עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yossik17,

כמה mb הכרטיס מסך radeon ati 9800se???

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  2. Started by ztoder,

יש לי מחשב פנטיום 4 עם 512 זכרון לאחרונה קניתי את הכרטיס הנל והביצעוים שלו על הפנים Doom 3 מקרטע גם לאחר שהורדתי דריבר מה לעשות ??? ??? אני גם לא יכול לכוון את הרצים של המסך שלי ל 85

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  3. את הדדריוורים ניתן למצוא כאן http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_97.46.html אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה אז מה עושים? תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 6.01.2007 בשעה 11:18:04 שכחתי לכתוב שכרטיס המסך שלי הוא 7600GSסליחה ותודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  4. Started by rrroonnii,

מה הכוונה לעדכן כרטיס מסך? זה לא הכוונה לדרייורים?

5. Started by shaynac,

שלום לכולם, במדור מפרטים ביקשתי עזרה בקניית מחשב למשחקים ועבודה במחיר 7000 ש"ח בערך. קיבלתי כמה הצעות שבעיקר בילבלו אותי. אני מנסה להבין את ההבדלים בין כרטיסי המסך השונים. האם אני אבחין בהבדל במחשקים החדשים ביותר בין הכרטיסים הבאים: X1950XT X1950XTX 7950GT אני מודע לכך שיש הפרשי מחיר משמעותיים בין הכרטיסים השונים אבל אני לא הצלחתי להבין מה תהיה התוצאה במשחק עצמו. כרגע, יש לי מחשב ישן עם כ. מסך 7900 PRO ושום משחק לא עובד אצלי נורמלי (בכולם אני חייב להגדיר את המשחקים לאיכות הנמוכה ביותר). האם כל הכרטיסים שציינתי יצליחו להריץ את המשחקים החדשים באופן חלק גם בהגדרות איכות גבוהות? האם ויזואלית יש שינויים "רציניים" בין הגדרות האיכות השונות של הגרפיקה במשחקים? אשמח אם תפנו אותי ל…

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  6. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  7. אני קונה מחשב חדש וחשבתי לקנות אותו עם הכרטיס מסך הבא :ATI Radeon X1600 PRO כי כרגע יש לי כרטיס מסף ישן גי פורס 4 אבל עכשיו מישהו אמר לי לא לקנות כי זה לא ישנה כי אין לי מסך ממש טוב ולכן זה לא יראה יותר טוב ואני רוצה לדעת אם זה נכון או לא כי זה כרטיס מסך יותר טוב אז הוא יפעיל משחקים יותר טוב לא ? בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  8. Started by DDgeva,

אתם יודעים במקרה אם אני מזמין כרטיס מסך ומאוורר וחס וחלילה טפו-טפו-טפו אחד מהם לא עובד טוב \ מתחמם יותר מדי \ יש לי בעיות איתו.. תוך כמה זמן אני יכול להחזיר?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  9. קניתי היום geforce 6600 ואני לא מצליח לראות טמפ בדרייבר ..... יש לי גם rivatuner אם זה עוזר... מה עושים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  10. קודם כול אני יודע שיש כרטיסים שיש להם ת hdr + sm3 אבל השאלה אם אני באמת אצטרך את זה כי בכול מקרה עוד שנתיים 3 אני אצטרך להחליף ל מערכת pci e אז גם אני לא יודע כמה להשקיע באמת אני צריך כרטיס שיריץ לי משחקים כמו half-life 2 san andreas bf2 source עם פילטרים או שלפחות יריץ אותם ממש טוב על רזולוציה גבוהה עם high details קניתי לאחרונה Sapphire x1600 pro 512m ב 930 וראיתי שפשוט הוא לא מספיק חזק ופשוט יש לי אפשרות להחזיר ולהחליף בתוספת תשלום וראיתי שיש מלא אופציות בשוק x800gt\gto אני יכול להביא גם x850 pro ואם אני לא טועה גם יש סיכוי טוב לפתוח לו צינורות וגם יש תצד של nvidia 6800 nu\le\gs השאלה אם להם יש כרטיס שגם יהיה חזק ואולי אפילו יתן יכולת לפתוח צינורות כי אז כבר יהיה לי …

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  11. Started by nir_gamer,

שלום לכולם יש לי מחשב AMD 64 3.2 כ.מסך Geforce 6800GS עם 256BIT 256 הרצתי 3Dmark05 והמקסימום שהגעתי היה 32FPS , לדעתי זה לא טוב היתי שמח לשמוע את דעתכם לכמה זה אמור להגיע ?? (לא שיניתי את ההגדרות ב 3Dmark05 והרזולוציה היתה על 1024X768 ) תודה

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  12. Started by tgen,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ומתלבט בין כרטיס המסך GeForce 7900GT ו- Radeon X1800XT 512M בכרטיסי המסך המומלצים אומרים שהרדאון יותר טוב מהג'י פורס אבל במפרטים המומלצים הרדאון בכלל לא מוזכר... מה כדאי יותר? ודרך אגב, מה ההבדל בין החברות שמייצרות את הכרטיסי מסך? Leadtek/Albatron/Gainward/EVGA... יש עדיפות לחברה מסויימת?

