עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Pac Pac Chick,

שלום שוב, למי שזוכר לפני כמה זמן שאלתי אותכם על כרטיסי מסך ביפן. היה שם קצת קשה למצוא דברים אז חיכיתי ועכשיו אבא שלי טס לארה"ב, שמחה וששון. השאלה היא איזה כרטיס לבחור מתוך המבחר העצום שיש שם... אז קודם כל יש את ההתלבטות הקלאסית בין NVidia ל-ATi, אבל הכרטיסים של ATi זהים בין חברה לחברה אז את ההשוואה הזאת אני כבר אעשה בעצמי. השאלה הדחופה יותר היא, אם אני אבחר בNVidia, איזה חברה לבחור. אני רוצה את ה6800 Ultra, ורשמתי למעלה את החברות שנראות לי אחרי שיטוט ארוך ומייגע בפורומים. עכשיו שאלתי אליכם היא: מי הכי טוב? את מי לקנות?

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  2. Started by barak19876,

ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה טוב לא מאוד יקר אבל שיהיה באיכות טובה מה אני צריך לחפש בכרטיס כזה והאם יש לכם הצעות לכרטיס טוב? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  3. Started by penny1,

רציתי לדעת מבין שתי הכרטיסים האלו...איזה הייתם ממליצים ? 1. ?EN7600GS Silent 256MB, TV, DVI, PCI-E? שעולה 890 ש"ח 2. Radeon X1600 Pro 512MB, DVI, PCI-E? שעולה 770 ש"ח שניהם של ASUS והמחירים נלקחו מKSP בנוסף מצאתי גם את הכרטיס הזה : 7600GS 512MB TV, DVI, PCI-E? של POINT OF VIEW ב 790 ש"ח ...מדוע זה כזה זול ? זה חברה לא טובה ? והערה אחרונה לסיום ...האם במידה ואני אצליח לגייס עוד כסף כדי כבר להשקיע בכרטיס הזה : X800GTO16 256MB, TV, 2xDVI, PCI-E? שעולה 1090 ש"ח למרות ששוב העדיפות היא גג מקסימלי 900 ש"ח תודה לכל מי שיתן יד ויעזור... ומצטער שאני שואל המון שאלות...אני פעם במלא זמן מחליף ומחשב...ועד שאני כבר שם קצת כסף אני רוצה לדעת מה אני קונה...

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  4. Started by lenso,

אני בהתלבטות, יש מסך של SAMSUNG 930B .. 19 עם 8MS וניגודיות של 700:1 מסך עם נתונים טובים מאוד.... ויש LG דגם L193SA שהוא משמש גם כטלויזיה מחברים אליו גם את הממיר של יס ,,,, המחשב וגם את הממיר של YES , 12MS וניגודיות 500:1 .... המחיר לא משנה לי , , מה עדיף ?????? האחד נתונים טובים יותר SAMSUNG , , , והשני משמש גם כטלויזיה .. למרות שטין לי שימוש יותר מדי במכשיר כטלויזיה HELP ....

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  5. מדובר בכרטיס X1950PRO, אבל אחד הוא של GECUBE והשני של SAPPHIRE שניהם בעלי 512 MB. אפשרי?

6. על איזה מסך אתם ממליצים לי? מבחינת איכות/אחריות/אריכות ימים?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  7. הורדתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של nvidia ForceWare Release 90 Version: 93.71 Release Date: November 2, 2006 אבל שאני מתקין אותם ואז מרסט את המחשב אני בודק את הגרסה ב device manager ומופיע לי דבר כזה: driver date 22/10/2006 driver version 6.14.10.9371 למרות שזה צריך להיות 02/11/06 וגרסה 93.71 זה נורמאלי?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  8. Started by ofirn2,

יש לחבר שלי מחשב עם המפרט הבא: מעבד: E6400 כרטיס מסך: GeForce 8800 GTS 320Mb זיכרון: 1 GB DDR2 667Mhz CL4 לוח אם: ASUS P5B-V G965 דיסק קשיח: 250GB 16MB ספק כוח: 420W האם עושה צוואר בקבוק? האם 50-70 FPS במשחק RAINBOW SIX VEGAS על גרפיקה הכי גבוהה האם זה סביר שיהיה FPS כזה, חבר שלי טוען שזה נמוך למפרט המחשב.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  9. Started by AlterEgo,

אז ככה, יש לי עוד פחות משנה לקראת הגיוס, מה שמשאיר לי רק שנה לשחק במחשב... כרגע יש לי 7600GT, עם אופציה למכור אותו... השאלה שלי, אם אני מארגן תקציב של בערך 1600 - 1800 שקל וקונה איזה 7900 או משהו בסגנון, הכסף וההבדל יהיה שווה את זה לשנה אחת? (אחרי השנה הזאת המחשב יהפוך למיותר לחלוטין)... כי אם לא, אני מעדיף להשקיע בדברים אחרים..

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  10. יש לי כרטיס מסך GF5200 עם אפשרות וידאו אאוט דרך S-Video. צירפתי תמונה עם הסוג כבל שקיבלתי ביחד עם הכרטיס. מה אני עושה בשביל לחבר אותו לטלוויזיה? ניסיתי לעשות את זה דרך הדיוידי כי ראיתי שיש שם כניסה לS-video וחיברתי את הדיוידי לטלויזיה, אבל זה לא עובד. למישהו יש הצעות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  11. Started by muli6,

ולמה?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  12. Started by satan,

אני קונה מחשב חדש ב10.000 שקלים ואני עדיין לא יודע באיזה כרטיס מסך לבחור. 6800U or the x800 xt ראתי השוואות והכרטיסים דיי דומים, אני לא יודע מה לבחור ואני מאמין שרובכם פה מבינים יותר ממני אז בבקשה המלצות.. אני מחפש כרטיס שיפעיל את המשחקים החדשים כמו דום3 בצורה יותר טובה ולא כרטיס שיש לו יותר אף פי אס במשחקים ישנים יחסית.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  13. האם מישהו ראה כרטיס מסך HDMI שמגיע בתקן 1.3 ? כרטיס שקיים בשוק או שעומד לצאת ? והיכן רשום שהוא תומך בתקן 1.3 ?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  14. Started by Rrafi,

קיצר .. אז ככה.. אני מתלבט בין אם לקנות את Geforce6600 GT 128 GDD3 או את ה-6800GT 256 GDDR3 יש לי תקציב לשניהם אבל אני רוצה לקנות עוד דברים חוץ מזה .. השאלה שלי היא האם ה---6600 יחזיק מעמד למשחקים שיצאו בקרוב על ההגדרות הכי גבוהות.. למשל ---ניד פור ספיד..מוסט וונטד.. פיפא 2006 וכו...

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  15. אני בדילמה אם לקחת עם אוורור אקטיבי או פאסיבי. מצד אחד 9600 עם אוורור אקטיבי מונע התחממות... אבל עד כמה הכרטיס הזה מתחמם ? וכמה הוא יותר רועש לעומת הפאסיבי ? מה עדיף לקחת ? קישור ל- 2 הכרטיסים: 1. כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe, http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44404 2. כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT Silent 512MB PCIe http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44402

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  16. Started by Cereal Killer,

אהלן חבר'ה, יש לי מערכת ישנה, P3-800MHZ על לוח cuv4x של asus וכרטיס מסך radeon 9100 ושני מסכים: samsung 930B ו mag xj500t עכשיו אני מנסה לחבר את שני המסכים לכרטיס מסך (הסמסונג ל DVI והמאג ל RGB) ברגע ששניהם מחוברים ואני מפעיל את המחשב אני אפילו לא מגיע ל memory count שה bios מריץ כלום לחלוטין שני המסכים שחורים. עפ"י מה שאני זוכר 9100 כן תומך ב dualscreen אז מה קורה פה?!

17. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ולמצלמת ווידיאו אבל אני לא יודע איך. יש לי כרטיס מסך עם AVIVO של SAPPHIRE דגם X1900GT אבל לא כל כך הבנתי איך משתמשים בתוכנה שהגיע איתו. בקיצור למצלמה יש חיבור S-VIDEO וRCA ולטלויזיה (ממיר של YES) רק RCA. אז איך עושים את זה?? קיבלתי עם הכרטיס כבלים שמתאימים אבל אחרי שחיברתי הכל לא הבנתי איפה אני אמור לראות את הוידיאו. ואיך האיכות שאני צריך לקבל?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  18. Started by GZA3,

אתמול הייתי ב KSP והיות ולא ביררתי הרבה זמן שאלתי את הטכנאי שלהם על שידרוג המחשב שידרגתי את המעבד מ 3200+ AMD ל 4000+ AMD (שזה כבר דור חדש של מעבדים מהסדרה הראשונה של ה 939 לסדרה של השתי ליבות) אמרתי שיש לי כרטיס מסך X850XT PE ואני מחפש לעלות למשהו טוב יותר אבל לא בהרבה כסף וחשוב לי שזה יהיה של ג'יפורס ולא ATI (מאחר ונימאס לי להסתבך עם הממשקים שלא עובדים של ה TV OUT ו IN) הומלץ לי GIGABYTE 8600GT אמרו לי שהוא בכמה רמות יותר טוב מה X850XT PE שלי וקניתי. הסכום היה מתחת ל 800 שקל והיה נראה לי טוב. עוד בחנות ראיתי את הכרטיס שהוא בלי מאורר וזה הצחיק אותי מאוד (מאחר ומה שאני רגיל אליו זה טנק ענקי עם מערכת קירור לא אורגינלית ענקית בימיוחד של חברה טובה אבל תופס פול מקום) אני יודע…

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  19. במפרט האתר רשום שהוא יעלה בסביבות 2300 שקל עם חריגה פה ושם,זה לא הגיוני כי כרטיסים פחות טובים כמו X800XL עולה יותר בהרבה אז אולי מישהו יכול להמליץ לי מקום שבו אפשר לקנות אותו בטווח המחיר שהאתר מציג. פניתי כבר ל 2 חברות מחשבים שנחשבות לטובות ביותר והמחירים אצלהם בשמיים.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  20. Innovision 8800GT G92 512MB I-Chill Overclocked Retail 1369ש"ח או Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail 1248ש"ח מה עדיף לשניהם יש oc בסדר וקירור טוב אבל הקירור של זלמן נראה לי יותר טוב וגם יותר זול!! מה אתם אומרים???

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  21. Started by Imtheman,

יש לי כרטיס מסך 3DFX VOODOO3 (כן קצת ישן אני יודע...) עכשיו כל פעם שאני רוצה לראות את המסך על הטלויזיה אני צריך לכבות את המחשב לנתק את המסך לחבר את הטלוויזיה ורק אז להדליק את המחשב. אוף כמה שזה מרגיז! אין אפשרות קצת יותר "ידידותית" לחבר את המסך"?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  22. ?Radeon X1600XT 256MB, TV, DVI, PCI-E? Leadtek Geforce PX7600GT 7600GT 256MB PCIx16 מה יותר טוב ;D?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  23. שלום לכם. קניתי כרטיס טלוויזיה לפני יומיים.. WinFast TV 2000 XP וחיברתי אותו למחשב. יש לי יס בבית.. חיברתי את "הבננה הצהובה" לכרטיס הטלוויזיה..ורואים מצויין..אבל הבעייה היא שאין קול.. האם מישהו יודע מה אני עושה במצב כזה? אשמח אם תעזרו לי.. אשמח גם אם תשיבו לי האם הכרטיס הזה הוא מספיק איכותי(האמת שהשימוש שלי הוא רק לצורך הקלטת תוכניות וסרטים) שלומי.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  24. Started by gilgr,

בבקשה של חבר למצוא להם מפרט זול וטוב, בהתחשב בכך שהוא לא משחק (פרט למשחקי פלאש), נתקלתי בדילמה הבאה: האם יש חובה לקנות כרטיס מסך (ולהשקיע את הכסף במעבד/זכרון). האם הonboard יסחוב את הגרפיקה של Win7/Vista? (עבור האיכות הכי גבוהה) אם לא, האם יש onboard שכן יעשה זאת ולא יצור צוואר בקבוק/יקרוס? אני מאוד מבקש מאנשים שלא הבינו את השאלה, או כאלה שפתחו במלחמה נגד מפרטים שהם לא לגיימרים להתעלם מההודעה ולא להגיב. תודה רבה לעזורים. עריכה: במידה ואין כזה, איזה כרטיס מסך הכי זול יעשה את העבודה? thanks again

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  25. תודה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים