עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by iveco,

AFOX GTX 1050 TI 4GB שווה 291 שקל ? הוא רלוונטי עדיין למשחקים או שחבל על הכסף ?

2. Started by Radiant,

אהלן, מעוניין לשדרג את הכרטיס שלי היות ונדמה לי שהוא מה שכרגע לוקח את המערכת שלי אחורה. תקציב - אז זהו, אני די מנותק מכמה הדברים האלה עולים היום ולכן אגיד שאני מחפש את המשתלם ביותר לפני קפיצת המחירים לHIGH-EXTREME END.... אבל אם הוא עולה 1000 או 1500 זה פחות משנה לי, מה שתגידו. משחקים - מה שהפיל את הפור היה cod advanced warfare שנראה משום מה כמו קויק 3... מערכת נוכחית intel i5-2500k 3.3ghz artic freezer 13 8 gb 64 bit windows 7 gtx 570 4gb antec neo eco 620 antec 600 asrock z68 pro3 שאלה נוספת ולא קשורה - המעבד שלי רץ כרגע בstock clock שלו, יש לי סיבה כלשהי לעשות OC? הקירור והלוח אם אמורים לתמוך די בקלות. תודה רבה!! - - - תגובה אוחדה: - - - וגם - האם יש סיבה לחכות לbla…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by moris1977,

היי! המליצו לי בבקשה כרטיס לעריכת וידאו עם כניסות אנלוגי ודיגיטלי עד 1000 ש"ח תודה!

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  4. Started by שרעגא,

שלום, אני אוטוט מתחיל ללמוד ולן החלטתי לרכוש מחשב נייד. עפ"י בדיקות עם סטודנטים גילתי שאני אמור לעבוד הרבה עם תוכנת סולידורקס לכן אני נדרש לכרטיס מסך טוב בכדי שהתוכנה תרוץ ללא בעיות. מצאתי כמה מחשבים ניידים שכל אחד מהם בעל כרטיס מסך שונה, לכן אשמח אם תדרגו לי הכרטיסים האלה מהטוב ביותר לפחות טוב: AMD Radeon HD 6470M 1GB NVIDIA® GeForce® GT 525M 1GB Intel HD 3000 Graphics AMD Mobility Radeon™ HD 6490M דרך אגב אם מישהו מכם מכיר את התוכנה אשמח אם תיסעו לי בבחירה טובה יותר. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by Mda101,

יש לי DIVX ואני צריך לחלק אותו לכמה קטעים (כדי לצרוב "טראקים" ל DVD) עם איזו תוכנה אני יכול לעשות את זה? (אני לא רוצה להעביר לMPEG ואז לחלק... כי זה לוקח סתם הרבה מאודדדדדדדדד זמן... אני רוצה לעבוד ישר מ DIVX) תודה, נדב

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  6. אהלן, אני רוצה לקנות מסך 22 רחב של סמסונג ברזולציה 1680*1050 הוא אמור להתחבר למחשב פשוט עם כרטיס מסך מובנה GF6100 (חיבור VGA) הבנתי מחיפוש בגוגל שייתכן וכרטיס המסך לא יתמוך ברזולציה זו ? בנוסף הזכירו בנושא אחר תוכנה בשם POWERSTRIP שיכולה לכפות כל רזולציה, האם מישהו התנסה, עד כמה פשוטות ההגדרות ? תודה.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  7. Started by maoros,

הורדתי דרייבר http://www.hisdigital.com/html/driver.php של x1950 pro. יש לי כבר דרייבר מותקן במערכת שלי. מה אני צריך לעשות?? להתקין ישר? להסיר את הישן ואז את החדש? להתקין אבל לסגור ב"תהליכים" (במנהל המשימות) את הפעלות שעובדות ב SYSTEM של atievxx ו ati2evxx ?? חשוב לי שאני לא אטעה, אז אני אשמח אם מישהו שמנוסה כבר בזה יענה לי. תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  8. Started by dudemeister,

שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש דרך לחבר מחשב נייד למחשב רגיל ככה שהמסך של הנייד ישמש רק כמסך. מהנייד יש יציאה של S-VIDEO ויציאה למסך חיצוני (שזה ההפך ממה שאני מחפש).

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. מנהל ההתקנים הנוכחי של מפתחת השבבים כולל תמיכה במאפיין חדש שמוזכר בצורה שולית, אך עשוי להוות את תחילתה של מהפכה אמיתית בעולם העיבוד הגראפי בהתבסס על חיבור Thunderbolt חיצוני הגירסה הטרייה של מנהל ההתקנים מבית NVIDIA, גירסה 361.75, הוסיפה תמיכה במערכי SLI עבור מספר כותרים בולטים שעליה דיברו במספר גדול של מקורות ברחבי הרשת. עם זאת, אותה גירסה טרייה הוסיפה תמיכה נוספת ומעניינת לא פחות, באופן צנוע וכמעט ללא אזכור – התמיכה בחיבור כרטיסי מסך באופן חיצוני, בהתבסס על תקן ה-Thunderbolt 3. התמיכה החדשה הזאת, שמוגדרת נכון לעכשיו כבטא אשר נתמכת בידי כל דגמי משפחת ה-GTX 900 של המפתחת, כרטיסי ה-Titan X וגם על ידי ה-GeForce GTX 750 וה-GeForce GTX 750 Ti, מתחברת ישירות אל מה שר…

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  10. Started by aldema,

מחפש אל.סי.די למשחקים בעיקר עד 2000 ש"ח חשבתי על ?Philips 190S5FS?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by pain_killer12,

האם ניתן להקליט תכניות מהטלוויזיה למחשב? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  12. כרטיס שהיה אפשר להקליט מקלטת ווידאו למחשב ולהפוך אותו לדיסק

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  13. היי אנשים. היום הבנתי לצערי שהמחשב שלי כבר ישן, אחרי שניסיתי להפעיל את medal of honor וזה כתב לי שהכרטיס מסך שלי לא מתאים =\ (ATi X850Xt , עלה לי 3300 שקל !! ) המחשב יהיה למשחקים , ככה שכל מה שקשור לכרטיס מסך יהיה העיקר היתי אומר. המחשב יהיה בתקציב של מעל 10k . רציתי לדעת לגבי הכרטיס מסך.. איך ה 8800GTX ? שמעתי שהולך לצאת בקרוב 9800GTX , יש אומדן כלשהו למחיר? מה זה "בקרוב" ? חודש חודשיים , או 3-4 חודשים לפחות? האם שווה להשקיע במערך SLI ? למשל 2 כרטיסים חלשים יותר ב SLI מאשר אחד חזק בודד? האם שווה להשקיע בכרטיס Phisic למשחקים? כמה זה עוזר ומה המחיר פחות או יותר? אני מתכוון לרכוש עם המחשב את מסך ה Dell Ultra sharp 24 המסך דיי גדול ועובד ברזולוציה קבועה. זה י…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by TimoTy,

אני רוצה לצרוב ביום מ-5900 ל-5950U איך אני עושה את זה.!?!? תודה

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  15. רשמתי על זה כבר בפורום LCD אבל מפן אחר, התוצאה הסופית היא שאני רוצה מסך LCD שיחשוב שהוא עובד ב-90 הרץ ויותר (או באמת יעבוד ככה) אל תגידו לי גם פה שזה לא משנה כי אני יודע שזה לא משנה, אבל י שלי תוכנה שמחייבת מסך עם לפחות 90 הרץ כדי להחליף תמונות בסינכרון לזה... לכן חשבתי אולי איכשהו על אפשרות להכנס לדרייברים ולשנות שמשהו ידני שהוינדוס או הכרטיס מסך יחשוב שהואמוציא 90 הרץ ויותר כשבפועל המסך LCD מקבל רק את ה-75 שוא יכול אליהם, או משהו בסגנון, אשמח לכל עצה רעיון ומחשבה (גם אם אתם מכירים מסך LCD שיכול בלי שטויות לעבוד על 90 הרץ ויותר).

