עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gt6,

תגידו מה הדרייבר הכי חדש לכרטיס מסך geforce 8800gts 640MB?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  2. Started by mc_elad,

האם בSLI צריך בידיוק אותו כרטיס מאותה חברה?? דוגמה:יש את 8800GT ויש את אותו כרטיס אם OC מובנה .האם הם יעבדו בSLI? תודה מראש למגיבים

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  3. Started by idodi10,

שלום, חיברתי טלויזיה למחשב ושאני מזיז את העכבר ימינה זה עובר לטלויזיה אבל אם אני גורר חלון של MSI DVD או WINDVD (או כל תוכנה אחרת) אני לא רואה על הטלויזיה את הסרט. איך פותרים את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  4. Started by omertov,

קניתי מחשב חדש ובחרתי בכרטיס מסך ALS GEFORCE FX76000 GT 256 MB ורציתי לדעת את דעתכם על החברה? והאם החברה משנה בכלל? מטרת המחשב היא למשחקים...

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  5. סליחה ! העברתי לפורום LCD

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  6. Started by Burkey,

יש לי שתי שאלות, אחת בקשר לכרטיס בנידון ואחת כללית. באתר היצרן רשום שיש לכרטיס GeForce 8500GT זכרון של 256MB, לעומת זאת, באתרי מכירות כמו "zap" לדוגמא, רשום 512MB. ברור כי אתר היצרן הוא הנכון, השאלה היא האם קיים דגם נוסף עם 512MB ? שאלה שנייה, קשורה לראשונה. אם אני מעוניין בכרטיס מסך, נכון להיום, מה חשוב יותר, לקנות כרטיס מסדרה 8 כמו ה - 8500 שתומך ב - DirecX 10 וב - HD ו - Blue Ray עם זיכרון 256MB, או ללכת על סדרה 7 עם 512MB ( ו"רק" DirectX 9 ) ? ( כמובן בהנחה שהתקציב לא מאפשר משהו מסדרה 8 עם זיכרון גדול )

7. לאור הבדיקות שערכתי אני חושב שהעי טוב לרכוש את ה 9600xt 128 במחיר הזה. אבל אני לא יודע איך היציאת tv שלו. אני אוהב משחקים אבל אני לא גיימר כבר. ואני מעוניין להריץ משחקים חדשים אבל אני לא בטירוף של ההגדרות הכי גבוהות. האם הכרטיס מסך הזה יענה על הצרכים שלי? ו

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  8. Started by yirmio,

שלום לכולם! יש לי מסך AOC lm729 עם חיבור DVI כרטיס מסך MSI GeForce FX5200 אני מחבר את המסך לחיבור DVI, מנסה להפעיל אותו דרך ההגדרות של הכרטיס מסך ולא מצליח. אני לא מקבל את יציאת ה DVI ברשימת התצוגות הזמינות, ב nView display mode. האם חייבים לנתק את החיבור הרגיל או שאפשר ששניהם יהיו מחוברים בו זמנית? אשמח לקבל עזרה בנושא.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  9. מהם ההבדלים בין שני הדגמים??? האם בדגם הVIVO של הVP אפשר גם לחבר חוט כבל אנטנה של טלוויזיה??? האם זאתי גירסה מומהרת?? האם 6600GT עדיין משתלם לקנות והוא כרטיס טוב?? שווה להשקיע עוד 150 שקל (בלי קשר למרות שהם אותו מחיר כמעט) בגירסה של הVP עם הVIVO והקרור המאסיבי הזה ב מקום הגירסה עם הקרור הרגיל.. יש הבדל משמעותי בביצועים ובכלל בין שני הדגמים??? תודה מראש נשמות ???

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  10. Started by ztoder,

יש לי מחשב פנטיום 4 עם 512 זכרון לאחרונה קניתי את הכרטיס הנל והביצעוים שלו על הפנים Doom 3 מקרטע גם לאחר שהורדתי דריבר מה לעשות ??? ??? אני גם לא יכול לכוון את הרצים של המסך שלי ל 85

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  11. שלום תקשיבו אני צריך עזרה בקשר לדרייברים דבר ראשון אני לא יודע אם אני משתמש באיזשהוא דרייבר כך שאני לא יודע אם אני צריך או יכול להסיר דבר שני איזה דרייברים אתם ממליצים לי להוריד?? ואיך עובד תהליך ההתקנה?? תודה מראש נ.ב ואם אפשר לינקים לדרייברים שוב תודה =)

