עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי הבעיה שלי כזאת : יש לי מסך SONY מסוג HS94P שיש לו 2 כניסות וידאו (אחת DVI_D והשניה אנלוגי) שאלתי, איך ניתן לחבר לכניסת ה-DVI מחשב שיש לו רק יציאה אנלוגית (לכל המתאמים יש 4 פינים סביב הלוחית הקטנה) ובכינסה של המסך יש רק לוחית, אין חורים ל-4 הפינים (הבנתי שארבעת הפינים זה לאנלוג) מה עושים ? אני מצרף תמונות של החיבורים : אני צריך מתאם שיכול להכנס כמו DVI-D תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by benyben,

שלום. יש לי כרטיס מסך Nvidia 8800 Ultra כאשר אני משחק Need For Speed Hot Persuit החדש. בעת משחק, הפריימים יורדים - עד לכדי 22. זאת כאשר אני משחק ברזלוציה של 1920x1080. האם הכרטיס חלש מדי? במידה וכן - האם שדרוג ל GTX 460 יהיה מספק? [אני לא גיימר רציני - אבל אוהב את המחשק הספציפי הזה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  3. אני מחפש כרטיס איכות ילא יקר מדי ישתמוך ב 4 מסכים למישהו יש המלצות על משהו נחמד הצעי לי בחנות שתי כרטיסי מסך האם זה כדאי או עדיף לקנות כרטיס אחד שתומך תודה

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by or2077,

ראית את זה ב IQPC SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2600XT 256MB DDR3 128 BIT TV/O HDMI DVI - DX10 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2256 SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2600PRO 512MB DDR2 128 BIT TV/O HDMI DVI - DX10 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2547 איך הכרטיסים האלו? אני רוצה אותו להרציץ משחקים כמו NEED FOR SPEED PRO STREET BIO SHOCK או שזה כרטיסי טלוויזיה בגלל הHD לא מבין... הנה עוד כרטיסים שראיתי: ASUS PCI-EX GeForce 8500GT SILENT 256MB DDR2 - DX10 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1245 ALBATRON PCI-EX GeForce 8600GT 256MB DDR3 - DX10 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1210 SAPPHIRE RADEON X…

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  5. היצרנית גייסה מעבד וכרטיס מסך מהארסנל הנייד המודרני של AMD בכדי ליצור אלטרנטיבה לחלק מדגמי ה-NUC המחוזקים של אינטללכתבה

6. הדלפות ראשונות מספרות לנו על תכנון לעשות שימוש בליבות ה-AD103 ו-AD104 עבור הגרסאות הבכירות - ואימוץ של המיתוג הבכיר מהשוק הנייח לאחר שזכה למנוחה בדור הנוכחילכתבה

7. יש לי את הבעיה הזאת ואני מתחיל להתחרפן ניסיתי כבר הכל! שום דבר לא עובד כבר לכל משחק שאני נכנס הוא ישר יוצא לדקסתופ או מסך שחור הבעיה ידועה שהיא בכרטיסי מסך לי יש שתיי כרטיסים במערך SLI הדגם של הכרטיסים זהה והוא GTX560 SOC של גיגה ביט ניסיתי הכל אז בבקשה לא להגיד לי לעדכן דרייבים או להוציא כרטיס כי זה לא עובד!

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  8. מה יכולה להיות הבעיה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  9. המחשב שלי בן כמה שנים כבר ולא מריץ יותר מדי עכשיו אז חשבתי איזה כרטיס מסך יתאים לפה..משו לא יקר אבל שיריץ נחמד MEDIUM וכאלה המפרט שיש לי : (NVIDIA GeForce 7600 GT (256 MB 3GB 800 זכרון CPU DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz לוח Gigabyte GA-8I945P-G-RH (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) לוח אם

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by artv8,

שלום. לפני שאתחיל אני יודע שכולכם תגידו, למה להחליף גוף קירור, לא שווה את ההשקעה, תקנה משהו זול ויותר טוב. אבל בכל זאת אני מעוניין להחליף, (גם יש לי פחות רגשי אשמה להתעסק איתו - כנראה המאוורר שווה יותר מכרטיס המסך והוא עלה לי 50 ). אני מצרף תמונות כפי שראיתי באינטרנט של הציפסט וגוף הקירור. האם אני צריך לנגב את החומר מגוף הקירור ולעשות חדש על הציפסט לבד ? בנוסף, בכרטיס שלי יש לי מעין תוספת של הגנה של ריבוע בקצה שכנראה תפקידו לוודא שגוף הקירור לא יקבל קימור וייגע בחיבורים שם (אם אני אשאיר את החומר הוא יגיע אליו) . ???

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  11. Started by choochoo,

שלום, יחד עם המחשב החדש שקניתי הגיע 8600GT שנבחר בעקבות יחס עלות / תועלת. הבעיה הגדולה עם הכרטיס היא דווקא בצפייה בטלויזיה. ראשית - אין מצב של "theater mode" בדומה ל-ATI - כלומר, אין אפשרות לקנפג את המסכים ב-Clone ואז לראות וידאו ב-overlay (כלומר וידאו מוצג בחלון קטן במסך מחשב ובמסך מלא בטלויזיה). בנוסף, משום שאני עדיין צופה בטלויזית CRT (גדולה אבל CRT...) התמונה עקומה מעט והכרטיס לא ממלא את כל המסך גם לאחר מתיחה מירבית של התמונה .... ד"א - NVIDIA מפרסמים ב-REL NOTES של הדרייברים שסדרה 8XXX לא תומכת בתכונות האילו !!! בקיצור - למי שמחפש צפייה בטלויזיה - רק ATI. אני שוקל להחזיר את ה-Radeon 9200 מלפני 3 שנים שמספק צפייה איכותית יותר (וכן, לא צריך שום האצת חומרה ל-HD בכרטיס ה…

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  12. מחפש להחליף גם בשביל התמיכה בTRUEHD, הרבה יותר כוח עיבוד, למרות הגיימינג הקל שלי וכמובן תמיכה בריבוי מסכים בסרטי בלוריי וריפים ב1080P. הסיבה האחרונה היא בגלל התנועת הSLOW MOTION מדי פעם מופיע בסרטים כשהמסך מחשב 24" והמסך טלויזיה 46" במצב CLONE. כיום יש לי BFG 260 עם OC מהמפעל וכל הרעיון הוא למצוא כרטיס PLUG&PLAY ללא החלפת פיטינגים ושאר הכאב ראש. או במקרה הפחות כיפי לקחת כרטיס רגיל ולהלביש לו פלטת קירור יעודית, שאני לא יודע איפה לקנות. תקציב של כ2K. כמובן פתוח להצעות שאני עדיין לא חשבתי.[br]פורסם בתאריך: 13.12.2010 בשעה 00:48:25 אני הראשון שמחליף כרטיס יעודי עם קירור מים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי לכולם האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות את המסך הבא: http://www.sony.co.uk/PageView.do?section=en_GB_Products&productcategory=%2FComputing%2FComputer+Displays%2FMultifunction+Displays&productmodel=%2FComputing%2FComputer+Displays%2FMultifunction+Displays%2FMFM-HT95&productsku=MFMHT95S&site=odw_en_GB&page=ProductHome בישפאר אין להן מושג, לא ולא יודעים אם בכלל יגיע מתישהו גם בלייף לא מביאים אותו. תודה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  14. שלום רב.. אני צריך עזרה מהמקצועיים שבניכם.. בניתי מפרט לאולפן הקלטות מקצועי המטרה היא כלל וכלל לא לגיימניג אלה לעריכות סאונד בלבד! protools/cubase השאלה שלי האם כרטיס מסך (לא מובנה) ישפר לי את ביצועיי המחשב? או שאני יכול להסתפק בכרטיס מסך המובנה של לוח האם? המפרט הוא כזה: מעבד - Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core לוח אם - Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-e זכרונות - G.Skill 2x8GB Ripjaws-X DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 ssd כונן - Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 תודה מראש על העזרה! וחודש טוב לכולם

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  15. טוב אז לאחר קצת עזרה, קבלתי אפשרות לרזולוציה גבוהה במשחקים שלא תומכים ע"י הוספה של קובץ או שינוי קובץ. בכל מקרה אני רוצה לדעת האם יש אפשרות בנוסף לזה שמעלים את הרזולוציה לרזולוציה הרצויה, (במקרה הזה 1680X1050) גם להעלות את הכל ל-HIGH כולל AA/HDR וכו'. לדוגמא במשחק BF 2142 יש צורך ליצור קיצור דרך ובו לרשום : +szx 1680 +szy 1050 וב-JUCT CAUSE , מוסיפים שני קבצים אחד' מהם זה קובץ INI שבו רושמים את הרזולוציה הרצויה: [MAIN] Width=1680 Height=1050 האם יש אפשרות להוסיף להם את הדברים המדוברים? ולמה לעזאזל המשחקים החדשים שיוצאים לא תומכים ברזולוציות גבוהות למסכים רחבים?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  16. Started by Unavoidable Encounter,

