עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by artv8,

שלום. לפני שאתחיל אני יודע שכולכם תגידו, למה להחליף גוף קירור, לא שווה את ההשקעה, תקנה משהו זול ויותר טוב. אבל בכל זאת אני מעוניין להחליף, (גם יש לי פחות רגשי אשמה להתעסק איתו - כנראה המאוורר שווה יותר מכרטיס המסך והוא עלה לי 50 ). אני מצרף תמונות כפי שראיתי באינטרנט של הציפסט וגוף הקירור. האם אני צריך לנגב את החומר מגוף הקירור ולעשות חדש על הציפסט לבד ? בנוסף, בכרטיס שלי יש לי מעין תוספת של הגנה של ריבוע בקצה שכנראה תפקידו לוודא שגוף הקירור לא יקבל קימור וייגע בחיבורים שם (אם אני אשאיר את החומר הוא יגיע אליו) . ???

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by choochoo,

שלום, יחד עם המחשב החדש שקניתי הגיע 8600GT שנבחר בעקבות יחס עלות / תועלת. הבעיה הגדולה עם הכרטיס היא דווקא בצפייה בטלויזיה. ראשית - אין מצב של "theater mode" בדומה ל-ATI - כלומר, אין אפשרות לקנפג את המסכים ב-Clone ואז לראות וידאו ב-overlay (כלומר וידאו מוצג בחלון קטן במסך מחשב ובמסך מלא בטלויזיה). בנוסף, משום שאני עדיין צופה בטלויזית CRT (גדולה אבל CRT...) התמונה עקומה מעט והכרטיס לא ממלא את כל המסך גם לאחר מתיחה מירבית של התמונה .... ד"א - NVIDIA מפרסמים ב-REL NOTES של הדרייברים שסדרה 8XXX לא תומכת בתכונות האילו !!! בקיצור - למי שמחפש צפייה בטלויזיה - רק ATI. אני שוקל להחזיר את ה-Radeon 9200 מלפני 3 שנים שמספק צפייה איכותית יותר (וכן, לא צריך שום האצת חומרה ל-HD בכרטיס ה…

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  3. מחפש להחליף גם בשביל התמיכה בTRUEHD, הרבה יותר כוח עיבוד, למרות הגיימינג הקל שלי וכמובן תמיכה בריבוי מסכים בסרטי בלוריי וריפים ב1080P. הסיבה האחרונה היא בגלל התנועת הSLOW MOTION מדי פעם מופיע בסרטים כשהמסך מחשב 24" והמסך טלויזיה 46" במצב CLONE. כיום יש לי BFG 260 עם OC מהמפעל וכל הרעיון הוא למצוא כרטיס PLUG&PLAY ללא החלפת פיטינגים ושאר הכאב ראש. או במקרה הפחות כיפי לקחת כרטיס רגיל ולהלביש לו פלטת קירור יעודית, שאני לא יודע איפה לקנות. תקציב של כ2K. כמובן פתוח להצעות שאני עדיין לא חשבתי.[br]פורסם בתאריך: 13.12.2010 בשעה 00:48:25 אני הראשון שמחליף כרטיס יעודי עם קירור מים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי לכולם האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות את המסך הבא: http://www.sony.co.uk/PageView.do?section=en_GB_Products&productcategory=%2FComputing%2FComputer+Displays%2FMultifunction+Displays&productmodel=%2FComputing%2FComputer+Displays%2FMultifunction+Displays%2FMFM-HT95&productsku=MFMHT95S&site=odw_en_GB&page=ProductHome בישפאר אין להן מושג, לא ולא יודעים אם בכלל יגיע מתישהו גם בלייף לא מביאים אותו. תודה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  5. שלום רב.. אני צריך עזרה מהמקצועיים שבניכם.. בניתי מפרט לאולפן הקלטות מקצועי המטרה היא כלל וכלל לא לגיימניג אלה לעריכות סאונד בלבד! protools/cubase השאלה שלי האם כרטיס מסך (לא מובנה) ישפר לי את ביצועיי המחשב? או שאני יכול להסתפק בכרטיס מסך המובנה של לוח האם? המפרט הוא כזה: מעבד - Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core לוח אם - Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-e זכרונות - G.Skill 2x8GB Ripjaws-X DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 ssd כונן - Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 תודה מראש על העזרה! וחודש טוב לכולם

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  6. טוב אז לאחר קצת עזרה, קבלתי אפשרות לרזולוציה גבוהה במשחקים שלא תומכים ע"י הוספה של קובץ או שינוי קובץ. בכל מקרה אני רוצה לדעת האם יש אפשרות בנוסף לזה שמעלים את הרזולוציה לרזולוציה הרצויה, (במקרה הזה 1680X1050) גם להעלות את הכל ל-HIGH כולל AA/HDR וכו'. לדוגמא במשחק BF 2142 יש צורך ליצור קיצור דרך ובו לרשום : +szx 1680 +szy 1050 וב-JUCT CAUSE , מוסיפים שני קבצים אחד' מהם זה קובץ INI שבו רושמים את הרזולוציה הרצויה: [MAIN] Width=1680 Height=1050 האם יש אפשרות להוסיף להם את הדברים המדוברים? ולמה לעזאזל המשחקים החדשים שיוצאים לא תומכים ברזולוציות גבוהות למסכים רחבים?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  7. Started by Unavoidable Encounter,

חשבתי לקנות את המסך: 19` Samsung 997MB Flat Monitor השאלה שלי.. הוא טוב? הנה כמה פרטים ותמונה CRT Size/Viewable: 19"/18" Horiz. Dot Pitch: 0.20mm (H) CRT Type: DynaFlatTM Horizontal Scan: 30-96 kHz Max Resolution: 1920x1440 @ 64Hz Emissions: MPR-II Available Color(s): Silver/Black

8. Started by menybo2,

יש לי כרטיס מסך של RADEON ויש לו יצאת TV רציתי לשאול איך אני רואה tv ואם איזה תוכנה אני משתמש?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  9. Started by Burkey,

שלום, רציתי לשאול משהו. היתה כתבה היום בעיתון שהוללה את המעבד הגרפי שיש במעבדים החדשים של אינטל, היה כתוב שם שבבדיקות שנעשו הוא לא נפל ממעבדים גרפיים נפרדים. ראיתי לפטופים רבים שנמכרים עם הכרטיס Geforce 525. האם הוא טוב יותר מהמעבד שיש ב - Core i7 2630M ? אם כן, במה הוא יותר טוב ובמה פחות טוב ? תודה !

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  10. Started by itaysk,

היי, כמה נתונים לפתיחה: כ.מסך Gforce 3 TI200 64MB מסך ViewSonic Professional Series PF775 (trinitron רזולוציה 1024*768 היום חזרתי הביתה וגיליתי שהקצוות של המסך מעוותים. מזתומרת? יש כאילו 2 פסים דקים, בצד שמאל וימין לאורך המסך שכל מה שנמצא בהם נהייה קטן כזה. כאילו אם אני לוקח חלון ומזיז אותו לצד ימין של המסך, הטקסט מתכווץ בהדרגה. ניסיתי לשחק עם הגדרות מסך וכ.מסך לא עובד. ברצולוציות מסויימות זה לא קורה (800 *600). עד עכשיו עבדתי עם קצב רענון 85Hz אם אני מוריד ל 75 זה מסתדר אבל אני לא רוצה לעבוד ככה.. יש למישהו רעיון מה זה? המסך נדפק?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  11. Started by Or ei,

מה ההבדל בין הגרסא הראשונה לגרסא השנייה VX של הכרטיס ??

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. גם אם מעולם לא שמעתם על חברת Machenike, וכנראה שבצדק, את הדגם הספציפי הזה שלה תרצו להכיר קצת יותר לעומקלכתבה

13. יש לי ויסטה אולטימייט,וFX 5500. ישנה תוכנה מובנת או ניתנת להורדה שבעזרתה אוכל לראות את המחשב בטלוויזיה? גם בויסטה וגם בXP רואים גרוע שאני מחבר את הכבל,איזה סוג PAL לבחור? האם הבעיה היא בכבל? (S VIDEO)

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  14. זקוק למישהו שיש לו כרטיס טלויזיה MSI TV @ nywhere series. הנה,אפילו ב KSP יש אפילו את הכרטיס: http://www.ksp.co.il/hnavright.htm הכרטיס האמצעי. אני זקוק נואשות למישהו שמחזיק בכרטיס

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  15. המסך שנראה לי הכי כדאי בסכום הזה זה Samsung DF793 אם אני לא טועה בשם בכל מקרה, יש מסך אחר יותר מומלץ? חייב להיות בסכום הזה ומטה, ולא משנה עם CRT או LCD בכלל.. ושיהיה חייב להריץ את הרזולוציה 1024*1280 ב85Hz תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  16. אני קונה מחשב שלא מיועד למשחקים, אך עם זאת אני רוצה שיריץ יפה וחלק מאוד ויסטה. ההתלבטות היא האם לקנות כרטיס מסך משולב על הלוח אם או לכנות כרטיס בנפרד ואם כן איזה. במידה וקונים כרטסי גרפי משולב יש לקחת בחשבון את זה שהוא יזלול לי את הראמ שמאוד קריטי בויסטה (במחשב יהיה 2 גיגה). ובנוסף יתן פחות ביצועים אני חושב. במידה ובוחרים כרטיס מסך נפרד אנני יודע מה לקחת ומה מספיק טוב לויסטה pixel shader 3 וכו', אך אם זאת לא יקר. האם יהיה שווה לקחת 8600 שיצא עוד מעט או משהו אחר לא יותר מ 400 500 שקל לכרטיס מסך אם אפשר בפחות מה טוב. תודה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  17. הי, אני רוצה לראות מסך 19 אינטש של DELL בפעולה. דיברתי עם היבואן ואין לו תצוגה, ואף חנות לא מוכנה להראות אותו לפני שקונים. אני מאוד אודה למישהו שמחזיק כזה מסך בבית (או במשרד) ויסכים לארח אותי לכמה דקות של בחינת המסך. אני מדבר על דגמים 1901FP או 1905FP החדש יותר. תודה וחג שמח, מוטי

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  18. ככתוב בכותרת : מסך : LCD פיליפס בריליאנס 200 W בגודל 20 אינץ' כרטיס מסך : ג'יפורס 6200 טורבו קאש הבעיה : בחיבור אנלוגי הכל בסדר , המסך מזוהה כראוי התצוגה תקינה . בניסיון לחבר דרך DVI מקבל אין אות ( NO SIGNAL ) ניסיתי לחזור לדרייברים המקוריים של הכרטיס מסך ניסיתי לחבר אנלוגי ולשנות מהמסך לDVI ולחבר לא עזר רעיונות ? תןדה מראש עפר.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  19. איך אני מכוון בכרטיס מסך 2600 ATI טמפרטורה צבע ל-6500 מעלות כמו שניתן בכרטיסי נווידיה לאנשים שמבינים

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  20. Started by amigamerlin,

שלום, יש לי Sapphire atlantis radeon 9800 pro ואני מעוניין לחבר אותו לטלוויזיה דרך ה s-video. לטלוויזיה יש רק כניסת Composite (RCA) ולרדאון שלי יש יציאת s-video בעלת ארבעה פינים בלבד. ברשותי כבל (שלא בא עם הרדאון) המחבר בין החיבור הספציפי הזה לטלוויזיה, אבל התמונה המתקבלת היא שחור לבן. כאשר השתמשתי בכבל עם ה mx440 שלי, קיבלתי תמונה תקינה. קראתי שהרדאונים של אז באו עם כבל מיוחד לחיבור ארבעה פינים, ששונה מכבל ארבעה פינים רגיל. השאלה שלי היא האם מישהו יודע מה הסיבה שאני מקבל תמונה שחור-לבן כאשר אני משתמש בכבל הזה וברדאון 9800 שלי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  21. שלום, כרטיס המסך שלי התאבד לפני יומיים וכעת, לאחר שיצאתי מההלם של לראות את יחס הביצוע למחיר של הכרטיסים הנוכחיים לעומתו (הידד לכריית מטבעות מבוזרים.), אני מחפש את החלופה המשתלמת ביותר. מסך: Dell U2311H (כלומר 1920x1080 ו-60hz) לוח-אם: MSI B75MA-E33 מעבד: Intel i5 3470 3.2Ghz זיכרון פנימי: Corsair 8GB DDR3 1600MHz אני מתעתד לרכוש מחשב בחודשים הקרובים אבל טרם החלטתי אם אני רוצה להישאר ב1080p או לעלות ל1440 - מסכי IPS עם קצב רענון גבוה עולים המון, מסתבר. ייתכן מאוד שאשאיר את כרטיס המסך במחשב הנוכחי במקום שימשיך איתי למחשב הבא. שימושים: עבודה משרדית שוטפת עם וידאו (לא עריכה), משחקים שהמעבד יכול לסחוב (נהנה …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אחרי שנים של הקלטת וידאו אנלוגי ברצוני לצרוב לדיסק את הסרטים המצולמים. כל מי שיודע על כרטיס עם כניסה א נ ל ו ג י ת מומלץ ,טוב ,ולא הכי יקר מוזמן לענות . תודה.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  23. כדי להפעיל את הפונקציה קודם כל צריך להוריד דרייבר מעודכן ולאחר מכן פשוט: 1)לחצן ימני על שולחן עבודה 2)nvidia control panel 3)set up gsync 4)enable בשני המקומות 5) ולבסוף רק לוודע שהאופציה מופעלת במסך שלכם. בהצלחה ותהנו עריכה: ושכחתי לציין שהמסך חייב להיות מחובר בDP

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Lirux,

אני משחק El Matador על הגרפיקה הכי גבוהה שאפשר עם AAx4 ו- AFx8 והכל עובד טוב וחלק... אבל הצללים ממש ממש מפוקסלים וזה מעצבן! מה אפשר לעשות?!

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  25. Started by tmrm,

שלום אנשים, יש לי שתי שאלות: 1. בדקתי לגבי מסכי LCD "17, ואחד הזולים יותר הוא AOC LM729 LCD, שעולה בסביבות ה1000 ש"ח. אנ'לא יכול לקנות אותו בלי לדעת למה הוא זול יותר. אני לא מבין בדברים כאלה, ובגלל זה אני בא לפה. אממ, אני גם רוצה לציין שאני לא רוצה איזה מסך איכותי מאוד והכל... מסך רגיל "17 יספיק לי... על איזה מסך טוב תמליצו לי שלא עולה על המחיר של 900- 1100 ש"ח במקרה שיש בעיות עם מסך זה? 2. בעיקרון אני לא משחק יותר מדי במחשב, אבל כשאני משחק, זה משחקים חדשים שדורשים כרטיס מסך טוב. אני לא מתכוון להוציא 1600+ ש"ח על כרטיס מסך. כרטיס מסך זול הוא GeForce FX 5600 של Nvidia... האם הוא יספיק לי? כמה זמן בערך הוא יעמוד בדרישות ממוצעות של משחקים תלת -מימדיים? אה כן, עוד דבר, אני צו…

• 0 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.