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  13. Started by thegame998,

מה זה AA וFSAA? תנו לי פירות מה זה כל דבר(במה הוא משפיע) עשיתי חיפוס אבל לא מצתי כלום(מצתי באנגלית ואני לא יודע)

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  14. Started by NGO,

הנה עוד פרטים על ה- 7950GX2 http://www.ngo.co.il/index.php?option=com_content&task=view&id=133&Itemid=2 תהנו.. ונראה אתכם בטיוואן

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  15. עד עכשיו היה לי ATI 9600XT ולאחרונה החלפתי ל-X1800GTO (וגם לוח כמובן). בכרטיס הישן כשהייתי רוצה לצפות דרך המחשב בסרטים על גבי הטלויזיה הייתי עושה קליק ימני על ה-CONTROL PANEL ואז באחת האפשרויות היה מתג בין תצוגות והייתי רואה את המחשב על גבי מסך הטלויזיה מה שלא קורה כרגע עם הכרטיס החדש כי פשוט אין לי את האופציה הזאת. איך אני עושה את זה ?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  16. http://www.bfgtech.com/6800GTOC.html זה הכרטיס..אממ..או שרק צריך לחבר אותו ללוח וזהו ?בלי חשמל נוסף ..?

17. 9600XT 256mb שח-800 or 9550 256mb שח-650 יש הבדל גדול בכרטסי מסך אלה?

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  18. Started by igal_nazar,

נכנסתי לאתר כלשהו ובמקום לראות תמונות זה מה אני רואה http://www.mytempdir.com/707223 למה זה ? מה צריך לעשות כדי שהתמונות עצמן תופענה?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  19. Started by iM-,

שלום לכם, יש לי כרטיס מסך דיי ישן (gf2 mx 200) ואין לו יציאה שתאפשר לי חיבור הכרטיס לטלוויזיה. אפשרות אחרת שחשבתי עליה היא לחבר את הטלוויזיה *במקום* המסך, אבל אני כלל לא בטוח שיש כבל שיתאים את החיבור הזה של המסך (לא זוכר איך הוא נקרא) ל RCA. האם יש דבר כזה? במידה וכן, כמה הוא אמור לעלות? תודה

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  20. ניתן איכשהו להשקיט את המפלצת הזאת? כל המחשב שלי שקט רק אותו אני שומע אפילו כשהוא לא חם והמחשב ב IDLE. אם אני משחק במשחק כבד אז הוא בכלל מתחיל לעשות רעש מעצבן. זה רעש שהוא היה עושה תמיד םשוט עכשיו אין לי כוח לסבול אותו כבר, אם הייתי יודע שהוא כזה רועש לא הייתי קונה אותו

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  21. Started by g1zey,

האם כרטיס מסך טוב יספק לי תמונה יותר טובה ? לדוגמא , אם יהיה לי את אותו מסך ו2 כרטיסי מסך שונים , האחד טוב והשני פחות האם אני ארגיש הבדל משמעותי באיכות התמונה ? אני מדבר כרגע על מצב רגיל כשאני רואה בדסקטופ ולא בתוך משחק או תוכנה .

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  22. Started by the godfather,

שלום רציתי לקבל חוות דעת לכרטיס מסך ATI Mobility Radeon X1600 graphics processor, dual link DVI support 256MB GDDR3 איך הוא יעבוד על המשחקים של היום והאם יש הבדל בין 256 ל mb128 באותה גרסה של כרטיס מסך תודה

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  23. היי, אני צריך לקנות מחשב ואני מתלבט על הכרטיס מסך... 2 האופציות הינן: ASUS ATI Radeon EAX1600PRO/TD 512MB http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=415508 או GIGABYTE ATI Radeon X1600XT 256MB http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=392178 מצד אחד הפרו יותר זול ב-200 שקל ומגיע עם יותר זיכרון... מצד שני ה-XT יותר חזק עם זיכרון מהיר יותר אבל חצי בכמות וגם יציאת HDTV (לא שאני יודע אם זה משנה משהו... אבל אם זה משהוא שבבוא היום יתן לי TV-OUT נורמאלי זה שווה זהב...) תאמת אני לא איזה גיימר מטורף, אני משחק במחשב מידי פעם ויהיה נחמד שהכרטיס יוכל להתמודד טוב עם המסך שלי (20 אינטצ ברזולוציה של 1600X1200...) אבל בעיקר חשובה לי עבודה שוטפת מהירה ואיכותית (מבחינת איכות התמונה...) ברזו…

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  24. טוב הגיעה הזמן לקנות כרטיס מסך חדש ל AGP ... יש לי 9600XT כרגע הוא מצויין וסיפק אותי טוב .. אבל אני צריך יותר.. התכציב הוא עד 1200 +- שקל... אני רוצה שהכרטיס החדש יהיה טוב. חזק בעל טכנולוגיות חדשות ושיספיק לי לשנה בערך... ואז אני יקנה מחשב חדש.. לגמרי. המפרט עם זה חשוב: Intel P4 2.4Ghz @ 3.0Ghz Northwood ASUS P4S8X-X 1Gb of RAM Twinmos R9600XT הבעיה שלי בעיקר היא שרציתי לקנות 6800GS או 6800GT ב 1100 שקלים.. אבל אמרו לי שזה לא מסתדר עם צ'יפסט סיס יש לי 648... ושיהיו ארטיפקטים.. האם זה בטוח ? כי לא ראיתי שום בקורות רעות על סיס רק דברים טובים... באתרים כמו TOMS וכו.. אז אני רוצה לדעת עם באמת יש בעיה עם סיס ויש לכם הוכחות או שזה סתם שמועות שקרו לכמה אנשים..? אם אכן קיימת בעיה…

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  25. Started by SSSlider,

שלום רב לכולם ברצוני לשאול אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה לעריכת תמונות ולהוספת קטעי וידאו בתודה רבה

• 2 תגובות
    • 491 צפיות

דיונים חדשים בפורומים