עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מחשב נייד שעוצמתי יותר ממחשב נייח גדול מימדים עם כרטיס מסך מדגם GeForce GTX 1080? החל מסוף החודש זו כבר לא תהיה פנטזיה אלא מציאות לכתבה

2. כדי להפעיל את הפונקציה קודם כל צריך להוריד דרייבר מעודכן ולאחר מכן פשוט: 1)לחצן ימני על שולחן עבודה 2)nvidia control panel 3)set up gsync 4)enable בשני המקומות 5) ולבסוף רק לוודע שהאופציה מופעלת במסך שלכם. בהצלחה ותהנו עריכה: ושכחתי לציין שהמסך חייב להיות מחובר בDP

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. לאיזה כרטיס מבית nvidia משתווה כרטיס amd rx590,והעם הוא משתלם? באילו הגדרות יהיה אפשר לשחק משחקים בסגנון bfv ?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by alfashock,

היי כיום הכרטיס שיש לי הוא 960GTX והמשחקים שאני משחק בעיקר הם משחקים עם הרבה פרטים (DETAILS) כמו cities skyline או planet coaster וכל שהמפה מתמלאת בפריטים מן הסתם המשחק מתחיל לגמגם ב FPS התקציב שלי לא הכי גבוה אבל אני מעוניין במשהו עד 1300 +- וראיתי 2 כרטיסים שאפשר לקנות מחול עולל מיסים (בארץ הם פשוט יקרים ב 500 שקל +) Sapphire radeon rx 590 nitro+ 8G שעולה 1100 שקל או gigabyte 1070 gtx 8g windforce oc שעולה 1300 שקל מה מומלץ? או משהו אחר? מפרט קיים: Intel i5 6800K 32G RAM 960GTX OC ספק 750W נ.ב - אני יודע שגם זה לא מה שיעביד לי חלק את המשחקים שהם מפוצצים אבל לפחות שיחזיקו יותר …

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  5. Started by nec_000,

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  6. Started by nec_000,

כל הנתונים בכללם מועדי ההשקה, המחיר, והביצועים המצופים - בפנים:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by kramer82,

אני מתלבט בין ה RTX 2060 וה RTX 2070. כרגע המסך שלי הוא 1080p. השאלות שנראות לי רלוונטיות כדי לקבל החלטה הן : האם אראה הבדל ממשי במשחקים ? האם בשניהם אוכל להריץ בהגדרות הכי גבוהות? האם ה RTX 2070 יענה לדרישות המשחקים למשך יותר זמן מזה של הRTX 2060 ? אם יש עוד שיקולים, אשמח אם תשתפו

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  8. Started by crazydiamond,

בוקר טוב לכולם. התגלגל לידי כרטיס Radeon HD 4870 1GB תוצרת SAPPHIRE. יש מה לעשות אתו היום? הוא עדיין יכול להתמודד עם משחקים? סה"כ כרטיס בן 10 שנים. ואיך הוא מבחינת כח עיבוד לעומת Radeon HD 7770?

9. הרבה רעש וצלצולים, לא הרבה חדש אבל פה ושם כמה פנינים. לדוגמא בדקה 30:00 מוצג QUAKE 2 שנתמך ב RT: המנגנון של הפורום משבש את הלינק שאני שם אז הנה הלינק מקוצר: https://tinyurl.com/y7h7jr46

10. לקחנו לסיבוב את כרטיס המסך הראשון מסדרת כרטיסי המסך החדשים של NVIDIA אשר מיועדת להמונים - האם הוא ממשיך ראוי לדור הקודם? התשובות כאן לכתבה

11. כרטיס מסך חדש מבית NVIDIA נמצא באופק, עם ביצועים שעשויים להיות קרובים אל רמת ה-GeForce GTX 1060 3GB המוכר לנו כיום לכתבה

12. Started by יוסי טורבו,

שבת שלום חברים יקרים. יש לי כרטיס מסך ASUS STRIX 1070 TI והיום קרא לי משהו מוזר תוך כדיי גלישה ביוטיוב המאווררים של הכרטיס מסך נכנסו ל100 אחוז פעולה והיה מסך שחור.לאחר מכן כיביתי הדלקתי אין לי תצוגה. הוצאתי את הכרטיס מהסלוט והכנסתי שוב והכול התחיל לעבוד חזרה מישהו נתקל בתופעה יודע ממה זה אולי?

13. דגמי מחשבים ניידים חדשים של היצרנית הטאיוואנית עתידים לכלול רכיבי חומרה שטרם נחשפו בצורה פומבית לכתבה

14. Started by zone glide,

RTX 2060 או VEGA 56 ? בתכלס ישולב עם המפרט מסך עם פריסינק של AMD, וגם הווגה זול יותר במאות שקלים וכנראה חלש בקצת, וגם קצת מיושן יותר.. מה עדיף לדעתכם? כרטיס AMD יתמוך טוב יותר עם המסך אני מניח... איך אנווידיה יעבוד עם 144 הרץ ועם פריסינק?

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  15. Started by napoleon45,

החברה הכריזה כי כרטיסי המסך מתוצרתה יתמכו גם הם בריי טראסינג, בדומה לכרטיסיה האחרונים של nvidia.

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  16. יש בבעלותכם כרטיס ממשפחת GeForce, Quadro או אף Tesla? זה הזמן הנכון להתקין את גרסה 430.64 לכתבה

17. מפתחת השבבים מתכוננת גם היא לתערוכת החומרה הגדולה בעולם ומבטיחה לנו משהו שיהיה Super - האם מדובר בכרטיסי מסך חדשים? לכתבה

18. ולוג רשמי של היצרנית הטאיוואנית ב-YouTube מציג פומבית את אחד משמונת הדגמים שמיועדים לנחות בחנויות במהלך חודש ספטמבר הקרוב לכתבה

19. הכירו את הדגמים הראשונים בדור ה-Navi שלא יתבססו על עיצוב הקירור הבסיסי מבית AMD - וינסו להקפיץ את הביצועים קדימה באמצעות הנדסה משופרת לכתבה

20. נציגי חברת PowerColor הצהירו כי יציעו דגמי RX 5700 XT בעלי עיצוב וקירור ייעודיים משלהם גם במחיר ללא תוספת מעבר לבסיס שנקבע בידי AMD לכתבה

21. ההשקות המיוחלות של גרסאות ייחודיות לכרטיסי ה-Navi של AMD מתקרבות במהירות, ודגם ראשון בעל קירור משולש אפילו מקבל תג מחיר מוקדם בחנות הענק המקוונת לכתבה

22. מעולם לוחות האם אל עולם העיבוד הגראפי: היצרנית הטאיוואנית מספקת לנו טיזר עבור דגמי ה-Taichi הראשונים שלה עבור ליבות Navi לכתבה

23. שלום, זה המפרט שלי: Intel Core i5 4590 Gigabyte GAB85MD3H SeaSonic S12II-520W DDR3 1600MHZ 16GB אני משחק במשחק אנדרויד על האימולטור (NOX - ניסיתי גם אחרים אבל התוצאה זהה) וכל פעם שאני מפעיל את המשחק המחשב מתחיל לזחול בצורה שלא מאפשרת לעשות שום דבר אחר. מחפש להוריד את המעמסה מהמעבד בהשקעה המינמלית האפשרית על כרטיס מסך (מעדיף קירור פאסיבי או מאוורר כמה שיותר שקט). מצורף צילום מסך של מנהל המשימות בזמן שהאימולטור מופעל עם המשחק. תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. גרסת ה-15 אינץ' של נייד הגיימינג היוקרתי מתחילה כעת בתג מחיר של 1,600 דולר - ובקרוב נגלה גם מה הוא מחירו של ה-Blade Stealth המוקטן מהדור החדש לכתבה

25. יצרנית השבבים AMD מכריזה על כרטיס מסך חדש שמטרתו היא פלח שוק ענק של גיימרים שלא מוכנים להוציא 400 דולר ויותר על כרטיס מסך. הכירו את Radeon RX 5500, גם במחשבים ניידים לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.