עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. איך אני יודע איזה גירסת דריברים מותקנים אצלי(של הכרטיס מסך) ובכללי ואיך אני מוחק אותם? יש לי nvidia drivers בהוספה והסרה, זה הדריברים האלה? תודה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  2. Started by crazydiamond,

שלום לכולם יש לי את הכרטיס מסך שבחתימה עם חיבור VIVO, אבל אין לי את המפצל. איך איכות ההקלטה של החיבור הזה? כי אני שוקל להשתמש בו ולרכוש מפצל, השאלה היא האם זה משתלם? האם אני אוכל לקבל איכות טובה, אני רוצה להקליט ישירות על פורמט AVI לא מכווץ או MPEG2 בגודל 576*720 - פריים מלא. היכן ניתן להשיג את המתאם VIVO? הכרטיס הספציפי הזה צריך חיבור שמורכב בתצורה של 2 פינים 4 פינים 3 פינים.

3. Started by justblack,

שלום! לאחרונה כרטיס הטלויזיה שלי הפך לבעייתי... כניסת הקומפוזיט לא נותנת תמונה כלל ואילו כניסת ה SVIDEO נותנת תמונה בשחור לבן + טשטוש... למישהו יש רעיון למה זה קרה? גם המדיה סנטר בויסטה מתנהג מוזר... חלק מהפונטים בעיברית הפכו לריבועים... אודה לעזרתכם!

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by matanyabs,

שלום רב, קיבלתי הצעה ל gigabyte gtx 570 יד שניה ב-400 שקל. א, רציתי לדעת אם משתלם ב. אני כרגע משתמש בספק הזה: http://www.spire-corp.com/power-supplies/jewel-550w-sp-atx-550w-pfc/. האם הוא יספיק הכרטיס מסך שהשתמשתי בו עד עכשיו הוא Gigabyte gtx 280. והוא עדיין מחזיק יפה רק שהוא כבר מתחת למינימום. לכאורה כתוב באתר של Gigabyte שה 570 דורש ספק של 600W, אבל הבנתי שאם הספק שלי החזיק את ה-280 הוא גם יחזיק את ה-570. אז מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  5. Started by House M.D.,

לפי מה שהבנתי, כאשר משתמשים ב SLI 8x ישנו איבוד ביצועים של אחוזים בודדים מהכרטיסים, לא משהו משמעותי. ניקח לדוגמא SLI של GTX 560 ו - SLI של GTX 580 . בשני המקרים, לפי מה שהבנתי מחיפוש בגוגל, הירידה בביצועים בשימוש ב SLI x8 היא כמה אחוזים בודדים. אבל אם הסיבה לאיבוד אותם אחוזים היא המהירות של העברת נתונים בין הכרטיסים ללוח אם שיורדת, אז איך המערך השני לא מוגבל הרבה יותר מהמערך הראשון? הרי המהירות של האפיק זהה בשני המצבים, והמערך השני אמור להעביר כמות גבוהה יותר של מידע מאשר המערך הראשון. אשמח להבהרה בעניין, אם לא הסברתי טוב אנסח יותר טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by 3emi,

הגיע הסטריקס אני עכשיו מנסה להבין אותו לא נוגע ב OC רק שימוש רגיל שמתי לב אבל שהתדר העליון בבוסט משתנה כל הזמן בלייב בתוך משחק בכרטיס הקודם שלי התדר היה נשאר קבוע בבוסט זתומרת התדר היה יורד ל 135 בסרטוני מעבר ודסקטופ אבל ברגע שהבוסט נכנס לפעולה הוא היה יציב על התדר הקבוע שלו 1202 והצלחתי להביא אותו ל 1280 ב OC יציב כרגע שהכרטיס נכנס לתדר בוסט יש משחק של בערך 50 לפה ולשם הכי גבוה שראיתי 1367 הכי נמוך 1300 ומשהו יהיה קצת קשה לבצע OC מדוייק שהתדר משחק ככה עריכה" נראה לי שעליתי על העניין ה POWER LIMIT היה על 100 אחוז ברגע שהעלתי אותו אז התדר במשחק היה יציב על 1367 וראו שהשימוש בכח הגיע גם ל 113-115 אחוז אז כנראה זה קשור מה שאני לא מבין זה למה שהכח היה על 100 אחוז בה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Anonymous1,

שלום, חברי הפורום. אני עובד עם כרטיס מסך Nvidia Geforce 9500GT, על לוח אם Asus P5NSLI. ברצוני לשמוע Audio של המחשב, דרך הרמקולים של הטלויזיה. חיברתי לכטיס המסך את הפלאג השחור של שני פינים וכן ללוח את הפלאג השחור עם שלושת הפינים. מבחינת כיוון החיבור, חיברתי על פי ההסבר, שקיבלתי עם כרטיס המסך. העניין שלמרות החיבור, עדיין איני שומע ברמקולים של הטלויזהי. בכבל SPDIF הפנימי שחיברתי, יש גם פלאג לבן עבה, שאין בחוברת אזכור לגביו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  8. Dell LCD 19" E196FP זה מסך טוב ב1400 שקל??

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  9. טוב שלום לכם, יש לי בעיה קצת מוזרה, לאחרונה החל המסך , Iiyama 703UT, שלי להשמיע ציפצופים בעת שאני מריץ משחקי תלת מימד "כבדים" יחסית (הכוונה בעיקר ל NBA LIVE 2005). ז"א אם אני מעלה את המשחק אני שומע ציפצוף/זימזום מכיוון המסך, אני חושב אולי מהספק שלו, ואם אני חוזר לשניה ל WINDOWS הכל מסתדר. אני משחק ב 1024X768 וקבעתי REFRESH RATE 85HZ ל 3D דרך הכרטיס מסך, אבל לא תמיד הוא עולה ב 85 לפעמים ב 60 או 75 לפי השגעונות של ה CC או כשאני מעלה אותו רגיל לא דרך ה CC. אם אני מזיז קצת את המסך זה מסתדר... לפעמים. אם יש רעיונות אשמח.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by Merlin,

שלום, אני מחפש המלצה מימשהו שכרגע רואה את hot על גבי מסך המחשב שלו. אני לא מצליח למצוא את התוכנה (או ליתר דיוק למצוא את הקינפוג הנכון) הנכונה בשביל לצפות בשידורי hot במחשב. יש לי בבית שני ממירים, אנלוגי ודיגטלי, אין לי בעיה לחבר כל אחד משניהם למחשב. במחשב יש לי כרטיס טלוויזה שיש לו כניסות של svideo, הכבל הצהוב ההוא, ואנטנה. הוא מותקן כהלכה. בממיר האנלוגי של הוט (general instrument) יש רק יציאה של אנטנה. בדיגיטלי (samsung) יש יציאות של הכל. יש לי את התוכנות Beyond TV ואת chrisTV. אם מישהו מצליח כרגע לראות HOT מעל מסך המחשב שלו באמצעות כרטיס טלוויזיה, אני ממש אשמח לדעת את הקינפוג הנכון. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. חברי הפורום שלום. אתמול קיבלתי את המחשב החדש שקניתי, ואיתו כרטיס מסך 8600GT של Leadtek WinFast. עם הכרטיס הגיע כבל המוגדר ככבל HDTV. המבנה שלו הוא כזה: בצד אחד - חיבור S-VIDEO זכר של 9 פינים, שעליו כתוב VIDEO CARD. זה הצד שנכנס לכרטיס המסך (אין אפשרות אחרת). בצד השני ישנם 4 חיבורים: א. חיבור S-VIDEO נקבה של 4 פינים, שעליו כתוב S-VID OUT. ב. חיבור RCA ירוק, שעליו כתוב Y OUT. ג. חיבור RCA אדום, שעליו כתוב Pr OUT. ד. חיבור RCA כחול, שעלוי כתוב Pb/COMP OUT. בחוברת של הלוח כתוב ששלושת חיבורי ה RCA (האדום, הכחול והירוק) ביחד מהווים Component Out, והחיבור הירוק וחיבור ה S-VIDEO מהווים את ה Video Out. עכשו, החיבור הקיים והעובד בין המחשב הישן לטלויזיה עושה שימוש בכבל שהגיע עם כרטי…

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by evy,

איפה אני יכול להוריד דרייבר מעודכן לכרטיס מסך ati mobility radeon HD 5650 במחשב נייד של טושיבה? באתר של amd-ati http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx רשום למטה שהדרייבר לא מתאים למכשירי טושיבה. ובאתר הרישמי של טושיבה ,הדרייבר לא עודכן מלפני שנתיים כמעט.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by Sifo Jen,

היי, כל פעם שיוצא קאטאליסט חדש אני לא מצליח להתקין אותו מאחר שיש לי SP2, ההתקנה עצמה מצליחה, אבל כשהוא מגיע לחלק של הWDM, הוא נתקע ואומר: REMOTRE PRECUDURE FAILED TO CALL, שזה בידיוק מה שSP2 מבטל בגלל בלאסטר, ניסיתי להפעיל אותו וזה לא עובד, בRELEASE NOTES לא מצאתי תיעוד לבעיה הזו, מה עושים? תודה רבה!!!!!

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  14. היי חברה, אני קונה את הדגם הבא של ה-680: http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/GTX680DC2T2GD5/ הנה המפרט של המחשב שלי: http://i.imgur.com/TW8X5.jpg אני לא מבין מספיק כדי לדעת האם הכרטיס הזה בכלל יכול להכנס למחשב שלי. אם לא, אשמח אם תוכלו לומר לי איזה אחד מהGTX 680 כן יכול ושל איזה חברה שווה לקנות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  15. שלום אני צריך בקשה כרטיס מסך שאיתו אני יוכל לחבר למחשב 3 מסכים כן כן אני צריך 3 מסכים מטרה נוספת גם שיעבוד לי חלק high definition ומטרה נוספת שיעבוד יפה מאוד משחקים בינוניים כמו משחקי ספורט (פיפא פרו וכאלה ) בקשר לתקציב לכרטיס לא צריך אלא שפשוט יענה על המטרות האלה ולא יותר

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  16. שלום לכולם. יש לי R8500 BBA 64MB DVI אני רוצה לעדכן לו את הביוס, אבל אני לא יודע מאיפה מורידים את הביוס ואיך צורבים אותו. מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה או שיכול להביא לי לינק לאיזה מדריך שמסביר איך עושים את זה? תודה מראש עריכה: עידכון *** מצאתי מאיפה להוריד ביוס אבל אני צריך את עזרתכם בלבחור את המתאים ולצרוב, הנה הלינק לאתר עם הביוסים : http://halentech.czweb.org/biosy/biosy_main.htm

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  17. היי הבעיה שלי כזאת : יש לי מסך SONY מסוג HS94P שיש לו 2 כניסות וידאו (אחת DVI_D והשניה אנלוגי) שאלתי, איך ניתן לחבר לכניסת ה-DVI מחשב שיש לו רק יציאה אנלוגית (לכל המתאמים יש 4 פינים סביב הלוחית הקטנה) ובכינסה של המסך יש רק לוחית, אין חורים ל-4 הפינים (הבנתי שארבעת הפינים זה לאנלוג) מה עושים ? אני מצרף תמונות של החיבורים : אני צריך מתאם שיכול להכנס כמו DVI-D תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  18. Started by benyben,

שלום. יש לי כרטיס מסך Nvidia 8800 Ultra כאשר אני משחק Need For Speed Hot Persuit החדש. בעת משחק, הפריימים יורדים - עד לכדי 22. זאת כאשר אני משחק ברזלוציה של 1920x1080. האם הכרטיס חלש מדי? במידה וכן - האם שדרוג ל GTX 460 יהיה מספק? [אני לא גיימר רציני - אבל אוהב את המחשק הספציפי הזה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  19. אני מחפש כרטיס איכות ילא יקר מדי ישתמוך ב 4 מסכים למישהו יש המלצות על משהו נחמד הצעי לי בחנות שתי כרטיסי מסך האם זה כדאי או עדיף לקנות כרטיס אחד שתומך תודה

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by or2077,

ראית את זה ב IQPC SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2600XT 256MB DDR3 128 BIT TV/O HDMI DVI - DX10 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2256 SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2600PRO 512MB DDR2 128 BIT TV/O HDMI DVI - DX10 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2547 איך הכרטיסים האלו? אני רוצה אותו להרציץ משחקים כמו NEED FOR SPEED PRO STREET BIO SHOCK או שזה כרטיסי טלוויזיה בגלל הHD לא מבין... הנה עוד כרטיסים שראיתי: ASUS PCI-EX GeForce 8500GT SILENT 256MB DDR2 - DX10 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1245 ALBATRON PCI-EX GeForce 8600GT 256MB DDR3 - DX10 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1210 SAPPHIRE RADEON X…

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  21. היצרנית גייסה מעבד וכרטיס מסך מהארסנל הנייד המודרני של AMD בכדי ליצור אלטרנטיבה לחלק מדגמי ה-NUC המחוזקים של אינטללכתבה

22. הדלפות ראשונות מספרות לנו על תכנון לעשות שימוש בליבות ה-AD103 ו-AD104 עבור הגרסאות הבכירות - ואימוץ של המיתוג הבכיר מהשוק הנייח לאחר שזכה למנוחה בדור הנוכחילכתבה

23. יש לי את הבעיה הזאת ואני מתחיל להתחרפן ניסיתי כבר הכל! שום דבר לא עובד כבר לכל משחק שאני נכנס הוא ישר יוצא לדקסתופ או מסך שחור הבעיה ידועה שהיא בכרטיסי מסך לי יש שתיי כרטיסים במערך SLI הדגם של הכרטיסים זהה והוא GTX560 SOC של גיגה ביט ניסיתי הכל אז בבקשה לא להגיד לי לעדכן דרייבים או להוציא כרטיס כי זה לא עובד!

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  24. מה יכולה להיות הבעיה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  25. המחשב שלי בן כמה שנים כבר ולא מריץ יותר מדי עכשיו אז חשבתי איזה כרטיס מסך יתאים לפה..משו לא יקר אבל שיריץ נחמד MEDIUM וכאלה המפרט שיש לי : (NVIDIA GeForce 7600 GT (256 MB 3GB 800 זכרון CPU DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz לוח Gigabyte GA-8I945P-G-RH (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) לוח אם

• 0 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.