כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
איך אני מחבר את הכרטיס geforce6600 לטלויזיה LCD?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים עליהם כי לא יודע הם זולים ולא יודע אים כדאי ליקנות אותם פשוט אני רגיל ל ASUS ו GIGABYTE וכל השאר אני לא יודע.
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
כאילו כדאי לקנות עכשיו כרטיס עם תמיכה? והאם כרטיסים שיש להם תמיכה של DX10 יכולים להריצ משחקים שלDX10.1? אני פה קצת מתוסקל במחשב הישן שלי (משנת 2000) היה מותקן כרתי שבא עם תמיכה ב DX7 אבל הוא גם הריץ dx8 וdx9a למה בכרתיסים של היום זה לא דומה?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי הוא AMD 3200@2.2GHZ לוח אם DFI Lanparty Ultra-D 939 זכרונות geil 512*2 @ 420MHZ 2.5-4-4-7 WD HD 250GB Sata 2 כרטיס מסך נוכחי Leadtek 6600GT Extreme Edition מסך 17" LCD SyncMaster 730B ספק Antec TruePower 2 480W ושני כוננים אני מתלבט בין X1950XT 256MB בערך ב1600-1700 X1950PRO 256 \512 שעולים 1400 \ 1200 בערך לפי מה שראיתי X1900XT 512 קצת יותר טוב מX1950XT 256 אבל עולה הרבה יותר... במחיר כזה כבר עדיף X1950XTX בלי קשר אני מתגייס עוד כחצי שנה-שנה תלוי לאן אני אתקבל... השאלה שלי היא איזה כרטיס כדאי לקנות... אין לי בעיה להוציא גם 2000 אם זה ממש שווה את ההבדל אבל אני מחפש משהו שיתן תמורה גבוהה למחיר ואיכות גבוהה כמובן... בגלל זה אני לא מחפש בכיוון של 7XXX של NVID…
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש לקנות מסך LCD 19 והתקציב שלי הוא 1300 האם תוכלו בבקשה להמליץ לי על דברים?? ועוד דבר האם מישהו מכיר את החברה AOC שאיבורי עובדים איתה? איך המסכים שלהם הם מומלצים?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שבוע טוב חברים, שתי שאלות: 1. האם 9800GX2 מבקש לוח התומך SLI או שהביצועים שלו טובים יותר על לוח התומך SLI? 2. איזה ביצועים הוא ייתן על לוח שתומך רק ב-PCI Express 1?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר וידאו ולהקליט את מה שאני עושה על המחשב את זה הסבירו לי הכל.. איך אני מעביר לקלטת תוכנות יש לי... השאלה איך אני מחזיר את מה שהקטלתי למחשב עצמו? יענו הכל נמצא בקלטת ואני רוצה לראות את זה במחשב..
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר לכרטיס מסך (ati radeon 9600 xt (rv360 בבקשה זה דחןףףףףףףףףףף
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
מאז ומתמיד היו לי בעיות לעבוד עם הכרטיס על 1024 * 768. ברגע שאני מנסה להעביר לרזולוציה זו המסך משתגע ז"א התמונה עולה למעלה ויצאת מלמטה, אני לא ממש יכול להסביר אבל תחשבו שמה שאתם עכשיו רואים עולה למעלה ואז יוצא מלמטה. הצלחתי להתגבר על בעיה זו בעזרת שינוי קצב הרענון מ 60 ל 75 (או יותר). הבעיה שבמשחקים אני לא יכול לשחק על הרזולוציה הזו כי מושם מה קצב הרענון תמיד משתנה ל 60 ואין דרך להפסיק את זה (חוץ מלחזור לרזולוציה הקודמת) ואני מרגיש שבחלק מהמשחקים זה ממש הורס את ההנאה. יש לכם עצות? משהו? יש לציין שלא משנה באיזה דריברים אני משתמש
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 600 ש"ח גג ולא שקל יותר למשחקים כבדים וחדשים תודה
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
כמעט כל כרטיסיי NVIDIA מגיעים עם יציאת טלויזיה התומכת ב HDTV , ולא מצוין שם כלום לגביי TVOUT "רגיל" . גם SVIDEO לא קיים בכרטיסים החדשים. האם יש אפשרות לחבר את הכרטיסים הנ"ל לטלויזיה רגילה . לדוגמא כרטיס מסוג GF7600GT LEADTEK HDTV OUT תודה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לפני קניה של מסך LCD 19 אינץ ואני מתלבט בין שני דגמים LG 1980Q SAMSUNG 960 BF המסך מיועד לצפיה באינטרנט 70% סרטים 30% אשמח לעזרה בבחירה או אולי למסך אחר?????????
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני צריך מסך או LCD או פלזמה לא משנה כמה יעלה מצידי 10 אלף דולר זה רק לפרוייקט סיום .. אז מסך שמתאים לכרטיס מסך: Nvidia Quadro FX 4500 שלושה הדגשים הכי חשובים בעולם ובגלל זה אני פונה אליכם כי לא הצלחתי למצוא בשום אתר 1. שיתמוך ברזולוציה 2048X1536 2.שיתחבר בחיבור DVI 3.מפרט מלא על המסך שיצא איזה דף שניים הדפסה (לא פירוט קטן של שני מילים) אני מודה לכם מראש ממש ממש ממש בבקשה תעזרו ליייי
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום מעלים תוכנה של משחק בשם CALL OF DUTY 4 או כל משחק ברמה גבוהה , המחשב מציג Error during initialization : Video card or driver doesn't support separte alpha blend glow will be disabled המחשב בנוי מ -- motherboard P4P800 כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON 9200SE ATLANTIS 128MB האם הכרטיס מסך לא מתאים לסוג של משחקים כאלה , או בעיה אחרת אם הכרטיס לא מתאים אז איזה כרטיס לרכוש , אולי Nvidia GeForce 8500GT PCI-Express 8500 GT 512MB כרטיס זה יכול לעבוד עם motherboard P4P800 שהוא קצת ישן , יש לו pci slots 32-bit pci 2.2 תודה
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואני צריך המלצות. אני רוצה כרטיס טלוויזיה מאחת החברות הבאות: Hauppauge,Leadtek,Asus,LifeView,Viewcast כרטיס פנימי של PCI,שיש לו גם תוכנות עריכה ובמיוחד את WinDVR 3 במחיר של עד 500 שקל. אם כבר אני פה,מישהו יכול להסביר לי על חיבורים? וגם מה ההבדל בין כניסות ליציאות? הנה כניסות: (RCA/3.5mm) Audio XLR FireWire (IEEE 1394) והנה יציאות: (RCA/3.5mm) Audio VGA ומה זה טיונר TV פנימי? וגם "ממיר מחשב לטלוויזיה"
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
תודה לעונים. זקוק להמלצה לכרטיס וידאו עבור העברת וידאו למחשב. משהו לא יקר - אבל שיעשה את העבודה היטב. (המחשב עומד להיות מחשב חזק עם מעבד CORE 2 6400. כרטיס המסך יהיה של GIGABYTE 7600GT)
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 7600GT AGP איך אני יודע אם הדרייבר הוא הכי עדכני שיש? ובאתר יש אופצייה להוריד דרייברים לכרטיסי מסך, אבל לא הבנתי שם מה מתאים לשלי, הגרסאות שם לא ברורות לי.. תודה תיקון: פתרתי את הבעיה, הבנתי לבד.. תודה בכל זאת
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
היי, יש לי DUAL MONITORS מחוברים, הכל היה בסדר עד שפירמטתי את המחשב והתקנתי אותו מחדש המחשב הקודם, שהותקן היה מחובר לו מסך אחד, ואז צורף השני, הפעם הWINDOWS הותקן כאשר שניהם מחוברים, המסך הראשי Sharp Aquos 32" והמסך השני DELL 17" הבעיה היא כזאת, שהמחשב מכבה את המסכים, שאני מדליק את המסך הראשי, לפעמים הוא לא מקבל סיגנל, ואילו ה17" כן מקבל אז אני רואה רק צד אחד. מה שעשיתי כדי לפתור את זה, פתחתי את ה DISPLAY PROPERTISE וגררתי אותו לחלון של ה17" ואז מתי שזה קורה, אני משנה את הרזולוציה במסך ה32" ועושה CANCEL, ככה זה מחזיר את התמונה. מה הסיבה לזה ואיך ניתן לפתור את זה? אם צריך עוד פרטים, אשמח לתת. thanks in advanced.
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אהלן!!! קניתי לפני ימים אחדים מסך חדש SONY SDM X73 17". אומרים שהמסך פצצה אבל יש לי שלוש בעיות: א) כואבות לי העיניים כשאני מסתכל עליו כאילו שהן יוצאות מהמקום!!! ב) בקופסא של המסך היה דיסק שנותן ADJUSMENTS ובפועל מתפריט של המסך עצומו הקטגוריה שהמליצו לי עליה לא קיימת!! ג) יש לי מין סוג של הילה שגורמת לכך שאותיות מסוימות פשוט נראות לא ברור חייב עזרה דחוף כי אני FULL מתוסכל מכל העסק הזה. אני גם צריך לדעת אם זה FUCK במסך או סתם כיוונים לא נכונים של הגדרות . נ.ב ניסיתי לשנות את קצב הריענון ורצולוציות בלי סוף וזה לא עזר תודה רבה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
GeForce 8600GTS 512 או 8600GTS 256MB Superclocked
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני קצת פחות מבין מרוב האנשים פה.. אז תסלחו לי.. הכרטיס קצת "שמן".. עם הקרור הזה שלו - silent pipe 2.. ועל הלוח יש מעט מאוד מקום איפה שהסלוט נמצא.. במיוחד לא לsli וכל מיני דברים בסגנון שאמרו לי שאפשר לחבר שתי כרטיסים וכד'... יש סיבה שאני צריך לדאוג שהכרטיס לא ישב כמו שצריך?..
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל יחד עם מחשב חדש בחודש הבא. יש לי שתי שאלות קטנות שלא הצלחתי למצוא עליהן תשובה בשום מקום: 1. יש לי Windows XP Home Edition. הכרטיס מתאים ל-MCE, האם הוא יעבוד אצלי, או שהוא פועל רק תחת MCE? ומה לגבי ויסטה שאני שוקל לעבור אליה יחד עם המחשב החדש? 2. בביקורת שיש באתר הקולנוע הביתי על כרטיס דומה של Hauppauge , רשום שהכרטיס תומך בהעברת ערוצים דרך הבלסטר רק בחלק מהממירים של HOT. האם יש דרך לברר אם הממיר שלי, דוקסיס ADB 7200C (כמו המג'יק אבל לא מקליט) נתמך בכרטיס? כלומר, האם אוכל לראות ולהקליט במחשב את כל הערוצים שיש לי בכבלים, כולל הדיגיטלים והמוצפנים? אשמח לקבל תשובה, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום הנכון - אם לא אשמח אם תעזרו לי מהו הפורום הנכון. אני מעוניין לרכוש תוכנה לעריכת וידאו - מעונין בהמלצה על תוכנה שכזו, שמעתי על תוכנה של pinacle מישהו מכיר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-