כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
מסיבת העיתונאים של מפתחת השבבים בתערוכה האלקטרוניקה האדירה סיפקה לנו עוד כמה אמצעים טכנולוגיים משוכללים לחלום עליהם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
- 1 follower
-
-
מעבדים שולחניים חדשים בתהליך ייצור חדש ינסו להמשיך ואפילו להגדיל את ההצלחה של AMD משנה שעברה - ויש עוד מפות דרכים מפורטות לשנים הקרובות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
- 2 followers
-
-
Gigabyte GV-N108TAORUSX W-11GD Waterforce Xtreme Edition או Gigabyte GV-RXVEGA64GAMING OC-8GD או Sapphire RADEON RX VEGA 64 8G HBM2 HDMI / TRIPLE DP, LIQUID COOLING מה ייתן יותר hashrate לכריית ETC? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Assassin's Creed Comparison - 2007 vs 2017 (Graphics and Gameplay Evolution)
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, כרטיס המסך שלי התאבד לפני יומיים וכעת, לאחר שיצאתי מההלם של לראות את יחס הביצוע למחיר של הכרטיסים הנוכחיים לעומתו (הידד לכריית מטבעות מבוזרים.), אני מחפש את החלופה המשתלמת ביותר. מסך: Dell U2311H (כלומר 1920x1080 ו-60hz) לוח-אם: MSI B75MA-E33 מעבד: Intel i5 3470 3.2Ghz זיכרון פנימי: Corsair 8GB DDR3 1600MHz אני מתעתד לרכוש מחשב בחודשים הקרובים אבל טרם החלטתי אם אני רוצה להישאר ב1080p או לעלות ל1440 - מסכי IPS עם קצב רענון גבוה עולים המון, מסתבר. ייתכן מאוד שאשאיר את כרטיס המסך במחשב הנוכחי במקום שימשיך איתי למחשב הבא. שימושים: עבודה משרדית שוטפת עם וידאו (לא עריכה), משחקים שהמעבד יכול לסחוב (נהנה …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצרנית השבבים הענקית מתכוננת למהפכה עם ייצור המוני של שבבים בנפח כפול ובמהירות עבודה גבוהה מכל מה שהכרנו - כאשר גם SK Hynix נכנסת למירוץ עם שבבי GDDR6 משלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, החלפתי קירור למעבד ומאז הכרטיס הפסיק לעבוד, ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר (ATI 7790) עובד מעולה, גם בלי כרטיס עובד. חשוב לציין שהמחשב עובר פוסט אבל עדיין NO SIGNAL לא משנה מאיזו יציאה - HDMI או DVI יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? כמובן שהכל מחובר כמו שצריך המאווררים מסתובבים והכל והאם אם בכלל אפשר לתקן כרטיס מסך במידת הצורך כי אני קצר בכסף וכרגע אין לי אפשרות לקנות כרטיס חדש נורמאלי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם כדאי לנו להגיד להתראות ל-Pascal ולהתחיל לדבר על Turing במקומו? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אחרי 8 שנים הגיע הזמן לקנות מפלצת גיימינג חדשה, לצערי בתקופה הזאת יותר זול לקנות בית מאשר כרטיס מסך אבל בכל זאת, חשוב לי להבין כמה דברים לפני הקנייה. נתחיל מהמסך, אני מתכנן קנייה של מסך חדש, כרגע עם 23 אינץ' של סמסונג, ויש פה כמה התלבטויות לפני שאני נכנס לכרטיס מסך : הטווח ביני לבין המסך כרגע הוא די קצר, ולכן קניתי 23 ולא גדול יותר והוא שירת אותי נאמנה מבלי להרוס את העיניים. המסך החדש יהיה גדול יותר (לא סגור בכמה) אולי גם קעור, ופשוט אתלה אותו מולי על הקיר במקום על הסטנד וככה ארוויח עוד כמה סנטימטרים למרווח בינינו כדי שאוכל לקנות מסך גדול יותר ולהרוויח טווח של בערך 70-80 סנטימטר בינו לבינו ( כרגע הטווח נמוך יותר). השאלה זה איזה מסך מומלץ בטווח…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הקלטתי את הסרטון עם הדרייבר של NVIDIA geforce experience , ערכתי אותו עם AVS EDITOR ,ושעשיתי את הקובץ בתוכנה שמתי אותו על FULL HD הגדרות הכי גבוהות.. עכשיו אני לא יודע עד כמה הסרטון "חלק" מבחינת איכות אם יש לכם הצעות התקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
הוא אולי לא זכה למיתוג תחת השם Aourus, אך מארז ה-Gaming Box החדש נראה כמו תוספת חשובה להיצע הקיים בקטגוריה כיום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
- 1 follower
-
-
האם דור הביניים הבא של מפתחת השבבים יציע לנו את ארכיטקטורת ה-Polaris בתהליך ייצור מעודכן ויעיל יותר? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
- 1 follower
-
-
הדרייברים האחרונים שלי היו מינואר, עשיתי עכשיו עדכון אופציונלי והעכבר התחיל לקפץ. כמובן שאחרי שעשיתי Rollback הכול חזר לקדמותו. זה קרה לעוד מישהו?
