עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by oppxp,

קיבלתי היום את כרטיס ה9800pro וידוע לי שה- pro תומך ב-video in השאלה איזה תוכנה אני צריך ללכידת וידאו בכרטיס זה? בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  2. Started by hackermeir,

התקנתי היום את הדריבר הכי חדש מהאתר שלהם, ופתאום אני רואה שהגרסא היא 162.18 WHQL ולפני זה היה לי 94.24 אני לא מבין מזה הקפיצה הענקית הזאת בין המספרים? ואני רואה שאין לי אפשרות בדריבר החדש להפוך את הממשק לאנלוגי (הקלאסי). אה ובדריבר הישן אני שיניתי ב- additional direct3D settings את ה- Max frames to render ahead ל-0 וברירת המחדל הוא 3 כי היה לי בעיות קריסה ב- GRAW2 וזה פתר את הבעיה אבל לא שיניתי אותו חזרה. אני צריך להחזיר, מה זה עושה ואיך- כמובן שבדריבר הבחדש?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  3. שלום. אני אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס TV איכותי. זאת אומרת, כרטיס שאני אוכל להקליט איתו מהטלויזיה. הכרטיס צריך להתחבר או בחיבור PCMCIA או ב-USB. הנה המפרט של המחשב שלי: מעבד: Mobile AMD sempron Processor 3300+. זיכרון: 1280MB (יש לי כרטיס של אחד 1GB ועוד כרטיס של 256. ביחד זה יוצא 1280MB. מתוך ה-1280 הכרטיס מסך לוקח 128MB). כ. מסך: ati reaon xpress 200m. (הכרטיס מסך עם 128MB שנלקחים מהזיכרון המוקצה למחשב כאמור). דרך אגב, בקשר לתקציב, אני מניח שעד גג 500. (אבל אם יש כרטיס טוב בפחות, מה טוב. שלשום גנבו לי את העץ של הדולרים ). אני ממש אודה לכם אם תוכלו גם לכתוב את ההבדלים בין הכרטיסים. כי בכנות, אני ממש לא מבין מה הבדלים. (ואז אני גם אוכל להגיד לחבר…

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  4. אני צריך 8MS - אני צריך אותו שטוח,וכמה שיותר זול.... בבקשה עזרו לי...

5. Started by CaRTeR,

אני מסתכל על המסך פתאום אני רואה 3 נקודות כאלה ממש מזעריות ! זה נראה כמו מיים או משהו אבל ניסיתי לנקות ממש בעדינות עם בד לעבור רק ולא עזר ! בבקשה תעזרו לי עם מה אני יכול לנקות את זה ממוצרי הבית איין לי זמן ללכת לקנות משהו עכשיו. אני מקווה מאד שזה לא פיקסלים מתים :-\ זה 3 נקודות קטנות כאלה מאד שקופות.

6. SAPPHIRE ATI Radeon 3870 512MB GDDR4 או 8800gt 512 שניהם כמעט אותו מחיר מה עדיף? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  7. Started by d.c.n,

שלום, יש ברשותי כרטיס מסך sapphire hd 6970, בבדיקה בתוכנת speedfan ה GPU שזה הכרטיס מסך (תקנו אותי עם אני טועה ) מגיע ל 62 מעלות במאמץ רציתי לדעת האם זה תקין כי לי זה ניראה מוגזם למדי ! ושאלה אחרונה בתוכנה speedfan יש שורה שקוראים לה HD0 והטמפרטורה לאיזה חלק מתכוונים? תודה.

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  8. זה קורע את התמונה ל2 וזה מתחזק ככל שהתזוזה גדלה יותר. הFPS מאד גבוה והמשחק זז חלק על הפרטים הכי גבוהים כול AAX16 מדובר במחשק PREY... (בדמו שלו) אבל הVYSNC שאני יודע שיכול לגרום לזה מכובה לגמרי, ניסיתי לכבות אותו גם דרך ה rivatuner... בחיים לא יצא לי לראות כזה page-tearing באף משחק שהרצתי, מה עושים?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  9. Started by Golf.GTI,

אהלן. יש ברשותי כרטיס מסך X1950PRO. ראיתי שיצא לפני שבועיים-שלוש עידכון בשבילו. רציתי לדעת איך להתקין את הדרייבר החדש? זאת אומרת האם למחוק את היישן או להתקין עליו? ואם כן שנכנסתי להוסרה של תוכנות ראיתי המון תוכנות של ATI,אין לי מושג איזו מהן זה הדרייבר עצמו. תודה.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  10. Started by carman6,

נכון שהכרטיס הזה לא תומך ב-Dx10?

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  11. לפני שבוע בערך היה לי בכרטיס מסך 1060MHZ בMEMORY CLOCK והיום רציתי לעלות ל1100 ולבדוק ב3DMARK.. אז הציון של הכ.מ עלה ב200 והמעבד ירד ב400 כמעט יש הסבר? מה עדיף? ולא להגיב תגובות כמו 50 נק' יותר או פחות ב3DMARK זה קורה כי היה לי ניקוד יציב של 9.08 בערך.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  12. אני קונה מחשב חדש והתיכנון הוא שני כרטיסי מסך 9600GT ב-OC. קראתי בכתבה שפורסמה באתר שבאמצע החודש הבא יוצאים לשוק 2 כרטיסי מסך חדשים מסדרת 200GTX. האם כדאי לחכות ולקנות את כרטיסי המסך החדשים? או פשוט לחכות בתקווה שכשהם יצאו המחירים יירדו? או פשוט לקנות את המחשב וזהו???? ההשקעה בכרטיס המסך עומדת על 1600 ש"ח (גמיש). תודה מראש לכל עזרה שהיא

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  13. Started by kobi_af,

מה נותן יותר צינורות עיבוד בכרטיס מסך? כלומר את מה בעצם מכפילים בצינורות עיבוד כדאי שאני ידע מה יותר.... ראיתי ש fx 5200 יש לו צינורות עיבוד 1 כפול 4 ו גיפה 4 2 כפול 2 יש הבדל? מה זה בעצם הצינורות העיבוד ...תפרטו קצת עליהם

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  14. Started by Avivo,

אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ דק וחשבתי ללכת על הsamsung syncmaster 930b מה דעתכם עליו? חושבים שיש משהו יותר טוב\עדיף? חשוב לי שיהיה לפחות 8ms ושיהיה dvi המחיר לא יותר מידיי משנה (: תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  15. Started by mikezaush,

http://xtreview.com/review140.htm לפי מבחנים שנעשו באתר זה לשני הכרטיסים עולה ה7600gt מגיע ליכולות של 7800gs ואף עולה עליו בכמה פרמטרים (ראו באתר). אני מדבר על הגירסאות של agp. כולם אומרים ש7800gs הוא הכרטיס הכי מהיר והכי חזק לagp , אז למה 7600gt רק בעל 12 pipelines עוקף אותו בביצועים (לצורך השוואה לכרטיס השני יש 16 pielines) האם מישהו בפורום יכול להסביר לי את התופעה?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  16. Started by trocker,

אם תוכלו להגיב מהר אני אשמח מאד מאד אני צריך כרטיס נחמד בסביבות 600-700 ושזה יהיה לAGP*8 אני לא חייב שזה לא יהיה על הרזולוציה הכי גבוהה ואופציות דולקות בהכל משהו חמוד לפרו אוולושיון ודברים כאלה

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  17. Started by YoTaMi,

איך הכרטיס מסך הזה ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 זה התקציב המקסימלי שלי.. הוא טוב למשחקים יריץ AC על HIGH ? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  18. שלום, ברשותי כרטיס מסך ati radeon 9800 pro ואני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה. הבעייה: הטלוויזיה מרוחקת מהמחשב... יש למישהו פתרון? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  19. Started by dnissan,

יש לי geforce mx-4000 התחברתי לטלוויזיה עם כבל s-viduo מהמחשב ומתאם RCA לטלוויזיה- יש תמונה עם צבע והכל עובד רק לא חלק- כלומר ישנן רעידות קלות במסך הטלוויזיה, רעידות קלות ומרגיזות גם בזמן צפייה בסרט- ניסיתי לשנות את קצב הרענון אך ברירת המחדל היא על 60 מג"ה. אודה לכם עם ימצא פתרון

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  20. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.neowin.net/comments.php?id=22160&category=main 62.01 עדיין בטא אבל מי שרוצה לבדוק בבקשה תגידו איך הוא... דרך אגב הינה coolbits2 http://downloads.guru3d.com/download.php?det=815

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  21. רק לצורך עדכון רשמתי הודעה בנושא לפני כמה ימים, היה לי בעיה של זליגה בתחתית המסך ובחלק העליון, בסופו של דבר החלטתי להחליף, התוצאות --> עדיין יש זליגה באותה רמה כנראה שזו הרמה האופיינית לדגם הזה. לפחות קניתי לי שקט נפשי. בקיצור למי שקונה את הדגם הזה שיקח בחשבון שיש כמה יתרונות בולטים של איכות תמונה, וחברה טובה , DVI וכו' מצג שני יש חסרון של זוית צפיה נמוכה וזליגת אור יחסית בולטת על רקע שחור (טוב בולטת זה סובייקטיבית לי הכל בולט) לילה סעידה (טוב). :-*

22. איך אני יודע אם הכרטיס עובד בsli ?ואני יוכל בעתיד לקנות עוד אחד תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  23. שלום לכם... יש לי שתי שאלות שאלה ראשונה הלפטופ DELL 1520, אחרי הרצה ב3DMARK06 על רזולציות של 1440/900 ו1280/800 קיבל את אותם תוצאות בערך שהם בטווח של 3300-3350 יש מישהו אחר עם הלפטופ הזה שבדק??? למה התוצאה כל כך גרועה??? ושאלה שנייה וקצת טיפשית... אין בעיה לבצע עדכון לדרייברים של הכרטיס מסך מהאתר של נוידיה נכון?, עד עכשיו המחשב היה מודיע אם יש עדכון לכרטיס מסך, או דרך הDELL SUPPORT או דרך העדכונים של הWINDOWS... השאלה אם יש בעיה בעדכון ידני, או שכמו במחשב נייח אין מה לדאוג?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  24. עם קשר ישיר לכניסתה המתקרבת של אינטל אל התחום או שלא - עולם כרטיסי המסך המוזלים אמור לזכות לכמה השקות מעניינות בתקופה הקרובה, גם מצד NVIDIA וגם מצד AMDלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.