עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by maor-a-,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש הוצע לי הכרטיס מסך הזה השאלה שלי האם הכרטיס הזה טוב? אני לא מחשיב את עצמי כגיימר פה ושם אני משחק אבל לא משהו רציני השאלה שלי האם הכרטיס הזה חזק וטוב מספיק בשבילי? התקציב בשביל המחשב כולו הוא 6500 אין לי תקציב ספציפי לכ.מסך

• 7 תגובות
    • 554 צפיות
  2. Started by froggy,

שלום יש לי מחשב ישן: Intel 4 630 3 GHZ, D915GUX אני צריך כרטיס מסך לסרטים, ולמשחק PES 2009 מה כדאי לי לקנות?

3. Started by shoeyal,

שלום יש לי 9600 XT של ATI ועקב בעיות הוצע לי ע"י היבואן את 9600 XT ASUS http://www.asus.com/products/vga/r9600xt/overview.htm האם שווה לי(שימו לב שבאסוס יש VIVO)

4. היום כרטיסי הרדיאון 1950 פרו = נמצאים במחירים מצחיקים ונותנים את התמורה הטובה ביותר למחיר לדעתי יחד עם זאת הם לא דירקט איקס 10 אז אני לא ממש יודע מה לעשות - מתי כל הדירקט 10 יהיה אפקטיבי ? מה כדאי לעשות? אני עומד לירכוש מחשב חדש...ודי מתלבט אם לחכות חודש....? תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  5. Started by bizbuzy,

קניתי מחשב עם כרטיס מסך 9600 פרו של ג'יגהבייט (r96p128de) ושמתי לב שהוא עובד במהירות זכרון 200 מה"צ , בעוד שלמיטב ידיעתי היא אמורה להיות 300 מה"צ. כשאני מעלה את מהירות הזכרון באמצעות vtuner או תוכנות אחרות יש ארטיפקטס. מהירות הליבה תקינה - 400. האם מדובר בכרטיס פרו מוחלש ? או שיש תקלה ואם כן מה הפתרון ?

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  6. Started by michagen,

מה ההבדל בין geforce 6600 256 MB לבין geforce 6600 LE 256MB?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  7. Started by zaroor,

שלום רציתי לקבל המלצה לכרטיס tv ולכידת וידאו ראיתי דגם של videohome עם צ"פסט של פיליפס 7130 האם הוא טוב ? ואיזה נקודות חשובות לבדוק לפני קניית כרטיס ?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  8. Started by zilbermm,

האם אפשר/כדאי לשים כרטיס X8 על לוח שתומך X4? מה ההשפעה? שאלה נוספת, מה ההבדל בין R955128D ל- R955128T ? ואם כבר אני בתנופה... יש לי Geforce 4 MX440 ולאחרונה התקלתי במשחקים רבים שלא תומכים בכרטיס (זאת הסיבה שאני מחפש כרטיס אחר), למרות שהם תומכים בכרטיסים ישנים יותר כגון MX400 ואף ב Geforce 3. בדרך כלל אין באתרים פטצ'ים. יש למישהו עצה, פתרון?

9. Started by zaroor,

שלום לכם קניתי את הכרטיס הזה של LEADTEK וראיתית באתר שלהם 2 סוגים בדגם זה אחד עם מאוור (כמו שלי) והשני ללא מאוורר מה ההבדל ? שאלה שנייה בכרטיס מגיע כבל צד אחד שניכנס לכרטיס ניראה בקוטר של S-VIDEO אבל יש לו 9 פינים קטנים וצד שני שלו יש פיצול אחד ל 3 בננות COMPONENT והשני שקע ל-S-VIDEO ,ורשום ל HDTV שאלה אם אני יחבר S-VIDEO אליו באות ניכנס כדי לבצע הקלטת וידאו אם זה אפשרי באריזב לא כתוב שהוא עם VIVO חוץ מזה יש לו תוכנות הגדרות והמהרה ל MHZ דרךהתוכנה וגם עידכון לדריברים ולביוס שלו

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  10. Started by Pitus,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות כרטיס מסך GIGABYTE 8800GT איפה אני יכול להשיג כזה ברשתות הגדולות שמוכרות מחשבים? KSP או IVORY או רשת אחרת שמישהו יכול להמליץ לי? אני לא רוצה לקנות בחנות קטנה כי כל פעם שאני קונה בכזאת השירות/ האחריות לא מסתדרת מסיבה כזו או אחרת ומנסים להפיל את הבעיה שלך ואותך ליבואן שבכלל לא מתעסק עם לקוחות פרטיים. תודה על העזרה, ליאור.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  11. Started by Jesper,

קראתי את האשכול בפורום בנושא כרטיסי מסך מומלצים, ואני מתלבט בין NVIDIA GeForce 7600GS Sonic לבין ATi Radeon X1950Pro (אני לא סגור איזה סוג של גיימר אני :). הניין הוא, יש לי את ה-600 ש"ח הנוספים האלה לשים ולקחת ת-X1950, אבל אני קמצן :-X. עד כמה ההבדל בביצועים מורגש? האם משחקים ירוצו לאט יותר כשמשתמשים ב-GEFORCE? כמה זמן כל אחד מהם יחזיק (כלומר, כמה זמן ייקח עד שהמשחקים החדשים שייצאו כבר לא יתאימו או בקושי יתאימו לכל אחד מהכרטיסים האלו?) ועוד שאלה: בכל מפרט שמישהו מרכיב אני רואה שהוא ממליץ על ATi Radeon X1950Pro של חברה אחרת: אחד ממליץ על הכרטיס של GeCube, אחד על זה של Sapphire, אחד על זה של Connect3D. האם יש לחברה חשיבות, או שבכל חנות יש כרטיס של חברה אחרת, ופשוט לקחת את …

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  12. Started by yossik17,

כמה mb הכרטיס מסך radeon ati 9800se???