חשבתי לקנות את המסך: 19` Samsung 997MB Flat Monitor השאלה שלי.. הוא טוב? הנה כמה פרטים ותמונה CRT Size/Viewable: 19"/18" Horiz. Dot Pitch: 0.20mm (H) CRT Type: DynaFlatTM Horizontal Scan: 30-96 kHz Max Resolution: 1920x1440 @ 64Hz Emissions: MPR-II Available Color(s): Silver/Black

17. Started by menybo2,

יש לי כרטיס מסך של RADEON ויש לו יצאת TV רציתי לשאול איך אני רואה tv ואם איזה תוכנה אני משתמש?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  18. Started by Burkey,

שלום, רציתי לשאול משהו. היתה כתבה היום בעיתון שהוללה את המעבד הגרפי שיש במעבדים החדשים של אינטל, היה כתוב שם שבבדיקות שנעשו הוא לא נפל ממעבדים גרפיים נפרדים. ראיתי לפטופים רבים שנמכרים עם הכרטיס Geforce 525. האם הוא טוב יותר מהמעבד שיש ב - Core i7 2630M ? אם כן, במה הוא יותר טוב ובמה פחות טוב ? תודה !

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  19. Started by itaysk,

היי, כמה נתונים לפתיחה: כ.מסך Gforce 3 TI200 64MB מסך ViewSonic Professional Series PF775 (trinitron רזולוציה 1024*768 היום חזרתי הביתה וגיליתי שהקצוות של המסך מעוותים. מזתומרת? יש כאילו 2 פסים דקים, בצד שמאל וימין לאורך המסך שכל מה שנמצא בהם נהייה קטן כזה. כאילו אם אני לוקח חלון ומזיז אותו לצד ימין של המסך, הטקסט מתכווץ בהדרגה. ניסיתי לשחק עם הגדרות מסך וכ.מסך לא עובד. ברצולוציות מסויימות זה לא קורה (800 *600). עד עכשיו עבדתי עם קצב רענון 85Hz אם אני מוריד ל 75 זה מסתדר אבל אני לא רוצה לעבוד ככה.. יש למישהו רעיון מה זה? המסך נדפק?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  20. Started by Or ei,

מה ההבדל בין הגרסא הראשונה לגרסא השנייה VX של הכרטיס ??

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. גם אם מעולם לא שמעתם על חברת Machenike, וכנראה שבצדק, את הדגם הספציפי הזה שלה תרצו להכיר קצת יותר לעומקלכתבה

22. יש לי ויסטה אולטימייט,וFX 5500. ישנה תוכנה מובנת או ניתנת להורדה שבעזרתה אוכל לראות את המחשב בטלוויזיה? גם בויסטה וגם בXP רואים גרוע שאני מחבר את הכבל,איזה סוג PAL לבחור? האם הבעיה היא בכבל? (S VIDEO)

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  23. זקוק למישהו שיש לו כרטיס טלויזיה MSI TV @ nywhere series. הנה,אפילו ב KSP יש אפילו את הכרטיס: http://www.ksp.co.il/hnavright.htm הכרטיס האמצעי. אני זקוק נואשות למישהו שמחזיק בכרטיס

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  24. המסך שנראה לי הכי כדאי בסכום הזה זה Samsung DF793 אם אני לא טועה בשם בכל מקרה, יש מסך אחר יותר מומלץ? חייב להיות בסכום הזה ומטה, ולא משנה עם CRT או LCD בכלל.. ושיהיה חייב להריץ את הרזולוציה 1024*1280 ב85Hz תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  25. אני קונה מחשב שלא מיועד למשחקים, אך עם זאת אני רוצה שיריץ יפה וחלק מאוד ויסטה. ההתלבטות היא האם לקנות כרטיס מסך משולב על הלוח אם או לכנות כרטיס בנפרד ואם כן איזה. במידה וקונים כרטסי גרפי משולב יש לקחת בחשבון את זה שהוא יזלול לי את הראמ שמאוד קריטי בויסטה (במחשב יהיה 2 גיגה). ובנוסף יתן פחות ביצועים אני חושב. במידה ובוחרים כרטיס מסך נפרד אנני יודע מה לקחת ומה מספיק טוב לויסטה pixel shader 3 וכו', אך אם זאת לא יקר. האם יהיה שווה לקחת 8600 שיצא עוד מעט או משהו אחר לא יותר מ 400 500 שקל לכרטיס מסך אם אפשר בפחות מה טוב. תודה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.