כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
היי טוב, אז הבעיה היא כמו בכותרת, כ. מסך עם צ'יפ ATI RADEON X550, וכרטיס טלוויזיה LIFE VIEW מתנגשים הכ. טלוויזיה לא עובד, התוכנה כותבת שהיא לא מזהה כרטיס, ובמנהל ההתקנים הוא מופיע בתקלה שאין מספיק משאבי מערכת (???) מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מרוצה מהמסך שיש לי עכשיו של MAG 17 אינץ 770T שהוא ענתיקה..ואני צריך עוד מסך שאולי אני יקנה למחשב החדש
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
יש לי במערכת ספק מסוג NZXT PP500W, וכמו שציינתי בכותרת, אני עומד לפני קנייה של אחד מהכרטיסים הנ"ל. האם הספק שלי יוכל להחזיק בכבוד את המערכת ? המעבד עבר OC של 500MHZ, והכרטיס מסך מתוכנן לעבור OC של 50 מגה-הרץ. עריכה : הרגע ראיתי בפוקס פיסי את ה88GT של טויינטאץ', בגרסאת ההיטפייפ. ממליצים עליו ? אני דואג, זה מוצר מטיוואן, הרוב שם זה זבל כמו בסין.. בקיצור שווה לקנות אותו ? ושוב, האם הספק שלי יחזיק אותו ? AMD 4800+ X2 AM2 2.5GHz @ 3 GHz Gigabyte GA-M56S-S3 Gigabyte Nvidia GeForce 8600GTS 256MB RAM 2GB DDR2 667MHZ CASE : R525 2 Fans 120MM NZXT PP500W PS LG L1953TR 19" LCD SCREEN
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה על כרטיס מסך AGP בסביבות 500-700 שקל עם 256MB זיכרון ותמיכה בPixel Shader 2.0 ומעלה. ראיתי את הכרטיס הבא אבל אני לא בטוח שהוא תומך בPIXEL SHADER: http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_landing.php?gpid=133 למרות שכתוב שם משהו דומה, Shader model 3.0 אבל אין לי מושג אם זה קשור. תודה רבה =]
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש הבדל גדול בין הכרטיס: X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E לבין: 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E במה הם נבדלים? אצל מי רמת הביצועים טובה יותר והאם היא טובה בהרבה ממשנהו? ובכלל רציתי לדעת האם ההבדל ברמת הביצועים בין שני הכרטיסים גדול?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 9800 פרו בשבוע הקרוב ואני לא יודע אם כדאי?! הכרטיס נחשב ישן עכשיו? או שכדאי לקנות אותו? וכמה זמן הוא יחזיק לי הוא יחזיק לי שנה וחצי ככה?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
sapphire- Radeon 9800NP 128MB 256bit AGPx8 *לא עבר אוברקלוק. אני רוצה למכור את הכרטיס הנ"ל. כמה יתנו לי עליו לדעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=523 1950PRO מול 7900GS שורה תחתונה - ATI קצת יותר מהיר וקצת יותר יקר (בחו"ל) אבל שניהם נותנים תמורה מעולה לכסף.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות SAPPHIRE HD 4850 הוא של zotac GTX 260 מי יותר חזק ? http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=207&Itemid=305 http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=244&grp=3
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש. כידוע כל כמה שנים צריך לשדרג, השידרוג הזה הוא בעיה רצינית בגלל שהוא יעלה לי כסף, ולא ההרוים שלי ישלמו עליו. אז רציתי לדעת לכמה זמן בערך יחזיק הכרטיס מסך הזה- Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Video Card מה אם המסך הזה, הוא טוב? 17" LG T710BH EZ Flat Monitor
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני רוצה לגבות את הביוס הקודם ואני לא יודע איך. יש שם שני עדכונים: 2C8501SA.007 - bios for card with Infineon memory 2C8501SA.009 - bios for card with Hynix memory איך אני יודע מה אני צריך?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
חברה,למי יש לו את המסך הזה?רוצה חוות דעת.מי מבין כאן בפיליפס?מי ממש עובד עם המסכים האלו?איפה ניתן לבחון אותם בתצוגה?? יש לי בעיה רצינית ליקנות חתול בשק.מה שקיים בתצוגות זה מסכים דיי רגילים.איפה קיימת תצוגה טובה? האם זה באמת עדיף ליקנות מסך עם טכנולוגיה של APERTUR GRIL?דווקה יצאה לי ליקראו איזה מאמר....שב SHADOW MASK ניתן להגיע דיוקים טובים יותר והטקסת רואים יותר ברור בטכנולוגיע הזאת(SH-MASK).מישהו יודע על זה משהו?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מסך AOC lm729 עם חיבור DVI כרטיס מסך MSI GeForce FX5200 אני מחבר את המסך לחיבור DVI, מנסה להפעיל אותו דרך ההגדרות של הכרטיס מסך ולא מצליח. אני לא מקבל את יציאת ה DVI ברשימת התצוגות הזמינות, ב nView display mode. האם חייבים לנתק את החיבור הרגיל או שאפשר ששניהם יהיו מחוברים בו זמנית? אשמח לקבל עזרה בנושא.