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  13. Started by levimadman,

האם יש הבדלים בין הליבות של GTX לבין GTS , כלומר, האם הם עובדים על מתחים שונים? ולצורך העניין- מה יכול להגרם ע"י צריבת ביוס של GTX על GTS.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  14. Started by Titanium,

שאלה מוזרה אבל אני לא יודע מה ההבדל מישהו יכול להסביר לי..?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  15. שלום חברה, איזה כרטיס טלוויזיה תוכלו להמליץ לי בטווח של עד 550ש"ח שיעודו להקלטה מוידאו+טלוויזיה באיכות גבוהה [מומלץ שיתמוך כבר ב HD]. תודה רבה מראש, יאן.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  16. אתמול בתוכנית The SceenSavers בשעות הערב דיברו המנחים על ATI Vs Nvidia ואמרו שATI ביתרון, וכמעט פלטו איזו חשיפה שNV מתכננת אבל כניראה מסרו להם שלא יפרו את החוק הזה שאסור לחשוף פרטים והם אמרו את זה בקול רם. המנחים אמרו שמה שהם יכולים להגיד זה שמחר Nvidia תבוא בהצהרה\חשיפה מאוד מעניינת שכניראה בזכותה תתעלה על ATI. מכיוון שהתוכנית היא לא שידור חוזר (אני רואה Tech-TV בתדירות של 7\24), וסן פרנסיסקו (שם האולפן) הוא 7 וחצי שעות קדימה, אני מעריך שבקרוב נוידיה תתחיל לדבר.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  17. מה הכי משתלם לי לקנות בשביל המפרט שלי שהוא amd3000 לוח גיגביט זיכרון גיגה כיום יש לי 7300gt אבל לא סוניק והוא עושה לי קצת קיטועים בטסט דרייב מה יותר מומלץ לי להביא שלו יהיה יותר מידי חדש למחשב שלי או חלש תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by mani007,

r9600p של ספיר מה המהירות ליבה והזיכרון וכמה ביט יש בו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  19. Started by guyezra,

היי, אני משתמש במחשב בעיקר לניגון סירטי היי דפינישן וקצת למשחקים ורציתי להתייעץ לגבי כדאיות שידרוג כרטיס מסך. יש לי היום 6600GT וניגון H264 הוא לא חלק ב-100%. האם שידרוג הכרטיס ל-7950GT יועיל? אני מוגבל לכרטיס AGP ואינני יכול להחליף לוח אלא כרטיס מסך בלבד המחשב שלי P4 2.4GHZ עם 1GB זיכרון לינק ל-7950 AGP: http://www.amazon.com/Geforce-7950GT-51 ... 09ZK9BZJQ6 תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  20. השאלה בכותרת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=9512 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=7816 חשוב לצייין שזה למערך sli עם לוחhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823&products_id=9628

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  21. Started by gomi,

שלום לכולם~!!! אז ככה מי שאולי זוכר את הסיפור שלי עם הכרטיס 6800GT של ELSA שפנדה לא רצו להחליף לי אותו, אז קיבלתי כרטיס חדש: 7600GT של LEADTEK. השאלה שלי היא כזאת: במפרט כתוב לי שהמהירות של הכרטיס היא: GPU/Memory clock 560/1400MHz . אבל אצלי על המחשב הוא מראה לי: GPU/Memory clock 560/700MHz . למה זה?????

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  22. האם כדאי לקנות ari radeon 9800 pro 128mb 256bit ב700 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  23. Started by Baz34,

חברים, אני מאוד מתלבט לגבי כרטיס מסך , הזמנתי XFX8800GTS 320 XXX והוא מתעקב כבר המון זמן במכס הוצא להחליף בכרטיס של LEADTTEK אשמח מאוד לקבל המלצות בנושא לגבי הכרטיס הנ"ל ולגבי כרטיסים אחרים תקציב סביב 1800 שח

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  24. Started by shirNoshe,

אני עם VIEWSONIC כמו במפרט ועובד תמיד על 1024*768 בקצב 85. היום ניסיתי במשחק ובאינטרנט להעלות את הרזולוציה מעל זה ואני מקבל תמונה אובלית(כמו ביצה).למה זה קורה? ושאלה שניה לגבי LCD של חבר-אם הוא לא עובד ברזולוציה טבעית אז יש חוסר בהירות של התמונה(כלומר תמונה לא ברורה,ולפעמים מטושטשת),במשחק זה לא קורה,יש מצב שבמשחקים יש שינוי של המסך שלא קורה בטקסט ובמצב אינטרנט?

• 7 תגובות
    • 554 צפיות
  25. Started by uzana2004,

בס"ד הכרטיס מסך שלי זה 6600GT ואני זקוק למסך שיריץ הכי טוב משחקים עליו... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים