בזמן הקרוב אז אני מבקש המלצות. האם כדאי לקנות מסך "19 או להסתפק ב"17? התקציב הוא כ-1500 למסך "17 וכ-2300 למסך "19 איזה מסכים מומלצים ואיפה הכי כדאי לקנות (אני גר בירושלים)? תודה מראש לכל מי שעוזר

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by yot,

כנראה שאן בידיה נכנסה לאטרף של AGP*8. רובנו שמענו שאן בידיה הצליחה טוב יותר בעניין הזה מATI. שיפור של 5 פריימים (!). הנה הכרטיס מבוסס ליבת TI 4200 מבית לידטק, אבל הפעם בAGP*8. מה אתם אומרים, הכרטיס יצליח טוב יותר בשוק מאשר הטי איי 4200 עם AGP*8?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Tzion,

אני מתכוון שגם יצאו הגרסא של ה4200 שתומכת בAGP*8 אבל לא התמיכה הזאת משנה, מה שיותר קריטי זה השימוש בזכרונות יותר איכותיים, ומהירויות שעון גבוהות יותר... האם זה באמת משנה בעיקר הקטע של הזכרונות והחברה שמיצרת את הזכרונות??? ??? וכמה זמן יקח לכרטיסי הAGP*8 להגיע לארץ ומה יהיה ההפרש במחיר? והאם בכלל כדאי לקנות TI4200, או לחכות עוד חודש+ לרידון 9500??? הוא יותר טוב?? ומה המחיר שלו פחות או יותר? והאם יש לו עוד יתרונות טכניים על הTI4200 מלבד התמיכה שלו בDX9??? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. ראיתי שג'יגה בייט כמעט לא נותנים כלום . ומה לגבי חברות אחרות ? הם נותנות יותר ? אפשר לקבל פירוט בבקשה ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני אצל חבר שלי ואני רוצה לדעת בלי לפתוח את המחשב.

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  19. Started by ofir123,

שהרצתי היום 3DMARK הוא נתקע לי באיזה שלב של הגיפ' והייתי אמור לעשות ריסטרט, מה הבעיה? שהרצתי PC MARK אלה התוצאות cpu score 4321 memory score 2476 hdd score 810 טוב?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by bah10,

בדקתי באתר של ATI וגם בGIGABYTE ולא ראיתי שיש תמיכה בOPEN GL ואם באמת אין זה חסר וןענק למי שיש את הRADEON 9700, במה אתם בוחרים במשחקים? OPEN GL DIRECT3D או משהו אחר?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

ביולי, הרבה אנשים אמרו שהם יקנו אותו. חלק קנו(כמוני), וחלק לא קנו. האם יש לכם ריידון9700? נ.ב: איך אני מפעיל סקר?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by plXy,

שלום. אני רואה פה הרבה שכותבים שדום 3 הולך להיות בעל 90 מגה של טקסטורות אקטיביות. מה זאת אומרת טקסטורות אקטיביות? זה אומר ש90 מגה מה128 מגה בכרטיס מסך שלי ילכו רק על עיבוד טקסטורות? מה הזכרונות בכרטיס מסך אמורים לעשות , יש להם עוד תקפידים חוץ מלעבד טקסטורות? אם אני ישחק דום 3 עם כרטיס מסך של 64 מגה , הוא יצטרך להעזר בזיכרון הראשי ואז זה יהיה יותר איטי? ועוד שאלה אחרונה , קראתי פה שהיוצרים של אנריל טורנמנט הורידו את איכות הטקסטורות בדמו בשביל שהוא ישקול פחות. זה אומר שבמשחק המלא הטקסטורות יראו יותר טוב אבל גם ידרשו מערכת יותר חזקה? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by asili,

אני עובד על 1200X1024 ב 90 ריפרש רייט ולמוניטור יש TIMING של 85 ריפרש ריט לכן כל פעם שאני יוצא ממשחק אני צריך לכוון שוב את ההגדרות של התצוגה נמאס לי@

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  24. Started by OR007,

מה בעצם עוזר לי ה-DVI ? אני רואה על 2 מסכים במקביל או על כל מסך חלק ? (כמובן אם חיברתי 2 מסכים) אני יודע שהוא נועד לחבר מסכי LCD...אבל השאלה שלי היא אם מחברים את המתאם אז איך רואים בדיוק ? מפוצל או מקביל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.