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  12. שלום, התקנתי וינדווס ויסטה, אחרי יומיים אני מדליק את המחשב ומופיע לי על המסך frequency out of range. והמסך מודיע לי שהוא מקבל תדר רענון של 120 הרץ, למרות שמוגדר לו 60. ואם אני מגדיר לו תדר רענון של 70 הוא כותב שהוא מקבל 140 וכו'(אני בודק את זה ע"י חיבור מסך רגיל לחיבור vga) פירמטתי תמחשב עם ווינדווס אקס פי, כדי לשלול בעיות תוכנה. אחרי איזה יום יומיים שוב אותה בעייה, התקנתי כל דרייבר שמצאתי וזה לא משפיע. במסך רגיל אין את הבעיה הזאת. לקחתי את הlcd וחיברתי למחשב אחר בבית והפלא ופלא הוא עובד(בחיבור vga) החזרתי אותו למחשב שלי(בחיבור vga לא dvi) ושוב הפלא ופלא הוא עובד. אני מכבה בלילה תמחשב, בבוקר מדליק ושוב אותה בעיה, ושוב.....מחבר תמסך למחשב אחר, מחזיר אותו לשלי והכל עובד. בק…

13. כמו שכתוב...אני צריך עזרה בבחירת החברה שממנה אני אקנה את הHD3870X2..... http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?q=3870X2 בבקשה תגידו לי איזה הכי כדי..(ולמה) תודה לעוזרים..! דחוף!

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  14. Started by es88,

אני מחפש פחות או יותר במחיר הזה, מודע לכוח של הכרטיסים במחירים האלה, השאלה פשוט מתוך מה שקיים כרגע מה כדאי? נניח Leadtek 8600GT 256MB PCI ב-400 ש"ח שווה?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  15. אז עד 300 שקל פלוס חריגה קטנה איזה כרטיס עדיף למשחק ספיידרמן 3 http://www.omc.co.il/view.product.php3?ProdID=14116&Count=0704195419 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7412 שהדרישה היא 7300GT

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  16. Started by Erk0kyDa,

תיראו אני רוצה לקנות תכרטיס HD 4850 gainward DDR5 עכשיו אין אותו לסקי פי סי אין גם לספק שלהם לאייבורי אין אותו מאיפה אני קונה אני גר באור יהודה אני יכול לסוע ער ראשון תל אביב לא יותר רחוק למי שיש חנות שיביא תודה

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  17. Started by FatalElement,

6800GS או הgto2? אני פשוט ממהר לקנות אז תענו בבקשה

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  18. Started by barak19876,

מה ההבדל בין שני המסכים של סמסונג 19'' 930b ו 913b כל חנות אומרת לי משהוא אחר מישהוא יכול להגיד לי איזה מסך יותר כדאי??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  19. אני משתמש בכרטיס315 SiS עם יציאה למסך מחשב ווידיאו אווט לטלויזיה. ניסיתי לחבר כרטיס נוסף PCI של TSENG דגם E6000 , עם יציאה למסך מחשב, אך כשהצלחתי לחבר אותו קינפגתי בSETUP אותו כפריימרי ואז הוא עבד וגם הAGP אבל לא הצלחתי לראות בטלויזיה, וכאשר הAGP על פריימרי, אז אני רואה בטלויזיה ולא רואה את הPCI.. זקוק לעזרה ממישהו. תודה ???

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  20. Started by avi_lilah,

שלום חברים אני זקוק לעזרה שלכם מענין להרכיב htpc ואני מחפש כרטיס של TV out השמח לקבל המלצות התקציב הוא עד 250 שקל תודה

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  21. Started by ShayAmar,

אשמח לשמוע אם למישהו יש נסיון עם CTX PR711F האם יש מסך מומלץ יותר ממנו (ללא תלות במחיר) "17 בלבד. היה לי CTX PR705 ומאוד אהבתי - נשרף לאחר 6 שנים (כנראה חדר חרק שהצית את המעגל) מי היבואן, והיכן ניתן לרכוש אותו בצורה מיידית במחיר טוב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  22. Started by hal,

היי, יש לי לוח אם עם צ"פסט של via p4x266e ויש בו agpx4 -האם הוא יתמוך בכרטיסים בagpx8 ? המעבד 2.4 וזיכרון 768mb האם כדאי להשקיע בכרטיס טוב כמו ati 9800 pro או geforce 6600 או שהקונסטלציה תמצה את עצמה עם ati 9200 או fx 5200/5500? תודה.

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  23. Started by itaic,

שלום לכולם חיברתי את המחשב לטלויזיה שברשותי בעזרת כבל אך אני רואה בטלויזיה בשחור לבן. מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?? תודה

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  24. Started by Baz34,

לאחרונה קניתי את הכרטיס EVGA8800 GTS 320 SC , שאלתי היא בעומס לאיזה טמ"פ יכול הכרטיס לעלות וזה עדין יחשב בגדר נורמלי? כרגע אני רואה שלאורך זמן בעומס הוא עולה ל-67 מעלות , מה סף הטמ"פ העליון התקין והאם יש אפליקציה לבקרת טמ"פ ל-GPU בסביבת VISTA תודה מראש

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  25. כן או לא? משמעותית=יותר מ-10%

• 0 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.