כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מסך עד 1800 שקל אפשר קצת יותר (בקצת אני מתכוון לממש קצת......) שיהיה 15 אינץ ומחברה אמינה.....עדיף שחור...או כסף, לא קריטי.....שיהיה מתאים למשחקים...מה זה אומר מתאים למשחקים? לא משנה אבל שיהיה! ;D תודה רבה~!
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אני מחפש למישהו את המסך 793DF של סמסונג, CRT ומאד קשה להשיג אותו בחנויות שלא ברשת. הציעו לי אותו מתצוגה ב-400 ש"ח ובמקרה נתקלתי גם במישהו שרוצה למכור מסך 21" של סמסונג, משומש. המסך הזה: http://www.amazon.com/Samsung-SyncMaster-1100DF-Monitor-Black/dp/B0000B0SNW ב-500 ש"ח. את השני ראיתי בעיניים ולא שמתי לב לבעייתיות כלשהי ואת הראשון אני עומד לראות. לפני שבכלל אשקול אפשרות קנייה רציתי לוודא ששני המסכים תקינים לגמרי. ראיתי שיש את התוכנה הזו: http://www.displaymate.com/ אבל היא לא חינמית. מישהו מכיר אופצייה אחרת למטרה זו? ד"א, אני מבקש כאן ולא בתוכנה כי מקווה שיש כאן מומחי מסכים שמכירים תוכנות רלבנטיות. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם! הוצע לי כרטיס מסך Sapphire HD4890 1G DDR5 OC VERSION. האם כדאי להתאקש על גרסה ללא OC ? נא עזרתכם דחוף!!!!
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אין לי מסך כרגע כך שאני משתמש ב TVOUT של כרטיס ה NVIDIA שלי וכך שאני רוצה לפרמט את המחשב בקרוב אני צריך לשאול שהאם אני אוכל לראות משהוא בדוס אחרי שאני מפרמט? אני רואה את תהליך האתחול של המחשב אז ...
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
קיבלתי שקניתי תמחשב כזה מתאם כזה שחורר עם 4 יציאות אחד של ה S-VIDEO אחד ועוד 3 RCA אחד ירוק שרשום עליו Y אחד אדום שרשום עליו P ואחד כחול שרשוםם עליו PBAV עכשויו בכרטיס עצמו מה שיש לי זה רק יציאת DVI עוד יציאה של המסך ועוד חיבור S-VIDEO שעליו אני מחבר תמתאם קיצר מחבר חוטים וזה ואין לא מצליח לעשות TV -OUT ניסתי גם דרך הווינדוס וגם דרך התוכנה TV TOOL מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום. אבקשכם, שתמליצו לי על מסך LCD, עד 2500 ש"ח לחבר. מינימום זמן תגוובה: 8MS. יש לו gforce 2... תודה.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
1950PRO 8600GTS ואם אפשר להסביר למה
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שאר היעודים כגון הקלטה וכדומה כלל לא חשובים. העיקר שיהיה אפשר לראות טלויזיה בכבלים כמו שצריך בנוח שיקלוט את כל הערוצים כמו ממיר דיגיטלי ובאיכות טובה. עדיפות שיהיה לו גם שלט. צריך שיהיה מתאים למחשב סלרון 2 ג'יגה הרץ. אני כלל לא מבין בנושא הזה לכן אשמח אם תתנו לי גם קצת פרטים לגבי אפשרות הבחירה הנכונה. מה שראיתי זה: ?AverMedia AverTV GO 007 Plus? - עולה 195 שקל ?AverMedia DVD EZMaker Gold PCI? - עולה 195 שקל ?Hauppauge TV, Stereo, FM, USB (27828)? - עולה 320 שקל ?AverMedia DVD EZMaker Pro PCI? - עולה 430 שקל
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
Sapphire Radeon 4870x2 1GBx2 GDDR5 Retail או Gigabyte Radeon 4870x2 1GBx2 DDR5 Retail תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
בקיצור נכנסתי למאפיינים->מתקדם.. בכרטיס מסך שלי וגיליתי שאני יכול לשנות שם הרבה דברים לדוגמא:IMAGE SETTING,FORCE MIPMAPS פילטרים ועוד... האם כדאי להשאיר הכל כמו שזה נמצא כרגע או שכדאי לשנות? איך אני יודע מה זה כל דבר האם יש אתר שמפרט? האם אני יכול להגדיל את הביצועים של הכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש והתיכנון הוא שני כרטיסי מסך 9600GT ב-OC. קראתי בכתבה שפורסמה באתר שבאמצע החודש הבא יוצאים לשוק 2 כרטיסי מסך חדשים מסדרת 200GTX. האם כדאי לחכות ולקנות את כרטיסי המסך החדשים? או פשוט לחכות בתקווה שכשהם יצאו המחירים יירדו? או פשוט לקנות את המחשב וזהו???? ההשקעה בכרטיס המסך עומדת על 1600 ש"ח (גמיש). תודה מראש לכל עזרה שהיא
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ דק וחשבתי ללכת על הsamsung syncmaster 930b מה דעתכם עליו? חושבים שיש משהו יותר טוב\עדיף? חשוב לי שיהיה לפחות 8ms ושיהיה dvi המחיר לא יותר מידיי משנה (: תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
http://xtreview.com/review140.htm לפי מבחנים שנעשו באתר זה לשני הכרטיסים עולה ה7600gt מגיע ליכולות של 7800gs ואף עולה עליו בכמה פרמטרים (ראו באתר). אני מדבר על הגירסאות של agp. כולם אומרים ש7800gs הוא הכרטיס הכי מהיר והכי חזק לagp , אז למה 7600gt רק בעל 12 pipelines עוקף אותו בביצועים (לצורך השוואה לכרטיס השני יש 16 pielines) האם מישהו בפורום יכול להסביר לי את התופעה?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכם... יש לי שתי שאלות שאלה ראשונה הלפטופ DELL 1520, אחרי הרצה ב3DMARK06 על רזולציות של 1440/900 ו1280/800 קיבל את אותם תוצאות בערך שהם בטווח של 3300-3350 יש מישהו אחר עם הלפטופ הזה שבדק??? למה התוצאה כל כך גרועה??? ושאלה שנייה וקצת טיפשית... אין בעיה לבצע עדכון לדרייברים של הכרטיס מסך מהאתר של נוידיה נכון?, עד עכשיו המחשב היה מודיע אם יש עדכון לכרטיס מסך, או דרך הDELL SUPPORT או דרך העדכונים של הWINDOWS... השאלה אם יש בעיה בעדכון ידני, או שכמו במחשב נייח אין מה לדאוג?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
http://www.bfgtech.com/6800GTOC.html זה הכרטיס..אממ..או שרק צריך לחבר אותו ללוח וזהו ?בלי חשמל נוסף ..?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
AGP Nvidia GeForce 7600GS AGP Nvidia GeForce 7600/GT או הכרטיס AGP Nvidia GeForce 7800GS
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
מה עדיף לקחת X1900GT או 7900GT אני רוצה לקנות מקיספי ויש להם את ה Galaxy 7900GT או את Sapphire X1900GT מה יריץ לי יותר חזק משחקים? מה עושה פחות בעיות? מה עדיף לקנות? אל תציאו לי כרטיס מסך אחר כי אני קונה רק מKsp
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי כמה עולה הג'יפורס 8800GTX אצל גלקסי מחשבים בבקשה וכמה עולה הג'יפורס 8800GTS אצל גלקסי מחשבים בבקשה ממכם.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני מתלבט בקשר לקניית כרטיס מסך לעבודה בתוכנות תלת-מימד , עד 1000 ש"ח . אני יודע שקיימים כרטיסים של WILDCAT ו QUADRO בסביבות המחיר הזה אבל השאלה היא : האם יש להם יתרון על GEFORCE 6600 לסיום, אולי אפשר להסתפק בכרטיס פשוט עם 256 זיכרון ?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם היום אני רוצה ליקנות את הכרטיס מסך החדש שהיה לי אחרי בירורים רבים והכול המליצו לי על Palit GeForce 9600GT Sonic ב900 שקל (יש לי הנחה ביגלל קשרים ....) מה אתם אומרים עליו ואתם יכולים להביא לי עוד ביקורות עליו כי אני קראתי רק אחד תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
קודם אני אתן את הייעוד, ולאחר מכן את התקציב. יש לי מעבד P-4 2.6Ghz HT עם OC ל-3Ghz. יש לי 1.5 ג'יגה זכרון. יש לי כרטיס מסך GeCube Radeon X1650 512mb AGP, שבספקס רשום שהוא תומך HD. כאשר אני צופה בתוכן שמקודד ב-X264, ברזולוציה של 720p, התוכן נראה מקוטע ואינו מציג היטב. יש לי מסך 19 אינץ' LCD שמחובר ב-VGA. איזה כרטיס מסך לדעתכם יריץ לי את התוכן הנ"ל, בלי יותר מדי מעמסה על המעבד? ולגבי התקציב, אני רוצה את הכרטיס הכי זול שיעשה את העבודה טוב. (אני מדבר פה על משהו כמו 400-500 שקל, אבל אם אין כרטיסים טובים במחיר הזה, אז יותר). ואגב, איך הכרטיס הזה יתמודד עם תוכן 1080i? כמובן שמדובר ב-AGP
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
האם זה אומר שבגלל שללוח שלי יש AGP X4 אז רק מחצית מהזיכרון של הכרטיס מנוצל? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך בסביביות ה500 - 600 , קונה כרגע מחשב חדש לשימוש בעיקר של אינטרנט וסרטים ומעט משחקים מבקש המלצה מבין הכרטיסים הבאים: Sapphire - HD 2600 Pro 256MB DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ASUS - 8500GT Silent 256MB DDR2 HDTV, DVI, PCI-E GIGABYTE - 8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E Point Of View - 8500GT 512MB GDDRII HDTV, DVI, PCI-E PowerColor - X1650 XT 256MB DDRIII TV, DVI ,PCI-E
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מחפש כרטיס PCIe למחשב לא חדש עם לוח MSI NEO9 . רצוי כמה שיותר זול.המשחק הכי כבד שירוץ עליו פרו אבולושן. תודה לעונים. מעבד amd athlon 64 am2 זיכרון-2 ג'יגה ספק-ג'נרי פשוט מסך-crt-17 שימושים-משחקים לא הכי כבדים
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-