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי, צריך את עזרתכם בבקשה אם מישהו יודע איזה מפצל HDMI רציני יכול לתת עבודה טובה. יש לי מסך LG דגם: 4K 65UH651. לפני המסך הזה היה לי מפצל ישן שהזמנתי מ-eBay (עם שנאי חשמל עצמאי) שעבד טוב ויכולתי לצפות במסך טלוויזיה ובמחשב (לצורך הקלטה - לשימושי אישי כמובן! אין לי עסק ואין לי איזה אתר הורדות או משהו - פשוט אני לפעמים מקליט במחשב דברים שלא בהכרח מעניינים אחרים וניתנים להורדה/לצפייה ברשת). מאז שקניתי את ה-LG השתמשתי במפצל הסיני הזה שהוזמן מ-eBay ולצערי אחרי יום וחצי נשרפה לי יציאת ה-HDMI במסך החדש... כמובן באו מהחברה והחליפו כרטיס ראשי וציינו שלא יחליפו שוב (ללא עלות). האם יש מפצל נורמלי, שאני יכול לסמוך עליו מבחינת מתח חשמל שלא …
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי לפני כחצי שנה את הלפטופ Dell XPS 13 9360 i7-8550U שימושים בעיקר ללימודים (סטודנט), סרטים סדרות והרבה יוטיוב. אני משחק במחשב הישן שלי (נייח) משחקים לא מטורפים מבחינה גרפית אבל הייתי רוצה לשחק אותם במחשב הנייד ואולי כמה כותרים יותר חדשים בנוסף, אני רוצה לחבר את הלפטופ לאינטרנט קווי, למסך טלוויזיה\מחשב, ואולי להוסיף עוד כמה פורטים של USB. החיבור שיש ללפטופ הוא Thunderbolt והבנתי שדרכו אפשר להתחבר לכל אלה (חיבור יחיד) אז אם לסכם את שני הדברים: א. חיבור כרטיס מסך חיצוני ב. שאותו DOCK לכרטיס מסך יכיל גם חיבור רשת קווי, חיבור HDMI, כמה USBים וכבונוס אולי הטענה דרכו. ההמלצה הכי חמה שקיבלתי עד ע…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאוורר אחד לא הסתובב בכלל והשני הסתובב לאט... החלטתי לנסות ולפתור את הבעיה והבנתי שאפשר לשים וזלין בסליל של המאווררים וזה אמור להסתדר, ולא חייב שמן שאין בכל בית... האמת היה קשה לפרק את המאוורר עצמו והבנתי שאפשר לפרק אותו בלי לפתוח את גוף הקירור כמו שראיתי בסרטון יוטיוב, משכתי את המאווררים (היה די קשה להוציא) ושמתי וזלין והחזרתי, היה קליק והוא נאחז בחזרה... אבל הבעיה היא שעכשיו שניהם לא מסתובבים, לא מבין למה. גם מאוורר אחד קצת עקום ולא יושב בדיוק במקום שלו והשני כן... עדיף אולי להזמין קירור חדש או שאפשר לסדר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לאחרונה שקלתי לשדרג לווינדוס 10, שדרגתי ואכן מיקרוסופט עשו שיפורים ענקיים מהפעם האחרונה שטיילתי בה כשהדגש הגדול הוא סוף סוף הדרייברים מלפני שנתיים כן עובדים בה השיפור שחוויתי גרם לי לחשוב אולי אני מפספס משהו ואולי כדאי לשקול חזרה למערכת הפעלה שנטשתי לפני הרבה זמן ווינדוס 7 אז ככה CineBench: WIN7 14.12 - 91FPS 18.6.1 - 89FPS WIN8.1 14.12 - 83FPS 17.7.1 - 74FPS WIN10 18.6.1 - 84FPS גם ב3DMARK היו קפיצות של בין 200 ל-500 נקודות יותר מאוחר אני אפרסם אותם מסודר הכל עם התקנה נקייה, מערכות עדכניות ובפלטפורמת ה64BIT טוויקים, דרייברים עדכניים וממוצע של 3 בדיקות כל הפעלה מחדש נבדק תחת I7 2600K\7970GHZ עושה רושם שAMD עושה …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אייסר מצאה דרך לדחוס את ה-Radeon RX Vega 56 אל תוך נייד ה-Helios 500 החדש שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
- 1 follower
-
-
הברגים עם הקפיץ שתופסים את הגוף קירור האלה, די אכולים אצלי ואני צריך חדשים או לחילופין יש חנות שמוכרת גוף קירור ל7970?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאגרי הנתונים של מבחני הביצועים הגדולים שוב מעניקים לנו הצצה אל דגמים אשר נמצאים בשלבי הכנה מתקדמים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
- 2 followers
-
-
על אף ההצהרות הראשוניות, מותג ה-Phantom Gaming של החברה הפופולרית יביא את כרטיסי ה-Radeon שלו לשווקים הקרובים אלינו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
- 1 follower
-
-
בריאן מ- yes tech city משתף עימנו בתובנותיו ובנסיונו האקטואלי, כמו גם מציע עצות לקונים שמתלבטים - האם כ.מסך מחוות כריה לשעבר, זהו מוצר כשר שניתן לרוכשו או חלילה אחרת:
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
https://www.amazon.com/Gigabyte-Radeon-Gaming-Graphic-GV-RX580GAMING-8GD/dp/B06Y3ZQPY6?amazontag&tag=glouds-20 לא נראה לי שיש הרבה להוסיף, אם מישהו רוצה כרטיס מסך עכשיו ו\או יש לו מסך freesync או שיש לו כבר RX480.580 ורוצה מערך כנראה שעסקה טובה יותר הוא לא ימצא. אני אישית לא הייתי קונה כי עוד חודש כבר אמורים להיות כרטיסים חדשים של נוידיה אבל כל אחד ומה שחשוב לו.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מדובר בנייד של ASUS בעל מעבד I7 וכרטיס מסך gtx 1050 בהגדרת מנהל התקנים של וינדוס 10 , מופע לי שני דרייברים זמינים ( 630 GRAFIC שבמעבד וה 1050 gtx) איך אני יודע איזה מהם פעיל ? במקרה שמחשב עובד עם ה630 אני מפסיד את ה GTX. תודה
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי ברצוני להעלות בעיה קשה שאני מתמודד איתה מזה זמן רב ברשותי היתה מערכת מחשב המורכבת מהרכיבים הבאים Asus Rampage V Extreme/Rog X99 Lga 2011-V3 INTEL I7-5930K 3.5GHZ 15MB BOX 2011-V3 G.skill DDR4 64gb(4*8gb) 2400Mhz W.D. 2TB 64MB BLACK 7200RPM SATA3 SSD-SAMSUNG 850 PRO 256GB 2.5' RETAIL SSD-SAMSUNG 850 PRO 512GB 2.5' RETAIL Gigabyte Gtx1080 EXTREM Gaming 8GB DDR5 256Bit ASUS DL*24 ZALMAN CNPS11X PERFORMA 2011 COOLER MASTER HAF X - ללא ספק Thermaltake Toughpower XT GOLD 1375W למחשב זה היו מחוברים 3 מסכים של חברת ACER 34 PREDATOR X34ABMIPHZ שלושתם היו מחוברים ל-3 יציאות DP שיש בכרטיס הגרפי במקביל בנוסף היתה מחוברת טלויזיה L.G. 40 ביציאת HDM…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-