עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lihi,

שלום: הרצתי 3D MARK 2001 וקיבלתי תוצאה של 10550 . כרטיס המסך שלי הוא - TI4200 ג'י-פורס 4 של חברת צ'ינטק עם 64 מגה זיכרון מעבד 2.26 P4 זכרון - 256 מגה - 1066 RDRAM הלוח של אסוס - והבאס עובד על 533 HZ האם זו תוצאה סבירה? מעל/מתחת למקובל? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. P3 850 with 512sdram and with AGP v.2.0 x4 רצוי שיתמוך ב-directx 8.1 וכן ב-TV-OUT תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  3. אני בונה מחשב חדש (P4-2.4) ומתלבט בכרטיס עריכת וידאו לוידאו אנלוגי, סטראו שאוכל את תוצאות העריכה לצרוב ל VCD. מחפש המלצות. מחיר הוא פרמטר אך לא על חשבון האיכות!! מסך לאותו מחשב: מי יתן לי את עלות/ביצועים הכי טובה: 1) MAG 2) IIYAMA 3) CTX 4) PROVIEW תודה מראש, יהודה

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  4. 50 שקל? אולי 100 במקרה הטוב? :-\

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אם משהו יודע שיגיב בבקשה להודעה. אינני חושב שזהו פרסום חינם כי עצם זה שאני מזכיר את שם החברה LEADTEK זה אותו הדבר להציג את שם היבואן.

6. Started by User_Name,

יש לי P4 1700Mhz ובקרוב יהיו לי עוד 256rdram בנוסף ל256 שיש לי עכשיו. בקרוב אני קונה כרטיס מסך, ובחרתי בRadeon 9700 pro 128mb, השאלה היא, האם משחקים יעבדו חלק עם הכרטיס מסך הזה על המעבד שלי? חשבתי גם לקנות מארז coolermaster , מה אתם אומרים? אם יש לכם מערכת דומה לשלי, בבקשה תנו לי עצות.

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. יש לי בעיה עם המחשב שלי כי שום משחק חדש יחסית לא עובד בו (gta 3, tony hawk pro scater 3, max payne...) או שעובד אבל באיכות כזו שאי אפשר להסתכל כי זה ממש גרוע... יש לי פנטיום 3 651 מגה הרץ, כרטיס מסך און בורד של אינטל 82810 graphics controler אין לי סלוט אי ג'י פי, יש לי רק pci ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות שיעבוד על פי סי אי וייתן לי ביצועים נורמליים בגבול של 500-600 ש"ח. תודה מראש... ???

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אני שונא כותרות עינייניות..אין מה לכתוב בהודעה..

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by A_MuMu,

שלום. הכרטיס החדש הגיע ואין מאושר ממני. השאלה מה הלאה? איך אני מוודא שאני מקבל את כל מה שהוא יכול לתת? התקנתי את התוכנה של Gainward שנותנת למשל OC. האם זה בטוח לבחור את האפשרות של OC מאקסימלי שהתוכנה נותנת? התקנתי את ה- Detonator 4 החדש. יש עוד דברים שמומלץ לי לעשות? יש לי כרגע שני מסכים. אחרי כמה ניסיונות כושלים הצלחתי להריץ את המחשב בתצורה שמאפשרת לי לשלוח חלון למסך השני וזה מאוד נוח בינתיים. השאלה מה הפגיעה בביצועים למשל? האם למישהו יש המלצות בעניין?

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by dcaspi,

שלום, יש לי פנטיום 3 550, 256 MB והארד-דיסק 40 7200. עד היום היה לי וודוו 3 3500 והיום קיבלתי כרטיס חדש- MCI GeForce 4 4200 128 DDR התקנתי אותו, הוא מ-ע-ו-ל-ה, הוא הקפיץ לי את התוצאה של פרי.די מארקס מ- 1030 או משהו כזה ל-4398. רציתי רק לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס, אני יודע שהתוצאה קצת נמוכה אבל זה רק בגלל שיש לי מלא דברים מגעילים על המחשב, אבל אני מפרמט עוד-מעט. אשמח לתגובה דן

11. יש לי מחשב פנטיום 3 733 256 Ram WindowsXP והכי גרוע כרטיס מסך GeForce 2 mx 400 64mb התוצאה שקיבלתי ללא אוברקלוק ב 3dmark הייתה 1374 Enigen 199.66 mhz Memory 167.04 mhz זה הברירת מחדל אני העלתי ל Enigen 215mhz Memory 180 mhz וקיבלתי שיפור של 130 נקודות בלבד ! אין לי קירור רציני על הכרטיס רק את המאוורר הסטנדרתי שפעם בחודש אני מנקה אותו ואת גוף הקירור שעליו הוא יושב ומשמן אותו - הוא מסתובב חזק וטוב כמו חדש. יש לי את הדרייברים ה - 30 התוצאה דיי חרא ! מה לעשות בשביל לשפר ? ואני לא רוצה לעשות אוברקלוק רצחני - כי הכרטיס ישרף ... תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by FatherBoard,

יש לי ג'יפורס 4 טי4200 128MB. באתר של NVIDIA הדרייברים הכי חדשים הם 6.13.10.3082, אבל אני יודע (וראיתי אצל מישהו) שיש גם 6.13.10.4071 . מאיפה להוריד את זה?

13. Started by Jook,

יש לי חבר ויש לו Asus GF4 Ti4400, הוא עם מערכת הפעלה win2k והיו לו בעיות רבות במשחק CS. על איזה דריברים אתם ממליצים שיהיו הכי יציבים ויעילים ? תודה

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  14. שלום, כתבתי כאן אתמול על הכרטיס החדש שקניתי, אבל, בכרטיס יש גם כניסת ווידיאו-אין ויש לי גם ממיר שבא עם הכרטיס שמתחבר לכניסה ומאפשר כניסה לש חוט מסוג בננה. ניסתי לחבר את זה לווידאו ולראות משהו על המסך ואני לא רואה כלום. מן הסתם, צריך איזושהי תוכנה, יש לכם מושג איזו? באו לי עם הכרטיס שמונה דיסקים שאין לי מושג מה מהם מתאים כדי באמת לראות משהו דרך הכניסה. תודה, דן

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  15. Started by s-k,

התוצאה היא 13030 ??

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by yuval_cohen,

קראתי השוואות של הדרייברים החדשים(דטונטור 40)- והכרטיסים של הבדיקה הם תמיד GF4-TI הבדיקות מראות על שיפור של 5-10 אחוז האם השיפור יבוא גם בכרטיס מסך שלי? או שלא כדאי לי להחליף דרייברים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by alonp,

אהלן! אני רוצה לקנות מסך LCD. ראיתי שסמסונג זכו בכמה תארים אז החלטתי ללכת על הסמסונג. יש מסך 151 ועכשיו יצא חדש 152. מישהו יכול לומר לי מה ההבדל ביניהם? (ראיתי כאן כבר שמישהוא שאל אבל לא קיבל תשובה וגם לא ראיתי באתר שלהם שום דבר מענין בנושא.) יש גם 171 וגם 172 וזה גם מענין אותי. אני מבין שההבדל ביניהם הוא כמו בין 151 ל152 אבל שוב אין לי מושג מהוא... חברה תעזרו לי בבקשה!

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by OR007,

ברוב המשחקים הFPS שלי בסדר !. התוצאה שלי ב-3DMARK זה איזה 3500 אבל בקאונטר סטרייק אני מקבל 15 -25 FPS וזה נראה כמו דפים בספר שעוברים ;D . התקנתי דרייברים אחרונים מהאתר של ATI אבל זה לא עוזר. מישהו יודע מה עושים ? אני חולה על המשחק אבל אני לא יכול לשחק וזה לא ממש אופייני לכרטיס שלי...(במיוחד שעם הקודם שלי GEFORCE 2 MX 400) הייתי מקבל לפחות 40-50+ FPS, עם כרטיס שחלש בהרבה מהראדון 9000 פרו שלי. מה עושים ?? אני אובד עצות

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. אני מתכוון כמו AMD, שמעבדיה מעולים ועולים מעט כסף. הרי, כרטיסי הR8500 עלו בזמן יציאתם קצת פחות מGF3TI אם אני לא טועה, ועדיין הציגו ביצועים טובים יותר. כמו כן, הR9700 שכרגע נמצא בארץ עולה כמו שGF4TI4600 עלה לפני כניסתו. האם ATI מוכרת את הצ'יפים שלה בזול, לעומת nVidia? האם הם משתמשים בחומרים "זולים" יותר, או משקיעים פחות בתכנון הדריברים של הכרטיס, ועל זה "מפצים" את עצמם?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by SpiritKnight,

הורדתי את הדריברים לWIN2000 בשביל ה9700 שלי. היה רשום שם שSMARTGART CONTROL PANEL לא כלול בגרסא הזאת. האם אני צריך להוריד את הקונטרול פאנל שנמצא באותו עמוד מתחת לדריברים? פשוט, כאשר אני מפעיל את המחשב, לא מופיע לי הלוגו של ATI. כמו כן, חיפשתי באתר של LG, ולא מצאתי דריברים למסך LG FLATRON 795FT+. אודה לכם אם תוכלו למצוא לי ולתת לי לינק. תודה.