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  16. Started by gambitaw,

*

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  17. יש למשהו אולי מוסג אחרי שנה כמעט מאז שיש לי את הכרטיס איך מתקנים את ה aa של הכרטיס x1950p ? שגרם לי להתבעס על הכרטיס שבכלל קניתי אותו.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by nir_varon,

שלום לכולם, יש לי כרטיס geforce 9500GT שאליו חיברתי שני כבלים. אחד למסך LCD של המחשב עם כבל DVI ובנוסף חיברתי עם כבל HDMI לטלוויזיה. יש לי טלוויזיה toshiba LCD עם שני כניסות של HDMI שאני מחבר את הטלוויזיה עם כבל RGB רגיל למחשב אני יכול לראות לבחור את התצוגה של הטלוויזיה משום מה שאני מחבר עם HDMI אני לא רואה כלום לא דרך המחשב (כלומר הוא לא מזהה שחיברתי משהו לHDMI... בDVI רואים רגיל) ולא דרך הטלוויזיה. זה הכבל שאני משתמש בו: http://exp.shopy.co.il/products/110518 אשמח לעזרה כלשהי אם פספסתי משהו בחיבורים או בהגדרות... הורדתי Driver האחרון של nvidia ואני משתמש בnvidia control panel. כל עזרה תתקבל בברכה כי אין לי נסיון עם חיבורי HDMI בכלל...

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by epichorus,

איזה מכרטיסי במסך הנ"ל עדיף ברמת המחירים הזו (בין 400 ל500 ש"ח) . האם ל PCI EXPRESS 2 של כרטיס ה 3650 יש יתרון על פני ה8600 שיש לו רק 1 ??? להלן הלינקים : HD3650 : http://www.skypc.co.il/pl_product~GV362~8~0.htm 8600GT : http://www.skypc.co.il/pl_product~LV361~8~0.htm ניתן לראות את מפרט המחשב שלי בפרופיל

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  20. קניתי כרטיס מסך ולא קיבלתי כבל 6 פינ תוספת כוח מאיפה אני משיג אוו קונה אחד כזה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by eladbu,

או קי אז הבעיה שלי היא כזאת יש לי ביאס פלייר יחסית חדש שממנו אני רואה סרטים בטלוויזיה הבעיה היא שכאשר אני מעביר את התמונה לטלוויזיה דרך היציאת וידאו יש לי בעיה לכוון את בקרת הצבעים דרך בי אס פלייר או יותר נכון זה לא מגיב בכלל אלא נשאר באותו פרמטרים יש לי רדאון 9800 פרו עם קטליסט 5.7 נראה לי שזה קשור איכשהו בהגדרות של הדרייבר כי על מסך המחשב בלבד זה עובד יופי וניתן לשנות את הצבעים! משהו יודע במה מדובר?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by 78uuuu,

אני מנסה לעדכן ביוס בכרטיס מסך גיגאבייט הורדתי את הביוס לדגם שלי בכרטיס מסך שמנסה לעדכן התוכנה של העידכון רושמת גרסת ביוס לא תואמת http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4155#bios

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by burke,

שלום אני מחפש כרטיס מסך לעבודה עם מודלים תלת ממדיים (לפעמים כבדים ומורכבים) בתוכנת MAX לעבודה ב open gl אני לא הולך להשתגע, כרגע יש לי FX 5500 256 MB ואני מרגיש איתו טוב - אני לא הולך להעביר אותו למחשב החדש אז רוצה לקנות משהו חדש מחפש משהו באזור ה 400-500 שקל, אין חובה שיתמוך בתכני HD המחשב יהיה כנראה מרובע ליבות q6600. תודה

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  24. Started by ronik56,

מבצע על הדגם של ג'יגהבייט ל-RX570 4GB ל-3 ימים ב-New egg במחיר של 150$ (אפשר לדאוג לא לשלם מס ולשלוח עם Shipo/Ushops ואז המחיר יהיה 175$ בערך): https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814125966 אותו דגם באמאזון במחיר זהה, עם אפשרות למשלוח + מיסים של אמאזון עצמם, 190$, עם קאטץ' שהכרטיס לא זמין במלאי עד ה-7.10 (כלומר ישלח רק עוד שבוע וחצי): https://www.amazon.com/gp/product/B06Y3RT952/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by DarkLloth,

http://www.firingsquad.com/hardware/sapphire_toxic_4850_dual_slot_review/default.asp

• 0 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.