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אשמח לשמוע אם למישהו יש נסיון עם CTX PR711F האם יש מסך מומלץ יותר ממנו (ללא תלות במחיר) "17 בלבד. היה לי CTX PR705 ומאוד אהבתי - נשרף לאחר 6 שנים (כנראה חדר חרק שהצית את המעגל) מי היבואן, והיכן ניתן לרכוש אותו בצורה מיידית במחיר טוב תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי את הכרטיס EVGA8800 GTS 320 SC , שאלתי היא בעומס לאיזה טמ"פ יכול הכרטיס לעלות וזה עדין יחשב בגדר נורמלי? כרגע אני רואה שלאורך זמן בעומס הוא עולה ל-67 מעלות , מה סף הטמ"פ העליון התקין והאם יש אפליקציה לבקרת טמ"פ ל-GPU בסביבת VISTA תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שאר היעודים כגון הקלטה וכדומה כלל לא חשובים. העיקר שיהיה אפשר לראות טלויזיה בכבלים כמו שצריך בנוח שיקלוט את כל הערוצים כמו ממיר דיגיטלי ובאיכות טובה. עדיפות שיהיה לו גם שלט. צריך שיהיה מתאים למחשב סלרון 2 ג'יגה הרץ. אני כלל לא מבין בנושא הזה לכן אשמח אם תתנו לי גם קצת פרטים לגבי אפשרות הבחירה הנכונה. מה שראיתי זה: ?AverMedia AverTV GO 007 Plus? - עולה 195 שקל ?AverMedia DVD EZMaker Gold PCI? - עולה 195 שקל ?Hauppauge TV, Stereo, FM, USB (27828)? - עולה 320 שקל ?AverMedia DVD EZMaker Pro PCI? - עולה 430 שקל
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
Sapphire Radeon 4870x2 1GBx2 GDDR5 Retail או Gigabyte Radeon 4870x2 1GBx2 DDR5 Retail תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טוב ללכידת וידאו אנלוגי לפורמט DVD בלי לאבד איכות וכן מאמרים וסקירת כרטיסים בנושא בבקשה מי שיוכל לעזור
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מה עדיף לקחת X1900GT או 7900GT אני רוצה לקנות מקיספי ויש להם את ה Galaxy 7900GT או את Sapphire X1900GT מה יריץ לי יותר חזק משחקים? מה עושה פחות בעיות? מה עדיף לקנות? אל תציאו לי כרטיס מסך אחר כי אני קונה רק מKsp
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב ואני מתכנן על לוח אם עם כרטיס מסך מובנה הלוח הוא של ג'יגהבייט מדגם GA-965GM-S2 לפי מה שהבנתי, הכרטיס המובנה משתמש בזכרון של המחשב וזה גורע מבצועי המחשב.. האם זה נכון ואם כן עד כמה זה קריטי? והאם הוא יוכל לסחוב את הויסטה? המחשב שלי הוא למטרת לימודים בעיקר, וגם שימושים סטנדרטיים (אינטרנט, סרטים,מוסיקה וכו..) לא למשחקים וזו הסיבה שאני לא רואה טעם לקנות כרטיס מסך.. אני אשמח שמישהו שמבין בנושא יתן לי תשובות.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
קודם אני אתן את הייעוד, ולאחר מכן את התקציב. יש לי מעבד P-4 2.6Ghz HT עם OC ל-3Ghz. יש לי 1.5 ג'יגה זכרון. יש לי כרטיס מסך GeCube Radeon X1650 512mb AGP, שבספקס רשום שהוא תומך HD. כאשר אני צופה בתוכן שמקודד ב-X264, ברזולוציה של 720p, התוכן נראה מקוטע ואינו מציג היטב. יש לי מסך 19 אינץ' LCD שמחובר ב-VGA. איזה כרטיס מסך לדעתכם יריץ לי את התוכן הנ"ל, בלי יותר מדי מעמסה על המעבד? ולגבי התקציב, אני רוצה את הכרטיס הכי זול שיעשה את העבודה טוב. (אני מדבר פה על משהו כמו 400-500 שקל, אבל אם אין כרטיסים טובים במחיר הזה, אז יותר). ואגב, איך הכרטיס הזה יתמודד עם תוכן 1080i? כמובן שמדובר ב-AGP
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה מערכת, וחשבתי לקנות כרטיס 8600gt - לא גיימר פשוט צריך כרטיס שיריץ דברים בצורה טובה עכשיו יש שני כרטיסים: אחד של לידטק אקסטרים שבא עם מאוורר השני של גיגהביט והוא עם קירור פאסיבי אני רוצה שהמחשב יהיה שקט ולכן חשבתי לקחת את הגיגהביט אך קראתי קצת באינטרנט והבנתי שכרטיס עם קירור פאסיבי אומנם יהיה שקט יותר אך גם חם יותר ויכול להגיע גם לטמפ' של 80-90 מעלות - האם זה מסכן את הלוח אם או חלקים אחרים במחשב? המפרט שחשבתי עליו יכלול מארז עם 2 מאווררים של 12 סמ' ומאוורר למעבד, מסך 22 אינטש, ספק 450 וואט מבקש את עזרתכם ואשמח לשמוע גם הצעות לכרטיסים אחרים בתחום התקציב תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש I7 3700k 16GB ram geforce GTX 560 ti 448 ועדיין המחשב מקרטע בעבודה עם תלת מימד ניסיתי לברר מה יכול לגרום לזה ואז שמתי לב שהתוכנה שלי (Autocad) לא תומכת בדרייברים של הכרטיס מסך וכשניסיתי לברר באתר של AUTODESK היה רשום שם רק כרטיסי QUADRO השאלה היא למה המצב הזה קורה והאם שווה לי להחליף את הכרטיס מסך ל Quadro מכיוון שזה רוב העיסוק שלי במחשב? תודה דור
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
למבינים בבקשה לרשום חוות דעת עליו תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום חברים. בשבוע הבא אני מתכנן לקנות כרטיס מסך מסדרה GEFORCE 9600 וצריך את ההמלצות שלכם. אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2753 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 כמו כן, אשמח לשמוע על המלצות לכרטיסים אחרים בתווך מחירים 850-950 ש"ח. בשלב זה אני לא מתכוון לעשות OC, אבל אני מעדיף לקנות כ. מסך עם מאוורר טוב. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-