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  21. Started by FatherBoard,

אני לא כ"כ מתמצא בנושא הזה, אבל למה אתם מתכוונים כשאתם אומרים ש-inno3D ו-power color הם חברות קבר? אני מכיר מישהו שיש לו ג'יפורס 3 של inno והקשישא דווקא פועל מצויין. חוץ מזה, הצ'יפ שנקרא "ג'יפורס" עדיין נמצא על כל אחד מהכרטיסים. אז מה מבדיל כל כרטיס ממשנהו (חוץ מהקירור)? ולמי שאין תקציב ללידטק או לחברה יקרה אחרת? זה יהיה כזה "אסון" לקנות את אחת מחברות ה"קבר"? לפי דעתי כל הדירוגים האלה זה סתם הכללה מטומטמת (סליחה על הביטוי). אם למישהו 1\2\3 יש איזה תקלה בכרטיס, אז זה כבר הופך את החברה לחברת קבר? כאילו - מה הרעיון?

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by FatherBoard,

מישהו יכול להנחות אותי איך לשנות את ההגדרות של המסך (במאפיינים->הגדרות->מתקדם->TI 4200) להגדרות מקסימליות ובעלות הביצועים הכי טובים? אני לא מבין שם כלום! ועוד שאלה: יש לשונית "תדירויות שעון" - משם ניתן לעשות OC?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by asafmanor,

בהעתקה מתר'ד אחר: מדובר על הכרטיס של Gainward. האם כדאי לקנות mx-440 של 3d-labs או של leadtek ובמה זה יעזור לי. זכרו שהכרטיס הוא לא לאוברקלוקינג רצחני אבל מעט לא יזיק ואף יותר מזה. האם שווה להשקיע יותר בשביל הleadtek ששמעתי שמגיע עם היטסינק טוב (נכון?)? והאם של 3d-labs מגיע עם זכרונות יותר מהירים? כמה עולה הגירסה הלא pro של ה9000 radeon? מה הפיטצ'רים שהאסוס מביא איתו שהוא עולה כ"כ הרבה? לאלה שלא ראו את התר'ד במפרטים, ורוצים לדעת את הסיבות למה mx-440: הנה

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by Or ei,

נראה שהראדון 9500 הולך להיות משהו עצבני במיוחד כמו עם ביצועים שאמורים להיות לו ואם תג מחיר של איזה 1200-1400 ש"ח (בחישוב מהיר של מע"מ שווי הדולר וסכום שהחניות יקחו לעצמן) אם הוא יראה ביצועים דומים לשל ה4400 או בכלל של ה4600 הוא יהיה ממש שווה והגירסת פרו שלו אמורה להיות עם 8 צינורות עיבוד ועם רוב פס של זיכרון של 256 BIT ואולי מחיר של איזה 1500 ( ???) הוא בכלל יהיה מלך שוק חדש טוב לפחות עד שנראה מה לNV30 יש להציע .... מה אתם אומרים ??

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by nicirnTAL,

אנשים טובים באמצע הפורום, אנא עיזרו לי להחליט! הכרטיסים הם: Gigabyte RADEON 9000 Pro - ב- 621 ש""ח , לא כולל משלוח כי זה קרוב אלי.. ו- ATI Radeon 8500LE - ב- 700 ש""ח כולל מישלוח, כי זה רחוק... ראיתי כל מיני השוואות, ובין שני הכרטיסים יוצא הבדל של בערך 6 פריימים לשניה, ו 800 נקודות ב 3DMark 2001SE. אני צריך שתעזרו לי להחליט מה לקנות? תיתחשבו בזה שה 8500 הוא מ KSP שאמרו לי כבר שבועיים שיהיה להם ואין (במילא אמרו פה ושם מילים לא יפות על חנות זו), ובהבדל המחירים... :saint:

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים