עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חברה אני צריך עזרה, אני צריך לצרוב קלטות וידאו דרך המחשב (צריך כרטיס) במילים אחרות אני צריך כרטיס שאני אוכל להעביר איתו קלטות וידאו ולצרוב אותן על דיסק DVD. הכרטס חייב להיות מKSP במחיק סביר (200-300 ש"ח) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  2. Started by MoniKo,

מחפש תוכנה מסויימת, אשמח לעזרה: בזמנו היה פה לינק לתוכנה שמאפשרת לעשות משהו מדהים עם כ.המסך רק שאני לא זוכר את שמה. התוכנה אפשרה לנצל את הזיכרון של הכרטיס טוב יותר ולמנוע עומס ומאמץ מיותר בזמן המשחק. ההבדל כמובן הורגש באופן משמעותי. העניין הוא שאני לא מוצא את הפוסט שדיבר על התוכנה ולא זוכר את שמה. מישהו זוכר/יודע על מה אני מדבר? אשמח לשמה של התוכנה (= תודה! עריכה: או, מצאתי את זה..איזה שרוט אני, מול העיניים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283368.0

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  3. Started by razatash,

בבקשה

4. אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזית LCD 720P כדי לראות סרטי HD אפשר לחבר אותה גם בDVI ולראות סרטי HD? אני כרגע מחבר דרך HDMI, אבל רציתי לדעת אם יש הבדל באיכות בין שני החיבורים. יש לי 8500GT

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  5. Started by O.G.D 2k5,

איזה גרסת FORCEWARE הכי טובה מאלו שאפשר להוריד מגורו 3D????

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  6. Started by bora8,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך HD4850 TOXIC ואני רוצה לקנות מחשב חדש רציתי לדעת האם כדאי להשאיר את הכרטיס מסך הזה ולאוסיף עוד כרטיס כזה ביחד SLI או לקנות כרטיס אחר כמו HD4890 או HD4870 יש לי מסך 23 אינצ' של סמסונג 2333SW תודה

7. אורח
    Started by אורח,

שלום לחברי הפורום יש לי בעיה מוזרה במשחקים שרואים רק חלקים מהדמויות במשחקים , לדוגמא New world prder ו NHL 2000 נתתי 2 דוגמאות למשחק אחד חדש ואחד ישן . ניסיתי להריץ את המשחקים בהגדרות של Direct3D ו OpenGL עדיין אותה התופעה. התקנתי את WIN XP מחדש בגרסת PRO עם SP2 כמו כל משתמש סביר נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את הגרסה העדכנית 71.89 עדכנתי את הדרייברים של לוח האם asus a7v-133c כולל הדרייברים של הCHEAPSET של VIA בגרסה 4.56 אגב הכרטיס מסך גם של asus 7100 32mb mx2 עובד על AGP X4 ועדיין יש לי את אותה הבעיה שהמשחקים מציגים רק חלק מהדמות , או את הידיים ללא הנשק למשל ב NWO. אודה לכם אם תוכלו לתת לי כיוון , לדעתי פחות סביר שמדובר בבעית חומרה אבל בכל זאת אני מתייעץ. שאר המפרט: am…

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  8. FoxConn nVIDIA GeForce 7600GT 256MB PCIe vs Sparkle 8500GT 512MB Passive Cooling Retail מבחינת ביצועים? אני לא גיימר אני עורך וידיאו מה עדיף? האם אני צריך 512 מב? אשמח לתשובה מהירה אני כנראה מזמין ביום ראשון.

9. Started by rabbit,

יש לי כרטיס של ATI אני צריך תוכנה או משהו? או פשוט לחבר את הכבלים וזהו?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  10. Started by igal_nazar,

נכנסתי לאתר כלשהו ובמקום לראות תמונות זה מה אני רואה http://www.mytempdir.com/707223 למה זה ? מה צריך לעשות כדי שהתמונות עצמן תופענה?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  11. היי יש לי 7600gt של leadtek ,האם כדאי להוריד דרייברים מהאתר שלהם או מ-nvidia ? תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  12. Started by Sobol,

ערב טוב. קניתי כבל RCA לווידיאו. מצד אחד- פין לטלווזיה. מצד שני- כבל עם 7 פינים לכרטיס מסך- (Sapphire RADEON X800 GT (256 MB) הבעיה היא שהחשב פשוט לא מזהה את החיבור. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  13. Started by NightElf,

שלום, יש לי כ. מסך X1900GT. ויש לי שתי בעיות איתו. שאני בודק בתוכנת EVEREST אני רואה שהטמפ' בזמן מנוחה היא סביב ה-70 מעלות. האם זה בעייתי? ואם כן איך אני פותר את הבעיה מבלי להרכיב משהו על הכרטיס (לא רוצה לפגוע באחריות). דבר שני לפני זה היה לי nvidia והיה דיי ברור איך לחבר את הטלויזיה היו הגדרות והכל. איזו תוכנות יש ככאן? תודה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  14. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ATI 9250 128 DDR וראיתי שיצא דרייבר 5.10 והתקנתי אותו והמחשב קרס לי מדיי פעם ואמרו לי שהדרייבר הזה מתאים רק לכרטיסי מסך היותר מתקדמים של ATI ורציתי לדעת איזה דרייבר הכי ממולץ לכרטיס מסך שלי שיעבוד בצורה הטובה ביותר? ורציתי לשאול עוד משהו יש בקטליסט קונטרול סנטר של ATI תחת קטגוריה של 3D STANDRD SETINGS יש קטגוריה בשם TEXTURE PREFERFNCE ויש אפשרות בין ביצועים ואיכות וזה מסומן הכי קרוב לאיכות כברירת מחדל של התוכנה מה הכי כדאי? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  15. Started by tomz,

איזה מהם יותר טוב ולמה? ויש לי אפשרות לקחת רק אחד מהם ואך ורק מהם, אז לא להציע אחרים מה לעשות יש מגבלות ששורפים מסך ישן :\ תודה מראש

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  16. Started by STRENGTH,

יש כמה דברים שאני לא מבין כל כך אז בבקשה תסבירו לי :-\ 1.פוקוס 2.גיאומטריה

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  17. Started by Armageddon1,

P-4 1.6mhz לוח של אינטל 512 rdram כאילו יש מצב שהכרטיס ינוצל עד המקסימום או לפחות קרוב לזה

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  18. Started by Bingo,

אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב החדש נסגרתי על שתי מסכים אבל אנלא בטוח איזה כדאי לקחת הראשון זה SAMSUNG ?740BF 17'' LCD 2ms DVI? והשני זה ?CMV 946D 19'' LCD 2ms DVI? מה אתם אומרים? אני בעיקרון מחפש משו זול אבל שלא יהיה זבל...

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  19. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

קודם כל לפני הדיון אני מבקש מכל מי שרשום לכל מיני פורמים אחרים בארץ ובעולם שקשורים לחומרה שיפרסם את זה גם שם למה אני פשוט חייב תשובה. ועכשיו לדיון עצמו..: יש לי מסך LCD: SAMSUNG SYNCMASTER 171S ואני חייב להגיד שלפי דעתי הוא מסך תותח...... רואים מצויין! בול כמו במסך רגיל! שום מריחות , שום פיקסלים שרופים... שום בהירות יתר וכו' וכו'... יום אחד היה בא לי לחפש ביקורות עליו. מצאתי עלי ביקורונות בXBIT LABS בהשוואה של מסכים. והזדעזתי בקשר לנתון אחד שהיה שם 'RESPONSE TIME 23MS' ואני כזה בול בסדר של הסמיילים(למתקשים - מופתע , לא מאמין , עצוב , כועס) אז עכשיו לבעיה... המשחקים הם MAFIA וRENEGADE וFAR CRY... וכן... גם בDOOM 3 שמתי לב שאצל כולם גם בFPS תותחני של 60+ יש מעין לאגים()[חוץ…

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  20. אני הולך לקנות מחשב אשר יהיו בו זוג כרטיסי 8800GT. אני רואה שיש המון חברות ומפה למדתי שכולם אותו הדבר מבחינת ביצועים אז הכי טוב זה לקחת את הכי זול. 1 בכרטיס הזה למשל - Leadtek GeForce 8800GT 512MB (ZL) - PCX - retail - מה זה אומר ה-ZL ? 2 האם הכי טוב מבחינתי יהיה לקחת זוג כאלו? למה פה דווקא אסוס די זולים למרות שבד"כ הם יקרים יותר ? האם מדובר בכרטיס חלש יותר ? תודה. עריכה : אני שם לב עכשיו שבטעות פירסמתי את הפוסט במקום הלא נכון.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  21. הי יש לי שאלה , ראיתי שבכרטיס מסך שלי (6800GS של GIGABYTE) יש אחוזי המהירות של המאורר. אז השאלה היא איך אני יכול לחבות את זה שהמהירות תיהיה מקסימלית

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  22. Started by elirantoon,

אחים שלי אני קונה מחשב חדש ו אני חייב תיעוץ שלכן בלי הרבה בלגנים תכתבו 8800 או 2900 8800GTS 320MB Extreme Overclocked, HDTV, 2xDVI Sapphire HD 2900 Pro 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  23. Started by blindside,

איזה חברה עדיפה לכרטיס מסך leadtek - gf6600 או gigabyte

24. Started by tal_m9,

היי, יש לי היום GEFORCE FX5600 של נוידיה האם כשאי להחליף ל : 1.כרטיס גרפי Albatron nVIDIA GeForce FX7300GS 256M או ל 2.כרטיס גרפי GeCube Radeon X1300 512MB AGP האם זה ישפר משמעותית את הבצועים ? תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  25. Started by eladbu,

ראיתי ב CCC 5.3 שיש שם איזה קטע על OC לכרטיס טוב אז חיפשתי ולא מצאתי כלום! האם זה נעשה אוטומטית או שיש על זה שליטה?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים