עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בקיצור נכנסתי למאפיינים->מתקדם.. בכרטיס מסך שלי וגיליתי שאני יכול לשנות שם הרבה דברים לדוגמא:IMAGE SETTING,FORCE MIPMAPS פילטרים ועוד... האם כדאי להשאיר הכל כמו שזה נמצא כרגע או שכדאי לשנות? איך אני יודע מה זה כל דבר האם יש אתר שמפרט? האם אני יכול להגדיל את הביצועים של הכרטיס?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  2. אני צריך 8MS - אני צריך אותו שטוח,וכמה שיותר זול.... בבקשה עזרו לי...

3. SAPPHIRE ATI Radeon 3870 512MB GDDR4 או 8800gt 512 שניהם כמעט אותו מחיר מה עדיף? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  4. Started by Golf.GTI,

אהלן. יש ברשותי כרטיס מסך X1950PRO. ראיתי שיצא לפני שבועיים-שלוש עידכון בשבילו. רציתי לדעת איך להתקין את הדרייבר החדש? זאת אומרת האם למחוק את היישן או להתקין עליו? ואם כן שנכנסתי להוסרה של תוכנות ראיתי המון תוכנות של ATI,אין לי מושג איזו מהן זה הדרייבר עצמו. תודה.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  5. אני קונה מחשב חדש והתיכנון הוא שני כרטיסי מסך 9600GT ב-OC. קראתי בכתבה שפורסמה באתר שבאמצע החודש הבא יוצאים לשוק 2 כרטיסי מסך חדשים מסדרת 200GTX. האם כדאי לחכות ולקנות את כרטיסי המסך החדשים? או פשוט לחכות בתקווה שכשהם יצאו המחירים יירדו? או פשוט לקנות את המחשב וזהו???? ההשקעה בכרטיס המסך עומדת על 1600 ש"ח (גמיש). תודה מראש לכל עזרה שהיא

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  6. Started by YoTaMi,

איך הכרטיס מסך הזה ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 זה התקציב המקסימלי שלי.. הוא טוב למשחקים יריץ AC על HIGH ? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  7. Started by x-boy_24,

שלום די ממזמן קניתי כרטיס מסך geforce 6200 וכשהתקנתי אותו אז או לא מעלה לי סרטים אני מפעיל את הסרט ואז המחשב ניתקע והעכבר לא זז וזה קורה רק בתוכנות כמו וינדוס מדיה פלייר דיוקס ורק בגוגל זה נותן לי לראות סרטונים אז מה אני יכול לעשות אולי צריך codec או משהו שבעזרתו אני יוכל להפעיל סרטים בקשה תעזרו לי זה נורא חשוב תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  8. Started by roes,

בקרוב אני יקנה 1900XT מנעה ואני צריך לדעת מה הדרייבר הכי חדש (כמה שיותר טוב) תכתבו את השם (גרסה) ובבקשה תשימו גם לינק לאתר של ATI שמשם אני פשות אצתרך ללחוץ Downloads דרך אגב מה זה ati catalyst ?? תודה מראש

9. Started by dasni,

לצערי הרב, לא ניתן להשיג את כרטיס ה ati radeon 1950xt, מסיבה לא ברורה ולכן רציתי לשאול איזה כרטיס מסך מומלצ לי עכשיו במחיר של מקסימיום 1,100 ש"ח? תודה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  10. Started by computer_freak,

אני צריך כרטיס מסך עם יציאת tv-out איכותית הייתי מעדיף להשתמש במתאם dvi ל componenet אבל אני לא בטוח שיש כזה (לפחות בארץ) אז איזה כרטיס מתאים לי?

11. Started by itay3ez,

AGP Nvidia GeForce 7600GS AGP Nvidia GeForce 7600/GT או הכרטיס AGP Nvidia GeForce 7800GS

12. Started by erap129,

הגדרתי תמונה להיות הVIEWPORT BACKGROUND שלי ושאני עושה לה זום אין אני יכול להתמקד רק באמצע ואני לא מוצא כלי שיכול להזיז את מה שאני מתמקד בו (למשל PAN אבל לא מצאתי אותו ואני לא יודע אם הוא קיים ב3DSMAX8) עריכה- מצטער שפרסמתי את זה כאן פשוט לא שמתי לב שזה לא הפורום הנכון, עכשיו פרסמתי בגרפיקה ממוחשבת אז אפשר למחוק תודה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  13. Started by Idanbs,

אני צריך השוואה כזאת בייחוד במשחקים COD2 וF.E.A.R. אבל שיהיה טבלה עם FPS אמיתי.. כי תמיד בטבלאות שאני רואה ה"FPS" כביכול שהם מציגים שם נגיד לX1900XT הוא אותו FPS שמקבלים באמת עם 7600GT באותם הגדרות. בכל אופן מבחן ביצועים יספיק לי אני פשוט די מבולבל..

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  14. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, רציתי לדעת מה המתח שאמור לקבל הסלוט של ה-PCIe? יש לי גי'פורס 7600GT ובתוכנת ניטור של הלוח אם (ABITEQ) אני רואה לפעמים תוצאות מדאיגות זה עובר לפעמים את ה-1.7 וולט וכל המחשב מתחיל לצפצף ועוד משהו... זאת נשמעת כמו בעיה בספק או בעיה בלוח אם? (שני החלקים די טובים: לוח אם - Abit KN9 SLI AM2, Nforce 570 ספק - FSP 400PAF). תודה אנשים[br]פורסם בתאריך: 1.02.2007 בשעה 19:28:21 שלום אנשים...שוב אני ממש מצטער לעבור על חוקי הפורום אבל אני ממש חייב עזרה המחשב שלי נהיה ממש בלתי שמיש תודה!!!

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  15. Started by surui,

מה עדיף לקחת X1900GT או 7900GT אני רוצה לקנות מקיספי ויש להם את ה Galaxy 7900GT או את Sapphire X1900GT מה יריץ לי יותר חזק משחקים? מה עושה פחות בעיות? מה עדיף לקנות? אל תציאו לי כרטיס מסך אחר כי אני קונה רק מKsp

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  16. Started by mluggy2,

שלום לכולם- מתלבט בין 3 מסכי LC 19", כולם בסביבות ה-4500 ש"ח אם אינני טועה- ViewSonic VP191B http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp191b/ Samsung 193T http://www.samsung.com/au/products/monitors/tft/193t.asp DELL 1901FP http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?sku=320-0699&c=us&l=en&cs=19&category_id=4009&page=external למישהו יש אחד מהדגמים? אגב, מי מייצג את ViewSonic בארץ? תודה ולהתראות! מיכאל

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  17. 128MB 2.8ns DDR 256BIT מי מכיר את הכרטיס ויכול להמליץ עליו? האם כדאי לרכוש אותו ב1250 ש"ח? האם הוא יריץ את half life 2 באיכות גבוהה? בתציב הנ"ל האם אתם ממליצים על כרטיס אחר לצורך המשחק?

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  18. Started by advennt,

אם יש כרטיס מסך שתומך ב- PCI-E2.0 אבל לוח האם רק ב- PCI-E X16, מה כל העסק שווה? האם הביצועים של כרטיס המסך ירדו?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  19. שלום לכולם, הכרטיס מסך נתקע לי במשחקים ולפעמים יוצא..הדרייבר שלו די מעודכן אבל אני תמיד מוריד מהחברה שלו HIS דרייברים ולא מATI האם להוריד מATI מכיוון שהיא משחררת רק דרייברים בדוקים ומורשים או שאפשרי להוריד מאתר היצרן של הכרטיס הגרפי כפי שעשיתי עד כה??? אודה לתשובה מהירה.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  20. Started by Swed,

שמעו פתחתי כבר נושא על העניין אבל אפחד לא ידע לענות לי.. עכשיו זה משהו שקשור לנושא... יש לי את הככרטיס הזה Leadtek 8800GT ZL (מאורר של זלמן) עכשיו יש לי כל מיני פסים אדומים חייגתי אמרו לי תגיע נבדוק לך תכרטיס... עכשיו האם מישהו יודע על בעיה ידועה בכל העולם או ישראל בכרטיס הזה ? אם כן אני יבקש להחליף אותו פשוטט אם כן תודיע לי

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  21. ראיתי פה די הרבה ידיעות על הדור החדש של ATI שיוצא עוד כמה ימים, מישהו יודע במקרה אם אמורים לצאת כרטיסים בסביבות ה-700 ש"ח או אם צפוייה ירידת מחירים? תכננתי לקנות מחשב השבוע ויש לי 700 ש"ח לכרטיס מסך אבל אם יוצא דור חדש אז אני אוכל לחכות שבועיים-שלושה . תודה!

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  22. Started by 10GaZ,

שימו לב ההודעה נערכה! ============= לאחר ציפייה שכרטיס במסך יוכל להקליט לי תוכניות היישר מהממיר, נחלתי אכזבה - הכרטיס יודע להקליט רק בפורמט NTSC !! (בארץ שיטת השידור היא PAL) אין שום אפשרות לשנות את שיטת השידור בה הכרטיס יכול לעבוד? עדכון דרייבר או משהו? או אולי אפשרות יצירתית אחרת? למשל לחבר בין המחשב לטלוויזיה (ולא לממיר) ושהטלוויזיה תוציא תמונה בNTSC אודה לעוזרים ============ הבעיה הייתה בהגדרות, התברר לי שניתן להגדיר גם הקלטה בפורמט PAL. מנהלים, אפשר למחוק את ההודעה או להשאירה כדי לתת לאחרים ללמוד מהטעויות :

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  23. Started by enzo,

אני מתכוון לשחק ברזולוציה של 768/1024 עם מסך 17 עם הגדרות של כל המשחקים הכי חדשים על HIGH,ושירוצו חלק ללא תקיעות. אז מה הכי מומלץ בשבילי? לא רשמתי תקציב אבל אני לא מתכוון לשבור חסכונות,שיהיה מחיר סביר.

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  24. שמעו חברה יש לי כרטיס מסך 7600GS 256MB אם קירור של זלמן אליו עכשיו אני מדליק היום תמחשב אני רואה מסך שחור ניסיתי 1000 שיתות הוצאתי הכנסתי החלפתי מקום ניקיתי לא עוזר חיברתי את ה6200 של אחותי שאני איתו עכשיו והוא עובד מה אני עושה? יש מצב הוא נשרף? הוא תמיד היה על 42 מעלות עומד ניסיתי גם לחבר אותו למחשב אחר הוא גם לא עובד אני רוצה להביא כרטיס מסך חדש ב1000 שקל מה אני יכול להביא אתם יכולים להמליץ לי ? אני חשבתי על x1950pro 512mb

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  25. Started by shloosh,

תודה רבה לעוזרים.... זה בשביל חבר.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים